Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

16 parasta pennyosaketta, jotka ostetaan alle 1 dollarilla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 16 parasta pennyosaketta, jotka ostetaan alle 1 dollarilla

Eri ihmisillä on erilaiset määritelmät penniosakkeista. Jotkut ihmiset ajattelevat, että pennyosakkeet ovat osakkeita, joilla käydään kauppaa alle 10 sentillä, kun taas jotkut ajattelevat, että pennyosakkeet ovat alle 1 dollarin arvoisia. No, määritelmällä ei ole väliä; Tärkeintä on hyödyntää edullisia osakkeita ja käyttää niitä erinomaisen tuoton saamiseksi.

Mutta todellisen määritelmän mukaan kallein penniosake on 5 dollaria. Valinta sijoittaa parhaat penniosakkeet alle 1 dollarin ei ole vaikeaa, jos osaat hyvin käsitellä riskejä ja hallita asemaasi. Tämä taktiikka osoittautuu yleensä erittäin hedelmälliseksi; sinun tarvitsee vain tutkia yrityksiä ja niiden kasvupotentiaalia; Sinun pitäisi myös ymmärtää, miten markkinat toimivat.

16 parasta pennyosaketta, jotka ostetaan alle 1 dollarilla

Tässä on luettelo joistakin halpoja osakkeita ostaa vuonna 2021 ja saat hyvän tuoton:

1. Histogen Inc. (NASDAQ: HSTO)

Se on kliinisen vaiheen terapeuttinen yritys, joka on ollut valikoimassa sidottu parin viime kuukauden ajan. Se keskittyy luomaan terapeuttisia aineita, jotka perustuvat fibroblastisolujen tuotteisiin, joita kasvatetaan simuloiduissa alkioolosuhteissa, ja he käyttävät tätä hoitojen suorittamiseen erilaisissa terapeuttisissa käyttöaiheissa.

Sen hinta vaihtelee yleensä noin 0,70 dollarista 1 dollariin. Sen volatiliteetin vuoksi sijoittajat rakastavat siihen sijoittamista ja tarkkailevat sitä tarkasti. Heidän hoitonsa saattaa myös auttaa COVID-19-potilaita, kun otetaan huomioon virushoitoihin kiinnittäminen; HSTO:n varastojen oletetaan kasvavan. Pidä siis silmällä niitä ja osta niitä, koska saatat hyötyä niistä tulevaisuudessa.

2. Trivago NV (NASDAQ: TRVG)

He ovat yksi niistä parhaat penniosakkeet ostettavaksi alle 1 dollarin. Ne isännöivät tietoa yli 5 miljoonasta hotellista ja tarjoavat pääsyn paikallisiin verkkosivustoihin ja sovelluksiin 32 kielellä. Se on saksalainen yritys, jonka käyttäjät voivat etsiä, vertailla ja varata hotelleja.

Se toimii eri tavalla kuin sen kilpailijat; Trivago kerää kaikki tiedot useilta kolmansien osapuolien alustoilta ja antaa sinulle tietoja hotelliarvosteluista, arvioista, kuvista, hinnoista, sijainnista ja kaikista muista vaadituista tiedoista. Niiden osakkeet vaihtelevat 0,80 dollarista 1 dollariin, ja se on luotettava ja turvallinen osake sijoittaa.

Lue myös: 15 parasta Robinhood-vaihtoehtoa

3. Biolaasi (NASDAQ: BIOL)

Osakkeen potentiaalisten markkinoiden tarkastelu on yksi parhaista tavoista arvioida sentin osakkeen arvoa. Biolase on lääkinnällisiä laitteita valmistava yritys ja yritysjohtaja maailmanlaajuisesti patentoitujen hampaiden laserjärjestelmien valmistuksessa ja markkinoinnissa. Tämä sektori oli hieman matalalla pandemian vuoksi, mutta se on jälleen saanut paljon hypeä.

Biolase nostaa jälleen osakkeiden hintaa, ja sijoittajat näyttävät olevan yhtä mieltä siitä, että kaupalla voi saada paljon voittoa. Olisit hämmästynyt, jos sen osakekurssi on noussut 30 prosenttiin viimeisen parin kuukauden aikana. Sillä on ollut yli 270 patenttia ja 40 muuta patentoitavaa teknologiaa, ja se on myynyt yli 41 200 laserjärjestelmää yli 90 maassa.

4. Bonus Biogroup (OTC: BBIFX)

Se on vuonna 1981 perustettu bioteknologiaorganisaatio, joka sijaitsee Haifassa, Israelissa. Ne tunnettiin aiemmin nimellä Oceana Advanced Industries Ltd., mutta he muuttivat nimen myöhemmin. BBIFX:ää pidetään siistinä yrityksenä; he kehittävät teknologiaratkaisuja kudosta tuottavien luusiirteiden luomiseen.

He ottavat myös luukudosnäytteitä, ja näiden näytteiden avulla he voivat myös rakentaa samanlaisen luun kuin se, josta se otetaan. Ne voivat hoitaa erilaisia ​​luun puutteita, kuten luuvammoja, niveltulehdusta, leukaluun kystat ja paljon muuta. Tällaisen erinomaisen kohtelun ja nimen vuoksi tämä yritys on pakollinen parhaiden penniosakkeiden luettelossa.

🔥 Empfohlen:  Google Play Kauppa auttaa löytämään yksityisyyttäsi loukkaavat sovellukset

5. Sonnet Biotherapeutics Holdings (NASDAQ: SONN)

Tämä yritys kehittää innovatiivisia kohdennettuja biologisia lääkkeitä ja on yksi parhaista yrityksistä sijoittaa. Ne ovat olleet kaikkialla markkinoilla muutaman kuukauden ajan, koska on ollut uutisia useiden miljoonien dollarien varainkeruusta; toistaiseksi sen hinta on alle 1 dollarin. Siksi on hyvä aika sijoittaa siihen, ja hintojen noustessa voit myydä tai pitää ne markkinatilanteen tarkastelun jälkeen.

Se voi olla upea sijoituskohde, koska he ovat immunomodulatoristen hoitojen asiantuntijoita ja ovat siirtymässä vaiheeseen 2, ja neljän muun prekliinisen tutkimuksen mukana. Kaikki tämä SONNia koskeva tutkimus osoittaa, että jos asiat menevät oikeaan suuntaan, sijoittajilla on reilu mahdollisuus ansaita rahaa.

6. Sesen Bio, Inc. (NASDAQ: SESN)

Se on Cambridgessa sijaitseva vuonna 2008 perustettu bioteknologiayritys, joka on sitoutunut pelastamaan ja parantamaan potilaiden elämää. He pyrkivät kehittämään kohdennettuja fuusioproteiinihoitoja syöpäpotilaille. Niiden markkina-arvo on 295 miljoonaa dollaria, ja vuonna 2020 niiden liikevaihto oli 11 miljoonaa dollaria.

Ne tuottavat pääasiassa Viciniumia, paikallisesti annosteltua kohdennettua fuusioproteiinia, joka on vaiheen III kliinisissä tutkimuksissa parantamassa BCG-reagoimatonta. ei-lihakseen invasiivinen virtsarakon syöpä (NMIBC). Toinen heidän luomansa tärkeä tuote on VB6-845d, jota käytetään useiden erityyppisten epiteelisolujen adheesiomolekyylien (EpCAM) -positiivisten kiinteiden kasvainten parantamiseen. Se on hieno yritys panostaa vastauksen ja taseen näkemiseen.

7. Inuvo (NYSEMERIKKA: INUV)

Tämä on yksi niistä parhaat halvat osakkeet ostettavaksi vuonna 2021 Koska tämä yritys on turvallinen, ja sen tase osoittaa positiivisia tuloksia, jotka tekevät siitä entistä luotettavamman. Inuvo tekee tekoälyyn perustuvien kaupallisten selitysten edellytyksen. Se on käynyt kauppaa alle 1 dollarilla osakkeelta ja vaihtelee yleensä 0,60 dollarin ja 1 dollarin välillä.

Ne tarjoavat käyttäjilleen alustan, jonka avulla he voivat tunnistaa minkä tahansa tuotteen tai palvelun online-yleisöille eri laitteissa, muodoissa ja kanavissa. Ne tarjoavat myös kohdennettuja media- ja näyttömainontaratkaisuja verkkokauppayrityksille, mikä lisää niiden mahdollisuuksia uskomattomaan kasvuun.

Aiemmin sen hinta oli 2 dollaria, mutta nyt se on noin 0,70 dollaria; Näin ollen se osoittaa sekä riskit että hyödyt, joita voit saada ostamalla tämän osakkeen. Se riippuu siitä, kuinka käyt kauppaa ja näet kasvunäkymät. Mitä enemmän riskejä otat, sitä enemmän pystyt tienaamaan.

Lue myös: 12 parasta osakesalkun seurantaa

8. Camber Energy Inc. (NYSE: CEI)

Se on energia- ja voimaratkaisuja tarjoava yritys, ja se on yksi halpahintaisista energiapennien osakkeista parin kuukauden aikana. Sillä on myös omistusosuuksia yhdysvaltalaisista öljy- ja maakaasuvaroista ja se tarjoaa räätälöityjä energiaratkaisuja kaupallisille ja teollisille ostajille Pohjois-Amerikassa.

Tämä houstonilainen yritys on saanut vahvan jalansijan markkinoilla enemmistöomisteisen tytäryhtiönsä Viking Energy Groupin avulla. Tällä tytäryhtiöllä on öljy- ja kaasukenttiä Texasissa, Mississippissä ja Louisianassa. Siellä he tuottavat hiilivetyjä tunnetuista säiliöistä Persianlahden rannikolla. Sen hinta vaihtelee noin 1 dollarista 2 dollariin; näin ollen voit sijoittaa, kun hinta on alhainen ja tuottaa hyvää voittoa.

9. Seanergy Maritime Holdings Corp (NASDAQ: SHIP)

Se on kansainvälinen varustamo, joka avustaa kuiva- irtolastialusten omistuksessa ja hallinnoinnissa merenkulkua. Seanergy on kreikkalainen yritys, jolla on 11 Capesize-alusta ja 2 Supramax-alusta.

🔥 Empfohlen:  AR-lasien tulevaisuus on AI-yhteensopiva

Sen tytäryhtiö on kasvanut tasaisesti parin vuoden ajan, minkä vuoksi sen osakekurssi on noussut ajan myötä. Yhtiöiden tytäryhtiöt ovat kaikki suoraan ja välillisesti omistettuja ja harjoittavat kaikkea sen toimintaa ja koko toimintaomaisuutta. Osakkeen hinta vaihtelee noin 0,90 dollarista 1,50 dollariin, joten voit pitää kelloa ja sijoittaa siihen aina, kun hinta laskee.

10. Luxxfolio Holdings (OTC: LUXFF)

Tämä voi olla yksi niistä parhaat penniosakkeet sinulle, jos olet kryptolouhinta ja pääkonttorisi on Vancouverissa, Kanadassa. Se on finanssiteknologiayritys, joka on keskittynyt kehittämään lupiin perustuvaa hajautettua kirjanpitoalustaa, jonka avulla yritys tai henkilö voivat suojata, todentaa ja seurata erittäin turvallisen ja todennettavissa olevan kirjanpidon avulla.

He myös louhivat kryptoa ja heillä on muita menetelmiä ansaita rahaa hallussaan olevasta kryptosta. Luxxfolio toimii integroituna lohkoketju- ja kryptovaluuttayhtiönä; se harjoittaa myös teollisen mittakaavan kryptolouhintaa ja hosting-toimintoja Yhdysvalloissa tytäryhtiönsä WestBlock Capitalin kautta. Sen hinta vaihtelee yleensä noin 0,40 dollarista 0,80 dollariin.

11. Sears Holding Corporation (OTC: SHLDQ)

Ne ovat yhtenäinen jälleenmyyjä ja ovat Kmart Holding Corporationin ja Sears, Roebuck and Co:n emoyhtiö. Raporttien mukaan tavaratalo Sears Holdings on konkurssissa, mutta monet muut huomioon otettavat tekijät saisivat sinut sijoittamaan sen osakkeisiin.

He tarjoavat sinulle myös Shop Your Wayn, jäsenpohjaisen sosiaalisen ostosalustan, jossa he tarjoavat tarjouksia, palkintoja ja henkilökohtaisia ​​tuotteita ja palveluita. Searsilla on kolme nimimerkkiä: Kenmore, Craftsman ja DieHard. Se on myös kodinkoneiden jälleenmyyjä ja myy myös monia muita tuotteita, kuten kuntolaitteita, nurmikko- ja puutarhatyökaluja, autojen korjausta ja huoltoa. Sen hinta vaihtelee noin 0,20 dollarista 0,40 dollariin.

Lue myös: 11 parasta alle 10 senttiä olevaa pennyosaketta

12. Verb Technology Company, Inc. (NASDAQ: VERB)

Tämä on Utahissa toimiva ohjelmistoyritys, ja he osallistuvat muuttamaan sitä, miten yritykset houkuttelevat ja sitouttavat asiakkaita. He luovat Software-as-a-Service-sovellukset (SaaS) alustoja Yhdysvalloissa, Japanissa ja useissa muissa maissa.

Tämä alusta perustuu sen omaan videotekniikkaan. Se sisältää valikoiman myynnin mahdollistavia yritysohjelmistotuotteita, kuten verbLIVE, verbTEAM, CRM-sovellus jne., joita tarjotaan tilauspohjaisesti. Verb Technology tarjoaa myös ei-digitaalisia palveluita yritysasiakkaille, kuten suunnittelu- ja tulostuspalveluita tervetulo- ja aloituspakkauksille sekä täyttöpalveluita, jotka sisältävät räätälöityjen merkkituotteiden luomisen, käsittelyn ja kuljetuksen.

Niiden osakekurssi on erittäin epävakaa edellisen kuuden kuukauden tapaan; se on vaihdellut 0,90 dollarista 3,20 dollariin. Näet oikean ajankohdan ja panostat osakkeeseen, sillä sillä on suuri kasvupotentiaali.

13. Ardelyx (NASDAQ: ARDX)

Se on kliinisen vaiheen biofarmaseuttinen yritys, joka keskittyy molekyylien ja polymeeristen terapeuttisten aineiden löytämiseen, luomiseen ja kaupallistamiseen sydänsairauksien ja maha-suolikanavan hoitoon Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti. Tämä on ollut erittäin vaihteleva osuus parin viime kuukauden ajan; olisit hämmästynyt, kun tietäisi, että se on pudonnut 8,98 dollarista 1 dollariin, mikä on valtava lasku.

Voit tutkia tätä yritystä, ja jos uskot, että siellä on kasvunäkökohtia, voit sijoittaa siihen, koska voit ansaita hyvän summan rahaa heti, kun se palaa alkuperäiseen hintaansa.

🔥 Empfohlen:  5 tapaamissuunnittelijaa, jotka helpottavat tapaamisten varaamista

14. IMAC Holdings (NASDAQ: IMAC)

Tämä yritys ylläpitää integroitujen lääketieteen ja kiropraktiikkaregeneraatiokeskusten ketjua Yhdysvalloissa. He yhdistävät life science -parannuksia tavanomaiseen sairaanhoitoon liikkumista rajoittavien sairauksien ja sairauksien hoidossa. Sen poliklinikat tarjoavat potilaille ortopedisia, regeneratiivisia ja hoitoja.

IMAC Holdings perustettiin vuonna 2000 ja sen kotipaikka on Brentwood, Tennessee; sillä on 16 poliklinikkaa Floridassa, Kentuckyssa, Illinoisissa ja Missourissa. Sen hinta on noussut 2,27 dollariin ja alkaa noin 0,90 dollarista. Näin voit nähdä oikean mahdollisuuden ja sijoittaa niihin, sillä niillä on loistava mahdollisuus nousta tulevaisuudessa.

Lue myös: Top 10 suurinta pörssiä maailmassa

15. Dynatronics (NASDAQ: DYNT)

Se on sisällytettävä luetteloon parhaat penniosakkeet 2021 koska sillä on suuri potentiaali sen taseen ja kasvutavan mukaan. Se on yhdysvaltalainen yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja jakelee kehittyneen teknologian lääkinnällisiä laitteita ja pöytiä, kuntoutuslaitteita, laitosten kalusteita ja paljon muuta.

He markkinoivat ja myyvät tuotteitaan kiropraktikoille, urheiluvalmentajille, fysioterapeuteille, urheilulääketieteen ammattilaisille ja muille lääketieteen ammattilaisille ja laitoksille. Monet lääketieteelliset laitokset ostavat mieluummin heiltä, ​​koska se on keskitetty palvelupiste kaikille lääketieteellisille laitteille ja tarvikkeille, mikä tekee heidän ostamisesta helppoa ja myös kohtuulliseen hintaan. Niiden hinta vaihtelee noin 1 dollarista 1,56 dollariin.

16. Tekcapital PLC (OTCMKTS: TEKCF)

Tällä yrityksellä on ainutlaatuinen lähestymistapa, sillä he käyttävät opiskelijoiden ideoita ja muuntavat ne todellisiksi tuotteiksi tekemällä perusteellisen tutkimuksen niistä. Tytäryhtiöidensä ohella ne tarjoavat erilaisia ​​teknologiansiirtopalveluita yliopistoille ja yrityksille Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa.

Ne panostavat enimmäkseen yliopistotutkimukseen ja tarjoavat myös keksintöpalveluja. Tekcapital toimii kahdessa segmentissä: Asiantuntijapalvelut ja Sijoitustoiminta; Sillä on myös tunnettu yhtiö nimeltä Salaries, joka valmistaa MicroSaltia. Tämän suolan etuna on, että tarvitset vähemmän natriumia ruoan maustamiseen, mikä on hyväksi terveydelle. Tämä yritys perustettiin vuonna 2014, ja sen pääkonttori on Lontoossa.

Suositus: 32 esimerkkiä onnistuneista blogeista inspiraatioksi

Nämä olivat osa niistä parhaat penniosakkeet jonka voit ostaa alle 1 dollarilla. Penny-osakkeet ovat erittäin riskialttiita, mutta myös voitto on valtava. Sinun tarvitsee vain ymmärtää volatiliteetti ja riskinsietokykysi; Jos pystyt hallitsemaan nämä kaksi asiaa, saamasi palkkio ylittää kaikki negatiiviset puolensa.

Ennen sijoittamista on aina ymmärrettävä osakkeen liike ja aio käsitellä sitä hyvin. Tee kotitehtäväsi hyvin ennen kuin sijoitat osakkeisiin ja pidä mielessä, että penniosakkeet laskevat helposti noustessa; älä koskaan menetä kärsivällisyyttäsi. Ota riskiä ja sijoita penniosakkeisiin ansaitaksesi hyvin.