Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

17 parasta passiivisen tulon sovellusta ylimääräisen rahan ansaitsemiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 17 parasta passiivisen tulon sovellusta ylimääräisen rahan ansaitsemiseen

Passiivinen tulo on harvoin 100 % passiivista. Mutta vaikka sinun on tehtävä jotain ansaitaksesi rahaa tai palkintoja, kuka sanoi, että jonkin täytyy olla vaikeaa?

Se on passiivisten tulojen sovellusten kauneus. Saatpa sitten palkkaa sijoitussalkkuihin sijoittamisesta tai päivittäistavaroiden säästämisestä, on mahdollista ansaita rahaa 9-5:n ulkopuolella ja tehdä se tavalla, joka vaatii hyvin vähän energiaa tai vaivaa.

Vaikka et todennäköisesti rikastu yhdessä yössä, käteismaksuja tarjoavat passiivisia tuloja ansaitsevat sovellukset voivat auttaa sinua rakentamaan hätärahaston tai säästämään taloudellista tavoitetta varten. Ja ne, jotka tarjoavat lahjakorttipalkintoja, antavat sinulle ylimääräistä virtuaalista käteistä, jotta voit tehdä ostoksia, joita tarvitset tai jotka eivät mahdu budjettiisi.

17 parasta passiivisen tulon sovellusideaa, jotka kannattaa ladata

Niitä on tonnia rahaa tienaavat sovellukset siellä voit luoda passiivisia tuloja, mutta ne eivät kaikki ole vaivan arvoisia. Auttaaksemme sinua ansaitsemaan ylimääräistä rahaa vaivattomasti, olemme löytäneet parhaat tavat ansaita passiivisia tuloja sovelluksista, joita sinun kannattaa harkita, ja useimmat niistä voivat ansaita rahaa nukkuessasi.

Jotkut näistä ovat sivuhuutoa muistuttavia sovelluksia, jotka voivat johtaa pitkäaikaisiin tuloihin, kun taas toiset ovat sovelluksia, jotka voit ladata, ja sinun tarvitsee vain miettiä, milloin haluat tarkistaa palkkiosi.

1. DollarSprout Rewards

Avainominaisuudet:

 • Saatavilla Kromi ja Safari työpöytäselaimet, DollarSprout Rewards toimii taustalla ja ilmoittaa sinulle reaaliajassa rahanpalautusmahdollisuuksista.
 • Cashback-tarjousten lisäksi laajennus tarkistaa myös mahdolliset kuponkikoodit ja löytää automaattisesti parhaan ostoksesi.
 • Rahat takaisin kertyvät todellisena käteisenä, ei pisteinä. Maksut maksetaan käyttäjille kuukausittain automaattisesti PayPalin kautta käyttäjille, joiden saldo on vähintään 5 dollaria.

Monet ihmiset ansaitsevat käteistä takaisin luottokorttiostoksistaan, mutta useimmat heistä eivät tiedä ylimääräisistä säästöistä, joita heidän luottokorttinsa tarjoaa. Cash back -selainlaajennukset, kuten DollarSprout Rewards (samankaltainen kuin Capital One Shopping tai Rakuten), antavat käyttäjille mahdollisuuden ansaita ylimääräistä rahaa takaisin, kun he tekevät ostoksia verkossa.

DollarSprout Rewards -työpöytäselainlaajennuksella on yli 15 000 verkkokauppiaan verkosto, joten kauppa löytyy lähes aina (ja jos käteispalautussopimusta ei ole saatavilla, laajennus ehdottaa muita vastaavia jälleenmyyjiä, jotka tarjoavat tarjouksia). Laajennuksen voi ladata ja käyttää ilmaiseksi, ja se on loistava tapa säästää passiivisesti rahaa asioissa, joita aiot jo ostaa.

Lataa: Chrome | Safari

2. Mestariteokset

Avainominaisuudet:

 • Sijoita osakkeisiin maailmankuulujen taiteilijoiden, kuten Banksyn, Andy Warholin, Mark Rothkon ja muiden taiteesta.
 • Ei minimiinvestointia
 • Vuodesta 1995 vuoteen 2021 nykytaide on ylittänyt S&P 500:n (14,1 % vs 9,9 % Masterworksin mukaan)

Vaikka taiteesta ei sinänsä ole “tuloa”, se ei tarkoita, etteikö siihen sijoittamalla saataisi rahaa. Viime aikoihin asti kuitenkin vain megarikkailla oli varaa ostaa 6-, 7- tai 8-hahmoisia taideteoksia.

Yritys soitti Mestariteoksia muuttaa sitä tekemällä kuvataiteen investoinnista useamman ihmisten ulottuville. Sen sijaan, että odottaisi yhden sijoittajan jakavan miljoonia dollareita maalauksesta, Masterworks antaa sijoittajien ostaa maalausten omistusosuuksia. Aivan kuten voit ostaa Coca Colan osakkeita, voit ostaa osakkeita taideteoksista joltakin Vincent Van Goghilta. Yleensä 3-10 vuoden taideteoksen pitämisen jälkeen Masterworks (toivottavasti) myy taiteen voitolla, ja sijoittajat jakavat voiton.

3. Tapestri

Avainominaisuudet:

 • Myy anonymisoidut sijaintitietosi kiinnostuneille osapuolille.
 • Ansaitse jopa 25 dollaria kuukaudessa joka kuukausi pitämällä sovellus asennettuna.
 • Ei tarvitse olla vuorovaikutuksessa sovelluksen kanssa; aseta se ja unohda se.

Tapestri tekee yhteistyötä suurten tuotemerkkien kanssa ympäri maailmaa auttaakseen heitä oppimaan lisää kuluttajista. Dataanalytiikka on miten.

Brändit tarvitsevat konkreettisia demografisia kiinnostuksen kohteita räätälöidäkseen ja hienosäätääkseen tuotteitaan ja mainontaansa. Ikä, sukupuoli, sijainti, ostostavat, he tarvitsevat sitä. Jos olet valmis antamaan tiedot nimettömästi, Tapestri maksaa sinulle siitä.

Todennäköisesti teet sen jo. Facebook, Instagram, TikTok, Waze, Snapchat ja miljoona muuta sovellusta – ne kaikki käyttävät tietojasi ilmaiseksi, ja olet tietysti antanut suostumuksesi, kun asensit heidän sovelluksensa ensimmäisen kerran ja jatkat niiden käyttöä. Ainakin nyt saat siitä palkkaa.

Paras osa? Ei vaadi ponnisteluja. Asenna vain passiivisten tulojen sovellus, aseta sijainnin jakamisasetuksesi ja unohda se. Siinä kaikki, ja ansaitset siitä jopa 25 dollaria kuukaudessa.

Aiheeseen liittyvä: 15 laillista tapaa ansaita rahaa puhelimestasi

4. Varainhankinta

Avainominaisuudet:

 • Sijoita edulliseen ja monipuoliseen kiinteistöportfolioon.
 • Hyödyntää yksityisillä markkinoilla tavallisesti nähtävää palkkio-tuottoa tarjotakseen parempaa sijoitustuottoa keskivertosijoittajalle.
 • Portfoliot on rakennettu kestämään pitkiä taloudellisia vaikeuksia.
🔥 Empfohlen:  3 tapaa ERP-integraatiolla voi parantaa ostajien tyytyväisyyttä

Perinteisesti esteet kiinteistösijoittamiselle ovat huomattavasti korkeat, minkä vuoksi useimmat ihmiset uskovat, että sinulla on oltava miljoonia pankissa osallistuaksesi. Kanssa Rahankeräys, minkä tahansa tulotason ihmiset voivat ostaa osakkeita laajasta kiinteistöomaisuussalkusta eri puolilla maata kahden päätuotteensa, eREITS:n ja eFundsin, kautta. Itse asiassa kaikki mitä sinun tarvitsee ansaita passiivisia tuloja, on 500 dollaria sijoittaaksesi aloitussalkkuun.

Meidän Fundrise-arvosteluerittelemme verkkosivuston läpikotaisin ja miten ansaitset passiivisesti tällä sijoitusalustalla.

5. Honeygain

Avainominaisuudet:

 • Ilmainen asennus, sitten istu alas ja katso, kuinka tasapainosi paranee.
 • Ansaitse passiivisia tuloja muutamassa minuutissa vain jakamalla internet.
 • Yhdellä tilillä voidaan yhdistää jopa 10 laitetta.

Honeygain on passiivisen tulon sovellus, joka seuraa ja kerää verkkokäyttöäsi ja liikennetietojasi yhdistetyiltä laitteiltasi. Sitten sinun maksaa näistä tiedoista ilmoittaa ne sähköisen kaupankäynnin, mainonnan ja verkkotiedon yrityksille. Se on saatavilla Android-, Windows-, macOS- ja Linux-laitteille, ja sinun tarvitsee vain ansaita passiivisesti Honeygainin avulla sovellus taustalla.

Tulot vaihtelevat, joten ansaitsemasi summa riippuu laitteillesi lähetetystä liikenteestä, johon voivat vaikuttaa sijaintisi, verkon nopeus ja kuinka monta IP-osoitetta yhdistät Honeygainiin. Esimerkiksi kolmella yhdistetyllä laitteella voit ansaita keskimäärin 19 dollaria kuukaudessa tai 230 dollaria vuodessa.

6. Dosh

Avainominaisuudet:

 • Lisää 5 dollaria Dosh Wallet -tilillesi, kun rekisteröidyt ja linkität luotto- tai maksukorttisi.
 • Ansaitse rahaa takaisin, kun teet ehdot täyttäviä ostoksia Doshin sidosyksiköissä.
 • Ansaitse enemmän rahaa takaisin, kun varaat hotelleja sovelluksen kautta tai suosittelet ystäviä ja yrityksiä.

Jos tarvitset vaivattoman sovelluksen, joka antaa sinulle käteistä takaisin aina, kun teet ostoksia osallistuvissa myyntipisteissä, lataa Dosh-sovellus älypuhelimellasi. Toisin kuin vastaavat sovellukset, Dosh tallettaa rahasi takaisin automaattisesti skannaamatta ja lataamatta kuitteja tai käyttämällä kuponkeja tai tarjouskoodeja. Se tekee asioista helppoa; sinun ainoa tehtäväsi on tehdä ostoksia tavalliseen tapaan ja seurata rahasi takaisin kasvavaa.

Voit jopa antaa Doshin ilmoittaa kulutuspäätöksesi lisätäksesi passiivista tulotasoa. Ennen kuin teet ostoksia, tutustu Doshin osallistuviin kauppiaisiin saadaksesi eniten rahaa takaisin.

Kun Dosh Walletissasi on vähintään 25 dollaria, voit nostaa saldon PayPalin tai pankkitilisi kautta.

Lue koko artikkelimme Dosh arvostelu oppia lisää.

7. Ulkoilu

Avainominaisuudet:

 • Vuokraajille on tarjolla ilmainen 24/7 vuokra-apupalvelu ja 1 miljoonan dollarin vakuutus sinulle ja vuokraajillesi.
 • Outdoorsy suorittaa DMV-tarkastuksia kaikille mahdollisille vuokralaisille.
 • Vapaasti listaa asuntoautosi sivustolle, ja pidät 80 % varauksen hinnasta (riippuen kokonaismäärästä).

Vertaismatkailuautomarkkinapaikkana, kuten Airbnb, Ulkoilu auttaa matkailuautojen ja matkailuautojen omistajia listaamaan lautansa sivustolle, jotta toiveikkaat matkailuautot voivat vuokrata ne. Kun olet rekisteröitynyt, luo Outdoorsy-listauksesi houkuttelevilla kuvilla, reilulla hinnalla, kalenterilla, milloin asuntoautosi on ja ei ole saatavilla, ja odota, että vuokralaiset varaavat asuntoautosi.

Sinun on ylläpidettävä johdonmukaista viestintää mahdollisten vuokraajien kanssa ja hoidettava asuntoautosi ylläpitoa, mutta muuten tämä alusta on lähes täysin passiivinen.

Saat 80 % varauksen kokonaishinnasta 24 tunnin sisällä varauksen tekemisestä. Kun yritystietosi on aktiivinen, ylläpito- ja korjauskustannukset saattavat pienentää voittojasi, mutta Outdoorsyn mukaan voit ansaita jopa 30 000 dollaria vuodessa.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka tämä mies ansaitsee 1 500 dollaria kuukaudessa vuokraamalla asuntoautonsa

8. Arvokkaat joukkovelkakirjat

Avainominaisuudet:

 • Voidaan saada 5% vuosituottoa.
 • Joukkovelkakirjalainojen myyntituotot sijoitetaan pienyrityslainoihin sekä julkisiin ja yksityisiin sijoituksiin, mukaan lukien kiinteistöihin.
 • Sinä hallitset, kuinka paljon ja milloin sijoitat, ja voit lunastaa joukkovelkakirjoja ja niiden korkoja milloin haluat.

Jos haluat ansaita passiivisia tuloja samalla kun tuet pienyrityksiä, harkitse sijoittamista Arvoiset joukkovelkakirjat. Siinä sanotaan, että voit ansaita 5 prosentin vuotuisen tuoton pelkästään “sijoittamalla joukkovelkakirjalainojen myyntituotot omaisuusvakuudellisten pienyrityslainojen ja muiden sijoitusten yhdistelmään”.

Kun ostat joukkovelkakirjoja Worthylta, se lainaa rahaa näistä joukkovelkakirjamyynnistä yrityksille, jotka haluavat ostaa varastoa ja luoda myyntisaatavia. Kun investointi kasvaa, saat alkusijoituksesi takaisin plus 5 % ylimääräisen koron. Lisäksi voit sijoittaa jopa 10 dollariin ja ansaita silti 5 % tuottoa ilman, että sinun tarvitsee maksaa mitään maksuja.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka aloittaa sijoittaminen 100 dollarilla

9. Swagbucks

Avainominaisuudet:

 • Surffaa verkossa saadaksesi mahdollisuuden ansaita pisteitä tai SB:tä jokaisella kyselyllä.
 • Ansaitse vielä enemmän SB:tä asentamalla Swagbucks Search Chrome -laajennus tehdäksesi siitä oletushakukoneeksi.
 • Lunasta SB:si PayPal-käteisellä tai lahjakorteilla suosikkijälleenmyyjiltäsi.
🔥 Empfohlen:  19 parasta nousevaa Edtech-aloitusyritystä Intiassa | Luettelo Edtech-yrityksistä Intiassa

Kun käytät Swagbucks hakukone, mitä enemmän haet, sitä enemmän tienaat. Aina kun haet jotain Swagbucksin kautta, sinulla on mahdollisuus ansaita SB (pisteitä), jotka ovat noin $ 1,00 per 100 SB. Kun sinulla on vähintään 300 SB, voit lunastaa pisteesi PayPal-käteisellä tai lahjakorteilla kaupoissa, kuten Target, Amazon ja Walmart.

Jos haluat jatkaa ansaitsemista, älä pysähdy vain hakukoneeseen. Swagbucks tarjoaa muita tapoja ansaita rahaa vapaa-ajalla kyselyiden, pelien, videoiden tai muiden avulla. Opi lisää ansaitsemisesta tällä monipuolisella sovelluksella kattavasta sovelluksestamme Swagbucks arvostelu.

10. Sweatcoin

Avainominaisuudet:

 • Ansaitse Sweatcoineja (SWC) antamalla sovelluksen toimia taustalla ja seurata askeleitasi.
 • Käytä kerääntyneitä kolikoita lahjoittaaksesi johonkin tarkoitukseen tai ostaaksesi tavaroita, palveluita ja kokemuksia.
 • Ansaitse palkkaa ollaksesi terve.

Saatavilla Android- ja Apple-älypuhelimille Sweatcoin mobiilisovellus maksaa sinulle kävelystä palkitsemalla sinut kolikoilla, jotka tunnetaan nimellä SWC, suorittamistasi askeleista.

SWC:n kanssa sinä tienaa jokapäiväisillä askeleillasi, voit vaihtaa niitä ostaaksesi tavaroita, palveluita ja kokemuksia huipputeknologian kengistä antigravitaatiojoogatunneille, iPhoneista Apple Watcheihin ja paljon muuta. Joskus palkinto voidaan jopa tallettaa käteisellä PayPal-tilillesi.

Ansaitaksesi passiivisesti lisää SWC:itä askeleiltasi, katso Sweatcoin-arvostelumme ja opi maksimoimaan palkkiosi.

11. Turo

Avainominaisuudet:

 • Rekisteröidy ja listaa autosi ilmaiseksi ja käytä sovellusta ilman kuukausimaksuja.
 • Saat maksun suoralla talletuksella kolmen päivän sisällä jokaisesta matkasta.
 • Saat jopa 750 000 dollaria vastuuvakuutuksen jokaisella suojasuunnitelmalla.

Anna autosi maksaa kulut ja lataa Turo autonjakosovellus ansaitaksesi passiivisia tuloja. Maailman suurimpana yhteisautomarkkinapaikkana pidetty Turo antaa sinun listata kaikki autot, jotka ovat enintään 12 vuotta vanhoja ja joiden arvo ei ylitä 150 000 dollaria. Valitsemastasi ajoneuvon suojaussuunnitelmasta riippuen saat taskussa 65–85 % matkan kokonaishinnasta.

Aloita varmistamalla, että ajoneuvosi täyttää vaatimukset. Lisää seuraavaksi tarvittavat tiedot autosi luetteloimiseksi, kuten merkki, malli ja erikoisominaisuudet. Kun olet asettanut päivähinnan ja olet valmis vuokraajille, tee passiiviset tulot autollasi sieltä on yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain hallita varauksesi ja odottaa, että Turo suoraan tallettaa rahasi.

12. OnMyWay

Avainominaisuudet:

 • Ansaitse rahaa jokaisesta ajetusta kilometristä äläkä lähetä tekstiviestejä.
 • Vaihda OnMyWay Cash ostaaksesi tarjouksia kaikilta osallistuvilta jälleenmyyjiltä.
 • Käyttää puhelimesi sisäänrakennettua toimintoa, joten se ei kuluta akkua.
 • Saat heti 10 dollaria käteistä, kun rekisteröidyt ja käytät sovellusta.

Kanssa Matkalla, voit ansaita passiivisia tuloja olemalla turvallinen kuljettaja jättämällä tekstiviestit ja ajamatta. Sovellus maksaa käyttäjille siitä, että he pysyisivät poissa puhelimistaan ​​​​ajon aikana.

Ajaessasi ansaitset 0,05 dollaria jokaiselta kilometriltä, ​​jota et lähetä tekstiviestejä ja aja. Ja kun suosittelet ystävääsi, joka kirjautuu käyttämään sovellusta, ansaitset 2 dollaria plus 0,02 dollaria jokaisesta hänen ajetusta mailista ilman tekstiviestejä. OnMyWay Cashilla ansaitset passiivisesti, voit lunastaa kauppakortteja, käteiskortteja, matkatarjouksia ja käyttää ilmaisia ​​tarjouksia ja alennettuja tarjouksia joka päivä.

Rekisteröidy siirtymällä verkkosivustolle ja kirjoittamalla puhelinnumerosi ja lataamalla sitten tiedonkeruusovellus saamasi linkin kautta. Kun olet rekisteröitynyt, OnMyWay aktivoituu automaattisesti aina, kun ajat yli 10 MPH, sekä poistaa teksti- ja sovellushälytykset käytöstä.

13. MobileXpression

Avainominaisuudet:

 • Osallistumisesta taatut palkinnot.
 • Jäsenet ovat oikeutettuja viikoittaiseen hyvitykseen, jonka he voivat lunastaa lahjakorteiksi suosituille jälleenmyyjille, kuten Dunkin’ Donuts, Cold Stone Creamery ja Amazon.
 • Se on ilmainen käyttää ja saatavilla sekä Android- että Apple-laitteille.

MobileXpression on älypuhelimeesi lataamasi sovellus, joka auttaa yrityksiä ymmärtämään Internetiä käyttävien ihmisten trendejä ja käyttäytymistä. Kun olet ladannut ja rekisteröitynyt, sovellus kerää tietoja auttaakseen yrityksiä ymmärtämään paremmin käyttäjien verkko- ja mobiilikäyttöä, kuten millaiset sivustot ja sovellukset ovat suosituimpia, milloin vuorokaudenajat ihmiset selaavat verkkoa ja kuinka kauan he viipyvät verkkosivustoilla. ja käyttää sovelluksia.

Koska annat sen hitaasti kerätä käyttötietoja päivän aikana, ansaitset krediittejä, jotka voit vaihtaa vähintään 10 dollarin lahjakortteihin Amazoniin, Starbucksiin ja muihin paikkoihin. On epäselvää, kuinka paljon krediittejä ansaitset pitääksesi sovelluksen asennettuna tai kuinka paljon ansaitset kyselyistä, mutta sovellus tarjoaa runsaasti palkintoja.

Esimerkiksi ensimmäisen viikon jälkeen saat automaattisesti 5 dollarin Amazon-lahjakortin ja uudet jäsenet osallistuvat 100 000 dollarin arvontaan. Lisäksi joka kuukausi yksi osallistuja saa 100 dollaria sekä mahdollisuuden voittaa 2500 dollaria tai 5000 dollaria.

🔥 Empfohlen:  Osta Reddit-seuraajia ja -tilaajia: 8 parasta sivustoa

Aiheeseen liittyvä: Kuinka saada ilmaisia ​​Amazon-lahjakortteja

14. Kansallinen kuluttajapaneeli

Avainominaisuudet:

 • Ansaitse pisteitä ja upeita palkintoja, kun jaat ostostietosi ja mielipiteesi.
 • Joka viikko, kun osallistut, ansaitse palkintopisteitä, jotka voit lunastaa lahjakortteihin ja monenlaisiin tuotteisiin.
 • Saat entistä enemmän palkintoja ja kannustimia osallistumalla kyselyihin ja erikoisohjelmiin.

Kanssa Kansallinen kuluttajapaneeli (NCP), mielipiteesi ovat tärkeitä ja ovat pisteiden ja palkintojen arvoisia. Nielsenin ja IRi:n, kahden johtavan kuluttajatietojen tarjoajan, yhteisyritys, NCP:n jäsenet vastaavat kyselyihin ja skannaavat viivakoodeja ostamistaan ​​tavaroista joka viikko ansaitakseen palkintopisteitä, arpajaisia ​​ja muita palkintoja.

Uutena jäsenenä ansaitset palkintopisteitä rekisteröitymisestä ja ensimmäisen ostosmatkasi ilmoittamisesta. Ansaitset 150 pistettä joka viikko, jolloin NCP vastaanottaa ostostietosi, mutta määrä kasvaa mitä pidempään olet paneelissa. Pisteitä ansaitaan suurelta osin tarkistamalla viikoittaiset ostoksesi, mutta voit odottaa 250 palkintopistettä syntymäpäivänäsi, 1 000 bonuspistettä kuuden kuukauden ja yhden vuoden merkkipäivinä sekä jokaisena sen jälkeisenä vuosipäivänäsi.

Kun sinulla on vähintään 9 000 pistettä, voit lunastaa ne lahjakortteihin ja monenlaisiin tuotteisiin, kuten elektroniikkaan, kodinkoneisiin, urheiluvälineisiin, leluihin ja muihin tuotteisiin.

Aiheeseen liittyvä: 15 laillista maksettua kohderyhmää, joihin voit rekisteröityä jo tänään

15. UpVoice

Avainominaisuudet:

 • Ansaitse 300 tokenin bonus rekisteröitymisen yhteydessä.
 • Jatka säännöllistä selaustoimintaasi ansaitaksesi päivittäisiä pisteitä.
 • Hyödynnä lisämahdollisuuksia ansaitaksesi ja täytä mielipidettäsi haluavien tuotemerkkien kyselyt.

Sen sijaan, että surffaisit verkossa ilmaiseksi, ansaitse passiivisia tuloja lisäämällä UpVoice laajennus selaimeesi, jotta se voi seurata mainoksiasi. Vastineeksi ansaitset päivittäisiä pisteitä, jotka voit lunastaa eBayn, Best Buyn, Niken, Targetin, Sephoran ja muiden lahjakortteihin.

UpVoicen osallistuvia sivustoja ovat YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, Amazon ja LinkedIn. Kun selaat yhtä tai useampaa näistä sivustoista UpVoice-laajennuksen ollessa päällä, saat yhteensä 10 tokenia päivittäin. Tämä tarkoittaa, että jos selaat Twitteriä 15 päivää kuukaudessa, ansaitset 150 tokenia. Ensimmäisenä vuonna UpVoice sanoo, että voit ansaita 75 dollaria tai enemmän palkintoina.

16. Robinhood

Avainominaisuudet:

 • $0 avaussaldo eikä vuosimaksuja.
 • Sijoita tuhansiin osakkeisiin vain 1 dollarilla.
 • Räätälöi portfoliosi eri yritysten ja rahastojen osilla riskien vähentämiseksi.
 • Tarjoaa palkkiottoman sijoittamisen yksittäisiin yrityksiin tai ETF:ihin.

Jos haluat kokeilla osakekauppaa, harkitse ilmoittautuminen Robinhoodiin, provisiovapaa kaupankäyntisovellus, jolla käydään kauppaa osakkeilla, ETF:illä, optioilla ja kryptovaluutoilla. Asiantuntijat ja aloittelijat pitävät Robinhoodia työkaluna, joka tukee portfolioita ja tuottaa passiivisia tuloja, varsinkin kun osakkeita voi ostaa ja myydä ilmaiseksi.

Lisäksi kun lataat sovelluksen, Robinhood rahoittaa tilillesi ilmaisia ​​osakkeita, joiden arvo voi olla jopa 207 dollaria. Lue meidän Robinhood arvostelu saadaksesi täydellisen kuvan Robinhoodin ominaisuuksista ja siitä, kuinka se virtaviivaistaa osakkeisiin sijoittamista sekä osakkeiden osto- ja myyntiprosessia.

17. M1 Rahoitus

Avainominaisuudet:

 • Maksuton robo-neuvoja passiivisille tai aloitteleville sijoittajille tai sijoittajille, jotka haluavat yhdistelmän automaatiota ja käytännön ohjausta.
 • Ilmainen kaupankäynti, tilin avaaminen, eikä tilille ole vähimmäisvaatimuksia.
 • Automatisoi sijoittamisen ja tasapainottamisen.

Paras passiivisille sijoittajille, jotka haluavat rakentaa sijoitusstrategiansa luopumatta täydellisestä hallinnasta, M1 Rahoitus on online-investointialusta, joka antaa sinulle mahdollisuuden valita sijoituksesi ja käyttää robo-neuvojaa, jos tarvitset ohjausta tai apua.

M1 Financen avulla voit sijoittaa yritysten osakkeisiin, ETF-rahastoihin ja murto-osakkeisiin. Ja yksi valtava etu on, että voit luoda yhteisen tilin sukulaisen, puolison tai kotikumppanin kanssa. Ilman vähimmäismäärää tilin avaamiselle, ilman hallinnointitilimaksua eikä kaupankäyntikuluja, joten voit keskittyä sijoittamaan rahasi sinne, missä niitä tarvitaan saadaksesi passiivisimman tulon.

Pienet tulot ovat edelleen merkityksellisiä

On mahdollista luoda johdonmukainen passiivisten tulojen virta millä tahansa luettelossamme olevilla sovelluksilla. Vaikka vain yhden passiivisen tulosovelluksen käyttäminen ei todennäköisesti maksa laskuja, useiden sovellusten käyttäminen voi lopulta antaa harrastusten, älypuhelimien, harrastusten ja ajoneuvojen maksaa itsensä takaisin nukkuessasi.

Aiheeseen liittyvät: 18 passiivisen tulon ideaa, joita voit käyttää vaurauden rakentamiseen kellon ympäri