Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 parasta maksettua kyselysivustoa lapsille (ja teini-ikäisille)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 parasta maksettua kyselysivustoa lapsille (ja teini-ikäisille)

Monet tutkimussivustot tarjoavat alle 18-vuotiaille lapsille. Mutta ovatko ne turvallisia? On ymmärrettävää, että lapset haluavat alkaa ansaita rahaa ostaakseen omia tavaroitaan, ja kyselysivustot voivat tehdä sen mahdolliseksi.

Lapsena haluat tietää, että vierailemasi kyselysivustot saavat vanhempiesi hyväksynnän.

Vanhempana haluat tietää, että lapsesi käyttää turvallisia kyselysivustoja. Haluat myös tietää, että sivuston sisältö sopii nuoremmille käyttäjille.

Suosituimmat kyselysivustot lapsille

Tässä ovat parhaiten maksetut kyselysivustot, jotka on suunnattu lapsille ja jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan lapsille sopivaa sisältöä. Jokaisen sivuston käyttäjien vähimmäisikä vaihtelee, joten jaamme nämä tiedot myös täällä.

On myös tärkeää huomata, että nämä sivustot edellyttävät vanhempien suostumusta kaikilta alle 18-vuotiailta jäseniltä.

1. Swagbucks

Voit liittyä Swagbucksiin heti, kun täytät 13 vuotta.

Tähän mennessä he ovat maksaneet jäsenilleen yli 331 miljoonaa dollaria. Liittyminen on ilmaista, ja heillä on jopa a 10 dollarin bonus rekisteröitymisestä.

Ansaitset pisteitä jokaisesta suorittamastasi kyselystä. Sitten voit lunastaa nämä pisteet saadaksesi Starbucks-, Walmart- tai jopa Amazon-lahjakortteja.

2. LifePoints

Valmistaudu ansaitsemaan rahaa nopeasti ja helposti. Lifepoints tekee pisteiden ansaitsemisesta helppoa, kun vastaat kyselyihin, pelaat pelejä ja paljon muuta.

Sinun on oltava 14-vuotias aloittaaksesi ja liittyminen kestää muutaman minuutin.

 • 5 dollarin rekisteröitymisbonus
 • Maksu lahjakorteilla tai PayPalilla

Lifepoints tarjoaa mobiili- tai työpöytärekisteröinnin.

3. Toluna

Toluna maksaa 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille osallistumisesta tutkimuksiin ja galluppeihin. Jäsenenä sinua saatetaan joskus pyytää myös testaamaan tuotteita.

Ansaitset pisteitä jokaisesta suorittamastasi kyselystä tai tehtävästä. Voit lunastaa pisteet käteiseksi tai lahjakorteiksi tai muihin palkintoihin. Bonus: Tolunalla on myös päivittäinen arpajaiset kaikille jäsenille.

4. Ipsos I-Say

Ipsos I-Sayn alaikäraja on 14 vuotta. He maksavat sinulle pisteitä kyselyiden täyttämisestä, ja voit käyttää niitä palkintojen saamiseksi. Palkintovaihtoehtoja ovat lahjakortit Amazonille, Starbucksille, PayPalille ja muille.

🔥 Empfohlen:  6 parasta ilmaista suojatun sähköpostin tarjoajaa vuonna 2023 (salattu sähköposti)

Bonus: Ipsos I-Saylla on myös kilpailuja, joihin voit osallistua ansaitaksesi ylimääräistä rahaa ja muita palkintoja.

5. Survey Savvy

Kysely Savvy maksaa sinulle kyselyihin osallistumisesta ja myös kyselyihin osallistuvista jäsenistä. Jäsenen alaikäraja liittymiseen on 13 vuotta. Kun olet rekisteröitynyt jäseneksi (se on ilmaista), tietosi laitetaan Survey Savvy -tietokantaan.

Kun täytät kyselyn kriteerit, sinulle lähetetään ohjeet sähköpostitse. Useimmissa lapsille suunnatuissa kyselyissä kysytään videopeleistä, leluista, välipaloista jne.

Saat maksun jokaisesta suorittamastasi kyselystä. Maksu suoritetaan kotiisi postitetulla sekillä.

He myös tekevät maksaa sinulle 5 dollaria kuukaudessa seurantaohjelmiston asentamiseen Internetiin yhdistettyyn laitteeseen.

6. Kidz Eyes

Kidz silmät on online-markkinatutkimuspaneeli, joka on suunnattu erityisesti 6–12-vuotiaille lapsille. Annat mielipiteesi useista eri aiheista. Jotkut näistä aiheista sisältävät:

 • Lelut
 • Vaatetus
 • Ruokaa
 • Pelit
 • TV-ohjelmat
 • Musiikki
 • Tekniikka

Ja enemmän. Ansaitset palkintopisteitä jokaisesta suorittamastasi kyselystä. Kun olet ansainnut vähintään 1 000 pistettä, voit pyytää maksua sekin muodossa. Vanhempien on oltava läsnä useimmissa tutkimuksissa ja toimittava kumppaneina.

7. Maksullinen näkökulma

Maksullinen näkökulma ottaa vastaan ​​vähintään 13-vuotiaita jäseniä ja maksaa käteisellä jokaisesta suoritetusta kyselystä. Mitä enemmän kyselyitä suoritat heidän kanssaan, sitä enemmän “TrustScore” nousee.

TrustScore auttaa yritystä tunnistamaan, mitkä jäsenet todella työskentelevät antaakseen rehellisiä vastauksia. Ja se auttaa karsimaan pois ihmiset, jotka ehkä vain yrittävät täyttää mahdollisimman monta kyselyä mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Saat enemmän palkkaa täyttämistäsi kyselyistä, kun TrustScoresi nousee. Korkeammat maksut lisäävät kokonaistuloja.

8. Teinin silmät

Teinien silmät on kyselysivusto, joka keskittyy yksinomaan 13–18-vuotiaiden lasten mielipiteisiin. Kun osallistut Teens Eyes -kyselyihin, ansaitset pisteitä. Voit lunastaa pisteet käteiseksi sitä mukaa kun saldosi kertyy.

Joissakin tilanteissa Teens Eyes tarjoaa arvontoja tai kilpailutyötä kyselypisteiden sijaan. Jos sinulla on Internet-yhteys, sähköpostiosoite ja täytät ikävaatimukset, voit liittyä Teens Eyesiin.

🔥 Empfohlen:  14 parasta tulevaa rahoitusvaikuttajaa, jotka sinun pitäisi tietää

9. Teens-paneeli

Teens Panel on toinen jako Paneeliäänestykset joka on suunnattu nuorille. Alle 13-vuotiaat lapset voivat osallistua.

Jäsenenä sinua saatetaan pyytää katsomaan TV-ohjelmaa, pelaamaan videopeliä tai katsomaan elokuvaa. Sitten voit jakaa ajatuksesi ohjelmasta, pelistä tai elokuvasta.

Teini-ikäisille on myös saatavilla betatestauksia ja fokusryhmäistuntoja. Kuten lastenohjelmassa, teini-ikäiset jäsenet ansaitsevat pisteitä osallistumisesta. Voit sitten käyttää pisteitäsi lahjakorttien tai käteisen ostamiseen.

10. Harris Poll Online

Harris Poll Online etsii 13-vuotiaita ja sitä vanhempia kyselyyn osallistujia. Kun tulet jäseneksi (liittyminen on ilmaista), sinua pyydetään vastaamaan kyselypaneeleihin useista eri aiheista.

Ansaitset pisteitä jokaisesta suorittamastasi kyselystä. Voit käyttää näitä pisteitä lahjakortin saamiseksi Amazoniin, iTunesiin tai Starbucksiin. Bonus: Voit myös saada pisteilläsi tuotteita tai käyttää niitä arvontoihin.

11. Omat pisteet

Jo 13-vuotiaat teini-ikäiset voivat liittyä MyPointiin täyttääkseen kyselyitä ja pelatakseen pelejä.

Tämä on Swagbucksin sisarsivusto, joten kaikki mahdollisuudet voivat olla päällekkäisiä, mutta voit kokeilla molempia ja päättää, kumpi sopii paremmin.

Amazon-lahjakorttien lunastukset alkavat 3 dollarista, mutta useimmat lahjakorttimerkit vaativat 5 dollarin vähimmäissaldon. Palkintosivusto tarjoaa ajoittain bonustoimintoja ja lahjakorttien myyntiä, jotka helpottavat kotiuttamista.

12. Panelpolls

Panelpolls on perheystävällinen kyselysivusto, joka tarjoaa maksullisia opintoja vuodesta 1999. 6-17-vuotiaat lapset voivat osallistua vanhempien luvalla.

Palkatut mahdollisuudet ja mahdolliset palkat sisältävät:

 • Verkkokyselyt (jopa 1–10 dollaria tutkimusta kohti)
 • Henkilökohtaiset ja virtuaaliset fokusryhmät (50–300 dollaria projektia kohti)
 • Verkkoyhteisöt (10–200 dollaria kuukaudessa)
 • TV-ohjelma ja videotestaus (5–10 dollaria testiä kohden)
 • Sovellusten ja pelien testaus (10–100 dollaria testiä kohden)

Myös lapset ja vanhemmat voidaan kutsua osallistumaan ryhmätoimintaan. Voit aloittaa vastaamalla kyselyihin ja päästä syvällisiin tutkimuksiin olemalla aktiivinen käyttäjä, jolla on asiaankuuluvia kiinnostuksen kohteita markkinatutkimusyrityksille.

Kun on aika nostaa, voit valita yli 100 lahjakorttibrändistä Tango Cardin kautta. Lunastusminimi on 10 dollaria (10 000 pistettä).

🔥 Empfohlen:  10 parasta avoimen lähdekoodin Web Scraper -työkalua vuonna 2023

13. Merkkitutkimukset

Branded Surveys pyytää mielipiteitä jopa 13-vuotiailta alaikäisiltä ja tarjoaa lahjakortteja tai käteispalkintoja vähintään 5 dollarin lunastuksella (500 pistettä).

Alle 17-vuotiaille panelisteille tarvitaan vanhempien lupa.

Tämä kyselysivusto maksaa sinulle kyselyiden loppuun saattamisesta, nopeat kyselyt useilta tutkimuspalveluntarjoajilta. Ajoittain voit saada kutsuja eksklusiivisiin tutkimuksiin, jotka voivat maksaa enemmän.

14. Googlen mielipidepalkinnot

13-vuotiaat tai sitä vanhemmat lapset, joilla on Google-tili, voivat vastata Google Play -saldoa koskeviin kyselyihin Googlen mielipidepalkinnot.

Useimmat kyselyt koostuvat muutamasta kysymyksestä, ja ne ovat Googlen tai riippumattomien kumppanien tuottamia. On mahdollista ansaita jopa $1 kyselyä kohden, mutta kutsua on odotettava. Muut alustat ovat parempia, jos haluat päivittäisiä kyselykutsuja.

Aiheeseen liittyvä: 20 laillista tapaa saada ilmaisia ​​Google Play -saldoja ja -koodeja

15. Arvostetut mielipiteet

Arvostetut mielipiteet ovat avoinna vähintään 17-vuotiaille panelisteille ilman vanhempien lupaa. Nuorempien lasten kyselyt ovat saatavilla myös vanhemman tai laillisen huoltajan suostumuksella.

Useimmat kyselyt ansaitsevat 1–2 dollaria, ja voit esikatsella kyselyn aihetta ennen yrittämistä. Yleensä et opi aiheesta ennen kuin aloitat seulontakysymykset.

Useimpien lahjakorttien lunastus vähimmäismäärä on 20 dollaria. Valitettavasti tämä vähimmäismäärä on korkeampi kuin useimmat, joten tämä alusta on paras usein kyselyihin osallistuville.

Yhteenveto

Kuten näet, on olemassa useita lapsiystävällisiä maksettuja tutkimusyrityksiä, jotka ovat turvallisia lapsellesi.

Tämäntyyppinen kotoa työskentely “työ” voi olla loistava tapa opettaa lapsillesi yrittäjyyden ihmeitä. Se voi myös auttaa heitä oppimaan, mitä lasten on tiedettävä rahasta.

Table of Contents