Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

16 online-chat-työtä, joita voit tehdä kotoa käsin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 16 online-chat-työtä, joita voit tehdä kotoa käsin

Yhä useammat työntekijät työskentelevät kotoa käsin kuin koskaan ennen, eikä tämä trendi katoa pian.

Vuoden 2017 etätyön osavaltion Yhdysvaltain työntekijöiden työvoimaraportin mukaan[1]lähes 4 miljoonaa yhdysvaltalaista työntekijää työskentelee kotoa käsin vähintään puolet ajasta.

Kotona työskentely tarjoaa paljon enemmän joustavuutta. Kun työskentelet etänä, voit ohittaa pitkät työmatkat, käyttää kuntosalivaatteita koko päivän ja viettää enemmän aikaa perheesi kanssa.

Lisäksi voit tehdä enemmän kotona. Stanfordin yliopiston tutkimus[2] havaitsi, että etätyöntekijät olivat 13 % tuottavampia kuin toimistotyöntekijät. Kotoa työskennelleet ihmiset kirjasivat enemmän työtunteja ja olivat tehokkaampia näinä aikoina.

Jos haluat työskennellä kotoa käsin, asiakaspalvelu on numero viisi[3] etätyötyöluokka, ansaitsee noin 16,23 dollaria tunnissa vuonna 2018[4]. Jos haluat työskennellä kotoa käsin tekemällä jotain, josta pidät, etsi etäkeskustelutöitä.

Mikä on chat-agentti?

Online-chat-agentit tarjoavat asiakastukea tekstipohjaisten chat-keskustelujen kautta.

Menestyneiden live-chat-agenttien tulisi nauttia nopeatempoisesta ympäristöstä, jonka välissä on vähän seisokkeja. Heidän pitäisi pystyä työskentelemään useita tehtäviä, koska heillä on usein käynnissä useita keskusteluja samanaikaisesti.

Verkkoasiakaspalvelutyöt edellyttävät, että pystyt kommunikoimaan ammattimaisesti käyttämällä oikeaa kielioppia, välimerkkejä ja oikeinkirjoitusta.

Jotkut chat-agenttityöt vaativat erityistä tietoa tukemastasi yrityksestä ja chat-alustasta. Kun etsit online-chat-töitä, etsi yrityksiä, jotka tarjoavat koulutusta ja jotka eivät vaadi aikaisempaa kokemusta.

Online-chat-agentiksi fyysisesti tarvitset vain luotettavan Internet-yhteyden, tietokoneen ja mahdollisesti puhelimen ja kuulokkeen sijainnista riippuen. Sinun on myös helpompi keskittyä alueelle, joka ei ole meluisa.

Online-chat-työt eivät ole aivan samoja kuin olla virtuaalinen assistentti. VA:t voivat tukea monenlaisia ​​toimintoja, mutta VA voi myös tarjota asiakastukea, kuten vastata sähköposteihin ja täyttää tilaukset.

Virtuaaliassistenttina voit myös varata tapaamisia, tilata tarvikkeita tai hallita sosiaalisen median tilejä. Online-chat-agentin ensisijainen vastuu on tarjota asiakastukea.

Jotkut työpaikat saattavat edellyttää puhelinpohjaista asiakaspalvelua. Jos haluat puhua ihmisten kanssa kirjoittamisen sijaan, nämä työt saattavat sopia sinulle paremmin.

16 parasta paikkaa online-chat-töiden löytämiseen

Monet hyvämaineiset yritykset tarjoavat nettityöt virtuaalisille chat-agenteille. Saatat tarvita erikoisosaamista työskennelläksesi teknologiayrityksissä, kun taas toiset voivat vaatia vain erinomaisia ​​asiakaspalvelutaitoja ja internetyhteyttä, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta kyseisestä tehtävästä.

1. Accolade-tuki

Accolade-tuki palkkaa asiakaspalvelijoita, jotka toimivat itsenäisinä urakoitsijoina. Tämä tarkoittaa, että he eivät saa maksettuja etuja, kuten sairausvakuutusta, palkattua vapaata tai 401(k)-suunnitelmaa.

Sen sijaan heillä on mahdollisuus valita, mitä tunteja he haluavat työskennellä. Ei ole selvää, mikä on palkka tai kuinka monta tuntia vaaditaan viikossa.

Edustajilla tulee olla:

 • Amerikkalainen aksentti
 • Erinomaiset asiakaspalvelu-, kirjalliset ja suulliset viestintätaidot
 • Silmää yksityiskohdille
 • Teknisen tuen taidot

Tässä ovat tekniset vaatimukset:

 • Kuulokkeet
 • PC, jossa on Windows 7–10 (Mac ei kelpaa)
 • Tietokoneesi on oltava kiinteästi kytketty Internetiin

Aiheeseen liittyvä: 25 laillista tapaa ansaita rahaa verkossa

2. Apple

Apple At Home Advisors vastaa kysymyksiin ja tarjoa online-chat-tukea Applen asiakkaille. Apple tarjoaa iMacin ja kuulokkeet kotona toimiville neuvonantajilleen. Tarvitset internetyhteyden ja rauhallisen työpaikan. Yritys kuitenkin korvaa osan Internet-kuluistasi.

Tässä työssä menestyminen auttaa, jos sinulla on kokemusta Applen tuotteista, kuten iPhoneista ja iPadeista, mutta se ei ole välttämätöntä. Apple tarjoaa koulutusta uusimpien Apple-tuotteiden teknisistä näkökohdista ja Applen lähestymistavasta asiakaspalveluun.

Apple At Home Advisor -ohjelma tarjoaa myös palkallista vapaata, tuotealennuksia ja ilmaisia ​​urakehitysresursseja. Apple tarjoaa osa-aikaisia ​​ja kokopäiväisiä At Home Advisor -rooleja. Saat lisätietoja palkasta ja eduista haastatteluprosessin aikana.

Aiheeseen liittyvä: 17 parasta paikkaa pienten tehtävien tai mikrotöiden löytämiseen

3. Asurion

Asurion on puhelinvakuutusyhtiö, joka palkkaa kotityötä tekeviä asiakaspalveluagentteja auttamaan asiakkaita korvausvaatimusten käsittelyssä ja vastaamaan teknisiin kysymyksiin. Työntekijät tienaavat 13,50 dollaria tunnissa alusta alkaen.

Tehtävä edellyttää:

 • Lukion tutkinto tai GED
 • Mahdollisuus työskennellä iltaisin, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä
 • Kuuden kuukauden kokemus asiakaspalvelusta
 • Kyky läpäistä tausta- tai huumetesti

Sinulla on myös oltava hiljainen työtausta ja nopea internetyhteys. Asurion toimittaa loput varusteet. Myös kaksikielisiä asiakastukipaikkoja on, mutta palkkaa ei ole listattu.

Aiheeseen liittyvät: 9 transkriptiotyötä, jotka maksavat äänen kirjoittamisesta tekstiksi

4. Amazon

Amazon työllistää etätyöntekijöitä asiakaspalvelutyöntekijöinä. Maaliskuusta 2019 alkaen Amazon tarjoaa 15 dollaria tunnissa sekä etuja kotona työskenteleville asiakaspalvelutyöntekijöille.

🔥 Empfohlen:  Tämä YouTube Apple Watch -sovellus on aivan yhtä naurettava kuin voit odottaa

Tässä roolissa asiakaspalvelutyöntekijöiden odotettiin työskentelevän noin 20–29 tuntia tyypillisen viikon aikana, mutta he pyysivät työntekijöitä olemaan käytettävissä jopa 60 tuntia viikossa asiakkaiden puheluiden ja chattien määrän perusteella.

Amazonin asiakaspalvelutyöntekijät voivat odottaa kommunikoivan asiakkaiden kanssa useilla eri tavoilla, puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Se on nopeatempoinen ympäristö, joka vaatii vahvaa asiakaslähtöisyyttä.

Aiheeseen liittyvä: 14 parasta tapaa ansaita rahaa Amazonissa (jotka eivät ole vain asioiden myyntiä)

5. Uber

Uber palkkaa yhteisön tukiedustajia ympäri maailmaa ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia puhelimen, sähköpostin ja chatin kautta. Uberissa työskennelläksesi sinun pitäisi pystyä osoittamaan empatiaa ajajia ja kuljettajia kohtaan. Uber etsii tukiedustajia, joilla on erinomaiset kirjalliset ja suulliset viestintätaidot.

Sinun pitäisi odottaa työskenteleväsi ilta- tai viikonloppuvuoroissa, kun tuen kysyntä on korkea. Uber palkkaa mieluummin tukiedustajia, joilla on liiketalouden, viestinnän, englannin tai journalismin kandidaatin tutkinto, mutta tutkintoa ei vaadita.

Tällä hetkellä Uber Community Support -työt ovat kokopäiväisiä toimistorooleja, eivät kotoa työskentelyä.

6. Nouse

Nousta palkkaa itsenäisiä työ-at-home chat-agentteja palvelemaan asiakkaidensa chat-tarpeita. Chat-agenttina tarjoat asiakkaillesi reaaliaikaista tukea ja vianetsintää.

Voit työskennellä useissa yrityksissä, jotka palkkaavat Arisen toimittamaan heille kokeneita chat-agentteja. Arise yhdistää sinut yrityksiin, mutta työskentelet itsenäisenä urakoitsijana. Tämä tarkoittaa, että sinulla on enemmän joustavuutta odottamissasi töissä.

Arise tarjoaa myös tukea uusille urakoitsijoille online-videoiden kautta.

Aiheeseen liittyvä: 29 parasta kotityötä, joista maksetaan hyvin

7. Best Buy

Paras osto palkkaa kokopäiväisiä asiakaspalvelu- ja asiakastukiagentteja ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia puhelimen ja chatin kautta. Joskus saatat vastata asiakkaille sosiaalisen median alustojen tai Best Buy -foorumin kautta.

Asiakkaiden ongelmiin voivat kuulua tekniset ongelmat, paikallista kauppaa koskevat kysymykset tai tuotteiden toimitukseen liittyvät ongelmat. Palveluagenttien tulee pystyä puhumaan asiakkaiden kanssa puhelimitse ja chatin kautta. Vähintään vuoden asiakastukikokemus on ihanteellinen.

Best Buy -asiakastukihenkilöiden tulisi pystyä työskentelemään joustavasti, mukaan lukien iltaisin ja viikonloppuisin. Se haluaa palkata agentteja, joilla on kokemusta kulutuselektroniikan kanssa työskentelystä ja vianmäärityksestä.

Agentit työskentelevät toimistossa tai vähittäiskaupassa, eivät kotoa käsin. Palkkaa ei mainita työpaikkailmoituksessa, mutta Geek Squadin työntekijöiden keskimääräinen ilmoitettu palkka[5] on noin 11-12 dollaria tunnissa.

8. Concentrix

Contentrix, entinen Convergys, on erikoistunut kotityövoiman rakentamiseen myynti- ja asiakastukitehtäviin. Se palkkaa tällä hetkellä 35 osavaltiossa etäasiakastukirooleja. Concentrixin käyttäminen edellyttää tietokoneen, suojatun työtilan ja Internet-yhteyden. Tietyillä asiakkailla voi olla lisävaatimuksia.

Palkka alkaa 10 dollarista tunnissa Concentrix-työntekijöille, ja sinulle maksetaan kahden viikon välein. Concentrix työllistää sekä koko- että osa-aikaisia ​​työntekijöitä, ja voit tehdä töitä enintään 40 tuntia viikossa. Sovit aikataulustasi, kun tulet töihin.

Concentrix tarjoaa sekä henkilökohtaista että verkkokoulutusta, jotka molemmat ovat ilmaisia. Harjoittelun jälkeen Concentrix arvioi sinut varmistaakseen, että olet valmis työskentelemään asiakkaiden kanssa.

9. OutPLEX

OutPLEX, aiemmin Talk2rep, tarjoaa ulkoistuspalveluita asiakastukitoimintoihin, mukaan lukien live chat ja tekstituki. Yritys palkkaa yhdysvaltalaisia ​​kotityötä tekeviä asiakaspalveluedustajia. OutPLEXin avulla voit ratkaista asiakkaiden ongelmat sähköpostitse tai puhelimitse.

Saadaksesi näihin online-chat-töihin, sinun on kyettävä kirjoittamaan vähintään 30–50 sanaa minuutissa ilman virheitä. Sinä pystyt Tarkista kirjoitusnopeus verkossa.

Tietokoneessasi on oltava kiinteä internetyhteys, ja siinä on oltava Windows-käyttöjärjestelmä (Apple-tietokoneet eivät ole tukikelpoisia). Sinulla on myös oltava lukiokoulutus tai GED-tutkinto, kyky tehdä moniajoja, kyky tehdä itsenäistä tutkimusta sekä erinomaiset viestintä-, oikeinkirjoitus- ja kielioppitaidot.

10. Chat-kauppa

Live-chat-agentit edustavat Chat-kauppa asiakkaita ympäri maailmaa. Chat Shop tarjoaa koulutusta agenteille, mutta sinun tulee puhua englantia äidinkielenään, jolla on erinomaiset kielioppi- ja kirjoitustaidot. Tällä hetkellä se palkkaa vain Floridassa, Georgiassa, Tennesseessä ja Texasissa.

Sinun tulee myös olla organisoitu työntekijä, joka osaa tehdä monia asioita ja oppia uusia taitoja. Chat Shopin edustajat työskentelevät yleensä 20–40 tuntia viikossa kotoa käsin.

Uusien agenttien on toimitettava kotitoimistonsa laitteistoon, mukaan lukien kaksi näyttöä ja kiinteä internetyhteys. Chat Shop suosittelee myös ulkoisen näppäimistön ja hiiren hankkimista, jos käytät kannettavaa tietokonetta työhön.

11. SiteStaff

SiteStaff tarjoaa boutique-chat-palveluita yrityksille. SiteStaffissa asiakaschatin isännät keskittyvät tarjoamaan yksilöllistä palvelua jokaiselle asiakkaalle, ja voit tehdä työn kotitoimistostasi käsin.

🔥 Empfohlen:  Mitä ovat Twitterin superseuraukset

Saadaksesi Chat Host -roolin SiteStaffissa, sinun tulee pystyä kirjoittamaan vähintään 65–75 sanaa minuutissa. Tarvitset vahvan välimerkkien, kieliopin ja oikeinkirjoituksen tuntemuksen.

SiteStaff etsii Chat-isäntiä, jolla on poikkeukselliset ongelmanratkaisutaidot. Palkkaa ja etuja ei mainita sen sivustolla, mutta sinun pitäisi saada niistä lisätietoja rekrytointiprosessin aikana.

12. Elävä henkilö

LivePerson palkkaa asiakaskumppaneita hallitsemaan yritysasiakkaiden portfoliota. LivePersonin asiakaskumppani työskentelee läheisessä yhteistyössä asiakkaan johtoryhmän kanssa koko suhteen ajan.

Tässä roolissa työskentelet etänä ja ohjaisit jatkuvaa kehitystyötä, tulet asiantuntijaksi LivePersonin tarjonnassa ja hallitset asiakassopimuksia.

LivePerson edellyttää vähintään kandidaatin tutkintoa ja vähintään seitsemän vuoden kokemusta tilinhallinnasta. Jos sinulla on MBA-tutkinto, se on plussaa. Siinä ei mainita palkkaa, mutta LivePerson tukee perhe-elämääsi kilpailuetuilla ja palkallisella vapaa-ajalla.

13. LiveWorld

LiveWorld palkkaa sekä koko- että osa-aikaisia ​​kotityötä asiakaspalveluagentteja tarjoamaan asiakaspalvelua ja markkinointia. LiveWorld-agenttina sinun tulee puhua sekä tukemaasi kieltä että englantia.

Ensisijainen vastuusi LiveWorldissä sisältää asiakkaiden sosiaalisen median viesteihin vastaamisen, käyttäjien sisältöön vastaamisen sosiaalisessa kontekstissa ja asiakkaiden kysymyksiin vastaamisen.

Tämä ei ole puhelinpohjainen asema. Koska kirjoitat paljon, sinulla tulee olla erinomaiset kielioppi-, välimerkki- ja oikeinkirjoitustaidot. Sinun on sitouduttava työskentelemään tiettyjä aikalohkoja rauhallisessa paikassa.

Joskus tarvitaan öitä, viikonloppuja ja pyhäpäiviä. Sinun tulee tarjota luotettava internet- ja puhelinyhteys sekä tietokone.

14. Support.com

Jos olet kiinnostunut työskentelemään kotoa käsin nopeatempoisessa ympäristössä, tutustu Support.comyhteyskeskuksen mahdollisuuksia. Support.com tarjoaa teknisiä tukipalveluita asiakkaille puhelimitse ja chatissa.

Koska Support.com on keskittynyt tekniikkaan, sinulla on oltava kokemusta Mac-, iOS-, Android- tai Windows-laitteiden vianetsinnästä.

Support.comin kanssa työskentelyn etuja ovat palkallinen koulutus, lukukausimaksujen korvaus, sairausvakuutus ja palkallinen vapaa-aika. Support.com tarjoaa myös sisältökirjaston, joka auttaa sinua laajentamaan teknisen tuen taitojasi ja uraasi.

Se tarjoaa myös verottoman kotityökorvauksen. Useat online-arvostelut kertoivat, että korvaus oli 0,50 dollaria tunnissa Internetin ja laitteiden käytön korvaamiseksi.

15. Hienot kädet

Jos haluat enemmän vaihtelua kuin tyypillinen online-chat-työ, rekisteröidy a Hienot kädet virtuaalinen avustaja. VA:na voit tehdä useita erilaisia ​​tehtäviä, mukaan lukien online-chat-työt. Fancy Hands palkkaa virtuaalisia avustajia mihin tahansa aikatauluun, joten voit valita vapaasti omat tunnit.

Kun aloitat, jokainen tehtävä maksaa 3–7 dollaria. Palkka voi nousta sitä mukaa, kun saat kokemusta, ja se vaihtelee todennäköisesti tehtävän monimutkaisuuden, tehtävän suorittamisen nopeuden ja muiden tekijöiden mukaan.

Menestyäksesi VA:na sinulla tulee olla erinomaiset kommunikaatiotaidot, Internet-tutkimustaidot ja halu kokeilla uusia asioita. Sinulla tulee olla oma tietokone ja kuulokemikrofoni.

Fancy Hands vuokraa myös paikan päällä Asiakastukikumppanit NYC:n toimistolleen. Asiakastukihenkilöt auttavat vianmäärityksessä ja asiakasongelmien hallinnassa. Tämä työ edellyttää viikonloppuisin saatavuutta.

16. Freshworks

Freshworks palkkaa Customer Success Manageria työskentelemään Software as a Service (SAAS) -asiakkaiden kanssa. Customer Success Managers (CSM:t) tukevat kaikkia Freshworks-ratkaisuja, mukaan lukien Freshdesk, Freshservice ja paljon muuta.

Viestit asiakkaiden kanssa puhelimitse ja videolla, tarjoten arvokkaita näkemyksiä ja koulutusta. CSM-rooli perustuu Freshworksin San Mateon Kalifornian toimistoon, eikä etätyötä ole saatavilla.

Online Chat Jobs -sivustot asiakkaiden löytämiseksi

Jos olet valmis löytämään omat asiakkaasi, voit suunnitella aikataulun, joka sopii sinulle ja henkilökohtaiseen tilanteeseen. Freelance-työsivustot tarjoavat mahdollisuuden määrittää omat hinnat ja aukioloajat, ja ne voivat myös yhdistää sinut asiakkaisiin.

FlexJobs

FlexJobs tarjoaa kuratoidun luettelon etä- ja joustavista töistä. Se kattaa osa- ja kokoaikatyöt sekä aloittelijoille että kokeneille hakijoille. Flexjobs auttaa sinua löytämään etä- ja joustavia työmahdollisuuksia, joita et ehkä näe tyypillisissä työpaikoissa.

Työpaikkailmoitukset sisältävät sekä freelance- että työntekijärooleja. FlexJobs tarjoaa myös laajoja resursseja, jotka auttavat sinua työnhaussa. Näitä ovat työnhaun tarkistuslistat, ansioluettelot ja videoesittelyt.

FlexJobsin käyttö maksaa 14,95 dollaria kuukaudessa, ja jäsenenä sinulla on pääsy kaikkiin työpaikkailmoituksiin ja työnhakuresursseihin. Voit maksaa kuukauden kerrallaan, jos uskot työnhaun jäävän lyhyeksi.

Työnhakijoille, jotka odottavat etsivänsä pidempään, FlexJobs tarjoaa myös neljännesvuosittaiset ja vuosittaiset hinnat. Jos et ole tyytyväinen palveluun, voit pyytää hyvitystä 30 päivän kuluessa.

🔥 Empfohlen:  15 sisältömarkkinoinnin virhettä, joita kannattaa välttää ja mitä tehdä sen sijaan

Fiverr

Voit työskennellä itsenäisenä asiakaspalvelun edustajana Fiverr julkaisemalla palvelusi sivustolla.

Rekisteröidy vain, määritä profiilisi ja lähetä chat-agenttipalvelusi Fiverrin kauppapaikalle. Fiverr antaa sinun olla yhteydessä asiakkaisiin, neuvotella ehdoista ja kerätä maksuja.

Saat maksun, kun asiakkaasi on vahvistanut työn. Fiverr tarjoaa muutamia erilaisia ​​maksutapoja, mukaan lukien PayPal ja suora talletus.

Voit asettaa hinnat missä tahansa välillä 5–995 dollaria. Ennen kuin luot yritystiedot, etsi samankaltaisia ​​keikkoja nähdäksesi, mitä muut ihmiset veloittaa. Muista julkaista asiaankuuluvia tietoja taidoistasi, kuten kielen taidosta ja kirjoitusnopeudesta.

Kerro potentiaalisille asiakkaille, kuinka monta tuntia olet käytettävissä, ja tee puheenvuorostasi ystävällinen ja ammattimainen.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka ansaita rahaa oikoluku kaikkialla maailmassa

Upwork

Voit alkaa etsiä töitä Upworkista mennessä ilmaisen profiilin luominen ja etsit sitten sinua kiinnostavia chat-tukityöilmoituksia. Upwork korostaa työpaikkoja, jotka saattavat sopia hyvin, ja lähettää sinulle sähköpostia, kun uusia työpaikkoja julkaistaan. Kun löydät jotain sinua kiinnostavaa, voit esitellä palvelusi asiakkaalle.

Upwork myös virtaviivaistaa työprosessia mahdollistamalla yhteydenpidon asiakkaasi kanssa ja laskun sivuston kautta.

Vaikka voit luoda profiilin ilmaiseksi, Upwork veloittaa 20 % ensimmäisestä asiakkaan kanssa laskutetusta 500 dollarista, 10 % elinikäisistä laskuista asiakkaan kanssa 500–10 000 dollarin välillä ja 5 % elinikäisistä yli 10 000 dollarin laskuista.

Pidä tämä mielessä, kun etsit Upworkin työpaikkoja. Maksat myös 0,15 dollaria joka kerta, kun otat yhteyttä potentiaaliseen asiakkaaseen.

Freelancer

Päällä Freelancer, voit olla yhteydessä asiakkaisiin, jotka palkkaavat freelancereita lähes mihin tahansa työhön. Luo ensin profiili, joka sisältää taitosi ja kokemuksesi. Kun löydät sinua kiinnostavan työn, voit jättää tarjouksen potentiaaliselle asiakkaalle.

Jos tarjouksesi hyväksytään, voit suorittaa työn ja saada maksun. Kun sinulla on muutama työpaikka, voit nostaa hintojasi ja tarjota enemmän.

Sinun on maksettava päästäksesi töihin Freelancerilla. Intro-suunnitelma, jonka hinta on 0,99 dollaria kuukaudessa, antaa sinun listata 30 taitoa ja lähettää 15 tarjousta kuukaudessa.

Kun päivität jäsenyytesi, saat käyttöösi lisäominaisuuksia ja voit lähettää lisätarjouksia ja lisätä lisätietoja profiiliisi. Voit myös vähentää jäsenyyden kuluna veroistasi.

Uudet freelancerit voivat tehdä suuren vaikutuksen esittämällä räätälöidyn, ammattimaisen ehdotuksen mahdollisille asiakkaille.

Vinkkejä ansaita enemmän rahaa chat-operaattorina

Anna Barker, The Logical Dollarin perustaja, työskenteli yrityksessä, joka tarjosi vakuutusyhtiöille asiakastukiagentteja auto-onnettomuuksien käsittelyssä. Hän sanoi, että operaattoreiden pitäisi pystyä kirjoittamaan positiivisella tavalla, jotta mitään heidän sanomistaan ​​ei tulkita väärin. Tämä voi olla vaikeaa tehdä tekstin avulla, mutta se on ratkaisevan tärkeää tämän tyyppisessä työssä.

Vaikka monet kodin tekstikeskusteluoperaattorityöt eivät vaadi aikaisempaa kokemusta, jotkin tarvitsevat jonkun, jolla on laki-, kieli- tai tekninen tausta. Hyvät uutiset? Ne, joilla on tätä kokemusta, voivat usein tehdä enemmän.

“Lisäksi, jos sinulla on osaamisalueita, kuten työkokemusta tietystä alasta tai toisesta kielestä, katso, voitko hyödyntää sitä korkeamman palkan tarjoavassa asemassa”, Barker sanoi. “Oikeudellinen taustani, niin minimaalinen kuin se oli tuolloin opiskelijana, oli ehdottomasti etu tästä näkökulmasta.”

Monet yritykset palkkaavat online-chat-agentteja parantaakseen asiakaskokemusta. Jotkut mahdollisuudet ovat joustavampia, joten chat-agentit voivat määrittää omat aukioloaikansa. Muut työtehtävät edellyttävät tiettyjen vuorojen tekemistä ja paikan päällä olemista.

“Jotkut yritykset pyytävät chat-operaattoreitaan olemaan käytettävissä yövuoroissa, jotta asiakkaat voivat keskustella jonkun kanssa milloin tahansa, päivällä tai yöllä”, Barker sanoi. “Se voi toimia sinulle, mutta jos ei, varmista vain, että olet tietoinen tunnit, joille olet kirjautunut.”

Menestyneet chat-agentit nauttivat moniajosta nopeatempoisessa ympäristössä. Barker sanoi, että agentit arvioidaan usein sen mukaan, kuinka monta pyyntöä he voivat täyttää työvuoronsa aikana. Jos haluat jotain vähemmän hektistä, harkitse tiedonsyöttötöitä tai muita kotityökeikkoja.