Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 parasta sähköisen allekirjoituksen sovellusta vuodelle 2023 (ilmainen + maksullinen)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 parasta sähköisen allekirjoituksen sovellusta vuodelle 2023 (ilmainen + maksullinen)

Etsitkö parhaita sähköisen allekirjoituksen sovelluksia, joiden avulla voit allekirjoittaa asiakirjoja verkossa?

Siellä on paljon työkaluja, jotka tekevät tempun – mutta niitä kaikkia ei ole tehty tasavertaisiksi.

Parhaat sovellukset eivät vain tarjoa tapaa kirjoittaa, piirtää tai muuten lisätä allekirjoituksesi digitaalisesti dokumenttiin. He varmistavat myös, että allekirjoituksesi ovat laillisesti sitovia ja auttavat salaamaan ja suojaamaan lähettämäsi ja vastaanottamasi tärkeät asiakirjat.

Jotkut jopa upottavat ylimääräisiä yksityiskohtia allekirjoittaessasi auttaakseen luomaan vankan kirjausketjun, joka todennäköisemmin kestää tuomioistuimessa, jos se joskus toteutuisi.

Tässä viestissä luettelen ja vertaan markkinoiden parhaita eSign-sovelluksia, jotta voit olla rauhassa tietäen, että sinulla on paras työkalu työhön.

Aloitetaan!

Parhaat sähköisen allekirjoituksen sovellukset – yhteenveto

 1. Allekirjoitus – Paras sähköinen allekirjoitussovellus yksinkertaisuuden ja edullisuuden vuoksi.
 2. allekirjoita nyt – Paras sähköinen allekirjoitussovellus pk-yrityksille ja yrityksille. Ihanteellinen niille, jotka tarvitsevat monimutkaisempia työnkulkuja.
 3. CocoSign – Paras eSign-sovellus käytettäväksi tietokoneella / työpöydällä.
 4. SignWell – Paras ilmainen ikuinen suunnitelma. Sisältää malleja ja asiakirjatyönkulkuja.
 5. HelloSign – Laajimmat integraatiovaihtoehdot.
 6. DocuSign – Toinen hyvä ratkaisu, mutta suunnitelmat ovat rajoittavia muihin sovelluksiin verrattuna.
 7. SignEasy – Paras henkilökohtaiseen käyttöön.
 8. Esikatselu – Paras valinta asiakirjojen allekirjoittamiseen Macilla.
 9. Adobe Acrobat Reader – Paras PDF-tiedostojen satunnaiseen allekirjoittamiseen.
 10. PandaDoc – Paras allekirjoitusten pyytämiseen ja maksujen keräämiseen samanaikaisesti.
 11. DocHub – Helpoin ja edullisin sovellus PDF-tiedostojen allekirjoittamiseen ja muokkaamiseen.
 12. Juro – Paras päästä päähän -sopimustyökalu sisäänrakennetuilla asiakirjojen allekirjoitusominaisuuksilla.
 13. eSignatures.io – Joustavin maksusuunnitelma.
 14. Suojattu allekirjoitus – Erittäin turvallinen ja paras valinta laillisesti sitoville allekirjoituksille.
 15. SIGNiX – Paras kiinteistönvälittäjille.

#1 – Allekirjoitus

Allekirjoitus on ykkösvalintamme parhaaksi sähköisen allekirjoituksen sovellukseksi ja suosituksemme kaikille, jotka etsivät yksinkertaista tapaa saada asiakirjansa allekirjoitettua laillisesti.

Signaturelystä tekee hienon sen yksinkertaisuus. Se on nopein ja helpoin käyttöympäristö.

Monet muut sovellukset, jotka sisältävät paljon kelloja ja pillejä, joita harva ihminen todella tarvitsee. Näin ei ole Signaturelyn tapauksessa. Ominaisuuksien lisäämisen sijaan Signaturely keskittyy niiden poistamiseen.

Se poistaa kaikki tarpeettomat vaiheet ja bloatware-ohjelmat, jotta saat asiakirjasi allekirjoitettua nopeammin.

Sinun tarvitsee vain:

 1. Lataa asiakirjasi (tai luo sellainen yli 45 ammattimaisesti suunnitellusta, käyttövalmiista mallista)
 2. Osoita ja napsauta kohtaa, johon haluat vastaanottajan allekirjoittavan
 3. Lähetä se

Vastaanottajasi saavat sähköpostin, jossa on linkki. He napsauttavat sitä ja piirtävät allekirjoituksensa – ja kaikki on valmis ja pölytty sekunneissa. Se toimii millä tahansa laitteella.

Siinä ei ole paljon sen kummempaa. Se on yksinkertainen 1-2-3-vaiheinen prosessi. Jos sinulla on valtava yritys ja tarvitset joukon näyttäviä ominaisuuksia vastaamaan monimutkaista allekirjoitustyönkulkuasi, se ei välttämättä sovi sinulle. Muuten ei ole parempaa vaihtoehtoa.

Hinnoittelu:

Signaturely tarjoaa ilmaisen ikuisen suunnitelman, joka on rajoitettu kolmeen allekirjoituspyyntöön kuukaudessa. Ilmainen suunnitelma ei sisällä pääsyä malleihin.

Maksetut suunnitelmat alkavat 20 dollarista kuukaudessa ja sisältävät rajattomasti allekirjoituspyyntöjä.


#2 – allekirjoita nyt

allekirjoita nyt on yksi parhaista sähköisen allekirjoituksen sovelluksista pk-yrityksille ja yrityksille.

Se on suunniteltu yrityksille, ja siinä on kaikki työkalut, joita tarvitset asiakirjojen allekirjoittamiseen ja lähettämiseen, sopimusten luomiseen, maksujen käyttämiseen, prosessien automatisointiin ja virtaviivaistamiseen sekä sopimusten hallintaan.

Tämä alusta on suunniteltu säästämään aikaasi. Uudelleenkäytettävien mallien avulla voit luoda asiakirjoja, joissa on täytettävät lomakekentät. Tämä yksinkertaistaa asiakirjojen lähetysprosessia, joten voit käyttää aikaasi tehokkaammin.

Useat mobiilisovellukset lisäävät tehokkuutta. Voit luoda, lähettää ja allekirjoittaa mobiililaitteilla. Jopa monimutkaisten reititystyönkulkujen luominen.

Työnkuluista puheen ollen – signNow-sovelluksella voit järjestää asiakirjoja ryhmiin ja lähettää ne vastaanottajan roolien perusteella. Voit myös määrittää erilaisia ​​toimintoja allekirjoittamisen jälkeen.

Siellä on paljon ominaisuuksia, jotka auttavat tiimiyhteistyössä. Ensinnäkin se on edullinen, ja käyttäjäkohtainen hinta on alhainen verrattuna moniin muihin suunnitelmiin.

🔥 Empfohlen:  5 parasta ChangeNOW-vaihtoehtoa vuonna 2023 (Apps & Sites Likes Changenow.io)

Voit nopeasti määrittää asetukset ja kutsua tiimisi jäseniä Teams-välilehden kautta. Kun olet tehnyt sen, voit jakaa malleja ja asiakirjoja toistensa kanssa helposti.

Ja API on saatavilla, jos sinun on integroitava signNow CRM:ään, verkkosivustoon tai mukautettuun sovellukseesi.

Hinnoittelu:

Maksulliset suunnitelmat alkavat 8 dollarista kuukaudessa, ja ilmainen kokeilu on saatavilla.


#3 – CocoSign

CocoSign on toinen erittäin suosittu ja luotettava asiakirjan allekirjoitusratkaisu. Sitä käyttää yli miljoona ihmistä ja 8 000 yritystä.

Toisin kuin DocuSign, CoCoSignillä ei ole mobiilisovellusta, mutta heidän verkkoselainsovelluksensa on erittäin helppokäyttöinen. Jos haluat vain allekirjoittaa asiakirjan, voit vetää ja pudottaa PDF-tiedoston asianomaiselle sivulle.

Vedä ja pudota sitten allekirjoituslohko asiakirjaan minne haluat allekirjoittaa, ja napsauta sitä kirjoittaaksesi, piirtääksesi tai ladataksesi allekirjoituksesi. Voit sitten tallentaa muutokset ja ladata ne laitteellesi.

Se on nopeaa ja helppoa. CoCoSignilla voit myös lähettää, hallita ja seurata allekirjoituspyyntöjä useille vastaanottajille kerralla.

CoCoSign tarjoaa asiakkaillesi vaiheittaisen oppaan siitä, missä ja miten asiakirja allekirjoitetaan, mikä tekee asioista entistä helpompaa, mikä on hienoa parempien asiakassuhteiden rakentamiseen.

Se voi myös seurata pyyntöjäsi ja ilmoittaa, kun joku on allekirjoittanut. Jos vastaanottajasi raahaavat parannuksiaan, CoCoSign voi lähettää automaattisesti muistutuksia niille, jotka eivät ole vielä allekirjoittaneet. Jos haluat itse lähettää muistutuksen manuaalisesti, voit myös tehdä sen.

CoCoSign tukee sekä sähköisiä että digitaalisia allekirjoituksia, joista jälkimmäinen on turvallisempi, sertifikaattipohjainen versio, joka upottaa allekirjoitukset asiakirjan sisään peukaloinnin estämiseksi.

Hinnoittelu:

Voit allekirjoittaa rajattomasti asiakirjoja CoCoSignilla ilmaiseksi (lataa jopa 5 tiedostoa). Maksulliset suunnitelmat alkavat 8 dollarista kuukaudessa.


#4 – SignWell

SignWell on edullinen, helppokäyttöinen sähköisen allekirjoituksen sovellus, jota käyttää yli 61 000 yritystä.

Se voi auttaa sinua vähentämään tuntikausia tavallisista asiakirjojen allekirjoitusprosesseistasi, ja se on täysin Yhdysvaltain ja kansainvälisten allekirjoituslakien mukainen.

Ilmainen ikuinen suunnitelma on yksi anteliasimmista, mitä olemme nähneet, koska se sisältää lähes kaikki ominaisuudet, mukaan lukien premium-ominaisuudet, kuten asiakirjojen seuranta, muistutukset ja joustavat työnkulut.

Hinnoittelu:

SignWellin ilmainen paketti sisältää useimmat ominaisuudet, mutta se on rajoitettu kolmeen asiakirjaan kuukaudessa. Maksulliset suunnitelmat alkavat 8 dollarista kuukaudessa.


#5 – HelloSign

HelloSign on toinen sähköisen allekirjoituksen sovellus, jonka omistaa Dropbox, johtava tiedostojenjakopalvelu. Kuten voit odottaa, se tarjoaa tehokkaan integraation Dropboxiin sekä moniin muihin jo käyttämiisi työkaluihin, kuten Google Suite, Gmail ja paljon muuta.

Se on erittäin yksinkertainen käyttää. Kun kirjaudut sisään, voit avata mallin, lähettää asiakirjan tai allekirjoittaa jotain. Käyttöliittymä tekee kaikista näistä prosesseista todella helppoa.

Luonnollisesti se toimii hyvin Dropboxin kanssa. Voit ladata ja allekirjoittaa tiedostoja suoraan Dropbox-tallennustilastasi HelloSigniin tai avata asiakirjasi Dropboxissa ja lähettää ne sieltä allekirjoituksia varten.

Hinnoittelu:

HelloSign tarjoaa ilmaisen version, jonka avulla voit lähettää 3 allekirjoituspyyntöä kuukaudessa.

Maksulliset suunnitelmat alkavat 15 dollarista kuukaudessa, ja niissä on rajattomasti allekirjoituksia sekä malleja ja lisäominaisuuksia. Saatavilla on 30 päivän ilmainen kokeilu.


#6 – DocuSign eSignature

DocuSign eSignature on maailman suosituin sähköisen allekirjoituksen sovellus. Sitä käyttävät sadat miljoonat käyttäjät ympäri maailmaa.

Se voidaan ostaa erikseen tai osana suurempaa DocuSign Agreement Cloudia: työkalupaketti, joka voi auttaa sinua sopimusprosessin kaikissa vaiheissa.

DocuSign eSignaturen avulla voit helposti lähettää ja allekirjoittaa asiakirjoja ollessasi liikkeellä heidän mobiilisovelluksensa kautta tai käyttämällä heidän mobiiliresponsiivista verkkosovellustaan ​​puhelimellasi tai työpöytäselaimellasi.

Koska ne ovat niin uskomattoman suosittuja, DocuSign on nimi, johon voit luottaa.

Ne ovat täysin sovellettavien lakien ja tietosuojamääräysten, kuten US ESIGN Actin ja UETA:n, sekä EU:n eIDAS-asetuksen mukaisia, joten voit olla rauhallisin mielin, kun tiedät, että DocuSignin kautta lähettämäsi ja keräämäsi allekirjoitukset ovat tuomioistuimen hyväksyttäviä.

He ovat myös ottaneet käyttöön tiukkoja suojausominaisuuksia käyttäjien tietojen ja yksityisyyden suojaamiseksi.

DocuSign ei ole mielestämme aivan yhtä helppokäyttöinen kuin Signaturely, mutta se on joustavampi ja tehokkaampi.

🔥 Empfohlen:  5 parasta VPN:ää Disney Plussalle vuonna 2023 (pääsy ulkomailta)

Siinä on paljon malleja, edistynyt sisäänrakennettu raportointi ja muutama premium-ominaisuus, kuten tekstiviestien toimitustyökalut, tuki henkilöllisyyden vahvistamiselle ja allekirjoitustiedot.

Tästä kaikesta ei ehkä ole paljon hyötyä, jos lähetät tai allekirjoitat vain muutaman asiakirjan kuukaudessa. Jos kuitenkin pyörität suurta yritystä ja lähetät ja vastaanotat suuria sopimuksia, niistä voi olla todella hyötyä ja ne voivat auttaa sinua tehostamaan toimintaasi.

Hinnoittelu:

Saatavilla on ilmainen DocuSign-versio, jonka avulla voit allekirjoittaa rajattomasti asiakirjoja, mutta jolla ei ole mahdollisuutta lähettää asiakirjoja sekä muita premium-ominaisuuksia. Maksulliset suunnitelmat alkavat 10 dollarista kuukaudessa, ja 30 päivän ilmainen kokeilu on saatavilla.


#7 – SignEasy

SignEasy on tärkein suosituksemme yksityishenkilöille. Se on loistava sähköinen allekirjoitussovellus henkilökohtaiseen käyttöön yrityskäytön sijaan.

Aloittaminen on helppoa: rekisteröidy vain ilmaiseen kokeilujaksoon ja voit heti aloittaa asiakirjojen lataamisen, valmistelemisen allekirjoituksia varten ja lähettämisen.

Siinä on laaja integrointituki ja se toimii suosikkisovelluksissasi. Avaa asiakirja gmailissa, allekirjoita se ja lähetä se heti perille – ei hätää.

Voit myös hyödyntää tehokkaampia ominaisuuksia, kuten seurantaa, automaattisia muistutuksia sekä sarja- ja rinnakkaisia ​​allekirjoitussarjoja.

Hinnoittelu:

SignEasy-suunnitelmat alkavat 8 dollarista kuukaudessa. Saatavilla on ilmainen 14 päivän kokeilu.


#8 – Esikatselu

Helpoin tapa allekirjoittaa asiakirjoja Mac OS -käyttöjärjestelmässä on Esikatselu sovellus.

Toisin kuin joissakin Windows-laitteissa, Maceissa on sisäänrakennettu PDF-lomakkeiden katseluohjelma, joka tukee sähköisiä allekirjoituksia, nimeltään Esikatselu-sovellus. Siksi sinun ei tarvitse rekisteröityä millekään muulle eSigning-alustalle.

Sinun tarvitsee vain avata PDF-lomake Esikatselu-sovelluksessa ja siirtyä kohtaan Työkalut > Merkinnät > Allekirjoitus > Hallinnoi allekirjoituksia. Luo sieltä uusi allekirjoitus piirtämällä se hiirellä, ohjauslevyllä tai kosketusnäytöllä.

Voit sitten tallentaa allekirjoituksesi ja vetää sen asianmukaiseen kenttään asiakirjassa ja viedä sen lähettääksesi sen takaisin.

Hinnoittelu:

Esikatselusovellus on ilmainen ja se on sisäänrakennettu Mac OS -laitteisiin.


#9 – Adobe Acrobat Reader

Adobe Acrobat Reader on tärkein suosituksemme, jos sinun tarvitsee vain ajoittain allekirjoittaa PDF-tiedostoja Windows-tietokoneella etkä aio lähettää asiakirjoja allekirjoitettavaksi.

Windowsissa ei ole sisäänrakennettua PDF-editoria, joka tukee esikatselun kaltaisia ​​allekirjoituksia, mutta voit ladata sellaisen ilmaiseksi Adoben kautta.

Adobe Acrobat Reader on johtava PDF-katseluohjelma Windowsille. Voit avata siinä olevat asiakirjasi ja allekirjoittaa ne napsauttamalla Täytä ja allekirjoita ja lisäämällä allekirjoituksesi.

Jos sinulla ei ole kosketuslevyä, voit kirjoittaa sen piirtämisen sijaan, jolloin Adobe muuntaa sen allekirjoitukseksi, joka näyttää käsin kirjoitetulta.

Hinnoittelu:

Voit ladata Adobe Acrobat Readerin ilmaiseksi.


#10 – PandaDoc

PandaDoc on toinen täydellinen dokumenttien hallintatyökalu, jonka väitetään antavan käyttäjille mahdollisuuden “luoda, hyväksyä ja seurata eSign-asiakirjoja 40 % nopeammin”.

Siinä on laaja ominaisuusjoukko, mutta yksi niistä asioista, joista pidämme siinä eniten, on tapa, jolla se integroituu maksuyhdyskäytäviin, kuten Stripe, Square ja PayPal. PandaDocilla voit asettaa asiakirjoja niin, että he voivat myös kirjoittaa maksutietonsa allekirjoittaessaan.

Tämä on ihanteellinen urakoitsijoille, joiden on lähetettävä sopimukset ja maksettava työt etukäteen.

Hinnoittelu:

PandaDocin ilmaisen suunnitelman avulla voit lähettää rajoittamattoman määrän laillisesti sitovia sähköisiä allekirjoituksia ja ladata rajattomasti asiakirjoja.

Edistyneemmillä ominaisuuksilla varustetut maksulliset suunnitelmat alkavat 19 dollarista kuukaudessa käyttäjää kohti. Voit myös rekisteröityä ilmaiseen kokeiluun.


#11 – DocHub

DocHub on mielestämme helpoin ja edullisin sovellus PDF-tiedostojen allekirjoittamiseen ja muokkaamiseen.

Ilmainen versio on hyvä jopa 2 000 asiakirjalle ja maksettu suunnitelma on erittäin halpa.

Siinä ei ole niin paljon kelloja ja pillejä kuin joissain muissa tämän luettelon työkaluissa, mutta se on loistava valinta, jos et tarvitse mitään hienoa ja haluat vain kivuttoman tavan allekirjoittaa asiakirjoja.

Se integroituu todella hyvin gmailin kanssa. Käytän itse asiassa lisäosaa, kun minun on allekirjoitettava sähköpostiasiakirjoja – se vie kirjaimellisesti sekunteja. Halutessasi voit myös ladata asiakirjoja, hallita allekirjoituspyyntöjä ja luoda uudelleenkäytettäviä lomakkeita online-DocHub-sovelluksesta.

🔥 Empfohlen:  Flyout.io-arvostelu: Paras alusta ansaita rahaa sponsoroiduilla viesteillä

Hinnoittelu:

DocHub tarjoaa ilmaisen paketin, joka on rajoitettu 2 000 asiakirjaan, 5 sähköiseen allekirjoitukseen ja 3 allekirjoituspyyntöön kuukaudessa. Pro-suunnitelma sisältää rajoittamattoman kaiken ja maksaa vain 4 dollaria kuukaudessa.


#12 – Juro

Juro on paljon enemmän kuin pelkkä sähköinen allekirjoitussovellus. Se on täydellinen päästä päähän sopimustyökalu, joka sisältää sisäänrakennetut asiakirjan allekirjoitusominaisuudet.

Sen lisäksi, että voit allekirjoittaa ja lähettää asiakirjoja, Juro tarjoaa myös joukon muita työkaluja, joiden avulla voit hallita sopimuksia yhdessä yhtenäisessä työtilassa.

Voit käyttää sitä automatisoitujen sopimusmallien luomiseen mallieditorissa, virtaviivaistaa ja automatisoida rutiinisopimusten työnkulkuja ja paljon muuta. Se on loistava valinta yrityksille, joilla on monimutkaisia ​​toimintoja ja suuria tiimejä.

Hinnoittelu:

Juro tarjoaa rajoitetun ilmaisen paketin jopa 10 sopimukselle kuukaudessa ja 1 käyttäjälle. Sinun on pyydettävä esittely ja pyydettävä tarjous, jos olet kiinnostunut maksullisista suunnitelmista.


#13 – eSignatures.io

eSignatures.io on toinen yksinkertainen ja tehokas sähköinen allekirjoitustyökalu, joka tarjoaa jakomaksun.

Se on tehokas työkalu, jossa on paljon edistyneitä asiakirjojen allekirjoitus- ja sopimushallintaominaisuuksia, ja se on yhtä helppokäyttöinen kuin Signaturely. Se, mikä tekee eSignatures.iosta erilaisen, on sen hinnoittelumalli.

Kiinteän kuukausimaksun sijaan maksat lähetetystä sopimuksesta. Tämä joustava, jakoperiaatteella toimiva hinnoittelumalli on ihanteellinen nopeasti kasvaville startup-yrityksille ja yrityksille, jotka tarvitsevat rinnalle skaalautuvan ratkaisun.

Hinnoittelu:

Maksat 0,49 dollaria lähetetystä sopimuksesta eSignatures.io-standardisopimuksessa ilman ylimääräisiä kuukausimaksuja.


#14 – Suojattu allekirjoitus

Suojattu allekirjoitus on yksi turvallisimmista alustoista ja paras valinta laillisesti sitoville allekirjoituksille.

Se on täydellinen käyttäjille, jotka ottavat allekirjoittamisen vakavasti.

Kehittyneet ominaisuudet, kuten PKI-salaus, auttavat suojaamaan yritystäsi ja asiakirjojasi, jotta voit todistaa, että niitä ei ole muokattu allekirjoittamisen jälkeen. Aikaleimaominaisuudet ja digitaalisen allekirjoituksen tuki auttavat varmistamaan, että allekirjoittamasi tai allekirjoittamasi asiakirjat ovat laillisesti sitovia.

Hinnoittelu:

SecuredSigning tarjoaa ilmaisen kokeilusuunnitelman, joka on rajoitettu yhteen lähettäjään ja kolmeen asiakirjaan kuukaudessa. He käyttävät joustavaa hinnoittelumallia maksullisille suunnitelmille – hinta riippuu siitä, kuinka monta asiakirjaa lähetät/allekirjoitat kuukaudessa.


#15 – SIGNiX

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, meillä on SIGNiXerittäin luotettava digitaalinen allekirjoitusalusta ja yksi kiinteistönvälittäjien suosituimmista vaihtoehdoista.

SIGNiX on täysin pilvipohjainen, mikä tarkoittaa, että kaikki hoidetaan verkossa. Sinun ei tarvitse ladata mitään tai asentaa sovelluksia.

Se on ihanteellinen kiinteistönvälittäjille, koska se on erittäin turvallinen. Ne tarjoavat notaarin etäpalveluita verkossa, suoraviivaisen asiakirjan allekirjoitusalustan ja joustavan API:n.

Hinnoittelu:

Maksulliset MyDoX-suunnitelmat alkavat 10 dollarista kuukaudessa. Ilmaista kokeiluversiota ei ole saatavilla.


Löydä parhaat sähköisen allekirjoituksen sovellukset yrityksellesi

Tämä päättää parhaiden sähköisten allekirjoitussovellusten kokoelmamme. Kuten näet, vaihtoehtoja on paljon – mikä siis valita?

No, jos aiot vain käyttää sitä satunnaisen PDF-dokumentin allekirjoittamiseen, melkein kaikki yllä olevista työkaluista toimii.

Jos sinun on kuitenkin allekirjoitettava useita asiakirjoja kuukaudessa, sinulla on yritys ja tarvitset turvallisen ja laillisesti sitovan ratkaisun tai aiot lähettää asiakirjoja ja sopimuksia sekä vastaanottaa niitä, sinun on punnittava vaihtoehdot huolellisesti ja valitse tarpeisiisi sopiva.

Suosittelemme seuraavaa:

 1. Allekirjoitus on paras valinta, jos haluat pitää asiat yksinkertaisina etkä tarvitse hienoja ominaisuuksia.
 2. allekirjoita nyt on paras valinta, jos sinulla on monimutkaisia ​​dokumenttien allekirjoitustyönkulkuja ja tarvitset huippuominaisuuksia.
 3. CoCoSign on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset suojatun digitaalisen allekirjoitusratkaisun ja kumpikaan yllä olevista ei sovi.