Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

16 parasta Shopify-tukkusovellusta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 16 parasta Shopify-tukkusovellusta

Onko tukkumyynti Shopifyssa sen arvoista?

Haluatko kasvattaa myyntiäsi tekemättä liikaa? Haluat todennäköisesti ohjata ponnistelusi tuottavampiin asioihin, kuten tuoteinnovaatioihin, pakkauksen ja tuotekuvan parantamiseen tai jopa verkkosivustosi verkkonäkyvyyden optimoimiseen.

Kuulostaa hyvältä, eikö? Mitä jos voisit keskittyä näihin tehtäviin ilman, että sinun tarvitsee huolehtia markkinoinnista ja uusien asiakkaiden hankinnasta? Yksi parhaista tavoista tehdä tämä on Shopify Wholesale.

Joten jos sinulla on suuri Shopify-kauppa, jossa on paljon varastoja ja haluat välttää lisäsijoituksia markkinointiin, Shopify Wholesale on sinua varten. Tässä oppaassa keskustelemme tukkumyynnin eduista Shopifyssa ja kuinka voit määrittää tukkumyyntikanavasi. Käymme myös lyhyesti läpi 15 parasta Shopify-tukkusovellusta.

Tukkumyynnin edut Shopifyssa

Shopifyn tukkumyynnin avulla voit myydä tuotteitasi irtotavarana vähittäiskauppiaille.

Jos olet valinnut tämän, sinun ei tarvitse huolehtia tietoturvaongelmista, koska tukkukaupan julkisivut ovat salasanasuojattuja. Shopify-kauppiaana sinulla on myös mahdollisuus listata myymälässäsi vain tukkumyyntituotteita. Shopifyn avulla voit määrittää kunkin tuotteen vähimmäis- ja enimmäismäärät, joita asiakkaasi voi tilata.

On monia etuja, joista voit nauttia käyttämällä Shopifyta tukkumyyntiin. Alla on muutamia merkittäviä:

1. Lisääntynyt markkinakattavuus ja lisääntynyt myynti

Jos ensisijainen painopisteesi on myyminen kuluttajille, sinun on käytettävä merkittävä osa budjetistasi markkinointiin kasvun saavuttamiseksi. Myymällä tuotteitasi tukkumyyntinä Shopifyssa voit parantaa merkittävästi brändisi näkyvyyttä verkossa, mikä tarkoittaa, että voit tavoittaa enemmän potentiaalisia asiakkaita.

Laajempi markkinakattavuus tarkoittaa enemmän tuloksia ja myyntiä. Mielenkiintoista on, että voit nauttia tästä ilman, että käytät niin paljon markkinointiin. Myymällä tukkumyyntiä Shopifyssa voit antaa muiden yritysten hoitaa tuotteidesi markkinoinnin ja vastata siitä aiheutuvista kuluista.

2. Hyödynnä muiden merkkien yleisöjä

Asiakashankinta voi olla yksi markkinoinnin kalleimmista ja haastavimmista puolista. Asiakasuskollisuuden rakentaminen ei ole helpompaa, ja siksi sinun tulee hyödyntää kaikki tilaisuus hyödyntää toisen brändin jo olemassa olevaa yleisöä.

Myymällä tukkumyyntiä vakiintuneelle brändille Shopifyssa, voit hyödyntää kyseisen brändin uskollisia asiakkaita.

3. Laajenna liiketoimintaasi pienemmillä riskeillä

Lähes jokaisen yrityksen tavoitteena on kasvattaa liikevaihtoa ja saada enemmän voittoa. Yksi tavoista laajentaa liiketoimintaasi on päästä uusille markkinoille. Vaikka ajatus uusille markkinoille pääsystä voi olla lupaava, se voi olla riskialtista.

Sinun on otettava huomioon esimerkiksi logistiikkakustannukset, kuten varaston perustaminen, markkinointi täysin erilaiselle asiakasdemografialle, toimitusketjun perustaminen ja monet muut asiat, jotka sinun on otettava käyttöön. Kuitenkin tukkumyynti Shopifyssa jälleenmyyjälle, joka on rakentanut läsnäolon ja toimivan toimitusketjun näillä uusilla markkinoilla, voi olla erittäin hyödyllistä.

Hyödyntämällä heidän nykyistä läsnäoloaan ja toimitusketjuaan uusilla markkinoilla voit minimoida merkittävästi riskejä, joita yrityksesi joutuu kantamaan laajentumalla uusille markkinoille.

4. Turvallinen ja luotettava

Shopify on yksi niistä turvallisimmat ja luotettavimmat alustat tukkumyyntiin. Shopifyn avulla kaikki tukkukaupan julkisivut ovat salasanasuojattuja. Tämä on sen lisäksi, että kaikilla Shopify-sivustoilla on SSL-sertifikaatti. Shopifyn tukkumyyntikanavat ovat myös L1 PCI -yhteensopivia, mikä takaa asiakkaiden tietojen, kuten puhelinnumeroiden, maksutietojen, toimitus- ja laskutusosoitteiden, maksimaalisen turvallisuuden.

5. Parempi hallinta

Tukkumyynti Shopifyssa antaa sinun hallita kauppojasi ja liiketoimintaasi saumattomasti ja tehokkaasti. Shopify Wholesale antaa kauppiaille pääsyn asiakkaiden tilaussivulle, mikä tekee tilausten seurannasta paljon yksinkertaisempaa.

Voit tarkastella tarvittavia tilauksia ja tapahtumatietoja asiakkaan tilaussivulla, koska ne kaikki näkyvät. Tämä helpottaa nopeiden johtamispäätösten tekemistä ja yrityksesi sujuvaa käsittelyä.

Shopify-tukkukauppiaana sinun ei tarvitse huolehtia myyntiveroista, koska tämä vastuu siirtyy tukkuasiakkaillesi. Tukkumyynti Shopifyssa tarjoaa myös vakaamman tavan tuottaa tuloja. Tämä johtuu siitä, että tukkuasiakkaat yleensä toistavat tilauksensa pidemmän aikaa kuin suorat kuluttajat.

6. Parempi voittomarginaali

Tukkumyynti Shopifyssa antaa sinulle mahdollisuuden ansaita suurempia voittoja. Shopify Wholesale tarjoaa tiettyjä ominaisuuksia, kuten joustavan hinnoittelun tuotteille ja versioille, vähimmäis- ja enimmäistilausmäärän sekä volyymiin perustuvan hinnoittelun.

🔥 Empfohlen:  3 parasta testosteronin tehostajaa parran kasvuun vuonna 2023

Näiden ominaisuuksien avulla voit strategoida hinnoittelupolitiikkaa tavalla, jonka avulla voit kasvattaa voittomarginaalejasi. Liiketoimintasi kasvaessa tukkuasiakkailta saamiesi tilausten määrä kasvaa vähitellen ajan myötä. Jossain vaiheessa pystyt kasvattamaan myyntiäsi ja ansaitsemaan enemmän voittoja.

Kuinka perustaa tukkumyyntikanava

Sinun on suoritettava tiettyjä vaiheita myydäksesi tukkukaupassa Shopifyssa. Katsotaanpa joitain niistä.

1. Suojaa tukkukauppasi salasanalla

Ensimmäiset asiat ensin: sinun on asetettava salasana myymälällesi. Tee näin, jotta jälleenmyyjäsi voivat tehdä tukkutilauksia alennettuun hintaan.

Voit suojata Shopify-kauppasi helposti käyttämällä salasanasuojausominaisuutta. Suojaa Shopify-kauppasi salasanalla siirtymällä Shopify-järjestelmänvalvojan sivulle ja napsauttamalla Verkkokauppa -välilehti ja napsauta sitä Asetukset. Kirjoita sitten salasanasi.

Kun Shopify-kauppasi on suojattu salasanalla, voit määrittää kaikki tuotteesi alennettuun hintaan tukkuasiakkaillesi.

Voit käyttää tietoturvaratkaisuja, kuten Lukkoseppä paremman suojan saamiseksi. Näissä sovelluksissa on muokattavissa olevia ominaisuuksia, joiden avulla voit hallita paremmin ihmisiä, jotka voivat tarkastella Shopify-kauppaasi ja ostaa tuotteita.

2. Avaa erillinen tukkumyymälä Shopifyssa

Jos sinulla on Shopify-kauppa, joka myy suoraan asiakkaille, mutta harkitset tukkumyyntikanavan luomista vähittäiskauppojen omistajille, sinulla on käytettävissäsi useita vaihtoehtoja. Helpoin näistä vaihtoehdoista olisi perustaa toinen Shopify-kauppa käyttämällä eri URL-osoitetta. Tämän jälkeen voit suojata uuden Shopify-kaupan salasanalla joko Shopifyn kautta tai käyttämällä salasanasuojaussovellusta.

Jos käsittelet suuria myyntimääriä, sinun kannattaa harkita Shopify-paketin päivittämistä Shopify Plus -palveluun. Shopify Plusissa on tukkukanavaominaisuus, jota voit hyödyntää. Shopify Plus -palvelussa voit luoda tukkumyyntikanavan olemassa olevaan kauppaasi, joka on suojattu salasanalla.

Tukkumyyntikanavalla voit luoda tukkuliikkeen myydäksesi olemassa olevia tuotteitasi. Tämä tarkoittaa, että sinun on tehtävä hyvin vähän ylimääräistä työtä kanavasi määrittämiseksi. Shopifyn tukkumyyntikanavien avulla voit mukauttaa tuotteidesi hinnoittelua. asiakasryhmien kautta volyymiin perustuvilla alennuksilla tai prosenteilla.

3. Käytä tukkusovellusta

Toinen tapa määrittää Shopify-tukkumyyntikanavasi on käyttää yhtä useista saatavilla olevista Shopify-tukkusovelluksista. Näiden sovellusten avulla voit tarjota alennuksia tukkuasiakkaillesi luomatta uutta kauppaa, mikä parantaa suoraan tilauksesi keskiarvoa.

Ne ovat myös nopeita asentaa ja tarjoavat oman tilan tukkuasiakkaille, joilla he voivat tarkastella tukkutuotteitasi. Kuluttajasi eivät pääse käyttämään tätä erilaisten hinnoitteluvaihtoehtojen vuoksi. Vielä tärkeämpää on, että voit tarjota myös mukautettuja hintoja ja automaattisia alennuksia näillä sovelluksilla.

15 parasta Shopify-tukkusovellusta

On selvää, että tukkumyynti voi olla paljon kannattavampaa kuin vähittäismyynti suoraan kuluttajille.

Hyvä uutinen on, että voit helposti perustaa tukkumyyntikanavan. Shopify-sovellusmarkkinoilla on paljon tähän tarkoitukseen suunniteltuja tukkusovelluksia. Katsotaanpa niistä 15 parasta.

1. Adoric Shopify-sovellus

Shopify-tukkusovellus

Adoric Shopify -sovellus sisältää lukuisia ratkaisuja, jotka auttavat sinua tekemään Shopify-tukkuliiketoiminnastasi menestyvän. Sen avulla voit luoda markkinointikampanjoita, jotka kiinnittävät asiakkaidesi huomion heti, kun he saapuvat verkkosivustollesi. Et tarvitse graafista suunnittelua tai koodaustaitoja näiden kampanjoiden käyttöönottamiseksi verkkosivustollasi.

Asentamalla tämän sovelluksen Shopify-kauppaasi voit vähentää ostoskorin hylkäämistä jopa 12 % ja lisätä myyntiäsi ja liidejäsi. Adoric tarjoaa sinulle ilmaisen suunnitelman ja maksulliset suunnitelmat alkaen 29 dollarista kuukaudessa.

2. Plerdy – lämpökartta, toisto ja hakukoneoptimointi

Plerdy on Shopify-sovellus, joka tarjoaa joukon tehokkaita analyyttisiä työkaluja, joiden avulla voit optimoida verkkokauppasi.

Se sisältää ominaisuuksia, kuten napsautusten lämpökarttaseurannan, kohdistimen liikkeiden ja vierityssyvyyden, istunnon toiston nähdäksesi, mitä kukin vierailija tekee kaupassasi. Sen mukana tulee myös ponnahdusikkunoita koskevat kyselyt sähköpostien keräämiseksi, myynnin lisäämiseksi ja poistumisaikeista, otsikoiden, kuvausten, avainsanojen SEO-analyysi ja Google Search Console.

Käytettävissä on myös verkkokaupan seurantaominaisuus, joka löytää yhteyden käyttäjien käyttäytymisen ja myynnin välillä. Plerdy tarjoaa ilmaisen 14 päivän kokeilujakson, jota seuraa kolme maksullista tasoa: 29 dollaria kuukaudessa START-suunnitelmassa, 59 dollaria kuukaudessa BUSINESS-suunnitelmassa ja 99 dollaria kuukaudessa PREMIUM-suunnitelmassa. Jokainen suunnitelma sisältää erilaiset rajoitukset sivun katseluille päivässä, istuntojen uudelleentoistolle, aktiiviselle ponnahdusikkunalle ja hakukoneoptimointitarkastuksille päivässä.

🔥 Empfohlen:  10 parasta kirjaa henkilökohtaisesta taloudesta

Plerdyllä on myös ilmainen paketti rajoitetuilla ominaisuuksilla.

3. Tukkuklubi

Tukkuklubi

Wholesale Club by Pixel Union on yksi parhaista Shopify-tukkusovelluksista, joita Shopify-kauppiaat voivat käyttää. Se kannustaa tukkuasiakkaita ostamaan massaa saadakseen tietyt alennukset. Tämä puolestaan ​​parantaa Shopify-kauppasi keskimääräistä tilausarvoa. Voit myös käyttää Wholesale Clubia tarjotaksesi alennuksia valituista tuotteista valituille asiakkaille.

Sen avulla voit myös tarjota useita hinnoittelutasoja, asettaa vähimmäistilausmäärät ja luoda porrastetun hinnoittelujärjestelmän asiakkaillesi. Wholesale Club -sovellus tarjoaa erinomaisen asiakastuen ja 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, ja sen hinnoittelu alkaa 24 dollarista kuukaudessa jopa 300 tilaukselle kuukaudessa ja 49 dollarista kuukaudessa rajoittamattomille tilauksille.

4. Gorilla tukkumyynti

Tukku Gorilla Shopify Tukkumyyntisovellus

Wholesale Gorillan kehitti ja suunnitteli tiimi, joka oli aikoinaan tukkukauppiaita. He ymmärtävät tukkukauppiaiden kohtaamat haasteet ja yrittivät ratkaista ne Wholesale Gorilla -sovelluksella.

Se auttaa sinua esimerkiksi inventaariossa, tilaamisessa ja täyttämisessä. Sen avulla voit asettaa tukkuhinnat tietyille tuotteille, kokoelmille tai jopa koko myymälällesi. Voit luoda hintoja prosenttiosuutena alkuperäisestä arvosta tai uusia kiinteitä hintoja. Gorillan tukkumyynti tarjoaa 30 päivän kokeilujakson ja alkaa 29,95 dollarista kuukaudessa.

5. Kokonainen

Kokonainen

Wholester on Shopify-tukkusovellus, jonka avulla voit säästää aikaa Shopify-kaupan hallintaan. Wholesterin avulla voit helposti hallita tukkuasiakkaidesi tilauksia käyttämällä sen tehokasta tukkukaupan työkalupakkia.

Voit myös tarjota asiakkaillesi työkalut, joita he tarvitsevat, jotta he voivat nopeasti suorittaa joukkotilauksensa ja jopa toimittaa ne eri paikkoihin yhdellä kassalla. Wholesterin käyttö on täysin ilmaista.

6. Tukkumyynti – kaikki yhdessä

Tukkumyynti Kaikki yhdessä

Wholesale All in One on toinen Shopify-tukkusovellus, jonka avulla voit luoda porrastettuja alennuksia tuotteillesi ja asiakkaille Shopify-kaupassasi. Se tarjoaa kattavat ominaisuudet ja lisäominaisuudet, kuten ajastimet.

Wholesale All in One -palvelun avulla voit antaa tukkuasiakkaillesi mahdollisuuden maksaa kassalla kuponkikoodeilla tai ilman. Sen avulla asiakkaat voivat myös maksaa eri valuutoilla. Hinta alkaa 14,99 dollarista kuukaudessa 14 päivän kokeilujakson jälkeen.

7. Tukkuhinnan alennus

Tukkuhinnan alennus

Tukkuhinnoittelualennukset voivat säästää vaivaa tarjota asiakkaillesi porrastettu hinnoittelujärjestelmä. Tukkuhinnoittelualennuksella voit tarjota alennettuja hinnoitteluvaihtoehtoja eri asiakasryhmille. Voit myös tarjota alennuksia valituista tuotekategorioista tai jopa koko myymälästäsi.

Tukkuhinnoittelualennussovelluksella tarjottavien alennusten määrää ei ole rajoitettu. Se antaa sinulle mahdollisuuden luoda vähimmäistilausmääriä, määrittää edistyneitä toimituskuluja ja antaa asiakkaille mahdollisuuden tilata suuria määriä. Se tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, jonka hinta alkaa 19,99 dollarista kuukaudessa.

8. Tukku- ja mukautettu hinnoittelu

Tukku- ja räätälöity hinnoittelu

Tämän sovelluksen avulla voit tarjota tukku- ja mukautettuja hintoja ilman erillistä tukkukauppaa. Se tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, ja uusia ominaisuuksia lisätään jatkuvasti.

Se on helppo asentaa ja käyttää.

Tukku- ja mukautettu hinnoittelu tarjoaa edistyneitä ominaisuuksia, kuten yksittäisten tuotteiden hinnoittelun ja AJAX-kärryjen yhteensopivuuden. Se tarjoaa ilmaisia ​​ja maksullisia suunnitelmia premium-sähköpostituella alkaen 9,95 dollarista kuukaudessa 7 päivän kokeilujakson jälkeen.

9. Tukkutilauslomake ja uudelleentilaus

Tukkutilauslomakkeen ja uudelleentilauksen on myös suunnitellut Wholesale Helper, tukkuhinnoittelualennuksen kehittäjät.

Tämä sovellus tarjoaa yksinkertaisen tavan tarjota tukkuasiakkaillesi mahdollisuus tilata tai tilata uudelleen Shopify-kaupasta.

Voit listata tuotteesi yksisivuisella tilauslomakkeella tukkuasiakkaillesi ja tilata ne uudelleen kahdella napsautuksella. Voit helposti muokata tämän sovelluksen käyttöliittymää.

Tämä sovellus tarjoaa 8 päivän ilmaisen kokeilujakson, jonka hinta alkaa 12,99 dollarista kuukaudessa.

10. Wholesale2b dropshipping

Tukkukaupan dropshipping-sovellus

Onlinestorebiz LLC:n Wholesale2b Dropshipping on Shopify-tukkusovellus, jonka avulla voit tuoda varastosi ja myydä sen tukkumyyntinä. Se tarjoaa sinulle reaaliaikaisia ​​varastopäivityksiä ja seurantatoimintoja. Tätä sovellusta käyttävät monet Shopifyn dropshipping-toimittajat.

Wholesale2b Dropshipping tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson maksullisella versiollaan alkaen 29,99 dollarista kuukaudessa.

11. Tukkukaupan lukkopäällikkö

Tukkukaupan lukkopäällikkö

Wholesale Lock Manager suhtautuu hieman eri tavalla tukkuhinnoitteluun verrattuna muihin tämän luettelon sovelluksiin. Tämä sovellus tarjoaa mukautettavan pääsyn, jonka avulla voit suojata tietyt Shopify-kauppasi sivut tai koko julkisivu lukkojen avulla.

🔥 Empfohlen:  Meta odottaa miljardin ihmisen metaversumiin vuoteen 2030 mennessä

Voit valita, kenelle annat pääsyn suojatuille sivuillesi. Se myös erottaa tukkuasiakkaasi vähittäisasiakkaasi Shopify-kaupassasi. Tämä helpottaa tukku- ja vähittäiskaupan hoitamista samasta paikasta.

Hinta alkaa 6,99 dollarista kuukaudessa 8 päivän ilmaisella kokeilujaksolla.

12. MagicPass-tukkumyynti

MagicPass tukkumyynti

MagicPass Wholesale by Impress on Shopify-tukkusovellus, jonka avulla voit suojata Shopify-kauppasi lukolla tai salasanalla. Tämän tukkusovelluksen avulla voit suojata yksittäisiä tuotteita, kokoelmia ja sivuja, ja voit sitten myöntää käyttöoikeudet myöntämällä salaisia ​​avaimia tai asiakastunnisteita.

MagicPass Wholesale antaa sinun tarjota tukkuasiakkaillesi alennuksia ja arvokatkoja tehokkaasti. Voit myös tarjota joukko- tai prosenttialennuksia. Tämän sovelluksen hinta alkaa 5 dollarista kuukaudessa.

13. Microappsin tukkumyyjä

Tukkukauppiaan tukkumyyntisovellus

Tämän tukkusovelluksen avulla on helppo määrittää tukkuhinnoittelujärjestelmiä tukkuasiakkaillesi. Tämän sovelluksen avulla voit helposti luoda alennusryhmän, määrittää hintasi haluamallasi tavalla ja lisätä tukkuasiakkaasi ryhmään. Se tarjoaa myös upeita ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden tukkuasiakkaillesi ohittaa vero- ja toimituslaskelmat.

Saat myös nauttia erinomaisesta tuesta varastosi hallintaan ja muihin mukautusvaihtoehtoihin. Tämä sovellus on ilmainen asentaa ja käyttää.

14. Lihavoitu mukautettu hinnoittelu: tukkumyynti

Lihavoitu mukautettu hinnoittelu

Lihavoitu mukautettu hinnoittelu: Tukkumyynti on sovellus, jonka avulla on helppo luoda porrastettu hinnoittelurakenne asiakkaillesi. Voit soveltaa porrastettua hinnoittelurakennettasi tukkuasiakkaihisi vain merkitsemällä heidät tunnisteilla. Se tarjoaa automaattisen taggausominaisuuden, jonka avulla on helppo muuttaa asiakkaan jäsentasoa ostoarvon kasvaessa.

Tämän sovelluksen avulla sinun ei tarvitse luoda useita kuponkikoodeja asettaaksesi alennuksia asiakkaillesi. Tämän sovelluksen hinta alkaa 29,99 dollarista kuukaudessa 14 päivän kokeilujakson jälkeen.

15. Volyymi- ja porrastetut alennukset

Volyymi ja alennettu hinnoittelu

Volume & Tired Discounts -sovelluksen avulla voit tarjota alennuksia tukkuasiakkaillesi useilla tavoilla. Voit määrittää valituille tuotteille prosenttialennuksia, kiinteämääräisiä alennuksia tai alennettuja hintoja. Tämän sovelluksen avulla on helpompi rohkaista tukkuasiakkaitasi tekemään enemmän ostoksia ja kasvattamaan keskimääräistä tilausarvoaan.

Voit myös määrittää tukkuasiakkaillesi porrastetun hinnoittelujärjestelmän. Tämä sovellus on ilmainen asentaa ja käyttää.

16. Tukkuhinnoittelupäällikkö

SpurIT:n tukkuhinnoittelupäällikkö lupaa nopeita tuloksia ja lisää tuloja. Tämä tukkusovellus on helppo asentaa ja käyttää, ja se tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka tekevät tämän lupauksen erittäin mahdolliseksi. Näitä ominaisuuksia ovat automaattinen taggaus, rajattomat tukkumyyntitilat ja sähköpostimarkkinointi.

Tämän sovelluksen avulla voit tarjota tukkuasiakkaillesi hinnanmuutoksia heidän ostotiheyensä, ostomäärän, kulutusarvon ja sijainnin perusteella. Hinnoittelu alkaa 19,95 dollarista kuukaudessa ja 14 päivän rahat takaisin -takuu, jos sovellus ei täytä odotuksiasi.

Johtopäätös

Siinä se on; 15 parasta Shopify-tukkusovellusta! Muista, että ei ole haittaa kokeilla useampaa kuin yhtä näistä sovelluksista selvittääksesi, mikä niistä toimii parhaiten Shopify-kaupassasi.

Jos sinulla on vaikeuksia muuntaa myymäläsi kävijöitä maksaviksi asiakkaiksi, tarvitset Adoric Shopify -sovelluksen. Mitä odotat?