Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

16 tapaa saada ilmaisia ​​aikakauslehtiä verkossa (tai postissa)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 16 tapaa saada ilmaisia ​​aikakauslehtiä verkossa (tai postissa)

Älypuhelimien ja tablettien ansiosta kirjojen lukeminen, verkkosivujen surffaaminen ja jopa uusimpien uutisten seuraaminen on helpompaa kuin koskaan.

Mutta entä lehdet? Miten ne sopivat nyt, kun niin suuri osa sisällöstämme on digitaalista?

Mequodan tekemän tutkimuksen mukaan kaksi kolmasosaa amerikkalaisista lukee edelleen aikakauslehtiä. Itse asiassa kyselyyn vastanneista aikuisista 70 % oli lukenut vähintään yhden painetun lehden viimeisen 30 päivän aikana. Noin puolet oli lukenut vähintään kaksi painettua aikakauslehteä viimeisen kuukauden aikana.[1]

Vaikka digitaalinen sisältö on ajan tasalla ja olennaista, lehtiartikkelit ja valokuvat voivat olla paljon hemmottelevampia ja luovempia. Ajattele upeaa hääjuhlaa tai jännittävää muotitoimitusta. Eloisat värit ja kiiltävät sivut edistävät kuluttajien jatkuvaa rakkautta painettuja aikakauslehtiä kohtaan.

Eikä sinun tarvitse maksaa paljon tilauksesta. Yllättävän monet lähteet voivat auttaa sinua löytämään aikakauslehtiä ilmaiseksi.

7 tapaa saada ilmaisia ​​lehtiä postitse

Usko tai älä, voit saada ilmaisia ​​tai halpoja lehtiä postitse joka kuukausi. Voit myös löytää ilmaisia ​​lehtiä paikallisista paikoista, kuten kirjastosta tai ehkä jopa lääkärin vastaanotosta. Alennuslehtisivustojen, palkintopisteiden ja BOGO-tarjousten välillä sinun ei ehkä enää koskaan tarvitse maksaa lehdestä.

1. ValueMags

Voit ostaa alennuslehtiä ValueMagsista, ja voit myös ansaita palkintopisteitä saadaksesi täysin ilmaisia ​​lehtiä. MagPoints-kanta-asiakasohjelma antaa pisteitä ValueMags-vierailuista, maksullisten kyselyjen suorittaminenja osallistumalla kumppanitarjouksiin. Kun ansaitset tarpeeksi pisteitä, voit lunastaa ne aikakauslehtiin.

Palkintotilausten lisäksi ValueMags tarjoaa ilmaisen online- tai painetun tilauksen kouralliseen aikakauslehteen, kuten People-, Outdoor Life- ja muihin aikakauslehtiin. Sinun tarvitsee vain luoda ValueMags-tili

Jos sinulla on maksullinen tilaus, tarkista Rakuten 20 % cashback ValueMagsissa ja muita tarjouksia Time-, Marie Claire-, ESPN-lehdestä ja muista julkaisuista.

2. RecycleBank

RecycleBank Missio on työskennellä kohti jätteettömiä yhteisöjä. Se palkitsee ihmisiä kotona tapahtuvasta kierrätyksestä, mutta huomaa, että voit ansaita pisteitä vain, jos yhteisösi kierrätyspalvelu on RecycleBank-kumppani. Voit myös ansaita pisteitä osallistumalla RecycleBankin kestävämmän elämän johtamiskursseihin tai vastaamalla päivän kysymyksiin.

Kun olet ansainnut pisteitä, voit vaihtaa ne aikakauslehtitilauksiin. RecycleBank tarjoaa palkita aikakauslehtien tilaukset kuten Backpacker, Country Living, Cosmo ja paljon muuta. Kiinnitä huomiota palkintojen ehtoihin, koska jotkut vanhenevat.

3. Mercury-lehdet

Etsitkö tapaa nousta työelämässäsi? Mercury-lehdet tarjoaa täysin ilmaisen aikakauslehtitilauksen. Sinun tarvitsee vain täyttää lomake, jossa on tietoja itsestäsi ja työelämästäsi. sitten näet luettelon saatavilla olevista yrityslehdistä.

🔥 Empfohlen:  10 luovaa tapaa ansaita rahaa Instagramissa

Mercury Magazinesissa luetellut ilmaiset julkaisut tienaavat rahaa myymällä mainoksia. Koska mainostajat haluavat usein kohdistaa mainoksia tiettyihin ryhmiin, sinun on oltava lehden kohderyhmä saadaksesi ilmaisen tilauksesi.

Saat ensimmäisen lehtesi postitse 10–12 viikon kuluessa Mercury Magazines -kyselyn täyttämisestä.

4. Freebizmag

Freebizmag on kerännyt kirjaston yritysresursseja, mukaan lukien ilmaisia ​​yrityslehtien tilauksia ja ilmaisia ​​ammattilehtiä. Tarkista Freebizmagin erikoistarjoukset ilmaisia ​​tilaustarjouksia aikakauslehtiin, kuten Boating World ja Tennis Magazine.

Tietolähteitä ovat ilmaiset e-kirjat, valkoiset kirjat ja paljon muuta. Voit etsiä työhösi liittyviä aiheita. Freebizmagilla on tietoa kaikesta maataloudesta tietotekniikkaan.

5. Lahjatilaukset

Onko sinulla syntymäpäiviä ostettavana tulossa? Osta ystävillesi ja perheellesi tilaus, niin saatat saada myös ilmaisen aikakauslehtitilauksen. Ilmainen tarjous voi koskea samaa lehteä tai saman kustantajan omistamaa aikakauslehteä. Joka tapauksessa se on varastamista.

6. Kupongit

Löydät usein aikakauslehtien tilauskuponkeja. Tutustu kuponkisivustoihin ja bloggaajien sosiaalisen median tilit. Voit myös vierailla aikakauslehtien kustantajien sivustoilla nähdäksesi, tarjoavatko he alennusseteleitä. Muista pitää silmäsi auki kuponkeja ja tarjouksia varten lomien aikana.

Jos olet uusi kuponkien käytössä, se on helppo oppia kuinka aloitat kuponginjoten sukella sisään ja katso, millaisia ​​aikakauslehtikuponkeja löydät.

Muita paikkoja ilmaisiin aikakauslehtiin

On hauskaa saada ilmaisia ​​lehtiä postitse, mutta se ei ole ainoa tapa saada niitä ilmaiseksi. Voit myös lukea paljon ilmaisia ​​lehtiä verkossa tai henkilökohtaisesti.

7. CapitalOne Shopping

CapitalOne Shopping palkitsee käyttäjiä ostoksista suosikkiverkkokaupassasi. Se sisältää tarjouksia aikakauslehtisivustoilla, kuten Magazines.com ja Magazine Store. Löydät myös tarjouksia lehtiä myyville kirjakaupoille. Hanki edullisia hintoja ja palkintoja tilaamalla nimikkeitä, kuten National Geographic ja Food Network.

Sinun tarvitsee vain rekisteröityä CapitalOne Shoppingiin ja etsiä sen aikakauslehtitarjouksia. Voit myös ansaita palkintopisteitä ostamalla aikakauslehtitilauksia, jotka voit lunastaa myöhemmin lahjakorteiksi.

Aiheeseen liittyvä: Capital One Shopping vs. Honey

Huomautus: CapitalOne Shopping korvaa meille, kun saat CapitalOne Shopping -laajennuksen käyttämällä annettuja linkkejä.

8. Groupon

Tarjoukset Grouponissa vaihda koko ajan, mutta muista selata sivustoa ennen uuden lehden tilaamista. Groupon tarjoaa printtitilaukset vähintään 75 % alennuksella, joten kannattaa ehdottomasti tutustua. Tämä on loistava tapa saada paljon alennettuja tilauksia aikakauslehtiin, kuten Wired, Men’s Health ja National Geographic.

🔥 Empfohlen:  Puhelinnumeroa ei voi vahvistaa Apple ID - Suositellut korjaukset Apple ID -vahvistusongelmiin

Aktivoidaksesi tilauksesi, sinun on ostettava kuponki Grouponista ja lunastettava se sitten lehden sivustolla aloittaaksesi tilauksesi. Muista, että Grouponin tarjoukset eivät ole voimassa, joten nappaa mielenkiintoiset tarjoukset nopeasti.

9. Google-kirjat

Päällä Google-kirjat, löydät ilmaisia ​​digitaalisia aikakauslehtiä verkosta. Mene vain Google-kirjoihin ja etsi aikakauslehtiä. Kun olet lehden sivustolla, voit etsiä tiettyä julkaisua, jonka haluat lukea. Siinä ei ole liikaa suosittuja valikoimia, mutta jos olet kiinnostunut jostain niche-aiheesta, saatat löytää haluamasi lehden.

10. Flipster

Flipster on sovellus, jonka avulla voit lukea kirjastosi tilaamia lehtiä kirjastokortillasi. Aloita lataamalla sovellus ja aloittamalla lukeminen ilmaiseksi. Flipster on täysin ilmainen tapa lukea lehtiä käymättä kirjastossa.

Jos paikallinen kirjastosi ei tarjoa Flipsteriä, sillä voi olla samanlainen sovellus lehtien lukemiseen. Kysy lisätietoja kirjastonhoitajalta tai käy kirjastosi verkkosivuilla.

11. Odotushuoneet

Lehtien lukeminen odotushuoneessa auttaa kuluttamaan aikaa odotellessasi tapaamistasi. Jos alat lukea lehteä, josta todella pidät, kysy henkilökunnalta, voitko tuoda sen kotiin. Pahin, mitä he voivat sanoa, on ei. Toimistolla voi olla niin paljon aikakauslehtiä, että niitä on ilo ladata sinulle ilmaiseksi.

12. Freecycle

Freecycle on kokoelma yli 5 000 ryhmää ympäri maailmaa, ja se kokoaa yhteen ihmisiä, jotka lahjoittavat esineitä ja etsivät ilmaisia ​​tuotteita. Jokaisella ryhmällä on omat säännöt ja vapaaehtoiset moderaattorit hallitsevat yksittäisiä ryhmiä. Hae Freecycle-sivustoa löytääksesi lähelläsi olevan ryhmän. Kun löydät sellaisen, skannaa listat, etsiikö joku, joka jakaa lehtiä.

Voit myös lähettää “haluttavan” pyynnön ryhmään, jossa etsitään ihmisiä, joilla on lehtiä lahjoitettavaksi. Jollakin saattaa olla pino aikakauslehtiä sohvapöydällään etsimässä uutta kotia.

13. Amazon

Jos olet jo Amazon Prime -jäsen, voit tilata suurimpia lehtiä alennettuun hintaan. Amazon tarjoaa myös ilmaisen 30 päivän pääsyn moniin suosittuihin aikakauslehtiin, kuten Cosmo, Wired ja Shape. Voit kokeilla mitä tahansa aikakauslehtiä 30 päivän ajan, mutta maksat tilauksen, jos et peruuta tilausta ennen 30 päivän päättymistä.

Amazon tarjoaa myös edullisia aikakauslehtitilauksia Prime-jäsenille. Voit myös tilata lehtiä suuremmalla alennuksella valitsemalla Kindle-version. Painettu tilaus maksaa enemmän, mutta saat silti alennuslehtiä Amazon Prime -jäsenenä.

Ja yleensä, jos tilaat painetun version, saat pääsyn myös Kindle-versioon.

Aiheeseen liittyvä: 6 tapaa saada Amazon Prime ilmaiseksi

🔥 Empfohlen:  Kuinka kasvattaa Instagram-tiliäsi vuonna 2020

14. Aikakauslehtien verkkosivustot

Monet aikakauslehdet, kuten People tai Rolling Stone, julkaisevat paljon sisältöä verkkosivuillaan. Jos etsit ilmaista sisältöä, tämä voi olla loistava tapa tehdä se. Kustantajan sivusto saattaa tarjota myös hyvän tarjouksen lehden painetusta tai digitaalisesta versiosta, jos haluat enemmän.

15. Paikallinen kirjastosi

Useimmat paikalliset kirjastot tilaavat valikoiman aikakauslehtiä. Jos et yleensä säilytä lehtiä, katso suosikkisi lähimmästä kirjastosta. Jos pidät lehtien pitämisestä tai niiden käyttämisestä projekteihin, kysy kirjastonhoitajilta, mitä he tekevät vanhemmille numeroille. He saattavat olla valmiita myymään lehtiä sinulle halvalla.

16. Löydä BOGO-sopimus

Monet lehdet, esim Todella yksinkertainen, tarjoa Osta yksi, anna yksi -tarjous. Uusi tilauksesi tai osta uusi tilaus ja lähetä toinen tilaus ystävällesi ilmaiseksi. Jos sinä ja ystäväsi haluatte tilata saman lehden, ryhdy yhteen ja jaa yhden tilauksen hinta. Saat molemmat 50% alennuksen.

Aiheeseen liittyvä: 20 tapaa saada ilmaisia ​​juttuja verkossa

Luketottumuksesi ei tarvitse olla kallista

Jos löydät paljon ilmaisia ​​lehtiä, voit todella lukea paljon sisältöä. Se on mahtavaa, mutta mitä sinun pitäisi tehdä lehdille, kun olet lukenut ne? Et todellakaan halua heidän istuvan ja vievän tilaa.

Sen sijaan, että vain kierrätät tai heität pois vanhoja lehtiäsi, ole luova. Voitko välittää ne ystävälle tai sukulaiselle, joka saattaa haluta lukea niitä? Ehkä lehdet voivat mennä turvakotiin tai vanhainkotiin? Voit ehkä lahjoittaa ne myös vankilaan (tarkista ensin vankilan lahjoitussäännöt). Muista kysyä ennen lehtien lahjoittamista, koska jotkut paikat eivät ota niitä vastaan.

Voit myös käyttää vanhoja lehtiä omaan luovaan harrastukseen. Leikkaa reseptejä ja luo kirja suosikkiresepteistäsi. Käytä kuvia luodaksesi visiotaulun tai kodin parannusideoita. Lapset rakastavat myös lehtien sivujen leikkaamista ja niiden käyttämistä taide- tai kouluprojekteissa.

Ja jos et löydä lehdelle luovaa käyttöä, voit aina kierrättää sen.