Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

16 parasta Instagram-työkalua vuodelle 2023 (vertailu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 16 parasta Instagram-työkalua vuodelle 2023 (vertailu)

Etsitkö Instagram-työkaluja, joiden avulla voit kasvattaa seuraajaasi ja lisätä näkyvyyttäsi sosiaalisessa mediassa?

Instagramissa on yli miljardi aktiivista kuukausittaista käyttäjää, joten se ei ole enää sosiaalinen verkosto kissameemien tai ruokakuvien selaamiseen.

Se on vakava sosiaalinen verkosto, jota vaikuttajat ja yritykset käyttävät kasvattaakseen merkittäviä tuloja.

Tässä viestissä löydät parhaat Instagram-työkalut yrityksesi online-markkinointiin.

Tämä sisältää Instagram-työkalut, jotka auttavat sinua kommenttien hallinnassa, ajoituksessa, analytiikan, raportoinnin, hashtag-tutkimuksen, orgaanisen seuraajien kasvun ja monessa muussa.

Aloitetaan:

Parhaat Instagram-työkalut profiilisi hallintaan – yhteenveto

TL;DR:

 1. Pallyy – Paras Instagram-hallintatyökalu sisällöntuottajille – sisältää ajoituksen, kommenttien hallinnan, raportoinnin, analytiikan ja IG-linkin biotyökalussa. Rajoitettu ilmainen paketti saatavilla. Tukee muita suosittuja verkkoja.
 2. Agorapulse – Paras Instagram-työkalu niille, jotka tarvitsevat all-in-one sosiaalisen median työkalun kattamaan kaikki suositut sosiaalisen median verkostot. Rajoitettu ilmainen paketti saatavilla.
 3. SocialBee – Markkinoiden paras sosiaalisen median aikataulu. Valitse tämä, jos etusijalla on Instagramin ja muiden sosiaalisten verkostojen julkaisujen ajoittaminen.
 4. Lähetettävä – All-in-one sosiaalisen median työkalu, joka sopii ihanteellisesti yksinyrittäjille, joiden on parannettava Instagram-markkinointiaan – Voit myös hallita Twitteriä, Facebookia ja muita alustoja.
 5. PromoRepublic – Paras sosiaalisen median kalenteri ja aikataulutustyökalu Instagramille. Suunnittele kuvia ja ajoita ne lennossa.
 6. Iconosquare – Tehokas Instagram-työkalu yrityksille – sisältää syvällisen analytiikan, ajoituksen, kommenttien hallinnan ja paljon muuta.
 7. Shorby – Paras Instagram-biolinkkityökalu.
 8. SweepWidget – Tehokas sosiaalisen median lahjatyökalu. Upota lahjat blogiisi ja käytä niitä Instagram-seuraajan kasvattamiseen.
 9. myötätuuli – Paras työkalu Instagramin ja Pinterestin ajoitukseen.
 10. Puskurin julkaisu – Yksinkertainen Instagram-aikataulu ilmaisella suunnitelmalla. Rajoitettu mutta helppokäyttöinen.
 11. Missinglettr – Paras Instagram-työkalu automatisointiin. Muuttaa blogikirjoitukset automaattisesti sosiaalisen median kampanjoiksi Instagramille, Facebookille, Twitterille ja LinkedInille.
 12. MetaHashtagit – Edullinen mutta tehokas Instagram-hashtag-työkalu.
 13. Avainsanatyökalu – Avainsanatutkimustyökalu hashtag-tutkimusominaisuuksilla.
 14. Tuotemerkki 24 – Paras Instagram-työkalu sosiaaliseen kuunteluun.
 15. Kaikki hashtag – Rajoitettu mutta ilmainen Instagram-hashtag-työkalu.
 16. Cyfe – Luo raportointi- ja analytiikkahallintapaneeleja Instagram-tilillesi ja muille verkostoille.

1. Pally

Pallyy on täydellinen Instagram-markkinoinnin työkalupakki. Se sisältää aikataulutuksen, Instagram-analytiikan, kommenttien moderoinnin, kilpailullisen tutkimuksen ja “linkki biossa” -työkalun. Se on erittäin edullinen niin yksityishenkilöille kuin virastoillekin.

Pallyyn aikataulukalenteri on yksi parhaista, mitä olemme nähneet. Se on asetettu ruudukkomuotoon, ja jokainen solu vastaa tiettyä päivämäärää kuukaudessa. Voit käyttää sitä koko syötteen visuaaliseen suunnitteluun. Vedä sisältö mediakirjastostasi mihin tahansa soluun ajoittaaksesi viestisi kyseiselle päivälle.

Pallyyn avulla voit asettaa julkaisulle kuvatekstin ja jopa ajoittaa ensimmäisen kommentin. Ensimmäinen kommenttiominaisuus on hyödyllinen, jos haluat pitää kuvatekstin puhtaana ja lisätä sen sijaan hashtagit kommenttiosioon.

Kun olet ajoittanut julkaisun, pikkukuvan esikatselu tulee näkyviin kalenterisoluun. Tämän jälkeen voit katsoa täytettyä kalenteriasi saadaksesi käsityksen siitä, miltä koko syötteesi näyttää.

Muita Pallyyn ominaisuuksia, joista pidimme, ovat:

 • Joukkolataukset. Voit lähettää kuvia Pallyyn joukkona ja muokata niitä sitten lisäämällä lentolehtisiä tai valitsemalla esiasetetut kokovaihtoehdot
 • Paras aika julkaista. Pallyy näyttää sinulle parhaat ajat postaamiseen maksimaalisen sitoutumisen saavuttamiseksi
 • Canva-integraatio. Luo ja muokkaa kuvia Canva-integraation avulla ja ajoita sitten viestisi Pallyyn kanssa.
 • Syvällinen Instagram-analytiikka. Selvitä, mitkä ovat parhaiten menestyneet viestisi ja Instagram-tarinasi, ja seuraa sekä sinun että kilpailijasi sitoutumisasteita, seuraajien määrää ja paljon muuta.
 • Sosiaalinen postilaatikko. Hallitse kommentteja ja vastaa suoraan yleisöllesi Pallyystä. Tukee Instagramia ja muita suosittuja sosiaalisia verkostoja.
 • Käyttäjien luoma sisältöhaku. Löydä mielenkiintoista sisältöä jaettavaksi uudelleen Pallyyn Explore-ominaisuuden kautta. Muista kuitenkin kysyä lupa ja lisätä krediittejä ennen uudelleenjakamista!

Hinnoittelu: Pallyy tarjoaa ilmaisen paketin. Voit poistaa rajoituksia ja avata kaikki ominaisuudet hintaan 15 $/kk per sosiaalinen setti.

Lue Pallyy-arvostelumme.


2. Agorapulssi

Agorapulse on paras all-in-one sosiaalisen median työkalu. Saat käyttöösi some-postilaatikon, aikataulun, sosiaalisen kuuntelun, analytiikan, raportoinnin ja paljon muuta.

Agorapulse on hieman kalliimpi kuin Pallyy, mutta kaiken kaikkiaan se on myös paljon tehokkaampi ja joustavampi sosiaalisen median hallintaratkaisu. Se toimii Instagramissa ja muissa suosituissa verkostoissa, kuten Facebookissa ja Twitterissä, mikä tekee siitä loistavan valinnan sosiaalisen median johtajille, ei vain Instagram-vaikuttajille.

Kaikki mitä tarvitset kampanjoidesi hallintaan, on mukana heti valmiina, mukaan lukien:

 • Julkaisutyökalut. Suunnittele ja ajoita sisältöä kaikissa sosiaalisissa verkostoissa yhdestä integroidusta hallintapaneelista. Käytä tehokkaita ominaisuuksia, kuten automaattista uudelleenjärjestelyä, saadaksesi kaiken irti sisällöstäsi.
 • Yhteistyötyökalut. Tee yhteistyötä tiimisi jäsenten tai asiakkaiden kanssa jaetun sisältökalenterin, tiedostojen ja muistiinpanojen avulla. Määritä rooleja eri tiimin jäsenille työnkulkujen hallinnan helpottamiseksi.
 • Sosiaalinen kuuntelu. Kuuntele keskusteluja, joita sosiaalisen median käyttäjät käyvät brändistäsi tai kilpailijoistasi. Käytä näitä tietoja saadaksesi hyödyllisiä oivalluksia, mittaamaan bränditunnetta, reagoimaan nopeammin ja ratkaisemaan ongelmia ennen kuin ne vahingoittavat brändiäsi.
 • Yhtenäinen sosiaalinen postilaatikko. Tarkastele, hallinnoi kaikkia sosiaalisen median kommenttejasi ja viestejäsi ja vastaa niihin yhdessä paikassa hallitaksesi viestintää paremmin.
🔥 Empfohlen:  Huomioitavaa ennen Shopify-kehittäjän palkkaamista [2023]

Hinnoittelu: Tilaa rajoitettu ilmainen paketti (enintään 1 käyttäjä ja 3 profiilia). Maksulliset suunnitelmat alkaen 59 €/kk/käyttäjä. Vuosittaiset alennukset saatavilla. Saatavilla on myös ilmainen 30 päivän kokeilu.

Lue Agorapulse-arvostelumme.


3. SocialBee

SocialBee on toinen all-in-one sosiaalisen median hallintaratkaisu, joka sopii Instagram-vaikuttajille, pk-yrityksille ja toimistoille.

Kuten Agorapulse, SocialBee on monialustainen työkalu, jonka avulla voit hallita Facebook-, Twitter- ja Pinterest-kampanjoitasi Instagramin lisäksi. Voit käyttää sitä sisältösi järjestämiseen ja ajoittamiseen, jakamiseen eri alustoilla ja suorituskyvyn seuraamiseen.

Heillä on joukko innovatiivisia aikatauluominaisuuksia, joista pidimme. Esimerkiksi sisältökategoriat-ominaisuuden avulla voit luoda erilaisia ​​luokkia erilaisille viesteille, mikä voi auttaa sinua saamaan tasapainoisen sisältöyhdistelmän. Voit myös muokata kaikkia luokan viestejä kerralla joukkoeditorilla, mikä säästää valtavasti aikaa.

Voit kierrättää parhaiten menestyneen sisältösi luomalla uusia muunnelmia viesteistäsi ja ajoittamalla ne uudelleen saadaksesi lisää arvoa. Jos julkaiset aikaherkkiä viestejä, kuten rajoitetun ajan kampanjatarjouksia, voit asettaa vanhenemispäivän kaikille viesteillesi. Vaihtoehtoisesti voit asettaa ne vanhentumaan tietyn jakomäärän jälkeen, mikä voi olla hyödyllistä, kun järjestät sosiaalisia lahjoja.

Yllä olevan lisäksi SocialBee sisältää myös erinomaiset Instagram-analytiikka- ja raportointiominaisuudet, mukautetut lyhyet URL-osoitteet, URL-seurannan ja paljon muuta.

Hinnoittelu: SocialBee tarjoaa laajan valikoiman maksullisia suunnitelmia eri budjeteille. Heidän lähtötason suunnitelmansa alkaa tällä hetkellä 29 dollarista kuukaudessa, säästät 16 % vuosilaskutuksen avulla. 14 päivän kokeilujakso on saatavilla.

Lue SocialBee-arvostelumme.


4. Lähetettävä

Lähetettävä on suosittu Instagram-työkalu, jota käyttää yli 30 000 yksinyrittäjää, bloggaajaa, markkinoijaa, toimistoa ja brändipäällikköä.

Koska Sendible on yksi markkinoiden parhaista all-in-one-ratkaisuista, se sisältää julkaisu- ja yhteistyötyökalut, yksityiskohtaisen analytiikan, sosiaalisen kuuntelun ja paljon muuta. Sendible tukee kaikkia tärkeimpiä sosiaalisia verkostoja, mukaan lukien Instagram.

Sisäänrakennettu kuvankäsittelyohjelma on joustava ja tehokas. Voit käyttää sitä kuvien koon muuttamiseen ja jopa suodattimien lisäämiseen ilman, että sinun tarvitsee poistua Sendiblen hallintapaneelista. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Sendiblen Canva-integraatiota grafiikan suunnitteluun Canvan avulla ja ajoittaa ne sekunneissa.

Sendible tarjoaa sujuvan ajoitusprosessin, kun julkaiset suoraan Instagramiin, vaan ne ovat myös yksi ensimmäisistä sosiaalisen median hallintatyökaluista, jotka tarjoavat useiden kuvien suoran lähettämisen Instagram-karuselleille sen jälkeen, kun IG avasi API:nsa.

Tämä monipuolinen työkalu varmistaa jopa, että hyväksyntätyönkulut mahdollistavat saumattoman yhteistyön tiimin jäsenten ja asiakkaiden välillä, kun taas yhden napsautuksen raportit helpottavat tulosten esittelemistä sekunneissa.

Sendiblen sisältöehdotukset varmistavat myös, että asiakkaasi sisältö on aina uutta ja relevanttia, sinun ei enää tarvitse hakea usein käytettyjä hashtageja muistista tai kopioida ja liittää niitä tallennetusta dokumentista muualle.

Toinen Sendiblen ominaisuus, josta pidämme, on se, että sillä on oma mobiilisovellus. Voit ladata sen saadaksesi push-ilmoituksia/hälytyksiä ja vastata saapuviin viesteihin ja mahdollisuuksiin liikkeellä ollessasi.

Hinnoittelu: Lähetettävät suunnitelmat alkaen $ 29/kk. Saatavilla on 14 päivän ilmainen kokeilu.


5. PromoRepublic

PromoRepublic on johtava sosiaalisen median markkinointityökalu, jossa on sisäänrakennetut tehokkaat automaatioominaisuudet. Se on suunniteltu auttamaan yrityksiä ja toimistoja, jotka tarvitsevat helpon tavan hallita satoja sosiaalisia sivuja kerralla.

Voit hyödyntää PromoRepublicin tehokkaita automaatiotyökaluja yksinkertaistaaksesi työnkulkuasi ja säästääksesi aikaa. Nämä sisältävät:

 • Automaattinen uudelleenlähetys. PromoRepublic voi automaattisesti asettaa hyvin menestyneen sisällön uudelleen jonoon myöhempää ajankohtaa varten sitoutumisen maksimoimiseksi
 • Valmistetut sisältömallit. Erinomaisen sosiaalisen sisällön luominen vie paljon aikaa. PromoRepublic voi auttaa vähentämään tiimiesi työtaakkaa tarjoamalla sinulle laajan luettelon valmiista, alaan liittyvästä sosiaalisesta sisällöstä ja yli 100 000 mallia kampanjoissasi käytettäväksi, joten sinun ei tarvitse aloittaa tyhjästä.
 • Tehokkaat työnkulut. Voit helposti lähettää sosiaalista sisältöä eri tiimin jäsenille tai asiakkaille nopeaa hyväksyntää varten pullonkaulojen välttämiseksi.

Yllämainittujen lisäksi PromoRepublic sisältää myös syvälliset analytiikka- ja raportointiominaisuudet sekä mahtava maineenhallintatyökalu, jonka avulla on helppo hallita ja vastata asiakkaiden viesteihin, arvioihin ja muihin kohteisiin yhdessä keskitetyssä paikassa.

Hinnoittelu: Maksulliset suunnitelmat alkavat 9 dollarista kuukaudessa. Voit aloittaa ilmaisella 14 päivän kokeilujaksolla.

Lue PromoRepublic-arvostelumme.


6. Iconosquare

Iconosquare on tehokas Instagram-työkalu yrityksille, joka erottuu syvällisistä analytiikka-, julkaisu- ja seurantatyökaluistaan.

Iconosquare sisältää monia samoja ominaisuuksia kuin muut tämän luettelon all-in-one Instagram-työkalut, mukaan lukien tehokkaan sosiaalisen aikataulun ja sosiaalisen kuuntelun työkalut. Se on kuitenkin parempi kuin useimmat analytiikan suhteen.

Se tarjoaa sinulle runsaasti tietoa ja antaa sinun todella perehtyä kampanjoihisi saadaksesi selville, mikä toimii ja mikä ei.

Voit visualisoida helposti tärkeimmät tehokkuusindikaattorit, kuten seuraajien kasvu, keskimääräiset sitoutumisasteet, kattavuus ja näyttökerrat helposti luettavissa kaavioissa.

Vertaa sitten suorituskykyäsi toimittamiin alan vertailuarvoihin yli 100 eri toimialalla nähdäksesi, miten menestyt. Voit myös verrata orgaanisia ja mainostettuja viestejä nähdäksesi, kuinka mainoskampanjasi vaikuttivat eri mittareihin.

🔥 Empfohlen:  Via – muokkaa joukkoliikennejärjestelmät digitaalisiksi verkoiksi!

Käytä Keskustelut-ominaisuutta nähdäksesi, kuinka brändisi tai kilpailijasi mainitaan Instagramissa. Voit lajitella maininnat tyypin (esim. kommenttimaininnat, kuvatekstimaininnat, tunnisteet jne.) tai mediatyypin mukaan ja vastata kaikkiin kommentteihin, joihin sinun mielestäsi on syytä ryhtyä.

Hinnoittelu: Iconosquare-hinnoittelusuunnitelmat alkavat 49 dollarista kuukaudessa (laskutetaan vuosittain). Voit rekisteröityä ilmaiseen 14 päivän kokeilujaksoon ilman luottokorttia.

Lue Iconosquare-arvostelumme.


7. Shorby

Shorby on markkinoiden paras Instagram-biolinkkityökalu. Sen avulla voit rakentaa aloitussivuja, joissa kaikki linkit sijaitsevat, ja luo sitten lyhyen linkin, jonka voit lisätä Instagram-biografiaasi.

Yksi Instagramin ärsyttävimmistä ominaisuuksista on, että sen avulla voit lisätä vain yhden linkin elämäkertaan. Jos haluat mainostaa useita sivuja Instagramin kautta, tämä rajoitus voi olla turhauttavaa.

Onneksi Shorby tarjoaa yksinkertaisen kiertotavan. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä ja käyttää intuitiivista SmartPage-sivujen rakennustyökalua luodaksesi aloitussivun muutamassa minuutissa, täytä se sitten tärkeillä linkeilläsi, muokata suunnittelua brändiäsi vastaavaksi, ja olet valmis!

Voit sitten napata mukautetun shor.by URL-osoitteesi ja lisätä sen elämäkertaasi.

Rich Links -ominaisuus varmistaa, että kaikki linkit näyttävät supernapsautettavilta, mikä parantaa napsautussuhdettasi, ja seurantapikseleiden tuella voit kohdistaa uudelleen ihmiset, jotka napsauttavat läpi (käytettävissä vain tietyissä suunnitelmissa).

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkaen $ 15/kk.

Lue Shorby-arvostelumme.


8. SweepWidget

SweepWidget on tehokas sosiaalisen median arvontatyökalu. Voit käyttää sitä lahjoituskampanjoiden luomiseen ja upottaa ne sitten blogiisi kasvattaaksesi Instagram-seuraajaasi, verkkosivustosi liikennettä ja luodaksesi liidejä.

Siinä on helppokäyttöinen vedä ja pudota -rakennustyökalu, jonka avulla voit luoda lahjasisältösi. Voit lisätä mukautettuja lomakekenttiä luodaksesi kyselyitä, kyselyjä ja kyselyitä ja muokata kilpailusi ulkoasua ja tunnelmaa editorissa.

SweepWidget integroituu 30 sovellukseen ja tukee 90 syöttötapaa. Joten et vain voi kasvattaa Instagram-tiliäsi, voit kasvattaa myös muita sosiaalisia profiilejasi.

Aloita vain arvonta, lisää se verkkosivustosi sivulle ja jaa linkki seuraajillesi.

Tulostaulukon kilpailuominaisuuden avulla käyttäjät voivat kilpailla ykköspaikasta, mikä voi auttaa kannustamaan jakamista ja lisäämään sitoutumista. Voit jopa asettaa porrastettuja virstanpylväitä niin, että kun käyttäjät ansaitsevat tietyn määrän pisteitä, he saavat välittömiä palkintoja tai kuponkeja lisäkannustimena.

Voisimme sanoa paljon muutakin SweepWidgetistä, mutta meillä ei vain ole aikaa. Sanomattakin on selvää, että jos aiot järjestää arpajaisia, kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa!

Hinnoittelu: Ilmainen peruspaketti on saatavilla (erittäin rajoitettu määrä). Voit päivittää Pro-suunnitelmaan 29 dollarista kuukaudessa.

Lue SweepWidget-arvostelumme.


9. Myötätuuli

myötätuuli on loistava Instagram-työkalu, jonka avulla voit ajoittaa julkaisuja sekä Instagramiin että Pinterestiin. Voit käyttää sitä visuaalisten viestien ajoittamiseen etukäteen, ja siinä on myös joitain tehokkaita analytiikka- ja luontiominaisuuksia.

Työkalu sisältää myös Instagramin biolinkkiominaisuuden ja Hashtag-generaattorin, joka on erittäin hyödyllinen Instagrammerille. Kaiken kaikkiaan se on loistava all-in-one-työkalu Instagram- ja Pinterest-käyttäjille.

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkaen $ 9,99/kk.


10. Puskurin julkaiseminen

Puskurin julkaisu on Instagram-aikataulutyökalu, jonka avulla voit suunnitella sisältösi etukäteen ja säästää julkaisutunteja.

Buffer Publish on Buffer Toolkitin julkaisukomponentti, ja se tarjoaa Instagramille ja sosiaalisen median markkinoijille täysin vapaasti käytettävän sisältökalenterin.

Sen avulla voit suunnitella ja tehdä yhteistyötä Instagram-sisällön parissa ja hallita muita kampanjoidesi näkökohtia, kuten postauksesi ensimmäisiä kommentteja, kaupparuudukkoa ja paljon muuta.

Jos haluat käyttää analytiikka- ja sitouttamistyökaluja, sinun kannattaa harkita koko puskuripaketin maksamista, joka sisältää nämä ominaisuustyökalut. Jos kuitenkin haluat vain yksinkertaisen julkaisutyökalun, Buffer Publish on täydellinen ilmainen vaihtoehto.

Hinnoittelu: Buffer Publish on ilmainen. Buffer Essentials -paketti alkaa 5 dollarista/sosiaalinen kanava/kuukausi.


11. Missinglettr

Missinglettr on sosiaalisen median automaatiotyökalu, jonka avulla voit säästää aikaa sisällön luomiseen ja julkaisemiseen Instagramissa.

Työkalu sisältää sosiaalisen median kalenterin Instagram-viestien ajoittamista varten sekä Curate-ominaisuuden, jonka avulla voit automaattisesti hakea tietoja blogeista ja muusta sisällöstä julkaisujen luomiseksi.

Se sisältää myös tehokkaan analytiikkaominaisuuden, jonka avulla voit seurata kaikkia Instagram-mittareitasi. Jos sinusta tuntuu, että Instagramissa viettämäsi aika karkaa käsistä, Missinglettrin automaatioominaisuudet voivat auttaa sinua julkaisemaan säännöllistä ja johdonmukaista sisältöä automaattisesti ja säästämään tuntikausia aikaasi.

Kaiken kaikkiaan se on täydellinen työkalu brändeille ja yrityksille, jotka haluavat säilyttää Instagram-läsnäolonsa, mutta joilla ei ole paljon aikaa omistautua siihen.

Hinnoittelu: Missinglettrillä on ilmainen suunnitelma. Maksulliset suunnitelmat alkaen $ 19/kk.


12. MetaHashtags

MetaHashtagit on hyödyllinen Instagram-työkalu, joka voi auttaa sinua löytämään oikeat hashtagit postaukseesi ja myös vakoilemaan kilpailua.

Työkalua voidaan käyttää luomaan rajattomasti hashtageja, ja se tarjoaa jopa mittareita, jotka auttavat sinua valitsemaan sisällöllesi oikeat.

MetaHashtageilla voit suodattaa hashtageja koon, tykkäysten määrän, tiheyden ja muun mukaan ja tallentaa ne kokoelmiin, joita voit käyttää käynnissä olevissa kampanjoissasi.

Tämän lisäksi työkalu auttaa sinua helposti vakoilemaan kilpailijasi hashtag-strategiaa inspiraation saamiseksi. Sinun tarvitsee vain etsiä heidän Instagram-tilinsä kahvaa ja sinulle esitetään luettelo heidän eniten käyttämistä hashtageista.

🔥 Empfohlen:  5 parasta Facebook-mainosta, jotka muuntavat (esimerkkejä ja selityksiä)

MetaHashtagsissa on myös yksityiskohtainen hashtag-analytiikkaominaisuus, joka voi auttaa sinua ymmärtämään, mitkä toimivat hyvin ja mitkä on muutettava. Voit myös käyttää sitä tunnistamaan ja poistamaan kiellettyjä hashtageja sisällöstäsi.

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkaen 9 €/kk.


13. Avainsanatyökalu

Avainsanatyökalu on avainsanatutkimustyökalu, jota voidaan käyttää myös tehokkaiden hashtagejen etsimiseen Instagram- ja Twitter-sisällöstä.

Tämä maksullinen hashtag-työkalu on täydellinen kaikille, jotka etsivät all-in-one-ratkaisua, joka kattaa sekä avainsana- että hashtag-tutkimuksen. Avainsanatyökalu Prolla saat tietoja hashtageista yksinkertaisesti etsimällä avainsanaa. Tämän jälkeen sinulle näytetään, kuinka monessa julkaisussa kukin hashtag on ilmestynyt Instagramissa.

Voit myös etsiä ihmisiä, joiden tilinimi sisältää avainsanasi. Voit myös käyttää avainsanatyökalua saadaksesi tietoa avainsanoista, joita käytetään myös YouTubessa ja Twitterissä.

Avainsanatyökalu Prolla saat käyttöösi jopa 20 kertaa enemmän avainsanoihisi liittyviä hashtag-ehdotuksia kuin käyttäisit Instagramin automaattista täydennysominaisuutta. Kaiken kaikkiaan KeywordTool on erittäin tehokas tutkimustyökalu, jolla voit lisätä sisältöäsi ja sosiaalisen median markkinointipinoa.

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkaen $ 69/kk.


14. Tuotemerkki24

Tuotemerkki 24 on sosiaalisen median seurantatyökalu, jonka avulla voit pysyä ajan tasalla brändiäsi koskevista keskusteluista Instagramissa, Facebookissa tai melkein missä tahansa muualla verkossa.

Sosiaalisen median seuranta on brändeille äärimmäisen tärkeää, ja Brand24:n avulla voit varmistaa, että et koskaan menetä brändiäsi koskevaa kommenttia tai postausta, oli se sitten positiivinen tai negatiivinen.

Brand24:n avulla voit tarkastella maininta-syötettä, joka näyttää jokaisen viestisi tai kommentin, joka on tehty brändistäsi kaikilla sosiaalisen median alustoilla.

Voit myös seurata keskustelujen määrää nähdäksesi, kuinka paljon ihmiset puhuvat sinusta.

Tällaisten mittareiden avulla voit arvioida mainoskampanjoidesi menestystä, ja ne voivat myös auttaa sinua tunnistamaan brändin tuntemukseen liittyvät ongelmat ja käsittelemään niitä ennen kuin ne kärjistyvät.

Brand24:n avulla voit myös valita relevantteja vaikuttajia markkinointikampanjoihisi. Vaikuttajapisteytystyökalu antaa kullekin vaikuttajalle pistemäärän heidän osuvuutensa ja suoritustensa perusteella, jotta sinun on helpompi valita oikeat työhön.

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkaen $ 30/kk.


15. Kaikki hashtagit

Kaikki hashtagit on Instagram-työkalu, jonka avulla voit hallita ja valita oikeat hashtagit viestillesi.

Jos sinun on lisättävä hashtagging-peliäsi, mutta sinulla ei ole budjettia investoida maksulliseen työkaluun, tämä työkalu on juuri sitä mitä tarvitset.

Kaikki hashtagit tarjoavat 5 erilaista ilmaista työkalua, mukaan lukien hashtag-generaattori, hashtag-luontityökalu ja hashtag-analytiikkatyökalu.

Hashtag-generaattori voi auttaa sinua luomaan osuvia ja tehokkaimpia hashtageja viesteihisi, ja hashtag-luoja voi auttaa sinua muuttamaan tekstin nopeasti hashtag-muotoon.

Näiden työkalujen lisäksi voit käyttää ilmaista hashtag-analytiikkatyökalua analysoidaksesi, kuinka hyvin tietyt hashtagit toimivat, ja informoidaksesi tulevaa hashtag-strategiaasi.

All Hashtag tarjoaa myös hyödyllisen hashtag-laskentatyökalun, jonka avulla voit varmistaa, että et ylitä Instagramin hashtag-rajaa 30 per viesti.

Kaiken kaikkiaan se on erittäin hyödyllinen, ilmainen työkalu, joka sopii täydellisesti Instagram-viestiesi hiomiseen ja käyttämiesi hashtagejen hyödyntämiseen.

Hinnoittelu: Kaikki hashtagit ovat täysin ilmaisia ​​käyttää.


16. Cyfe

Cyfe on Instagram-työkalu, jonka avulla on helppo seurata ja analysoida tietojasi Instagramista sekä kaikista muista kanavistasi. Cyfen avulla voit luoda mukautetun raportointi- ja analytiikan hallintapaneelin, jonka avulla voit seurata kaikkia mittareitasi yhdessä paikassa ja luoda perusteellisia sosiaalisen median raportteja.

Cyfe on erittäin helppo asentaa, koska sen mukana tulee valikoima kojelautamalleja, joista voit valita. Liitä sitten vain eri kanavat, joita haluat seurata, ja voit visualisoida ja seurata niitä kaikkia samasta helppokäyttöisestä kojelautasta.

Cyfe ei vain integroidu suosittuihin sosiaalisen median kanaviin, kuten Instagram, vaan se voidaan myös yhdistää CRM-ratkaisuihin ja myyntityökaluihin, kuten Salesforce, HubSpot ja monet muut. Se on täydellinen työkalu kaikille, jotka harjoittavat suuria orgaanisia ja maksettuja kampanjoita Instagramissa ja sen ulkopuolella.

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkaen $ 19/kk.


Käärien sen

Samalla kun muiden suosittujen sosiaalisten verkostojen käyttö on laskussa, Instagramin käyttö kasvaa tasaista tahtia. Itse asiassa he ylittivät 1,4 miljardin aktiivisen käyttäjän vuonna 2021.

Joten jos olet epävarma siitä, onko Instagram kannattava sijoitus yrityksellesi – nyt on täydellinen aika aloittaa.

Ja lisäominaisuuksien, kuten Instagram Storiesin ja IGTV:n, ansiosta sinulla on entistä enemmän tapoja kasvattaa liiketoimintaasi Instagramin avulla.

Nämä Instagram-työkalut kattavat laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka auttavat sinua markkinoimaan IG-profiiliasi. Kaikista sosiaalisen hallinnan työkaluista yksinkertaisiin Instagram-aikataulutustyökaluihin. Ja kilpailutyökalut edistyneille analytiikkaalustoille.

Nämä Instagram-työkalut voivat käsitellä niin vähän tai paljon kuin tarvitset.

Hyvää Instagrammin käyttöä!