Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 realistista tapaa hankkia halpa (tai ilmainen) kannettava tietokone

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 realistista tapaa hankkia halpa (tai ilmainen) kannettava tietokone

Ilmaisen kannettavan tietokoneen löytäminen voi tuntua mahdottomalta. Ja siellä on monia huijauksia, jotka lupaavat ilmaisen tietokoneen vastineeksi perushenkilökohtaisista tiedoista.

Mutta on olemassa tapoja saada ilmainen tietokone tai ainakin syvästi alennettu tietokone.

Useimmissa tapauksissa opiskelijan tai pienituloisen kotitalouden asema lisää todennäköisyyttäsi saada ilmainen kannettava tietokone.

On kuitenkin olemassa tapoja saada ilmainen kannettava tietokone olosuhteistasi riippumatta.

Näin hankit ilmaisen kannettavan tietokoneen yliopistoon, töihin tai henkilökohtaiseen käyttöön.

Ilmaiset tietokoneet pienituloisille perheille

Tietokoneet voivat auttaa katkaisemaan köyhyyden kierteen, mutta järkyttävä määrä maailman rikkaimman maan perheitä jää ilman sitä. Nämä organisaatiot antavat pienituloisille perheille teknologian, jota he tarvitsevat ollakseen sitoutuneita kansalaisia ​​yhteisöihinsä ja kilpailukykyisempiä hakijoita työmarkkinoilla.

1. Freecycle.org

Freecycle-verkosto on valtakunnallinen järjestö, jolla on paikallisosastoja lähes jokaisessa suuressa kaupungissa. Hae kaupunkiasi, liity heidän ryhmään ja ala sitten etsiä ilmaisia ​​kannettavia tietokoneita. Kaikki listattu on ilmaista, mutta valikoima on rajoitettu.

Yritä tarkistaa useita kertoja päivässä, koska ilmaiset tietokoneet todennäköisesti menevät nopeasti. Voit myös saada sähköposti-ilmoituksia, mutta ne eivät välttämättä sisällä kaikkia uusia tarjouksia.

Aiheeseen liittyvä: Tarvitsetko apua laskujen maksamisessa? Näin saat apua nyt

2. On It Foundation

The On It (teknologian lisäämiseen tarvittavat mahdollisuudet) -säätiö auttaa pienituloisia perheitä, joissa on ala-ikäisiä lapsia tarjoamalla ilmaisia ​​tietokoneita, tietokonekoulutusta ja internetyhteyden. Lapset ovat oikeutettuja ohjelmaan, jos he ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen julkisessa koulussa.

Saatavilla voi olla rajoitettu määrä, mutta voit liittyä jonotuslistalle saadaksesi ilmoituksen heti, kun tietokone on käytettävissä.

Järjestö rahoitetaan osittain sen kautta alennushintainen tietokoneohjelmajoka myy kunnostettuja Microsoft-tietokoneita alkaen 99 dollaria, mukaan lukien takuu.

Aiheeseen liittyvä: 15 paikkaa, joista saat ilmaisen auton apua tarvitseville

3. Tietokoneet, joissa on syitä

Computers with Causes on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka tarjoaa ilmaisia ​​tietokoneita apua tarvitseville ihmisille. Sinun on todistettava taloudellinen tarve, suoritettava taustatarkastus ja toimitettava viitteet kelpoisuuden saamiseksi.

Sivuston mukaan veteraanit ja sijaishuollossa asuvat ovat erityisen hyviä hakijoita tähän ohjelmaan. The sovellus on lyhyt ja sisältää vain muutaman kysymyksen.

Aiheeseen liittyvä: 35 laillista tapaa saada ilmaista rahaa, kun sitä tarvitset

4. Alliance for Technology Refurbishing and Reuse

AFTRR on voittoa tavoittelemattomien järjestöjen verkosto, jolla on laaja koulutustehtävä. He kunnostavat ja jakavat tietokoneita edullisena tai ilmaisena palveluna sitä tarvitseville.

Koska he tekevät yhteistyötä paikallisten ryhmien kanssa, sinun on löydettävä läheltäsi paikallinen organisaatio, joka osallistuu tähän ryhmään. Sinä pystyt löytää lähin sijainti verkossa. Valitse lähimpänä oleva merkki saadaksesi lisätietoja paikallisesta uudelleenkäyttökoordinaattoristasi.

5. Kaikki päällä

Kaikki päällä on voittoa tavoittelematon järjestö, joka tukee sosiaalista ja taloudellista kehitystä auttamalla yhteisöjä pääsemään Internetiin. Ne auttavat ihmisiä löytämään edullisia tietokoneita ja edullisen tai ilmaisen internetin.

🔥 Empfohlen:  Tapaa Infoceptsin tietotekniikan palkkaamishackathonin voittajat

Aloita kirjoittamalla postinumerosi ja vastaamalla muutamiin kelpoisuuttasi koskeviin kysymyksiin. Tämä hakuprosessi on melko lyhyt. Heidän sivustonsa mukaan tietokoneet maksavat noin 150 dollaria.

Osallistu korkeakouluun kannettavan tietokoneen erikoistarjouksella

Useat hyvämaineiset korkeakoulut ja yliopistot tarjoavat kannustimia houkutellakseen opiskelijoita ilmoittautumaan lupauksella ilmaisesta kannettavasta tietokoneesta.

Se on harvinaisempaa, mutta jotkin koulut tarjoavat myös nollahintaisen vuokrasopimuksen, mikä tarkoittaa, että he pyytävät kannettavaa tietokonetta takaisin valmistumisen yhteydessä. Kuten auton leasing, sinulle todennäköisesti tarjotaan merkittävä alennuksen ostamisesta suoraan.

Tässä on joitain tunnettuja korkea-arvoisia kouluja, jotka tarjoavat opiskelijoille ilmaisia ​​tietokoneita.

6. Seton Hill

Sijainti: Greensburg, PA
Opintomaksu: 37 396 dollaria vuodessa
Maine: Sijalla #25 tuumaa Parhaat vastineet koulut (alueelliset yliopistot pohjoiseen) kirjoittanut US News

Seton Hill on yksityinen katolinen koulu, jossa asuu vain 2 200 oppilasta, ja se ottaa taitavan lähestymistavan hyödyntämällä tekniikkaa luokkahuoneessa.

He tarjoavat kaikille perinteisille opiskelijoille MacBookin ja iPadin, jotka on integroitu opetussuunnitelmaan koko kampuksella.

Seton Hillillä harjoitetaan myös mobiiliintegraatiota. Applen verkkosivuilla aiheesta The Mobile Learning @ The Hill on nimennyt koulun Apple Distinguished Schooliksi 2017–2019, mikä merkitsee “opetuksen erinomaisuutta ja johtajuutta”.

Mukana on myös kourallinen jatko-ohjelmia:

 • Kaikki perustutkinto-opiskelijat – MacBook Air
 • MS Physician Assistantissa – MacBook Air
 • Taideterapian maisteri – MacBook Air
 • MS ortodontiassa – MacBook Air
 • Fysioterapian tohtori (DPT) – MacBook Air

7. Wake Forest

Sijainti: Winston-Salem, NC
Opintomaksu: 57 760 dollaria vuodessa
Maine: Sijoitus #27 USA:n uutisten mukaan valtakunnallisesti

Wake Forest on yksi maan parhaista kouluista ja tarjoaa ilmaisen kannettavan tietokoneen, jos saat tarpeeseen perustuvia, akateemisia ja urheilullisia stipendejä.

Jos olet oikeutettu rahoitustukipakettiin, olet oikeutettu a Teknologia-apuraha maksaaksesi tavallisen WakeWare-kannettavan.

Kaikki muut perustutkinto-opiskelijat ovat oikeutettuja erittäin alennettuun kannettavaan tietokoneeseen.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka ansaita rahaa yliopistossa rajoitetulla vapaa-ajalla

Korkeakoulut, joissa kannettavat tietokoneet ovat erittäin edullisia

Monet korkeakoulut tarjoavat alennuksia opiskelijoilleen. Tässä on syvällinen katsaus joihinkin näistä kouluista.

8. Southern New Hampshiren yliopisto

Sijainti: Manchester, NH
Opintomaksu: 31 136 dollaria vuodessa
Maine: Sijoitus #1 innovaatiotoiminnassa valtakunnallisesti US Newsissa

Southern New Hampshiren yliopisto on yksityinen ja arvostettu koulu, jossa on 3000 opiskelijaa. SNHU on myös johtava verkko-oppimisen johtaja.

Vaikka tämä yliopisto ei tarjoa ilmaisia ​​tietokoneita, heillä on kumppanuus sekä Dellin että Applen kanssa. Voit tarkistaa ne valmistajan sivuilta tai osoitteesta SNHU elektroniikkaliike.

9. Purduen yliopisto

Sijainti: West Lafayette, IN
Opintomaksu: 9 992 dollaria (osavaltiossa); 28 794 dollaria (valtion ulkopuolella) vuodessa
Maine: Sijoitus #57 USA:n uutisten mukaan valtakunnallisesti

🔥 Empfohlen:  Miksi Sarah Silverman ja muut artistit haastavat OpenAI:n ja Metan oikeuteen tekoälyn yli

Purdue on julkinen yliopisto, joka perustettiin 1800-luvun puolivälissä. Se tunnetaan ensisijaisesti insinööriyliopistona.

Useimmat opiskelijat ja jotkut alumnit voivat hyödyntää neuvoteltuja laitteistohintoja, mukaan lukien Applen, Dellin ja HP:n kannettavat tietokoneet.

Kuinka löytää ilmaisia ​​(tai halpoja) kannettavia tietokoneita ympäri kaupunkia

Mietitkö edelleen, kuinka saada ilmainen kannettava tietokone? Naapurustossasi voi olla paikallisia paikkoja, jotka tarjoavat niitä ilmaiseksi tai erittäin alennettuun hintaan.

10. Paikalliset tietokoneliikkeet

Vaikka tämä voi edellyttää fyysistä tarkastelemista kivijalkakaupassa, löytämäsi tarjoukset voivat olla sen arvoisia.

Kokeile hakua termillä “osta kierrätettyjä tietokoneita lähelläni”, niin saatat yllättyä siitä, kuinka monta tulosta löydät ilmaisista kannettavista tietokoneista.

Tässä muutamia esimerkkejä:

 • Kannettavien tietokoneiden selvittäjät
 • Computer Outlet Inc.
 • Mr. Computer Services
 • UpTech tietokone

11. Vihreät ja kierrätysaloitteet

The Ympäristöpolitiikan ja -hallinnon keskus toteuttaa jätteen vähentämis- ja kierrätysohjelmaa. Muilla alueilla tämän tyyppinen voittoa tavoittelematon järjestö voi olla toisella nimellä.

Vaikka näiden ryhmien tehtävät eivät keskity pelkästään tietokoneisiin, tällaiset ryhmät alueellasi voivat olla. Myös kaupunkien hallitukset toteuttavat toisinaan kierrätysohjelmia, joissa voit saada syvällä alennuksella käytetyn kannettavan tietokoneen.

Esimerkki paikallisesta ohjelmasta on FreeGeek yhteisöaloite, joka palkitsee vapaaehtoisia, jotka auttavat kunnostamisessa ilmaisella kannettavalla tietokoneella.

12. Craigslist tai Facebook Marketplace

Craigslistissa on ilmainen osio, jossa ihmiset listaavat tuotteita, joita he eivät enää tarvitse, mutta eivät halua käsitellä myyntiä.

Ihmiset tarjoavat usein ilmaisia ​​käytettyjä tietokoneita vain päästäkseen niistä eroon.

Nopea haku Louisvillessä ja ympäröivissä kaupungeissa löysi seuraavat Facebookista ja Craigslistista:

 • HP J610 -sarjan tulostin (0 dollaria)
 • Toshiban kosketusnäyttö (30 dollaria)
 • Panasonic CF-T5 -kannettavat (3 25 dollaria)
 • Acer Chrome Book 11 (100 dollaria)

Sivustot, joissa käytettyjä ja kunnostettuja kannettavia tietokoneita alennettuun hintaan

Täältä löydät tarjouksia uudenveroisista kannettavista tietokoneista edulliseen hintaan:

13. eBay

Vaikka eBaysta on lähes mahdotonta löytää toimivaa kannettavaa tietokonetta tai tietokonetta, voit löytää käytetyt kannettavat tietokoneet melko helposti.

Varmista, että luet tuotekuvauksen huolellisesti, jotta et osta kannettavaa tietokonetta, josta puuttuu laturi tai jonka akunkesto on alhainen.

Voit asettaa hälytyksiä uusille kohteille valitsemalla , jolloin saat ilmoituksen uusista tiedoista.

14. Gazelli

Gaselli ostaa käytettyjä laitteita, kuten iPhonen, MacBookin, iPadin ja paljon muuta, ja kunnostaa ne sitten myydäkseen edelleen sivustollaan. Voit saada Amazon-lahjakortin maksutavaksi, jonka voit sitten käyttää kannettavaan tietokoneeseen.

Gazelle myy vain MacBookeja, joten jos pidät PC-kannettavista, sinun kannattaa etsiä muualta.

Aiheeseen liittyvä: Gazelle-arvostelu: Mitä sinun tulee tietää ennen puhelimen myyntiä

15. Osta Chromebook

Chromebookit ovat loistava vaihtoehto perinteiselle kannettavalle tietokoneelle, koska ne tarjoavat sinulle paljon päivittäisiä toimintoja edulliseen hintaan. Löydät Chromebookeja alle 200 dollarilla sellaisilta sivustoilta kuin TechRadar.

🔥 Empfohlen:  5 tapaa saada rahaa metalliromulle

Voit myös löytää kunnostettuja Chromebookeja jopa 40 dollarista alkaen Newegg.

Varo huijauksia

Kuten mantra sanoo, kun jokin näyttää liian hyvältä ollakseen totta, se luultavasti on sitä. Tässä on muutamia yleisiä verkkohuijauksia, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun haet ilmaisia ​​kannettavia tietokoneita.

Arvonnat tai lahjoitushuijaukset

Huijarit yrittävät mitä tahansa vakuuttaakseen sinulle, että he ovat laillisia.

Ennen kuin osallistut ilmaisen kannettavan tietokoneen kilpailuun, ota selvää:

 • Mitä tietoja he pyytävät?
 • Mitä sinun on tehtävä päästäksesi sisään (esim. lataa ohjelma, jossa voi olla virus)?
 • Kuka sitä sponsoroi?
 • Mistä kuulit kilpailusta (roskaposti tai ponnahdusikkuna)?
 • Onko linkki hyvämaineisen brändin sivustolla tai Facebook-sivulla vai onko sillä outo sähköpostiosoite?

Aiheeseen liittyvät: 6 yleistä kotityötä koskevaa huijausta, joihin kannattaa kiinnittää huomiota

Craigslist-huijaukset

Craigslist voi olla huijarin paratiisi.

Älä luovuta henkilökohtaisia ​​tietojasi. Käytä sen sijaan Craigslist-sähköpostivälitystä kommunikoiessasi mahdollisten myyjien kanssa. Käytä aina julkista paikkaa, jossa olet muiden nähtävissä, varsinkin pimeän tullessa.

Varo:

 • Jokainen, joka pyytää sinua maksamaan ne ennen tapaamista
 • Outo kieli tai rikki englanti
 • Joustamattomuus kokouspaikkaehdotuksissa

Aiheeseen liittyvät: 14 Craigslist-vaihtoehtoa käytettyjen esineiden ostamiseen ja myymiseen

Ilmainen tai erittäin alennettu kannettava on mahdollista

Jotta voit tehdä hyviä taloudellisia päätöksiä, sinun on määritettävä, ovatko muut kustannukset ilmaisen kannettavan tietokoneen arvoisia.

Koulut, jotka tarjoavat ilmaisia ​​kannettavia tietokoneita, voivat yleensä tehdä niin, koska heidän opetusmaksunsa on korkea. Toisin sanoen uuden opiskelijan hankkiminen maksaa heille vähän.

Ollakseni rehellinen, on totta, että kalliimmat koulut tarjoavat usein houkuttelevia apupaketteja. Tämä nettohintatyökalu voi auttaa sinua ymmärtämään, voiko yksityinen koulu tarjota sinulle paremman kokonaistarjouksen kuin valtion koulu, jolla on alhaisempi lukukausimaksu.

Jos haluat saada ilmaisen kannettavan tietokoneen, voi olla useita eri tapoja. Sinun täytyy kuitenkin olla sinnikäs ja olla valmis viettämään muutaman tunnin etsimiseen.