Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 parhaiten palkattua työpaikkaa sähkölaitoskeskuksessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 parhaiten palkattua työpaikkaa sähkölaitoskeskuksessa

Sähkölaitossektori on ollut olemassa jo pitkään, ja se on kokenut valtavan kasvun tarjoten laajan valikoiman korkeapalkkaisia ​​työpaikkoja lukuisille ammattitaitoisille työnhakijoille. Energia- ja kunnallistekniikan työhön saaminen on hieno päätös, joka voi olla siunaus kaikille yrityssektorilla työskenteleville tai työhön pyrkiville ammattilaisille. Asema tällä alalla tarjoaa kilpailukykyiset palkat ja lukuisia etuja, mikä tekee siitä kiehtovan alan työnhakijalle. Tässä artikkelissa kerromme sinulle parhaiten palkatut työpaikat sähkölaitosten keskuksessa.

Mikä on sähkölaitos?

Sähkölaitos on yhteisö, liike, yhteisö, virasto tai muu oikeushenkilö, joka käsittelee ensisijaisesti sähköenergian jakelua yleisölle. Se toimii yleensä sähkövoimateollisuudessa, joka harjoittaa sähkön jakelua sähkön tuotannon jälkeen.

Toisin sanoen sähkölaitokset ovat myös energiaa ostavia ja myyviä organisaatioita, jotka toimivat välittäjinä. Ne eivät omista tai käytä tuotanto- tai jakeluinfrastruktuuria. Kertakäyttöisen energian alalla, mukaan lukien biopolttoaineet, ydinvoima, aurinko ja tuuli, on ollut valtava kasvu.

Massiiviset öljy- ja öljy-yhtiöt kehittävät nykyään ympäristöystävällisempää teknologiaa. Yhdysvalloissa kaikki liittyy kuitenkin aurinkoenergiaan, tuulimyllyihin, öljyyn, hiileen ja öljyyn, joka tuottaa sähköä.

15 parhaiten palkattua työpaikkaa sähkölaitoskeskuksessa

Nykymaailma ei voi kuvitella yhtäkään päivää toimivan ilman energiaa ja apuohjelmia. Se liittyy myös vesi-, viemäri- ja vesihuoltojärjestelmään. Energiapalvelualalla on tarjolla insinööristä teknisiin ammatteihin sekä esimies- ja myyntitehtäviä. Aloitetaan luettelomme.

1. Voimalaitosinsinööri

Kuva: Rafael Juárez Unsplashissa

Voimalaitosinsinööri johtaa ja valvoo energialaitoksen jokapäiväistä valmistelua. Näillä ammattilaisilla tulee olla johtajuusominaisuuksia ja hyvät kommunikaatiotaidot. Ensisijainen vastuu koskee huolehtii koneen huollosta ja testien tekeminen organisaation saumattoman toiminnan hallinnan varmistamiseksi.

 • Pätevyys: Insinöörin kandidaatti (kemian-, sähkö- tai ydinteknologiaan liittyvät alat)
 • Palkka: 100 500 – 143 500 dollaria vuodessa

2. Kaasun säädin

Ammattilainen, jolle on annettu kaasunvalvojan tehtävä, on vastuussa hallita putkistoja varmistaaksesi, että käyttäjä saa asianmukaisen kaasu- ja energiavirran. Tämä on yksi parhaiten palkatuista työpaikoista sähkölaitosten keskustassa.

Työtehtävänä on huolehtia laitteiden puhtaudesta ja oikea-aikaisesta putkien puhdistuksesta onnettomuuksien välttämiseksi ja saumattoman toiminnan varmistamiseksi. Heidän tulee olla fyysisesti aktiivisia, noudattaa hyvin määräaikoja, valvoa turvallisuussääntöjä ja määräyksiä, valvoa öljyn ja kaasun kuljetuksia ja tehdä turvallisuustarkastuksia.

 • Pätevyys: Insinöörin kandidaatti
 • Palkka: 77 000 – 120 000 dollaria vuodessa

3. Voimansiirtoinsinööri

Voimansiirtoinsinööri käsittelee tuulivoiman tuotanto ja tuuliturbulenssi. He vastaavat myös saapuvan syötteen ja lähtevän lähetyksen valvonnasta, siirtolaitteiden huollosta, mahdollisten ongelmien välittömästä diagnosoinnista ja osastotyöntekijöiden valvonnasta. Transmission Engineer suunnittelee ja testaa energiantuotanto- ja siirtojärjestelmiä.

 • Pätevyys: Insinöörin kandidaatti
 • Palkka: 78 500 – 100 000 dollaria vuodessa
🔥 Empfohlen:  Mikä on Amazon-markkinointipalvelut?

4. Nuclear Licensing Engineer

Kuva Burst on Pexels

Ydinvoimalupainsinööri on vastuussa lisenssi- ja sääntelyapua ydinvoimalaitoksille ja varmistaa, että järjestelmät ja laitteet toimivat oikein. Heidän tulee ottaa käyttöön uudet koodit yrityksen ohjeiden mukaisesti ja käsitellä vaatimustenmukaisuusasioita.

Lisäksi nämä ammattilaiset ovat myös vastuussa valmistuksesta Ydinalan sääntelykomissio (NRC) toimitukset, turvallisuusanalyysiraportin täydellinen varmistaminen ja lupa-asiakirjojen laatiminen. Ei ihme, että tämä työ on sähkölaitoskeskuksen parhaiten palkattujen töiden luettelossa.

 • Pätevyydet: Insinöörin kandidaatti (kemian, ydintekniikan ala jne.)
 • Palkka: 76 000 – 145 000 dollaria vuodessa

5. Säteilyinsinööri

Säteilyinsinööri vastaa kokeiden tekeminen säteilyn vaikutuksen testaamiseksi ja arvioimiseksi ympäristössä. Säteilysuunnittelija voi tarjota komponentteja, layoutia ja suunnittelua, jotka täyttävät tarkan säteilytason käytön vaatimuksen ja raportoivat havainnoistaan. Tämän alan ammattilaiset määrittävät järjestelmän, laitteiden ja verkon suorituskyvyn säteilyaltistuksen aikana ja sen jälkeen.

 • Pätevyys: Insinöörin kandidaatti (sähkö-, kemian-, ydinteknologiaan liittyvä ala)
 • Palkka: 72 500 – 118 500 dollaria vuodessa

Lue myös: 27 parasta muuta kuin asiakaspalvelutyötä ilman tutkintoa

6. Power System Dispatcher

Kuva Kateryna Babaieva Pexelsissä

Power System Dispatcher vastaa energian jakaminen toimittajien ja käyttäjien kesken, sekä kaupallinen että asuinrakennus. Tämän lisäksi he vastaavat myös generaattorijärjestelmän valvonnasta maksimaalisen tehokkuuden takaamiseksi, päivittäisen energiatarpeen määrittämisestä ja tiimin järjestämisestä havaitsemaan ja ratkaisemaan ongelmia.

 • Pätevyys: Insinöörin kandidaatti
 • Palkka: 47 000 – 121 500 dollaria vuodessa

7. Pipeline Controller

Kuva chandler denise Unsplashista

Putkilinjan ohjain on vastuussa putkijärjestelmän toimintojen seuranta ja säätely. Heidän on pidettävä silmällä putkistoja vuotojen välttämiseksi ja järjestettävä hätätoimet ongelmatilanteissa. Nämä ammattilaiset myös varmistavat sen nestemäinen maakaasu öljy virtaa jatkuvasti ja seuraa tärkeitä tapahtumia. Tämä työ kuuluu tähän sähkölaitoskeskuksen parhaiten palkattujen töiden luetteloon.

Järjestelmän hallintaa varten Pipeline Controllers -ohjaimien on autettava optimoimaan virrankäyttöä, kouluttamaan uutta henkilöstöä, muodostamaan yhteys loppukäyttäjiin ja hyödyntämään vakiintuneita protokollia ja menettelyjä. Heidän tulee myös osata käsitellä vaikeuksia.

 • Pätevyys: Insinöörin kandidaatti
 • Palkka: 64 500 – 116 000 dollaria vuodessa

8. Utility Manager

Kuva: Anamul Rezwan Pexelsissä

Utility Manager vastaa valvontalaitteet, kuten sähkölaitokset, vedenkäsittelylaitokset, teleyritykset jne. Heidät palkataan varmistamaan, että infrastruktuuri on ajan tasalla, pyytämään huolto- ja korjaustyöt tarvittaessa asianmukaisesti ja kaikki tilat ovat valvonnassa. Tämän lisäksi he myös koordinoivat reaktioryhmän kanssa ja etsivät menetelmiä palvelun laadun parantamiseksi ja kustannussäästöiksi.

 • Pätevyys: Sähkötekniikan kandidaatti
 • Palkka: 48 000 – 116 000 dollaria vuodessa
🔥 Empfohlen:  Shopify vs WordPress SEO: kumpi sopii sinulle parhaiten? [2023]

9. Sähköasemainsinööri

Kuva: Anamul Rezwan Pexelsissä

Sähköaseman insinöörin tehtävänä on rakentaa sähköaseman suunnittelu ja työskennellä projektiryhmän kanssa jäsenet yhdessä muiden liitännäisjäsenten kanssa suorittamaan kaavioita. He vastaavat suunnittelusta ja paperityöstä. Nämä ammattilaiset helpottavat myös suunnitteluohjelmistoihin liittyviä toimintoja sekä kullekin ala-asemalle kuljetettavan kaapelin koon ja tyypin laskemista.

 • Pätevyys: Sähkötekniikan kandidaatti
 • Palkka: 86 000 – 115 000 dollaria vuodessa

10. Ydinkriittisyyden turvallisuusinsinööri

Kuva Lifestylememorylta Freepikissä

Ydinkriittisyyden turvallisuusinsinöörillä on tärkeä rooli hallinta-, kuljetus- ja kuljetusmenetelmien tutkimisessa ja analysoinnissa. ydinmateriaalin varastointi ydinonnettomuuksien välttämiseksi. Näiden ammattilaisten tehtäviin kuuluu myös uusien kuljetus- tai varastointitapojen suunnittelu, mahdollisten riskien ja paikkojen havaitseminen ydinlaitoksissa.

 • Pätevyys: Insinöörin kandidaatti (ydinteknologiaan liittyvä ala)
 • Palkka: 88 000 – 125 000 dollaria vuodessa

Lue myös: 15 eniten maksettua PA-erikoisuutta tutkittavaksi

11. Ala-aseman käyttäjä

Kuva: Clem Onojeghuo Unsplashissa

Ala-aseman operaattori tarkastaa, huoltaa ja pitää silmällä jokaista laitetta he käyttävät, mukaan lukien katkaisijat, tehomuuntimet ja jännitteen siirto. Sähköaseman käyttäjien tulee käyttää ja ylläpitää sähköasemaa käyttäjän sähköturvallisuuden vuoksi. Heillä tulee olla myös hyvät ongelmanratkaisu- ja kommunikaatiotaidot voidakseen suorittaa työnsä hyvin.

 • Pätevyys: Insinöörin kandidaatti
 • Palkka: 30 500 – 96 000 dollaria vuodessa

12. Energiainsinööri

Kuva: aleksandarlittlewolf Freepikissä

Energiainsinööri on vastuussa laitteiden huolto ja korjaus korjaus ja turvalliset käyttötavat. Ne tarjoavat myös luotettavan virtalähteen kuluttajille ja viranomaisille ja yksityisille virastoille tai sähköyhtiöille varmistaakseen sähköjärjestelmän, mukaan lukien ilmastointi, valaistus, vedenkäsittely ja muut sähköntuotantolaitteet, sopivuuden. Tämä työ on yksi parhaiten palkatuista työpaikoista sähkölaitoskeskuksessa.

 • Pätevyys: Sähkötekniikan kandidaatti
 • Palkka: 87 000 – 112 000 dollaria vuodessa

13. Sähkönjakeluinsinööri

Sähkönjakeluinsinööri vastaa sähkönjakelun suunnittelusta ja kunnossapidosta. Tämän lisäksi heillä on myös välttämätön rooli työmaan sähköprosessien kehittäminen, sähköjärjestelmien hallinta alusta loppuun, tarjota teknistä tukea henkilöstölle, varmistaa, että sovellukset täyttävät säädösten vaatimukset ja tarjota teknisiä ohjeita kirjoitusjärjestelmille.

 • Pätevyys: Insinöörin kandidaatti
 • Palkka: 75 000 – 109 000 dollaria vuodessa

14. Sähköjärjestelmän insinööri

Kuva Kateryna Babaieva Pexelsissä

Sähköjärjestelmän insinöörit suunnitella, arvioida ja hallita sähköaseman sähkönjakelujärjestelmää, suorittaa sähkömasterointia tai työskentelee tuulivoimayhtiöissä. He arvioivat myös siirron toteutettavuutta ja liitäntästandardeja, järjestelmän vaikutuksia ja tuuliturbiinin uusia komponentteja.

 • Pätevyys: Sähkötekniikan kandidaatti
 • Palkka: 73 000 – 102 000 dollaria vuodessa

15. Vesivoimalaitoksen operaattori

Kuva Freepik on Freepik

Se on yksi korkeapalkkaisimmista tehtävistä sähkölaitosten keskuksessa. Tässä ammatissa oleminen tekee sinusta vastuussa vesivoimalaitoksen sähköä tuottavista laitteista. He ylläpitävät ja ohjaavat laitteita, valvovat toimintaa ja säätelevät sähkön virtausta laitoksesta.

 • Pätevyys: Sähkötekniikan kandidaatti
 • Palkka: 32 000 – 83 000 dollaria vuodessa
🔥 Empfohlen:  Oikeus velvoittaa Applen maksamaan ostajalle kadonneen iPhonen laturin

Lue myös: 15 parhaiten palkattua rautatietyötä

Keskipalkka sähkötoimialalla

Alkaen voit ansaita melkein 77 000 dollaria vuodessa, ja hankittuasi kokemusta voit ansaita noin 114 000 dollaria, mikä on huomattava summa rahaa stressittömään elämäntapaan. Näin ollen olisi täydellistä, jos sinulla on jokin erityisominaisuus saada näin suuri määrä rahaa joka vuosi.

Sähkötoimialalla työskentelyn edut

Kuva: sol Unsplashista

Kaasu- tai sähköteollisuudessa työskentelevät voivat jää eläkkeelle täysillä eduilla. Ensinnäkin sinun on varmistettava työpaikka yrityksessä rakennussähköasentajana ennen kuin työskentelet muussa yrityksessä freelance-sähköasentajana. Tämän seurauksena saatat käydä urasi aikana eri organisaatioiden ja yritysten läpi. Työllisyyden sopeutumiskyky on toinen hyötyteollisuudessa työskentelemisen etu.

Energia- ja yleishyödylliset sektorit ovat kehittymässä yhdeksi mukautumiskykyisimmistä ja luovimmista toimialoista maailmanlaajuisten ympäristöhuolien lisääntymisen vuoksi. Nykyään suurimmatkin öljyn, öljyn ja muun energian tuotantoyhtiöt luovat ympäristöystävällisiä ratkaisuja ja teknologioita. Nämä parhaiten palkatut työpaikat Electric Utilities Centralissa sinulla on paljon potentiaalia edessäsi, jos pystyt toteuttamaan suunnitelmasi hyvin.

UKK

Olemme koonneet tähän alaan liittyviä yleisiä kysymyksiä ja annoimme niihin vastaukset alla.

Q1. Mitkä ovat parhaita korkeapalkkaisia ​​työpaikkoja sähkölaitosten alalla?

Tässä on joitain sähköalan parhaista työpaikoista.

 • Sähköteknikko
 • Linjamies
 • Teollisuuden sähköasentaja
 • Aurinkoenergian asentaja
 • Huolto sähköasentaja

Q2. Miten sähköasentaja voi ansaita enemmän?

Tässä on neljä tapaa ansaita rahaa.

 • Aloita oma yritys.
 • Pyydä ylennystä tai parempaa asemaa organisaatiossa.
 • Muuta ja monipuolista erikoisalaasi
 • Etsi säännöllisesti muita työmahdollisuuksia.

Q3. Voinko säilyttää työ- ja perhe-elämän tasapainon sähköalan työssä?

Työntekijät voivat valita itse työtuntimääränsä ja laatia aikataulun itselleen sopivaksi. Siksi sähkölaitos on upea työ, jonka avulla henkilö voi hyödyntää työ- ja perhe-elämän tasapainoa työskennellessään eri aloilla.

Q4. Mikä on suurin sähköyhtiö?

Vuonna 2021 Floridassa sijaitseva NextEra Energy, jonka markkina-arvo oli 158,8 miljardia dollaria, oli maailman suurin sähköyhtiö, ja Enel oli toinen 105,4 miljardin dollarin markkina-arvollaan.