Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

16 parasta vaihtoehtoa Amazonille verkkoostoksille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 16 parasta vaihtoehtoa Amazonille verkkoostoksille

Useimmat kuluttajat ovat yhtä mieltä siitä, että ostosten tekeminen Amazonissa on nopeaa ja kätevää.

Se täyttää toiveesi säästää aikaa, välttää tungosta kauppoja, ja voit selata tuhansia tuotteita muutamalla napsautuksella tai pyyhkäisyllä. Amazon on monella tapaa mullistanut vähittäiskaupan tällä mukavuuden aikakaudella.

Amazon oli aina suosikkini, kun minulla ei ollut aikaa juosta perinteiseen kauppaan. Ostin useimmat taloustavarat ja useita lahjoja sen sivustolta ajatellen säästäväni aikaa ja rahaa. Ja koska sähköisen kaupankäynnin maailmassa oli kova kilpailu, oletin, että Amazonin hinnat olivat kilpailukykyisiä, elleivät edullisimpia.

Sokea uskollisuuteni päättyi, kun huomasin, että Walmart.com myi täsmälleen samaa tulostimen mustetta, jonka ostin Amazonista lähes 20 dollarilla halvemmalla.

Kuten käy ilmi, monilla ostajilla on ollut samanlaisia ​​kokemuksia. Business Insiderin artikkelin mukaan kodin tuotteiden hinnat Amazonissa ovat 34 % korkeammat kuin samojen tuotteiden hinnat Walmartissa.[1].

Vaikka sinulla olisi varaa kuluttaa enemmän Amazonin ostoksille, miksi sinun pitäisi? Onneksi Amazonille on vaihtoehtoja, jotka voivat säästää ostajien entistä enemmän aikaa ja rahaa.

Parhaat verkkosivustot, kuten Amazon, joilla voit tehdä ostoksia

Amazonin ylivoimainen tuotevalikoima ei takaa, että sillä on etsimäsi parhaaseen hintaan. Tämä on silloin, kun Amazonin kaltaisten sivustojen ostaminen voi auttaa. Saatat löytää erikoistuneita tuotteita, joissa on parempia hintoja, tarjouksia ja tarjouksia.

1. Kohde

Target.com on Amazon-vaihtoehto, joka kuljettaa samanlaista tavaravalikoimaa. Sivusto tarjoaa kilpailukykyiset hinnat ja antaa 5% ylimääräisen alennuksen Target REDcardin haltijoille.

Targetilla on useita samoja aikaa säästäviä toimitusvaihtoehtoja, joita ostajat löytävät Amazonista, mukaan lukien:

 • Saman päivän toimitus Shiptillä
 • Nouto myymälästä verkkotilauksille
 • Ajotoimitus autoosi
 • Ilmainen toimitus seuraavana päivänä päivittäisistä välttämättömistä tavaroista vähintään 35 $
 • Ilmainen 2 päivän toimitus, kun käytät REDcardasi tai käytät vähintään 35 dollaria

Targetin tilausvaihtoehto kilpailee Amazonin Subscribe and Save -ohjelman kanssa. Tilaamalla toimitukset Targetilla saat ilmaisen toimituksen ja 5 %:n alennuksen jokaisesta tilauksesta.

2. Ylimäärä

Yksi parhaista verkkosivustoista, kuten Amazon, on Overstock.com. Sivusto ei myy ruokaa tai juomia, mutta trendikkäiden huonekalujen, kodin sisustuksen, elektroniikan ja toimistotarvikkeiden valikoima ei petä.

Yli 45 dollarin ostokset lähetetään ilmaiseksi ja ovat vain 4,95 dollaria, jos tilaus ei täytä tätä vähimmäismäärää.

Toinen Overstockista ostamisen etu on palautuspolitiikka. Hyvityssummasi sisältää tuotteen täyden hinnan sekä mahdolliset maksetut toimituskulut, jos aloitat palautusprosessin 30 päivän kuluessa tilauksesta.

Overstockin jäsenyys on erinomainen vaihtoehto Amazon Primelle. Se on nimeltään Club O, ja se maksaa vain 19,95 dollaria vuodessa.

🔥 Empfohlen:  Dieettiryhmät: mitä sinun tulee tietää

Edut sisältävät:

 • Ilmainen toimitus jokaiselle ostokselle
 • 5% takaisin palkinnoista
 • Kilpailijan hintatakuu
 • Jopa 40 dollaria palkkioita ostetun tuotteen arvioinnista
 • Jopa 45 % säästöä Club O Extra Rewards Storessa

3. AliExpress.com

AliExpress on valtava ostossivusto, joka myy tuotteita paljon halvemmalla kuin Amazonista. Tämä yritys leikkaa välikäsistä suoran tehtaan myymälämallillaan.

Sivustolla on tuhansia tuotteita, jotka vaihtelevat huippuluokan tavaroista alennus- ja bulkkitarjouksiin. AliExpressissä saat edullisia vaatteita, tietokoneita ja elektroniikkaa, lemmikkituotteita, kauneustuotteita, autoja ja kodin kunnostuksia.

4. Newegg.com

Jos ostat elektroniikka- ja teknologiatuotteita, Newegg.com on yksi parhaista vaihtoehdoista Amazonille. Erinomainen asiakaspalvelu, päivittäiset tarjoukset ja nopeat toimitukset ovat tämän johtavan verkkokauppasivuston tärkeimpiä vetoja.

Newegg vastaa Amazonin erinomaisia ​​toimituksia ja tuotteita, jotka saapuvat vain yhdessä arkipäivässä. Joissakin suuremmissa tuotteissa, kuten televisioissa tai kodinkoneissa, on White Glove Delivery -vaihtoehto. Tämä ylivoimainen palvelu toimittaa ostoksesi valitsemaasi huoneeseen, purkaa tuotteen pakkauksesta ja huolehtii ylimääräisistä pakkausjäännöksistä.

Vielä enemmän säästöjä varten Newegg Outlet myy avointa laatikkoa, tyhjennystä ja kunnostettua elektroniikkaa alennettuun hintaan.

5. Barnes ja Noble

Amazonin ohella Barnes and Noble on kaikenlaisten kirjojen jälleenmyyjä. Sillä on vakiintunut online-näkyvyys ja yli 600 kirjakauppaa kaikkialla Yhdysvalloissa.

Barnes and Noble tarjoaa myös erinomaiset hinnat lahjoille, peleille ja keräilyesineille, taidetarvikkeille ja koriste-esineille. Etsitkö muita kirjakaupan sivustoja? Books-A-Million, Powell Books ja muut itsenäiset kirjakaupat ovat myös verkossa.

6. OstaDig

OstaDigin sivusto väittää, että se on “Internetin digitaalinen superkauppa”. Amazoniin verrattavissa oleva sivusto tunnetaan parhaiden tietokone-, urheilu- ja kuntoilu-, toimistotarvike-, TV-, keittiö- ja taloustavaramerkkien myynnistä.

Ilmainen maakuljetus on aina saatavilla, vaikka se sisältää usein ilmaisia ​​päivityksiä nopeamman toimituksen vuoksi.

Amazonin tapaan BuyDigillä on suoraviivainen palautuskäytäntö ja se voi myöntää täyden hyvityksen, jos muutat mieltäsi ostoksesta.

7. eBid

Verkkohuutokauppasivusto eBid on yksi parhaista hinnoista uusille ja käytetyille tuotteille kaikissa tuotekategorioissa. Vuodesta 2019 lähtien sivustolla on myynnissä yli 2,7 miljoonaa tuotetta.

eBidillä on 28 000 kategoriaa, joista valita, ja se myy tuotteita, kuten:

 • Jalkapallopaidat
 • Antiikkiset lamput
 • Vintage koruja
 • Polkupyörän osat
 • iPhonet
 • Suunnittelija Köln
 • Lastenhuoneen vuodevaatteet

Aiheeseen liittyvä: 13 parasta paikkaa korujen myymiseen verkossa

8. Online-markkinapaikat

Kun ostat verkossa, paras hinta-laatusuhde löytyy joskus suoraan alueesi myyjiltä, ​​jotka haluavat päästä eroon tavaroistaan.

Paikallisten Facebook-ryhmien on tiedetty tarjoavan jyrkkiä alennuksia kaikesta pyykkisaippuasta ja vaatteista elektroniikkaan, retkeilyvarusteisiin ja huonekaluihin. Facebook Marketplace on myös saavuttanut suosiota halpojen tuotteiden hakusivustona.

🔥 Empfohlen:  15 parasta videohakukonetta, joita voit käyttää

Toinen tunnettu verkkokauppapaikka on letgo. Letgon avulla ostajat voivat löytää paikallisia tuotteita omalta naapurustoltaan sovelluksen ja verkkosivuston kautta.

Vaihtoehtoja Amazonille tavaroidesi myymiseen

Myy tavarasi verkossa voi auttaa, jos tarvitset käteistä tai haluat vapauttaa tilaa kotonasi. Amazonin Trade-In-ohjelma on vaihtoehto, mutta se maksaa vain Amazon-lahjakorteilla ja käsittely voi kestää jopa 10 päivää tai enemmän.

On olemassa lukuisia vaihtoehtoisia verkkosivustoja, jotka tarjoavat samanlaisia ​​tai parempia takaisinostovaihtoehtoja kuin Amazon.

9. Decluttr

Decluttr nopeuttaa ei-toivottujen tavaroiden myyntiprosessia. Ei ole vaivatonta ottaa valokuvia listataksesi myytävän tuotteen tai odottaa ostajan löytämistä.

Se voi ostaa CD-levyjä, DVD-levyjä, pelejä, kirjoja, matkapuhelimia, teknisiä laitteita ja LEGO®-tuotteita suoraan sinulta.

Sovelluksessa on ilmainen arvostustyökalu, joka antaa hintaarviot välittömästi. Jos hyväksyt tarjouksen, pakkaat ja lähetät tuotteet Decluttrille käyttämällä toimitettua ilmaisen toimitusmerkintää.

Decluttr lähettää rahaa tuotteistasi PayPalin, shekin tai suoran talletuksen kautta pankkiisi. Tai voit lahjoittaa tulosi valitsemallesi hyväntekeväisyysjärjestölle.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka paljon voit ansaita elektroniikkasi myymisestä Decluttrin avulla?

10. Buyback Boss

Buyback Boss on helppo ja virtaviivainen tapa saada rahaa käytetylle älypuhelimelle, tabletille tai muulle elektroniikalle. Sinun tarvitsee vain vastata muutamaan kysymykseen laitteen teknisistä tiedoista, niin saat välittömän tarjouksen. Jos saat korkeamman tarjouksen toiselta sivustolta, BuyBackBossilla on hintavastaavuustakuu, mikä tarkoittaa, että voit silti saada kyseisen hinnan, mutta sen sivuston kautta kilpailijansa sijaan.

Jos hyväksyt sen tarjouksen, se lähettää sinulle sähköpostitse ennakkoon maksetun lähetystarran, jonka avulla voit lähettää laitteen. Voit valita maksun fyysisenä shekin, PayPal-talletuksen tai hyväntekeväisyyslahjoituksen muodossa.

11. BookScouter

Onko sinulla vanhoja oppikirjoja, jotka keräävät pölyä ympäri taloa? BookScouter voi auttaa vaihtamaan ne rahaksi.

Sivusto säästää aikaa vertaamalla useiden toimittajien tarjouksia yhdellä napsautuksella, ja se tunnetaan yhtenä niistä parhaat paikat oppikirjojen myyntiin.

Korkeinta hintaa ei aina mainita ensimmäisenä, joten tarkista kaikki vaihtoehdot ennen kuin myyt oppikirjojasi takaisin.

Aiheeseen liittyvä: BookScouter Review: Kuinka kääntää käytetyt kirjasi käteiseksi

12. Gazelli

Gazelle on paras valinta myy elektroniikkasi. Yhtiö raportoi maksavansa yli 200 miljoonaa dollaria ihmisille, jotka myyvät käytettyjä kannettavia tietokoneita, tabletteja, älypuhelimia ja elektronisia laitteita.

Muutamassa minuutissa, Gazelle tekee tarjouksen tuotteellesi.

Gazelle maksaa sinulle shekillä, PayPalilla tai Amazon-lahjakortilla. Valitse haluamasi maksutapa, niin saat rahat käteesi.

🔥 Empfohlen:  Pitäisikö freelancereiden käyttää Bing Chatia tai ChatGPT:tä? 8 huomioon otettavaa tekijää

Aiheeseen liittyvä: Gazelle-arvostelu: Mitä sinun tulee tietää ennen puhelimen myyntiä

13. Shopify

Harkitse Shopify ansaita vielä enemmän rahaa myymällä tavaroitasi. Tätä verkkoalustaa on helppo käyttää ja sen käynnistyskustannukset ovat alhaiset.

Shopifyn avulla voit:

 • Luo oma verkkokauppa
 • Mainosta ja myy tuotteita
 • Ansaitse rahaa sivustollasi mobiilin, sosiaalisen median ja henkilökohtaisen myynnin avulla

Jos olet aidalla, Shopifylla on ilmainen 14 päivän kokeilujakso ilman luottokorttia.

14. Päästä

Päästä irti on täydellinen tapa myydä suuria tavaroita tai asioita, joita on vaikea lähettää. Sivusto ja sovellus keskittyvät paikallisiin markkinoihisi, joissa noudon tai toimituksen järjestäminen on vaihtoehto.

Ota valokuva ja lisää yritystietoihisi houkutellaksesi ostajia. Ostajat voivat etsiä tuotteitasi verkossa tai sovelluksella, mikä tekee letgosta erinomaisen Amazon-vaihtoehdon.

15. Tarjous

Toinen paikallinen sovellus, OfferUp, antaa myyjille mahdollisuuden lähettää melkein mitä tahansa myytäväksi. Kohteiden listaus iPadeista ja autoista askartelutarvikkeisiin ja juhlamekkoihin kestää alle 30 sekuntia.

OfferUpin avulla alueesi ostajat voivat esittää kysymyksiä tai lähettää tarjouksen sovelluksen kautta. Ostaja maksaa henkilökohtaisesti, joten verkkomaksujen hyväksymisjärjestelmää ei tarvitse luoda.

16. Etsy

Etsy on fanien suosikkikohde, jossa myydään käsintehtyjä malleja, vintage-esineitä, askartelutarvikkeita ja paljon muuta. Amazonin tavoin se on hyvin tunnettu sivusto, jolla on uskollisia ostajia ja myyjiä.

Ennakkosijoituksista ei tarvitse huolehtia, mikä tekee Etsystä loistavan vaihtoehdon myytävänä olevien tuotteiden listaamiseen.

Aloita luomalla ilmainen tili ja lisäämällä kohteita Etsy-kauppaasi. Hallitset tulojasi asettamalla omat hinnat. Maksuvaihtoehtoja ovat suora talletus ja PayPal.

Kuinka säästää rahaa sivustoilla, kuten Amazon

Brändin korkea tunnettuus ja laaja tuotevalikoima tekevät Amazonista kätevän yhden luukun. Plus, maksulliset online-kyselysivustot usein maksaa sinulle ilmaiset Amazon-lahjakortitmikä tekee ostoksista siellä entistä houkuttelevamman.

On tärkeää muistaa, että Amazon ei ole ainoa vaihtoehto. Ostoksilla käynti voi olla tehokkaampaa ja halvempaa jollakin yllä luetelluista Amazon-vaihtoehdoista. Ja jos olet myyjä, muista vertailla myynti- ja listautumismaksuja saadaksesi eniten voittoa käytetyistä tavaroistasi.