Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

17 parasta luettavaa markkinointikirjaa vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 17 parasta luettavaa markkinointikirjaa vuonna 2023

Jokainen yrityksen omistaja voi (tai ainakin sen pitäisi) kertoa sinulle, että vakaa markkinointistrategia on ehdottoman tärkeä osa menestyvää liiketoimintaa. Mutta ongelmana on, että on vaikea tietää, mitkä strategiat toimivat missä tahansa tilanteessa.

Siksi markkinointikirjat ovat niin hyödyllisiä. Ne voivat avata silmäsi kokonaan uusiin teorioiden, näkökulmien ja tarinoiden maailmoihin. Niiden avulla voit rakentaa monipuolisen, kattavan ja käyttökelpoisen tiedon arsenaalin. Ne voivat täyttää aukot, joita et edes tiedä, että sinulla on.

Mitkä ovat siis parhaat markkinointikirjat aloittamiseen? Kiva kun kysyit.

17 parasta markkinointikirjaa

1. Ostotiede – Martin Lindström

Mikä motivoi asiakkaita ostamaan? Tämä on onnistuneen markkinoinnin keskeinen kysymys. Yrityksen omistajana et koskaan tee kauppaa, jos et tiedä, miksi joku ostaisi tuotteitasi tai palveluitasi. Tämä kirja perustuu Martin Lindstromin neuromarkkinointitutkimukseen, jossa sukeltaa käsitteitä, kuten uskonto, taikausko, rituaalit ja aistit, ja siihen, miten nämä tekijät vaikuttavat ihmisten ostotottumuksiin.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

2. Kuinka saada ystäviä ja vaikuttaa ihmisiin digitaaliaikana – Dale Carnegie

Kuinka saada ystäviä ja vaikuttaa ihmisiin digitaaliaikana

Olet varmasti kuullut tästä klassikosta – se on ollut olemassa yli 50 vuotta. Tämä uudempi versio on uudistus nykyaikaan, ja se heijastaa teknologian vaikutuksia elämäämme ja tapaamme olla yhteydessä ja kommunikoida. Se ei ole selkeä markkinointikirja, mutta se on täynnä neuvoja verkoston rakentamiseen samalla tavalla kuin yritystäsi.

3. Markkinointi kirja – Jason McDonald

  Markkinointikirja - Jason McDonald

Nimi kertoo kaiken: se on kirja markkinoinnista! Sen lisäksi, että Jason McDonald kattaa markkinoinnin peruskäsitteet, hän auttaa sinua rakentamaan yrityksellesi markkinointisuunnitelman, joka sisältää digitaalisen markkinoinnin strategioita, kuten hakukoneoptimointia, mainontaa, sosiaalisen median markkinointia ja paljon muuta. Se on leimattu hauskaksi, nopeaksi ja helpoksi markkinointistrategioiden “piilokäsikirjaksi”.

4. Eeppinen sisältömarkkinointi – Joe Pulizzi

Eeppinen sisältömarkkinointi kirja

Kokeneena sisältömarkkinoinnin ammattilaisena Joe Pulizzi tietää jotain siitä, mikä tekee hyvästä sisällöstä. Ja hän väittää, että sisältösi on kaikkien verkkomarkkinointiponnistelujesi ytimessä: se on tapa, jolla vedät mukaan ja sitoutat potentiaalisia asiakkaita. Tämä markkinointikirja kertoo oikean asian oikealle henkilölle oikeaan aikaan.

🔥 Empfohlen:  15 parasta naisten omistamaa & Naisten johtamat PR-yritykset

5. Kaikki Kirjoittavat – Ann Handley

Kaikki kirjoittavat - Ann Handley

Ann Handley väittää, että jokainen, jolla on verkkosivusto, on julkaisija ja kaikki sosiaalisessa mediassa työskentelevät ovat markkinoinnin parissa. Olemme kaikki kirjoittajia – se on valuutta, ja sillä on väliä, kuinka käytät jokaisen sentin. Markkinointikirjassaan hän valaisee sisällön luomis-, tuotanto- ja julkaisuprosesseja tavalla, joka muokkaa brändiäsi ja yhdistyy kohdemarkkinoihin.

6. Hanki Scrappy – Nick Westergaard

hanki romukirja

Ei ole mikään salaisuus: yritykset, joilla on enemmän pääomaa ja taloudellisia resursseja, ovat etulyöntiasemassa. Mutta se ei tarkoita, että pienet yritykset eivät voisi menestyä. Tässä markkinointikirjassa Nick Westergaard väittää, että markkinointimaailma on kaikkien ulottuvilla, kunhan tiedät oikeat liikkeet. Hän auttaa sinua saamaan enemmän vähemmällä.

7. Lupamarkkinointi – Seth Godin

Seth Godin on tunnettu nimi markkinointimaailmassa, ja syystä. Hän on kutsunut sitä “informaatioajan perimmäiseksi yrittäjäksi”. Työviikko, Godin esittelee uuden konseptin: saada asiakkaat ottamaan mielellään vastaan ​​markkinointistrategiasi ja viestisi sen sijaan, että he yrittäisivät työntää niitä kurkusta alas. Se on erilainen tapa ajatella brändin rakentamista, perinteistä mainontaa ja digitaalista markkinointia.

8. Alkuperäiset – Adam Grant

Alkuperäiset Adam Grant: bestseller-markkinointikirja

Monia menestyneimmistä brändeistä johtavat alkuperäiset ajattelijat. He ovat ihmisiä, jotka menevät vastoin viljaa ja kieltäytyvät jatkamasta vanhentuneita perinteitä. Tässä kirjassa Adam Grant tutkii ajatusta siitä, kuinka alkuperäisillä ajattelijoilla voi olla suuri vaikutus, sekä kuinka voit omaksua omaperäisyytesi saadaksesi aikaan eron.

9. 1-sivuinen markkinointisuunnitelma – Allan Dib

1-sivuinen markkinointisuunnitelma

Hyvä markkinointistrategia on tarkka ja kohdennettu. Siksi Allan Dib tislaa sen yhdeksi sivuksi, joka on jaettu yhdeksään ruutuun. Tämä auttaa varmistamaan, että teet vain sitä, mikä on tärkeää, ja näet kaikki suunnitelmasi läpi, kunnes saat tuloksen. Tämä kirja on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille.

10. Made to Stick – Chip Heath ja Dan Heath

Made to Stick – Chip Heath ja Dan Heath

Mikä tekee voittavan idean? Chip ja Dan Health tutkivat tätä käsitettä ja kertovat tarinoita aiheista Nobel-palkittuista tiedemiehistä alakoulun opettajiin. He paljastavat tahmeiden ideoiden periaatteet ja kuinka voit soveltaa näitä periaatteita omaan markkinointistrategiaasi.

🔥 Empfohlen:  5 parasta luksusmatkasovellusta 2023

11. Sisääntuleva sisältö – Justinin mestari

Saapuva sisältö on käytäntöä houkutella ihmisiä sisällölläsi sen sijaan, että työntäisit viestisi ulos. Tässä sisältömarkkinointikirjassa Justin Champion tarkastelee hyvän tarinankerronnan voimaa, pitkän aikavälin sisältöstrategioiden ja -kehysten suunnittelua sekä naurettavan hyvän sisällön luomista.

12. Tämä on markkinointia – Seth Godin

Tämä on markkinointi - Seth Godin

Emmehän voineet nyt sisällyttää vain yhtä Seth Godinin kirjaa, vai mitä? Tämä usean bestseller-sarja sukeltaa markkinoinnin psykologisiin käsitteisiin, kuten empatiaan ja emotionaaliseen työhön perustuvien taktiikoiden käyttämiseen sen sijaan, että yrittäisit varastaa yleisösi aikaa ja huomiota. Kyse on luottamuksen rakentamisesta ja lupien saamisesta.

13. Koukussa — Nir Eyal

Mitä eroa on tuotteella, johon tulemme täysin riippuvaiseksi, ja tuotteella, jota käytämme kerran emmekä koskaan ajattele enää? Nir Eyal sukeltaa tähän konseptiin paljastaen nelivaiheisen prosessin, joka on upotettu riippuvuutta aiheuttaviin tuotteisiin. Hän antaa käytännön näkemyksiä siitä, kuinka voimme luoda tahmeita käyttäjätottumuksia ja rakentaa tuotteita, joista ihmiset pitävät.

14. Ensimmäisenä mielessä – John Hall

mielen päällä jon sali

Yrityksen omistajana tavoitteesi on olla asiakkaiden ensimmäinen valinta, kun he tarvitsevat tuotettasi. Ottaakseen tämän haasteen vastaan ​​John Hall tarjoaa korvaamattomia oivalluksia tässä kehutussa kirjassa. Yhdistämällä taitavasti brändäystekniikat liikesuhteiden rakentamisen taiteeseen Hall antaa lukijoille työkalut, joita he tarvitsevat pysyäkseen lujasti juurtuneena asiakkaidensa ja ammatillisten verkostojensa mieleen.

15. Sijainti on (vielä) kaikki – David R. Bell

Luuletko, että sijainti ei ole tärkeä jollekulle, joka harjoittaa liiketoimintaa verkossa? Mieti uudelleen. Koska markkinointiasiantuntija David R. Bellin mukaan sillä on ratkaiseva rooli. Hänen kirjassaan Sijainti on (vielä) kaikki, Bell paljastaa vakuuttavan tutkimuksen siitä, kuinka asiakkaiden paikalliset kaupat ja kaupunginosat vaikuttavat heidän päätöksentekoprosessiinsa. Tämä sisältää arvokkaita oivalluksia menestyä tavoitteleville verkkokauppiaille.

16. Sinisen valtameren strategia – W. Chan Kim ja Renée Mauborgne

Älä tuhlaa markkinointiponnistelujasi kovaan kilpailuun olemassa olevilla markkinoilla. Sen sijaan luo ja tartu hyödyntämättömiin markkinatiloihin todellisen markkinoinnin menestyksen saavuttamiseksi. Se on keskeinen periaate, jota kannattaa Sinisen valtameren strategia. Otetaan esimerkkinä Nintendo ja sen Wii-konsoli. Kun muut videopeliyritykset kohdistavat kohteena vakavat pelaajat monimutkaisilla peleillä ja vaikuttavalla grafiikalla, Nintendo päätti keskittyä yksinkertaisuuteen ja esitteli liikeohjaimet. Tämä innovatiivinen lähestymistapa houkutteli ei-pelaajia ja satunnaisia ​​pelaajia, joten Nintendo on perheystävällinen vaihtoehto.

🔥 Empfohlen:  8 parasta Amazon FBA -työkalua myyjille

17. Tarttuva – Jonah Berger

Tarttuva - Jonah Berger

Oletko koskaan miettinyt, miksi jotkin tuotteet leviävät kulovalkean tavoin suusta suuhun, kun taas toiset eivät herätä ääntä? Jonah Berger tutkii tätä kiehtovaa kysymystä kirjassaan Tarttuva: Miksi asiat tarttuvat. Mullistavan tutkimuksen tukemana kirja paljastaa viruksen leviämisen taustalla olevat periaatteet. Selvitä salaisuudet luoda tarttuvia tuotteita, jotka vangitsevat yleisöä ja valjastaa suullisen tiedon edistämään menestystäsi verkkokaupan markkinoinnissa.

Lue, opi, kasva

Crowdsourcing-tieto on yksi parhaista tavoista tulla paremmaksi. Siellä on paljon uskomattomia kirjoja – kokeneiden markkinoinnin ammattilaisten ja yritysten omistajien kirjoittamia – täynnä vinkkejä ja viisautta, joita ei ehkä ole koskaan tullut mieleenne itse. Ei muuta kuin lukemaan, oppimaan ja kasvamaan

Haluatko oppia lisää?