Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 tapaa lisätä orgaanista napsautussuhdettasi Googlessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 tapaa lisätä orgaanista napsautussuhdettasi Googlessa

Mietitkö, kuinka voit kasvattaa orgaanista napsautussuhdettasi Googlessa ja parantaa sijoitustasi jokaisella avainsanalla, jolla haluat sijoittua?

Orgaaninen napsautussuhde on tärkeä osa hakukoneoptimointia. Se viittaa klikkausten määrään, jonka artikkelisi saavat SERP:illä verrattuna niiden näyttökertojen määrään, jotka ne saavat tietyillä avainsanoilla.

Tässä viestissä käsittelemme yli tusinaa menetelmää, joilla voit lisätä ja ylläpitää orgaanista napsautussuhdettasi.

Sisällysluettelo

Kuinka lisätä orgaanista napsautussuhdetta Googlessa

1. Tutkimus

Vaikka voit varmasti kasvattaa orgaanista napsautussuhdettasi koko sivustossasi, sinun on paljon parempi tehdä tutkimusta selvittääksesi, millä sisällölläsi on korkeat napsautussuhteet ja millä alhaiset napsautussuhteet.

Tarkemmin sanottuna orgaaninen napsautussuhde on saamiesi napsautusten määrä jaettuna tietyn avainsanan saamien näyttökertojen määrällä.

Käyttää Google Search Console tunnistaa helposti orgaaninen napsautussuhde sivustosi sijoittuville avainsanoille.

Siirry Tehokkuus-välilehteen ja varmista, että Napsautukset yhteensä, Näyttökerrat yhteensä ja Keskimääräinen napsautussuhde on valittu.

Vieritä sitten alas nähdäksesi maksuttoman napsautussuhteesi eri hakukyselyille ja sivuille. Näin tiedät, mitkä avainsanat sivustosi sijoittuvat hyvin ja mitkä eivät, sekä mitkä sivut toimivat paremmin hakukoneiden tulossivuilla (SERP:t).

Sinun tulee sitten tarkastella sivustosi jokaista yksittäistä sivua nähdäksesi, voitko määrittää, miksi joillakin on korkeampi maksuton napsautussuhde kuin toisilla.

Jos sijoitut huonosti tietyllä avainsanalla, hae sitä Googlesta ja katso, mitä tekniikoita kilpailijasi käyttävät omiin otsikkotunnisteisiinsa, metakuvauksiinsa ja sisältöihinsä.

Lisätutkimus

Voit myös käyttää Google Search Consolea seurataksesi orgaanista napsautussuhdettasi ajan mittaan.

Käytä oikeassa yläkulmassa olevaa Vie-painiketta viedäksesi tiedot laskentataulukkoon.

Vie tiedot noin kolmen kuukauden välein uuteen taulukkoon laskentataulukossa joka kerta seurataksesi tietojasi ajan mittaan.

Lopuksi, kun olet tunnistanut, millä avainsanoilla on alhaisin maksuton napsautussuhde, luo kullekin Google Adsissa useita mainoskampanjoita ja käytä joka kerta eri mainostekstejä.

Google Adsissa on laatupisteet-ominaisuus, joka vertaa mainoksesi samalla avainsanalla maksettuihin kilpailijoihin.

Pisteet arvostellaan asteikolla 1-10.

Kun yksi mainoksistasi on niin korkea kuin voit tietyllä avainsanalla, voit siirtyä eteenpäin ja siirtää otsikon ja kuvauksen orgaaniseen SEO otsikkoon ja metakuvaukseen.

2. Julkaise tilaussisältöä

Yksi yksinkertaisimmista tavoista lisätä orgaanista napsautussuhdettasi on lisätä orgaanista liikennettäsi lisäämällä myös sivustosi avainsanojen määrää.

Sellaisen sisällön julkaiseminen, jota yleisö todella haluaa lukea, on yksi helpoimmista tavoista tehdä tämä.

Tässä on muutamia blogikirjoitustyyppejä, joita voit luoda saadaksesi yleisösi napsauttamaan ja pysymään sitoutuneina.

Listaa viestit

Kun kirjoitat artikkeleita, yritä ja katso, voitko kirjoittaa ne luettelona sen sijaan.

Olisimme voineet helposti muuttaa lukemasi artikkelin oppaaksi, mutta ajattelimme, että luettelopostaus olisi paljon kiinnostavampi ja yleisömme olisi helpompi lukea läpi.

Käyttöoppaat

Julkaise lisää opetusohjelmia ja oppaita sivustollesi. Yleisöt käyttävät Googlea ja muita hakukoneita keinona löytää helposti ratkaisuja ongelmiinsa.

Oppaat ja ohjeartikkelit tekevät juuri sen.

Jos jokin tietty aihe ei mielestäsi toimisi hyvin luettelona, ​​katso, voitko sen sijaan luoda siitä ohjejulkaisun.

Ajankohtaiset tapahtumat

Tämä on hyväksi havaittu tapa tuoda lisää liikennettä sivustollesi.

Pysy ajan tasalla markkinaraon tuoreista uutisista ja kerro niistä blogissasi.

Tuotearvostelut

Tämä liittyy nykytapahtumien tekniikkaan.

Arvostelemalla blogissasi omia markkinarakojasi koskevia tuotteita täytät vastaukset, joita yleisösi saattaa saada tietystä tuotteesta.

Tämä menetelmä voi olla jopa ajankohtainen tapahtuma, jos tuote on uusi.

Katso julkaisumme kiinnostavimmista blogiviestityypeistä, joita voit julkaista, saadaksesi lisää ideoita sisältötyypeistä, joita voit käyttää.

3. Kirjoita napsautusarvoisia, SEO-ystävällisiä otsikoita

Kun yleisösi etsii markkinarakoasi liittyvää avainsanaa, otsikkosi on ensimmäinen asia, jonka he näkevät.

He etsivät artikkeleita, jotka vastaavat heidän hakukyselyitään, mutta voit ilmaista otsikkotunnisteen useilla tavoilla kasvattaaksesi saamiesi napsautusten määrää.

Parannetaan seuraavaa otsikkoa esimerkkinä: Orgaanisen napsautussuhteen kasvattaminen Googlessa

🔥 Empfohlen:  Kuinka lisätä Binance Smart Chain Metamaskiin

Käytä seuraavia parametreja aina kun mahdollista:

 • Numerot – tapoja lisätä orgaanista napsautussuhdetta Googlessa
 • Vuosia – 15 tapaa lisätä orgaanista napsautussuhdetta vuonna 2023
 • Kiinnikkeet – 15 tapaa lisätä orgaanista napsautussuhdetta Googlessa
 • Erottimet (viiva) – Orgaanisen napsautussuhteen lisääminen Googlessa 15 todistettua menetelmää
 • Tunteet tai voimasanat – 15 tapaa lisätä orgaanista napsautussuhdetta Googlessa
 • Otsikkotapaus – 15 todistettua tapaa lisätä orgaanista napsautussuhdetta vuonna 2023

Käytä otsikkoanalysaattoria, jos tarvitset apua parempien otsikoiden kirjoittamiseen.

Voit myös A/B-testaa otsikoita sosiaalisessa mediassa manuaalisesti.

Varmista lopuksi, että otsikot ovat lyhyempiä kuin 60 merkkiä, jotta ne eivät katkea SERP:stä.

4. Poista avainsanojen kannibalisointi sivustostasi

Yksi yleinen syy siihen, miksi avainsanan orgaaninen napsautussuhde on niin alhainen, on se, että avainsanasi sijoitus on alhainen, koska suurin osa napsautuksista menee SERP:n kolmen parhaan listan joukkoon.

Yksi yleinen syy tiettyjen avainsanojen alhaisiin sijoituksiin (toisin kuin avainsanat) on avainsanojen kannibalisointi.

Avainsanojen kannibalisointi tapahtuu, kun vähintään kaksi sivustosi sivua sijoittuu samalla avainsanalla, jolloin ne molemmat sijoittuvat huonosti.

Yritä syöttää avainsana sivustosi sisäiseen hakujärjestelmään nähdäksesi, mitä tulee esiin. Näin näet, mitkä sivustosi viestit liittyvät kyseiseen avainsanaan.

Syötä sitten nämä sivut työkaluihin, kuten Semrush, Ahrefs tai Moz, jotta näet, sijoittuvatko ne itse asiassa samoilla avainsanoilla.

Muista vain pitää kiinni pitkän pyrstön avainsanoista (avainsanat, joissa on vähintään kolme sanaa) markkinarakoasi varten, sillä ei ole harvinaista, että useat viestit sijoittuvat samojen yksisanaisten avainsanojen mukaan.

Joten jos löydät vähintään kaksi viestiä, jotka sijoittuvat samoilla avainsanoilla, voit korjata tämän ongelman muutamalla eri tavalla:

 • Kirjoita ylimääräiset viestit uudelleen niin, että ne kohdistavat eri avainsanoihin.
 • Yhdistä viestit yhdeksi suureksi viestiksi.
 • Poista ylimääräiset viestit.

5. Kirjoita hakutarkoituksessa

Toinen tapa parantaa napsautusten määrää ja vähentää välitöntä poistumisprosenttia on kirjoittaa etsijän tarkoitukseen.

Joten jos kohdistamasi avainsana on “parhaat baseballkäsineet”, viestissäsi tulisi olla luettelo markkinoiden parhaista baseballkäsineistä, joita kuluttajat voivat ostaa historian parhaiden pesäpallohanskojen sijasta. kulma tälle avainsanalle.

Lyhyesti sanottuna, kun kohdistat avainsanoihin, haluat sisältösi vastaavan täsmälleen sitä, mitä hakijat etsivät, kun he syöttävät avainsanat Googleen.

Yksi helppo tapa varmistaa, että sisältösi vastaa hakulausekkeita, on kohdistaa vain pitkähäntäisiin avainsanoihin.

Sinun tulisi myös etsiä kohdistettavan avainsanan Googlen ensimmäiseltä sivulta nähdäksesi, kuinka kilpailijasi kohdistavat kyseiseen avainsanaan.

Lopuksi, vältä napsautussyöttiä hinnalla millä hyvänsä.

Tämä tarkoittaa, että sinun ei pitäisi tarkoituksella käyttää tiettyä avainsanaa napsautusten saamiseksi vain, jotta kävijöitä voidaan sokeuttaa jollakin asiaankuulumattomalla.

6. Käytä kuvaavia URL-osoitteita

Kun kirjoitat avainsanan Googleen, hakutuloksissasi näkyvät kunkin yritystiedon reittimerkit, jotka sisältävät sivusi URL-hierarkian.

Tästä syystä on parasta käyttää lyhyitä, kuvaavia URL-osoitteita.

Joten jos viestisi kohdistuu “parhaisiin baseball-hansikkaisiin”, URL-osoitteesi tulee olla yksinkertaisesti omaverkkotunnus.com/parhaat-pesäpallohanskat.

Jos blogisi on alihakemistossa tai päätät näyttää luokkia, URL-osoitteesi voi näyttää hieman tältä, mikä on täysin kunnossa:

 • yourdomain.com/blog/best-baseball-hanskat
 • yourdomain.com/baseball/best-baseball-hanskat

Yleensä on parasta käyttää URL-osoitteena yksinkertaisesti pääasiallista pitkän pyrstön avainsanaa, johon viestisi on kohdistettu, koska se on usein tarpeeksi kuvaava.

7. Kirjoita parempia metakuvauksia

Metakuvaukset ovat lyhyitä kuvauksia, joita näet maksuttomissa hakutuloksissa ja jotka kuvaavat lyhyesti artikkelin sisältöä.

Joskus Google todella näyttää artikkelille luomasi metakuvauksen. Muina aikoina se näyttää otteen artikkelista, joka liittyy käyttäjän hakutermiin.

On tärkeää sisällyttää ensisijainen avainsanasi metakuvaukseen SEO-tarkoituksiin, mutta metakuvaukset kannattaa enimmäkseen kirjoittaa ihmisiä ajatellen.

Kirjoita se tavalla, joka antaa heille juuri tarpeeksi vastausta hakukyselyynsä herättämään kiinnostuksensa, mutta ei tarpeeksi tyydyttämään heidän uteliaisuuttaan.

Esimerkiksi “parhaat pesäpallohanskat” metakuvaus voisi olla jotain “Wilson A2000:tä pidetään parhaana hanskkaana, jonka voit ostaa, mutta aiomme puhua siitä, mitä muuta siellä on tähän mennessä”. kuten parhaat pesäpallohanskat menevät.”

🔥 Empfohlen:  13 tapaa käyttää ChatGPT:tä sosiaalisen median markkinointiin

Jos käytät WordPressiä, käytä SEO-laajennusta, kuten SEOPress, kirjoittaaksesi otsikkotunnisteen ja metakuvauksen jokaiseen julkaisemaasi viestiin.

Sen avulla voit lisätä tämäntyyppisiä tunnisteita viesteihisi ilman, että sinun tarvitsee koodata niitä, vaan se myös ilmoittaa sinulle, ovatko tunnisteet ja kuvaukset liian pitkiä.

8. Kirjoita suositeltuja katkelmia varten

Hakukatkelmat ovat erityisiä otteita artikkeleista, jotka vastaavat suoraan hakukyselyihin.

Suositellut katkelmat ovat katkelmia, jotka näkyvät SERP:n yläosassa, kuten tämä:

Suositeltavissa olevissa katkelmissa ja hakukatkelmissa yleensä on se, että voit kirjoittaa sisältösi tavalla, joka rohkaisee Googlea käyttämään sisältösuositeltuja katkelmia.

Voit tehdä tämän muutamalla eri tavalla. Liitä luettelopostauksiin ja opetusohjelmiin luettelo kustakin luettelon kohdasta tai vaiheesta artikkelin yläosaan.

Näet, että käytimme sisällysluetteloa tässä viestissä, mikä on toinen loistava tapa saada esiteltyjä katkelmia.

Voit myös lisätä viesteihisi pienen UKK-osion ja vastata kysymyksiin, jotka näet Googlen SERP-palveluiden “Ihmiset myös kysyvät” -osiossa.

Tässä on esimerkki siitä, miten tämä rakennetaan viesteissäsi:

 • Usein kysytyt kysymykset Instagramin kaupallistamisesta (H2-tunniste)
  • Kuinka monta seuraajaa tarvitsen kaupallistaakseni Instagram-tilini? (H3-tunniste; muotoiltu uudelleen ihmisystävälliseksi)
   • Kaksi tai kolme lyhyttä kappaletta, jotka vastaavat tähän kysymykseen
  • Voitko kaupallistaa Instagramin 1 000 seuraajalla? (H3-tunniste)
   • Kaksi tai kolme lyhyttä kappaletta
  • Maksaako Instagram sinulle? (H3-tunniste; muotoiltu uudelleen)
   • Kaksi tai kolme lyhyttä kappaletta

Yritä lopuksi vastata artikkelisi pääkysymykseen muutamalla lyhyellä lauseella.

Esimerkiksi artikkelin johdanto avainsanalle “parhaat pesäpallohanskat” voi olla samanlainen kuin sille luomamme metakuvaus, kuten “Parhaat baseballhanskat ovat Wilson A2000 -perheessä, mutta mitä muuta siellä on? ”

9. Lisää sisältöösi jäsenneltyä dataa

Strukturoitu data näkyy myös SERP:issä.

Näitä ovat sivustolinkit, tuotteiden hinnat ja arvostelujesi pisteet.

Erityisesti sivustolinkit voivat lisätä orgaanista napsautussuhdettasi antamalla käyttäjille enemmän linkkejäsi napsautettaviksi yhdestä hakutuloksesta.

Et voi laittaa sivustolinkkejä suoraan Googleen, joten sinun on käytettävä paria eri tekniikkaa, jotta ne näkyvät Googlessa.

Ensimmäinen on varmistaa, että sijoitut tuotenimellesi. Paras tapa varmistaa näin on valita tuotenimi, jota ei voida sekoittaa toiseen brändiin tai yleiseen sanaan tai lauseeseen.

Seuraava askel on luoda yksinkertainen sivusto, jossa on pieni kourallinen suosituimpia sivuja, mukaan lukien kotisivusi, Tietoja-sivusi, yhteystietosivusi, blogisivusi, Palvelut/Kauppa-sivusi, jos se on aiheellista, ja ehkä yksi muu kapea- tietty sivu.

Lisää nämä sivut navigointivalikkoon ja käytä sitä kaikilla sivustosi sivuilla.

10. Lisää sisältöösi kuvaavia kuvia

Kun kirjoitat sisältöä ja luot arvovaltaisia ​​sivuja, varmista, että et unohda muita hakukoneiden osia, erityisesti kuvia.

Kuvat näkyvät SERP:issä ja omalla välilehdellä useimmissa hakukoneissa.

Sen sijaan, että käyttäisit vain kuvakaappauksia ja arkistokuvia, yritä luoda myös enemmän infografiikkamaisia ​​kuvia.

Nämä ovat kuvia, jotka vastaavat kysymykseen kuvalla.

Tilastot, pitkät infografiat, vaiheittaiset opetusohjelmat ja luettelot ovat erinomaisia ​​kandidaatteja napsautettaviin kuviin.

11. Pienennä poistumisprosenttia sivustossasi

Tämä on toinen vihje, joka liittyy hakukoneoptimoinnin osa-alueeseen, joka koskee yleistä sijoitustasi, mutta johtaa alhaisempiin orgaanisiin napsautussuhteisiin, jos et ymmärrä sitä.

Tämä näkökohta on poistumisprosentti.

Kun vierailija saapuu sivustollesi eikä vieraile toisella sivulla, se lasketaan välittömäksi poistukseksi, joka lasketaan prosentteina. Pienempi prosenttiosuus on parempi, koska se tarkoittaa, että monet kävijät eivät poistu sivustostasi käytyään vain yhdellä sivulla.

Voit tarkastella koko sivustosi ja yksittäisten sivujen poistumisprosentteja analytiikkatyökaluissa, kuten Matomossa ja Google Analyticsissa.

Voit vähentää poistumisprosenttia kokeilemalla näitä tekniikoita:

 • Verkkosivuston suorituskyvyn parantaminen NitroPackin kaltaisella työkalulla.
 • Sisäinen linkitys.
 • Tee sivuistasi interaktiivisempia ja kiinnostavampia.
 • Varmista, että sivustosi on optimoitu mobiililaitteille.
 • Laadukkaan isännän ja WordPress-teeman käyttö suorituskyvyn parantamiseksi.

12. Lisää sitoutumista verkkosivustoosi

Tämä menetelmä liittyy suoraan edelliseen menetelmään.

Kun lisäät sitoutumista tietyllä verkkosivulla, vähennät myös kyseisen sivun ja koko sivustosi poistumisprosenttia.

🔥 Empfohlen:  33 tapaa ansaita rahaa myymällä valokuvia verkossa

Se puolestaan ​​johtaa korkeampiin sijoituksiin.

Jos haluat parantaa sivustosi sitoutumista, varmista, että linkität muille sisäisille sivuille, kuten muille blogikirjoituksille, jotka kohdistetaan aiheeseen liittyviin, osuviin avainsanoihin.

Voit myös luoda aloitussivuja lyijymagneeteille sivustollesi ja mainostaa niitä blogitekstisivuilla. Tämä voidaan tehdä myös tuotteilla ja palveluilla.

Muita suosittuja sitouttamismenetelmiä ovat ilmoittautumislomakkeet uutiskirjeitä, tietokilpailuja ja lahjoituksia varten, kommenttiosion avaaminen ja sosiaalisen jakamisen mahdollistaminen blogiviestisivuilla.

13. Luo paljon tuloksia tuottavia aloitussivuja

Vaikka ei aina pidä paikkaansa, hyvin tuottavilla sivustoilla on yleensä enemmän arvovaltaa kuin huonosti sijoittuvilla sivustoilla. Tämä johtaa siihen, että ne näkyvät korkeammilla SERP-arvoilla ja heillä on korkeampi orgaaninen napsautussuhde.

Vaikka et myyisikään tuotteita, voit mitata tulosprosentteja laskemalla sähköpostilistallesi rekisteröityneiden vierailijoiden lukumäärän verrattuna saamiesi vierailijoiden määrään.

Tee tämä jakamalla vastaanottamiesi sähköpostien rekisteröitymisten määrä saman ajanjakson aikana saamiesi käyntien määrällä. Voit tehdä tämän myös yksittäisille sivuille.

Jos haluat lisätä tuloksia, varmista, että sähköpostilomakkeet on upotettu sisältöösi tai saada ne näkyviin ponnahdusikkunoiden tai erilaisten triggerien avulla (linkki, poistumistarkoitus, vieritysprosentti, tyhjäkäyntiajastin jne.).

Sinun tulisi tarjota lyijymagneetti, joka sopii sisältöösi tai ainakin markkinarakoasi.

Sieltä voit suorittaa A/B-testejä tulosten parantamiseksi. Useimmat aloitussivujen rakentajat tarjoavat tämän toiminnon.

14. Lokalisoi sisältösi tarvittaessa

Yksi syy, miksi sijoituksesi ja orgaaninen napsautussuhde saatat olla alhainen, on se, ettet ole löytänyt itsellesi markkinarakoa.

Jos sinulla on markkinarako, joka voidaan lokalisoida, varmista, että luot sille lokalisoitua sisältöä.

Jos sivustosi käsittelee esimerkiksi pesäpalloa, julkaise sisältöä alueesi liigoista, osavaltiosi maajoukkueesta ja korkeakoulujoukkueesta sekä alueesi kentistä.

Tämä voi auttaa sinua saamaan liikennettä, jota et ehkä ole ennen nähnyt, mikä voi johtaa korkeampiin napsautussuhteisiin.

Kun kirjoitat paikallista sisältöä, muista sisällyttää otsikkoon sijainti tai paikallinen avainsana. Joukkueiden nimet, puistojen nimet, liikkeiden nimet jne. ovat kaikki esimerkkejä paikallisista avainsanoista.

15. Tehosta bränditietoisuutta

Tämä liittyy brändisi luomiseen auktoriteetiksi omalla markkinaraollasi. Kun teet tämän, alat saada mainetta ja luottamusta sen sisällä.

Kun kohdeyleisösi tutustuu paremmin brändiisi Googlen ulkopuolella, alat huomata heidän napsauttavan artikkeleitasi enemmän sen sisällä.

Voit lisätä bränditietoisuutta oppimalla kunkin sosiaalisen median alustan toiminnasta ja aloittamalla lisäämällä siihen sisältöä. Voit myös kokeilla mainoksia Facebookissa, Instagramissa ja Googlessa.

Voit myös yrittää brändätä itseäsi hakukoneissa. Jos sivustosi nimi on esimerkiksi Bat95, kokeile lisäämistä [Bat95 Reviews] jokaiseen tuotearvioihisi.

Lopulliset ajatukset

Orgaaninen napsautussuhde ei ole yksinään SEO-menetelmä. Se on yksinkertaisesti mittari, jota sinun tulee seurata ja mitata arvioidaksesi, kuinka terve sivustosi on hakukoneoptimoinnin kannalta.

Orgaanisen napsautussuhteen kasvattaminen on vain tärkeä osa sitä.

Vaikka sinun tulee käydä läpi ja toteuttaa jokainen tässä luettelossa jakamamme vinkki, tärkeimmät strategiat, joista sinun pitäisi huolehtia, ovat kohdistaminen pitkähäntäisiin avainsanoihin korkealaatuisella, mukaansatempaavalla sisällöllä, joka erottaa sivustosi tärkeänä auktoriteettina omalla markkinaraollasi.

Sinun tulisi myös kehittää parempia hakukoneoptimointiotsikoita ja metakuvauksia, koska nämä ovat ensimmäisiä sisällön lähteitä, joita yleisösi lukee, kun he kohtaavat brändisi ensimmäistä kertaa.

Muuten sinun tulee julkaista blogiisi monenlaista sisältöä ja parantaa sivustosi sitoutumista kokonaisuudessaan.