Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

17 laillista tapaa saada ilmaisia ​​lahjakortteja (Apple, Visa ja muut)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 17 laillista tapaa saada ilmaisia ​​lahjakortteja (Apple, Visa ja muut)

Kaikki rakastavat ilmaisia ​​lahjakortteja.

Lahjakortin saaminen on kuin sinulle annettaisiin syyttömyyskortti, jolla voit kuluttaa johonkin, jota et muuten olisi ostanut. Uudet vaatteet, kirjat, videopelit, hieronta – kaikki, mitä et normaalisti ostaisi, on reilua peliä aina loistavan prepaid-muovin ansiosta.

Mutta syntymäpäivien ja lomapäivien ulkopuolella ilmaiset lahjakortit eivät yleensä putoa syliisi. Sinun on joko ostettava ne itse tai odotettava niitä erikoistilaisuuksia, joita tulee vain kerran vuodessa.

Eli jos et tiedä mistä etsiä.

Kuinka saada ilmaisia ​​lahjakortteja kuluttamatta rahaa

Shoppailu ei ole ainoa tapa ansaita ilmaisia ​​lahjakortteja (vaikka pääsemme siihen hetkessä). Tässä on muutamia vaihtoehtoja palkintojen ansaitsemiseen, jotka eivät vaadi rahaa.

1. Auta suuria brändejä markkinatutkimuksessa

Kanssa Merkkitutkimukset, käyttäjät ansaitsevat pisteitä osallistumalla alustan kautta kyselyihin, jotka voit lunastaa ilmaisiin lahjakortteihin. Kyselyihin vastaaminen kestää yleensä 5–15 minuuttia, ja vastauksesi auttavat brändejä parantamaan tuotteitaan, joista he haluavat palautetta. Väestötietosi ja ostohistoriasi auttavat muokkaamaan näkemiäsi kyselyitä, jotta voit jakaa palautetta asioista, joita todella käytät ja joista pidät.

Saat heti ansaitse 100 bonuspistettä ilmaisen lahjakortin vain rekisteröitymisestä.

minun Branded Surveys -arvostelujaan vinkkejä ja temppuja siitä, kuinka ansaitsin noin 10 dollarin arvoisia lahjakortteja alle 24 tunnin kuluttua tilin luomisesta.

Tarvitset 1 000 pistettä nostaaksesi PayPalin kautta, suoratalletuksella tai lahjakortit Amazonille, Airbnb, Lowe’s, Chipotle ja monet muut. Joten vaikka se ei ole täysin ilmaista siinä mielessä, että se maksaa osan ajasta, voit ansaita ilmaisia ​​lahjakortteja Branded Elite -jäsenenä, jos vastaat kyselyihin jatkuvasti.

Päivittäin, viikoittain ja kuukausittain Branded Elite -jäsenet valitaan saamaan jopa 1 000 bonuspistettä, joka vastaa ilmaista 10 dollarin lahjakorttia. Jokaisen päivän 50 eniten ansaitsevaa jäsentä saavat 50 lisäpistettä ja kunkin kuukauden 20 eniten ansaitsevaa jäsentä 300 bonuspistettä. Se on mahdollista 20 dollaria tai enemmän ilmaislahjakorteissa joka kuukausi.

2. Kokeile uutta hakukonetta

Swagbucks on ilmainen palkintosivusto, jossa käyttäjät ansaitsevat pisteitä sellaisista aktiviteeteista kuin kyselyihin osallistumisesta, verkkokaupoista, pelien pelaamisesta ja verkkohakuista.

Kun teet Swagbucksin oletushakukoneeksi, ansaitset pisteitä joka kerta kun selaat. Swagbucks ei tiedä tarkalleen, kuinka monta pistettä kukin haku on arvoinen, mutta saat ilmoituksen aina, kun he hyvittävät tiliäsi. Et ansaitse ilmaisia ​​lahjakortteja supernopeasti tällä menetelmällä, mutta hyvä puoli on, että se vaatii hyvin vähän vaivaa.

Swagbucks tarjoaa myös a 10 dollarin rekisteröitymisbonus uusille jäsenille. Tarvitset vain 3 dollaria lunastaaksesi ilmaisen lahjakortin koodin tai 25 dollaria vaihtaaksesi pisteesi PayPal-käteiseksi.

3. Skannaa tuotteiden viivakoodit paikallisissa myymälöissäsi

Shopkick tarjoaa useita ainutlaatuisia tapoja ansaita ilmaisia ​​lahjakortteja, joista kolme ei vaadi kuluttamista.

Kun lataat Shopkick-sovelluksen, voit ansaita pisteitä (jota kutsutaan “potkuiksi”) vain kävelemällä tiettyihin kauppoihin, kuten Targetiin tai CVS:ään. Kun olet kaupassa, ansaitse lisäpotkuja skannaamalla tuotteita sovelluksessa. Jos sinulla on lapsia mukana, voit muuttaa sen perheen raadonsyöjäksi – pidä heidät viihdytettyinä ja ansaitse samalla palkintoja.

Kun odotat jonossa uloskirjautumista varten tai jos löydät muutaman vapaan minuutin päivästäsi, ansaitse enemmän potkuja katsomalla sovelluksen sisäisiä videoita. Valuuttakurssi on noin 250 potkua dollaria kohden. Valitse ilmaisia ​​lahjakortteja vaatekauppiaille, kuten American Eagle ja Aerie, tai tavarataloille, kuten Target tai Walmart.

Bonus: Saat ilmaisia ​​1 250 potkua (arvo 5 dollaria), jos kirjaudut koodilla DOLLARIPROUT ja suorita myymäläskannaus 7 päivän sisällä sovelluksen asentamisesta.

4. Käytä Instagramia löytääksesi lahjakortteja

Yritykset jakavat aina ilmaista tavaraa Instagramissa. Voit osallistua näihin arvontoihin ja voittaa ilmaisia ​​lahjakorttikoodeja. Arvontojen säännöt vaihtelevat, mutta yleensä sinun on seurattava kilpailun julkaissutta tiliä ja tykättävä kuvasta, kommentoitava tai tägäättävä joku.

Paras tapa löytää nämä mahdollisuudet on etsiä hashtageja, kuten:

#antaa pois
#kilpailu
#arvonnat
#ilmaistarjous
#ilmaisperjantai

Instagramissa voit seurata hashtageja, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse etsiä näitä termejä manuaalisesti joka päivä. Sen sijaan, kun seuraat hashtageja, ne näkyvät syötteessäsi automaattisesti. Jos voitat jonkin näistä arvonnoista, isännöitsijän tulee ottaa yhteyttä ja kertoa, kuinka voit lunastaa palkintosi.

🔥 Empfohlen:  5 parasta tapaa saada palkkaa koodista

5. Myy Internet

Kuulostaako oudolta? Mutta Honeygain antaa sinun tehdä juuri sen. Olen käyttänyt sitä hieman yli vuoden ja olen kerännyt yli 300 dollaria tuloja.

Yksinkertaisesti Honeygain tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita passiivinen tulo sallimalla sovelluksen käyttää joitain Internet-resurssejasi.

He käyttävät tarjoamiasi ylimääräisiä Internet-resursseja tehdäkseen markkinatutkimusta yrityksille – erityisesti he haluavat nähdä, mitä kuluttajat etsivät tehdessään ostoksia verkossa. Lähetetyt tiedot ovat anonyymejä, eivätkä he myy henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle.

Kuinka paljon Honeygain maksaa

  • Saat 5 dollaria ilmaiseksi käyttämällä erikoislinkkimme.
  • Nykyinen oletusverkon jakamisen hinta on 1 Honeygain-hyvitys 10 megatavua verkkosi kautta kulkevasta liikenteestä.
  • 10 Gt = 1 USD (jokainen Honeygrain-luotto on yhden pennin arvoinen).
  • Heillä on myös “sisällöntoimitus”-palvelu, jossa ansaitset 10 krediittiä jokaiselta tunnilta Sisällöntoimitus on aktiivinen ja käynnissä.

Niin kauan kuin sinulla on rajoittamaton Internet-paketti (ei kaistanleveysrajoituksia), voit lunastaa ilmaista “hunajaa” ja sen mukana saatavia täysin ilmaisia ​​lahjakortteja.

6. Suosittele ystäviäsi palveluihin, joista pidät

Kun löydämme jotain, jota todella rakastamme, monet meistä haluavat ensin jakaa sen elämämme ihmisten kanssa. Monissa tapauksissa voit ansaita palkintoja ja ilmaisia ​​lahjakortteja tekemällä juuri niin.

Pankit, sovellukset (Airbnb, Uber, Lyft jne.) ja vähittäiskaupan verkkosivustot ovat kaikki hyviä paikkoja aloittaa.

Jopa pelisovellukset useimmilla kaikilla on puhelimessaan viittauslinkki, jonka voit jakaa.

Tarkista, onko jollain suosikeistasi viittausohjelmia. Jos he tekevät niin, nappaa viittauslinkkisi tai -koodisi ja lähetä se ihmisille, joiden arvelet myös nauttivan sen käytöstä tai hyötyvän siitä. Jokaisen suosittelemasi henkilön on todennäköisesti suoritettava tietty toimenpide, kuten suoritettava talletus tai varattava ensimmäinen kyyti tai matka, ennen kuin saat suosituspalkkion. Muista lukea kunkin ohjelman tiedot, jotta tiedät mitä odottaa.

7. Pyydä ilmaisia ​​lahjakortteja lahjojen sijaan

Tämä menetelmä ei sisällä sovelluksia tai tekniikkaa, ja se on luultavasti nopein ja helpoin tapa saada ilmaisia ​​lahjakortteja.

Sinun tarvitsee vain kysyä. Kun on lahjakausi tai syntymäpäiväsi ja ihmiset kysyvät mitä haluat, kerro heille, että haluat lahjakortteja suosikkikauppaasi. Tai jos haluat joustavuutta kuluttaa vasta löydetty ilmaista rahaa useammassa kuin yhdessä paikassa, pyydä Visa prepaid -debit-korttia.

Ystäväsi ja rakkaasi haluavat saada sinulle jotain, mitä todella haluat. Jotkut ihmiset ajattelevat, että lahjakortit ovat rikos, mutta joissakin tapauksissa ne ovat itse asiassa täydellinen lahja.

Jos säästät suurta ostoa, kuten uutta MacBook Prota tai kodinkonetta varten, kerro ystävillesi ja perheellesi, kuinka lahjakortit auttaisivat alentamaan kuluja. Enemmän kuin todennäköistä, he auttavat sinua mielellään saavuttamaan tavoitteesi.

8. Palauta ei-toivotut lahjat

Vähiten taitava, mutta eniten aliarvostettu tapoja saada ilmaisia ​​lahjakortteja, lahjojen palauttaminen, jotka jäivät täysin arvoon, on suosikkini saada ilmaisia ​​lahjakortteja.

Kuitti tai ei, lähes jokainen myymälä tarjoaa nyt myymälähyvitystä palautuksissa niin kauan kuin tavara on alkuperäisessä kunnossaan – jopa tuotteesta puuttuu aina niin helposti kadonnut merkki.

Voit silti arvostaa jonkun lahjan oston ideaa (tai ajatuksen puutetta), mutta älä jätä käyttämättä mahdollisuutta sijoittaa rahaa johonkin, jota todella tarvitset.

Ansaitse ilmaisia ​​lahjakortteja jokapäiväisiin ostoksiin

monet ostossovelluksia ja palvelut antavat ilmaisia ​​lahjakortteja, kun teet ostoksia heidän verkkosivustollaan tai sovelluksessaan. Usein nämä yritykset saavat pienen palkkion ostoksestasi. Tästä huolimatta sinulle ei aiheudu ylimääräisiä kuluja, ja voit hankkia ne ilman kuitin alareunassa olevien liikkeiden kyselyjä.

9. Käytä palkintoselainlaajennusta

Toinen passiivinen tapa kerätä pisteitä ilmaisiin lahjakortteihin on käyttää mitä tahansa cashback- tai palkintoselainlaajennusta, kun teet ostoksia verkossa. Kuluttajat voivat ansaita Capital One Shopping krediittejä, jotka voidaan helposti lunastaa lahjakorteiksi jälleenmyyjille, kuten eBay, Lowe’s ja Nordstrom. Asiakkaat voivat ansaita nämä hyvitykset kahdella tavalla.

Kun selainlaajennus on asennettu, tee ostoksia verkossa normaalisti ja kun näet Capital One Shopping -ikkunan, jossa on palkintotarjous, napsauta sitä. Kun se on aktivoitu, saat Capital One Shoppingilta ilmoituksen, jos palkintopisteitä on saatavilla, kun teet ehdot täyttävän oston.

🔥 Empfohlen:  10 tapaa pysyä motivoituneena karanteenin aikana

Voit myös ansaita Capital One Shopping -krediittejä, kun linkität luottokortin ja käytät korttia osallistuvassa kaupassa. Capital One Shopping -krediitit maksetaan yleensä seitsemän päivän kuluessa ostosta.

Huomautus: CapitalOne Shopping korvaa meille, kun saat CapitalOne Shopping -laajennuksen käyttämällä annettuja linkkejä.

Aiheeseen liittyvä: Capital One Shopping Review 2023

10. Vaihda päivittäistavarakaupan cashback ilmaisiin lahjakortteihin

Jos pidät rahan säästämisestä kuponkeilla, mutta inhoat ajatusta niiden leikkaamisesta, kantamisesta mukana ja muistamisesta ottaa ne mukaan, Ibotta sovellus voi olla täydellinen ratkaisusi. Ibotta aloitti a cashback-sovellus ruokakaupoissa, mutta he ovat lisänneet muita jälleenmyyjiä, kuten Target, Macy’s ja Walmart.

Säästämisasiantuntija ja DollarSproutin lukija Tana Williams sanoo, että hän voi saada takaisin noin “20–25 % kuukaudessa päivittäistavaralaskuista” ilmaisten lahjakorttien ja muiden palkintojen kautta, jotka hän lunastaa sovelluksen kautta. Kaikki summattui yli 830 dollarin säästöjä viime vuonna yksin.

Sovelluksesta löydät tarjouksia eri tuotteiden cashbackista. Valitse haluamasi ja lunasta tarjoukset suorittamalla yksinkertainen tehtävä (lue lyhyt fakta, vastaa kyselyyn jne.).

Osta tuote ja lähetä kuitti sovellukseen lunastaaksesi käteispalautustarjouksesi. Jos linkität kaupan kanta-asiakaskorttisi, voit ohittaa kuitin lataamisen ja saada maksun automaattisesti 48 tunnin kuluessa ostosmatkasta.

Kun saavutat 20 dollaria Ibotta-tililläsi, voit nostaa rahaa PayPalin kautta tai valita ilmaisia ​​lahjakortteja suurilta jälleenmyyjiltä, ​​kuten Lowes, Home Depot, iTunes, Starbucks ja kymmeniä muita.

Aiheeseen liittyvä: 10 sovellusta, kuten Ibotta, jotka maksavat sinulle kuittien skannaamisesta

11. Shoppaile kunnes pudotat

Täydellinen täydennys tietokonepohjaiselle palkintoselainlaajennukselle, Pudota on älypuhelinten palkintosovellus, joka on 100 % ilmainen liittyä ja käyttää. iOS-sovelluksella on tällä hetkellä yli miljoona latausta ja 46 000 arvostelua, joiden keskiarvo on 4,6 tähteä. Dropilla on useita tapoja ansaita lahjakortteja.

Yksi vaihtoehto on ostaa tarjouksia suoraan sovelluksen kautta. Voit myös linkittää luotto- tai maksukortin ja ansaita pisteitä automaattisesti, kun teet ostoksia valitsemissasi jälleenmyyjissä. Jos pidät sovelluksesta ja jaat sen muiden kanssa, ansaitset vielä 5 000 pistettä ensimmäisille 10 ystävällesi, jotka linkittävät kortin ja vahvistavat sähköpostiosoitteensa.

Voi kestää 5–8 päivää, ennen kuin näet linkitetyiltä jälleenmyyjiltäsi tehdyt ostot, ja jopa 60 päivää sovelluksen sisäisillä tarjouksilla. Kun saavutat 5 000 pistettä eli 5 dollaria, voit lunastaa ne lahjakorteiksi Netflixille, Starbucksille tai muille suosituille jälleenmyyjille.

12. Nappaa ilmaisia ​​lahjakortteja lifestyle-brändeiltä

Hae palkinnot Yhteistyökumppaneita joidenkin suurimpien kotitalouksien tuotemerkkien kanssa, mukaan lukien Pull-Ups, Dove, Lay’s ja kymmeniä muita. Heidän sivustonsa mukaan “Joka kerta kun ostat jonkin näistä merkeistä, saat taatusti pisteitä ja säästät ostoksillasi.”

Paras osa? Sinun ei tarvitse valita tarjouksiasi Fetch Rewards -sovelluksella. Lataa vain ilmainen sovellus, tee ostoksia tavalliseen tapaan ja skannaa sitten kuittisi.

Voit myös ansaita pisteitä, kun suosittelet ystäviä ja perhettä. Joka kerta kun joku rekisteröityy suosituslinkkisi kautta, saat kukin 2 000 pistettä, kun hän lähettää ensimmäisen kuittinsa. Ei ole rajoituksia sille, kuinka monta ihmistä voit viitata.

Tarvitset vähintään 3 000 pistettä lunastaaksesi ilmaisia ​​lahjakortteja jälleenmyyjille, kuten Airbnb, Sephora, Best Buy ja Stitch Fix. Jotkut tarjoukset vaativat kuitenkin vähintään 5 000 pistettä.

13. Hyödynnä palkkio-luottokorttia

Luottokortit eivät ole kaikille. Jos olet kuluttanut liikaa tai yrität sitä päästä pois veloistatämä ei todennäköisesti ole paras vaihtoehtosi.

Jos sinulla ei kuitenkaan ole luottokorttivelkaa ja luotat siihen, että käytät vain sen verran, minkä voit maksaa kuukausittain, harkitse palkintoluottokortin hankkimista. Näillä korteilla maksetaan yleensä 1-3 % käteispalautuksia tai matkapisteitä kortista riippuen.

Jotkut tarjoavat korkeampia palkintoja tietyille luokille, kuten päivittäistavarat tai matkat, ja monet palkkiot tarjoavat luottokortteja ilman vuosimaksuja. Sinun on tehtävä tutkimusta selvittääksesi, mikä kortti on sinulle järkevin.

Hanki ilmaisia ​​lahjakorttikoodeja online-kyselyillä

Ottaa maksulliset online-kyselyt eivät tee sinusta rikasta tai edes auta maksamaan vuokraa, mutta ne ovat helppo tapa ansaita ilmaisia ​​lahjakortteja ilman paljon vaivaa. Käytä aikasi parhaalla mahdollisella tavalla täyttämällä profiilisi kokonaan, kun kirjaudut ensimmäisen kerran jokaiselle sivustolle.

Näin varmistat, että saat itseäsi oleellisimmat kyselyt ja käytät vähemmän aikaa vastaamaan vaatimuksiin liittyviin kysymyksiin vain saadaksesi tietää, ettet ole oikeutettu tutkimukseen.

🔥 Empfohlen:  Onko ChatGPT turvallista? 6 OpenAI:n chatbotin kyberturvallisuusriskit

14. InboxDollars

InboxDollars tarjoaa tällä hetkellä a 5 dollarin rekisteröitymisbonus uusille jäsenille. Sivustolla on ilmainen liittyminen, ja sillä on 4 tähden Trustpilot-luokitus, joka perustuu yli 7 400 arvosteluun.

InboxDollarsin sivuston mukaan useimmat heidän kyselynsä täyttävät 3–25 minuuttia ja maksavat 0,50–5 dollaria. Joskus löydät jopa 20 dollarin arvoisia tutkimuksia, jos vastaat kyseisen tutkimuksen demografista profiilia.

Kun saavutat 30 dollarin vähimmäismaksusumman, voit pyytää maksua PayPalin kautta, postitse tai ilmaisia ​​lahjakortteja. Voit myös lahjoittaa tulosi American Humane Societylle, Punaiselle ristille tai muulle valitsemallesi hyväntekeväisyysjärjestölle.

15. Survey Junkie

Toisin kuin jotkut muut kyselysivustot, jotka tarjoavat useita tapoja ansaita pisteitä ilmaisista lahjakorteista, Kysely Junkie keskittyy yksinomaan maksullisiin verkkokyselyihin. Tämän suurin hyöty sinulle käyttäjänä on yksinkertainen, helppokäyttöinen alusta.

Kun kirjaudut sisään Survey Junkieen, et joudu ylikuormittumaan vaihtoehtojen kanssa etkä joudu katsomaan useita videoita tai pelaamaan pelejä muutaman sentin hinnalla. Jokainen käytettävissä oleva kysely näyttää maksun ja arvioidun valmistumisajan. Kun olet täyttänyt kyselylomakkeen, pisteet hyvitetään tilillesi välittömästi.

Tarvitset vähintään 1 000 pistettä, joiden arvo on 10 dollaria, lunastaaksesi palkintosi. Valitse lahjakortti, siirrä tulosi PayPaliin tai lähetä käteistä suoraan pankkitilillesi.

16. Omat pisteet

Omat pisteet käyttäjät voivat ansaita pisteitä osallistumalla online-paneeleihin, täyttämällä kyselyitä ja testaamalla tuotteita kotoa käsin. Uutena käyttäjänä voit lunastaa 10 dollarin kirjautumisbonuksen, kun luot ilmaisen tilin ja ostat vähintään 20 dollaria verkkokauppaportaalin kautta.

Kun kirjaudut SurveyMailiin, MyPoints lähettää kyselyt suoraan postilaatikkoosi. Ansaitset pisteitä joka kerta, kun napsautat ja täytät kyselyn.

Ansaitsemiesi pisteiden määrä riippuu kyselyn pituudesta, mutta tyypillisesti ne ovat 50–600 pistettä. Ansaitset myös 5 pistettä jokaisesta 10 vastaamastasi profiilikysymyksestä ja jopa 750 pistettä jokaisesta suosittelemastasi ystävästä.

Pienin nostettava summa on 480 pistettä, josta saat 3 dollarin lahjakortin. Lunastusvaatimukset vaihtelevat jälleenmyyjän ja ilmaisen lahjakortin arvon mukaan. Esimerkiksi jälleenmyyjän A 10 dollarin lahjakortti voi olla 1 400, kun taas 10 dollarin lahjakortti kauppiaalta B vaatii 1 580 pistettä.

17. PrizeRebel

Sen verkkosivujen mukaan PalkintoRebel on maksanut yli 19 miljoonaa dollaria palkintoina ja ilmaisia ​​lahjakortteja perustamisensa jälkeen vuonna 2007. Valittavana on tällä hetkellä yli 500 lahjakorttia ja palkintoa.

PrizeRebel-jäsenenä voit ansaita pisteitä lahjakorteista osallistumalla kyselyihin, katsomalla videoita, suorittamalla päivittäisiä haasteita ja tilaamalla tarjouksia kumppaniyritysten kanssa. Kun olet suorittanut tehtävän, pisteitä lisätään välittömästi tilillesi. Vaihda pisteesi ilmaislahjakorteiksi paikkoihin, kuten Xbox, Gap, Kroger ja iTunes.

Voit käyttää pisteitäsi myös arvostamaan suurempia rahapalkintoja.

Aiheeseen liittyvä: 40 luovaa tapaa ansaita rahaa nopeasti

Ansaitse lahjakortteja jo tekemisistäsi

Paras tapa saada ilmaisia ​​lahjakortteja on löytää tapa ansaita palkintoja jo tekemisistäsi. Jos esimerkiksi ostat päivittäistavaroita tai teet ainakin osan ostoksistasi verkossa, saatat hyötyä sovelluksista, kuten Ibotta, Drop tai Fetch Rewards muuttamatta kulutustottumuksiasi.

Jos et tee paljon ostoksia kotitaloutesi hyväksi, saatat olla parempi ansaita ilmaisia ​​lahjakortteja verkkokyselyillä, Shopkickillä, osallistua lahjoihin, viitata muita suosikkituotteisiin ja -palveluihin tai muulla tavalla, joka ei vaadi käytät rahaa.

Riippumatta ostotottumuksistasi, sinulla on todennäköisesti tapa ansaita ilmaisia ​​lahjakortteja vapaa-ajallasi. Sinun tarvitsee vain kokeilla muutamia eri vaihtoehtoja ja löytää menetelmät, jotka sopivat parhaiten elämäntyyliisi.