Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

17 laillista tapaa, joilla voit saada ostoksia vapaa-ajallasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 17 laillista tapaa, joilla voit saada ostoksia vapaa-ajallasi

Jos olet kuten useimmat amerikkalaiset, vietät todennäköisesti tunteja joka viikko ruokaostoksilla[1].

Tässä vaiheessa tunnet paikalliset myymäläsi ja voit löytää kaiken tarvitsemasi silmät kiinni.

Joten miksi et saa palkkaa kaupasta? Mysteeriostokset tai ruokakaupan ruoankuljettajan työskentely on varteenotettava sivutouhu, joka voi hyödyntää taitojasi ja antaa sinun työskennellä oman aikataulusi mukaan.

Jos mysteeriostoksilla oleminen ei kiinnosta sinua, voit ansaita rahaa ostaessasi itsellesi ansaitsemalla käteispalautuksia tai palkintopisteitä ostaessasi jokapäiväisiä tavaroita verkossa.

Henkilökohtaisten ostajien mahdollisuudet vain kasvavat, kun ostajien ja asiakkaiden yhdistäminen helpottuu. Jos rakastat shoppailua ja haluat ansaita rahaa tekemällä sitä, voit tehdä ostoksia muille ihmisille tai työskennellä mysteeriostoksina.

Päivittäistavarakaupan ostajan työpaikat

Acostan äskettäinen tutkimus osoitti, että 60 % kaupungeissa ostavista ja 25 % esikaupunkien asukkaista saa ruokansa toimitettuna.[2]. Hyödynnä tämä trendi työskentelemällä päivittäistavaroiden toimituspalvelun henkilökohtaisena ostajana.

1. Instacart

Instacart palkkaa kahta erilaista ostajaa. Voit olla täyden palvelun ostaja, joka tekee ostoksia ja toimittaa tilauksia. Tässä tehtävässä tarvitset auton käyttöoikeuden ja työskentelet itsenäisenä urakoitsijana.

Täyden palvelun ostajat voivat valita työaikansa. Täyden palvelun Instacart-ostajana ansaitset rahaa jokaista tuotetta kohden ostamistasi tilauksista ja toimituksista. Instacart maksaa täyden palvelun ostajille viikoittain.

Voit myös työskennellä Instacartissa myymälässä ostajana. Myymälässä ostajat eivät tarvitse pääsyä autoon, koska he työskentelevät vain kaupassa, ostavat tilauksia. Liikkeen ostajana olet Instacartin osa-aikainen työntekijä joustavalla aikataululla.

FastCompanyn mukaan ansaitset yleensä vähintään 7–10 dollaria per tilaus Instacartin täyden palvelun ostajana, joka saattaa sisältää tai ei sisällä tippiä (Instacart muutti äskettäin hinnoittelurakennettaan vuoden 2019 alussa.)

Aiheeseen liittyvä: DollarSproutin Instacart Shopper Review

2. Laiva

Laiva henkilökohtaiset ostajat tekevät ostoksia ja toimittavat ruokaa ja kodin tarvikkeita. Shiptin avulla hallitset aikataulusi täysin. Shipt vaatii ostajilta voimassa olevan ajokortin ja pääsyn luotettavaan ajoneuvoon, 1997 tai uudempi. Sinun on myös toimitettava oma eristetty kylmälaukku.

Shipt maksaa viikoittain, ja pääset käyttämään muita Shipt-ostajien avuliasta yhteisöä. Shiptin mukaan henkilökohtaiset ostajat tienaavat keskimäärin 22 dollaria tunnissa, mutta Glassdoor raportoi, että Shiptin henkilökohtaiset ostajat tienaavat 11–14 dollaria tunnissa.

3. Walmart Personal Shopper

Jos asut lähellä Walmartia, voit työskennellä a Walmart henkilökohtainen ostaja. Walmart on jatkanut päivittäistavarakaupan nouto- ja toimituspalveluidensa laajentamista, ja heillä on yli 45 000 henkilökohtaista ostajaa. Jokainen ostaja käy kolmen viikon koulutusohjelman, joka auttaa heitä valitsemaan asiakkaille parhaat tuotteet, lihat ja muut päivittäistavaratuotteet.

Päivittäistavaroiden nouto on saatavilla 3 000 myymälässä, ja Walmart pilotoi päivittäistavaroiden toimitusta vuoden 2019 alusta alkaen. Neljällä testimarkkinoilla, Houstonissa, Miamissa, Salt Lake Cityssä ja Tampassa, saadun positiivisen palautteen perusteella ne jatkavat päivittäistavaroiden toimittamista asiakkaille. .

Tämä tarkoittaa, että Walmart-myymälöissä on jatkossakin mahdollisuus tehdä henkilökohtaisia ​​ostoksia valtakunnallisesti. Walmartin henkilökohtaiset ostajat ostavat suurimmaksi osaksi päivittäistavaroita, vaikka tilaukset voivat joskus sisältää myös tavaroita.

4. Amazon Personal Shopper

Amazon tarjoaa useita päivittäistavara- ja taloustavaroiden toimituspalveluita ja palkkaa henkilökohtaisia ​​ostajia muutamiin eri rooleihin.

Kuten a Prime Now Shopping -tiimin jäsen, voit valita tuotteita vähittäiskaupoista asiakkaiden tilausten täyttämiseksi. Kun olet ostanut tilauksen, pakkaat sen toimitusta varten. Amazon Prime Now henkilökohtaiset ostokset ovat nopeatempoinen ympäristö, ja useimmat tilaukset on toimitettava kahdessa tunnissa tai vähemmän. Prime Now -asiakkaat voivat valita omat aukioloaikansa, yleensä aamuisin, iltaisin ja viikonloppuisin.

🔥 Empfohlen:  37 upeaa sivuhustle-sovellusta, joiden avulla voit ansaita ylimääräistä rahaa

Amazon ei vaadi haastatteluja tai ansioluetteloita henkilökohtaisiin päivittäistavaraostostöihin. Sinun tarvitsee vain lähettää hakemuksesi ja osallistua rekrytointitapahtumaan. Amazonin työpaikkailmoitusten mukaan henkilökohtaiset ostajat ansaitsevat 15–17,25 dollaria tunnissa.

Joustava asiallinen ostaja

Voit myös työskennellä freelance-henkilökohtaisena ostajana. Kun etsit omia asiakkaita yrityksesi työskentelyn sijaan, voit olla luovempi henkilökohtaisissa ostajatöissäsi.

Monet kiireiset ihmiset palkkaavat henkilökohtaisia ​​ostajia tekemään myös asioita, kuten jättämään kuivapesun tai ostamaan askartelutarvikkeita. Voit edistää yhteisöäsi ostamalla ruokaostoksia vanhuksille.

Sinun on tehtävä töitä löytääksesi omia asiakkaitasi, mutta sinulla on myös vapaus määrittää omat hinnat, aikataulusi ja palvelusi.

5. Care.com

Tiesitkö että Care.com ei ole vain lastenhoitajille? Voit myös ilmoittaa itsesi Care.com-sivustolle, jos haluat tarjota ostos-, asiointi- tai henkilökohtaisen avustajan palveluita. Luo vain palveluprofiili, joka kuvaa itseäsi ja palveluitasi, ja aseta hintasi ja sijaintisi. Sitten voit aloittaa yhteydenpidon johonkin 19,8 miljoonasta perheestä Care.com-alustan avulla.

Care.com tarjoaa paljon riippumattomuutta, koska voit valita itse hinnat, tunnit ja palvelut. Henkilökohtaiset avustajat ansaitsevat keskimäärin 12,36 dollaria tunnissa Care.comissa.

6. TaskRabbit

TaskRabbit on sivusto, joka yhdistää asiakkaat ja työntekijät yksittäisiin töihin. Työt voivat vaihdella huonekalujen kokoamisesta siivoukseen. TaskRabbit-asiakkaat voivat myös pyytää toimitusta, ostoksia tai henkilökohtaista apua.

TaskRabbitin käytön aloittaminen on helppoa. Ensin sinun on rekisteröidyttävä antamalla henkilötietosi. Sitten sinun tulee osallistua kaupunkisi TaskRabbit-tietokeskukseen. Kun olet suorittanut nämä vaiheet, olet valmis hyväksymään tehtäviä.

Sovellus ilmoittaa sinulle alueesi työpaikoista. Voit valita sinua kiinnostavat tehtävät ja neuvotella sitten yksityiskohdista asiakkaasi kanssa.

Koska TaskRabbit-työt ovat yleensä kertaluonteisia, voit työskennellä milloin ja missä haluat. Voit myös asettaa omat hinnat ja päättää, kuinka paljon kustakin työstä veloitetaan.

Aiheeseen liittyvä: 13 sovellusta, jotka maksavat toimituksista vapaa-ajallasi

Mystery Shopper

Vähittäismyyntiyritykset haluavat usein kerätä tietoja fyysisistä myymälöistään. Mysteeriostajat ovat ihmisiä, joille maksetaan siitä, että he tekevät salaa ostoksia kaupassa ja antavat sitten palautetta kokemuksistaan.

Mysteeri-ostaja saattaa raportoida tavaroiden varastoinnista, myynninedistämiskyltteistä tai kassakokemuksesta. Pitää mielessä, hyvämaineiset mysteeriostosyritykset ei veloita maksua rekisteröitymisestä tai vaadi kallista, ennakkokoulutusta. Jos yritys yrittää tehdä niin, se on todennäköisesti huijaus, jota sinun pitäisi välttää.

7. Salainen shoppailija

Salainen shoppailija on ollut olemassa vuodesta 1990 ja on Mystery Shopper Providers Associationin perustajajäsen. Secret Shopperiin rekisteröitymisestä ei peritä maksua.

Jotta voit työskennellä Secret Shopperin ostajana, sinun on käytettävä tietokonetta ostoraporttien lähettämistä varten. Tarvitset myös digikameran tai skannerin todistaaksesi, että olet tehnyt ostoksia siellä, missä sinun piti. Saat korvauksen kaikista vierailusi aikana tarvittavista ostoksista.

Kaikki ostajat ovat itsenäisiä urakoitsijoita, ja ostajat tienaavat yleensä 12–25 dollaria tunnissa.

8. Pinnacle

Huippu palkkaa mysteeriostoksia tekemään ostoksia ja kertomaan kokemuksistaan. Kun olet rekisteröitynyt Pinnacleen, saat sähköposti-ilmoituksen aina, kun Pinnacle julkaisee työpaikan alueellasi.

Kyselyt on suoritettava 12 tunnin sisällä kunkin mysteerikaupan tehtävän suorittamisesta. Kauppatoimeksiannot maksavat missä tahansa 4–75 dollaria työstä riippuen pyynnön tyypistä. Alueesi ajoittajat päättävät, mitkä tehtävät sinulle määrätään sijaintisi, arvosanasi ja kokemuksesi perusteella.

🔥 Empfohlen:  Miksi vierailijat jättävät sivustosi (ja kuinka voit estää sen)

9. IntelliShop

IntelliShop palkkaa mysteeriostoksia auttamaan yritysten omistajia parantamaan asiakaskokemustaan. Kun olet kirjautunut IntelliShopiin, saat työtehtäviä, ja useimmissa kaupoissa on aloituspäivä ja eräpäivä.

Sinun on lähetettävä ostosraportti 12 tunnin kuluessa eräpäivästä. Voit parantaa mahdollisuuksiasi saada ostotehtäviä rakentamalla hyvän ennätyksen IntelliShopin avulla, joten vältä tehtävien peruuttaminen tai puuttuminen.

Muita tapoja saada palkkaa ostoksilla (itsellesi)

Voit löytää monia tapoja saada palkkaa tehdäksesi ostoksia muille, mutta voit myös ansaita rahaa ostoksilla itsellesi. Hyötyä käteispalautussovellukset ansaitaksesi rahaa normaalilla ostosrutiinillasi. Jotkut näistä sovelluksista tarjoavat käteispalautuksia ruokakaupoissa, kodintarvikekaupoissa ja muissa.

10. DollarSprout Rewards

Jos teet ostoksia verkossa (ja kuka ei?), sinun on varmistettava, että sinulla on DollarSprout Rewards asennettu selaimeesi. DollarSprout Rewards on ilmainen työpöytälaajennus, joka toimii molemmissa Kromi tai Safari joka löytää käteispalautustarjouksia yli 15 000 kauppiaalta. Ja jos käteispalautustarjoukset eivät riitä, laajennuksessa on myös kuponkikoodihaku, joka löytää ja käyttää automaattisesti parhaat koodit puolestasi kassalla.

DollarSprout Rewards on ilmainen asentaa ja maksaa kuukausittain PayPalin kautta, kaikki käteisellä (kun olet saavuttanut $5 min saldon).

11. Capital One Shopping

Capital One Shopping on säästö- ja palkkiosovellus ja selainlaajennus, jonka avulla voit löytää alennuksia mistä tahansa lemmikkitarvikkeista ja kirjoista vaatteisiin ja elektroniikkaan.

Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä ansaitaksesi palkintoja Capital One Shoppingilla, on ladata sovellus tai selainlaajennus ja luoda tili. Sieltä aina kun teet ostoksia verkossa, se etsii Internetistä kuponkeja ja alempia hintoja ostoskorissasi oleville tuotteille. Joskus voit pinota alennuksia ja säästää vielä enemmän rahaa saamalla sekä prosenttiosuuden ostoksestasi että ansaitsemalla uskollisuuspalkintoja, jotka voit lunastaa lahjakorteiksi. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta, kun Capital One Shopping löytää sinulle tarjouksen. se otetaan automaattisesti käyttöön kassalla.

Capital One Shoppingilla säästämäsi rahat hyvitetään tilillesi. Voit sitten vaihtaa palkintosi lahjakortteihin jälleenmyyjille, kuten Kohl’s, Bed Bath and Beyond ja Barnes and Noble, tai voit jättää sen tilillesi hyvityksenä, jota voit käyttää tuleviin Capital One Shopping -ostoksiin. Jokaisella lahjakorttikauppiaalla on oma nostokynnys, joten varmista, että olet saavuttanut kynnyksen ennen kuin yrität lunastaa krediittejäsi.

Huomaa: Capital One Shopping korvaa meille, kun saat Capital One Shopping -laajennuksen käyttämällä annettuja linkkejä.

12. Shopkick

Shopkick tarjoaa palkintopisteitä sekä myymälässä että verkkokaupassa. Voit myös ansaita palkintoja tekemällä ostoksia linkitetyllä kortilla ja katsomalla mainosvideoita. Kun olet ansainnut tarpeeksi Shopkick-palkintopisteitä tai “potkuja”, voit lunastaa ne lahjakorteiksi.

13. Rakuten

Rakuten on ilmainen palkkio-ostossivusto. Voit saada käteistä takaisin suosikkisivustoillasi, kuten Amazon, Old Navy ja Sephora.

Luo tili, jotta voit käyttää Cashback-tarjouksia Rakutenissa. Sitten sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Ensin voit siirtyä Rakutenin verkkosivustolle ja klikata kauppaa, jossa haluat tehdä ostoksia. Siellä näet luettelon nykyisistä käteispalautussopimuksista. Voit myös tehdä prosessista saumattomamman asentamalla Rakuten-selainlaajennuksen. Tämä hakee ja soveltaa tarjouksia automaattisesti mille tahansa ostamasi sivustolle.

🔥 Empfohlen:  33 tapaa ansaita rahaa myymällä valokuvia verkossa

Katso, kuinka rahat takaisin kerääntyvät Rakuten-tilillesi. Saat neljännesvuosittain shekin kaikista ansaitsemistasi rahat takaisin, kunhan olet kerännyt yli 5 dollaria palkintoja. Voit myös saada suoran talletuksen PayPal-tilillesi. Saat esimerkiksi maksun 15. toukokuuta tammi-maaliskuussa ansaitsemastasi rahat takaisin.

14. Ibotta

Ibotta on käteispalautussovellus, joka palkitsee sinut ostoksista suosikkiliikkeissäsi. Voit ansaita käteistä takaisin sekä myymälässä että verkkokaupassa. Jos haluat ansaita rahaa ostoksilla Ibotan kanssa, katso tarjoukset, joita Ibotta tarjoaa tietyssä kaupassa. Tarjoukset koskevat sekä myymälässä että verkkokaupassa tehtyjä ostoksia. Voit jopa ansaita rahaa takaisin, kun varaat matkan tietyillä hotelli- ja autonvuokraussivustoilla.

Palkintodollareitasi on helppo lunastaa Ibotan kanssa. Nosta rahasi takaisin milloin tahansa, kun olet ansainnut 20 dollaria tai enemmän. Voit siirtää palkinnot käteisellä PayPaliin tai Venmoon.

15. Dosh

Dosh käyttäjät ansaitsevat käteistä takaisin tuhansissa myymälöissä ja ravintoloissa. Ansaitaksesi palkintoja, sinun on linkitettävä luotto- ja pankkikorttisi Doshiin. Saat käteistä takaisin aina, kun teet ostoksen linkitetyllä kortilla. Voit saada jopa 10 % käteistä takaisin jokaisesta ostoksestasi riippuen siitä, mitä kukin yksittäinen jälleenmyyjä tarjoaa.

Saat hyvityksen kaikista ostoista, jotka on tehty osallistuvassa kaupassa tai laitoksessa linkitetyllä kortilla. Sinun ei tarvitse ladata kuitteja tai ostaa tiettyjä tuotteita, ja voit nostaa varat PayPaliin tai Venmoon tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

16. Kassa 51

Checkout 51 -käyttäjät voivat ansaita rahaa takaisin ruokaostoksista Checkout 51 -sovelluksen kautta. Aloita lataamalla ilmainen sovellus ja luomalla tili. Joka torstai Checkout 51 lähettää luettelon uusimmista tarjouksista.

Voit ansaita palkintoja tarkistamalla jokaisen tarjouskohteen kuitistasi ostosten tekemisen jälkeen. Lataa sitten kuva kuitistasi Checkout 51 -sovellukseen. Vaikka Checkout 51 -tarjoukset koskevat tiettyjä tuotteita, voit ostaa niitä mistä tahansa kaupasta. Palkinnot siirretään tilillesi, kun he ovat hyväksyneet kuittisi.

17. Pudota

Lataa Drop-sovellus ansaitaksesi pisteitä jokapäiväisistä ostoksista. Voit ansaita palkintoja, kun tilaat ruokaa Uber Eatsista, ostat kahvin Starbucksista tai nappaat uusimmat lululemon leggingsit. Kun olet ansainnut tarpeeksi pisteitä, voit lunastaa ne lahjakorteiksi suosikkimyymälöihisi. Aloita Dropin käyttö lataamalla ilmainen sovellus ja aloittamalla ostosten teko.

Bottom Line

Henkilökohtaiset ostokset ja mysteeriostokset voivat tyydyttää ostokutsusi budjettisi rikkomatta. Se on kuin ikkunakauppaa, mutta parempi, koska ostat itse asiassa asioita.

Jos sinulla ei ole vapaa-aikaa tehdä ostoksia, käteispalautussovellus saattaa olla parempi tapa edetä. Voit ladata yhden näistä maksusovelluksista ja alkaa ansaita käteistä tai ansaita palkintoja tekemällä tavallisia ostoksia.

Päivittäistavarakaupan toimituspalvelut ja ostospalkkion saaminen ovat tehneet ostosten maksamisesta helpompaa kuin koskaan. Aikataulustasi riippuen voit ottaa henkilökohtaisen päivittäistavarakaupan ostajan työn, perustaa oman henkilökohtaisen ostosyrityksen tai käyttää sovellusta, joka maksaa sinulle ostoksista.