Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 parasta vaihtoehtoa, jotka auttavat sinua löytämään oikean freelancerin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 parasta vaihtoehtoa, jotka auttavat sinua löytämään oikean freelancerin

Täydellisen freelancerin löytämisessä yrittäjät tarvitsevat vaihtoehtoja. He tarvitsevat alustan, joka voi tarjota heille pääsyn monenlaisiin lahjakkaisiin ammattilaisiin samalla kun he täyttävät heidän erityistarpeensa ja -vaatimukset. Siinä Toptal tulee mukaan. Mutta tämä ei ole ainoa vaihtoehto. Siellä on paljon Toptal-vaihtoehtoja (kuten Marketerhire markkinoijille), jotka voivat auttaa sinua löytämään oikean freelancerin yrityksellesi.

On tärkeää monipuolistaa vaihtoehtojasi freelancerin löytämisessä. Tämä johtuu siitä, että jokaisella alustalla on omat ainutlaatuiset edut ja haitat. Monipuolistamalla vaihtoehtojasi voit olla varma, että löydät täydellisen istuvuuden alustalle ja freelancerille.

Yrityksen omistajana tiedät, että aika on rahaa. Ajan säästämiseksi olemme koonneet luettelon Toptalin parhaista vaihtoehdoista. Tutustu näihin vaihtoehtoihin löytääksesi täydellisen freelancerin yrityksesi tarpeisiin.

Nopea Toptal-arvostelu

Ennen kuin sukeltaamme vaihtoehtoihin, katsotaanpa nopeasti mitä Toptalilla on tarjottavanaan. Toptal on freelance-alusta, joka tarjoaa yrittäjille pääsyn maailmanlaajuiseen huippuosaajien verkostoon. Alustan tarkistusprosessi on erittäin tiukka, ja se hyväksyy vain kolme parasta hakijoista. Yrityksellä on laaja valikoima palveluita mm.

 • Freelance-ohjelmistokehitys
 • Design
 • Rahoittaa
 • Projektinhallinta

Yksi Toptalin käytön eduista on, että voit olla varma, että löydät korkealaatuisia kykyjä. Alustan tiukka tarkistusprosessi varmistaa, että vain parhaat freelancerit hyväksytään sivustolle. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi huonolaatuisten hakijoiden seulomiseen.

Toptal aloitti vuonna 2010, ja sen perusti toimitusjohtaja Taso Du Val. Se on luotettava yritys, joka on kypsä ja johon yrittäjät luottavat. Monilla muilla yrityksillä on kuitenkin uusia ja innovatiivisia ominaisuuksia, joista voi olla hyötyä yrityksellesi. Haluat ehkä lähteä ulos ja tutkia joitain muita tämän luettelon vaihtoehtoja.

Saat kaikki tiedot parhaan rekrytointipäätöksen tekemiseksi Toptal-arvostelustamme täältä.

Kuinka Toptal-vaihtoehdot voivat auttaa minua löytämään oikean freelancerin?

Sinun on paljon helpompi löytää oikea freelance-työntekijä yrityksellesi, jos testaat ensin muutamia erilaisia ​​​​vuokrausalustoja. Tämä johtuu siitä, että jokaisella alustalla on erilainen painopiste, kun on kyse freelancer-tyypeistä, joita ne houkuttelevat.

Jos esimerkiksi tarvitset ohjelmistokehittäjää lyhytaikaiseen projektiin, sinun kannattaa etsiä alusta, joka on erikoistunut yhdistämään yritykset freelance-ohjelmistokehittäjiin. Testaamalla muutamia eri vaihtoehtoja voit olla varma, että löydät täydellisen freelancerin erityistarpeisiisi.

Kaikki alustat itse hallitsevat ja seuraavat freelancereita eri tavoin. Tämä tarkoittaa, että sinulla on pääsy erilaisiin tietoihin ja dataan, kun käytät jokaista alustaa. Tutustumalla eri vaihtoehtoihin voit löytää vaihtoehdon, joka tarjoaa sinulle hyödyllisintä tietoa ja suojaa yrityksellesi.

Ja lopuksi, jokaisella alustalla on erilainen maksurakenne. Jotkut alustat veloittavat kuukausittaisen tilausmaksun, kun taas toiset ottavat prosenttiosuuden freelancerin palkasta. Testaamalla muutamia eri vaihtoehtoja voit löytää budjettiisi parhaiten sopivan.

15 erinomaista vaihtoehtoa yrityksellesi

Tässä on lyhyt yhteenveto 15 huipputason Toptal-vaihtoehdosta, jotka voivat nostaa yrityksesi pilviin ja auttaa sinua saamaan enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa.

Upwork

Upwork, joka tunnettiin aiemmin nimellä oDesk, on yksi suurimmista ja suosituimmista freelance-alustoista. Se on ollut käytössä vuodesta 1999 ja on edelleen luotettava vaihtoehto kaikenkokoisille yrityksille.

Yksi Upworkin käytön eduista on, että se tarjoaa laajan valikoiman palveluita. Voit löytää freelancereita lähes kaikentyyppisiin projekteihin alustalta. Valittavana on yli 12 miljoonaa freelanceria, joten löydät varmasti yrityksellesi täydellisen sopivan.

Jotkut Upworkin asiakkaat ovat kuitenkin ilmoittaneet huijauksista, jotka ovat maksaneet heille aikaa ja rahaa, ja meillä on koko opas Upwork-huijauksista ja niiden havaitsemisesta ja välttämisestä. Tämä johtuu siitä, että laiturille pääsyn este on erittäin alhainen. Kuka tahansa voi luoda profiilin ja aloittaa tarjousten tekemisen projekteista taidoistaan ​​tai kokemuksestaan ​​riippumatta.

Jos päätät käyttää Upworkia, muista tehdä due diligence tarkastaessasi freelancereita rekrytointiprosessissa. Arvostelujen ja arvioiden tarkistaminen voi auttaa sinua välttämään huijauksia.

Lisätietoja Upworkin ja Toptalin vertailusta Upwork vs. Toptal -vertailussa.


99 Suunnittelut

Jos etsit logoa käyntikorteihisi tai jopa räätälöityjä T-paitoja itsellesi ja yrityksellesi, 99Designsilla on kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi.

99Designs tarjoaa joukon palveluita, jotka tekevät täydellisen suunnittelun löytämisestä helppoa ja saumatonta. Logojen luomisesta täysin räätälöityihin malleihin, heillä on laaja valikoima lahjakkaita suunnittelijoita, jotka voivat auttaa toteuttamaan visiosi.

On kaksi tapaa löytää suunnittelija 99Designsista – joko suunnittelukilpailun kautta tai palkkaamalla suunnittelija suoraan. Suunnittelukilpailussa sinun pitäisi ensin luoda lyhyt kuvaus siitä, mitä etsit suunnittelustasi. Sen jälkeen käynnistät kilpailun ja suunnittelijat alkavat lähettää ideoitaan. Voit saada yli 100 palautetta muutamassa päivässä.

Vaikka kilpailut voivat tuoda laadukkaita malleja, kaikki kilpailut eivät johda suotuisaan lopputulokseen. Lisäksi, jos et järjestä niin kutsuttua sokeaa kilpailua, voit odottaa saavasi hyvin samankaltaisia ​​malleja. Jotkut freelancerit odottavat viime hetkeen lähettääkseen useita samankaltaisia ​​lähetyksiä vain pienin muutoksin.

🔥 Empfohlen:  10 parasta generatiivista tekoälyyritystä vuonna 2023

Tarjolla on paljon lisäosia, mukaan lukien luovat projektipäälliköt, jotka auttavat sinua suunnittelu- ja palkkausprosessissa, nopeampi projektin valmistuminen ja yksityiset kilpailut.


Fiverr

Fiverr on yksi suosituimmista freelance-alustoista yli 300 palvelukategorialla. Löydät Fiverristä kaiken verkkosivujen suunnittelusta sosiaalisen median markkinointiin.

Lisäksi, kuten alustan nimi kertoo, voit löytää monia palveluita alkaen vain 5 dollarista. Tämä tekee Fiverristä houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille, joilla on tiukka budjetti.

On kuitenkin tärkeää huomata, että Fiverr-työn laatu voi olla melko osuma tai hukattu. Koska saatavilla on niin monia palveluita niin alhaisilla hinnoilla, jotkut freelancerit voivat leikata kulmia tai rajoittaa muutoksia saadakseen nopean rahan.

Jos harkitset Fiverrin käyttöä, muista lukea arvostelut huolellisesti ja työskennellä vain freelancerien kanssa, joilla on hyvä kokemus. Saatat joutua maksamaan hieman enemmän, mutta se on sen arvoista saadaksesi laadukasta työtä, joka täyttää vaatimukset.

Fiverr Pro tarjoaa myös korkeamman palvelun laadun alkaen 500 dollarista projektia kohden. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos haluat olla varma, että työskentelet hyvämaineisen freelancerin kanssa.

Vertaa Fiverr vs Upwork yksityiskohtaisessa erittelyssämme molemmista alustoista tai lue lisää Fiverrin toiminnasta täältä.


Hubstaff Talent

Hubstaff Talent on uudempi alusta, joka keskittyy yhdistämään yritykset etätyöntekijöihin. Niiden alustalla työskentelee yli 119 000 urakoitsijaa ja 3 400 toimistoa 205 eri maassa.

Tämä alusta on täysin ilmainen sekä yrityksille että freelancereille. Ilmaisten työpaikkailmoitusten avulla on helppo kokeilla sitä ilman riskejä. Voit julkaista työpaikkasi suoraan Hubstaffissa ja jakaa sen myös erilaisilla työpaikkailmoituksilla ja sosiaalisen median alustoilla tavoittaaksesi paremmin lahjakkuuksia.

Heidän pilvipohjaisen palvelunsa käyttäminen on helppoa, ja voit jopa integroida Hubstaffin Zapierin kanssa työnkulkusi automatisoimiseksi.

Yksi Hubstaffin haittapuoli on, että heidän freelance-joukkonsa on paljon pienempi kuin jotkut muut tämän luettelon vaihtoehdot. Tämä tarkoittaa, että sinulla voi olla vaikeampaa löytää oikea henkilö erityistarpeisiisi.

Jos sinulla on vaikeuksia löytää sopivaa istuvuutta, voit aina ottaa yhteyttä asiakasmenestystiimiin, joka pyrkii auttamaan sinua löytämään yrityksesi täydellisen freelancerin.


Gigster

Jos yrität käynnistää sovellusta tai SaaS-tuotetta, Gigster on loistava vaihtoehto oikeiden freelancerien löytämiseen.

Vuonna 2015 Gigster liittyi Y-Combinatoriin Piilaaksossa. Tämä oli yritykselle suuri käännekohta, ja he näkivät heti menestystä. Gigsterin tavoitteena on tarjota ohjelmistokehityspalveluita, jotka ovat helppokäyttöisiä, skaalautuvia ja saavutettavissa SaaS-yrityksille, joilla ei ole varaa koko sisäiseen kehittäjätiimiin.

Tekoälyyn perustuvan ohjelmiston ja Gigster-toverin ohjauksen yhdistelmä voi auttaa sinua saamaan tarjouksen. Sinulla on parin päivän sisällä kokonainen suunnittelijoiden, kehittäjien ja projektipäällikön tiimi.

Tämä kätevä valkohansikaspalvelu säästää tiimin kokoamisen tai johtamisen vaivaa, jotta voit keskittyä liiketoimintatavoitteisiisi. Se on todella “aseta ja unohda” -alusta.

Jotkut asiakkaat pitävät parempana käytännönläheisempää lähestymistapaa tuotekehitykseen kuin mitä Gigster tarjoaa. Gigster tarjoaa täydellisen palvelun, joka ohjaa projektisi alusta loppuun. Tämä malli on vaikeampi yritysten omistajille, joilla on vaikeuksia luottaa muihin suorittamaan tehtäviä tai luopumaan hallinnasta.


IhmisetPerHour

PeoplePerHour on ollut freelance- ja etätyöntekijöiden luotettava lähde Isossa-Britanniassa jo vuosia, ja nyt se on maailmanlaajuinen menestys. Se on yksi parhaista Toptal-vaihtoehdoista, koska voit löytää laadukkaita ulkoistajia ja urakoitsijoita, jotka ovat sinulle paikallisia tai tarjoavat etäpalveluita. PeoplePerHour on auttanut yli 11 miljoonaa ihmistä löytämään työtä 89 maassa sen käynnistymisen jälkeen vuonna 2007.

PeoplePerHour yhdistää yritykset ammattitaitoisiin etätyöntekijöihin ympäri maailmaa. Voit lähettää projektin ja saada ehdotuksia päteviltä freelancereilta. Ehdotukset lähetetään yhdessä paketissa, mikä mahdollistaa ehdokkaiden selkeän ja helpon vertailun.

PeoplePerHourin tekoälyjärjestelmä on suunniteltu yhdistämään freelancerit projekteihin, jotka vastaavat parhaiten heidän taitojaan ja kokemustasoaan. Yritysten omistajille ja freelancereille on valittavissa 15 eri kategoriaa, mukaan lukien suunnittelu, kehitys, kirjoittaminen ja markkinointi.

Tämän alustan käyttäjät ovat maininneet, että asiakastuki puuttuu ja että freelance-työntekijöiden laatu voi kärsiä. Jos kuitenkin käytät aikaa ehdotusten ja freelance-arvostelujen huolelliseen tarkistamiseen, voit löytää hienoja kykyjä PeoplePerHourista.


UpStack

Jos tarvitset apua teknisissä tai kehitystehtävissä, UpStack on loistava Toptal-vaihtoehto. Tämä alusta yhdistää yritykset etä freelance-kehittäjiin, suunnittelijoihin ja muihin tekniikan ammattilaisiin.

Upstackin tekoälyjärjestelmä on suunniteltu yhdistämään freelancerit projekteihin, jotka vastaavat parhaiten heidän taitojaan ja kokemustasoaan.

Ensin täytät lyhyen kyselylomakkeen, jossa kerrot, mitkä taidot ja tavoitteet haluat kehittäjältäsi. Jälkeenpäin luetellaan erityiset työvaatimukset ja tiedot. UpStackin tilivastaava luo sitten luettelon freelance-ohjelmistokehittäjistä, jotka sopivat parhaiten projektiisi.

🔥 Empfohlen:  Bradley Taylor 301 -uudelleenohjaus: Suunnittelija vs. kehittäjä Lue artikkeli

Kun olet arvioinut mahdolliset kehittäjät ja päättänyt sellaisen, maksat talletusmaksun. Tämän jälkeen sinulla on kaksi viikkoa aikaa työskennellä valitun kehittäjän kanssa ja selvittää, ovatko he oikeat tehtävään.

Tämä järjestelmä on loistava niille, jotka eivät halua viettää tuntikausia pätevien etäkehittäjien etsimiseen. Se ei kuitenkaan ole ihanteellinen niille, jotka haluavat täysin käytännönläheistä lähestymistapaa freelance-kehittäjien palkkaamiseen, koska he kuroivat suurimman osan prosessista puolestasi.


Lemon.io

Tarvitseeko sinun löytää freelance-kehittäjät nopeasti? Sitten Lemon.io voi olla alusta sinulle. Ne tarjoavat 24 tunnin freelance-takuun. Kun olet hyväksynyt freelancerina, hän aloittaa projektisi 24–48 tunnin kuluttua.

Jokainen alustan freelance-kehittäjä on käynyt läpi tiukan arvioinnin, joka sisältää taustatarkistuksen, englannin kokeen, koodaustestin ja suoran haastattelun. Voit olla varma, että tekniikan osaajien keskuudessa ei ole juurikaan huijausta.

Alusta sopii erinomaisesti yrittäjille, jotka ovat vasta aloittamassa liiketoimintaansa. Freelancerit ovat erikoistuneet työmaatyökalujen rakentamiseen. CodeMentor on alusta, joka on hyödyllisempi koodausongelmien etsimiseen ja diagnosointiin kuin niiden korjaamiseen. Mutta jos olet vasta aloittamassa ja tarvitset tavallista yrityskehitystukea, Lemon.io on loistava vaihtoehto.


DesignBro

DesignBrossa he toteuttavat suunnittelijoilleen erittäin tiukan suodatusprosessin, ja vain 5 % parasta hyväksytään. Tämän järjestelmän avulla sinun ei tarvitse huolehtia huonolaatuisista suunnittelijoista, jotka eivät pysty lyömään kiinni. DesignBrolla on kaksi toimintatapaa: suunnittelukilpailun aloittaminen tai suunnittelijan palkkaaminen.

Suunnittelukilpailun käynnistämiseksi sinun on ensin laadittava suunnitteluohje. Sitten, kun olet suorittanut maksusi, käynnistät kilpailun. Suunnittelijat alkavat sitten lähettää ideoita, jotka vastaavat annettua suunnitteluohjetta. Suunnittelukilpailusi kestää 7 päivää ja kourallinen suunnittelijoita kilpailee tarjouksestasi.

Jos haluat löytää etäkykyjä itse, voit selata heidän pätevien freelancerien arkistoja. Kun olet seulonut heidän portfolionsa, voit valita käsin suunnittelijan, joka sopii täydellisesti projektiisi.

Nämä suunnittelusuunnitelmat voivat tulla kalliiksi ja alkavat 199 dollarista. Mutta jos et ole tyytyväinen palveluun, sinulla on rahat takaisin -takuu, joten tiedät, että sijoituksesi on suojattu.


Guru

Etsitkö ohjelmistokehittäjiä, projektipäälliköitä, ohjelmistoinsinöörejä tai jopa myyjiä? Sitten sinun pitäisi tarkistaa Guru. Tällä alustalla on erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, ja se isännöi yli 1,6 miljoonaa freelance-kehittäjää. He ovat toimineet vuodesta 1998, joten se on yksi tämän luettelon vanhimmista alustoista. Se on yksi parhaista Toptal-vaihtoehdoista.

Guru ei ainoastaan ​​tee työpaikkojen ilmoittamisesta helppoa, vaan sen avulla voit myös tarkastella ansioluetteloita ja tarjouksia ilman, että sinun tarvitsee itse ottaa yhteyttä freelancereihin, mikä säästää aikaa rekrytointiprosessissa.

Valitettavasti suurella äänenvoimakkuudella on suuri todennäköisyys huijareille. BBB:n verkkosivuston mukaan alusta ei tarjoa hyvityksiä tai suojaa riita-asioissa, joten ole varovainen palkkausprosessin aikana tarkastaessasi freelance-kehittäjiä.


Behance

Taiteilijat voivat liittyä Behanceen rekisteröitymällä sähköpostilla, sosiaalisen median tilillä tai Adobe ID:llä. Jotkut sanovat, että Pinterest ja Behance ovat samanlaisia, koska ne tarjoavat sisällöntuottajille tilaa jakaa työnsä ja saada inspiraatiota.

Behance on aina ollut paikka, jossa ihmiset voivat julkaista töitään, mutta vasta äskettäin sivusto sai tunnustusta. Adobe piti aiemmin Behancea pienenä leikekirjamaisena verkkosivustona, mutta nyt siitä on tullut paljon monimutkaisempi. Ominaisuuksien, kuten työpaikkailmoitusten, livelähetysten ja Moodboardien, ansiosta ihmiset kaikkialta käyttävät Behancea päivittäin.

Behance on alusta, jolla freelancerit voivat olla yhteydessä työnantajiin ja julkaista työnsä. Vaikka se tarjoaa ilmaisia ​​työpaikkailmoituksia, se ei ole keino freelancereille kommunikoida työnantajien kanssa sen jälkeen, kun heidät on palkattu.

Yrittäjille, jotka haluavat enemmän ohjattua kokemusta Toptalin kilpailijoista, tämä ei ehkä ole paras alusta. Jos kuitenkin haluat selata freelancereita yksin ja haluat tukea vapaita agentteja, tämä sivusto on loistava valinta.


Freelancer

Jos etsit suurta määrää freelancereita, joista valita, Freelancer on sinulle sopiva alusta. Ne ovat yksi Toptalin suurimmista kilpailijoista, kun on kyse erilaisten etätyöntekijöiden tarjoamisesta kaikenlaisiin projekteihin, mukaan lukien ohjelmistokehittäjät, suunnittelijat, insinöörit, IT-tekniikat ja muut.

Saat epäilemättä paljon sovelluksia alustan koon vuoksi, ja Freelancer tarjoaa 24/7 tukea sekä hyvin kirjoitetun UKK-osion yrittäjille. Pystyt kommunikoimaan nopeasti ja selkeästi, mitä etsit freelancerina.

Ainoa haittapuoli on, että koska alusta on niin suuri, voi olla vaikeaa välttää plagiointia ja löytää vakavia freelancereita, jotka ovat valmiita työskentelemään pitkän aikavälin projekteissa. Tämä voi kuitenkin olla edullisempi vaihtoehto, jos olet valmis seulomaan itsenäisiä freelancereita löytääksesi täydellisen istuvuuden.


Popular Pays on ohjelmisto, jonka avulla brändit voivat helposti työskennellä sisällöntuottajien ja vaikuttajien kanssa. Luotettavan hakukoneen ja vankan ihmissuhteiden hallintaominaisuuksien ansiosta alusta auttaa yrityksiä muodostamaan nopeasti yhteyden yli 60 000 henkilön yhteisöönsä.

🔥 Empfohlen:  Osta 5000 YouTube-katselukertaa halvalla (5k): 5 parasta sivustoa vuonna 2023

Joitakin alustan vahvuuksia ovat loistava haku- ja suodatusominaisuus, helppo tekijöiden ja projektien hallinta, virtaviivaistettu yhteistyö ja kampanjatuki erittäin ammattitaitoisten projektipäälliköiden kanssa.

Tämä on hyvä vaihtoehto, jos yrityksesi tarvitsee apua sisällön luomisessa, mutta ei halua käydä läpi freelancerien johtamisen vaivaa. Popular Pays tekee sen puolestasi ja etsii samalla projektisi parhaat kyvyt.


CloudPeeps

Yritykset julkaisevat CloudPeepsissä työpaikkailmoituksia, joihin etätyöntekijät voivat hakea. CloudPeeps tarjoaa ainutlaatuisen palvelun nimeltä Storefront, jossa jäsenet voivat tarjota palvelujaan pakettina.

CloudPeeps tarjoaa kahdenlaisia ​​freelancereita: standardin ja pro. Pro Peep -tunnustuksen saaminen on arvostettu etuoikeus kunnioittaa niitä, joilla on erinomaisia ​​kykyjä, jotka ovat saaneet aikaan suuria asioita. Näillä freelancereilla on vähintään 24 kuukauden aktiivinen kokemus, he ovat saaneet yli 5 000 dollaria Cloudpeepsistä ja heidän luokitus on yli 80%.

Työpaikan lähettäminen on ilmaista, mutta voit myös maksaa 150 dollaria mainostaaksesi yritystietosi ja näyttääksesi sen Pro Peepsille. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat varmistaa, että työsi näkee parhaiden parhaat.


Mitä etsiä Toptal-vaihtoehdosta

Toptal-vaihtoehtoa valittaessa on otettava huomioon muutama keskeinen tekijä.

1. Varmista, että alusta vastaa tarvitsemiasi palveluita

Mieti ensin, millaisia ​​palveluita tarvitset. Tässä on joitain yleisiä freelance-luokkia, jotka löydät Toptal-vaihtoehdoista:

 • Graafiset suunnittelijat: Nämä freelancerit luovat visuaalista sisältöä verkkosivustollesi tai markkinointimateriaalillesi.
 • Kehittäjien palkkaaminen: Löydät kehittäjiä, joilla on laaja valikoima taitoja etupään kehittämisestä taustaohjelmointiin.
 • Projektipäälliköt: Jos tarvitset apua järjestyksessä ja raiteilla pysymiseen, harkitse projektipäällikön palkkaamista. He voivat auttaa sinua delegoimaan tehtäviä, asettamaan määräaikoja ja pysymään budjetissa.
 • Ohjelmistojen kehittäjät: Nämä freelancerit voivat rakentaa mukautettuja ohjelmistoja tai sovelluksia yrityksellesi. Ohjelmistokehitys auttaa luomaan perustan yrityksesi käyttäjäkokemukselle.
 • Sisällön kirjoittajat: Palkkaa sisällöntuottaja luomaan blogitekstejä, artikkeleita tai verkkosivuston kopioita.
 • Tiedonsyöttöasiantuntija: Tietoasiantuntijat voivat auttaa sinua syöttämään tietoja, hallitsemaan laskentataulukoita tai suorittamaan muita hallinnollisia tehtäviä.
 • Kirjanpito tai Kirjanpito: Jos tarvitset veroapua tai apua talousraporteissa, palkkaa kirjanpitäjä tai kirjanpitäjä (tai opi kirjanpitoyrityksen perustamisesta täältä ;).
 • Hakukoneoptimointi (SEO): Tämä freelancer voi tutkia, toteuttaa ja seurata SEO-strategioita auttaakseen sinua parantamaan verkkosivustosi sijoitusta ja saapuvan markkinointistrategiaa.
 • Myynti ja markkinointi: Myynnin ja markkinoinnin freelancer voi auttaa sinua liidien luomisessa, asiakashankinnassa tai markkinatutkimuksessa.
 • Asiakaspalvelu Edustajat: Jos yrityksesi on vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa, tämä urakoitsija voi lähettää asiakkaiden kysymyksiä, valituksia, pyyntöjä ja paljon muuta (ja se on yksi parhaiten palkatuista töistä kuluttajapalveluissa).

Valitse Toptal-vaihtoehdot, joissa on suuri joukko freelancereita tarvitsemissasi luokissa. Näin saat paremmat mahdollisuudet löytää yrityksellesi sopiva.

2. Harkitse freelance-vuokrausalustojen kustannuksia

Toptal vaihtoehtoja voi veloittaa palveluistaan ​​monella eri tavalla. Jotkut alustat ottavat prosenttiosuuden freelancerin palkkiosta, kun taas toiset veloittaa tuntihinnan. Jotkut alustat tarjoavat myös tilauspohjaisia ​​sopimuksia.

Kun harkitset kustannuksia, mieti, kuinka paljon olet valmis maksamaan kustakin projektista. Vertaa sitten eri alustojen veloittamia maksuja. Tämä auttaa sinua löytämään Toptal-vaihtoehdon, joka sopii budjettiisi.

Sinun kannattaa myös harkita alustan tarjoamaa arvoa. Jos esimerkiksi yksi Toptalin vaihtoehdoista tarjoaa oman tukipäällikön, tämä voi säästää paljon aikaa ja rahaa. Toisin sanoen korkeampi palvelumaksu voi olla järkevämpi tässä skenaariossa.

3. Lue arvioimasi alustat

Kun rajaat Toptal-vaihtoehtojen valintoja, käytä aikaa kunkin alustan arvostelujen lukemiseen. Tämä antaa sinulle käsityksen kunkin Toptal-vaihtoehdon eduista ja haitoista.

Sinun tulee myös tutkia itse yritystä nähdäksesi, onko niitä vastaan ​​tehty viimeaikaisia ​​uutisia tai valituksia.

Huomaa, kuinka kauan he ovat olleet toiminnassa, kuinka monta kehittäjää ja suunnittelijaa heillä on tiimissä, rekrytointiprosessi ja minkä tyyppisten yritysten kanssa he yleensä työskentelevät. Näin saat hyvän käsityksen Toptalin kilpailijoiden kokemuksesta ja asiantuntemuksesta.

Bottom Line

Paras Toptal-vaihtoehto riippuu erityistarpeistasi ja budjetistasi. Pidä nämä tekijät mielessä, kun vertaat eri alustoja. Pienellä tutkimuksella voit löytää täydellisen freelance-markkinapaikan, jossa on teknistä osaamista ja joka sopii yrityksesi tarpeisiin.