Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 tapaa saada palkkaa mainonnasta: sekä passiivinen että ei-passiivinen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 tapaa saada palkkaa mainonnasta: sekä passiivinen että ei-passiivinen

Jos saisit palkkaa mainostamisesta, saisitko?

Se ei ole läheskään niin vaikeaa kuin luulet. Loppujen lopuksi tämän sivuston koko lähtökohta on löytää uusia ja ainutlaatuisia tapoja saada tuloja.

Nykyisen yleisön kaupallistaminen – vaikka et tietäisikään niiden olemassaolosta – on suunnilleen yhtä helppoa kuin se voi olla.

Tämä ei tarkoita sitä, ettei sinun tarvitse tehdä paljon työtä. Vaikka jotkut mainosajoneuvot ovat täysin passiivisia, toiset vaativat jonkin verran vaivaa. Julkaisitpa sitten videon, seuraat kampanjoita tai laitat mainoksia, saatat joutua käärimään hihojasi hieman ansaitaksesi rahaa mainonnasta.

Silti on huonompiakin tapoja ansaita elantonsa.

Kuinka saada palkkaa mainonnasta

Kuten voit luultavasti päätellä, mainosala on valtava.

Vaikka pandemia sai monet brändit leikkaamaan mainontakulujaan, se on elpynyt merkittävästi. Eräs HubSpotin raportti väitti, että 63 prosenttia digitaalisista markkinoijista lisäsi budjettiaan vuonna 2021.

Toisessa tutkimuksessa kerrottiin, että pelkästään digitaalisen mainonnan alan odotetaan käyttävän lähes 500 miljardia dollaria.

Voit saada palan tuosta valtavasta piirakasta. Sinun tarvitsee vain löytää tapa kiilata itsesi.

Alla on joitain tapoja tehdä juuri se. Olemme jakaneet ne kahteen eri osastoon – täysin passiivisiin tuloihin ja ei passiivisiin.

Vaikka täysin passiivinen reitti vetoaa useimpiin, jotkut saattavat haluta hypätä kokopäiväiseen mainosuraan. Joka tapauksessa sinulla ei pitäisi olla ongelmaa löytää tapa saada palkkaa mainostamisesta.

Täysin passiiviset tulot

Useimmat verkkomarkkinoijat etsivät kykyä ansaita passiivisia tuloja.

Todellisuudessa tämän pitäisi olla myös se, mistä useimmat ihmiset etsivät. Sen sijaan, että vaihtaisit aikaa ylimääräiseen rahaan, luot useita tulovirtoja, jotka tuovat enemmän rahaa taskuusi autopilotilla.

Kaikki nämä passiiviset tulovirrat eivät kuitenkaan sovellu kaikille. Kaikki eivät halua muuttaa ajoneuvostaan ​​liikkuvaksi mainokseksi, mutta se kannattaa ainakin mainita mahdollisuutena.

Jos ei muuta, se saa mielikuvituksen etsimään muita luovia tapoja, joilla voit saada palkkaa mainostamisesta.

Myy mainostilaa verkkosivustollasi

Jos sinulla on verkkosivusto, joka tuottaa huomattavan liikennetason, voit myydä mainostilaa sillä pienellä vaivalla.

Suorin reitti on lähettää sähköpostia verkossa yrityksille, jotka mielestäsi sopivat yleisöllesi, ja lähettää heille ehdotus.

Mutta se ei ole todella passiivista.

Jos haluat ottaa tämän kädet pois, luo mediapaketti verkkosivustollesi. Tässä pitäisi olla kaikki tärkeät tiedot: liikenneluvut, sitoutumisaste ja yleisön sijainti, aluksi. Brändit tarvitsevat näitä tietoja varmistaakseen, että heidän investointinsa on sen arvoista.

Vielä passiivisempi tapa on rekisteröityä mainosverkostoon, kuten Google AdSenseen. Luot tilin, asennat koodin verkkosivustollesi, ja Google yhdistää mainostajat verkkosivustoosi.

Näyttömainosten tuotto ei ole loistava, mutta koska sinun ei tarvitse ylläpitää niitä, on järkevää sisällyttää ne verkkosivustollesi. Varmista, ettet sotke sivustoasi liikaa, tai poistumisprosenttisi nousee pilviin.

Myy mainostilaa omassa blogissasi

Mainostilan myyminen omassa blogissasi on eri asia kuin pelkkä verkkosivustosi myyminen. Voit ansaita rahaa verkkosivustolla näyttö- ja bannerimainoksilla, kun taas blogikirjoituksen avulla voit toteuttaa saumattomasti affiliate-mainoksia.

Kumppanuus on pohjimmiltaan viittaustarjous, jossa ohjaat liikennettäsi jollekin muulle myynnin luomiseksi.

Tämäntyyppinen suhde vaatii suurta luottamusta sinun ja yleisösi välillä. Jos he eivät aidosti usko, että uskot tuotteeseen, he eivät todennäköisesti klikkaa ja osta sen jälkeen mitä tahansa tarjoamaasi.

Jos etsit tietoa affiliate-markkinoinnista aloittelijoille, tällä sivustolla on satoja aiheeseen liittyviä blogeja.

Tarvitset tavan hallita kaikkia erilaisia ​​kumppanitarjouksia ja kumppaneita, joiden kanssa verkostoidut, joten Ezoicin kaltaisen työkalun käyttäminen kaiken hallintaan on hyödyllistä. Nämä työkalut voivat myös auttaa sinua maksimoimaan sisältösi ja löytämään mahdollisuuksia, joiden olemassaolosta et tiennyt etukäteen.

Kehitä arvokkaita aloitussivuja

Tämä ei ole; sinun on silti luotava aloitussivut. Mutta jos pystyt kehittämään todella mukavia aloitussivuja, voit ohjata liikennettä melko passiivisesti kaikenlaisiin kumppanitarjouksiin.

Tarvitset joitain asioita aloittaaksesi.

Ensinnäkin itse aloitussivu (tai jonkinlainen aloitussivuohjelmisto, kuten ClickFunnels). Sitten muutama todella korkea lipputarjous. Lopuksi webinaari tai provosoiva myyntikopio, joka vakuuttaa ihmiset jatkamaan vierittämistä ja lopulta ostamaan.

Parhaat aloitussivut ohjaavat orgaanista liikennettä, ja niiden tulisi olla jonkin verran sen verkkosivuston vieressä, jolla niitä isännöidään.

🔥 Empfohlen:  Kuinka mainostat yritystäsi Googlessa (10 tapaa kasvaa)

Liikenteen lisäämiseksi kannattaa kuitenkin ehdottomasti harkita mainosten lähettämistä. Sinun on löydettävä oikea tasapaino saadaksesi mukavan tuoton, mutta aloitussivut voivat olla erittäin arvokkaita, kun saat tämän kaavan selville.

Myy tilaa podcastissasi

Kappaleen sisältökanavana alkanut kanava on itsessään räjähtänyt valtavaksi toimialaksi. Pelkästään Spotifyssa on yli viisi miljoonaa podcastia, joissa on yhteensä yli 70 miljoonaa jaksoa. Ilmeisesti joku kuuntelee näitä ohjelmia, ja he saattavat olla vain ihmisiä, joille voit mainostaa.

Podcast-tulot ovat kasvaneet eksponentiaalisesti viime vuosien aikana, ja mainonta on valtava syy siihen. Markkinoijat maksavat satoja tai jopa tuhansia dollareita podcastin paikasta, kunhan se palvelee heidän yleisöään.

Yleissääntönä on, että podcastit voivat veloittaa noin 15-18 dollaria 30 sekunnin paikasta tuhatta kuuntelijaa kohden. Se voi nousta noin 40 dollariin 60 sekunnissa, mutta se on suunnilleen alan keskiarvo.

Tämä hinta riippuu myös muista tekijöistä. Jos myyt paikkoja lomakauden aikana, voit veloittaa enemmän.

Monet ihmiset aloittavat podcastin rakkauden työnä, mutta se ei tarkoita, etteikö siitä voisi saada myös mukavia passiivisia varoja. Vilkaise vain Niche Pursuitin mainossivua saadaksesi esimerkin asioiden hoitamisesta!

Se on yksi äärimmäisistä tavoista ansaita ylimääräistä rahaa mainonnasta muille, mutta jos olet valmis siihen, auton kääreen mainonta on aina vaihtoehto. Ja riippuen siitä, minne päivittäinen työmatkasi vie, voit myös saada palkkaa mainostamisesta laillisten automainosyritysten kautta.

Markkinointitoimistot tekevät jatkuvasti yhteistyötä autonkäärintäyritysten kanssa suunnitellakseen ainutlaatuisia tapoja mainostaa brändiään. Koska monet kuluttajat istuvat liikenteessä tunnin tai enemmän joka päivä, mikä olisikaan parempi paikka mainoskampanjoiden kiinnittämiseen kuin edessäsi olevan auton puskuriin?

Useimmiten nämä eivät kuitenkaan ole pieniä mainoksia. Autoverhoukset voivat joko peittää autosi kokonaan tai tarjota osittaisen mainoksen. On selvää, että täydet auton kääreet tuovat enemmän rahaa.

Jotkut auton omistajat voivat tuoda noin 200–500 dollaria kuukaudessa, ja jotkut virastot jopa tarjoavat ajoneuvon itse. Sinun on suoritettava muutama seikka – kuten taustan tarkistus ja tietyt kriteerit täyttävän auton omistaminen auton kääreyhtiöltä – mutta kannattaa tarkistaa, kiinnostaako tämä sinua.

Myy mainostilaa henkilöllesi

Ei ole juuri mitään rajaa sille, mitä tai missä ihmiset ovat valmiita maksamaan mainostaakseen.

Ensinnäkin sinulla oli tämä kaveri, joka tienasi miljoona dollaria yritysten t-paidoissa. He eivät vain lähettäneet hänelle ilmaisia ​​paitoja, vaan myös maksoivat hänelle (saisin lisätä), että hän käyttää niitä ympäri kaupunkia. Hän pankki satoja tuhansia dollareita neljän vuoden aikana, jolloin hän oli “liiketoiminnassa”.

Sitten ihmiset ottavat tatuointeja vartaloonsa vastineeksi kylmästä kovasta käteisrahasta. Useimmat näistä ovat väliaikaisia, mutta silti – se on .

Ja he voivat ansaita jopa 5 000 dollaria taideteosta kohden.

Yksi, joka saattaa ylittää ne kaikki, on kaveri, joka myi mainostilaa otsaansa. Vakavasti. Voit päättää, onko se teknisesti “passiivinen”.

Joten kun tarkoitan, että voit myydä mitä tahansa mainoksina, tarkoitan todella kaikkea. Ole luova ja löydä tapoja ansaita rahaa jokapäiväisistä toiminnoista yrityksille, jotka etsivät lisää näkyvyyttä verkossa.

Myy puhelimesi lukitusnäyttö

Useimmat ihmiset haluavat laittaa kuvia perheestään puhelimensa lukitusnäytölle. Kuitenkin ne, jotka haluavat puristaa jokaisen pennin tuloistaan, voivat halutessaan sijoittaa sinne mainoskampanjan.

Slidejoy on yksi monista verkkomainonnan yrityksistä, jonka avulla voit saada pisteitä mainoksen sijoittamisesta puhelimesi lukitusnäytölle. Tietyllä pistemäärällä voit ansaita käteispalkintoja tavallisella rahalla tai lahjakorteilla.

Todennäköisesti sinun on oltava tämän mainoksen lukitusnäytölläsi jonkin aikaa saadaksesi vakavaa rahaa, mutta se on helppo tapa ansaita enemmän rahaa. Sinun tarvitsee vain ladata sovellus puhelimesi sovelluskaupasta, ja mainokset alkavat ilmestyä lähes välittömästi.

Ei passiivinen

Jos olet valmis käärimään hihat, voit saada rahaa mainostamisesta muillakin tavoilla.

Nämä vaativat hieman enemmän työtä, mutta etuna on, että sinun ei välttämättä tarvitse olla suurta yleisöä ennen kuin ansaitset rahaa. Jotkut näistä ovat tavallisia töitä, jotka voit aloittaa huomenna. Kun opit köydet, voit jopa sitten viedä nämä taidot freelance-tehtäviin, jotka pyörivät rahan ansaitsemisessa mainosten julkaisemisesta verkossa.

🔥 Empfohlen:  5 strategiaa lahjakkuuksien palkkaamiseen ja hallintaan ympäri maailmaa

Alla on joitain ei-passiivisia tapoja mainostaa nykyisiä brändejä.

Tarkista tuotteet sosiaalisen median alustoilla

Osana alkupyrkimystä tuotteiden saamiseksi asiakkaiden käsiin monet tuotemerkit kääntyvät online-arvostelujen puoleen saadakseen arvokasta sosiaalista näyttöä. On olemassa kokonaisia ​​YouTube-kanavia ja sosiaalisen median tilejä, jotka on omistettu tietyn markkinaraon uusimpien tuotteiden arvioimiseen.

Koska nämä kanavat ovat niin keskittyneitä, niillä on valtava painoarvo omassa markkinarakossaan. Parhaat arvostelijat ovat keränneet yleisön faneja, jotka luottavat heihin implisiittisesti. Arvostelijana sinun on esitettävä yksityiskohtaisesti minkä tahansa analysoitavan tuotteen yksityiskohdat.

Kuluttajat eivät vain odota rehellisyyttä, vaan joissain tapauksissa myös brändi odottaa. Nämä alustavat beta-testit ovat arvokkaita tietoja, joista yritykset maksavat saadakseen tietää, kuinka parantaa tuotettaan.

Parasta on, että sosiaalisen median vaikuttajien käyttäminen ei maksa käytännössä kenellekään osallistujalle mitään kustannuksia. Useimmat tuotteita arvostelevat ihmiset ovat tyytyväisiä saamaan tuotteen ilmaiseksi, koska se on heidän intohimonsa joka tapauksessa (äläkä jätä väliin opastamme, kuinka saada ilmaisia ​​tuotteita arvioitavaksi).

Jotkut arvioijat voivat pussittaa melkoisen summan arvostelua kohden. Brändit tietävät, että heidän mielipiteisiinsä luotetaan, ja ovat valmiita maksamaan näkyvyydestään huippukanavalla.

Ryhdy vaikuttajaksi

Vaikuttaja on erilainen kuin arvioija yhdellä avainalueella.

Arvostelijat erittelevät kohteen ja antavat rehellisen mielipiteensä sen arvosta. Sosiaalisen median vaikuttajat luovat vain vaikuttajamediapaketin ja hyödyntävät alustaa puhuakseen tuotteesta ja auttaakseen yrityksiä verkossa.

Markkinoiden on oltava molemmilla ihmisryhmillä, mutta vaikuttajana oleminen on paljon vähemmän työtä (olettaen, että sinulla on yleisö). Joissakin tapauksissa vaikuttaja ei mainitse tuotetta; he vain käyttävät sitä yhdessä videossaan, jotta ihmiset näkevät sen.

Muut vaikuttajat ovat avoimempia prosessista. He puhuvat avoimesti siitä, kuinka tämä tai tuo tuote on “muuttanut heidän elämäänsä” ja kuinka heidän yleisönsä tarvitsee “valita se nyt!” Todelliset fanit eivät tarvitse sen enempää vahvistusta hankkiakseen esineen kuin nähdäkseen sen yhden digitaalisten suosikkiluojiensa käsissä.

On parasta ajatella vaikuttajia nykyajan tukisopimuksina. Brändit voivat joskus maksaa viisi tai jopa kuusi numeroa sosiaalisen median julkaisusta saadakseen vaikuttajat haukkaamaan tuotteitaan.

Et todennäköisesti saavuta tämän tyyppistä tasoa pian ansaitaksesi rahaa (mutta jos saavutat, onnittelut!). Tämä ei tarkoita, etteikö sinulla voisi olla huomattavaa yleisöä, jolle pystyt myymään kohtuullisen nopeasti, mutta se tarkoittaa, että ansaitset mukavaa sivutuloa samalla kun olet siinä.

Kirjoita vieraspostauksia

Sisällön kirjoittajat voivat ansaita paljon rahaa, mutta kirjoittajat, jotka voivat myydä tavaroita ja palveluita tehokkaasti, ovat aina kysyttyjä.

Varsinkin laillisten yritysten vierailevat viestit ovat loistavia välineitä mainoksille. Tärkeintä on, ettei se kuulosta mainokselta. Yritä sen sijaan kouluttaa, viihdyttää ja tiedottaa. Tarinapohjaiset sponsoroidut viestit voittaa melkein aina päivän.

Brändit, joilla ei ole suhteita vastaaviin yrityksiin, voivat hyödyntää sisällöntuottajien yhteyksiä. Voit veloittaa palveluistasi lisämaksun, jos olet kirjailija, jolla on hyvät suhteet erilaisiin julkaisuihin erikoistuneella markkinaraolla. Ammattimaisten linkinrakennuspalvelujen palkkaasteikkorakenne alkaa noin 200 dollaria per linkki, joten voit todennäköisesti veloittaa saman summan.

Se, että pystyt tuottamaan arvoa suhteidesi kautta, ei tarkoita, että sisältösi pitäisi kärsiä. Näiden viestien on pysyttävä jonkin aikaa. Mitä arvovaltaisempi ja kattavampi blogi on, sitä enemmän “tahmeutta” se on.

Ja mitä enemmän rahaa voit myös veloittaa.

Luo videomainoksia

Yhä useampi sosiaalisen median sisältö muuttuu videopohjaiseksi.

Jos omistat YouTube-kanavan, tiedät, että se on alkuperäinen videonjakoalusta, mutta Instagram, TikTok ja jopa Facebook alkavat kuroa kiinni.

Jokainen brändi tarvitsee maksimoidakseen verkkomainostulonsa näistä virroista, ovat hyvin tehtyjä videomainoksia – joko puskurimainoksia, jotka näkyvät streamin puolivälissä, tai täyspitkiä mainoksia, jotka voivat herättää huomion videon alussa.

Näitä voi olla tunnetusti vaikea tehdä hyvin. Onneksi Canvan kaltaiset sivustot auttavat tekemään jopa amatöörivideokuvaajista puoliammattilaisia ​​vähäisellä koulutuksella, jolloin saat postauksesta palkkaa.

Jos pidät videoiden luomisen ja editoinnin luovasta prosessista, voit aloittaa freelancerina melko nopeasti. Sinun tarvitsee vain luoda tili freelancing-alustalle, kuten Upwork, ja tarjota videoita mainoksille. Kun sinulla on mukava salkku, sinun pitäisi pystyä nostamaan hintojasi ja ansaitsemaan ylimääräistä rahaa hetkessä.

🔥 Empfohlen:  MLS Season Pass on saatavilla urheilubaareille ja vastaaville

Isännöi henkilökohtainen tapahtuma

Vaikka Covid sulki henkilökohtaiset tapahtumat joksikin aikaa, ne alkavat palata. Viimeiset kaksi vuotta lepotilassa olleet konferenssit ja näyttelyt ovat täynnä seminaareja ja konferensseja.

He tarvitsevat vain mainostajia maksamaan laskun.

Vastineeksi tapahtuman tukemisesta tapahtuman järjestäjät antavat sinulle yleensä kopin. Täällä voit mainostaa kaikkia tuotteitasi ja palveluitasi suoraan yleisöllesi.

Ne, joilla on organisatoriset taidot isännöidä omaa tapahtumaa, huomaavat, että se on loistava tapa saada palkkaa mainostamisesta. On sinun tehtäväsi lähettää mainoksia verkkoon ja järjestää tapahtuma, mutta sitten sinun on löydettävä mainostajia sponsoroimaan sitä.

Voit tehdä tämän jopa digitaalisissa tapahtumissa. Zoomin ja muiden videoneuvottelualustojen avulla voit saada satoja tai tuhansia osallistujia, mikä tarjoaa mainostajille runsaasti tilaa tehdä jälkensä. Ja jokainen heistä maksaa sinulle mahdollisuudesta.

Ryhdy mainosjohtajaksi

Googlesta Facebookiin ja TikTokiin lähes jokaisella suositulla sosiaalisen median alustalla verkossa on mainosalusta.

Useimmilla yrityksillä on myös oma ainutlaatuinen yleisönsä. TikTok pärjää erittäin hyvin alle 30-vuotiaiden kanssa, kun taas Facebook alkaa olla vanhentunut (älä muistuta minua).

Brändien on yleisöstään riippuen kyettävä ansaitsemaan rahaa lähettämällä mainoksia verkkoon kaikissa näissä sosiaalisen median kanavissa. He tarvitsevat mainosjohtajia, tekstinkirjoittajia, graafikkoja ja joukon muita ammattitaitoisia työntekijöitä sosiaalisen median alustansa hallintaan.

Siellä tulet sisään. Voit saada palkkaa mainostaaksesi näitä paikallisia yrityksiä freelancerina tai osana toimistoa. Saat koko päivän palkkaa kampanjoiden hallinnoinnista alusta loppuun.

Tällaisten tehtävien palkka voi olla katon läpi. Freelancerina saat todennäköisesti eniten joustavuutta asiakaskunnassa, mutta toimistot pyrkivät verkottamaan paremmin maksavia asiakkaita. Konsultit voivat pankkia vielä enemmän.

Riippumatta siitä, kuinka mainostat niitä, asia on, että tämä taitosarja on erittäin kysytty.

Jaa ilmaisia ​​näytteitä

Olemme kaikki nähneet heidät tai luultavasti jopa lähestyneet meitä. Eri laillisten yritysten brändilähettilään tavoitteena on seistä vilkkailla alueilla ja mainostaa paikallisia yrityksiä.

He voivat antaa sinulle kupongin, tapahtumalehtisen tai – ketjun supermarkettien tapauksessa – jopa ilmaisia ​​näytteitä.

Kaikki nämä paikat vaativat fyysisiä kehoja ottamaan tilaa. He vaativat lähestyttävää käytöstä, puoliaggressiivista persoonallisuutta ja halukkuutta siihen, että useimmat ihmiset jättävät sinut kokonaan huomiotta.

Kuulostaako se sinulta? Jos näin on, saatat pystyä ansaitsemaan 20–30 dollaria tunnissa brändilähettiläänä – tai enemmänkin brändistä ja sijainnista riippuen.

Virtuaalinen avustaja

Nykyään virtuaaliassistentit tekevät vähän kaikkea. He suunnittelevat kokouksia, hoitavat hallinnollisia tehtäviä ja jopa lajittelevat sähköpostisi.

Jos sinulla on paljon mainoksia, jotka on poistettava, he voivat myös käsitellä sitä.

Luovuus on pelin nimi tässä. VA:t ovat ansainneet rahaa lähettämällä mainoksia Craigslistissa asiakkaille, tuomalla mittareita mainoskampanjoista tai jopa tulostamalla lentolehtisiä. He ovat jopa lähettäneet kommentteja foorumeille ja seuranneet trendejä sosiaalisen median alustalla tunnistaakseen kasvualueita.

Mikään näistä ei olisi teknisesti luokiteltu “ammattitaitoiseksi työvoimaksi”, mutta se voi olla yksitoikkoista. Nämä työpaikat ovat kuitenkin arvokkaita yrityksille, jotka haluavat mainostaa enemmän, joten tarkista ne, jos haluat ansaita rahaa julkaisemalla mainoksia verkossa.

Kuinka paljon voit tienata saadaksesi palkkaa mainonnasta?

Mainonnan kauneus on, että sinulla on uskomaton potentiaali sen suhteen, kuinka paljon voit ansaita. Toimi hyvin, ja ei ole lähes mitään rajaa sille, mitä yritykset ovat valmiita maksamaan sinulle.

Loppujen lopuksi, mitä menestyvämpi olet, sitä menestyneempiä he ovat.

Itsellesi sopivan sopivuuden löytäminen voi kestää hetken, mutta kun olet löytänyt, sinun pitäisi pystyä lisäämään tulovirtoja suhteellisen helposti. Löydä yleisö, jolle voit myydä, ja ryhdy töihin.