Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

16 markkinoiden parasta tekstinkirjoitusohjelmistotyökalua

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 16 markkinoiden parasta tekstinkirjoitusohjelmistotyökalua

Parhaan tekstinkirjoitusohjelmiston käyttäminen auttaa sinua paljon helpommin luomaan kopiota, joka muuttaa lukijat asiakkaiksi.

Voidakseen luoda houkuttelevan ja vakuuttavan viestin ihmisten on ensin napsautettava otsikkoasi, luettava sitten sivu ylhäältä alas ja noudatettava kehotustasi toimia. Kaikki nämä vaiheet yhdessä auttavat sinua prosessissa.

Tässä viestissä keskustellaan siitä, mitä työkaluja voit käyttää erittäin konvertoivan verkkokopion luomiseen. Käsittelemme myös, mitä kukin ohjelmisto voi tehdä ja mikä erottaa ne muista. Tällä tavalla voit kokeilla tarpeisiisi sopivia copywrit-ohjelmistotyökaluja.

Joten aloitetaan!

Kiireessä?

Jos haluat tekoälyn kirjoitustyökalun auttamaan luomaan myytävää sisältöä, et voi mennä pieleen Jasperin kanssa! Jotkin maailman suurimmista yrityksistä ovat kokeilleet ja totta, ja sen avulla voit luoda mitä tahansa lyhyistä rei’itysmainostekstistä pitkiin sekunneissa.

Paras tekoälyn kirjoitusohjelmisto

AI copywriting -työkalut ovat nykyään muodissa, ja on helppo ymmärtää miksi. Nämä tekoälyn kirjoitustyökalut tuottavat pitkää sisältöä sähköposteihisi, aloitussivuillesi ja muille vain muutamalla napsautuksella.

Ollakseni rehellinen, AI-kirjoitustyökalujen tuottamasta laadusta on paljon kysymyksiä. Mutta on mahdotonta odottaa korkealaatuista sisältöä työkalulta, joka on tarkoitettu tekoälykirjoitukseksi.

Suurin osa työstä tulee tulla sinun editoimalla ja hiomalla kappaletta varmistaaksesi, että se täyttää tiukat vaatimukset.

Joten, kun opettelet käyttämään näitä työkaluja oikein ja panostat työn samanaikaisesti, voit säästää sisällöntuotantoprosessissasi ja muiden kirjoittajien palkkaamisesta tekemään työn puolestasi!

Alla on tekstinkirjoitustyökaluja, joiden avulla voit hyödyntää tekoälyn tehoa:

Jasper – Paras tekstinkirjoitusohjelmisto

Jasper on kiistatta paras ja suosituin tekoälyn tekstinkirjoitustyökalu ja sisällönluontiprosessi. Sen avulla voit luoda tekoälyn luomaa korkealaatuista sisältöä projekteihisi. Tarvitsetpa sitten blogiartikkeleita, digitaalista mainoskopiota, sähköpostimarkkinointia, sosiaalisen median markkinointia, myyntisivuja tai lyhytmuotoista sisältöä – se voi auttaa.

Se alkaa Boss Modella, jonka avulla voit antaa Jasperin jatkaa kirjoittamista puolestasi käskystäsi. Se myös tarkastelee asiakirjasi aiempia 3 000 merkkiä saadakseen lisäkontekstia siitä, mitä sisältöä sen pitäisi tuottaa sinulle.

Toinen hieno asia Jasperissa on sen jatkuva innovaatio.

Se julkaisi äskettäin Jasper Artin, jonka avulla käyttäjät voivat luoda ainutlaatuisia tekoälyn luomia kuvia tekstikehotteiden avulla.

Tämä ominaisuus poistaa arkistokuvatilauksesi, koska voit luoda korkealaatuisia kuvia sekunneissa.

Sen vilkas Facebook-ryhmä antaa sille myös selkeän edun. Yli 66 300 jäsenen ansiosta pääset hyödylliseen yhteisöön, jossa voit oppia vinkkejä ja temppuja Jasperin hyödyntämiseen kaikissa kirjoitusprojekteissasi.

Suunnitelmat alkavat 29 dollarista kuukaudessa (24 dollaria kuukaudessa maksetaan vuosittain) 20 000 sanalle, jotka päivittyvät joka kuukausi. Mutta saadaksesi kaiken irti Jasperista, sinun on ostettava Boss Mode -paketti (99 dollaria kuukaudessa tai 82 dollaria kuukaudessa vuodessa) 50 000 sanalla.

Heidän maksullisista suunnitelmistaan ​​on 5 päivän ilmainen kokeilu, jotta saat käsityksen työkalun toiminnasta eduksesi.


Mikä tahansa sana

Anyword on tekoälyn kirjoitustyökalu, jossa on ennakoivia analytiikkaominaisuuksia.

Sen lisäksi, että se luo sisältöä mainoksille, blogikirjoituksille, sähköposteille ja jopa sosiaalisen median viesteille antamasi ohjeen perusteella, se antaa luodulle tekstille pistemäärän sen perusteella, kuinka ihmiset reagoivat siihen.

Ihannetapauksessa mitä korkeampi pistemäärä, sitä parempi ja kiinnostavampi sisältö on. Se vie arvailun siitä, onko tekoälyn tuottama sisältö hyvää vai ei. Tämän seurauksena tekstin tarkentaminen kohdeyleisön miellyttämiseksi on paljon helpompaa.

Puhumattakaan siitä, voit luoda asiakaspersoonia yleisöllesi heidän sukupuolensa, ikäryhmänsä ja kipukohtien perusteella sekä mukautetun kuvauksen jokaiselle.

Tämän jälkeen voit käyttää persoonaa luodessasi sisältöä työkalun avulla luodaksesi tarkempaa tekstiä mainoksillesi tai blogikirjoituksillesi. Tämä vähentää entisestään aikaa, jonka käytät kappaleiden muokkaamiseen ennen julkaisua.

Anywordilla on ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit luoda 1 000 sanaa kuukaudessa käyttämällä yli 200:aa datapohjaista copywriting-ominaisuutta.

Sen maksetut suunnitelmat alkavat 29 dollarista kuukaudessa (24 dollaria kuukaudessa maksetaan vuosittain) vähintään 20 000 sanan osalta. Korkein suunnitelma (99 $/kk tai 83 $/kk maksetaan vuosittain) antaa sinulle pääsyn sen ennakoivaan analytiikkaominaisuuteen.

Voit lisätä sanapisteitä kummalla tahansa tarpeitasi vastaavalla suunnitelmalla.


Rytr

Rytr on yksi parhaista tekoälyn kirjoitusohjelmistotyökaluista, joka on yksinkertainen mutta riittävän tehokas kaikentyyppisen sisällön luomiseen murto-osalla kustannuksista.

29 dollarilla kuukaudessa (290 dollaria vuodessa) voit luoda rajoittamattoman määrän merkkejä kuukaudessa kaikkiin kirjoitusprojekteihisi.

Se sisältää myös sisäänrakennetun plagioinnin tarkistimen, jonka avulla voit tunnistaa päällekkäisen sisällön luodusta tekstistä ja tehdä sisällöstäsi ainutlaatuisen.

Rekisteröitymisen yhteydessä sinun on ensin valittava projektillesi käyttötapa. Tämä auttaa Rytriä luomaan sisältöä editorissasi tarkoituksesi perusteella.

Luodun tekstin avulla voit laajentaa, lyhentää tai tarkentaa sitä saavuttaaksesi haluamasi sävyn, äänen ja yksityiskohtien tason tekstistäsi. Kun olet valmis, muokkaa tekstiä manuaalisesti viimeistelyä varten.


ClosersCopy

Jos etsit tekoälyn kirjoitustyökalua integroiduilla hakukoneoptimointiominaisuuksilla (SEO), Closerscopy on sinua varten.

Voit analysoida kohdeavainsanasi parhaimmat sivut ja poimia termit, jotka sinun on mainittava sisällössäsi.

🔥 Empfohlen:  8 parasta saatavilla olevaa WordPress-kommenttilaajennusta

Työkalussa on myös ominaisuus, joka tekee ääriviivojen rakentamisesta helppoa. Voit vetää esiin analysoimiesi sivujen otsikot ja sisällyttää ne sisältöösi.

Tämän jälkeen voit aloittaa tekstin luomisen käyttämällä sen yli 700 kehyksen kirjastoa (otsikot, johdannot, päätelmät jne.). Closerscopyn avulla voit luoda työnkulkuja yhdistämällä erilaisia ​​kehyksiä sisällön luomisen automatisoimiseksi. muutamalla napin painalluksella.

Lopuksi työkalulla on joitain tämän luettelon anteliaimpia suunnitelmia. Sillä ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta 49,99 dollarilla kuukaudessa voit saada 300 tekoälyajoa, jotka luovat sisältöä valitsemasi kehyksen perusteella. Saat myös kaksi (2) paikkaa tilillesi – yhden sinulle ja toisen vieraallesi.

79,99 $/kk -paketti antaa sinulle pääsyn tekoälyajoihin ja SEO-tarkastuksiin, jotta voit luoda optimoitua sisältöä mielesi mukaan kolmen (3) vapaan paikan päälle. 99,99 dollaria/kk on sama kuin edellinen suunnitelma, mutta siinä on viisi (5) paikkaa.


Copywriting tarkoittaa ideoiden esittelyä yleisöllesi yksinkertaisella ja helposti ymmärrettävällä tavalla. Jos kopiossasi on jotain pieleen, on hyvä mahdollisuus, että he eivät kirjaudu luetteloosi tai osta tuotettasi.

Ja vaikka muokkaat kopiota kielioppivirheiden varalta, muutama saattaa liukua halkeamien läpi. Ne voivat kasaantua ja estää yleisöäsi käyttämästä sivuasi.

Jotta näitä asioita ei tapahdu, sinun on käytettävä jotakin alla olevista copywriting-työkaluista. Tällä tavalla voit kirjoittaa selkeää ja virheetöntä verkkokopiota johdonmukaisesti.

Kieliopillisesti

Et voi saada parempaa kuin Grammarly valintasi kielioppieditoriksi.

Se on tekoälyn kirjoitustyökalu, joka ei vain havaitse kielioppivirheitä luodessasi sisältöä, vaan tarjoaa ehdotuksia lauseiden ja lauseiden yksinkertaistamiseksi.

Ennen kirjoittamista voit asettaa sisällöllesi tavoitteita näyttääksesi sinulle sopivia ehdotuksia.

Kun kirjoitat, Grammarly näyttää sinulle sisältösi kokonaispistemäärän. Vähintään 95 pistemäärä tarkoittaa, että sisältösi on korkealaatuista sen perusteella, minkä tekijöiden perusteella työkalu tarkistaa sisällön.

Jos hallitset kirjoittajia, voit luoda PDF-raportin sisällöstä, jos he eivät saavuta haluamaasi arvoa. Raportti sisältää virheet ja ongelmat, jotka heidän on ratkaistava, jotta he voivat luoda standardien mukaista sisältöä.

Grammarlyssa on myös sisäänrakennettu plagiointitarkistus, joka tarkistaa blogikirjoituksesi tai verkkokopiosi miljoonien indeksoitujen sivujen kautta verkossa.

Tämä auttaa sinua luomaan ainutlaatuista sisältöä, jotta ihmiset eivät syyttäisi sinua sisällön kaappaamisesta.

Lopuksi voit ladata ja aktivoida sen Google-dokumenttien integroinnin, jotta voit tarkistaa Google-dokumenttien sisällön kirjoitusvirheiden varalta.

Grammarlylla on ilmainen tili, jonka avulla voit tarkistaa kirjoittamisen perusongelmat. Sen maksettu suunnitelma (12 dollaria/kk) antaa sinulle pääsyn kaikkiin yllä mainittuihin ominaisuuksiin.


Hemingway-sovellus

Hemingway App on ilmainen muokkausohjelmisto, joka auttaa sinua yksinkertaistamaan kirjoittamistasi.

Se ottaa vihjeen suurelta amerikkalaiskirjailijalta Ernest Hemingwayltä, joka tunnetaan lyhyiden ja suppeiden lauseiden ja kappaleiden kirjoittamisesta. Hänen tyylinsä antaa hänen mennä suoraan asiaan ja viestiä ajatuksensa selkeästi.

Työkalu analysoi sisältösi ja tunnistaa adverbit, passiiviset verbit ja monimutkaiset, vaikealukuiset lauseet. Se kehottaa sinua joko poistamaan ne tekstistäsi tai muotoilemaan ne uudelleen, jotta sisältösi on helpompi ymmärtää.

Ainoa kritiikki Hemingway-sovellukselle on, että se ei tarkista kielioppiasi. Kiertotapa tässä on käyttää Grammarlyn Chrome-laajennusta tämän työkalun käytön aikana.

Ohjelmistosta on kaksi versiota. Toisaalta selainversion avulla voit muokata sisältöäsi ilmaiseksi. Toisaalta pöytätietokoneversio edellyttää 19,99 dollarin kertamaksun maksamista Windowsille tai MacOS:lle.


ProWritingAid

ProWritingAid on lähin vaihtoehto Grammarlylle, mitä tulee kieliopintarkistustyökaluihin.

Se hyödyntää tekoälyä tarjotakseen käyttäjille automaattisia ehdotuksia kirjoittamisen parantamiseksi.

Se jakaa kirjoituksesi vielä useammille muuttujille kuin Grammarly, kuten kielioppi/oikeinkirjoitus, tyylioppaan noudattaminen (jota voit mukauttaa), bisnesslangia ja muita.

Työkalu arvioi sisältösi kaikkien näiden tekijöiden perusteella asteikolla 0–100%. Voit parantaa sen kaikkien muuttujien pisteitä ottamalla työkalun ehdotukset käyttöön asiakirjassasi.

Asiakirjastasi on myös yhteenvetoraportti, jossa kerrotaan kaikki sisällöstäsi. Voit ladata kopion ja lähettää sen kirjoittajillesi, jotta he tietävät, mitä heidän on tehtävä, kun he tarkistavat kappaletta tai kirjoittavat uutta sisältöä eteenpäin.

Saat 20 dollaria kuukaudessa pääsyn kaikkiin sen premium-työkaluihin. Voit säästää vielä enemmän tilaamalla vuosittaisen (79 dollaria/vuosi) suunnitelman tai kertamaksun elinikäisestä tilauksesta (399 dollaria).


Paras tekstinkirjoitusohjelmisto otsikoiden analysointiin

Otsikko määrittää maksettujen mainoskampanjoidesi menestyksen. Se on ensimmäinen asia, jonka ihmiset näkevät, kun mainossivusi näkyvät kohdeyleisösi sosiaalisen median syötteessä tai hakukoneissa.

Tavoitteena on saada heidät napsauttamaan mainostasi otsikkosi vahvuuden perusteella.

Mutta otsikoiden kirjoittaminen ei ole niin yksinkertaista kuin miltä näyttää. Sen on selitettävä, mistä sivusta on kyse, kuinka se voi auttaa ihmisiä ja miksi heidän pitäisi napsauttaa sitä enintään 65 merkkiä pitkällä.

Onneksi alla on ilmaisia ​​työkaluja, joiden avulla voit luoda houkuttelevia otsikoita analysoimalla niitä tärkeimpien tekijöiden mukaan:

CoSchedule Headline Analyzer

CoSchedule Headline Analyzer on kiistatta paras otsikkoanalysaattoreiden joukossa.

Se tarjoaa otsikon pistemäärän, joka perustuu useisiin tekijöihin, kuten merkkien määrään, otsikon tyyppiin, lukuarvosanaan ja muihin. Mitä korkeampi pistemäärä, sitä todennäköisemmin ihmiset napsauttavat mainostasi tai sivuasi.

🔥 Empfohlen:  12 parasta markkinoinnin johtamiskurssia vuodelle 2023

Siellä on myös SEO-pisteet, joista voit tarkistaa, haluatko lisätä sivusi napsautusten määrää, kun se näkyy hakutuloksissa.

Jos sinulla ei ole korkeita pisteitä molemmista, CoSchedule tarjoaa ehdotuksia sen parantamiseksi, kuten tunteellisten ja epätavallisten sanojen lisäämiseen.

Ennen kuin voit käyttää tätä työkalua, sinun on kuitenkin ensin kirjauduttava CoSchedule-tiliin. Täältä saat myös pääsyn analysoituihin otsikoihisi ajan mittaan.

Tästä työkalusta on myös maksullinen versio nimeltä Headline Studio Pro. Vähintään 109 dollarilla vuodessa voit analysoida viisi (5) otsikkoa raporteilla, jotka sisältävät yllä olevat ominaisuudet. Se sisältää myös älykkäitä ehdotuksia ja sanapankkeja, joiden avulla voit pohtia parempia otsikkovaihtoehtoja.


Sharethrough Headline Analyzer

Sharethrough Headline Analyzer on tiivistetty versio CoSchedulen analysaattorista.

Kirjoita otsikkosi tekstipalkkiin ja napsauta “Ota selvää” -painiketta. Työkalu antaa sitten otsikollesi laatupisteet ja luettelee sen vahvuudet ja heikkoudet. Analysaattori tarjoaa myös ehdotuksia pistemäärän nostamiseksi.

Saatavilla on myös sitoutumis- ja näyttökertapisteitä, joita voit parantaa edelleen parantaaksesi sen laatupisteitä.

Ilmaisena ja yksinkertaisena työkaluna Sharethrough Headline Analyzer saa työnsä tehtyä ilman, että sinun tarvitsee rekisteröityä tilille.


Kirjoita otsikoni otsikko-analysaattori isolla kirjaimella

Capitalize My Title sisältää useita ilmaisia ​​työkaluja, jotka auttavat ideoimaan otsikkoideoita ja kirjoittamaan parempaa sisältöä. Yksi sen työkaluista on Headline Analyzer Tool.

Kun olet käsitellyt otsikon, työkalu antaa sinulle yleisen otsikon pistemäärän, joka on jaettu kolmeen osaan: luettavuus, hakukoneoptimointi ja tunnelma.

Vaikka se käsittelee näitä osia auttaakseen sinua parantamaan otsikkopisteitäsi, se ei tarjoa sinulle toimivia ehdotuksia kirjoittamaasi otsikkoon.

Toisaalta voit hyödyntää Capitalize My Titlein muita kirjoitustyökaluja, kuten Random Topic Generator & Conversation Starters ja Writing Prompt Generator, jotta voit saada kirjoittamisen käyntiin.


Toinen tekstinkirjoitustehtävistäsi on ymmärtää, mikä rohkaisee ihmisiä käyttämään kopiotasi. He eivät luultavasti pidä näkemästään, jos he eivät vierittä sivuasi alaspäin ja ole vuorovaikutuksessa sen painikkeiden ja lomakkeiden kanssa.

Joten sinun on tehtävä muutoksia verkkokopioosi!

Ja tietääksesi, vaikuttivatko muutokset, sinun on käynnistettävä sivulla A/B-testikampanja. Sen avulla voit näyttää sivun tai mainostekstin kahta muunnelmaa yleisöllesi. Voit sitten nähdä, mikä muunnelma sai eniten sitoutumisia ja tuloksia täältä.

Alla on työkaluja, joiden avulla voit suorittaa A/B-testejä aloitussivuillesi tai mainoksillesi:

HulluEgg

A/B-testaus on vain yksi Crazy Eggin ominaisuuksista. Se tarjoaa monia tapoja auttaa sinua ymmärtämään, kuinka kävijät ovat vuorovaikutuksessa verkkokopiosi kanssa ja kuinka voit parantaa tulosprosenttiasi kerättyjen tietojen perusteella.

Se alkaa lämpökartoitusominaisuudesta, jonka avulla voit nähdä, täyttävätkö vierailijat lomakkeesi tai napsauttavatko painikkeitasi. Voit myös tietää, kuinka monta prosenttia klikkauksista verkkosivu sai vierailijoilta.

Lisäksi CrazyEgg näyttää, kuinka pitkälle vierailijasi vieritivät sivua alaspäin, mikä osoittaa, kuinka kiinnostava kopiosi on.

Kaikkien näiden tietojen avulla voit tehdä tietoon perustuvia muutoksia kopioosi aina sen kirjoituksesta aina toimintakehotuslomakkeiden ja painikkeiden sijoittamiseen, jotta voit parantaa napsautussuhdettasi.

A/B-testaustoiminto auttaa sinua ymmärtämään muutoksia.

Voit luoda sivumuunnelman, jossa on muutoksia joihinkin sen elementteihin. Suorita sitten kampanja, jossa vanha versio yhdistetään uuteen ja katso, kumpi muunnelma tuottaa enemmän tuloksia.

Crazy Egg -tilaus alkaa 29 dollarista kuukaudessa ja saat 30 000 seurattua kuukausittaista sivun näyttökertaa ja pääsyn tallennettuihin tietoihin kolmen (3) kuukauden kuluessa. Kaikkien suunnitelmien avulla voit suorittaa rajattomasti A/B-testejä rajoittamattomalla määrällä verkkosivustoja.


AdEspresso

Kun kyse on mainoskampanjoiden automatisoinnista, se ei ole AdEspressoa parempaa.

Kun käynnistät Facebook-, Instagram- ja Google-kampanjasi, voit sallia työkalun algoritmin optimoida mainoksesi.

Voit esimerkiksi määrittää sääntöjä, jotka keskeyttävät mainokset, jotka eivät toimi hyvin, ja kohdistaa jäljellä olevan budjetin niille, jotka toimivat yli odotusten.

AdEspresso tarjoaa myös tekoälyn luomia ehdotuksia esimerkiksi Google Adsiin, jotka eivät menneet odotetulla tavalla.

Tätä varten työkalu vertaa mainoksiasi nähdäkseen niiden kohderyhmätiedot. Tavoitteidesi perusteella AdEspresso tarjoaa ideoita siitä, kuinka voit tarkentaa mainoskampanjoitasi niiden tulosprosentin parantamiseksi.

Jotta pääset käyttämään sen mukautettuja suorituskyvyn laukaisimia, sinun on rekisteröidyttävä sen 99 dollaria kuukaudessa


Paras tekstinkirjoitusohjelmisto orgaanisen liikenteen ja konversioiden lisäämiseen

Jotta voit houkutella kestävää liikennettä, sinun on luotava SEO-optimoitua sisältöä kaikille verkkosivuillesi.

Voit optimoida jokaisen avainsanan vastaaville avainsanoille saadaksesi ne Googlessa hakulausekkeidensa mukaan. Tällä tavalla lisäät heidän haun näkyvyyttään ja autat sinua saamaan enemmän napsautuksia, jotta voit konvertoida enemmän ihmisiä!

Alla on AI-kirjoitusohjelmistotyökalut, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan tämän tavoitteen:

Surfer SEO

Epäilemättä paras tekoälyn kirjoitustyökalu hakukoneoptimoijille, Surfer SEO sisältää kaiken mitä tarvitset auttaaksesi sinua luomaan parempaa sisältöä kuin ne, jotka sijoittuvat kohdeavainsanojesi yläpuolelle.

🔥 Empfohlen:  20 parasta työpaikkaa, joissa työskentelet yksin (täydellinen introverteille)

Työkalu tunnetaan parhaiten sisältöeditoristaan. Kirjoita jopa 20 osuvaa avainsanaa tekstipalkkiin, ja työkalu tarjoaa sinulle luettelon termeistä, jotka haluat mainita sisällössäsi.

Se näyttää artikkelisi sisältöpisteet, joita voit nostaa lisäämällä edellä mainittujen termien lisäksi. Voit myös kirjoittaa työkalun sisältörakenteen alle näkemäsi vähimmäismäärän sanoja, kappaleita ja otsikoita.

Surfer SEO:ssa on myös SERP Analyzer -ominaisuus, jonka avulla voit kaivaa syvemmälle kaikki hakusanasi sijoitussivut erilaisille SEO-tekijöille, kuten rakenteelle, käänteisille linkeille, laadulle ja muille.

Tällä tavalla voit luoda sivun, joka on optimoitu vihreän palkin osoittamien tärkeimpien tekijöiden mukaan, mikä parantaa sisältösi sijoitusmahdollisuuksia.

Lopuksi voit tarkastaa kohdeavainsanallesi kirjoittamasi sisällön. Surfer SEO tarjoaa sitten ehdotuksia sisältöpisteiden nostamiseksi.

Jotta voit käyttää Surfer SEO:n tekoälyominaisuutta, sinun on tilattava sen 49 dollaria kuukaudessa, jotta voit luoda 10 sisältöeditoria ja tarkastaa (päivittää) 20 sivua kuukaudessa. Saatavilla on monia muita tarpeitasi vastaavia suunnitelmia.

Katso Surfer-arvostelumme saadaksesi lisätietoja.


Frase

Frase on vaikuttava kokoelma tekoälytyökaluja, joiden avulla voit luoda optimoitua sisältöä ja web-kopiota sivustollesi.

Sen SEO-työkaluihin kuuluu Outline Builder, johon kirjoitat avainsanasi poimimaan kysymyksiä Googlen People also Ask -osiosta ja Quorasta, joita voit käyttää sisällössäsi H2:na.

Toisaalta sen Wikipedia-käsitekartan avulla voit luoda avainsanan kartan käyttämällä Wikipedia-kokonaisuuksia.

Täältä voit pohtia aiheisiisi liittyviä sisältöideoita, joita voit kirjoittaa verkkosivustollesi.

Kun päätät optimoitavan avainsanan, luo asiakirja, jonka avulla voit jakaa avainsanan parhaimmillaan oleville sivuille ja nähdä termejä ja lauseita sisällytettäväksi sisältöösi, kuten Clearscope.

Frase laskee sisällön keskimääräisen pistemäärän käyttämällä sisällössään poimittuja termejä. Voit kuitenkin ylittää keskiarvon luodaksesi entistä enemmän optimoitua sisältöä parantaaksesi sen mahdollisuuksia sijoittua Google-haussa.

Lopuksi työkalussa on tekoälyn kirjoitusominaisuudet, joiden avulla voit luoda tekstiä antamasi ohjeen perusteella.

Valitse eri kehyksistä, joilla voit luoda sisältöäsi (blogiviestin esittely, Instagram-teksti, luonnos luonnoksen luomiseen jne.). Mutta jos kirjoitat pitkää sisältöä, sinun on parempi käyttää sen vapaamuotoista tekoälykirjoittajaa.

Ja meillä on täydellinen Frase-arvostelu, jos haluat oppia lisää.

Frase alkaa 14,99 dollarista kuukaudessa neljän (4) artikkelin kirjoittamisesta ja optimoinnista 20 000 AI-sanapisteellä.


MarketMuse

MarketMusella on yhtäläisyyksiä useimpien muiden tämän luokan vaihtoehtojen kanssa siinä mielessä, että se auttaa tekstinkirjoittajia luomaan sisältöä, josta hakukoneet pitävät. Tässä tapauksessa tämä työkalu auttaa käyttäjiä saavuttamaan tämän käyttämällä sen eri sovelluksia.

Tutkimusominaisuus auttaa sinua kaivaa esiin termejä ja lauseita, jotka sinun on mainittava sisällössäsi kohdeavainsanasi perusteella. Tulokset näyttävät kunkin termin hakumäärät ja kuinka monta kertaa ne tulisi sisällyttää artikkeliin tai kopioon.

Auttaakseen sinua visualisoimaan Tutkimusominaisuuden tiedot, Compete näyttää sinulle avainsanan hakutulosten kärjessä olevat sivut ja mainitaanko niihin liittyvät termit niiden sisällössä.

Lopuksi voit aloittaa sisällön kirjoittamisen Optimoi-ominaisuuden avulla. Se näyttää sinulle luettelon termeistä, jotka sinun on sisällytettävä oikean sivupalkin sisältöön.

Lue lisää MarketMuse-katsauksestamme!

MarketMusen ilmaisen version avulla voit suorittaa 15 kuukausittaista kyselyä kymmenessä (10) projektissa.


Clearscope

Clearscopella on luultavasti intuitiivisin käyttöliittymä SEO copywriting-työkalulle.

Kun syötät kohdeavainsanan, jolle haluat optimoida sisältösi, työkalu vie sinut tyylikkääseen tekstieditoriin, joka näyttää termit ja ilmaukset, jotka sinun on sisällytettävä kopioosi luodaksesi ajankohtaista sisältöä.

Kun kirjoitat blogitekstiäsi, pisteet päivittyvät automaattisesti, kunnes saavutat korkeimman pistemäärän A++. Sen lisäksi, että mainitset ehdotetut termit sisällössäsi, voit lisätä sen arvosanaa osumalla ehdotettuun sanamäärään ja luettavuuspisteisiin.

Jotta voit integroida Clearscopen saumattomasti työnkulkuusi, siinä on Google Docs -lisäosa ja WordPress-laajennus, joita voit käyttää.

Tällä tavalla voit kirjoittaa sisältöäsi esimerkiksi WordPress-sivustollesi ja nähdä ehdot, jotka sinun on sisällytettävä, sekä sisältöpisteet Clearscopen mukaan kirjautumatta ohjelmistoon.

Työkalu maksaa vähintään 170 $/kk kolmesta (3) paikasta ja 20 sisältöraportin krediitistä.


Johtopäätös

Nyt kun olemme käsitelleet parhaat tekstinkirjoitusohjelmistot, joita voit käyttää, sinulla ei ole mitään tekosyytä luoda erittäin muuntautuvaa kopiota, joka sijoittuu hakukoneille muutamassa minuutissa (ja toinen bonusvaihtoehto – älä missaa CopyPro-arvosteluamme)!

Mutta se, että niiden avulla voit luoda sisältöä muutamalla napsautuksella, ei tee sinusta tekstinkirjoitusasiantuntijaa.

Parhaimmillaan nämä työkalut auttavat sinua tekemään tekstinkirjoittamisesta paljon helpompaa ja hallittavampaa. Suurin osa työstä riippuu edelleen sinusta ja siitä, kuinka hyvät copywriting-taitosi ovat.

Joten kokeile yllä olevia työkaluja ja katso, mikä niistä sopii parhaiten työnkulkuihisi!