Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

16 parasta paikkaa online-kirjoitustyön löytämiseen (jopa 45 dollaria/tunti)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 16 parasta paikkaa online-kirjoitustyön löytämiseen (jopa 45 dollaria/tunti)

Jos olet nopea kirjoittaja ja etsit tapaa ansaita rahaa kotoa käsin, kirjoittaminen voi olla hyvä vaihtoehto.

Voit saada palkkaa asiakirjojen kirjoittamisesta tai litteroinnista ilman hienoa tutkintoa tai paljon kokemusta, ja voit tehdä sen oman aikataulusi mukaan missä tahansa asut.

Niin kauan kuin sinulla on luotettava tietokone, nopea internetyhteys ja pääsy ohjelmiin, kuten Google Sheets ja Microsoft Excel, voit ansaita rahaa kirjoittamalla kotoa.

Kotona työskentelevät kirjoitustyöt ovat hyvä tapa käyttää yleistä taitoa ansaita lisätuloja lyhyen tai pitkän aikavälin taloudellisiin tavoitteisiin.

Online-kirjoitustöiden tyypit

On olemassa kahta päätyyppiä online-kirjoitustöitä. Ensimmäinen sisältää äänen transkription sanelusta, puheluista, videoista, luennoista ja podcasteista tekstiksi.

Toinen, tietojen syöttäminen, edellyttää, että otat kirjallisia tietoja lomakkeista, tiedostoista tai sovelluksista ja kirjoitat ne tietokoneen tietokantoihin.

Sillä aikaa transkriptiotyöt maksavat yleensä 15–45 dollaria tunnissa, tiedonsyöttötyöt ovat 5–20 dollaria tunnissa. Sertifiointi- tai koulutusohjelma voi antaa sinulle mahdollisuuden veloittaa enemmän transkriptiopalveluistasi.

Jos olet kiinnostunut transkription urasta tai sivuharrastamisesta, tutustu Transcribe Anywheren ilmainen online-minikurssi saadaksesi vinkkejä asiakkaiden hankkimiseen palveluihisi. Transcribe Anywhere tarjoaa koulutusresursseja ja sertifikaatteja transkriptiotyöntekijöille.

16 paikkaa, joista löytää online-kirjoitustyötä

Voit löytää kotityöskentelyä useista paikoista. Jotkut keskittyvät transkriptioon ja toiset ovat suunnattu tietojen syöttämiseen.

1. Clickworker

Clickworker aloitti vuonna 2005 ja jakaa mikrotehtäviä tiedonsyöttö- ja muilla aloilla “Clickworkers” -yrityksille ympäri maailmaa. Jos sinusta tulee Clickworker, työskentelet itsenäisenä urakoitsijana ja käytät omia laitteitasi tietojen syöttötehtävien suorittamiseen.

Vaikka Clickworkerilla ansaitsemasi summa riippuu projektin tai tehtävän tyypistä, tiedät palkkatasosi ennen aloittamista. Saat maksun PayPalin kautta joka viikko tai kuukausi.

2. Lionbridge Smart Crowd

Yli 20 vuoden ajan, Lionbridge Smart Crowd on tarjonnut työskentelymahdollisuuksia kotoa ihmisille ympäri maailmaa. Ilmoittautuaksesi sinun on annettava tiedot koulutuksestasi, kielitaidostasi ja osaamisalueistasi. Kun olet hyväksynyt, saat osaamisalueeseesi liittyviä tehtäviä.

Työskentelet itsenäisenä urakoitsijana transkription suorittamisessa tai tiedonsyöttötöitä, ja saat maksun kerran kuukaudessa. Kunkin tehtävän hinta perustuu odotettuun tuottavuuteen sen suorittamiseksi.

🔥 Empfohlen:  Tarvitsetko CPU-jäähdyttimen? - CPU-jäähdyttimet selitetty

3. AccuTran Global

Perustettu vuonna 2002 AccuTran Global, tarjoaa transkriptiopalveluita asiakkaille maailmanlaajuisesti. Kanadalainen yritys palkkaa yhdysvaltalaisia ​​transkriptiourakoitsijoita auttamaan heitä vastaamaan asiakkaidensa vaatimuksiin. Jotta voit työskennellä AccuTran Globalilla, sinun tulee olla määräaikojen mukainen ja pystyä noudattamaan tarkasti ohjeita.

Jos olet palkannut AccuTranin, sinulla on mahdollisuus litteroida lehdistötilaisuuksia, kohderyhmiä, yrityskokouksia, paneelikuvauksia ja paljon muuta.

4. Data Plus+

Pääkonttori Atlantassa, Data Plus+ on tarjonnut räätälöityjä tiedonsyöttöpalveluita lähes 30 vuoden ajan. He ovat erikoistuneet tietojen syöttämiseen kaikista muodoista, mukaan lukien käsinkirjoitetut alkuperäiskappaleet, kopiokopiot, skannatut kuvat tai verkkolähteet.

Data Plus+:n freelance-tiedonsyöttövirkailijana voit kirjoittaa tietoja ajoneuvo-onnettomuusraportteihin, jäsenhakemuksiin, takuukortteihin, ammattitodistuksiin, lainvalvontaraportteihin ja postituslistoihin.

5. Rev

Rev palkkaa yli 50 000 englanninkielistä transkriptionistia, jotka tukevat yli 170 000 asiakasta. Revin freelance-transkriptionistinä voit valita sadoista projekteista joka päivä.

Saadaksesi tämä työ, sinun on suoritettava kielioppitesti ja suoritettava transkriptionäyte. Kun olet hyväksynyt, voit työskennellä niin paljon tai vähän kuin haluat ja saada viikoittaisia ​​maksuja PayPalin kautta. Rev-transkriptionistit ansaitsevat keskimäärin 245 dollaria kuukaudessa.

6. Mikrotyöntekijät

Mikrotyöntekijät yhdistää työnantajat ja työntekijät ympäri maailmaa. Jos sinusta tulee “mikrotyöntekijä”, sinä työskennellä freelancerina pääsy satoihin tehtäviin joka päivä. Jokainen tehtävä sisältää yksityiskohtaiset ohjeet, määräajan ja palkkaprosentin. Voit hyväksyä minkä tahansa transkriptiotehtävän, jonka haluat suorittaa, ja saada palkan kahdesti viikossa, joka sunnuntai ja keskiviikko.

7. Axion Data Entry Services

Vuonna 1996 perustettu Axionin tiedonsyöttöpalvelut tarjoaa tiedonsyötön ulkoistamista, tietojen varmentamista ja Internet-tietotutkimusta asiakkaille eri toimialoilla.

Jos haluat työskennellä Axionin tiedonsyöttöurakoitsijana, tarvitset vähintään 2–3 vuoden kokemus tietojen syöttämisestä. Sinun pitäisi myös pystyä kirjoittamaan 50 sanaa minuutissa ilman virheitä. Ansaitset kiinteän hinnan merkintää tai asiakirjaa kohden, mikä riippuu taidoistasi ja tehokkuudestasi.

8. TranscribeMe

TranscribeMe tarjoaa nopeita, edullisia ja tarkkoja ääni- ja videotranskriptiopalveluita. Jotta voit työskennellä TranscribeMe-transkriptionisti, sinun on läpäistävä englanninkielinen testi ja luotava WorkHub-tili.

🔥 Empfohlen:  Kuinka siirtää NFT OpenSeasta Ledger Walletiin

Kun olet tehnyt molemmat, voit aloittaa työskentelyn ja ansaita 15–22 dollaria PayPalin kautta jokaisesta litteroimasi äänitunnista. Jos sinulla on erikoistunut lääketieteellisen tai laillisen transkription tausta, ansaitset korkeamman hinnan.

9. SigTrack

SigTrack on tietokanta-alusta, jota voit käyttää tietojen syöttötöihin. Jokaisessa alustan projektissa on perushinta, joka jaetaan sinun, freelancerina datan syöttäjän ja jonkun muun kesken, joka tarkistaa työsi. Saamasi osuus riippuu tarkkuudestasi. Saat maksun PayPalin kautta joka perjantai.

10. Isojen kirjainten kirjoittaminen

Isojen kirjainten kirjoittaminen tarjoaa asiakkailleen aikaa säästäviä ratkaisuja tietojen syöttämisen, transkription, kääntämisen, markkinatutkimuksen ja toimistohallinnon kautta.

Jos haluat hakea osa-aikaista tai kokopäiväistä työtä Capital Typingissä, sinun on täytettävä testitranskriptionäyte. Jos tulet töihin, saat kilpailukykyisen palkan ja joustavan aikataulun.

11. Xerox

Painettujen ja digitaalisten asiakirjojen ja tuotteiden myynnin lisäksi Xerox palkkaa yli 8 000 etätyöntekijää suorittamaan tehtäviä, kuten tietojen syöttämistä, laadunvalvontaa ja ohjelmistojen ohjelmointia. Jos varmistat etätyön tiedonsyöttötyön Xeroxilla, olet osa- tai kokopäiväinen työntekijä ja voit ansaita noin 14 dollaria tunnissa tai 30 000 dollaria vuodessa.

12. Quicktate

Quicktate litteroi laki- ja lääketieteelliset tiedostot, vastaajaviestit, konferenssipuhelut, puhelut, kirjeet ja muistiot. Heidän asiakkaisiinsa kuuluvat suuret tuotemerkit, kuten CNN, Ford, Wells Fargo ja Coca Cola. Quicktate-urakoitsijaksi ryhtyminen edellyttää, että sinun on maksettava ja läpäistävä taustatarkistus ja suoritettava kirjoitusvisa.

Hintasi riippuu tekemäsi transkription tyypistä, ja lääketieteellisen transkription hinta on korkeampi (0,01 dollaria kahdelta sanalta) kuin yleisellä transkriptiolla (0,01 dollaria neljältä sanalta). Saat maksun viikoittain PayPalin kautta.

13. Toimivat ratkaisut

Toimivia ratkaisuja tarjoaa työpaikkoja ihmisille, jotka haluavat työskennellä kotoa käsin, ja toisinaan ne tarjoavat freelance-tiedonsyöttömahdollisuuksia. Yritys maksaa 9–30 dollaria tunnissa projektista riippuen.

Jotta voit hakea “Working Solutions Agent” -agentiksi, sinun on läpäistävä muutama arviointi ja odotettava hyväksyntäsähköpostia. Kun saat selville, että sinut hyväksytään, voit etsiä tiedonsyöttökeikkoja, suorittaa ne ja kerätä maksut suoralla talletuksella tai postitse.

🔥 Empfohlen:  20 parasta Shopify-teemaa vuonna 2023

14. DionData Solutions

DionData Solutions tarjoaa freelance-tiedonsyöttötöitä. Kirjoitat tiedot skannatuista kuvista, paperikopioista, käsin kirjoitetuista alkuperäisistä, kirjoitetuista kopioista ja online-lähteistä.

Saadaksesi työtä freelance-tiedonsyöttövirkailijana, sinun on läpäistävä koe ja todistettava, että pystyt kirjoittamaan vähintään 60 sanaa minuutissa. Jos työskentelet tässä yrityksessä, saat palkkaa kappaleelta.

Huomautus: Tämän julkaisun aikaan DionData Solutions ei tällä hetkellä palkkaa uusia sopimustyöntekijöitä.

15. OneSpace

OneSpace auttaa verkkokauppojen omistajia ansaitsemaan enemmän rahaa parantamalla sijoitustaan ​​hakukoneissa. Löydät englannin ja kansainvälisen kielen transkriptiotyöpaikkoja sen freelance-alustan kautta. Jos saat freelance-transkriptionistipaikan, litteroit äänitiedostoja, joiden pituus vaihtelee alle 30 sekunnista 10 minuuttiin.

16. SpeakWrite

Vuonna 1997 perustettu SpeakWrite tarjoaa litterointi- ja sanelupalveluita. Se lupaa asiakkailleen 24/7 pääsyn rajoittamattomaan joukkoon konekirjoittajia ja litteroituja asiakirjoja tunneissa. Yritys palkkaa freelance-etätranskriptioijia, joilla on kokemusta juridisesta, yleisestä ja espanjankielisestä transkriptiosta. SpeakWriten transkriptioijana voit ansaita keskimäärin 450 dollaria kuukaudessa.

Voit ansaita kokopäivätuloa saamalla palkkaa kirjoittamisesta

Olitpa kotiäiti, korkeakouluopiskelija tai joku muu, joka etsii joustavaa tapaa ansaita rahaa, kirjoitustyöt voivat sopia hyvin. He tarjoavat a sivuhulina joka voi antaa sinulle mahdollisuuden ansaita tuloja kotoa ja oman aikataulusi mukaan.

Jos haluat aloittaa, käy kirjoituskurssilla yhteisöopistossa lisätäksesi minuutissa kirjoitettavien sanojen määrää. Harkitse sitten kirjoitustodistuksen hankkimista, jotta erotut joukosta. Lopuksi hae kirjoitustöitä ja aloita ansioluettelosi ja kokemuksesi rakentaminen.

Jos etsit uutta uraa, joka tarjoaa joustavuutta ja mahdollisuuden tehdä töitä kotoa, kirjoitustyö on loistava vaihtoehto. Vaikka kirjoitat hitaasti, voit harjoitella ja tulla tarpeeksi nopeaksi ansaitaksesi tuloja kirjoittamalla.

Table of Contents