Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 parasta paikkaa, joissa myydään oppikirjoja verkossa lisärahaa vastaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 parasta paikkaa, joissa myydään oppikirjoja verkossa lisärahaa vastaan

Oletko jokaisen lukukauden lopussa huomannut tuijottavan työpöytääsi miettien, missä ihmeessä on paras paikka myydä oppikirjoja verkossa? Tarkoitan, et todennäköisesti halua nähdä heitä uudelleen.

Ja niiden heittäminen pois on tietysti turhaa. Entä jos kertoisin sinulle, että siellä on hienoja vaihtoehtoja, jotka tuovat ylimääräistä rahaa taskuun?

Jos haluat tietää, mikä on paras tapa myydä oppikirjoja, pysy tiukkana ja perehdy asiaan!

Miksi löytää paras paikka myydä oppikirjoja verkossa?

Ennen kuin aloitamme, saatat ihmetellä, miksi sinun pitäisi edes myydä näitä kirjoja. Jos sinulla on kirjoja, joita arvostat ja jotka ovat arvokkaita koulutuksellesi tulevaisuudessa, saatat haluta pitää niistä kiinni.

On kuitenkin varmasti muita oppikirjoja, joilla ei ole mitään tekemistä pääaineen kanssa tai joita tiedät, ettet koskaan avaa enää. Jos sinulla on nämä, niiden myyminen tuo monia etuja. Tässä on muutamia hyviä syitä, miksi sinun kannattaa kokeilla tätä:

Hämmentämään

Kirjat vievät tilaa ja keräävät helposti pölyä. Jos etsit tilavampaa oleskelutilaa, myy ne oppikirjat, joita et tarvitse kotisi tyhjentämiseen.

Lisäksi, jos olet joskus joutunut muuttamaan, tiedät todennäköisesti, että kirjojen käsitteleminen ei ole hauskaa. Jos et ole painonnosto, olet luultavasti huomannut kirjat olevan melkoinen harjoittelu liikkumisen aikana. Joten miksi ei myydä niitä?

Korostaaksesi säästötiliäsi

Ei ole koskaan haittaa, jos budjetissasi on enemmän rahaa. Koskaan. Oppikirjojen myyminen voi olla loistava tapa saavuttaa tämä.

Sen lisäksi, että voit saada kirjat jonkun muun niitä tarvitsevan käsiin, voit myös antaa hieman vauhtia säästötilillesi.

Velan maksamisen, jos sinulla on sellaista, tulee aina olla etusijalla taloudellisen hyvinvoinnin kannalta. Kun teet niin sivutuloilla, pääset pelin edellä hetkessä.

Kaikki lisädollarit, joita käytät velkasi maksamiseen nyt, säästävät sinulle tonnin rahaa tulevissa korkokuluissa. Vaikka oppikirjojen myynnistä saadut rahat eivät ehkä näytä etukäteen paljon, se voi varmasti auttaa kattamaan yhden tai kahden kuukausittaisen lainan maksun.

Ostamaan uusia oppikirjoja

Jos sinulla on vielä muutama lukukausi ennen valmistumista, voit myydä käytettyjä oppikirjoja ostaaksesi uusia. Tämä ei ole vain fiksu taloudellinen päätös, vaan se myös säästää sinua käyttämästä ylimääräisiä kovalla työllä ansaittuja dollareita, jotka voitaisiin käyttää muihin merkityksellisiin harrastuksiin.

3 tapaa myydä oppikirjoja takaisin

On olemassa muutamia tapoja myydä kirjojasi ylimääräisellä rahalla. Tässä on 3 helpointa tapaa myydä kirjojasi:

1. Myy ne takaisin yliopiston kirjakauppaan

Yksi helpoimmista ja nopeimmista tavoista on myydä oppikirjasi takaisin yliopiston kirjakauppaan. (Jos ostit ne sieltä.) Se voi olla nopea tapa saada käteistä kirjoillesi, mutta et luultavasti saa parhaita dollareita tällä tavalla.

2. Myy ne henkilökohtaisesti

Voit myös myydä kirjoja muille opiskelijoille, säästökauppoihin tai esim Craigslist ja OfferUp. Yksi henkilökohtaisen myynnin etu on, että et maksa toimituskuluja ja maksuja.

3. Myy niitä parhaassa paikassa myydä oppikirjoja verkossa

Saat todennäköisesti eniten hyötyä myymällä oppikirjoja verkossa. On monia sivustoja, joissa voit listata ne myyntiin itse tai myydä ne online-alustalle käteisellä.

Tästä huolimatta sukeltakaamme alla olevaan luetteloomme parhaista oppikirjojen myyntipaikoista verkossa ja henkilökohtaisesti.

15 parasta paikkaa myydä oppikirjoja verkossa

Jos olet valmis saamaan kaiken irti oppikirjoistasi, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua alla olevaan luetteloon parhaan paikan myydä oppikirjoja takaisin verkossa ja paikallisesti.

1. Puolihintaiset kirjat

Vuosien mittaan huhut perinteisen kirjakaupan kuolemasta levisivät kulovalkean tavoin. Suuret nimet, kuten Borders, sulkeutuivat ja Kindle uhkasi hallita kirjatilaa. Mutta se ei ole ohi ennen kuin se on ohi kirjakaupoissa, ja monet kukoistavat edelleen.

🔥 Empfohlen:  10 parasta käytäntöä tehokkaaseen sähköpostimarkkinointiin

Puolihintaisia ​​kirjoja on yksi tällainen tuotemerkki, joka on ollut vahva vuodesta 1972. Yli 120 myymälällä eri puolilla maata yhtiö on maan suurin perhekirjakauppa. He myyvät oppikirjoja, musiikkia, elokuvia, pelejä ja keräilyesineitä.

Kirjojesi myyminen heille on melko helppoa. Sinun tarvitsee vain viedä vanhat kirjasi paikalliseen Half Price Books -kauppaan, ja he antavat sinulle käteistä vastineeksi.

Käytettyjä kirjoja ostettaessa huomioidaan ensisijaisesti kunto sekä kysyntä ja tarjonta. Tarjous tehdään vasta, kun he näkevät kirjan henkilökohtaisesti ja hyväksyvät sen luetteloonsa.

2. BooksRun

Jos etsit parasta paikkaa myydä oppikirjoja verkossa, älä etsi kauempaa Kirjat Juokse. Niiden avulla voit myydä, ostaa tai jopa vuokrata uusia ja käytettyjä kirjoja. Aloittaaksesi vanhojen kirjojen myymisen, sinun tarvitsee vain kirjoittaa Kirjan ISBN-numero haluat myydä ja paina hakua.

Voit käyttää QR-koodia toimitukseen, lähettää kirjojasi ja saada maksuja.

3. Book Finder

Jos ostat parhaita hintoja, Kirja Finder voi auttaa sinua tekemään juuri sen. Kun annat kirjasi ISBN-numeron, sivusto kerää tarjoukset, joita voit saada eri kirjakaupoista, jolloin näet parhaan mahdollisen hinnan.

Todella siistiä on, että hinta, jonka he lainaavat, on hinta, jonka todella saat taskuusi, koska siellä ei ole piilotettuja maksuja. Myös toimituskulut sisältyvät hintaan. Book Finder on paras paikka myydä oppikirjoja verkossa suurimmalla rahalla!

4. Amazon

Oppikirjat ovat miljoonien myytyjen esineiden joukossa Amazon. Voit tehdä myynnin Amazonissa itsenäisenä myyjänä, mikä edellyttää sinun luovan oman listauksesi. Sitten maksat ja hallinnoit toimituskulut ostajalle, tai Amazon voi hoitaa tämän ostajallaan toteutuskeskuksia.

Amazon myös perii maksujajoka kannattaa pitää mielessä marginaaleja laskettaessa.

5. Barnes & Noble

Usko tai älä, Barnes ja Noble ostaa takaisin käytetyt oppikirjasi. Niiden prosessi on yhtä yksinkertainen kuin monet muut tähän sisältyvät vaihtoehdot, ja he maksavat oikeudenmukaisen markkinahinnan.

Heidän ainoa ehtonsa? Sinulla on oltava vähintään 10 dollarin arvoisia kirjoja myytäväksi.

6. GoTextbooks

Anna kirjasi ISBN GoTextbooksissa, suosittu oppikirjojen myyntisivusto, saat välittömän pääsyn käytettyjen oppikirjojen lainauksiin. Kun olet valmis myymään, sinun tarvitsee vain lähettää kirjasi ilmaiseksi.

Voit tulostaa ilmaisen lähetystarran sivustolta ja lähettää paketin paikalliseen UPS-myymälään. GoTextbooks lupaa maksaa sinulle mahdollisimman nopeasti.

Toimitus- ja käsittelyikkunassa maksusi voi kuitenkin saapua 2–14 päivässä. Se on hyvä paikka myydä käytettyjä oppikirjoja.

7. Book Scouter

Jos haluat tienata mahdollisimman paljon rahaa, Kirja Scouter tarjoaa vaihtoehtoja. Useat myyjät voivat tehdä tarjouksen oppikirjastasi ja sitten valitset, kenelle haluat myydä sen. Se on helppoa ja kätevää.

8. Facebook Marketplace

Facebook tarjoaa lukuisia tapoja saada oppikirjasi esille, parhaimmillaan Facebook Marketplace. Kun lisäät oppikirjasi Facebook Marketplaceen, ne näkyvät kaikille Marketplacessa ja haussa sekä Facebookissa ja sen ulkopuolella.

Kun olet Facebook.comissa, napsauta Marketplacea. Napsauta “Myy jotain”, napsauta sitten “Myytävänä oleva tuote” ja anna kaikki tietosi. Voit lähettää kuvia postauksesi kanssa, jotta ostajat näkevät todella kirjojen laadun.

Kun ostaja näkee ja haluaa kirjasi, hän voi lähettää sinulle viestin, ja kun pääset sopimukseen hinnasta, voit tavata ostajan henkilökohtaisesti vaihdon tekemiseksi. Tärkeintä muistaa Facebookissa myytäessä on turvallisuus ennen kaikkea ostajia tapaaessa. Voit myös lähettää tuotteita ostajalle.

🔥 Empfohlen:  10 askelta puhtaaseen ruokailuun edullisen ateriasuunnitelman mukaan

9. eBay

Yksi suhteellisen vanhan koulukunnan (digitaalisten vuosien) mutta tehokas tapa myydä tuotteita, kuten kirjoja verkossa, on se eBay, verkkohuutokauppasivusto. Aloittaaksesi sinun on luotava eBay-tili.

Siellä on jokaiseen myyntiin liittyvät maksut.

Muiden sivustojen tapaan sinua pyydetään antamaan kirjan ISBN-numero, kirjaamaan sen kunto, ilmoittamaan hinta jne.

Voit lisätä tietoja, kuten onko kirjassa suora takki, tai lisätä lisätietoja erikoisominaisuuksista, kuten bonus-CD:stä tai työkirjasta, jonka kirjan mukana tulee.

Mitä yksityiskohtaisemmin voit antaa, sitä todennäköisemmin teet myynnin, koska ihmiset haluavat tietää ostavansa oikealta henkilöltä. Jos haluat kokeilun ja todellisen menetelmän, eBay on yksi parhaista paikoista myydä oppikirjoja verkossa!

10. Lähelläsi olevat käytetyt kirjakaupat

Käytetyt kirjakaupat tai itsenäiset kirjakaupat voivat olla loistava paikka saada rahaa takaisin käytetyistä oppikirjoista. Joskus he antavat sinulle kauppaluottoa sen sijaan.

Ole tehokas soittamalla heille etukäteen varmistaaksesi, ottavatko he käytettyjä oppikirjoja.

11. Valore Books

Toinen loistava oppikirjojen vertailuvaihtoehto on ValoreBooks. Sivusto antaa sinun syöttää ISBN-numerosi, ja sitten se hakee automaattisesti hinnat ostajilta kaikkialta ja varmistaa, että saat oppikirjoistasi huippudollarin.

12. eCampus

Ecampus on ylpeä siitä, että se on helppo ja luotettava alusta oppikirjojen myyntiin. Kun myynti on tehty, voit vastaanottaa maksun Paypalilla, shekillä, suoratalletuksella tai kauppaluotolla.

Myyntiin ei liity listautumismaksuja eikä piilotettuja maksuja. Sivusto voi kuitenkin veloittaa palkkion jokaisesta tehdystä myynnistä.

Jos sinun on löydettävä paras paikka myydä oppikirjoja verkossa, tämä on loistava vaihtoehto.

13. TextbookRush

OppikirjaRush on helppo tapa myydä oppikirjoja, joita et enää tarvitse. Ne tarjoavat ilmaisen toimituksen ja nopean maksujärjestelmän. Etsi vain kirjojasi niiden ISBN-numeron perusteella ja saat arvion tienaamisestasi.

Lisäksi voit ostaa ja vuokrata oppikirjoja, joita saatat tarvita muille tunneille.

14. Powellin kirjat

Tämä on itse asiassa itsenäinen kirjakauppa Oregonissa, mutta voit myydä kirjoja myös verkossa, jos et asu lähellä. Katsotaanko Powellin kirjat hyväksyy oppikirjasi, annat ISBN-numeron ja he kertovat sinulle hinnan, jonka he ovat valmiita maksamaan.

15. Biblio

Bibliolla on ainutlaatuinen ominaisuus jonka avulla voit myydä oppikirjojasi vertaamalla ensin hintoja eri paikoissa. Syötä ISBN ja katso, kuinka paljon rahaa voit ansaita käytetyillä kirjoillasi!

Sinulla on myös mahdollisuus ostaa oppikirjoja, jos tarvitset niitä.

Tärkeimmät vinkit siitä, miten saat parhaan hinnan kirjoillesi

On tärkeää, että oppikirjasi ovat hyvässä kunnossa. Seuraa näitä helppoja ohjeita ansaitaksesi eniten rahaa myydessäsi kirjojasi:

Puhdista kirjasi

Pitkään seisoneet kirjat selviävät aina nopeasta siivouksesta. Jos kirjasi ovat olleet hyllyllä keräämässä pölyä (kirjaimellisesti), voit aloittaa yksinkertaisesti puhaltamalla pölyn pois reunoista. Jos pöly on pinttynyttä, käytä pehmeää hammasharjaa tai vanhaa pyyhettä tehdäksesi raskaan noston puolestasi.

Myös sisätilat saattavat vaatia kasvojenkohotuksen. Usein oppikirjojen kanssa saatat löytää itsesi kirjoittamasta niihin ajoittain lyijykynällä, mikä epäilemättä jättää luonnosjälkiä. Tahrat ja kynänjäljet ​​voidaan helposti poistaa pyyhekumilla, jotta sivut näyttävät raikkailta ja puhtailta.

Kun käytät lukukautta, muista olla syömättä tai juomatta kirjan ympärillä, jotta roiskeet ja kirjan tahroja voidaan minimoida. Ajattelemalla eteenpäin pitämällä kirjasi puhtaina ja hyvässä kunnossa voi olla paras tapa myydä oppikirjoja myöhemmin.

Suojaa kirjojasi

Jos kirja ei ole hyvin suojattu, varsinkin pehmeäkantinen, sen sivut repeytyvät helposti reunoista. Aina kun ostat uusia kirjoja, muista suojata ne kulumiselta.

Paras tapa suojautua siltä on varmistaa, että kirjasi ovat kunnolla kiinni kovaa pintaa vasten joko laukussasi tai kun tuot ne kotiin.

🔥 Empfohlen:  13 syytä vuokraaminen on parempi kuin ostaminen

Selvitä tietojesi kirjojen kunto

Nykyään läpinäkyvyys on kaikki kaikessa. Jos haluat tehdä hyvän myynnin, mitä rehellisemmin ja ennakkoluuloisemmin voit olla kirjan kunnosta, sitä parempi. Ihmiset rakastavat yksityiskohtia, jotta he tietävät tarkalleen, mitä saavat.

Onko kirjan keskellä kahvitahraa? Muista sisällyttää se. Haluat varmistaa, että ostaja on tyytyväinen ostokseensa, ja jos aiot myydä muita kirjoja tulevaisuudessa, heidän myönteinen arvionsa tästä myynnistä tekee maailmalle eron.

Myy kirjasi nopeammin ottamalla upeita valokuvia

Valokuvat, varsinkin hyvät, herättävät kirjan henkiin potentiaaliselle asiakkaalle. Jos sinulla on kirja, jota myyt verkossa, on ehdottoman tärkeää varmistaa, että sinulla on selkeitä ja hyvin lavastettuja kuvia.

Et tarvitse hienoja varusteita – puhelimesi riittää. Tärkeintä on kuitenkin vangita kirja monesta näkökulmasta ja osoittaa, että se todella vastaa sisällyttämäsi kuvauksen yksityiskohtia.

Tiedä, minkä arvoisia kirjasi ovat

Ehkä paras tapa myydä oppikirjoja on ymmärtää, kuinka paljon kirjasi ovat arvokkaita. Ensinnäkin voit tehdä perustutkimusta etsimällä oppikirjaa verkosta ja katsomalla, mikä on samankaltaisen käytetyn kopion hinta.

Voit myös käyttää vertailusivustoa, jonka avulla näet, mitä ihmiset ovat valmiita maksamaan sinun kaltaisesta oppikirjastasi. Näin tiedät saavasi parhaan hinnan.

Vaihtoehtoja oppikirjojen myymiselle

Etkö halua myydä oppikirjoja takaisin? Tai ehkä et saa tarpeeksi hyvää tarjousta vanhoista versioistasi, jotta myynti olisi aikasi arvoista? Tässä on pari hyvää vaihtoehtoa, joita voit kokeilla.

Lahjoita oppikirjasi paikalliselle kirjastollesi tai koulullesi

Kirjastot ottavat tyypillisesti vastaan ​​uudenveroisten ja vähän käytettyjen kirjojen lahjoituksia, joita he käyttävät täydentämään hyllyjään tai myymään varainkeruutapahtumissa.

Kaikkia kirjoja ei oteta vastaan, mutta jos kirjasto kokee kirjasi olevan arvokkaita kokoelmaansa, he todennäköisesti hyväksyvät lahjoituksen.

Voit myös selvittää, hyötyisivätkö paikalliset koulut oppikirjastasi, ottamalla yhteyttä kouluun ja kysymällä heiltä.

Lahjoita oppikirjasi Goodwillille

Toinen hyvä paikka lahjoittaa käytettyjä kirjojasi on paikallista liikearvoa. Goodwill ottaa vastaan ​​lahjoituksia lähes kaikista esineistä, mukaan lukien oppikirjat, jotka ne sitten myyvät edelleen yleisölle.

Siistein asia Goodwillille lahjoituksessa? Kyse on siitä, että autat muita. Tavaroiden myynnistä saadut rahat käytetään auttamaan ihmisiä löytämään töitä.

Nyt tiedät kuinka myydä oppikirjojasi saadaksesi niistä eniten irti. Muista tarkistaa paras paikka myydä oppikirjoja verkossa ja paikallisesti saadaksesi parhaan vastineen rahoillesi.

Kuka tietää, ehkä pidät kirjojen selaamisesta ja haluat oppia myymään enemmän tuotteita voittoa tavoitellen!