Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

16 parasta ilmaista peliä ansaitaksesi NFT-pelejä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 16 parasta ilmaista peliä ansaitaksesi NFT-pelejä

Free-to-play (F2P) -pelit ovat pitkään olleet suosittuja pelaajien keskuudessa, ja ne tarjoavat viihdettä ilman ennakkomaksuja. Pelaamalla ansaitsevat pelit, joissa hyödynnetään non-fungible tokeneita (NFT:t), on kuitenkin tuonut pelimaailmaan uuden ulottuvuuden. Niiden avulla pelaajat voivat nauttia mukaansatempaavista kokemuksista, mutta myös ansaita todellista arvoa NFT:n omistuksen ja kaupan kautta. Tässä artikkelissa kerromme sinulle parhaista ilmainen pelaaminen ansaitaksesi NFT-pelejä tienata rahaa.

Mitä NFT:t ovat?

NFT:t mullistavat digitaalisen keräilyn tarjoamalla ainutlaatuisia, hajautettuja kohteita tallennettu lohkoketjuun. Näillä tokeneilla on erilaisia ​​sovelluksia peleistä kiinteistöihin. Läpimurtokeksintönä NFT:t tarjoavat omaperäisyyttä ja omistajuutta maailmassa, jossa kopioita on runsaasti.

Vaikka NFT-markkinat ovat vielä syntymässä, ne tarjoavat potentiaalia kannattavaan kasvuun, erityisesti pelaamisessa. NFT:t parantavat pelikokemuksia vaihdettavissa olevina esineinä, kuten terveyspalloina, jolloin pelaajat voivat ansaita rahaa myymällä pelin sisäisiä resursseja tai osallistumalla pelien ansaitsemismalleihin.

Mitä Play to Earn -pelit ovat?

NFT-pelit, jotka tunnetaan myös kryptopeleinä, yhdistävät perinteiset pelimallit epätavallisiin mekanismeihin, jotta käyttäjät voivat hallita paremmin pelin sisäisiä resursseja, kuten skinejä, hahmoja ja aseita. Tämä on mahdollista käynnistämällä nämä lohkoketjuissa digitaalisen valuutan kautta, joka on valtuutettu hajautetun talouden avulla, joka suojaa käyttäjiä luvattomalta käytöltä.

Käyttöönottostandardit säilyttävät myös harvinaisuuden, koska jotkin näiden verkkojen kohteet voidaan tunnistaa yksilöllisesti niiden NFT-ominaisuuksien avulla. Tämä ilmainen pelaamalla ansaitseva pelimalli voi auttaa sinua luomaan tai kasvattamaan uusia hahmoja, ostamaan digitaalisia esineitä kotimarkkinoilta, kuten Wayfair (pelaajille suunnattu markkinapaikka) ja avaa lisää sisältöä kovalla työllä ja taidolla.

16 parasta ilmaista peliä ansaitaksesi NFT-pelejä

NFT-pelit erottaa muista todellisen omistajuuden käsite. Toisin kuin perinteisissä peleissä, joissa pelaajat eivät todellakaan omista pelin sisäisiä esineitään, NFT-pelit tarjoavat pelaajille täyden omistusoikeuden ja hallinnan digitaaliseen omaisuuteensa. Aloitetaan NFT-pelien ilmaispeliluettelomme.

1. Axie Infinity

Kuva: axieinfinity.com

Axie Infinity on suosittu blockchain-pohjainen peli, joka yhdistää elementtejä keräilyolentoista, taistelusta ja kaupankäynnistä virtuaalimaailmassa. Pelaajat voivat omistaa ja kasvattaa ihania olentoja nimeltä Axies, joilla on ainutlaatuisia piirteitä ja kykyjä. Näitä akseleita voidaan ostaa, myydä ja käydä kauppaa non-fungible tokeneina (NFT) useilla markkinapaikoilla. Axie Infinity on myös ottanut käyttöön pelaamisesta ansaita -mallin, jonka avulla pelaajat voivat ansaita kryptovaluuttoja osallistumalla aktiivisesti peliin.

2. CryptoBlades

Kuva: cryptoblades.io

NFT-pelien ilmaispelien luettelossa CryptoBlades on saanut inspiraationsa toisesta RPG peli. Kuten muutkin sotapelit, tätä peliä seuraa myös vihollisten taisteleminen, niiden voittaminen ja taitomerkkien ansaitseminen palkintoina.

Pelaaessaan pelaajat voivat luoda aseita ja jopa myydä niitä pelin sisällä markkinoilla. Pelin aloittamiseksi pelaajien on ostettava hahmo. Tästä syystä taisteluiden ja pelin jatkamisesta on maksettava pieni maksu, jonka avulla pelaajat voivat myöhemmin ansaita palkintoja taitomerkkien muodossa.

3. Kasvi vs Undead

Kuva: plantvsundead.com

Tämä tyypillinen ansaitsemispeli on pelialusta, jossa pelaajan on ostettava siemeniä pelatakseen tätä peliä. Tämä on suosittu NFT-peli, jossa pelaaja ostaa siemeniä torilta käyttämällä PVU-tunnukset. Myöhemmin pelatessasi voit vaihtaa nämä tokenit tietyn kryptovaihdon kanssa, joka koostuu PVU:sta heidän kentän alla.

4. Hiekkalaatikko peli

Kuva: sandbox.game

Oletko kuullut Metaversesta? Sandbox on toinen loistava peli ansaita NFT-peli, joka on noussut valtavaan suosioon marraskuusta 2021 lähtien. Se perustettiin ja on ollut markkinoilla vuodesta 2012, mutta se herätti äskettäin vetovoimaa, kun Metaverse tuli hieman kalliiksi.

Sillä on laajat markkinat, joilla pelaajat voivat ostaa ja myydä erilaisia ​​NFT:itä. Markkinat ja turvallisuutesi huomioon ottaen Sandbox-peli on yksi turvallisimmista ja turvallisimmista pitkän aikavälin sijoituksista, joita pelimalleihin investoimalla voi tehdä.

5. Tähtien atlas

Kuva staratlas.com

Ainutlaatuisen NFT-pelien graafisen teknologiansa ansiosta Star Atlasta pidetään yhtenä parhaista NFT-moninpeleistä. Tämä on mielenkiintoinen peli, jossa pelaajat voivat myydä ja ostaa NFT:itä pelin sisällä, rakentaa kaupunkeja, luoda mikrotalouksiaja luoda hajautettuja autonomisia organisaatioita (DAO). Tämän pelin erikoistehosteet ja grafiikat ovat peräisin Unity Engine 5:stä.

🔥 Empfohlen:  5 parasta kiinalaista hakukonetta ja niiden toiminta

6. Illuvium

Kuva: illuvium.io

Illuvium-peli sisältää yli 100 Illuviaalia/hirviötä, jotka vaeltavat valtavassa muukalaisessa maailmassa. Voit vangita, yhdistää ja päivittää ne taistellaksesi vastustajiasi vastaan ​​tällä riskialtis NFT-pelialustalla. Illuvial-olennot tässä pelissä ovat ainutlaatuisia ja vaarallisia.

Ne voidaan vangita, yhdistää muihin pelaajiin tai käyttää taistelemaan vastustajia vastaan! On aina olemassa riski jäädä jälkeen, jos päätät olla hoitamatta rooliasi tarpeeksi hyvin. Se voi kuitenkin vain maksaa itsensä takaisin, kun kaikki on sanottu ja tehty, koska pelaajat eivät koskaan saa tällaista mahdollisuutta pelissä.

7. Gods Unchained

Kuva: godsunchained.com

Gods Unchained on uusi korttikauppapeli, joka mullistaa genren yhdistämällä elementtejä NFT:stä jo tutuun muotoon. Kortteja voi ostaa muilta pelaajilta tai voittaa PVP-otteluissa. Tässä vaiheessa painotetaan enemmän taitoja ja strategiaa kuin onnea, koska sijoitukset määräävät, kuka pelit voittaa.

Näillä korteilla voidaan käydä kauppaa missä tahansa alkuperäisessä tai avoimessa markkinapaikassa. Ostettavissa on monen tyyppisiä kortteja, mukaan lukien tavalliset versiot, joita kutsutaan yleisiksi cursiveiksi ja joissa on vain vähän taidetta, mutta jotka tarjoavat perustoiminnot.

Ne ovat täydellisiä, jos et halua käyttää liikaa rahaa, mutta silti nautit suosikkivideokolikkopelisi pelaamisesta. Peli on myös esillä JUMALAN merkkejä joita voidaan käyttää pelin sisäisten omaisuuserien ostamiseen, joita voidaan edelleen vaihtaa tai myydä lisämaksulla.

Gods Unchained on innovatiivinen vapaasti pelattava kaupankäyntikorttipeli, joka antaa pelaajille ainutlaatuiset virtuaalikortit. Näitä tehokkaita esineitä voidaan käyttää kaikilla tavoilla, mukaan lukien PVP-taistelut sen selvittämiseksi, kenellä on parhaat taidot menestyäkseen.

8. Splinterlands

Kuva: splinterlands.com

Mitä jos voisit ostaa ja vaihtaa kortteja, jotka antavat palkintoja vain pelaamisesta? Kuulostaa win-win-tilanteelta. Ja se on! Splinterlands antaa käyttäjien ansaita pelatessaan, kuten Gods Unchained; on kuitenkin yksi suuri ero. Kaikki edistymisesi tallennetaan lohkoketjuun Facebookin tai Googlen sijaan tässä pelissä.

Voit aloittaa pelaamisen kymmenen korttia sisältävällä tutustumispaketilla rekisteröitymisen jälkeen aloitusprosessin aikana (jossa tarvitsee vain luoda tilin). Helpottaaksesi aloittelijoiden asioita, jotka eivät ehkä vielä tiedä kuinka sosiaalinen media toimii, voit myös ostaa lisäpaketteja sovelluksen kaupasta tähän mennessä ansaitsemillasi valuutoilla.

Joissain tapauksissa näiden ensimmäisten ostettujen sarjojen joukossa saattaa esiintyä harvinaisia ​​esineitä, joten varmista, että sinulla on vielä valikoimaa jäljellä kerätäksesi lisää kappaleita ja yritä onnea löytää jotain hienoa ennen kuin on liian myöhäistä.

9. Polygonum

Kuva: polygonum.online

Tämä vuonna 2022 ilmestyvä Polygonum on moninpelin selviytymissimulaatiopeli, jossa pelaajat voivat ostaa ja vaihtaa esineitä pelin sisällä ja luoda omia alueitaan mukautetuilla kaikilla kolmella ensisijaisella vyöhykkeellä, PVP (pelaaja vastaan ​​muu), PVE (metsästys, kalastus ja tutkiminen) ja maanviljely. Yksi palvelin antaa asiakkaille mahdollisuuden kokea mukaansatempaava maailma, joka on täynnä jännitystä.

10. NFT-mestarit

Kuva: nftchampions.cc

NFT Champions on tarinavetoinen peli, jossa pelaajat voivat pitää heidät kiireisinä runsaasti sivutehtäviä. Maailmankartta koostuu useista alueista; jokainen on täynnä ainutlaatuisia hahmoja ja haasteita, jotka voidaan ratkaista yksin tai ystävien kanssa. Voit valita, haluatko seikkailusi itsenäisen mutta yhteistyökykyisen; se riippuu täysin siitä, millainen hauska tumbleweed sopii tarpeisiisi.

Pelin tarkoituksena on kerätä harvinaisia ​​ja tehokkaita petoja, jotka tunnetaan nimellä Champions, jotta voit muodostaa täydellisen joukkueesi. Jokainen niistä on edustettuna lohkoketjussa NFT:n kautta, joka voi kehittyä tehokkaammiksi muodoiksi vaihtelevilla tilastoilla tai hyökkäystaidoilla riippuen siitä, kuinka paljon pelaajat ponnistelevat pelin aikana, ja kaikki palkitsevat edistyviä.

11. Kultakuume

Kuva: goldfever.io

Gold Fever on tuleva peli vuonna 2022. Tämä on mahdollisuuksien ja vaarojen peli, jossa pelaajat navigoivat vehreässä viidakkomaisemassa löytääkseen oman polkunsa tässä vilkas kultakuume.

Kuka tahansa voi omistaa maan NFT:n kautta tai tonteille sijoitettuja rakennuksia, jotka tuottavat passiivista tuloa ja lisäävät omaisuuttasi. Siinä on erilaisia ​​pelaajaryhmiä Bricsillä, jotka estävät läpinäkyvyyden, mutta varmistavat, että 100 %:n kyykkysuojaus tekee mahdottomaksi muiden hypätä mihinkään kilpailuun olematta tarpeeksi reilua.

🔥 Empfohlen:  Perustamalla Oxfordcapsin nämä naisyrittäjät nostavat rimaa yhteisasumiseen.

Kartta tarjoaa myös pelaajille erilaisia ​​polkuja, jos kyse on vain resurssien keräämisestä, niin vaihtoehtoja on monia; mutta kun louhinta tulee tarpeelliseksi, tiedä, että vain tietyt paikat tarjoavat sen, mitä tarvitsemme, se on kultahippuja yllin kyllin.

12. Sidus Heroes

Kuva: sidusheroes.com

Tämä on yksi markkinoiden uusimmista ilmaisista NFT-peleistä. Tämä peli keskittyy avaruustutkimuksiin ja taisteluihin, joissa valloittaa valtava universumi.

Pelin toissijaista merkkiä, joka tunnetaan nimellä SENATE, käytetään maan ostamiseen eri planeetoilta SIDUS-metaversumissa. Tämä antaa pelaajille mahdollisuuden passiivisiin tuloihin rakentamalla infrastruktuuria ja luomalla resursseja, jotka he voivat myydä ansaitakseen rahaa tekemättä itse mitään! Tämä peli tarjoaa muita ominaisuuksia, kuten hirviöitä, raaka-aineita, maata ja varusteita, joita voidaan myydä markkinoilla.

13. Kesyttämättömät saaret

Kuva: untamedisles.com

Untamed Isles on uusi, vapaasti pelattava MMORPG, toisin kuin mikään muu. Pelissä yhdistyvät hirviöiden metsästys ja kesyttäminen jalostukseen tuottaen pelaajille kiehtovan kokemuksen.

Peli sisältää an avoimen maailman ympäristöön, mikä tarkoittaa, että joka kulman takana tapahtuu aina jotain, pyytäisivätkö tehtävät sinua auttamaan joitain kyliä etsimällä puuttuvia ainesosia, joita tarvitaan tietyistä paikoista eri saarilla; pomo taistelee odottaakseen piilossa olevissa luolissa syvällä sen pinnan alla. Toisin kuin monet ilmaispelit, joilla voit ansaita NFT-pelejä, siinä on äänichat, jotta voit puhua roskakorista pelatessasi.

14. Vartijoiden kilta

Kuvan guildofguardians.com

Guild of Guardians on tuleva peli. Tämän jännittävän alustan avulla voit ansaita NFT-omaisuutta osallistuessasi roolipeliin ystäviesi kanssa. Rakennat ryhmiä ja suoritat tehtäviä vankityrmissä samalla, kun ansaitset resursseja, jotka voidaan kääntää voittoa tavoittelemaan tai käyttää materiaaleina esineiden tekemiseen tässä fantasiamaailmassa. Kuten muissakin peleissä, näiden välttämättömien komponenttien kerääminen antaa pelaajille pääsyn uusille alueille, mutta tässä on kuinka tämä peli toimii eri tavalla.

Sen sijaan, että he vain tutkisivat vapaa-ajallaan (mikä voi kestää tunteja!), jäsenten on ensin oltava aktiivisesti mukana. Painopisteenä on myös yhteisöjen tai killojen rakentaminen työskentelemällä yhdessä kohti yhteisiä tavoitteita, kuten jäsenten keskinäistä hyvinvointia.

15. Neon District

Kuva: portal.neondistrict.io

NFT-maailma on kiehtova, ja Neon District tarjoaa pelaajille mahdollisuuden osallistua. Tämä on tuleva vuoden 2022 peli, joka keskittyy siihen, kuinka käyttäjät voivat kerätä hahmoja eri peleistä ja varusteista sekä askartella esineitä itse ostamalla niitä alennuksesta pelin sisäisten asiakkaidensa kanssa.

Kuten kaikki tässä oppaassa esitellyt, kuten CryptoPunks ja The Virtual Economical Revolution, kaikki täältä löytyvät hyödykkeet on tuettu lohkoketjuteknologialla, joten sinulla on täydet oikeudet siihen, kuinka paljon rahaa menee mihinkin palveluun myydessäsi. Tavoitteena on rakentaa joukkueita ja kilpailla muita pelaajia vastaan.

16. Battle Racers

Kuva: battleracers.io

Battle Racers on uusi peli, joka saa inspiraationsa suosituista peleistä, kuten Super Mario Kart ja F-Zero. Koko idean takana, kuten voit luultavasti päätellä sen nimestä, Battle Racers, sisältää eri aseiden tai osien yhdistämisen tehokkaimpien autojen luomiseksi arcade-kokoiselle radalle.

Täällä pelaajat voivat sekoittaa mitä tahansa kahta esinettä kerralla nopeuden, tehon jne. lisäämiseksi, samalla kun he yrittävät olla osumatta muihin vastustajiin, jotka myös kuolevat voittoon! Voit rekisteröidä voittaneen ajoneuvosi lohkoketjuun NFT:n kautta.

Huomautus: Battle Racers on lopetettu.

Kuinka pelaaminen ansaitaksesi NFT-pelejä auttaa pelaajia?

Mitä tulee pelien tekemiseen, jokainen pelinkehittäjä haluaa kaksi suurta rahallistamismekanismia. Ensimmäinen on erinomainen mainonnan muoto. Toinen maksimoi tulot käyttäjiltä, ​​jotka ostavat virtuaalisia tuotteita oikealla rahalla avatakseen heille kehittynyttä sisältöä. Sen sijaan kryptovaluuttojen käyttö helpottaa tätä prosessia, jos NFT-pelaajat tai -kehittäjät käyttävät sitä. Monet ovat alkaneet kuroa kiinni viime aikoina, jotta he voivat merkitä myös digitaaliset keräilyesineensä.

🔥 Empfohlen:  10 parasta tekoäly-chatbotia vuodelle 2023 [Honest Comparison]

The pelaa ansaitaksesi mallia voitaisiin nähdä keinona synergisoida molemmat osapuolet niin, että kaikki palkitaan tuomasta arvosta. Toisaalta peliyritykset voivat kehittää elinvoimaisemman pelitalouden ottamalla käyttöön tämän järjestelmän, mikä antaisi pelaajille mahdollisuuden hallita jonkin verran aikaa kuluttaa ja mitä resursseja käytetään pelin aikana, samalla kun tarjotaan kannustimia, kuten alennuksia tai erikoisesineitä, jotka on saatu suorittamalla tehtäviä peleissä ansaitulla valuutalla, jota kutsutaan jalokiviksi.

Lisäksi, koska pelaajat ovat jo osoittaneet olevansa halukkaita tukemaan tämän tyyppisiä rahoitustapahtumia käyttämällä rahaa päivityksiin/kosmetiikkaan, on järkevää, koska he haluavat saada heille nimenomaisesti räätälöityjä palkintoja.

NFT-pelien plussat ja miinukset

Ennen kuin alat pelata ilmaista peliä ansaitaksesi NFT-pelejä luettelostamme, on tärkeää ymmärtää niiden hyvät ja huonot puolet. Aloitetaan.

Plussat

  • Omistusoikeuden siirto: Vaihda peliaarteillasi milloin tahansa ja saat reilun hinnan. Ostajasta tulee nykyinen omistaja siirtämällä omistajuuden, mikä kirjataan myös lohkoketjuun!
  • Turvallisuus ja ainutlaatuisuus: Non-fungible token (NFT) on blockchain-pelaamisen tulevaisuus. Ne ovat niin jännittäviä, koska NFT on ainutlaatuinen, mikä tarkoittaa, että kukaan muu kuin sinä ei voi olla sen omistaja, ellet myy sitä. Se tarkoittaa, että ne eivät ole harvinaisia, mutta ainutlaatuisia!
  • Läpinäkyvyys: Lohkoketjun ansiosta omistuksen olemassaolo ja historia ovat muuttumattomia. Jokainen tuote tarjotaan 100% läpinäkyvyydellä. Lisäksi tutkimusmatkatapahtumat vahvistavat niukkuuden julkisessa kirjanpidossa ikuisesti, joten tiedät, mitä kannattaa omistaa, kun on aika ostaa, myydä tai pitää.
  • Brändi ja luovuus: NFT:n avulla voit lisätä tuotemerkin tunnettuutta ja herättää uutta kiinnostusta luovilla ominaisuuksilla ja käyttöönotolla sisällyttämällä suunnitteluun uusia ominaisuuksia.

Haittoja

  • Huoli epävarmuudesta: Nykyinen NFT-ostoviha muistuttaa potentiaalista talouskuplaa, joka saattaa puhjeta. Vaikka arvon kasvu on ollut tasaista, yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuus käydä kryptovaluuttakauppaa näiden ainutlaatuisten sijoitusten kautta. Asiantuntijat vetävät kuitenkin rinnastuksia menneeseen romahdukseen, joka johtui säännösten ja ohjeiden puutteesta, mikä on aiheuttanut merkittäviä menetyksiä kaikille asianosaisille.
  • Ympäristöongelmat lohkoketjutekniikoissa: Lohkoketjun hajautettu luonne voi aiheuttaa vakavia ongelmia ympäristölle. Esimerkiksi yksittäinen vastuuhenkilö ei pysty tekemään päätöksiä siitä, miten tätä uutta teknologiaa tulisi käyttää tai kehittää, joten sen mahdolliset vaikutukset jäävät parhaimmillaankin toistaiseksi epäselväksi. Tämä on suuri huolenaihe.

Play to Earn -pelien hallitseva asema älypuhelimiin verrattuna

Kehittyneen teknologian ansiosta on uskomatonta, kuinka älypuhelimista on tullut tärkeä pelin lähde ansaita pelejä markkinoilla. On arvioitu, että noin 78 % mobiilipelaajista käyttää Androidia vuonna 2020; monet ilmaispelit tarjosivat pelaajille tuottoisen mahdollisuuden ja mahdollistivat heidän ansaita toimeentulon mobiililaitteidensa kautta.

Lähes 43 % puhelimen käytöstä liittyy pelaamiseen. Tämä suuntaus on näkyvämpi kehitysmaissa, kuten Filippiineillä, kun ihmiset nauttivat Axie Infinityn pelaamisesta eri Android-laitteillaan.

Ilmaiset ansaittavat NFT-pelit ovat käynnistäneet uuden peliaikakauden, joka antaa pelaajille todellisen omistajuuden ja taloudelliset mahdollisuudet. Lohkoketjuteknologian ja NFT:n integrointi on mullistanut tapamme havaita ja olla vuorovaikutuksessa pelien virtuaaliomaisuuden kanssa.

Antamalla pelaajille mahdollisuuden ostaa, myydä ja vaihtaa ainutlaatuisia pelin sisäisiä esineitä, hahmoja ja omaisuutta, NFT-pelit ovat luoneet kukoistavan markkinapaikan, jossa pelaajat voivat ansaita rahaa taitojaan ja saavutuksiaan.