Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

16 verkkotyötä teini-ikäisille: parhaat keikat lukiolaisille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 16 verkkotyötä teini-ikäisille: parhaat keikat lukiolaisille

Teininä oleminen voi olla kallista. Kun vanhenet, useimmat vanhemmat haluavat, että alat vetää painoasi enemmän – ei vain kotitöissä vaan myös taloudellisesti.

Joten nyt tarvitset rahaa. Leffaliput, vaatteet, tekniikka ja kaikki muut haluamasi tavarat eivät maksa itseään. On aika saada työpaikka.

Sain ensimmäisen työpaikkani McDonald’sissa 16-vuotiaana. Kaupungissa, jossa kasvoin, pikaruoka ja vähittäiskauppa olivat melkein ainoat vaihtoehdot minun kaltaisilleni lukiolaisille, joilla ei ole kokemusta ja jotka halusivat (tai tarvitsivat) työtä.

McDonald’s opetti minulle paljon, mutta olkaamme tosissasi. Jos minulla olisi ollut mahdollisuus työskennellä verkossa lukiolaisena, olisin tarttunut tilaisuuteen. Nykyään näitä mahdollisuuksia on kaikkialla.

Kaksi teini-ikäisten verkkotyötä ei ole täysin samanlaista, mutta useimmat niistä kuuluvat johonkin kolmesta kategoriasta:

 • Perinteiset “työpaikat”, jotka ovat verkossa, kuten asiakaspalvelu
 • Liiketoimintamahdollisuuksia
 • Kertaluonteisia keikkoja, jotka maksavat kohtuullisen nopeasti

Valitsemasi reitti riippuu olosuhteistasi, siitä, mitä haluat saavuttaa ja mitkä ovat tulotavoitteesi.

Sukeltakaamme sisään.

Perinteisiä töitä, joita voit tehdä verkossa

Jos etsit realistista, luotettavaa tapaa ansaita tuloja verkossa lähitulevaisuudessa sinulla on paljon vaihtoehtoja. Kohtuullinen varoitus: nämä ovat luultavasti vähiten jännittäviä vaihtoehtoja, mutta ne ovat käytännöllisiä.

1. Etäasiakaspalvelun edustaja

Ikäraja: 16 vuotta ja vanhemmat

Asiakaspalvelu on täydellinen verkkotyö teini-ikäisille, jotka nauttivat ongelmanratkaisusta ja muiden auttamisesta. Lisäksi se on loistava tapa saada todellista kokemusta erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta – taito, joka auttaa sinua riippumatta siitä, mihin uraan päädyt. Nämä voivat olla puhelinpohjaisia ​​tai chat-pohjaisia, joten jos Olen hermostunut puhuessani ihmisten kanssa puhelimitse, an online-chat-työ saattaa olla enemmän kujallasi.

Yksi yritys, joka palkkaa teini-ikäisiä etätöihin, on U-Haul.

Kotona toimivana asiakaspalveluedustajana autat asiakkaita muuttoautojen varaamisessa. Palkkaus alkaa 9,50 dollarista/tunti.

Katso lisää asiakaspalveluhenkisiä työpaikkoja osoitteessa Todellakin.

2. Sosiaalisen median markkinointiassistentti

Ikäraja: 14 vuotta ja vanhemmat

Jos olet tyypillinen teini, sosiaalinen media on jokapäiväinen osa elämää. Vanhempasi saattavat nähdä sen massiivisena häiriötekijänä ja ajanhukkaa, mutta voit muuttaa sosiaalisen median taitosi vakituiseksi työksi, jos olet siinä fiksu. (Opi kuinka tulla sosiaalisen median johtajaksi.)

Paikalliset yritykset kaikkialla tarvitsevat apua sosiaalisen median tiliensä hallinnassa, mutta se on usein viimeinen asia, joka ylityöllistyneelle yrittäjälle tulee mieleen. Esimerkiksi kaupungin suosikkigolfkenttäni ei ole julkaissut viestejä heidän Facebook-tililleen vuoden 2018 jälkeen – useita vuosia sitten! Se on valtava markkinointikanava, josta he jäävät paitsi ja jonka voisit täyttää.

Jos tiedät jo sosiaalisen median markkinoinnin läpikotaisin, etsi työpaikka ottamalla yhteyttä pienyrityksiä alueellasitai tarkista Todellakin nähdäksesi, palkkaavatko lähelläsi olevat yritykset aktiivisesti.

3. Online tutor

Ikäraja: 14 vuotta ja vanhemmat

Jos sinulla on jokin aine, jossa menestyt koulussa, voit alkaa saada siitä palkkaa ohjaamalla muita opiskelijoita. Olipa kyse biologiasta, laskennasta, historiasta tai jostain muusta, rahaa on ansaittava.

Useimmat tutorointisivustot maksavat tuntikohtaisesti, yleensä jossain 15–30 dollarin tuntivälillä. Jotkut antavat sinun myös asettaa omia hintojasi tai tarjota ryhmätutorointitunteja – mikä voi lisätä tulojasi entisestään.

Jos tutorointialusta ei hyväksy ikäisiäsi, luo online-ansioluettelo, jaa linkki siihen käyntikortilla ja jätä se sitten näkyvälle paikalle yhteisössäsi (kuten paikalliseen kahvilaan luvalla).

 • Jos olet 17-vuotias tai nuorempi, tutustu sivustoon, kuten SimplyHired (ja etsi kelvollisia listauksia).
 • Jos olet 18-vuotias tai vanhempi, tutustu sivustoihin, kuten Kaplan ja Tutor.com.

Liittyvät: 10 parasta paikkaa online-opetustyön löytämiseen

4. Tiedonsyöttöasiantuntija

Ikäraja: 16 vuotta ja vanhemmat

Jos olet yksityiskohtainen, tyytyväinen laskentataulukoiden käyttöön etkä välitä toistuvista tehtävistä, voit saada online-työpaikan tiedonsyöttöasiantuntijana. Tietojen syöttämiseen liittyy yleensä kuvien tai tekstin ottaminen yhdestä lähteestä ja niiden syöttäminen toiseen. Joo, aika tylsää. Mutta raha on rahaa, eikä tällaisessa työssä ole mitään väärää.

Löydät joustavia tiedonsyöttötöitä FlexJobsin kaltaisten sivustojen kautta. Yksi FlexJobsin haittapuoli on se, että avoimien työpaikkojen katsomisesta peritään kuukausimaksu, joten jos rahaa on vähän, voit kokeilla muita sivustoja, kuten Indeed.com.

Aiheeseen liittyvä: 9 parasta paikkaa online-tietojen syöttötöiden löytämiseen

Online-liiketoimintamahdollisuudet teini-ikäisille

Jos olet enemmän pitkäjänteinen ajattelija, haluat haastaa itsesi luomaan jotain tyhjästä, online-yrityksen perustaminen on yksi fiksuimmista asioista, mitä voit tehdä. Se on kovaa työtä, eikä koskaan ole mitään takeita siitä, että ansaitset rahaa, mutta potentiaalinen voitto on paljon korkeampi kuin mikään tavallinen työ tai online-keikka, jonka löydät.

Nämä ovat myös hyviä ansioluettelon rakentajia. Aloittaessasi yritystä opit paljon Internet-talouden toiminnasta ja osoitat tuleville työnantajille, että olet valmis ajattelemaan laatikon ulkopuolella ja tarttumaan vaikeisiin projekteihin.

5. YouTuber

Ikävaatimus: 13 vuotta ja vanhemmat

Marques Brownlee, alias MBKHD, aloitti videoiden lataamisen teknologiaarvioiden YouTube-kanavalleen vuonna 2009 ollessaan 15-vuotias. Nykyään hänellä on yli 14 000 000 tilaajaa ja hän ansaitsee yli 100 000 dollaria kuukaudessa kanavallaan.

🔥 Empfohlen:  Itseajavista autoista tulee suuri haaste oikeusjärjestelmille

Kaikki alkoi kolmen minuutin pätkästä, jossa hän kuvailee kaukosäädintä:

Vaikka Brownleen äärimmäinen menestys on poikkeava, hyvä uutinen on, että et tarvitse miljoonia tilaajia ansaitaksesi kokopäiväisiä tuloja YouTubesta. Itse asiassa monilla päätoimisilla työntekijöillä on alle 100 000 tilaajaa ja joillakin huomattavasti vähemmän. Jos jokin aihe kiinnostaa sinua ja olet valmis oppimaan upeiden videoiden tekemisen, YouTubessa on vain taivas. Johdonmukaisuus on tärkeintä!

Liittyvät: Kuinka ansaita rahaa YouTubessa (aloitusopas)

6. Blogger

Jos ajatus videoiden tekemisestä koko maailman nähtäväksi pelottaa sinua, blogi on loistava vaihtoehto. Ja kyllä, ihmiset lukevat edelleen blogeja (luet tätä juuri nyt, eikö niin?).

Menestyneimmät bloggaajat ovat yleensä niitä, jotka keskittyvät tiettyyn markkinarakoon tai aiheeseen eivätkä poikkea siitä paljon. Esimerkiksi DollarSprout on blogi sivuherkuista ja yrittäjyydestä. Et löydä meitä kirjoittamasta siitä, mitä meillä oli lounaalla tai viimeisimmästä konsertista, jossa kävimme.

Kun alat tulla tunnetuksi mistä tahansa aiheesta, josta kirjoitat, yleisösi alkaa kasvaa nopeammin ja nopeammin. Sitoutuneen yleisön avulla voit ansaita rahaa mainoksilla, sponsoroidulla sisällöllä, affiliate-markkinoinnilla ja monella muulla. Seuraajien luominen on aluksi hidas prosessi, mutta voi lopulta maksaa itsensä takaisin iso tapa.

Aiheeseen liittyvä: DollarSproutin opas blogin perustamiseen

7. Instagram- tai TikTok-vaikuttaja

Ikävaatimus: 13 vuotta ja vanhemmat

Vaikuttajaksi ryhtyminen on monien teini-ikäisten unelma. Kuten kaikki muutkin yritykset, se vaatii kuitenkin paljon kovaa työtä ja johdonmukaisuutta. Useimmat ihmiset ajattelevat, että viruksen leviäminen on avain “tekemiseen”, mutta se ei ole. Useimmat vaikuttajat kasvattavat tilejään hitaasti ja vakaasti.

Rahan määrä, jonka voit ansaita, riippuu siitä, kuinka monta seuraajaa sinulla on, kuinka sitoutuneita he ovat ja kuinka paljon vaikutat. Voit ansaita rahaa tekemällä yhteistyötä brändien kanssa, sponsoroimalla postauksia, myymällä muiden tuotteita tai myymällä omia tuotteitasi tai palveluitasi.

Vanhempien tulee osallistua neuvotteluihin kaikkien yritysten kanssa, jotka haluavat tehdä yhteistyötä tilisi kanssa. Saattaa olla tarkistettavia sopimuksia, joissa on tärkeitä ohjeita ja ehtoja.

Esimerkki: Jacob Sartorius on 17-vuotias TikTokissa, jolla on yli 23 miljoonaa seuraajaa. TikTok-läsnäolonsa ansiosta hän pystyi allekirjoittamaan sopimuksen RCA Recordsin kanssa.

@jacobsartorius näin laitan housut jalkaani♬ Wing$ – Macklemore & Ryan Lewis

8. Tavaran jakelija

Ikävaatimus: 13 vuotta ja vanhemmat

CafePress on verkkolahjakauppa, joka myy tuotteita, kuten T-paitoja, kahvimukeja ja vesipulloja. Suunnittelet ja luot tuotteita myytäväksi, ja se tekee markkinoinnin puolestasi. Sen luokkiin kuuluvat:

 • Miesten vaatteet
 • Naisten vaatteet
 • Vauvan vaatteet
 • Lisätarvikkeet
 • Koti ja sisustus
 • Juomavälineet
 • Paikallaan
 • Tarroja ja kylttejä

Voit suunnitella omia tuotteitasi käyttämällä “Suunnittele oma” -osio verkkosivuilla. Valitse tuote, jonka haluat suunnitella, ja käytä CafePress-suunnittelutyökaluja tuotteen valmistamiseen.

Tienaamasi rahamäärä riippuu siitä, kuinka paljon merkintää teet tuotteillesi. Voit valita, kuinka paljon veloitat, joten se on täysin sinun. Ansaitset 5–10 % myyntihinnasta jokaisesta myymästäsi tuotteesta. Koska voittomarginaali on niin alhainen, on hyvä idea mainostaa tuotteitasi muilla alustoilla myyntisi kasvattamiseksi.

Sinun on oltava vähintään 13-vuotias käyttääksesi CafePressiä, ja 13–18-vuotiaiden teini-ikäisten on oltava vanhempien valvonnassa.

9. Freelance copywriter

Ikävaatimus: 13 vuotta ja vanhemmat

Freelance copywriting voi olla täydellinen verkkotyö teini-ikäisille, jos he nauttivat siitä saa palkkaa kirjoittamisesta. Lisäksi voit sovittaa sen aikatauluusi mukaan ja kirjoittaa niin paljon tai vähän kuin haluat. Voit kirjoittaa enemmän kesä- ja talvitauoilla.

Fiverr on online-freelance-markkinapaikka, jossa voit ostaa tai myydä palveluita vain 5 dollarilla.

Tämän sivuston työpaikkoja kutsutaan “keikoiksi”. Tyypillisiä keikkoja ovat graafinen suunnittelu, digitaalinen markkinointi, kirjoittaminen ja kääntäminen, video ja animaatio, ohjelmointi ja tekniikka – periaatteessa kaikki, mitä voit tehdä verkossa.

Voit hinnoitella keikkasi haluamallasi tavalla, ja lähtöhinta voi olla korkeampi kuin 5 dollaria. Jos olet vasta aloittamassa, saatat haluta tarjota alhaisempia hintoja aluksi ja nostaa niitä, kun saat enemmän arvosteluja ja kokemusta. Toinen vaihtoehto on tarjota peruspalveluasi 5 dollarilla ja saada korkeammat tasot tai paketit korkeampaan hintaan.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka tulla freelance-kirjailijaksi (oppaan kirjoittaja, joka ansaitsee yli 200 000 dollaria vuodessa)

10. Käsityömyyjä Etsyssä

Ikäraja: 18 tai 13 vanhempien valvonnassa

Jos olet taide- ja askarteluhullu ja haluat viedä sen uudelle tasolle, voit ryhtyä Etsyn askartelujen myyjäksi. Etsy on sivusto, jossa voit myydä ainutlaatuisia, käsintehtyjä tai vintage-esineitä. 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat nuoret voivat käyttää Etsyä, mutta alle 18-vuotiailla on oltava lupa ja valvonta vanhemmiltaan tai huoltajaltaan, jonka on oltava tilin omistaja.

LeiLei Secor avasi Etsy-myymälänsä 16-vuotiaana. 19-vuotiaana hän oli tehnyt yli 100 000 dollaria Etsyltä myymällä käsintehtyjä sormuksia, kaulakoruja ja muita koruja. Secor käytti sitten suurimman osan tuloistaan ​​maksaakseen yliopisto-opetuksensa Virginian yliopistossa.

Voit myös myydä tulostettavia PDF-tiedostoja ja muita digitaalisia kohteita Etsyssä, jos olet lahjakas graafisessa suunnittelussa. Myytkö digitaalisia tuotteita tai fyysisiä tavaroita, ansaitsemasi rahamäärä riippuu käsityöstäsi, käytätkö rahaa materiaaleihin tai ohjelmistoihin ja kuinka paljon ihmiset ovat valmiita maksamaan tuotteistasi.

🔥 Empfohlen:  Parhaat musiikin suoratoistopalvelut Intiassa

Liittyvät: 23 parasta paikkaa, joissa myydään käsitöitä verkossa

Muita tapoja teinille ansaita rahaa verkossa

Jossain teini-ikäisten täysin online-töiden ja verkkoyritysten välissä ovat keikat. Nämä ovat satunnaisia, joskus kertaluonteisia mahdollisuuksia ansaita hieman ylimääräistä rahaa verkossa. Et voi aina luottaa näihin tasaisten tulojen saamiseksi, mutta saatat pystyä keräämään joka kuukausi muutaman keikan, jotka voivat kasvaa.

11. Lapsenvahti tai talonvahti

Ikävaatimus: tulee olla vähintään 18 vuotta vanha

Vaikka lastenvahti ei ole verkkotyötä, teini-ikäiset voivat silti olla yhteydessä perheisiin ja löytää lastenhoitokeikkoja verkossa.

Päällä Care.com voit tarjota lastenhoitoa, kodin siivousta, lemmikkihoitoa ja muita kodin sisäisiä palveluita. Sinun tulee ilmoittaa sijaintisi, vuosien kokemuksesi, todistukset (esim. elvytys, ensiapu) ja saatavuus.

Sinä määrität omat hinnat. Muista, että lastenhoitoon tai lemmikkieläinten hoitoon aloittelevien teini-ikäisten tulisi veloittaa vähemmän kuin aikuisten, joilla on vuosien kokemus. Jos et ole varma, mitä korkoa veloitetaan, voit käyttää Care.comin laskin nähdäksesi, mitä muut ihmiset alueellasi veloittavat.

12. Musiikin arvostelija

Viipaloi piirakka on verkkosivusto, joka maksaa ihmisille arvosteluista. Voit tarkistaa kappaleet, vaatteet, mainokset ja paljon muuta ennen kuin ne julkaistaan. Palautteesi auttaa artisteja, levy-yhtiöitä ja brändejä tekemään tärkeitä tuotteitaan koskevia päätöksiä. Sen verkkosivuilta ei käy selväksi, mikä vähimmäisikä on Slice the Pie -järjestöön liittymiselle, mutta joidenkin lähteiden mukaan se on 13 vuotta.

Jotkut arvostelut maksavat sinulle enemmän rahaa kuin toiset, mikä näkyy Luokka-sivulla. Saat myös enemmän palkkaa arvostelusi laadun ja sivuston tähtiluokituksen mukaan. Esimerkiksi yhden tähden arvostelija ansaitsee 0,03 dollaria kappalearvostelusta, kun taas viiden tähden arvioija 0,15 dollaria jokaisesta arvostetusta kappaleesta.

Voit nostaa rahaa PayPalin kautta, kun tililläsi on 10 dollaria tai enemmän. Saat myös bonuspisteitä, kun suosittelet ystäviäsi. Vanhempien tulee seurata, mitä heidän lapsensa arvostelevat.

Liittyvät: 10 paikkaa, joissa arvostelujen kirjoittaminen maksaa käteistä

13. Ääninäyttelijä

Ikävaatimus: 13 vuotta ja vanhemmat

Jo 13-vuotiaat teinit voivat ilmoittautua Voices.com niin kauan kuin vanhemmat tai lailliset huoltajat hallinnoivat tiliä ja sitoutuvat noudattamaan ehtoja lasten turvallisuuden takaamiseksi verkossa

Sivusto on ilmainen online-markkinapaikka, joka yhdistää ääninäyttelijät asiakkaitaan, jotka tarvitsevat kykyjään. Työnantajat julkaisevat mahdollisuuksia, ja näyttelijät lähettävät esittelyn ja tarjouksen mahdollisille asiakkaille.

Voice-over-näyttelijät voivat löytää töitä tekemällä mainoksia, podcasteja, videopelejä ja radiota. Tämä on hyvä tapa lähetyksistä, näyttelemisestä tai viihteestä kiinnostuneille teini-ikäisille löytää osa-aikatyötä ja oppia alasta.

Hinta projektikohtaisesti vaihtelee. Tämä on täydellinen työ teini-ikäisille, jotka rakastavat teatteria, lähetyksiä tai ovat innokkaita draamaosaston jäseniä.

14. Online freelancer

Ikävaatimus: 13 vuotta ja vanhemmat

Fiverr on online-freelance-markkinapaikka, jossa voit ostaa tai myydä palveluita vain 5 dollarilla.

Tämän sivuston työpaikkoja kutsutaan “keikoiksi”. Tyypillisiä keikkoja ovat graafinen suunnittelu, digitaalinen markkinointi, kirjoittaminen ja kääntäminen, video ja animaatio, ohjelmointi ja tekniikka – periaatteessa kaikki, mitä voit tehdä verkossa.

Voit hinnoitella keikkasi haluamallasi tavalla, ja lähtöhinta voi olla korkeampi kuin 5 dollaria. Jos olet vasta aloittamassa, saatat haluta tarjota alhaisempia hintoja aluksi ja nostaa niitä, kun saat enemmän arvosteluja ja kokemusta. Toinen vaihtoehto on tarjota peruspalveluasi 5 dollarilla ja saada korkeammat tasot tai paketit korkeampaan hintaan.

Jos olet taitava graafisessa suunnittelussa, animaatiossa, videotuotannossa, äänen editoinnissa, musiikissa tai muussa, voit ansaita kunnollista rahaa tarjoamalla palveluitasi Fiverrissä. Tutustu sivustoon nähdäksesi, millaisia ​​palveluita muut ihmiset tarjoavat. Jos olet 18-vuotias tai vanhempi, voit myös tutustua Upwork.com-sivustoon, joka on samanlainen alusta.

15. Graafinen suunnittelija

Ikäraja: 16 vuotta ja vanhemmat

Jos hallitset suunnitteluohjelmistojen ja Adobe InDesignin ja Photoshopin kaltaisten ohjelmien käytön, voit aloittaa sivutyön graafisena suunnittelijana Redbubblen ja Society6:n kaltaisilla sivustoilla. Näillä sivustoilla voit ladata malleja, joita voit sitten myydä kahvimukeissa, tyynyissä ja tarroissa.

Society6:n taiteilijat ansaitsevat noin 10 % vähittäismyyntihinnasta, kun taas keskimääräiset suunnittelijat ansaitsevat 17 % Redbubblesta. Sinun on mainostettava työtäsi sosiaalisessa mediassa saadaksesi enemmän myyntiä, joten älä pelkää jakaa sitä profiileissasi.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka tulla graafiseksi suunnittelijaksi kahdeksassa vaiheessa

16. Kyselyyn osallistuja

Ikävaatimus: 13 vuotta ja vanhemmat

Yritykset haluavat aina parantaa tuotteitaan ja hakevat siihen suoraa palautetta kuluttajilta. Siksi he tarjoavat maksulliset online-kyselyt — saada arvokasta tietoa nykyisiltä ja potentiaalisilta asiakkailta. Tällaisille töille on jatkuva kysyntä, mikä tekee siitä yhden teini-ikäisten parhaimmista verkkotöistä. Palkka kyselyiden suorittamisesta on tyypillisesti muutamasta sentistä 10 dollariin tai enemmän kyselyä kohden, mutta useimmat kuuluvat tämän alueen alimmalle alueelle.

➡ Vaihda välilehtien välillä saadaksesi lisätietoja kustakin tutkimuspaikasta.

SwagbucksMerkkitutkimuksetKysely Junkie

Swagbucks on yksi suosituimmista kyselysivustoista. Jo 13-vuotiaat teinit voivat käyttää Swagbucksia.

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda tarinapinsejä Pinterestissä

Verkkosivustonsa mukaan se on maksettu käyttäjille yli 432 miljoonaa dollaria, ja se jakaa joka päivä yli 7 000 lahjakorttia. Siihen liittyminen on ilmaista, ja kyselyiden pistearvot vaihtelevat 1 – 1 000 SB:tä. Lunastettavien pisteiden määrä riippuu valitsemastasi palkinnosta. Suurin osa tutkimuksista maksaa vähintään 60 Swagbuckia, ja 500 Swagbuckia antaa sinulle 5 dollarin Amazon-lahjakortin. Vanhemmat voivat seurata nuorempien teini-ikäisten tilejä, jotta he voivat seurata ansaittuja pisteitä ja tarjottuja aktiviteetteja tai tutkimuksia.

Jokainen 16- tai 17-vuotias voi käytä tuotemerkkitutkimuksia vanhemman tai huoltajan suostumuksella.

Branded Surveys on yksi tunnetuimmista online-kyselysivustoista. Liittyminen on ilmaista, ja voit ansaita ensimmäiset 100 pistettäsi luomalla tilin. Kun olet rekisteröitynyt ja täytät joitakin henkilökohtaisia ​​tietoja, sen Survey Matching Engine yhdistää sinut demografista profiiliasi vastaaviin mahdollisuuksiin. Kyselyjen lisäksi voit ansaita pisteitä osallistumalla päivittäisiin kyselyihin, haasteisiin ja suosittelemalla ystäviä ja perheenjäseniä.

Kun saavutat 1000 pistettä, arvoltaan 10 dollaria, voit lunastaa ne PayPal-käteisenä, lahjakortteja suosikkiliikkeihisi tai saada tulosi suoraan pankkitilillesi.

Lisätietoja siitä, kuinka ansaita eniten, on meidän Branded Surveys -arvostelu.

Kysely Junkie on toinen online-kyselysivusto, jossa voit vastata kysymyksiin ja antaa rehellisiä mielipiteitä. Saat pisteitä jokaisesta suorittamastasi kyselystä. Sata pistettä vastaa 1 dollaria, ja kun saat 500 pistettä, voit lunastaa ne käteisellä PayPalin kautta, suoralla pankkisiirrolla tai ilmaisilla lahjakorteilla. Sinun on oltava vähintään 16-vuotias.

Kyselyjen täyttäminen kestää yhdestä 20 minuuttiin. Yleensä mitä pidempi kysely on, sitä enemmän pisteitä voit ansaita. Saat lisätietoja tutustumalla meidän Survey Junkie -arvostelu.

Vinkkejä verkossa työskenteleville nuorille

Ennen kuin rekisteröidyt sivustolle, pidä nämä vinkit mielessä, kun etsit parhaita tapoja ansaita rahaa verkossa teini-ikäisenä.

Hanki PayPal-tili

Useimmat online-työpaikat maksavat PayPalin kautta. Jotta voit hyväksyä maksuja tämän alustan kautta, sinun on rekisteröidyttävä omalle tilillesi. Sinun on oltava vähintään 18-vuotias rekisteröidäksesi tilin. Jos olet alle 18-vuotias, vanhempasi tai laillisen huoltajasi on avattava tili ja toimittava ensisijaisena tilinhaltijana.

PayPal-tilin luominen on helppoa. Kun olet rekisteröitynyt, sinun on linkitettävä se pankkitiliin. PayPal lähettää muutaman pienen talletuksen pankkitilillesi ja pyytää sinua vahvistamaan summat.

Pidä vanhempasi ajan tasalla

Vaikka onkin houkuttelevaa pitää uusi puolitouhusi salassa, jos ansaitset yhtäkkiä ylimääräistä rahaa etkä selitä, mistä se tulee, vanhempasi voivat olla huolissaan.

Kerro heille, mitä olet tekemässä, oman turvallisuutesi ja eduksesi vuoksi. Kerro heille, kuinka olet etsinyt nuorille tarkoitettuja online-töitä ansaitaksesi rahaa. Vahva työmoraali etenkin nuoresta iästä lähtien on vaikuttava, ja he arvostavat aloitettasi. He saattavat myös tietää joitakin mahdollisuuksia tai tapoja auttaa sinua löytämään työtä, jota et tullut ajatelleeksi.

Tarkista ikävaatimukset

Ennen kuin rekisteröidyt johonkin näistä yrityksistä, tarkista ikävaatimukset. Et halua innostua tilaisuudesta vain saadaksesi tietää, että olet liian nuori hyödyntämään sitä. Sinun on ehkä esitettävä henkilöllisyystodistus, joten älä yritä valehdella iästäsi.

Seuraa rahojasi

On tärkeää tietää, kuinka paljon rahaa ansaitset tai käytät yritykseesi. Voit seurata tulojasi ja menojasi käyttämällä muistikirjaa ja kynää, Google- tai Excel-laskentataulukkoa tai budjetointisovellus. PayPal tarjoaa myös yhteenvedon siitä, kuinka paljon rahaa tilillesi on tallennettu tai nostettu tililtäsi.

Rahojen seuranta auttaa sinua tietämään, kuka maksaa ajallaan, mistä suurin osa tuloistasi tulee ja kuinka paljon käytät kuluihin, kuten materiaaleihin ja kaasuun. Näiden tietojen tietäminen auttaa sinua päättämään, milloin nostaa hintoja tai onko sinun nostettava (tai alennettava) tarjoamiasi palveluita.

Lisää tuloja tarkoittaa enemmän mahdollisuuksia

Niin kauan kuin se ei häiritse kotitehtäviä tai koulun ulkopuolisia toimintoja, työpaikan edut tai sivuhulina teini painaa haittoja enemmän. Lisäksi online-työt on helpompi tehdä kiireisellä aikataululla, etkä tarvitse autoa moniin näistä keikoista.

Opit hallitsemaan aikaasi ja rahaasi, jotka ovat hyödyllisiä taitoja ennen kuin lähdet yliopistoon. Oman rahan ansaitseminen ja hallitseminen voi opettaa sinulle arvokkaita opetuksia, kuten säästämistä, verojen maksamista, budjetointia tarpeisiin ja pankkitilin avaamiseen.

Opit myös neuvottelutaidot, vaikeiden asiakkaiden käsittelyn ja puhumisen palautteen hyödyntämiseksi. Koulun jälkeinen työ on loistava ansioluettelon rakentaja, ja se voi jopa olla jotain, josta kirjoitat yliopiston esseessä tai hakemuksessa.

Mitä seuraavaksi?

Table of Contents