Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

16 parasta Fiverr-vaihtoehtoa (sivustot, kuten Fiverr)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 16 parasta Fiverr-vaihtoehtoa (sivustot, kuten Fiverr)

Jos olet freelancerina, sinun on täytynyt kuulla tästä valtavasta freelance-markkinapaikasta nimeltä Fiverr. Tämä sivusto auttaa sinua saamaan työpaikan freelancerina. Se on yksi tunnetuimmista alustoista, jossa heidän kirjoissaan on yli miljoona freelanceria, ja voit helposti löytää tarpeisiisi sopivia ihmisiä.

Se on erinomainen alusta työnhakuun, yhteydenpitoon potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja työsi esittelyyn. Täällä voit saada kykyjä kaikkialta maailmasta suorittamaan tehtävät sen sijaan, että palkkaisit kokopäiväisen henkilöstön. Fiverrissä voit saada työpaikkoja alkaen 5 dollarista, kuten nimestä voi päätellä. Se vaatii 20 % provisiota tai voit myös sanoa, että 5 dollarista sinun on maksettava 1 dollari Fiverrille.

Fiverrillä on kuitenkin useita haittoja, kuten heillä ei ole hyvää tarkistusprosessia; näin ollen kuka tahansa voi olla osa sitä, mikä heikentää laatua, ja ratkaisuprosessi on epämääräinen ja paljon muuta. Ihmiset etsivät parhaat Fiverr-vaihtoehdot saada parempia ihmisiä töihin kohtuulliseen hintaan.

16 parasta Fiverr-vaihtoehtoa – Fiverrin kaltaiset sivustot

Hio ansioluettelosi ja päivitä se kaikilla omistamillasi taidoilla, kuten alla mainitut sivustot auttavat sinua saamaan erinomaisia ​​työpaikkoja tarpeidesi mukaan, ja mikä parasta, ne kaikki ovat luotettavia ja niillä on hyvät arvostelut. Tässä on joitain parhaat sivustot, kuten Fiverr, sekä freelancereille että yrityksille, jotka etsivät ihmisiä työhönsä:

1. Upwork

Se on yksi Fiverrin suurimmista kilpailijoista ja vaihtoehdoista. Tämä yritys perustettiin Elancen ja oDeskin yhdistämisen jälkeen; ne olivat aiemmin parhaita freelance-sivustoja. Upwork tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja on asettanut ohjeet varmistaakseen, että kaikki tapahtumat tapahtuvat saumattomasti.

Upworkista voit saada kirjoittamiseen, IT:hen ja ohjelmointiin, markkinointiin, graafiseen suunnitteluun, sovelluskehitykseen ja moniin muihin nicheihin liittyviä töitä. Freelancerina voit tehdä yksityiskohtaisia ​​profiileja ja lisätä linkkejä aikaisempiin projekteihin sekä määrittää omat tuntihinnat. Voit valita heidän ilmaiset tai maksulliset ohjelmansa tarpeidesi mukaan.

Plussat:

 • Upwork tarjoaa laajan valikoiman keikkoja. Täältä löydät lukuisia työkategorioita sosiaalisen median hallinnasta web-suunnitteluun, virtuaaliassistenttiin, kirjoittamiseen, bloggaamiseen, kirjoittamiseen ja paljon muuta.
 • Suurin etu freelancereille on, että he voivat saada kokoaikasopimuksen, jos asiakas on tyytyväinen työhönsä.
 • Joustavat vuokra- ja maksuvaihtoehdot.
 • Upwork veloittaa vain 10% freelancerien ansaitsemista rahoista, mikä on puolet Fiverr veloittaa.

Haittoja:

 • Joskus on vaikea saada töitä Upworkin parissa, koska sinun on luotava oma verkosto saamalla valtava määrä myönteisiä arvosteluja. Tämä prosessi voi olla hyvin aikaa vievä.

2. Freelancer

Se on loistava paikka sekä freelancereille että yrityksille, koska se on valtava ja edullinen alusta. Täällä voit olla varma laadukkaasta työstä, sillä heillä työskentelee yli 41 miljoonaa freelanceria, jotka voivat tehdä vaikeimmankin työn puolestasi. Heillä on valittavana yli 850 kategoriaa, mikä tarkoittaa, että jos sinulla on lahjakkuutta, sinua odottaa työpaikka Freelancerissa.

Täältä voit saada töitä, jotka liittyvät sisällön kirjoittamiseen, tietojen syöttämiseen, henkilöstöresursseihin, transkriptioon, web-suunnitteluun jne. Ensin sinun on suoritettava rekisteröintiprosessi ja sen jälkeen voit rekisteröityä heidän kanssaan. Saat niiden mukana 8 ilmaista sovellusta ennen kuin aloitat premium-version.

Plussat:

 • Heillä on rajattomasti työvaihtoehtoja, mikä tarkoittaa, että freelancereilla on paljon mahdollisuuksia, joihin he voivat tarttua.
 • Hyvä puoli siinä on, että freelancerit voivat valita itse työaikansa. Se mahdollistaa suuremman joustavuuden ja vapauden toimeksiantojen valinnassa.
 • Sen mukana tulee ladattava sovellus, joka auttaa sinua pitämään ajan tasalla. Tämä hyödyttää sinua maksussa, koska voit pitää kuvakaappauksen työajoistasi ja lähettää sen yritykselle todisteena siitä, kuinka kauan olet työskennellyt.
 • Paikalla oleva rekrytoija helpottaa palkkaamista (maksua vastaan)

Haittoja:

 • Freelancerissa on havaittu, että työnantajat valitsevat yleensä kokeneempia freelancereita, mikä vaikeuttaa aloittelijoiden työn saamista.

Lue myös: Fiverr-kumppanuusohjelman tarkistus

3. Guru

Se on yksi parhaista sivustot, kuten Fiverr sillä sillä on valtava joukko kykyjä yli 2 miljoonalla aktiivisella työnhakijalla. Se perustettiin vuonna 1998, joten se on yksi listan vanhimmista freelance-työmarkkinasivustoista. Se on verkostoitumisalusta, joka keskittyy pääosin asiantuntijapalveluihin ja tarjoaa pääosin suunnittelutyöhön liittyviä palveluita.

Täältä saat helposti miljoonia kokeneita freelancereita kaikkiin tarpeisiisi, suunnittelusta logojen tekemiseen tai nurmikon leikkaamiseen jne. He tarjoavat käyttäjilleen myös erillisen ominaisuuden, jota kutsutaan nimellä Työhuonemikä helpottaa useiden töiden hallintaa kerralla.

Plussat:

 • Gurua suositellaan pienille yrityksille, joissa yksi henkilö voi tehdä koko tehtävän.
 • Se tarjoaa sinulle helppoja ja aikaa säästäviä tapoja olla vuorovaikutuksessa freelancerien kanssa, saada laskuja ja maksaa turvallisen sisäisen järjestelmän kautta.
 • Se tarjoaa viestintäpalvelun, jota voidaan käyttää sekä Android- että Windows-selaimessa, mikä tekee yhteydenpidosta helppoa sekä yritysten että freelancerien kesken.
 • Guru antaa enemmän turvaa ja suojaa sekä ostajille että myyjille.

Haittoja:

 • Ei paljon hyötyä suurille yrityksille, koska sitä olisi vaikea ylläpitää.
🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita 25 000 dollaria nopeasti (12 parasta tapaa vuonna 2023)

4. Toptal

Toptal on huippulahjakkuuksien lyhyt muoto, ja he todistavat sen, mitä sanovat. Heillä on erilainen työstrategia verrattuna muihin listalla oleviin, koska he muodostavat alan top 3 % freelance-lahjakkuuksista. Tämä tarkoittaa, että Toptalista saat huippuluokan työntekijöitä ja joudut maksamaan heille vastaavasti.

Kaikki heidän isännöimänsä freelancerit tarkastetaan viisivaiheisella prosessilla, joka sisältää taitojen arviointitestejä, haastatteluja ja testiprojektin, joka tarkoittaa, että he palkkaavat parhaat kyvyt. Ne tarjoavat työntekijöille tiettyjä taitoja, etkä löydä täältä yhtään kirjailijoita tai sosiaalisen median markkinoijia.

Siksi, jos tarvitset korkealaatuisia työntekijöitä ja sinulla on korkea budjetti, Toptalin tulisi olla ensimmäinen alusta, jota sinun tulee harkita.

Plussat:

 • Liikemiehenä voit olla varma, että saat huipputekniikan.
 • Sillä on yksi parhaista seulontaprosesseista. Toptal eliminoi 97 % hakijoista ja yltää eliittiin 3 %. Näin ollen, jos pystyt selviytymään seulontaprosessista, saat varmasti korkeat välityskeikat.
 • Toptalista saat sopivat palvelut nopeasti, mikä eliminoi rekrytoinnin turhautumisen.
 • Sinun ei tarvitse olla huolissaan huijauksista tai huonolaatuisesta työstä, sillä se on turvallisempi ja vähemmän riskialtis alusta.

Haittoja:

 • Niiden tiukka seulontaprosessi rajoittaa mahdollisuuksiasi saada palkkaa, varsinkin jos olet aloittelija.

Lue myös: 30 tapaa ansaita rahaa verkossa

5. PeoplePerHour.com

Se on yksi niistä parhaat Fiverr-vaihtoehdot koska sillä on samanlainen kokoonpano. Se on avoin kaikille, mutta heitä haastatellaan ennen kuin heidät lisätään alustalle. Se on myös turvallisempi kuin Fiverr. Näin ollen alusta sopii paremmin pienille yrityksille, joissa he voivat tavata freelancereita, jotka voivat auttaa heitä projekteissaan nopeasti ja tehokkaasti.

PeoplePerHourissa voit saada työpaikkoja eri nicheihin, kuten sisällönkirjoittamiseen, markkinointiin, kirjanpitoon, suunnitteluun jne. Niiden avulla voit olla varma, että saat laadukkaat palvelut maksamallasi rahalla. Hyvä puoli on, että täällä voit palkata projektikohtaisesti tai tunneittain; voit valita saatavuuden mukaan.

Plussat:

 • Siinä on helppokäyttöinen kojelauta, jonka avulla näet koko rekrytointiprosessin. Tämä tekee siitä läpinäkyvän prosessin sekä yrityksille että ehdokkaille.
 • Yritykset, jotka haluavat leikata kustannuksia, olisivat hyödyllisiä, koska PeoplePerHour on budjettiystävällinen alusta.
 • PeoplePerHour valvoo freelancereita ja suojelee heitä kaikilta petoksilta.
 • Yritykset valitsevat tämän alustan, koska freelancerit ovat alttiita kokeneemmiksi työnhakijoille asetettujen tiukkojen ohjeiden vuoksi.

Haittoja:

 • Niiden käyttöliittymä on hieman vaikea ymmärtää.

6. Truelancer

Tämä on suhteellisen uudempi työkalu markkinoilla, mutta on parempi kuin monet muut vanhat työkalut. Heillä on ammattilaisia ​​kaikkialta maailmasta, joten yritykset voivat hyötyä tästä, koska monet ihmiset tulevat alueilta, joilla on alhaisemmat elinkustannukset. Näin ollen ulkomaiset freelancerit ja yritykset voivat hyötyä tästä enemmän kuin paikalliset freelancerit.

Tällä alustalla voit saada työpaikkoja, jotka liittyvät lukuisiin markkinaraon, kuten IT, ohjelmointi, web-suunnittelu, rahoitus, järjestelmänvalvoja, SEO jne. Toinen tämän alustan käytön etu on, että se on yksi luettelossa mainituista edullisimmista alustoista. Truelancer tarjoaa sinulle kolme vaihtoehtoa freelancerin etsimiseen. Voit etsiä niitä ennalta määritetyillä keikoilla, sisältöön perustuvilla joukkolähteillä tai suodattamalla freelance-profiilien kautta.

Plussat:

 • Truelancerissa voit tutustua laajaan valikoimaan freelance-töitä ja luokitella ne kaupungin mukaan löytääksesi lähimmän työpaikan sijaintisi mukaan.
 • Parasta on, että voit myös pyytää hakijalta työnäytteen ennen työn antamista.
 • Voit analysoida kaikki freelancerit ja haastatella heidät ennen lopullisen hakijan valitsemista.
 • Voit käyttää Truelanceria myös selaimella, Android- ja iPhone-laitteella.

Haittoja:

 • Valitettavasti, jos työsi hylätään, saat asiakkaalta hyvityksen 30 päivän kuluttua, Truelancer veloittaa sinulta noin 5 % projektisi kokonaissummasta.

7. SolidGigs

Se on täydellinen sivusto freelance-aloittelijoille, koska täältä voit saada monenlaisia ​​​​töitä, jotka liittyvät kirjanpitoon, hallintoon, suunnitteluun, litterointiin ja paljon muuta. He myös lähettävät sinulle päivittäin ilmoituksia parhaista 1 %:n työpaikoista, jotka ovat saatavilla alustalla. Löydät täältä helposti työpaikan säästämättä aikaa, koska heidän palkkaamisprosessinsa on melko yksinkertainen.

Sinun tarvitsee vain rekisteröityä; Kun rekisteröinti on valmis, alat vastaanottaa sähköposteja joistakin parhaista sivustolla olevista työpaikoista. Sen lisäksi, että se osoittaa sinulle erinomaisia ​​työmahdollisuuksia, se tarjoaa hakijoille resursseja, jotka voivat auttaa heitä lisäämään freelancerina taitojaan.

Plussat:

 • Se tarjoaa yli 127 kurssia, videota, opetusohjelmaa, oppituntia, työkaluja, malleja ja muita työkaluja parantaaksesi taitojasi ja nostaaksesi freelance-urasi tasoa.
 • Saat päivittäisiä työilmoituksia, mikä voi säästää valtavasti aikaa, koska sinun ei tarvitse viettää tunteja tai päiviä täydellisen työn löytämiseen.
 • Se tarjoaa sinulle nopean pääsyn haastatteluihin ilman haittaa.

Haittoja:

 • SolidGigs on suhteellisen kallis muihin luettelossa oleviin verrattuna. Heidän maksunsa on 2 dollaria ensimmäiseltä päivältä ja sen jälkeen 19 dollaria kuukaudessa.

Lue myös: 30 kannattavinta keikkaa Fiverrillä

8. Ulkoista

Tämä on yksi niistä suosituimmat Fiverr-vaihtoehdot joka perustettiin vuonna 2014. He ovat asettaneet itsensä verkostoksi henkilöstön ja toiminnan seurantaan sen sijaan, että palkkasivat freelancereita yhteen projektiin. Asiakkaat valitsevat freelancereita ja antavat heille etätyötä, joka voi olla joko kokopäiväistä tai osa-aikaista. Voit valita etätyöntekijän, jonka haluat palkata sen sijaan, että valitset eri freelancereita tekemään työtä.

🔥 Empfohlen:  7 parasta ilmaista Shopify-teemaa verkkokauppaasi

Tämä alusta on täydellinen sinulle, jos haluat luoda pitkäaikaisen suhteen freelancerien kanssa. Heillä on yli 2 50 000 rekisteröitynyttä ihmistä eri puolilta maailmaa, mikä tarkoittaa, että voit saada uskomattomia kykyjä ja voit valita ehdokkaat myös maittain, jos yrityksesi vaatii.

Plussat:

 • Ulkoistaa palkkaa työntekijöilleen suoraan ilman lisäkustannuksia.
 • Se on täydellinen valinta yrityksille, jotka etsivät osa-aikaista tai kokopäiväistä työpaikkaa etätyöntekijöiden kanssa.
 • Parasta on, että he palvelevat asiakkaita yksilö-, yritys- ja asiantuntijapalveluiden paketeilla. Kaikilla niistä on omat ainutlaatuiset ominaisuudet ja maksu.
 • Työnantajat voivat seuloa työntekijät suoraan.

Haittoja:

 • Ulkoistaminen ei ole suositeltavampaa kertaluonteisissa tehtävissä.

9. Gigbucks

Tämä on erinomainen alusta, josta löydät helposti lyhytaikaisia ​​keikkoja. He ottavat palkkion 20% maksetuista keikoista, aivan kuten Fiverr. Parasta on, että sen avulla käyttäjät voivat asettaa hinnat valintansa ja osaamisensa mukaan; he voivat valita palveluistaan ​​5–50 dollarista.

Voit ottaa suoraan yhteyttä ostajiin, mutta he voivat valita itselleen mieluisimman. Gigbucks auttaa freelancereita julkaisemaan niin monta keikkaa kuin haluavat, mutta ei ole suositeltavaa julkaista samoissa paikoissa uudestaan ​​​​ja uudestaan, koska se voi johtaa tilisi jäädyttämiseen.

Plussat:

 • Tavallisten digitaalisten palveluiden lisäksi sen tarjoamat muut kategoriat ovat typeriä juttuja, hauskoja ja outoja sekä lahjaideoita.
 • Ostajat ja myyjät voivat lähettää keikan ilmaiseksi. Voit ladata rajattomasti keikkoja, koska se lisää mahdollisuuksia saada työtä.
 • Gigbucksissa on arvostelu- ja tasojärjestelmä, joka auttaa parhaiten suoriutuvia freelancereita pysymään sivun kärjessä ja saamaan mahdollisimman paljon tarjouksia.
 • Ne tarjoavat erinomaista asiakastukea nopealla vastausnopeudella.

Haittoja:

 • Heillä on 50 dollarin maksurajoitus.
 • Suurin haittapuoli on, että kunnes saavutat keikkatason 3, sinun on odotettava 14 päivää ennen kuin nostat ansaitsemasi rahat.

10. 99 mallia

Se on loistava alusta erityisesti suunnittelijoille. Täällä voit helposti saada työpaikan suunnittelijana, koska he julkaisevat tuhansia työpaikkoja joka päivä. Se yhdistää suunnittelijat asiakkaisiin, joilla on suunnitteluprojekteja ja jotka tarvitsevat laadukasta työtä.

Saadaksesi työpaikan 99designsille, sinun on ensin julkaistava suunnittelusi; sen jälkeen voit tarkistaa ehdotukset ja tarkastella mahdollisten suunnittelijoiden aiempia töitä. Tämän jälkeen voit valita haluamasi ehdokkaan ja nimittää hänet projektiisi.

Heillä on niin monia vaihtoehtoja, että voit helposti saada etsimäsi työn. Työtyyppi sisältää tuotteiden ja verkkosivujen suunnittelun, logojen ja uutiskirjeiden valmistuksen ja paljon muuta. Täällä voit mainostaa kaikenlaista suunnittelutyötä, ja monet ihmiset ovat valmiita maksamaan sinulle taidoistasi. Verkkosivustonsa tietojen mukaan suunnittelijat tienaavat yhdessä noin 900 000 dollaria kuukaudessa, ja he ovat laskeneet liikkeeseen vähintään 12 miljoonaa dollaria.

Plussat:

 • Saat korkealaatuisia palveluita ilman suuria ongelmia.
 • Suhteellisen kohtuullinen kuin muut listalla olevat.
 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä.

Haittoja:

Heillä on rajoitetut työkategoriat, koska se on erityisesti tarkoitettu vain suunnittelijoille.

11. Vapauttaa

Tämän hämmästyttävän alustan perustivat vuonna 2015 kaksi verkkokaupan yrittäjää, Nathan Hirsch ja Connor Gillivan. Tämä on yksi johtavista työnhakusivustoista, koska täältä saat erilaisen työn osaamisesi mukaan. Täältä voit saada töitä erilaisissa markkinarakoissa, kuten suunnittelussa, kirjanpidossa, kirjoittamisessa, mainonnassa, virtuaaliassistenttina jne.

He tekevät taustatarkistuksen kaikille työntekijöille, jotta yritysten tai heitä palkkaavien ihmisten ei tarvitse huolehtia ehdokkaiden uskottavuudesta. Hämmästyisit, kun tietäisit, että he palkkaavat vain parhaan 1 %:n hakijoista.

Plussat:

 • Parasta FreeUpissa on, että yritykset voivat rekisteröityä ja lähettää töitä ilmaiseksi. Lisäksi he voivat saada laadukkaita hakijoita yhden arkipäivän kuluessa.
 • Ympärivuorokautinen asiakastuki.
 • Jos freelance-työntekijä eroaa välissä, FreeUp korvaisi ne välittömästi asiakkaille ja kattaisi mahdolliset korvauskulut.
 • He maksavat viikoittaisia ​​maksuja.

Haittoja:

 • Ne palvelevat enemmän toimistoja, jotka haluavat palkata.

Lue myös: 120 parasta kumppaniohjelmaa

12. FlexJobs

Jos etsit alustaa, jossa työnhaku helpottuu, FlexJobs on paras vaihtoehto. Täältä voit saada monenlaisia ​​töitä, jotka vastaavat taitojasi ja kokemustasi. FlexJobsissa voit saada joustavia freelance-töitä, mikä tarkoittaa, että voit työskennellä saatavuuden mukaan.

Heti kun kirjaudut sisään, voit luoda profiilisi ja sinulla on pääsy loputtomiin työpaikkoihin lukuisilla markkinaraoilla. Se on luotettava alusta, koska täällä sinun ei tarvitse huolehtia huijauksista, toistuvista viesteistä, rikkinäisistä linkeistä tai mainoksista täällä. Sinun ei myöskään tarvitse käydä portaalissa toistuvasti tarkistaaksesi uusia työpaikkailmoituksia, sillä ne lähettävät sähköposti-ilmoituksen aina, kun työnantaja julkaisee työpaikan.

Plussat:

 • Tältä alustalta löydät erinomaisia, käsin seulottuja, ammattimaisia ​​ja luotettavia osa-aikatöitä. FlexJobia käyttää 5 460 yritystä, ja työnhakijoille on tarjolla yli 29 000 työpaikkaa.
 • Hakijoilla on valtava mahdollisuus saada laadukkaita töitä ilman suurempia ongelmia.
 • FlexJobs tarjoaa yli 50 keikkaluokkaa; täältä voit saada erilaisia ​​​​töitä freelance-työstä kokopäiväiseen osa-aikaiseen, paikallisesta maailmanlaajuiseen tai mitä tahansa tarpeidesi mukaan.
🔥 Empfohlen:  GreenSole-menestystarina – Kuinka ympäristöystävällinen jalkineiden startup tekee kestävän eron

Haittoja:

 • Laatu ei koskaan tule ilmaiseksi; joten sinun on maksettava, jos käytät FlexJobs-palveluita.

13. Työntekijät

Se on yksi niistä parhaat Fiverr-vaihtoehdot, koska täällä voit saada erilaisia ​​​​töitä ja työskennellä sinulle sopivana ajankohtana. Workhoppersin voidaan sanoa olevan online-offline-alusta, jota useat yritykset käyttävät vuokratyöntekijöiden etsimiseen kaupungista. Ne tarjoavat asiakkaille työntekijöitä, jotka voivat työskennellä erilaisilla työaikatauluilla, kuten tilapäisesti, kerta- tai osa-aikaisesti.

Siinä on helppokäyttöinen käyttöliittymä, sillä sinun tarvitsee vain julkaista työ ja järjestelmä näyttää automaattisesti listan työnkuvaasi vastaavista hakijoista, ja voit valita haluamasi hakijan tarkistamalla heidän profiilinsa.

Plussat:

 • Joustava maksuaikataulu.
 • Workhoppersissa voit saada freelancereita eri markkina-alueilta, kuten liike-elämästä, tekniikasta, rahoituksesta, mediasta, markkinoinnista, artikkelien kirjoittamisesta, litteroinnista, terveydestä ja tuesta.
 • Parasta on, että täältä voit tarkistaa aiempien projektien profiilit, joiden parissa ehdokkaat ovat työskennelleet. Kun olet valinnut ja palkannut ehdokkaan, voit lähettää hänelle suoraan viestin ja neuvotella projektin ehdot.

Haittoja:

 • Edut eivät ole yhtä suuria kuin sopimustyöntekijällä.

Lue myös: 35 parasta tytäryhtiömarkkinointitoimistoa

14. Envato Studio

Tämä on hämmästyttävä alusta, jossa voit saada lukuisia työpaikkoja suunnittelussa, web-kehityksessä, verkkomarkkinoinnissa, ohjelmoinnissa, videoissa ja animaatioissa jne. Heillä on suunnittelijat ja kehittäjät käsin poimittu, mikä tarkoittaa, että voit saada laadukkaita työntekijöitä sinun projektisi. Ne varmistavat, että saat parhaat tulokset ja antavat työntekijöille mahdollisuuden ansaita rahaa tekemällä sitä, mitä he rakastavat.

Jos sinulla on kiireellinen tarve johonkin projektiisi, saat epäilemättä oikeat kyvyt tehtävään hetkessä. Heidän palkkaamisprosessinsa on nopea, koska he tarjoavat sinulle automaattisesti luettelon hakijoista, jotka sopivat projektiisi. Ainutlaatuista on, että ne antavat molemmille osapuolille mahdollisuuden jakaa tiedostoja ja kommunikoida keskenään.

Plussat:

 • Helppokäyttöinen. Voit julkaista työtehtävän muutamassa minuutissa ja sekin vain muutamassa vaiheessa.
 • Envato Studio tarjoaa yhden markkinoiden lahjakkaimmista luovista suunnittelijoista ja web-kehittäjistä.
 • Työnantajat voivat vertailla hintoja huolellisesti ja valita parhaan freelancerin, koska heillä on suuri joukko ammattilaisia. Näin voit valita työntekijän, joka sopii parhaiten budjettiisi. se auttaisi sinua säästämään rahaa samalla kun palkkaat parhaan.

Haittoja:

 • Envato Studio ei ota vastaan ​​tilaustilauksia.

15. Codeable.io

Se on yksi niistä parhaat sivustot, kuten Fiverr koska se on täynnä korkealaatuisia ammattilaisia, jotka voivat auttaa sinua projekteissasi. Se on ainoa WordPress-freelance-alusta, joka on täynnä WordPress-asiantuntijoita. Heillä on freelance-kehittäjät, jotka voivat tehdä mitä tahansa, haluatko korjata virheen WordPress-verkkosivustollasi tai haluat kehittää mukautetun laajennuksen.

Voit saada ehdokkaita, jotka työskentelevät WordPressin kaikilla osa-alueilla, kuten sen suunnittelussa, suorituskyvyssä, teemoissa, mukautetun kehityksen ja integroinnin, verkkokaupan kehittämisen ja monien muiden parissa.

Plussat:

 • Parasta Codeablessa on, että heillä on täysi hyvityskäytäntö, jos et pidä työntekijän toimittamasta työstä.
 • Saat ympärivuorokautista apua heidän tukitiimillään. Voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.
 • He tekevät taustatarkistuksen kaikille WordPress-hakijoille. He tarkistavat erilaisia ​​​​parametreja, kuten englannin kielen, kokemuksensa freelancerina, tekniset tiedot (jos sellaisia ​​​​on) ja viestintä.

Haittoja:

 • Rajoitettu vain WordPressiin.

Lue myös: 55 parasta online-sivuhustle-ideaa

16. SEO virkailija

Se on täydellinen alusta sinulle, jos etsit työtä erityisesti hakukoneoptimoinnin, verkkomarkkinoinnin, verkkosivustojen kehittämisen, artikkelien kirjoittamisen, mobiilisovellusten kehittämisen ja e-kirjojen haamukirjoittamisen aloilta. Jordan Delozier perusti tämän alustan vuonna 2011, ja siitä lähtien monet freelancerit ja yritykset ovat liittyneet siihen, koska ne tarjoavat monenlaisia ​​​​töitä SEO-alalla.

Hämmästyisit, kun tietäisit, että palkkaamisen lisäksi ne auttavat yrityksiä myös ostamaan sosiaalisen median seuraajia, käänteisiä linkkejä verkkosivustollesi ja linkkipyöriä. Näiden palvelujen hinta voi vaihdella tarpeidesi mukaan, mutta se voi nousta useisiin satoihin dollareihin.

Plussat:

 • SEO-virkailijan avulla voit suodattaa työpaikkoja hinnan, tason, kokemuksen, osaamisen jne.
 • Se tarjoaa saumattoman tavan arvioida työnantajia ja freelancereita.
 • Parasta on, että he lähettävät sinulle sähköposteja työpaikoista, jotka liittyvät hakemaasi työhön.
 • Ostajien toiminnan helpottamiseksi ne sisältävät aiemmista tapahtumista saadut tykkäykset profiileihin ja työpaikkailmoituksiin.
 • Se luokittelee sinut automaattisesti eri käyttäjätasoille ansioiden perusteella. Ansaitset tasokorotuksia työsi laadulla ja toimittamalla oikea-aikaisia ​​toimituksia.

Haittoja:

 • Se rajoittuu SEO-palvelujen ja työpaikkojen tarjoamiseen.

Nämä olivat osa niistä parhaat Fiverr-vaihtoehdot jonka voit valita, sillä täältä saat parhaat kyvyt ja upeat työt ilman vaivaa. Suurin osa niistä on ilmaisia, ja voit valita ne taitosi ja vaatimusten mukaan.

Table of Contents