Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 parasta Personal Finance -podcastia, joita sinulla ei ole varaa missata

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 parasta Personal Finance -podcastia, joita sinulla ei ole varaa missata

Etsitkö tapoja parantaa talouslukutaitoasi ja saada raha-asiat kuntoon? Personal Finance -podcastit ovat loistava resurssi saada asiantuntijaneuvoja ja oppia uusimmista trendeistä ja strategioista talouden hallinnassa. Tässä artikkelissa jaamme joitain parhaista henkilökohtaisen talouden podcastit auttaa sinua saamaan arvokkaita oivalluksia ja hallitsemaan rahasi.

15 parasta Personal Finance -podcastia, joita sinulla ei ole varaa missata

Personal Finance -podcastit ovat suosittu ääniohjelmointimuoto, joka tarjoaa käytännön neuvoja ja ohjeita rahan hallintaan ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamiseen. Niissä haastatellaan usein alan ammattilaisia, kuten rahoituskonsultteja, ekonomisteja ja henkilökohtaisen talouden bloggaajia, jotka tarjoavat näkökulmiaan ja tietoa erilaisista talousasioista. Aloitetaan luettelomme.

1. Ramsey Show

Kuva: ramseysolutions.com

Dave Ramsey, yhdysvaltalainen talouskirjailija, radiolähetystoiminnan harjoittaja ja liikemies, isännöi The Ramsey Showta, näkyvää henkilökohtaisen talouden podcastia. Podcastin perustamisesta vuonna 1992 lähtien se on auttanut miljoonia ihmisiä kaikkialla Yhdysvalloissa ja maailmanlaajuisesti.

Budjetointi, säästäminen, sijoittaminen, eläkesuunnittelu ja velanhoito ovat ohjelman kattamia aiheita. Dave Ramsey hyödyntää kokemustaan ​​ja taitojaan tarjotakseen kuulijoille käytännön ohjeita rahojen hallintaan, velkojen selviytymiseen ja vaurauden kasvattamiseen.

Velaton huutoosio, jossa velkansa maksaneet kuuntelijat soittavat kertomaan menestystarinoitaan, on yksi The Ramsey Shown erottuvista elementeistä. Ramsey Show tarjoaa myös verkkosivuston, jossa on lisäresursseja ja työkaluja henkilökohtaiseen budjetin hallintaan. Sivusto sisältää artikkeleita, videoita ja online-kursseja monista henkilökohtaisen talouden näkökohdista.

2. Suze Ormanin naiset ja raha

Kuva: suzeorman.com

Naiset ja raha -podcast on paras henkilökohtaisen talouden podcast naisille. Ohjelmaa juontaa talousasiantuntija Suze Orman.

Hän on yhdysvaltalainen talouskonsultti, televisiopersoona ja kirjailija, joka on tunnettu ainutlaatuisesta rahankäytöstään, jossa yhdistyvät henkilökohtainen talous ja henkilökohtainen kasvu. Orman esittelee ajatuksiaan ja näkemyksiään näistä teemoista sekä vastaa kuuntelijan kyselyihin ja tarjoaa käytännön ohjausta rahanhallintaan.

Yksi podcastin erityispiirteistä on se, että se korostaa erityisiä taloudellisia ongelmia, joita naiset maailmassa kohtaavat. Orman keskustelee aiheista, kuten sukupuolten palkkaerot, päivähoidon kustannuksetsekä työ- ja perhevelvoitteiden yhdistämisen vaikeudet. Orman rohkaisee naisia ​​hallitsemaan talouttaan ja tekemään tietoisia päätöksiä rahoistaan.

3. Clark Howard Podcast

Kuva: clark.com

Clark Howard haluaa antaa yksilöille mahdollisuuden ottamaan vastuuta taloudestaan ​​kansallisesti syndikoiduna radiokeskusteluohjelman juontajana ja kuluttajatoimittajana TV-uutisissa antamalla rahaa säästäviä ehdotuksia, kuluttajaneuvoja, kuumat kaupatja talousuutisia, jotka auttavat kuuntelijoita saavuttamaan taloudellisen riippumattomuuden. Clark Howard on kuluttajansuoja ja rahaa säästävä asiantuntija.

Jokainen podcastin painos julkaistaan ​​arkisin ja kestää 30–45 minuuttia. Hän käyttää usein henkilökohtaisia ​​tarinoita ja tarinoita perustellakseen väitteitään, mikä tekee materiaalista helposti lähestyttävämmän ja kiinnostavamman.

Clark Howard Podcastin keskittyminen toimivien neuvojen toimittamiseen, joita kuuntelijat voivat soveltaa jokapäiväisessä elämässään, on yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista. Hän käyttää yksinkertaista kieltä ja välttää talousslangia, mikä tekee aiheesta helposti ymmärrettävän.

4. Tulevaisuuden rikkaat

Kuva: futurerichpodcast.com

Future Richiä isännöi sertifioitu taloussuunnittelija ja The Financially Forward Mindset -kirjan kirjoittaja Barbara Ginty. Ginty haastattelee todellisia naisia ​​heidän taloudellisista vaikeuksistaan ​​ja neuvoo kuulijoita vastaavissa tilanteissa. Ginty on kuin lähin ystäväsi, vain hän tietää kaiken rahasta.

Ohjelma yksinkertaistaa vaikeita talouskonsepteja ja tarjoaa käytännön ratkaisuja taloudellisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Keskittyminen positiivisen näkemyksen välttämättömyyteen rahan suhteen on yksi kirjan tärkeimmistä piirteistä.

Ohjelman juontaja Barbara Ginty uskoo, että taloudellisesti eteenpäin suuntautuvan asenteen luominen on taloudellisen menestyksen kannalta kriittistä, ja hän antaa neuvoja tämän ajattelutavan rakentamiseen jokaisessa jaksossa.

5. Ruskea kunnianhimo

Kuva: brownambitionpodcast.com

Tämän podcastin ovat luoneet Tiffany Aliche (AKA The Budgetnista) ja Mandi Woodruff yhdistääkseen miellyttävän keskustelun aitoon ja erilaisiin rahahaasteisiin. Se tarjoaa käytännön neuvoja helposti ymmärrettävässä muodossa. Podcastia on esitetty vuodesta 2015 lähtien ja se on kerännyt omistautunutta seuraajaa.

🔥 Empfohlen:  Vuoden 2023 henkilökohtaiset taloustilastot: Trendit ja tiedot

Podcastissa käsitellään erilaisia ​​henkilökohtaisen talouden aiheita, kuten säästämistä ja sijoittamista, sekä velanhoitoa ja eläkesuunnittelua. Mandi ja Tiffany käsittelevät myös rahan ja kulttuurin suhdetta muun muassa rotujen varallisuuserot ja sukupuolten palkkaerot.

Isäntien maanläheinen tyyli ja sympaattinen kerronta erottavat Brown Ambitionin muista henkilökohtaisen talouden podcasteista. He jakavat henkilökohtaisia ​​rahaseikkailujaan ja tarjoavat kuulijoille käytännön oivalluksia ja apua.

6. Miten rahaa

Kuva: howtomoney.com

How to Money on paras henkilökohtaisen talouden podcastista, joka opettaa kuuntelijoita hallitsemaan rahojaan ja tekemään parempia taloudellisia päätöksiä. Joel Larsgaard ja Matt Altmix, kaksi ystävää, jotka ovat innostuneita henkilökohtaisesta rahoituksesta ja pyrkivät auttamaan muita saavuttamaan taloudellisen riippumattomuuden, esittävät podcastin.

Jokainen jakso sisältää hyödyllisiä vinkkejä ja ideoita, joita kuuntelijat voivat käyttää parantaakseen taloudellista asemaansa. How To Money erottuu muista henkilökohtaisen talouden podcasteista mukaansatempaavan ja huvittavan sävynsä ansiosta.

Isännät ottavat a leikkisä lähestymistapa tutkia, mikä saattaa olla kuiva ja ikävä aihe. He hyödyntävät komediaa ja henkilökohtaisia ​​kokemuksia pitääkseen yleisön kiinnostuneena ja sisällön lähestyttävämpänä.

7. Isommat taskurahat

Kuva: biggerpockets.com

Finanssialan ammattilaiset Mindy Jensen ja Scott Trench haastattelevat ajatusjohtajia tavoista ansaita enemmän, säilyttää enemmän, kuluttaa viisaasti ja lisätä varallisuutta. BiggerPockets Money antaa kuuntelijoille ehdotuksia ja konkreettisia ohjeita siitä, kuinka saada rahat kuntoon näiden keskustelujen avulla. Se keskittyy auttamaan yksilöitä saavuttamaan taloudellinen riippumattomuus kiinteistösijoittamisen, yrittäjyyden ja muiden vaurauttamistoimintojen avulla.

Yksi podcastin erityispiirteistä on se panostaa kiinteistösijoittamiseen tärkeänä vaurauttamismenetelmänä. Lukuisat jaksot tutkivat kiinteistösijoittamisen eri puolia, kuten vuokra-asuntojen hallintaa, kodin hakkerointia ja talon kääntämistä.

Jotkut jaksot keskittyvät tiettyihin taloudellisiin tavoitteisiin, kuten velkojen takaisinmaksuun tai eläkesäästöihin, kun taas toiset käsittelevät laajempia kysymyksiä, kuten yrittäjyyttä ja useiden tulovirtojen rakentamista.

8. Rahaa siis

Kuva: podcast.farnoosh.tv

Farnoosh Torabi isännöi suosittua henkilökohtaisen talouden podcastia So Money. Podcastissa käsitellään budjetointia, säästämistä, sijoittamista, yrittäjyyttä ja muita henkilökohtaisen rahoituksen teemoja.

Farnoosh haastattelee monenlaisia ​​vieraita, mukaan lukien talousasiantuntijoita, kirjailijoita, yritysten omistajia ja julkkiksia esittääkseen kuulijoille erilaisia ​​mielipiteitä ja suosituksia.

Farnoosh käsittelee kuuntelijoiden kysymyksiä erilaisista henkilökohtaisen talouden aiheista podcastissa. Näin kuuntelijat voivat saada räätälöityjä taloudellisia neuvoja ja apua. “Friday Five”, jossa Farnoosh tarjoaa viisi nopeaa taloudellista ideaa tai tarinaa, jotka ovat tärkeitä kuuntelijoille, on toinen suosittu osa ohjelmaa. Tämä osio on loistava tapa pysyä tietoisena taloustrendeistä ja -uutisista.

9. Varaa mihin tahansa

Kuva: affordanything.com

Paula Pant, talousanalyytikko, kirjailija ja puhuja, joka on esiintynyt suurilla mediasivustoilla, kuten Forbes, The New York Times ja CNBC isännöivät tätä podcastia. Hän tapaa monenlaisia ​​ihmisiä, kuten yrittäjiä, varhaiseläkeläisiä, miljonäärejä ja sijoittajia tutkiakseen tasapainoisen elämän vaikeaa tehtävää.

Paula podcastissa Afford Anything kehottaa yleisöään katsomaan tavanomaisten talousneuvontaa pidemmälle ja keskittymään uskomuksiinsa ja pyrkimyksiinsä. Hän uskoo, että jokainen voi saavuttaa taloudellisen riippumattomuuden ja elää valitsemaansa elämää, jos hänellä on sopiva mentaliteetti ja valmius toimia.

Paula uskoo vahvasti kiinteistöjen kykyyn tuottaa passiivista tuloa ja varallisuutta ajan mittaan. Hän keskustelee henkilökohtaisista kiinteistösijoituskokemuksistaan ​​ja antaa suosituksia podcasteista.

10. Rikas & Säännöllinen

Kuva: richandregular.com

Podcastia isännöi Julian ja Kiersten Saunders, aviopari, joka kertoo henkilökohtaisista kokemuksistaan ​​nousta rahattomasta kuusinumeroiseen nettovarallisuuteen. Käytännön ohjeilla ja inspiroivilla tarinoilla podcastin tarkoituksena on rohkaista yksilöitä ottamaan haltuunsa rahansa ja luomaan vaurautta.

🔥 Empfohlen:  Razerin 5G-yhteensopiva kädessä pidettävä pelijärjestelmä julkaistaan ​​julkisesti

Kiersten ja Julien Saunders erottivat taloudellisen neuvonantajansa sijoitusseikkailunsa varhaisessa vaiheessa, jotta he voisivat hoitaa eläkesäästönsä itse.

Podcastissaan Rich & REGULAR he kertovat nyt, mitä he tietävät sijoittamisesta ja varojensa mukaan elämisestä. He haastattelevat myös vieraita, jotka keskustelevat omista menestystarinoistaan ​​ja tarjoavat vaurauttamistekniikoita ja ohjausta.

11. Money Guy Show

Kuva: moneyguy.com

The Money Guy Show on suosittu henkilökohtaisen talouden podcast, jota isännöivät Brian Preston ja Bo Hanson. Podcast on ollut olemassa vuodesta 2006. Podcastissa käsitellään erilaisia ​​taloudellisia aiheita, kuten sijoittamista, eläkesuunnittelua, velan vähentämistä ja paljon muuta. Podcastilla on maine yksinkertaisena, rehellisenä ja käytännöllisenä.

Money Man Show tunnetaan vaikeiden taloudellisten ideoiden jakamisesta yksinkertaisiksi termeiksi. Lähetystoiminnan harjoittajat selittävät väitteensä tosielämän esimerkein ja tarinoilla, jolloin kuuntelijat voivat samaistua tietoon ja soveltaa sitä omaan elämäänsä. Isännät ovat myös erittäin vastaanottavaisia ​​kuuntelijoittensa tiedusteluille ja kommenteille ja omistavat kokonaisia ​​jaksoja vastaamaan niihin.

12. Taloudelliset tunnustukset

Kuva: thefinancialdiet.com

Financial Confessions käsittelee taloudellisia kysymyksiä, jotka ovat yleisiä, mutta joita käsitellään harvoin Financial Timesin sivuilla. Se on suosittu henkilökohtaisen talouden podcast, jonka on tuottanut samannimisen verkkosivuston ja YouTube-kanavan perustaja Chelsea Fagan. Mitä tulee talousasioista keskustelemiseen, Faganin podcast on lähestyttävä ja viihdyttävä.

Chelsea ja vieras, yleensä talousasiantuntija tai joku, jolla on ainutlaatuinen näkemys rahasta, esiintyvät podcastin jokaisessa jaksossa. Teemat vaihtelevat käytännön budjetointi-, sijoittamis- ja säästämisneuvoista muihin abstrakteja asioita, kuten rahapsykologiaa ja sosiaalisen median vaikutus kulutustottumuksiimme.

Podcast keskittyy talouskasvatukseen ja vaikutusmahdollisuuksiin. Podcastin tavoitteena on auttaa kuuntelijoita kehittämään vahva talouslukutaidon ja -luottamuksen perusta, jotta he voivat tehdä järkeviä taloudellisia päätöksiä.

13. Optimaalinen rahoitus päivittäin

Kuva: oldpodcast.com

Juontaja Diania Merriam ja Dan Weinberg yrittävät yksinkertaistaa tapaa, jolla ihmiset käsittelevät ja hallitsevat rahaa kertomalla joitain suurimmista henkilökohtaisen talouselämän blogeista ja tarjoamalla kuulijoille taloudellisia suosituksia. Jotta kuuntelijat alkavat ymmärtää rahahuolensa, he oppivat talouslukutaidon periaatteista, kuten budjetoinnin, sijoittamisen ja taloudellisen vapauden.

Tämä podcast tarjoaa kuuntelijoille erilaisia ​​mielipiteitä ja ideoita ja samalla esittelee heille uusia ääniä henkilökohtaisen rahoitusmaailmassa. Toinen podcastin fantastinen ominaisuus on, että kuuntelijat, joilla on vaihtelevaa taloudellista ymmärrystä, ymmärtävät sen helposti.

14. Tämä on epämiellyttävää

Kuva: marketplace.org

Tätä rahaa ja sijoittamista käsittelevää podcastia isännöi Reema Khrais, ja se sisältää tosielämän tarinoita ihmisiltä, ​​jotka kertovat henkilökohtaisista kokemuksistaan ​​rahasta ja siitä, miten se on muuttanut heidän elämäänsä. Tämä on yksi parhaista henkilökohtaisen rahoituksen podcasteista, jotka kaivautuvat toisinaan rahan kiistanalaisia ​​ja emotionaalisia elementtejä.

Jokainen This is Uncomfortable -sarjan jakso käsittelee henkilökohtaisen talouden eri näkökohtia, kuten velkaa, eläkkeelle jäämistä, ihmissuhteita ja niin edelleen. Podcast pyrkii tarjoamaan kuuntelijoille turvallisen ympäristön tutkia rahaan liittyviä tunteitaan ja asenteitaan rehellisten haastattelujen ja tarinankerrontojen avulla.

Khrais ohjaa kuuntelijat läpi jokaisen jakson ja kehittää yhteyden podcastissa esiintyviin ihmisiin lämpimän ja keskustelevan käytöksensä kautta. Pelkän taloudellisten neuvojen tai ideoiden tarjoamisen sijaan podcastissa tarkastellaan psykologisia ja sosiologisia muuttujia, jotka vaikuttavat taloudellisiin päätöksiin.

15. Yo Quiero Dinero

Kuva: yoquierodineropodcast.com

Yo Quiero Dinero on näkyvä henkilökohtaisen talouden podcast, jonka suosio on kasvanut useiden viime vuosien aikana. Talousvalmentaja ja yrittäjä Jannese Torres-Rodriguez isännöi podcastia ja jakaa omia rahakokemuksiaan sekä haastattelee erilaisia ​​vieraita antaakseen näkemyksiä ja ohjeita henkilökohtaiseen talouteen liittyvissä asioissa.

Tämä palkittu podcast kattaa laajan joukon ammattilaisia, jotka puhuvat avoimesti rahasta, sukupolvien varallisuudesta ja yrittäjyydestä. Yksi podcastin tärkeimmistä puolista on sen omistautuminen monimuotoisuuteen, tasapuolisuuteen ja osallisuuteen.

🔥 Empfohlen:  Instagram Story Viewer: 12 parasta katsottavaa tarinaa nimettömästi vuonna 2023

Ohjelman vieraat keskustelevat henkilökohtaisen talouden menestystarinoista painottaen latinalaisnaisten kokemuksia. Podcastin tavoitteena on saada yhteys latinalaisten kanssa ja motivoida heitä tekemään järkeviä taloudellisia päätöksiä.

Personal Finance -podcastien kuuntelemisen edut

Nyt kun on olemassa useita rahoitustuotteita, joista valita omalla tyylillään ja sisältötyypellään. Katsotaanpa joitain etuja, joita voit myös saada niistä.

  • Inspiraatio: Personal Finance -podcastit korostavat usein menestystarinoita ihmisistä, jotka ovat saavuttaneet taloudellisen riippumattomuuden tai saavuttaneet taloudelliset tavoitteensa. Näiden kokemusten kuunteleminen saattaa saada sinut tekemään myönteisiä muutoksia talouselämässäsi ja työskentelemään kohti taloudellisia tavoitteitasi.
  • Informatiivinen: Nämä podcastit ovat erinomainen tapa oppia taloudellisia periaatteita, kuten budjetointia, sijoittamista ja säästämistä. Voit parantaa talouslukutaitoasi kuuntelemalla näitä podcasteja, jotka auttavat sinua tekemään parempia taloudellisia valintoja tulevaisuudessa.
  • Asiantuntijan neuvoja: Rahoituspodcastit sisältävät usein keskusteluja talousasiantuntijoiden, kuten taloussuunnittelijoiden, sijoitusneuvojien ja kirjanpitäjien, kanssa. Voit saada hyödyllisiä näkemyksiä ja ohjeita aiheen ammattilaisilta kuuntelemalla näitä haastatteluja.
  • Sopivuus: Podcastit ovat helppo tapa saada tietoa. Voit kuunnella niitä työmatkalla, treenatessa tai kotitöissä. Tämä tarkoittaa, että voit opiskella enemmän henkilökohtaisesta rahoituksesta vapaa-ajallasi sen sijaan, että omistaisit siihen ylimääräistä aikaa.
  • Liity yhteisöön: Podcasteissa on usein aktiivisia kuuntelijayhteisöjä, jotka keskustelevat omista kokemuksistaan, antavat tukea ja kommentoivat. Liittymällä näihin ryhmiin voit olla yhteydessä muihin, jotka jakavat taloudelliset tavoitteesi.

Personal Finance -podcastin parhaiden löytäminen

Parhaiden henkilökohtaisen talouden podcastien valitseminen voi olla vaikeaa, koska tarjolla on niin monia erinomaisia ​​podcasteja. Tässä on joitain ehdotuksia parhaiden podcastien löytämiseksi:

  • Hanki suosituksia: Pyydä suosituksia ystäviltä, ​​perheenjäseniltä tai työkavereilta. He saattavat tuntea useita erinomaisia ​​taloudellisia podcasteja, joita he ovat kuunnelleet ja arvostaneet.
  • Etsi uskottavia isäntiä: Näitä rahoituspodcasteja tulisi isännöidä alan arvostettujen ammattilaisten toimesta. Sertifioidut taloussuunnittelijat, sijoitusneuvojat ja taloustoimittajat voivat esimerkiksi antaa merkittäviä oivalluksia ja ohjeita.
  • Tarkista arvostelut ja arviot: Etsi henkilökohtaisen talouden podcasteja, joilla on hyvät arvosanat ja myönteisiä arvosteluja rahoitus podcast-hakemistoista, kuten Apple Podcasts tai Spotify. Tämä saattaa auttaa sinua määrittämään, mitkä podcastit ovat suosittuja kuuntelijoiden keskuudessa.
  • Harkitse mieltymyksiäsi ja kiinnostuksen kohteitasi: Löydä henkilökohtaisen talouden podcasteja, jotka käsittelevät sinua kiinnostavia teemoja. Jos harkitset sijoittamista, tarkista podcastit siitä. Etsi podcasteja, joissa käsitellään perusteellisesti budjetointia ja säästämistä, jos tarvitset apua.
  • Kuuntele muutama jakso: Kun olet tunnistanut muutamia kiehtovilta vaikuttavia podcasteja, kuuntele muutama jakso saadaksesi käsityksen isännän tyylistä ja käsiteltävistä aiheista. Tämä saattaa auttaa sinua päättämään, sopiiko podcast sinulle.

Personal Finance -ala kehittyy edelleen ja sen myötä myös palvelut, jotka auttavat kuluttajia parantamaan taloustietoisuuttaan. Tässä luetellut henkilökohtaisen talouden podcastit ovat parhaita ja monipuolisimpia saatavilla olevia vaihtoehtoja.

Nämä podcastit kattavat monenlaisia ​​kysymyksiä taloudellisesta riippumattomuudesta investointeihin ja budjetointiin. Jotkut parhaista podcasteista rahasta ja sijoittamisesta tarjoavat myös käytännön oivalluksia ja ohjeita, jotka voivat auttaa kuuntelijoita parantamaan taloudellista hyvinvointiaan.

Table of Contents