Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 parasta paikkaa osallistua maksullisiin tutkimustutkimuksiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 parasta paikkaa osallistua maksullisiin tutkimustutkimuksiin

Muutama vuosi sitten sain kutsun osallistua paikallisen ihonhoitoyrityksen isännöimään tutkimukseen. He lanseerasivat uuden tuotesarjan ja halusivat palautetta 20–25-vuotiailta naisilta, joilla on kuiva iho.

Koska olin uusi ylioppilas ja tarvitsi ylimääräistä rahaa, päätin mennä. He kysyivät minulta erilaisia ​​kysymyksiä nykyisestä ihonhoito-ohjelmastani, käyttämistäni tuotteista ja siitä, mitä pidin niistä. Se kesti vain tunnin, ja sain 75 dollarin Visa-lahjakortin ja muutaman tuotenäytteen. Ei huono tapa tappaa tunti.

Jos pidät ajatuksesta saada palkkaa mielipiteiden jakamisesta, olet onnekas. On paljon paikkoja, joissa järjestetään maksullisia tutkimustutkimuksia. Vaikka tein tutkimukseni henkilökohtaisesti, on monia online-tutkimuksia, joita voit tehdä kotona.

Verkkosivustot, jotka tarjoavat maksullisia tutkimustutkimuksia

Löydät verkosta kohderyhmiä, jotka maksavat sinulle ajasta ja palautteesta useiden verkkosivustojen kautta. Jokaisella sivustolla on omat vaatimuksensa ja maksurakenteensa, joten on hyvä tutustua kaikkiin käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin.

1. Survey Junkie

Kysely Junkie on kyselysivusto, joka on ollut käytössä vuodesta 2005. Se maksaa sinulle, jos vastaat kyselyihin ja ilmaiset mielipiteesi suurille brändeille, jotka haluavat parantaa tuotteitaan ja palveluitaan. Kun olet vastannut useisiin itseäsi koskeviin kysymyksiin ja luonut profiilin, sivusto yhdistää sinut itseäsi koskeviin kyselyihin.

Aina kun täytät kyselyn, ansaitset virtuaalisia pisteitä, jotka voit lunastaa PayPal-käteiseksi tai online-lahjakorteiksi. Useimmat kyselyt vievät 5–20 minuuttia, ja voit odottaa ansaitsevan 100–200 pistettä tai 1–3 dollaria kyselyä kohden. Sinun ei tarvitse ostaa tuotteita tai rekisteröityä muille verkkosivustoille.

2. American Consumer Opinion

Amerikkalaisen kuluttajan mielipide on kyselypaneeli, joka tekee yhteistyötä suurten yritysten kanssa, jotka haluavat asiakkaiden mielipiteitä. Liittyäksesi sinun tulee antaa perustiedot, kuten ikäsi ja asuinpaikkasi. Sitten suoritat yleisen kotitalouskyselyn, jossa jaat tietoja elämäntavoistasi.

Saat todennäköisesti kyselykutsuja sähköpostitse useita kertoja vuodessa. Kerättyjen pisteiden määrä riippuu kyselyiden pituudesta.

Vaikka lyhyiden kyselyiden arvo on yleensä 5–50 pistettä, voit ansaita jopa 5 000 pistettä pidemmillä kyselyillä. Yksi piste vastaa 0,01 dollaria, ja voit lunastaa pisteesi PayPal-käteisenä tai lahjoittaa ne hyväntekeväisyyteen.

Aiheeseen liittyvä: 17 parasta paikkaa, joissa voit vastaanottaa maksullisia online-kyselyjä

🔥 Empfohlen:  5 parasta taitoa, joita tarvitset B2B-kirjailijaksi

3. Vastaaja

Vastaaja on ainutlaatuinen, koska se järjestää henkilökohtaisia ​​maksullisia tutkimustutkimuksia verkossa ja henkilökohtaisesti. Voit rekisteröityä sähköpostiosoitteellasi tai Facebook- tai LinkedIn-profiilisi kautta sivuston kautta.

Kun olet tehnyt sen, täytät joitain henkilökohtaisia ​​perustietoja, kuten nimesi, syntymäpäiväsi ja sähköpostiosoitteesi. He kysyvät myös demografisia tietoja, kuten sukupuolesi, etnisen taustasi ja koulutustaustasi.

Rekisteröitymisen jälkeen voit selata kaikkia saatavilla olevia “projekteja” ja tietoja, kuten palkkaa ja niiden suorittamiseen kuluvaa aikaa. Kun näet sinua kiinnostavan projektin, voit hakea siihen lyhyellä kyselylomakkeella. Saat sähköpostin, jos yritys valitsee sinut projektiinsa.

Suurin osa projekteista keskittyy pieniin yrityksiin tai teknologiaan ja maksaa 50–85 dollaria PayPalin kautta 45 minuutista tuntiin ajastasi.

4. FocusGroup.com

FocusGroup.com aloitti vuonna 1988 ja tarjoaa kyselyitä sekä henkilökohtaisia ​​ja online-fokusryhmiä puhelimen ja verkkokameran kautta. Kun olet luonut profiilin, sinulle lähetetään sähköpostitse kyselyitä ja kohderyhmäkutsuja.

Suurin osa sivuston kyselyistä ja kohderyhmistä keskittyy terveyden ja hyvinvoinnin, lemmikkieläintuotteiden, talouden ja ostotottumusten ympärille.

Ansaitset 75–150 dollaria, jos osallistut kohderyhmiin ja kyselyihin, joita voit hakea prepaid Visa -debit-korttiin. Voit kotiuttaa 100 pistettä 1,00 dollarilla.

5. Plaza Research

Plaza Research maksaa vanhemmille, lapsille, teini-ikäisille, opiskelijoille, lääkäreille ja liike-elämän ammattilaisille, jotta he jakavat mielipiteensä uusista tuotteista ja palveluista. Se isännöi tutkimuksia ja erilaisia ​​henkilökohtaisia ​​kohderyhmiä eri puolilla maata.

Jos osallistut fokusryhmään, sinua todennäköisesti pyydetään kokeilemaan uutta tuotetta, katsomaan TV-mainosta tai keskustelemaan ajatuksistasi tulevista tuotteista. Saadaksesi kysely- ja kohderyhmäkutsut, täytä verkkolomake. Lomakkeella kysytään koulutuksestasi, sähköisestä käytöstä, työllisyydestä, kotitaloudesta, lemmikeistä ja muusta.

Saat sähköpostin, jos olet sopiva kyselyyn tai kohderyhmään. Ansaitsemasi summa riippuu sen pituudesta ja laajuudesta. Useimmat osallistujat ansaitsevat 50–200 dollaria sekillä maksettuna kahdelta tunnilta ajastaan.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka saada palkkaa arvostelujen kirjoittamisesta

6. Mieliläimet

Voit luoda tilin verkossa tai kautta Mieliläimet mobiilisovellus ja saat maksun kysymyksiin vastaamisesta älypuhelimesi tai verkkokamerasi kautta.

Kun olet hakenut sinua kiinnostavaan kyselyyn, vastaat muutamaan kohdennettuun kysymykseen varmistaaksesi, että olet sopiva siihen. Jos olet, vastaat seitsemään kysymykseen ja ansaitset noin 50 dollaria. Rahat lähetetään PayPal-tilillesi 24 tunnin sisällä. Voit myös lunastaa tulosi Amazon-lahjakortilla.

🔥 Empfohlen:  Parhaat ChatGPT-käyttötapaukset

7. Kenttätyöt

Kenttätyöt on edistänyt markkinointitutkimusta vuodesta 1980 lähtien. Yritys isännöi henkilökohtaisia ​​fokusryhmiä 11 kaupungissa Yhdysvalloissa. Jos et asu näiden kaupunkien lähellä, voit silti rekisteröityä Fieldworkin kansalliseen tietokantaan ja osallistua online- tai puhelinhaastatteluihin.

Rekisteröityäksesi täytä online-kysely ja odota, että Fieldwork soittaa tai lähettää sinulle sähköpostia, kun tilaisuus on saatavilla. Useimmat henkilökohtaiset fokusryhmät kestävät yhdestä kahteen tuntia ja voivat koskea satunnaisia ​​aiheita, kuten muroja ja videopelejä. Korvaus on yleensä 75 dollarin Visa-lahjakortti.

8. Käyttäjien haastattelut

Käyttäjien haastattelut järjestää kohderyhmiä henkilökohtaisesti, puhelimitse tai suoratoistovideoita tuotteista, palveluista ja verkkosivustoista. Jos haluat osallistua, luo profiili, jossa on syntymäpäiväsi, sukupuoli, kotitalouden tulot, siviilisääty ja koulutustasosi.

Jos löydät sinua kiinnostavan projektin, täytä lyhyt seulontakysely nähdäksesi, oletko kelvollinen. Jos olet, voit liittyä kohderyhmään ja ansaita keskimäärin 50 dollaria/tunti. Saat maksun sekillä.

9. Brand Institute

Brand Institute on brändäystoimisto, joka tukee terveydenhuolto- ja lääkeyrityksiä heidän markkinointialoitteillaan. Voit liittyä Brand Institute -paneelin jäseneksi täyttämällä lyhyen online-rekisteröintilomakkeen. Jos olet oikeutettu maksulliseen tutkimukseen, saat sähköposti-ilmoituksen ja voit osallistua heti.

Maksu riippuu suorittamastasi kyselystä, ja saat todennäköisemmin kutsuja korkeampipalkkaisiin tutkimuksiin, jos sinulla on lääketieteellinen tausta. Voit ansaita 2–30 dollaria sekillä tai PayPalilla. Lääkärit, sairaanhoitajat, proviisorit ja muut terveydenhuollon työntekijät raportoivat saavansa noin neljä tutkimusta kuukaudessa.

10. Sitoudu

Sitoutua löytää vastaajia erilaisiin markkinatutkimuksiin ja käytettävyystutkimuksiin. Se tarjoaa sekä henkilökohtaisia ​​fokusryhmiä että verkkokeskusteluja paneelin jäsenille. Voit liittyä terveydenhuollon paneeliin, jos olet lääketieteen ammattilainen, tai kuluttajapaneeliin, jos olet jokapäiväinen kuluttaja.

Sinun on annettava tiedot tuloistasi, siviilisäätystäsi, koulutustasostasi ja työstäsi. Kun olet tehnyt sen, saat sähköposti-ilmoituksen aina, kun olet oikeutettu tutkimukseen. Useimmat tutkimukset kattavat aiheita, kuten autot, elektroniikka, elintarvikkeet, musiikki ja sairaudet. He maksavat yleensä 50–250 dollaria sekillä tai PayPalin kautta.

Yliopistot, jotka helpottavat maksullisia kohderyhmiä

Voit myös löytää maksullisia kohderyhmiä korkeakouluista ja yliopistoista. Monet heistä tarjoavat ympärivuotisia mahdollisuuksia ja keskittyvät psykologiaan ja ihmisten käyttäytymiseen. Vaikka suurin osa näistä tutkimuksista suoritetaan verkossa, jotkut edellyttävät, että osallistut henkilökohtaisesti.

🔥 Empfohlen:  3 parasta VPN:ää AbemaTV 2023:lle: Kuinka katsella AbemaTV:tä Japanin ulkopuolella

Sinun ei tarvitse olla opiskelija osallistuaksesi, ja maksu tapahtuu yleensä PayPal-käteisellä, lahjakorteilla tai sekillä. Jos haluat ansaita rahaa korkeakoulujen järjestämien kohderyhmien kautta, tutustu kotisi lähellä oleviin kouluihin. Heidän verkkosivustonsa sisältävät todennäköisesti tietoja tämäntyyppisistä mahdollisuuksista.

  1. Purduen yliopisto (Katso tutkimukset)
  2. Center for Decision Sciences Columbia Business School (Katso tutkimukset)
  3. Northwestern Universityn psykologian laitos (Katso tutkimukset)
  4. Harvard University Psychology Study Pool (Katso tutkimukset)
  5. MIT Behavioral Research Lab (Katso tutkimukset)

DollarSproutin perustaja Jeff Proctor osallistui kuuden viikon tutkimukseen Virginia Techin korkearasvaisista ruokavalioista. Tutkimuksen aikana hänelle korvattiin ateriat ja 500 dollaria.

“Se oli hieno kokemus, mutta hyvin mukana”, hän sanoi. “Minun piti käydä joka päivä punnitsemassa, valita ateriani ja ottaa useita veri- ja virtsanäytteitä.”

Kuinka selvittää, onko kohderyhmätilaisuus laillinen

Vaikka monet kohderyhmämahdollisuudet ovat oikeutettuja, niitä on runsaasti kotoa työskennelleet huijaukset siellä. Jos joudut maksamaan osallistuaksesi tai paljastaaksesi luottamuksellisia tietoja, kuten sosiaaliturvatunnuksesi tai luottokorttitietosi, se on punainen lippu. Pysy kaukana kaikista kohderyhmistä, jotka pakottavat sinut ostamaan tuotteita tai palveluita tai rekisteröitymään muille verkkosivustoille.

Jos löydät sinua kiinnostavan mahdollisuuden, tee online-tutkimusta varmistaaksesi, että se on pätevä. Tarkista Better Business Bureau nähdäksesi sen luokituksen ja lukeaksesi valitukset. Näin voit välttää tilanteen, jossa innostut kohderyhmästä ja sitten huomaat, että kyseessä on huijaus.

Laillinen yritys ei koskaan veloita sinua osallistumisesta kohderyhmään tai kyselyyn. Lisäksi heillä on tietosuojakäytäntö, joka on näkyvästi esillä heidän verkkosivustollaan ja lähettää sinulle sähköpostia vain yrityssähköpostitililtä, ​​ei ilmaisista palveluista, kuten Gmailista tai Yahoosta.