Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 parasta työskentelysivustoa etätyön löytämiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 parasta työskentelysivustoa etätyön löytämiseen

Kotona työskenteleminen saattaa kuulostaa unelmien täyttymykseltä. Ehkä kuvittelet kuinka hienoa olisi välttää pitkiä ja kalliita aamutyömatkoja ja pysyä mukavimmissa vaatteissasi koko päivän.

Voit säästää rahaa bensasta, ajoneuvojen kulumisesta, uravaatteista ja ehkä jopa lounaista.

Lisäksi, jos olet loistava moniajo, saatat pystyä huolehtimaan perheestäsi samanaikaisesti.

Tietysti etätyö on edelleen työtä, ja jokaisessa työssä on hyvät ja huonot puolensa. Aivan kuten tavallinen 9-5, kotityö vaatii sinulta vaivaa ja omistautumista.

Jos kuitenkin tiedät, että etätyö sopii sinulle, katso nämä sivustot löytääksesi unelmatyösi.

Parhaat kotityöt -sivustot

1. Todellakin

Jos olet joskus etsinyt minkäänlaista työtä, olet todennäköisesti törmännyt Todellakin. Se on yksi maailman suurimmista työpaikoista. Perinteisten töiden lisäksi sivustolla on myös etälistauksia.

Työnantajat voivat lähettää suoraan sivustolle. Indeed kuitenkin hakee työpaikkailmoituksia myös tuhansilta muilta sivustoilta luodakseen kattavan kuvan työmarkkinoista. Sivustolla on miljoonia julkaisuja, ja monet niistä tarjoavat mahdollisuuden työskennellä kotoa.

Hakua varten kirjoita etsimäsi avainsana tai työnimike. Kirjoita “Missä”-ruutuun “remote”. Sen pitäisi avata useita mahdollisuuksia. Voit rajata niitä etsimällä vasemmasta sivupalkista tapoja suodattaa.

Voit suodattaa esimerkiksi palkkaluokan, työtyypin (kokopäiväinen, sopimus, osa-aikainen, määräaikainen) ja yrityksen mukaan.

Voit myös vilkaista julkaisuja, jotka sijaitsevat kohdassa “Etä, TAI”. Joskus kotityöt sijoitetaan vahingossa tämän paikan alle. Kannattaa käydä katsomassa!

2. Lasiovi

Kuten todellakin, Lasiovi on työpaikka, jossa on miljoonia työpaikkoja. Etsiäksesi työpaikkoja, kirjoita sijaintikenttään “Etä (Work From Home)”.

Hienoa Glassdoorissa on, että sivustolla on työpaikkailmoitusten lisäksi myös tärkeää tietoa yrityksistä.

Glassdoorin kautta löydät tietoa palkoista, rekrytointiprosessista, eduista sekä siellä työskennelleiden ihmisten arvioita.

3. FlexJobs

Voi olla turhauttavaa seuloa kotoa työskentelymahdollisuuksia ja huomata huijausten määrä. Saatat jopa olla varovainen hakemasta kotityötä, koska se ei ehkä ole laillista.

FlexJobs ratkaisee nämä ongelmat.

Heidän tiiminsä on tarkastanut jokaisen FlexJobsissa julkaistun työpaikan. Ennen kuin työpaikka julkaistaan ​​FlexJobs-hallituksessa, yritys tarkistetaan perusteellisesti sen varmistamiseksi, että se on oikeutettu mahdollisuus.

Tämä on hieno uutinen kaikille, jotka etsivät kotityötä. Sen sijaan, että käyttäisit aikaasi työpaikkailmoitusten tarkistamiseen, voit käyttää aikaasi vain hakemalla töitä.

Valitse vain työpaikkataulukosta “Voidaan tehdä mistä tahansa” -vaihtoehto ja aloita hakeminen!

Valitettavasti FlexJobs ei ole ilmainen työpaikka. Palvelu alkaa 14,95 dollarista kuukaudessa.

Sivusto tarjoaa kuitenkin useita myyntiä joka vuosi, joten saatat saada palvelun halvemmalla, jos ajoitat sen oikein.

Itse ostin FlexJobsin 50 % alennuksella vuodeksi. Luulin, että oli hintansa arvoista päästä käyttämään niin monia laillisia mahdollisuuksia.

4. AngelList

AngelList on hyvä paikka etsiä, jos haluat työskennellä tech startup -alalla. Yrityksiä syntyy säännöllisesti, ja ne tarvitsevat hyviä ihmisiä täyttämään asemansa.

🔥 Empfohlen:  5 parasta poster-välityspalvelinta vuonna 2023

Monet startupit ovat keskittyneet teknologiaan ja näyttävät olevan hyvin avoimia kotityöntekijöille. Aloituspelin luonne soveltuu etätyöympäristöihin.

Sivustolla on yli 20 000 startuppia liitettynä sen alustaan. Kun olet rekisteröitynyt, sinun on luotava profiili, jossa on ansioluettelosi ja muut asiaankuuluvat tiedot.

Kun olet määrittänyt profiilisi, ala vain etsiä töitä. Jos näet jotain, josta pidät, voit merkitä sen tähdellä

Yritykset voivat myös “tähdellä” profiilisi työnhauissaan. Jos osuma löytyy, sinut kutsutaan jatkamaan hakuprosessia.

Tämä on hieno ominaisuus, koska sinun ei tarvitse lähettää saatekirjeitä yrityksille, jotka eivät ole kiinnostuneita yhteistyöstä kanssasi. Tämä voi säästää aikaa työnhaun aikana.

5. Tarkista Penny Hoarder Job Board

Kuten muutkin työpaikat, Penny Hoarder Work-From-Home -työportaali on paljon mahdollisuuksia. Kuten FlexJobs, henkilökunta seuloa kaikki listatut mahdollisuudet. Tämä tarkoittaa, että työportaalissa ei pitäisi olla huijauksia.

Sinun tarvitsee vain mennä taululle ja aloittaa etsiminen. Ilmoitus sisältää hyödyllisesti tietoja mahdollisesta työnantajasta. Mikä parasta, portaali on ilmainen käyttää.

6. Kaukosäädin OK

Kaukosäädin OK on keskittynyt etsimään töitä digitaalisille nomadeille. Vaikka digitaaliset nomadit voivat elää matkustelua, heidän työnsä voivat tehdä myös kotona työskentelevät työntekijät.

Suurin osa näistä töistä keskittyy teknologiaan. Vaikka on olemassa “ei-tekninen” vaihtoehto, tämän sivuston parhaat työpaikat ovat tekniikan osaajille.

7. Jobspresso

Kyllä, voit siemailla espressoasi ja tutkia etätyövaihtoehtojasi Jobspresso.
Työpaikka listaa vain etätyöt. Sinun ei tarvitse seuloa perinteisiä töitä, koska kaikki on etäistä.

Voit selata kaikkia työpaikkailmoituksia tai rajata hakuasi urakategorioiden mukaan. Tärkeä asia, johon on kiinnitettävä huomiota, on aikavyöhyke- tai osavaltiovaatimus.

Joissakin etätyötöissä on edelleen sijaintivaatimus, vaikka työskentelit kotoa käsin.

Työpaikkakunta on täällä hyvin monipuolinen. Jos et ole aivan varma, mitä tehdä kotoa käsin, tämä voi olla hyvä paikka nähdä vaihtoehtosi.

8. Ohita ajo

Kuten nimestä voi päätellä, Ohita Drive haluaa auttaa sinua löytämään mahdollisuuden työskennellä kotoa. Sivustolla on hauska laskin, jonka avulla voit määrittää, kuinka paljon säästät kotityöskentelyllä.

Tämä numero voi olla juuri se motivaatio, jonka tarvitset aloittaaksesi etämahdollisuuksien hakemisen.

Tämän sivuston työpaikat linkittävät yleensä Indeed-julkaisuihin. Voit kuitenkin löytää täältä työpaikkoja, jotka eivät ole Indeedissä.

9. PowerToFly

PowerToFly on erityisesti keskittynyt löytämään joustavia työmahdollisuuksia tekniikan alalla naisille, enimmäkseen äideille, jotka haluavat rakentaa parempaa työ- ja perhe-elämän tasapainoa.

Aloitaksesi sinun on täytettävä profiili. Aloita sitten etsimään “Etätyöt” -luokkaa.

Kohdistetun työpaikkataulun lisäksi PowerToFlyllä on resursseja, joiden tarkoituksena on auttaa naisia ​​saavuttamaan tavoitteensa. Alustalla on webinaareja, mentorointia ja tapahtumia, jotka keskittyvät täydellisen työn löytämiseen.

Jos sinulla on ollut vaikeuksia löytää etämahdollisuutta, näistä resursseista oppiminen voi olla hyödyllistä.

🔥 Empfohlen:  8 parasta sivustoa, joista voit etsiä seuraavaksi katsottavan TV-ohjelman

Jos idea kiinnostaa sinua, mutta et välttämättä etsi uutta työpaikkaa juuri nyt, voit valita “onnellisena työsuhteen” -vaihtoehdon. Alusta muistuttaa LinkedIniä siinä mielessä, että se isännöi työnhakijoita ja onnellisesti työskenteleviä ammattilaisia ​​yhdessä paikassa.

10. Pinon ylivuoto

Pinon ylivuoto on keskittynyt kehittäjätöihin. Jos sinulla on oikeat taidot, etätyömahdollisuuksia on paljon.

Tämä on hyvä vaihtoehto vain, jos sinulla on taidot saada kehittäjätyö.

11. Työskentelevät nomadit

Työskentelevät nomadit on toinen työpaikka, joka keskittyy vain etämahdollisuuksiin. Hallituksen painopiste on tekniikassa. On kuitenkin olemassa muutamia muita vaihtoehtoja.

Tarvitset todennäköisesti vahvoja ohjelmistotaitoja päästäksesi useimpiin työpaikkoihin tällä palstalla.

12. Virtuaalityöt

Käyttääkseen Virtuaalityöt, sinun on luotava tili. Vaikka tämä on hieman aikaa vievä prosessi, tämän työtaulun laatu tekee siitä sen arvoisen.

On olemassa useita suodattimia, joilla voit rajata hakuasi tehokkaasti. Työkalupalkki sisältää suodattimia kategorialle, tyypille, viikoittaisille tunteille, uratasolle, matkustusvaatimuksille, julkaisupäivälle, maantieteelliselle kuvaukselle ja koulutustasolle.

Suodata tulokset vain ihanteellisen haun mukaan. Valittujen vaihtoehtojen lyhyen luettelon avulla sinun pitäisi pystyä löytämään mielenkiinnon kohteisiisi ja tarpeisiisi sopivia virtuaaliassistenttitöitä helposti.

Työpöydän käyttäminen sen suodattimiin kuulostaa liian yksinkertaiselta. Huomaat kuitenkin nopeasti tarjolla olevien mahdollisuuksien valtavan määrän, kun alat etsiä etätyötä.

Työpaikkailmoitusten selaaminen voi olla pelottavaa, mutta tämä suodatettu taulu hoitaa sen puolestasi!

13. Palkkaa äitini

Palkkaa äitini on työpaikkailmoitus, joka on tarkoitettu vain äideille, jotka etsivät töitä pienyrityksistä. Kohdennettu työpaikkalautakunta edellyttää, että työnhakijalla on vähintään 1-2 vuoden työkokemus alalta, jolla he haluavat työskennellä.

Valitettavasti se ei ole ilmainen työpaikka. Jäsenmaksu on 29,95 dollaria per vuosineljännes. Jos olet tosissaan etsimässä työtä, se voi olla hintansa arvoinen.

14. Ylätyö

Upwork on paikka löytää etätyötä freelancerina. Vaikka et löydä kokoaikatyötä tältä sivustolta, se voi olla hyvä paikka löytää työtä työnhaun aikana.

Joskus kokoaikaisen tilaisuuden löytäminen vie jonkin aikaa, mutta elämä ei odota työnhakua. Jos haluat ansaita tuloja, freelancerina voi olla oikea etämahdollisuus toistaiseksi.

Työpaikkalautakunnassa on monia mahdollisuuksia eri alojen freelancereille. Ilmoittautuminen on ilmaista.

Jos kuitenkin saat työpaikan Upworkin kautta, joudut maksamaan palvelumaksun, joka on 8,75 % tarjouksesta. Se on kova maksu, mutta jos haluat löytää töitä nopeasti, tämä on vaihtoehto.

15. ProBlogger

Jos etsit etäkirjoitusmahdollisuuksia, tutustu ProBlogger. Suurin osa tämän sivuston mahdollisuuksista on freelance-etätyömahdollisuuksia. Saatavilla on kuitenkin joitakin osa-aikaisia ​​ja kokopäiväisiä rooleja.

Tältä sivustolta löydät vain kirjoitustöitä. Kannattaa katsoa, ​​jos sinulla on kunnollinen kirjoitustaito ja työntarve.

Vinkkejä täydellisen työn löytämiseen

Jos etsit etätyötä, tutustu näihin vinkkeihin löytääksesi laillisia mahdollisuuksia.

🔥 Empfohlen:  Miksi avainsanojen tiheydellä on merkitystä hakukoneoptimoijalle? (5 parasta syytä)

1. Varo huijauksia

Jotkut työpaikkailmoitukset kuulostavat liian hyvältä ollakseen totta, ja sitä ne ovat. Kun etsit kotityötä, sinun tulee olla varovainen. Valitettavasti on ihmisiä, jotka haluavat käyttää sinua hyväkseen.

Parasta on käyttää parasta harkintakykyäsi ja tehdä omaa tutkimusta työpaikkailmoituksesta, jos se näyttää liian hyvältä ollakseen totta.

2. Päätä, millä alalla haluat työskennellä

Onneksi etämahdollisuuksia on lukemattomia. Voi olla ylivoimaista etsiä yksinkertaisesti mitä tahansa kotityötä. Sinun on rajattava hakua. Tarkemmalla haulla sinulla on todennäköisesti paremmat mahdollisuudet saada työpaikka.

3. Hyödynnä taitojasi

Monet taidoistasi nykyisessä työssäsi ovat siirrettävissä verkkotyöhön. Mieti, mitä taitoja sinulla on jo ja miten niitä voisi hyödyntää etäympäristössä.

4. Etsi realistinen aikataulu

Saatat toivoa, että voit katsella lapsiasi, matkustaa tai tehdä monia asioita jollakin tavalla työskennellessäsi kotoa käsin. Sinun on oltava realistinen työssäsi käytettävissä olevan ajan suhteen.

Joissakin etätöissä on joustavat aikataulut, mutta toisissa on asetettu työajat. Päätä, mitä voit lisätä elämääsi, ennen kuin sitoudut kotityöhön, johon sinulla ei todellisuudessa ole aikaa.

5. Kysy nykyiseltä työnantajaltasi kotoa työskentelemisestä

Monet kotoa työskentelevät ihmiset pystyivät neuvottelemaan tästä joustavuudesta työnantajansa kanssa. Haluat ehkä keskustella tästä mahdollisuudesta pomosi kanssa.

Jos sinusta tuntuu, että työsi voidaan tehdä kotoa käsin, kysy vain. Pahinta, mitä he voivat tehdä, on sanoa ei!

6. Pysy joustavana

Jotta voit työskennellä kotona, sinun on ehkä harkittava ei-perinteisiä mahdollisuuksia. Esimerkiksi useiden osa-aikaisten sopimustöiden yhdistäminen vähemmän säännölliseen freelance-työhön voi olla tarpeen.

On tärkeää pysyä avoimena mahdollisuuksille. Käytä näitä töitä kehittääksesi taitojasi seuraavaa suurta mahdollisuutta varten.

Yhteenveto

Kotoa työskentelymahdollisuuden löytäminen voi olla kovaa työtä. Valittavana on useita työpaikkailmoituksia, joten hausta voi nopeasti tulla ylivoimainen.

Keskity vain työpaikkailmoituksiin, jotka vastaavat yleensä hyvin kiinnostuksen kohteitasi. On turhaa katsoa työpaikkailmoitusta, jossa ei ole sinulle sopivia työpaikkoja.

Kilpailu etämahdollisuuksista voi olla kovaa. Kun haet, yritä saada hakemuksesi erottumaan joukosta. Harkitse taitoja, joita olet hankkinut paitsi työpaikoista myös vapaaehtoistyöstä tai harrastuksista.

Jatka sitten yrittämistä. Oikea tilaisuus kannattaa etsiä!