Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 parasta paikkaa kannettavien tietokoneiden myyntiin käteisellä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 parasta paikkaa kannettavien tietokoneiden myyntiin käteisellä

Viekö vanha kannettava tietokoneesi tilaa kaapissasi tai katoaako kirjapinon alle? Vaihtaa kannettavan tietokoneen rahaan on parempi kuin antaa sen istua keräämässä pölyä ja se auttaa sinuakin hankkimaan uuden!

Se, kuinka paljon voit saada kannettavasta tietokoneesta, riippuu sen iästä, merkistä ja sen sisältämistä laitteistoista ja ohjelmistoista.

Valittavana on monia vaihtoehtoja myydäksesi käytetyn kannettavan tietokoneen kohtuulliseen hintaan. Kerromme sinulle parhaista paikoista, joissa kannettavia tietokoneita myydään käteisellä.

Missä myydä kannettava tietokone

Tässä on parhaat paikat kannettavan tietokoneen myyntiin.

1. Swappa

Swappa voi auttaa sinua myymään kannettavan tietokoneen käteisellä. Verkkoyhteisön avulla voit luoda yritystiedot kuvien ja kuvauksen avulla. Toisin kuin eBay, joka veloittaa sinulta maksun, et maksa kannettavan tietokoneen myymisestä Swappassa.

Sen sijaan ostaja maksaa palkkion osana lopullista myyntihintaa.

Swappan avulla voit myydä näitä kannettavien käyttöjärjestelmiä:

 • Macbook
 • Windows
 • Chromebook

Alustalla on joitain rajoituksia koneesi kunnosta. Et esimerkiksi voi myydä kannettavaa tietokonettasi, jos näytössä on halkeama tai jos jokin näppäimistä ei toimi tai puuttuu.

Et myöskään voi myydä MacBookia, jonka julkaisupäivä on ennen 2012.

Näet samankaltaisten mallien arvioidut hinnat listatessasi tuotteitasi.

Tietyissä kaupungeissa myyjät voivat tavata paikallisia ostajia Swappa Local -ominaisuuden avulla.

Kaiken kaikkiaan Swappa on loistava markkinapaikka kannettavan tietokoneen myymiseksi. Tietojesi luominen vie vain minuutin, ja maksun hyväksyminen on helppoa, koska ostaja maksaa PayPalin kautta.

2. SellCell

Selvitä, kuinka paljon MacBookisi arvo on sekunneissa SellCell. Vaikka heidän nimensä viittaa siihen, että voit myydä matkapuhelimia, he tarjoavat mahdollisuuden myydä MacBookisi parhaalla dollarilla.

MacBookin myyminen SellCellissä on täysin ilmaista, ja voit mainostaa tietokonettasi myytäväksi parhaille ostajille. SellCell tekee kaiken työn vertaamalla hintoja, jotka parhaat ostajat ovat valmiita maksamaan, jolloin saat parhaan dollarin tietokoneellesi yhdestä paikasta.

SellCellillä on yli kymmenen vuoden kokemus elektroniikan myynnistä, ja se tekee yhteistyötä parhaiden ostajien kanssa auttaakseen sinua saamaan kaiken irti tietokoneestasi.

Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä myydäksesi MacBookisi SellCellille, on syöttää sen tiedot sen verkkosivustolle, valita ostaja tarjotuista vaihtoehdoista ja lähettää tietokoneesi ilmaiseksi.

Kun ostaja on vahvistanut laitteen, saat maksun.

3. Gadget Salvation

Gadgetin pelastus virtaviivaistaa kannettavan tietokoneen vaihtamista käteiseen. Syötät laitteesi merkin, mallin ja kunnon ja palvelu kertoo, minkä arvoinen se on.

Paras osa on he ostavat sen suoraan sinulta, joten sinun ei tarvitse listata kannettavaa tietokonettasi, ottaa valokuvia tai odottaa ostajan löytämistä.

Jos olet tyytyväinen summaan, lähetät kannettavan tietokoneen käyttämällä ilmaista ennakkoon maksettua lähetystarraa.

Voit myydä myös muita teknisiä laitteita, kuten tabletteja ja puhelimia.

Kun se saapuu, voit vastaanottaa maksun 48 tunnin sisällä seuraavilla tavoilla:

 • Tarkistaa
 • PayPal
 • Venmo
 • pankkitili

4. Decluttr

Decluttr voi olla paras vaihtoehto, jos haluat myydä erilaisia ​​tuotteita välittömällä takaisinostotarjouksella. Yksi haittapuoli on, että yritys hyväksyy vain Applen kannettavat tietokoneet, jotka on rakennettu vuoden 2012 jälkeen.

🔥 Empfohlen:  Intian 7 parasta mobiilitarvikealan yritystä, jotka johtavat alaa

Hyväksytyt MacBook-kannettavat mallit voivat sisältää:

 • Tavallinen MacBook
 • MacBook air
 • MacBook Pro

Kannettavien tietokoneiden omistajat voivat aloittaa myyntiprosessin antamalla MacBookin sarjanumeron ja peruskunnon arvioinnin saadakseen tarjouksen.

Voit myös myydä nämä tuotteet Decluttrille:

 • Älypuhelimet
 • Tabletit
 • Puettavat vaatteet
 • Kirjat
 • CD- ja DVD-levyt
 • Videopelit
 • lego

Kun olet hyväksynyt tarjouksen, saat ennakkoon maksetun UPS-lähetystarran. Odota lopputarkastuksen jälkeen seuraavan päivän maksua suoralla talletuksella tai PayPalilla.

Lue Decluttr-arvostelumme saadaksesi lisätietoja teknisten tuotteiden nopeasta myynnistä.

5. SellBroke

Joskus kannettavien tietokoneiden näyttö on rikki tai avaimet puuttuvat. Vaikka muut paikat eivät välttämättä hyväksy vahingoittunutta laitettasi, voit saada siitä käteistä osoitteesta SellBroke.

Kuvaile tarjousprosessin aikana esiintyviä ongelmia, niin saat tarjouksen muutamassa minuutissa, vaikka kannettava tietokoneesi ei toimisi.

SellBroke lähettää sinulle ilmaisen toimitustarran käytettäväksi UPS:ssä tai FedExissä. Useimmat alustat tekevät yhteistyötä vain yhden varustamoiden kanssa.

Maksuvaihtoehtoja ovat:

 • Google Pay
 • PayPal
 • Paperin tarkistus

Käytettyjen kannettavien tietokoneiden lisäksi SellBroke ostaa muita teknisiä tuotteita, kuten puhelimia ja pöytätietokoneita. Alusta ostaa myös droneja, pelikonsoleita ja 3D-tulostimia.

6. Mac of All Trades

Yksi parhaista Applen kannettavan tietokoneen myyntisivustoista on Mac of All Trades. He ovat olleet luotettu sivusto vuodesta 1995 ja ovat maksaneet yli 18 miljoonaa dollaria ostaakseen käytettyä elektroniikkaa.

Kuten useimmat muutkin paikat, joissa myydään elektroniikkaa verkossa, Mac of All Trades tarjoaa ilmaisen välittömän hinnoittelun ja ilmaisen toimituksen.

Lähetät lomakkeen ja palvelu tarjoaa mukautetun tarjouksen.

Saat parhaan hinnan, kun lähetät kaikki alkuperäiset lisävarusteet kannettavan tietokoneen mukana. Tarjouksesi summa voi olla odotettua pienempi, jos et löydä latauskaapelia tai akku puuttuu.

Se, missä ne todella loistavat, on nopea maksuprosessi. Mac of All Trades lähettää maksun sinulle kolmen arkipäivän kuluessa sen jälkeen, kun kannettava tietokone on saapunut laitokseen.

Kaksi maksutapaasi ovat PayPal ja postitse lähetettävä sekki.

7. VarageSale

VarageSale on virtuaalinen autotallimyyntisivusto, joka yhdistää sinut paikallisiin ostajiin ja myy kannettavasi tietokoneesi kunnosta riippumatta.

Lataa sovellus aloittaaksesi. Lataat enintään viisi kuvaa kannettavasta tietokoneesta ja lisäät kuvauksen ennen mainoksen lähettämistä verkkoon.

VarageSalen sisäänrakennetun viestivaihtoehdon avulla ostajat voivat ottaa sinuun yhteyttä, jos heillä on kysyttävää laitteestasi. Sovi tapaamisaika tavaran toimittamiseksi, niin olet matkalla saamaan käteistä kannettavasta tietokoneesta.

Tämän alustan avulla voit myydä ei-toivottuja tavaroitasi kotoa vanhan kannettavan tietokoneen lisäksi.

8. Gazelli

Saatat tunnistaa Gaselli johtavana elektroniikan myyntisivustona. Voit lähettää tuotteet ilmaiseksi tai jättää paikalliseen EcoATM-kioskiin.

Tämä sivusto on erikoistunut auttamaan käytettyjen matkapuhelimien myyntiä, mutta he ostavat myös tabletteja, MacBookeja ja muita elektronisia laitteita.

Kioskit hyväksyvät vain puhelimet, tabletit ja MP3-soittimet, joten verkkosivusto on tapa myydä kannettavaa tietokonettasi.

Saat tarjouksen alle minuutissa ja voit tulostaa prepaid-tarran lähettääksesi kannettavasi heille ilmaiseksi.

🔥 Empfohlen:  Yli 15 parasta älykelloa Androidille vuonna 2023

Maksuvaihtoehtoja ovat:

 • Amazon lahjakortti
 • PayPal
 • Paperin tarkistus

Voit myös ostaa käytettyä elektroniikkaa Gazellesta säästääksesi rahaa seuraavan päivityksen yhteydessä.

9. Amazon

Amazon on vähittäiskaupan jättiläinen, ja sieltä löytyy kaikkea halvasta Kleenex-laatikosta 2 miljoonan dollarin kokoelmaan allekirjoitettuja NFL-keräilyesineitä. Mutta tiesitkö siitä Amazonin vaihto-ohjelma?

Tarkista, hyväksyykö Amazon laitteesi vaihtokauppana muutamalla napsautuksella sivustollaan. Ongelmana on, että laitteesi tulee toimia täydellisesti, eikä siinä saa olla halkeamia tai muita vaurioita.

Toimitus on ilmainen, kun lähetät tuotteen. Ja jos kannettavaa tietokonettasi ei hyväksytä, Amazon palauttaa sen sinulle myös maksutta.

Vastineeksi käytetystä kannettavasta tietokoneesta voit saada Amazon-lahjakortin, jota voit käyttää seuraavaan ostoksesi.

10. eBay

Et ehkä ajattele vanhan kannettavan tietokoneen myymistä eBaymutta sivusto on muutakin kuin leluja ja keräilyesineitä varten.

Tilin luominen on ilmaista, ja alusta opastaa sinua lisäämään otsikon, kuvauksen ja valokuvat.

Kun olet valmis myymään, valitset kiinteän myyntihinnan tai järjestät huutokaupan myydäksesi kannettavan tietokoneesi eniten tarjoavalle. Voit myös halutessasi ottaa vastaan ​​vastatarjouksia.

eBayssa on sisäänrakennetut maksuvaihtoehdot, ja ostaja voi maksaa PayPalilla, luotto- tai pankkikortilla. Muussa tapauksessa, jos toimitat tuotteen henkilökohtaisesti, maksu voidaan suorittaa noudon yhteydessä.

Maksat noin 10 % myyntihinnasta myyjäpalkkiona. Jos tarjoat ilmaisen toimituksen, myyjä maksaa toimituskulut.

Huomautus: On olemassa useita muita sivustoja, kuten eBay, joilla voit myös yrittää myydä kannettavaa tietokonettasi verkossa.

11. Craigslist

Craigslist on yksi vanhimmista paikallisista myyntialustoista, ja voit myydä useimmat tuotteet ilmaiseksi. Kun haluat myydä kannettavan tietokoneen paikallisesti, se on erinomainen vaihtoehto lisätä käteistä lompakkoosi.

Laitteesi kunnossa ei ole rajoituksia, joten tämä on mahdollista erinomainen vaihtoehto, jos näyttösi on haljennut tai siinä on muita vaurioita.

Avain hyvän hinnan saamiseen Craigslistissa on yksityiskohtainen kuvaus ja paljon valokuvia.

Kokeneet myyjät suosittelevat pientä korotusta myyntihinnasta. Jos haluat saada 200 dollaria vanhasta kannettavasta tietokoneesta, voit asettaa hinnaksi 225 dollaria, jotta voit neuvotella mahdollisten ostajien kanssa.

Voit myös käyttää alustaa autosi myymiseen, mutta saatat joutua maksamaan 5 dollarin listautumismaksun.

12. Facebook Marketplace

Facebook Marketplace luo julkisen listauksen, jonka kuka tahansa voi nähdä Facebook-sovelluksesta tai -sivustosta. Yli 800 miljoonan käyttäjän ansiosta pääset useiden ostajien puoleen.

Alusta on yksi parhaista paikoista myydä kannettavaasi paikallisesti, koska siitä ei peritä maksuja. Tämä paikallinen osto- ja myyntisovellus voi myös saada enemmän liikennettä kuin kilpailevat alustat, kuten Craigslist.

Paikallinen myynti tarkoittaa, että siellä on sinun ei tarvitse huolehtia laitteesi pakkaamisesta tai lähettämisestä. Lisäksi ostaja voi maksaa sinulle henkilökohtaisesti, kun tapaat hänet noutoa varten.

Ostajat voivat maksaa myös pankkikortilla, eikä kumpikaan maksa maksuja. Myyjät voivat tallettaa käteistä linkitetylle pankkitilille ilmaiseksi.

13. Facebook-ryhmät

Ennen kuin Facebook Marketplace oli vaihtoehto, monet ihmiset etsivät Facebookia ansaitakseen rahaa. Se on edelleen käytettävissä ja voi olla yksinkertainen tapa laittaa käteistä taskuun.

🔥 Empfohlen:  Virusmarkkinointikampanjat ja kuinka seuraava voi olla sinun

Kun lisäät laitteesi Facebook-ryhmään, voit myös listata sen Facebook Marketplacessa. Molempien vaihtoehtojen käyttäminen tarkoittaa, että useammat ostajat näkevät tuotteesi ja lisää mahdollisuuksia, että se myydään haluamallasi hinnalla.

Ostajat ovat yleensä paikkakunnallasi tai kaupungissasi, mikä tekee noudon ja maksamisen järjestämisestä helppoa.

14. Best Buy

Best Buyn vaihtokauppa ohjelma ostaa useimmat suosituimmat kannettavat merkit. Tämä voi olla hyvä askel, jos haluat ostaa seuraavan kannettavan tietokoneesi Best Buysta.

Huono puoli on, että he maksavat sinulle Best Buy -lahjakorteilla käteisen sijaan. Vaikka tämä ei ole huono vaihtoehto, jos tarvitset apua uuden koneen maksamisessa.

Aloita valitsemalla kaupankäynnin kohteen merkki, malli ja kunto. Best Buy antaa sinulle arvion siitä, kuinka paljon he maksavat siitä.

Voit lähettää tuotteen postitse tai pysähtyä osallistuvaan paikkaan vaihtaaksesi kannettavan tietokoneen kaupassa.

15. Tarjous

Toinen paikalliseen myyntiin erikoistunut sivusto on OfferUp. Saat yhteyden ostajiin, jotka etsivät paljon kannettavaa tietokonetta paikkakunnallasi tai lähikaupungissasi, mikä eliminoi laitteen pakkaamisen ja toimituksen.

Voit myös lähettää tuotteita kauko-ostajalle ja ostaja maksaa postikulut. Myyjät maksavat kuitenkin 12,9 %:n palvelumaksun (vähintään 1,99 dollaria) näistä tilauksista.

Heidän sivustonsa verkkovideo opastaa sinut vaiheiden läpi, joiden avulla saat parhaan hyödyn yritystiedoistasi. Lisäksi siellä on ilmainen sovellus, jonka avulla voit listata kohteen alle 30 sekuntia.

Mitä tehdä ennen kuin myyt kannettavan tietokoneen

Hyvän hinnan saamiseksi sinun on löydettävä kaikki, mitä haluat myydä sen kanssa, kuten käyttöohjeet, latauskaapelit, kannettavan tietokoneen laukku tai muut tarvikkeet.

Sinun tulee myös tehdä luettelo koneen vaurioista tai ongelmista, joita olet huomannut kannettavan tietokoneen kanssa. Älä myöskään unohda varmuuskopioida ja poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot kannettavasta tietokoneesta ennen kuin luovutat ne toiselle.

Kun kaikki on tallennettu, noudata järjestelmäasetuksia palauttaaksesi kannettavan tietokoneen tehdasasetukset ja listaaksesi kannettavan tietokoneen myytäväksi jollekin näistä parhaista yrityksistä. Muista lisätä useita kuvia, jotta koneesi myyvät nopeammin.

Yhteenveto

Kun on niin monia vaihtoehtoja, kannettavan tietokoneen myyminen käteisellä on helppoa. Vaikeinta on päättää kannettavan tietokoneen arvo.

Riippumatta siitä, mitä sivustoa käytät laitteesi myymiseen, Gadget Value voi tarjota välittömän tarjouksen useista eri merkeistä ja olosuhteista.

Voit myös tehdä eBay-haun saadaksesi selville reilun hinnan ennen kuin laitat sen myyntiin.

Mitä odotat? Kaivaa esiin vanha kannettava tietokoneesi ja pyyhi se pois, jotta saat ylimääräistä rahaa.