Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

16 luovaa ideaa Instagram-lahjoihin ja kilpailuihin (mukaan lukien esimerkit)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 16 luovaa ideaa Instagram-lahjoihin ja kilpailuihin (mukaan lukien esimerkit)

Toimivatko Instagram-lahjat todella?

Se riippuu.

Mutta kun se iskee, se iskee kovaa.

Kuten satoja (tai jopa tuhansia) merkintöjä ja kulttiseurantaa, kovaa.

Joten mikä erottaa tilit, jotka nauttivat Instagram-kilpailujen viruseduista, niistä, jotka eivät ole niin onnekkaita?

No, mehukkaan palkinnon lisäksi luova lahjaidea, joka innostaa yleisöäsi.

Tämä viesti kattaa 16 parasta Instagram-lahjaideaa, jotka voit varastaa ja alkaa sisällyttää markkinointistrategiaasi.

Näitä ideoita tukevat tosielämän esimerkit brändeistä, jotka käyttävät säännöllisesti Instagram-kilpailuja seuraajansa kasvattamiseen, liidien keräämiseen ja myyntiin.

Aloitetaanpa.

Parhaat ideat Instagram-lahjoihin

Useimmat lahjat vaativat osallistujien suorittamaan useita toimintoja, kuten seuraamista, merkitsemistä ja kommentointia osallistuakseen kilpailuun.

Tämä opas keskittyy yksittäisiin toimiin ja teemoihin, jotka ovat osa laajempaa kampanjaa.

1. Tägää ystäväsi – @mobkitchen

MOB Kitchen on online-ruoanlaitto- ja sisältöalusta, joka järjestää rutiininomaisesti lahjoituksia sosiaalisen median seuraajamäärän kasvattamiseksi.

MOB Kitchen edellyttää, että käyttäjät merkitsevät ystävänsä palkinnon voittamiseksi, ja jokainen lisätunniste lasketaan uudeksi osallistumistapaksi.

Taggaus on sosiaalisen median viittausviestintää.

Kannustamalla käyttäjiä merkitsemään mahdollisimman monta ystävää tavoitat uusia yleisöjä tai vahvistat brändiäsi olemassa oleville seuraajille.

Huomaa myös, kuinka he käyttävät slangia “tag a mate” lisätäkseen persoonallisuutta kilpailun ohjeisiin.

2. Seuraajan virstanpylväs – @steinwayhalluk

Steinway & Sons valmistaa huippulaadukkaita pianoja tarjoten samalla pianotapahtumia, koulutusta ja palveluita.

He järjestivät äskettäin arvontaan, jonka avulla he tavoittivat 10 000 seuraajaa Instagramissa, mikä avaa arvokkaita ominaisuuksia, kuten ulkoisten linkkien jakamisen tarinoissasi.

Virstanpylväät ovat kätevä syy juhlia seuraajien kanssa hauskalla kilpailulla.

Lisäksi lahja voi olla katalysaattori, joka auttaa sinua saavuttamaan merkittäviä tavoitteita.

Olet ehkä huomannut, että Steinway mainosti Instagram-palkintoaan verkkosivustollaan. Tämä on käytännöllinen tapa tehdä verkkosivustosi kävijöistä Instagram-seuraajia.

Ota askel pidemmälle ja isännöi Instagram-kilpailusi verkkosivustollasi käyttämällä työkalua, kuten SweepWidget.

SweepWidgetin avulla voit helposti lisätä syöttötapoja muista sosiaalisen median kanavista edistääksesi ristiinmarkkinointia.

Säästät paljon aikaa yrittäessäsi seurata merkintöjä manuaalisesti ja palkita voittajan automaattisen satunnaistetun voittajan valintaominaisuuden avulla.

3. Tekstityskilpailu – @kimpton

Kimpton Harper on boutique-hotelli, joka järjestää viikoittain Instagram-tekstilahjoja sitoutumisen lisäämiseksi.

Idea on yksinkertainen. Paras kuvateksti voittaa palkinnon.

Tekstityskilpailu haastaa ja kannustaa seuraajiasi olemaan luovia ja pysähtymään miettimään brändiäsi.

Vielä tärkeämpää on, että saat entistä enemmän kommentteja viesteihisi, mikä on ratkaisevan tärkeää Instagramin orgaanisen kattavuuden lisäämisessä.

4. Valokuvakilpailu – @stylecuratorau

Style Curator on australialainen sisustus- ja lifestyleblogi.

Kerran kuukaudessa he isännöivät valokuva- ja videohaasteen kaikissa sosiaalisen median kanavissa, mukaan lukien Instagramissa.

Osallistuakseen osallistujien on otettava kuva tai video, jossa he esittelevät itsehoitorutiinejaan. Tämän jälkeen merkitään @stylecuratorau ja seurataan sitä.

Lisäksi heidän on lisättävä brändätty hashtag lähetyksen otsikkoon, mikä on tehokas yhteisön rakentamisen kannalta. Siitä lisää myöhemmin.

🔥 Empfohlen:  Kaikki Sony Bravia 2023 -televisioiden hinnat julkistettiin, mukaan lukien QD-OLED A95K

Valokuvakilpailut tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kuratoida käyttäjien luomaa sisältöä, jota voit esitellä lisätäksesi sosiaalista näyttöäsi ja bränditietoisuuttasi.

5. Selfie-kilpailu – @ohuhuart

Ohuhu on taidetarvikkeiden verkkokauppa, joka järjestää Instagramissa selfie-kilpailun juhlistaakseen 100 000 seuraajamäärän saavuttamista.

Osallistujien tulee ottaa selfie Ohuhun taidetarvikkeilla, merkitä @ohuhu ja käyttää merkkiyrityksen hashtagia osallistuakseen arvontaan.

Eniten tykkäyksiä saanut kuva voittaa – mikä rohkaisee käyttäjiä ottamaan laadukkaita kuvia.

Ohuhu esittelee luovasti aiempien selfie-kilpailujen kuvia entisiltä osallistujilta rakentaakseen yhteisöllisyyden tunnetta ja todisteita tulevaisuuden haasteista.

6. Haastekilpailu – @livetorchlight

Torchlight Townhomes on opiskelija-asuntoyhteisö, joka rakastaa Instagram-seuraajiaan hauskoilla peleillä säännöllisesti.

Voittaakseen 25 dollarin lahjakortin osallistujien on tägäättävä ystävänsä. Kun Torchlight Townhouses kommentoi “Freeze”, viimeinen kommentoija voittaa.

Freeze tag on yksi monista Instagram-haasteista, joilla voit pitää seuraajasi varpaillaan ja samalla tavoittaa uusia yleisöjä tunnisteviittausten kautta.

7. Yhteinen arvonta – @biome

Biome on kestävä ja julmuudesta vapaa verkkokauppa, joka tekee säännöllisesti yhteistyötä eettisten tuotemerkkien kanssa yhteisten Instagram-lahjoituksissa.

Tässä esimerkissä Biome teki yhteistyötä kangasvaippabrändin Designer Bums kanssa, jossa molemmat yritykset tarjoavat voittajalle 250 dollarin lahjakortin.

Osallistuakseen arvontaan osallistujien tulee napauttaa linkkiä Biomen Instagram-biossa, mikä on luova tapa saada klikkauksia verkkokauppaansa.

Yhteisten Instagram-lahjoitusten järjestäminen on tehokas strategia palkintojen arvojen kasvattamiseen ja seuraajien monipuolisuuden lisäämiseen. Olemme nähneet esimerkkejä jopa viiden kumppanin kanssa, jotka kaikki tarjoavat ainutlaatuisia palkintoja.

Ja Biomen tapauksessa kaupan lahjakortti houkuttelee verkkokauppaan erittäin päteviä liidejä, joilla on vahva ostajaaihe.

8. Äänestyskilpailu – @lovito_official

Lovito on naisten verkkovaatebrändi ja käyttää Instagramin äänestyskilpailuja testatakseen erilaisia ​​muotisarjoja ja lisätäkseen sitoutumista.

Osallistuakseen kilpailuun käyttäjien tulee seurata suosikkimalliaan ja äänestää sitä. Osallistujamäärä on rajoitettu yhteen kommenttiin jokaista osallistujaa kohden.

Säännöllisten “vote to win” -kilpailujen järjestäminen ovat tehokkaita keinoja saada palautetta prototyypeistäsi ja konsepteistasi ja samalla lisätä viestisi orgaanista kattavuutta.

9. Kausiluonteinen arvonta – @elise_della

Elise Della on äiti, malli ja kakkuvalmistaja, joka käyttää kausittaisia ​​lahjoja Instagram-profiilinsa kasvattamiseen.

Elise astuu syksyn teemaan valokuvalla itsestään luonnossa ja syksyn lehtien hymiöistä arvontaan.

Osallistujat voivat ansaita 5 ylimääräistä bonuspistettä, jos he arvaavat, mikä takaapäin tuleva herkku on suosituin.

Vaikka tili on suhteellisen pieni, tämä on erinomainen esimerkki useiden Instagram-kilpailumenetelmien käyttämisestä sitoutumisen maksimoimiseksi.

10. Tykkää voittaa – @rarebeauty

Rare Beauty on kuuluisan laulaja Selena Gomezin perustama kauneusbrändi, ja he järjestävät Instagram-lahjoja, joissa osallistujien on tykättävä julkaisusta päästäkseen sisään.

Instagram-aikataulutustyökalun mukaan myöhemmin tykkääminen Instagramissa on yksi viidestä sitoutumistekijästä lisätäksesi viestiesi orgaanista kattavuutta.

Tykkääminen on myös yksi helpoimmista toiminnoista, jonka käyttäjä voi tehdä, minkä vuoksi se ryhmitellään usein muiden syöttötapojen kanssa.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Instacart? Avain tuotemyynnin tehostamiseen

Harvinainen kaunotar sisältää kuvatekstissä linkin palkintojen aloitussivulle käyttämällä SweepWidget-kilpailutyökalua.

Instagram-sitoutumisen lisäksi keskitetyn kilpailun aloitussivun avulla Rare Beauty voi kasvattaa yleisöään TikTokissa ja kasvattaa sähköpostilistaansa samanaikaisesti.

11. Valitse palkintosi – @_sixthreezero_

Sixthreezero, kalifornialainen pyöräkauppa, tunnetaan eeppisten Instagram-lahjojen järjestämisestä.

Voit lähettää hakemuksen lataamalla sixthreezero-kauppasovelluksen ja kirjaamalla 2 mailia. Jos voitat, voit valita haluamasi pyörän 6 vaihtoehdosta.

Antamalla osallistujille mahdollisuuden päättää, minkä palkinnon he voivat voittaa, lisäät halukkuutta ja sitoutumista kilpailukampanjaasi.

Tässä esimerkissä sixthreezero käyttää Instagram-gallerioita esitelläkseen 6 erilaista pyörää, jotka voit voittaa. Todella houkuttelevaa!

12. Instagram-tarinakilpailu – @deadstock.app

500 miljoonaa ihmistä käyttää Instagram Storiesia joka päivä, joten se on täydellinen kohde luoville kilpailuille.

IG-tarinakilpailu on loistava tapa lisätä sitoutumista erityisesti jakamisen kautta.

Deadstock on lenkkarimarkkinoiden mobiilisovellus, joka hyödyntää Instagram-kilpailuja käyttäjien toiminnan lisäämiseksi.

Tässä esimerkissä Deadstockin kolmas osallistumistapa on jakaa tarinasi lahjaviesti ja merkitä @deadstock.app.

Yksityisten käyttäjien tulee ottaa kuvakaappaus ja lähettää Deadstock-viesti.

Instagram-käyttäjät ovat erityisen kiinnostuneita siitä, mitä he jakavat IG-tarinoissaan. Hankimalla kiinteistön varmistat, että brändisi on erittäin intiimin yleisön edessä, joka todennäköisesti tuottaa tuloksen.

13. Useita voittajia – @lukeaashley

Luke A Ashley on tatuoija Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka käyttää Instagram-lahjoja pitääkseen seuraajansa varpaillaan.

Luke tekee hienoa työtä kasvattaakseen kilpailujensa panoksia tarjoamalla useita palkintoja seuraajilleen.

Tässä esimerkissä Lukella on erilainen palkinto 1., 2. ja 3. sijalle, mikä parantaa osallistujan todennäköisyyttä voittaa jotain.

Osallistuakseen käyttäjien tulee seurata Luken tiliä ja merkitä kolme ystävää. Ei ole rajoitettua sitä, kuinka monta kertaa voit napauttaa taggauksen virusviittausmoottoria.

14. Kommentoi voittoon – @vego_garden

Vego Garden myy korotettuja puutarhapenkkejä verkossa ja haluaa laajentaa tavoittavuuttaan Instagram-lahjoilla.

Osallistujien on jätettävä kommentti, joka lopettaa lauseen “FALLING in love with” osallistuakseen kilpailuun. Paras kommentti voittaa – saa käyttäjät pohtimaan, mitä he haluavat sanoa.

Lisää kommentteja viesteihisi on tehokas tapa parantaa orgaanista kattavuutta Instagramissa.

Tämä on myös toinen erinomainen esimerkki teemakohtaisesta kausittaisesta lahjasta.

15. Brändätty hashtag-haaste – @fabfitfun

FabFitFun on neljännesvuosittaisten hyvinvointituotteiden tilaus, joka rakastaa Instagram-kilpailujen rakentamista faniyhteisönsä rakentamiseen.

Yksi arvontaan osallistumistavoista sisältää lisätyn merkkihashtagin #fabfitfun kommentteihin. Tämä auttaa saamaan seuraajia tutustumaan hashtagiin, ja tämä on tulos:

Tyytyväisten asiakkaiden yhteisö käyttää nyt säännöllisesti FabFitFun-hashtagia.

Voit kopioida tämän mallin luomalla hashtagin brändillesi tai ainakin liittyvän brändiisi.

Tee sitten hashtagistasi välttämätön toiminto osallistuaksesi kilpailuihisi.

Voit myös käyttää hashtagiasi Instagram-kuvakilpailuissa seurataksesi lähetyksiä.

16. Rebrand – @above.the.loop

Rebrändi on kriittinen hetki liikematkallasi, ja lahja on loistava tapa antaa siirtymällesi lisäponnistusta.

ABOVE THE LOOP on lenkkarien verkkokauppa Isossa-Britanniassa. He kävivät äskettäin läpi tuotemerkin uudelleen ja käyttivät tilaisuutta hyväkseen ja järjestivät Instagram-arvontaan juhliakseen seuraajien kanssa.

🔥 Empfohlen:  4 parasta freelance-kirjoituskurssia (freelance-kirjoittajien mukaan)

Kuten lenkkaribrändiltä voi odottaa, voittajasta tulee upouuden kenkäparin omistaja.

Erikoistapahtuman kunniaksi voittajan merkitsemät ystävät ovat kuitenkin oikeutettuja saamaan mysteeripalkinnon. Tämä makea lisäys nostaa kilpailun panoksia ja lisää sitoutumista.

Instagram-lahjat UKK

K: Mitä voin lahjoittaa Instagramissa?

Mukaan Facebookin käytännötniin kauan kuin vältät huume- ja alkoholihoidon ja uhkapelien mainostamista, voit valita melkein minkä tahansa palkinnon Instagram-lahjaksi.

Muista, että kilpailut ja arvonnat kuuluvat osavaltion pelilainsäädäntöön, mikä tarkoittaa, että saatat joutua rekisteröitymään paikallisviranomaiselle, jos palkintosi ylittää tietyn arvon. On aina parasta olla turvassa ja kuulla lainopillisia neuvoja omalla lainkäyttöalueellasi.

K: Kuinka valitset Instagram-lahjaarvon voittajan?

Jos järjestät taitoihin perustuvan kilpailun, esimerkiksi valitset luovimman kommentin tai parhaan valokuvan, voittajan valitseminen on sinun harkintasi mukaan.

Mutta jos järjestät arvonnan, jossa kilpailu perustuu sattumaan, sinun on valittava voittaja satunnaisesti. Voit viedä Instagram-kommenttisi laskentataulukkoon käyttämällä Hanki Combot. Tai voit käyttää sosiaalisen median kilpailutyökalua, kuten SweepWidget, joka voi satunnaistaa osallistumisesi ja valita voittajan yhdellä napin painalluksella.

K: Kuinka teet lahjan Instagramissa?

Onnistuneen Instagram-kilpailun järjestäminen koostuu neljästä vaiheesta:

  • Asettaa tavoite: mitä mittaria haluat kasvattaa tämän kilpailun seurauksena? Onko se tykkäyksiä, seuraajia, sähköpostin tilaajia, myyntiä?
  • Valitse palkinto: Valitse palkinto, joka sopii ihanteellisesti brändillesi ja houkuttelee yleisöäsi.
  • Kehitä suunnitelma: määritä osallistumistavat, palkintojen määräajat, säännöt ja promootioaikataulu.
  • Valitse voittaja: valitse voittaja taidolla tai sattumalta ja ilmoita tulokset seuraajillesi.
  • Noudata sääntöjä! Sinun on noudatettava sääntöjä, jotta vältyt mahdollisilta sääntörikkomuksilta. Tässä on lopullinen opas Instagramin kilpailusäännöt ja promootioohjeet.

Ideoita arpajaisiin Instagramissa

Instagram-lahjaideoita on runsaasti lähes kaikille yrityksille missä tahansa markkinarakossa.

Nyt sinun on määritettävä, mikä saa seuraajasi innostumaan. Pitävätkö he valokuvakilpailuista? Haaste? Useita palkintoja?

Pelaa eri yhdistelmillä nähdäksesi, mikä lähestymistapa resonoi. Älä myöskään pelkää muuttaa muotoasi saadaksesi yleisösi uudelleen mukaan.

Lopuksi, jos tarvitset lisää ideoita, tutustu Facebook-palkintoideoiden artikkeliimme saadaksesi lisää inspiraatiota.

Aiheeseen liittyvää luettavaa:


Table of Contents