Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 parasta passiivista tulosovellusta: Vuoden 2023 parhaiten maksavat alustat

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 parasta passiivista tulosovellusta: Vuoden 2023 parhaiten maksavat alustat

Passiivisen tulon sovellukset ovat helppo tapa hankkia lisätuloja tai lahjakortteja ilman, että sinun tarvitsee vaivaa. Tietojen jakamisesta sijoittamiseen ja jakamistalouteen osallistumiseen on useita sovelluksia, joiden avulla voit ansaita autopilotilla (tai lähellä sitä).

Parhaat passiivisen tulon sovelluksemme sisältävät:

  • Nielsenin tietokone- ja mobiilipaneeli. Vakiintunut sovellus, joka maksaa sinulle vastineeksi pääsystä anonymisoituihin Internetin käyttötietoihisi.
  • Swagbucks. Palkintoalusta, joka tarjoaa puolipassiivisia tulomahdollisuuksia, kuten käteispalautusostoksia, ja selainlaajennuksen, joka varoittaa sinulle mahdollisuuksista ansaita tällä hetkellä selaammillasi verkkosivustoilla.
  • M1 Rahoitus. Passiivisille sijoittajille ihanteellinen sijoitusalusta, jossa on ominaisuuksia, kuten automaattinen tasapainotus ja valmiiksi rakennetut asiantuntijasalkut.
  • Hae kuorma-auton vuokraus. Fetch on erinomainen passiivinen tulonlähde lava-auton tai pakettiauton omistajille, ja sen avulla voit tarjota ajoneuvosi vuokrattavaksi virtaviivaisella alustalla. Ansaintapotentiaali voi ylittää 10 000 dollaria vuodessa.

Olemme luokitelleet parhaat passiivisen tulon sovellukset neljään pääluokkaan:

Huomautus: Alla olevat luokitustiedot on kerätty 6. heinäkuuta 2023. Päivitämme nämä luvut säännöllisesti vuoden aikana pitääksemme ne ajan tasalla.

Parhaat tiedonkeruu- ja jakamissovellukset passiivisten tulojen ansaitsemiseen

#1. Nielsenin tietokone- ja mobiilipaneeli

Mahdolliset tulot: Jopa 50 dollaria vuodessa.
iOS App Store -luokitus: 3,1/5 130 arvostelulla.
Google Play -luokitus: 3,4/5 9 887 arvostelulla.

Nielsen Computer and Mobile Panel -sovellus on paras valintamme todella passiiviseen tuloon.

Nielsen on julkisesti noteerattu maailmanlaajuinen tutkimusyhtiö (tunnetaan tv-luokitteluistaan), joka tutkii kuluttajien käyttäytymistä yli 100 maassa. Liittymällä heidän paneeliinsa autat ymmärtämään, kuinka ihmiset käyttävät Internetiä.

Aloita asentamalla Nielsen-sovellus kannettavaan tietokoneeseen, tablettiin tai älypuhelimeesi. Kun sovellus on asennettu, se toimii äänettömästi taustalla ja kerää tietoja vierailemistasi verkkosivustoista ja sovelluksista.

Se ei kerää arkaluonteisia tietoja, kuten käyttäjätunnuksia tai salasanoja, mikä varmistaa yksityisyytesi säilymisen. Lisätietoja on Nielsen Computer and Mobile Panel -sovelluksen perusteellisessa katsauksessa.

Asentamalla mobiilisovelluksen ansaitset pisteitä, jotka voidaan lunastaa palkintoihin ja lahjakortteihin. Voit ansaita enintään 50 dollaria vuodessa.

Jos asennat myös työpöytäsovelluksen, voit ansaita lisäpalkintoja osallistumalla arvontoihin ja peleihin, kuten raaputusarvoihin ja pyörittämään pyörää. Parhaat tienaajat voivat voittaa kukin jopa 500 dollaria, ja yli 500 voittajaa joka kuukausi.

Lataa Nielsen Computer and Mobile Panel

#2. MobileXpression

Mahdolliset tulot: 5 dollaria rekisteröitymisestä, ja mahdollisuus voittaa jopa 5 000 dollarin arvoisia arvontoja.
iOS App Store -luokitus: Ei saatavilla iPhoneille.
Google Play -luokitus: 3,8/5 53 582 arvostelulla.

MobileXpression, jonka omistaa Internet-teknologiayritys comScore, on tiedonkeruusovellus, joka muistuttaa Nielsen Computer and Mobile Panelia.

Sen ensisijainen tehtävä on seurata mobiilidatan käyttöä verkkokäyttäytymisen mallien paljastamiseksi. Kun sovellus on asennettu Android-laitteeseen (iOS-versiota ei ole saatavilla), sovellus toimii äänettömästi taustalla ja kerää anonymisoituja tietoja selaushistoriasta ja sovellusten käytöstä.

Sovellus ei kerää arkaluonteisia tietoja, kuten puheluita, henkilökohtaisia ​​sähköposteja tai tekstiviestejä, eikä kerättyjä tietoja koskaan linkitetä käyttäjien henkilöllisyyksiin.

Rekisteröitymisbonuksena MobileXpression tarjoaa käyttäjille 5 dollarin Amazon-lahjakortin vastineeksi tiedonsiirrosta vain viikon käytön jälkeen. On myös mahdollisuuksia voittaa jopa 5 000 dollaria säännöllisissä arvonnoissa.

Huomaa, että MobileXpression rajoittaa kuukausittain hyväksymiensä uusien käyttäjien määrää. Jos se ei ole saatavilla tällä hetkellä, tarkista tilanne seuraavan kuun alussa.

Lataa MobileXpression

#3. SavvyConnect

Mahdolliset tulot: Jopa 15 dollaria kuukaudessa (5 dollaria laitetyyppiä kohden, enintään kolme laitetta kotitaloutta kohden).
iOS App Store -luokitus: Ei saatavilla iPhoneille.
Google Play -luokitus: 3,4/5 1 074 arvostelulla.

Luth Researchin omistama SavvyConnect tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita passiivisia tuloja jakamalla verkkokäyttäytymistietojaan.

🔥 Empfohlen:  7 parasta Twitter-seuraajabotia, jotka saavat lisää seuraajia vuonna 2023

SavvyConnect kerää anonymisoituja tietoja online-toiminnastasi, kuten hauista, ostoksista ja viihteestä. Vastineeksi näistä tiedoista saat jopa 15 dollaria kuukaudessa (5 dollaria per laitetyyppi, mukaan lukien tietokone, puhelin ja tabletti).

Tämän kuukausittaisen kannustimen ylläpitämiseksi käyttäjien on usein käytettävä laitteitaan, joissa on asennettuna SavvyConnect, tarjoten vähintään seitsemän päivän todellista käyttötietoa kalenterikuukaudessa.

Tällä hetkellä SavvyConnect on vain Yhdysvaltojen asukkaiden käytettävissä. Tarjottu maksutapa on paperisekki postitse, ja käyttäjät voivat pyytää maksua kertyneen vain 1 dollarin.

Rekisteröidy SavvyConnectiin

#4. Honeygain

Mahdolliset tulot: Alle 5 dollaria kuukaudessa.
iOS App Store -luokitus: 2,8/5 81 arvostelulla.
Google Play -luokitus: Ei saatavilla Android-laitteille.

Honeygain antaa sinun ansaita passiivisia tuloja jakamalla käyttämätöntä Internet-kaistanleveyttä.

Kun asennat sovelluksen (joka on saatavilla sekä iOS:lle että työpöydälle) ja muodostat yhteyden Internetiin, Honeygain käyttää käyttämättömänä olevaa yhteyttäsi kerätäkseen tietoja verkosta.

Yritys maksaa käyttäjille heidän laitteidensa läpi kulkevan Internet-liikenteen perusteella.

Maksu suoritetaan PayPalin kautta, kun saavutat vähintään 20 dollaria. Huomaa, että saatat joutua maksamaan maksuja Internet-palveluntarjoajaltasi, jos Honeygain ylittää tietorajasi.

Saadaksesi tarkemman käsityksen sen toiminnasta – mukaan lukien tietosuojahuolemme – katso perusteellinen Honeygain-arvostelumme.

Parhaat passiiviset sijoitussovellukset

#5. Tammmenterhot

Mahdolliset tulot: Vaihtelee sijoitussumman, salkun ja markkinoiden kehityksen mukaan.
iOS App Store -luokitus: 4,7/5 864 857 arvostelulla.
Google Play -luokitus: 4,6/5 271 362 arvostelulla.

Acorns on passiivisten tulojen sijoitussovellusten listan kärjessä, koska se pystyy kasvattamaan ajan mittaan oikein tasapainotettua salkkua ilman aikaa tai vaivaa. Sovellus on tunnettu ominaisuudestaan, joka pyöristää ostoksesi lähimpään dollariin ja sijoittaa erotuksen automaattisesti edullisiin pörssirahastoihin (ETF).

Voit valita viidestä salkusta, jotka vaihtelevat konservatiivisesta aggressiiviseen riskinsietokykysi ja tavoitteidesi perusteella.

Acornsissa on myös Earn-ominaisuus, jonka avulla voit ansaita rahaa takaisin yli 300 kumppanibrändiltä, ​​kun teet ostoksia linkitetyllä luotto- tai maksukortilla. Cashback sijoitetaan sitten automaattisesti puolestasi.

Acorns veloittaa 3 dollarin kuukausimaksun. Maksu kattaa kaikki tilisi ja ominaisuudet riippumatta siitä, kuinka monta sinulla on tai kuinka paljon sijoitat.

Lataa Acorns

#6. M1 Rahoitus

Mahdolliset tulot: Vaihtelee sijoitussumman, salkun ja markkinoiden kehityksen mukaan.
iOS App Store -luokitus: 4,7/5 54 699 arvostelulla.
Google Play -luokitus: 4,5/5 23 119 arvostelulla.

Vaikka Acorns toimii erinomaisena ponnahduslautana sijoittamisen aloittamiseen, M1 Finance vie asioita pidemmälle tarjoamalla edistyneitä työkaluja ja monipuolisempaa.

M1 Financen ainutlaatuinen yhdistelmä alhaisia ​​palkkioita, automatisoitua sijoittamista ja muokattavissa olevia salkkuja tekee siitä ihanteellisen alustan niille, jotka eivät vain halua tehdä ensimmäistä sijoitustaan, vaan haluavat myös rakentaa ja hallita omaisuuttaan pitkällä aikavälillä.

Jo 1 dollarilla voit aloittaa sijoittamisen yksittäisiin osakkeisiin ja ETF-rahastoihin noudattamalla aseta ja unohda -strategiaa, joka on linjassa taloudellisten tavoitteidesi ja riskinsietokykysi kanssa.

Alustan erottuva ominaisuus, “Expert Pies”, antaa sinun valita useista ammattimaisesti suunnitelluista salkuista, jotka vastaavat eri sijoitustavoitteita, riskitasoja ja sektoreita. Jokainen “piirakka” edustaa salkkua, jossa on kokoelma osakkeita ja ETF:itä, ja voit myös muokata omiasi. Kun valitset tai suunnittelet Pien, M1 Finance hallitsee ja tasapainottaa sijoituksesi automaattisesti säilyttääkseen haluamasi omaisuuden allokoinnin.

Saat kattavan käsityksen M1 Financen ominaisuuksista, mahdollisista tuotoista, riskeistä ja maksuista lukemalla yksityiskohtaisen M1 Finance -katsauksen.

Lataa M1 Finance

#7. Rahankeräys

Mahdolliset tulot: Vaihtelee sijoitussumman ja kiinteistömarkkinoiden kehityksen mukaan.
iOS App Store -luokitus: 4,8/5 ‎27 866 arvostelulla.
Google Play -luokitus: 4,6/5 ‎3 216 arvostelulla.

Fundrise on kiinteistösijoitusalusta, joka on listallamme sen hands-off-sijoitustavan ja alhaisen, vain 10 dollarin vähimmäissijoituksen ansiosta.

🔥 Empfohlen:  4 parasta "Pidä yhteyttä" -sähköpostimallia, joita voit kokeilla tänään

Tällä vähimmäissijoituksella Fundrise sijoittaa sinut kaupalliseen eREIT-rahastoon (Electronic Real Estate Investment Trust), joka hoitaa varojasi ammattimaisesti.

eREIT:n tavoitteena on tarjota sekä tulovirtaa että arvostusta ajan mittaan.

Fundrise on pitkäaikainen sijoitus, joka sopii parhaiten niille, joiden aikahorisontti on vähintään viisi vuotta.

Saadaksesi syvemmän käsityksen Fundrisen toiminnasta, sen mahdollisista tuotoista, riskeistä ja palkkioista tutustu yksityiskohtaiseen Fundrise-arvosteluumme.

Lataa Fundrise

Parhaat passiiviset käteispalautus- ja palkkiosovellukset

#8. Swagbucks

Mahdolliset tulot: Ansaitse muutamasta dollarista kuukaudessa satoihin vuodessa hyödyntämällä kaikkia sivuston tarjontaa.
iOS App Store -luokitus: 4,4/5 92 543 arvostelulla.
Google Play -luokitus: 4,3/5 123 747 arvostelulla.

Swagbucks on kattava palkintosivusto, joka tarjoaa käyttäjille yli tusina tapaa ansaita. Suosituimpia vaihtoehtoja ovat käteispalautus verkko-ostoksille, rahan ansaitseminen kyselyihin vastaamisesta ja palkkioiden saaminen pelien pelaamisesta.

Yksi Swagbucksin ainutlaatuisista ominaisuuksista on mahdollisuus saada rahaa television katselusta. Ohjelmat toimivat automaattiohjauksella ja loppuvat, kun saavutat päivän enimmäisansiosi, joka on noin 50 senttiä ja kuusi tuntia katseluaikaa (mutta mikä muuttuu sijaintisi kaltaisten tekijöiden perusteella).

Puolipassiivisempaa lähestymistapaa varten harkitse Swagbucks-laajennuksen asentamista. Tämä työkalu ilmoittaa sinulle aina, kun olet verkkosivustolla, jolla on Swagbucks-tarjous. Yhdellä napsautuksella voit hyödyntää nämä tarjoukset.

Vaikka useimmiten saat ilmoituksen käteispalautussopimuksesta, on myös tarjouksia tietyille sovelluksille, joissa sinun ei tarvitse tehdä ostoksia ja sinun tarvitsee vain rekisteröityä ansaitaksesi.

Palkinnot lähetetään lahjakortteina tai käteisenä PayPalin kautta. Vähimmäismaksu on 3 dollaria tietyissä lahjakorteissa ja 5 dollaria käteismaksuissa Payalin kautta.

Lataa Swagbucks

#9. Rakuten

Mahdolliset tulot: Useita satoja dollareita vuodessa, kun käytät jatkuvasti sekä verkko- että myymäläostoksia.
iOS App Store -luokitus: 4,8/5 358 493 arvostelulla.
Google Play -luokitus: 3,8/5 70 724 arvostelulla.

Rakuten tekee listamme parhaiden passiivisten tulojen sovelluksista tuottoisten käteispalautustarjoustensa ansiosta. Sovellus toimii yksinkertaisella konseptilla: ansaitset rahaa takaisin ostoksistasi, jotka tekisit joka tapauksessa.

Rakuten työskentelee yli 3 500 verkkokaupassa ja kivijalkakaupassa ja tarjoaa jatkuvasti parhaita saatavilla olevia käteispalautushintoja.

Aloita ansaitseminen rekisteröitymällä ja aloittamalla verkkoostosmatkasi Rakuten-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Voit myös linkittää luotto- tai maksukorttisi myymäläostoksia varten passiivisempaa lähestymistapaa varten. Kun ostat osallistuvalta jälleenmyyjältä, prosenttiosuus kokonaissummasta hyvitetään Rakuten-tilillesi.

Prosenttiosuus, jonka voit ansaita takaisin, vaihtelee jälleenmyyjän mukaan, mutta se voi olla jopa 20 % – vaikka sinun pitäisi odottaa lähempänä 2–6 prosenttia. On myös päivittäisiä tarjouksia ja kampanjoita, joissa tietyt kaupat korottavat käteispalautusprosenttiaan.

Rakuten lähettää maksuja kolmen kuukauden välein, ja vähintään 5 dollaria käteistä takaisin ansaittuina ennen paperisekin tai PayPal-maksun myöntämistä.

Rakuten tarjoaa erittäin runsaan tervetuliaisbonuksen, joka on usein jopa 40 dollaria, kun olet tehnyt ehdot täyttävän oston. Saat lisätietoja nykyisestä tarjouksesta vierailemalla Rakuten-viittausbonuksen sivullamme.

Lue perusteellinen Rakuten-arvostelu saadaksesi lisätietoja sovelluksen toiminnasta.

Lataa Rakuten

#10. Capital One Shopping

Mahdolliset tulot: Vaihtelee ostotottumustesi mukaan.
iOS App Store -luokitus: 4,8/5 115 259 arvostelulla.
Google Play -luokitus: 4,8/5 13 710 arvostelulla.

Capital One Shopping erottuu passiivisten tulojen sovelluksista innovatiivisen hintasuojausominaisuuden ansiosta.

Vaikka palvelu antaa sinun ansaita ostoshyvitystä Rakutenin tapaan, Capital One Shopping erottuu ainutlaatuisella edulla: se tarkkailee tietyiltä jälleenmyyjiltä ostamiesi tuotteiden hinnanalennuksia.

Jos havaitaan hinnan lasku, Capital One Shopping auttaa sinua saamaan erotuksen hyvityksen.

Käyttäjien on myönnettävä Capital One Shoppingille pääsy sähköpostitileilleen voidakseen hyödyntää tätä ominaisuutta. Tämän jälkeen palvelu etsii ajoittain postilaatikosta verkkokaupan kuitteja ja toimitusvahvistuksia ja ryhtyy toimiin, kun pätevä hinnanlasku havaitaan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Dahn Boquist ja hänen äitinsä tienaavat 160 000 dollaria vuodessa heidän puoleltaan Hustle Food -blogi

Lisätietoja on kattavassa Capital One Shopping -arvostelussamme.

Lataa Capital One Shopping

#11. Hae

Mahdolliset tulot: 5–10 dollaria kuukaudessa tasaisella käytöllä.
iOS App Store -luokitus: 4,8/5 4 290 476 arvostelulla.
Google Play -luokitus: 4,7/5 865 087 arvostelulla.

Fetch Rewards erottuu vastaavista kuittien skannaussovelluksista on se, että se ei edellytä tiettyjen tuotteiden tai merkkien ostamista. Jokainen kuitti on tärkeä, joten tämä sovellus on yksi helpoimmista passiivisista tuloista.

Ansaitaksesi Fetch Rewardsilla, otat vain kuvan kuitistasi ostosten jälkeen.

Pisteitä annetaan jokaisesta skannatusta kuitista riippumatta siitä, mitä ostit. Voit sitten lunastaa nämä pisteet Visa-lahjakorteiksi, eri verkkokauppojen lahjakorteiksi tai osallistua rahapalkintojen arvontoihin.

Tavalliset Fetch Rewards -käyttäjät voivat odottaa ansaitsevansa keskimäärin 5–10 dollaria kuukaudessa, vaikka todelliset tulot voivat vaihdella ostosten tiheyden ja skannattujen kuittien määrän mukaan.

Tarkempia analyysiä varten katso perusteellinen Fetch Rewards -arvostelumme.

Lataa Fetch Rewards

#12. Pudota palkintoja

Mahdolliset tulot: 5–20 dollaria kuukaudessa tasaisella käytöllä.
iOS App Store -luokitus: 4,6/5 51 231 arvostelulla.
Google Play -luokitus: 3,9/5 11 465 arvostelulla.

Drop Rewards, vaikka se ei ole yhtä passiivinen kuin aiemmin, on edelleen kunnollinen vaihtoehto niille, jotka haluavat ansaita passiivisia tuloja.

Sovellus antaa käyttäjien linkittää luotto- ja/tai pankkikorttinsa, jolloin he voivat ansaita käteispalautuksia pisteiden muodossa, jotka voidaan lunastaa lahjakortteihin.

Alun perin Drop tarjosi “Power Offers” -ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat valita jopa viisi jälleenmyyjää luettelosta ja ansaita jatkuvaa käteispalautusta näistä kaupoista ilman lisätoimia. Tämä ominaisuus on kuitenkin lopetettu.

Nyt sovellus vaatii käyttäjiä lisäämään tarjouksia manuaalisesti pisteiden ansaitsemiseksi. Tästä huolimatta Drop vaatii silti vain vähän vaivaa, joten se on melko passiivinen tulovaihtoehto. Sinun tarvitsee vain muistaa aktivoida tarjoukset ennen ostoksia, jotta voit alkaa ansaita pisteitä.

Katso tarkempia tietoja Drop App -arvosteluistamme.

Lataa Drop Rewards

Parhaat passiivisen jakamistalouden sovellukset

#13. Hae kuorma-auton vuokraus

iOS App Store -luokitus: Älypuhelinyhteensopiva verkkosivusto – sovellusta ei ole saatavilla.
Google Play -luokitus: Älypuhelinyhteensopiva verkkosivusto – sovellusta ei ole saatavilla.

Jos omistat lava-auton, pakettiauton tai umpikorikuorma-auton, Fetch Truck Rental tarjoaa passiivisen tulomahdollisuuden antamalla sinun vuokrata ajoneuvosi, kun se ei ole käytössä.

Fetch on suunniteltu kontaktittomaksi vuokrausmarkkinapaikaksi, joka mahdollistaa vuokraajien välittömän pääsyn kuorma-autoasi tai pakettiautoosi. Alusta hoitaa kaikki vuokraprosessin osa-alueet, mukaan lukien varaukset, tiedustelut ja tuki. Tämä tekee ansaintaprosessista suhteellisen vaivattoman, kun yritystietosi on määritetty.

Hae-kumppanit voivat odottaa ansaitsevansa keskimäärin 15 000–20 000 dollaria ajoneuvoa kohden vuodessa. Ansiot voivat kuitenkin vaihdella tekijöiden, kuten alueesi kysynnän ja sen, kuinka usein ajoneuvosi on vuokrattavissa.

Ensisijainen vaatimus Fetchissä listaamiseen on hyvässä kunnossa olevan lava-auton, rahtiauton tai umpikorikuorma-auton omistaminen. Sinun on käytettävä jonkin aikaa etukäteen yritystietojesi luomiseen, mukaan lukien laadukkaiden kuvien ottaminen ajoneuvostasi ja yksityiskohtaisen kuvauksen kirjoittaminen. Mutta kun tämä on tehty, voit ansaita passiivisia tuloja käyttämättömästä ajoneuvostasi.

Rekisteröidy Fetch Truck Rental -palveluun

#14. Turo

iOS App Store -luokitus: 4,8/5 216 850 arvostelulla.
Google Play -luokitus: 4,9/5 ‎275 712 arvostelulla.

Turo on autonjakoalusta, jota usein kutsutaan “autojen Airbnb:ksi”. Tämän alustan avulla voit listata vuokra-autosi, kun et käytä sitä, mikä muuttaa käyttämättömän omaisuuden tehokkaasti tulonlähteeksi.

Yksi ominaisuus, joka tekee Turosta suhteellisen passiivisen tulomahdollisuuden, on avaimeton etäkäyttömahdollisuus. Tämän ominaisuuden avulla vuokraajat voivat avata autonsa lukituksen Turo-sovelluksella, jolloin avaimia ei tarvitse luovuttaa fyysisesti. Näin voit vuokrata ajoneuvosi tapaamatta vuokraajia henkilökohtaisesti.

Vaikka etäkäyttöominaisuuden käyttö saattaa rajoittaa joitakin mahdollisuuksia, kuten noutoja lentokentältä, se vähentää merkittävästi aktiivista työtäsi.

Muista, että kuten minkä tahansa muun vuokrauspalvelun yhteydessä, yritystietojesi luomiseen ja mahdollisten vuokrauksen aikana ilmenevien ongelmien ratkaisemiseen tarvitaan jonkin verran alkupanostusta. Siitä huolimatta, kun yritystietosi ovat kunnossa, Turo voi olla vakaa ja pitkälti passiivinen tulonlähde.

Lataa Turo

#15. Naapuri

iOS App Store -luokitus: 4,7/5 3 869 arvostelulla.
Google Play -luokitus: 4,6/5 2 389 arvostelulla.

Naapuri on alusta, joka muuttaa käyttämättömän tilasi tulonlähteeksi. Ajattele sitä Airbnb:nä, mutta säilytystilana. Tämä voi olla mikä tahansa tyhjä autotalli, vapaa huone tai jopa osa takapihastasi.

Yksi Neighborin eduista on, että töitä ei ole juurikaan, kun olet vuokrannut tilasi. Vuokralaiset eivät voi tulla luoksesi huomaamatta, ja kaikki vuorovaikutus ja maksut suoritetaan alustan kautta.

Tilojen vuokraaminen vaatii jonkin verran alustavaa työtä valokuvien ottamiseksi ja yritystietojen luomiseksi, ja sinun on oltava käytettävissä kaikissa tarpeellisissa yhteyksissä vuokralaisten kanssa. Mutta kun vuokralainen siirtää esineensä tilaan, työsi on suurelta osin tehty.

Lisätietoja mahdollisista riskeistä ja niiden hallinnasta saat naapuriarvostelustamme.

Lataa naapuri

Parhaat passiiviset tulosovellukset: Viimeiset ajatukset

Tietojen keräämisestä ja jakamisesta sovelluksista, kuten Nielsen, palkitseviin kyselysovelluksiin, kuten Swagbucksiin, saatavilla on suuri valikoima passiivisia ja puolipassiivisia tulosovelluksia.

Kun ymmärrät nämä mahdollisuudet, voit tehdä mitä tahansa passiivisen tulosalkun rakentamisesta, joka voi auttaa sinua jäämään eläkkeelle, aina yhden tai kahden lahjakortin ansaitsemiseen, jotka voivat säästää rahaa.

*Capital One Shopping korvaa meille, kun kirjaudut palveluun antamiemme linkkien kautta.

RJ Weiss