Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

17 parasta yritystä, jotka eivät vaadi korkeakoulututkintoa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 17 parasta yritystä, jotka eivät vaadi korkeakoulututkintoa

Useimmat ihmiset, erityisesti Intiassa, uskovat, että korkeakoulututkinto vaaditaan päästäkseen töihin yrityksiin tai saadakseen toimihenkilön työpaikan. Ja kyllä, useimmat työnantajat vaativat korkeakoulututkinnon, mutta tämä ei koske kaikkia työnantajia. Jotkut yritykset ovat edelleen valmiita antamaan ihmisille mahdollisuuden. Voit saada työn tutkinnon kanssa tai ilman, jos sinulla on intoa ja oikea asenne.

Monet suuret yritykset, mm Omena ja Googlerekrytoivat nyt tutkintottomia ihmisiä, koska he etsivät fiksuja ja fiksuja henkilöitä, joista voidaan oikealla koulutuksella ja työkokemuksella tehdä suurta omaisuutta yritykselle.

Yliopisto voi olla joillekin meistä melko kallista ja aikaa vievää, ja kun on niin monia muita tapoja ansaita rahaa menemättä yliopistoon, miksi tuhlata aikaa siihen? Yliopisto ei ole kaikille, jos sinulla on oikeat taidot, yritykset eivät välitä palkata sinut riippumatta siitä, mitkä merkit sinulla on virallisissa papereissasi.

On monia yrityksiä, jotka eivät vaadi korkeakoulututkintoa palkatakseen. Sen sijaan he keskittyvät taitoihin, kokemukseen ja potentiaaliin. Tässä blogissa tutkimme joitain huippuyrityksiä, jotka ovat edelläkävijöitä tässä trendissä, ja keskustelemme siitä, miksi he uskovat, että tutkinto ei aina ole välttämätön menestymiseen työpaikalla.

Parhaat yritykset, jotka palkkaavat ilman tutkintoa:

1. Google
2. Apple
3. Netflix
4. Starbucks
5. Zoho
6. Qburst
7. IBM
8. Whole Foods Market
9. Hilton
10. Bank of America
11. Chipotle
12. Home Depot
13. Julkaise
14. Costcon tukkumyynti
15. Nordstrom
16. Lowe’s
17. Penguin Random House

Löydä seuraava huipputekniikan työpaikkasi viikon kuluttua

100% ilmainen. Se kestää vain 5 minuuttia

Hae liittyäksesi

1. Google

Verkkosivusto About.google

Perustettu 1998
Perustajat Larry Page, Sergey Brin
Päämaja Kalifornia, Yhdysvallat

Ensimmäinen listalle noussut yritys, joka ei vaadi korkeakoulututkintoa, on Google, sillä perustajan Larry Page ja Sergey Brin ovat molemmat yliopiston keskeyttäneitä, jotka toteuttivat unelmaansa tutkintonsa suhteen ja ovat nyt eräitä kaikkien aikojen menestyneimmistä yrittäjistä.

Google on tunnettu innovatiivisesta ja eteenpäin suuntautuvasta lähestymistavastaan ​​liiketoimintaan, ja tämä ulottuu heidän palkkauskäytäntöinsä. Teknologiajätti ei enää vaadi korkeakoulututkintoa moniin tehtäviinsä, vaan keskittyy taitoihin ja kokemukseen. Esimerkiksi Googlella on käynnisti IT-tuen varmenneohjelman, joka opettaa opiskelijoille taidot, joita he tarvitsevat menestyäkseen alkutason IT-tukitehtävissä. Google on myös ilmoittanut, että he arvostavat taitoja, kuten ongelmanratkaisua, viestintää ja johtajuutta, yhtä paljon kuin korkeakoulututkintoa.

Googlen työhön saaminen on helppoa, mutta muista, että organisaatio vaatii erityisiä kykyjä ja työkokemusta. Vaikka sinulla ei olisi korkeakoulututkintoa tai todistusta, sinua ei palkata, jos sinulla ei ole tarvittavia taitoja. Sinun on osoitettava heille, että voit edistää yrityksen menestystä.

2. Apple

Verkkosivusto www.apple.com

Perustettu 1976
Perustajat Steve Jobs, Steve Wozniak, Ronald Wayne
Päämaja Kalifornia, Yhdysvallat

Kuten aiemmin todettiin, suurin osa kuuluisista yrittäjistä oli koulun keskeyttäneitä, jotka kuitenkin onnistuivat. Steve Jobs on yksi heistä. Hän oli myös keskeyttänyt yliopiston, mutta se ei estänyt häntä rakentamasta biljoonan dollarin yritystä.

Apple on myös tehnyt selväksi, että tutkinnon suorittaminen ei ole tärkeää, vaan he etsivät hakijoita, jotka ovat intohimoisia työhönsä ja joilla on menestystä alallaan. Apple on ilmoittanut arvostavansa taitoja, kuten luovuutta, yhteistyötä ja kriittistä ajattelua, yhtä paljon kuin tutkintoa. Kaikki tiivistyy koulutukseen, sillä uudet työntekijät koulutetaan yleensä ennen kuin heistä tulee täysivaltaisia ​​työntekijöitä näissä suurissa yrityksissä.

3. Netflix

Verkkosivusto www.netflix.com

Perustettu 1997
Perustajat Reed Hastings, Marc Randolph
Päämaja Kalifornia, Yhdysvallat

Toisin kuin kaksi viimeistä, Netflixin perustajat Reed Hastings ja Marc Randolph eivät olleet koulun keskeyttäjiä, mutta Netflix, kuten muutkin suuret yritykset, palkkaa työntekijöitä, jotka voivat suorittaa työn ja joilla on tarvittavat taidot koulutustaustastaan ​​riippumatta. Vaikka sinulla on ei korkeakoulututkintoa, Netflixissä on vielä avoimia työpaikkoja, joihin voit hakea ja voit saada työpaikan, jos sinulla on etsimäsi. Netflix etsii ehdokkaita, joilla on vahva menestyshistoria ja asiaankuuluva kokemus alastaan. Netflix arvostaa myös pehmeitä taitoja, kuten luovuutta, tiimityötä, viestintää ja ongelmanratkaisukykyä.

4. Starbucks

Verkkosivusto www.starbucks.com

Perustettu 1971
Perustajat Gordon Bowker, Jerry Baldwin, Zev Siegl
Päämaja Washington, Yhdysvallat

Vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa barista-tai vastaavaa kokemusta, voit helposti hakea ja saada töitä Starbucksista koska yritys kouluttaa uusia työntekijöitä, jotta he voivat olla hyödyksi yritykselle ja hoitaa tehtävänsä tehokkaasti.

Useimmat Starbucksissa työskennelleet kertoisivat työllistyneensä ilman kokemusta, mutta yrityksen koulutuksen ja työkokemuksen ansiosta he tietävät nyt kaiken kahviliiketoiminnasta. Koulutustaan ​​ja ammatillista kokemustaan ​​voidaan käyttää myös oman yrityksen perustamiseen. Starbucksilla on myös ohjelma nimeltä “Tietä mahdollisuuksiin” ohjelma, joka tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden ansaita korkeakoulututkinnon maksutta.

5. Zoho

Verkkosivusto www.zoho.com

Perustettu 1996
Perustajat Sridhar Vembu, Tony G. Thomas, Sreenivas Kanumuru
Päämaja Chennai, Intia

Zoho on Intiassa toimiva ohjelmistokehitysyritys, jolla on maine palkata ehdokkaita heidän taitojensa ja kykyjensä perusteellakoulutuksen sijaan. Zoho etsii työntekijöitä, joilla ei ole korkeakoulututkintoa, mutta jotka ovat innokkaita oppimaan ja kehittymään. Yritys kouluttaa uusia työntekijöitä, ja koulutusjakson päätyttyä henkilöt ovat oikeutettuja liittymään kokoaikaisiin työntekijöihin.

Akateemisen pätevyyden lisäksi Zoho panostaa lahjakkuuteen ja taitoihin. Zoho on myös luonut sisäisen koulutusohjelman nimeltä “Zohon yliopisto” joka tarjoaa koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia työntekijöille koulutustaustasta riippumatta. Tämä ohjelma on onnistunut auttamaan hakijoita kehittämään taitoja, joita tarvitaan menestyäkseen tehtävissään Zohossa. Ollakseen oikeutettu koulutukseen kuitenkin yksi on täytynyt suorittaa 12 luokka. Yritys ei edellytä korkeakoulututkintoa, mutta se vaatii 12 luokan läpäisytodistuksen.

6. Qburst

Verkkosivusto www.qburst.com

Perustettu 2004
Perustajat Prathapan Sethu
Päämaja Virginia, Yhdysvallat

QBurst on yhdysvaltalainen tuotesuunnittelu- ja neuvontayritys. Se palkkaa ihmisiä ympäri maailmaa ja myös Intiasta. Yrityksen kulttuurissa arvostetaan luovuutta, innovatiivisuutta ja intohimoa teknologiaan, ja he etsivät ehdokkaita, jotka voivat osoittaa nämä ominaisuudet. Yritykseen voi päästä vaikka ilman korkeakoulututkintoa tai todistusta, mutta yritys vaatii kokemusta ja korkeaa asiantuntemusta tekemässäsi. On oltava todella perehtynyt alaan ja tarjota vaikuttava työhistoria.

QBurst tarjoaa myös koulutus- ja kehitysmahdollisuuksia työntekijöille, joiden avulla he voivat kasvattaa taitojaan ja asiantuntemustaan ​​ajan myötä. Joten jos sinulla on tarvittavia taitoja ja kokemusta digitaalisten ratkaisujen alalla, QBurst voi olla loistava työpaikka koulutuspätevyydestäsi riippumatta.7. IBM

Verkkosivusto www.ibm.com

Perustettu 1911
Perustajat Herman Hollerith, Thomas J. Watson, Charles Ranlett Flint
Päämaja New York, Yhdysvallat

IBM:llä on pitkä historia arvostaa taitoja valtakirjojen edelle. Itse asiassa he ovat palkanneet muita kuin korkeakoulututkinnon suorittaneita vuosikymmeniä ja ovat jopa käynnistäneet oman oppisopimusohjelma auttaa kouluttamaan ja palkkaamaan ihmisiä ilman tutkintoa. IBM keskittyy löytämään ehdokkaita, joilla on oikeat taidot ja mahdollisuudet, ja he uskovat, että korkeakoulututkinto ei ole aina paras menestys työpaikalla.

Itse asiassa IBM on yksi parhaista yrityksistä, joka tarjoaa koulutusta ja teknistä tukea yksilöille kaikkialla maailmassa ja lupaa työllistyä yrityksessä. Yritys tarjoaa koulutusta ja kaikki tarvittavat työkalut muuttaakseen harjoittelijoista yrityksen taitavaa omaisuutta. Korkeakoulututkintoa tai todistusta ei vaadita, ja sitä voi hakea helposti.

8. Whole Foods Market

Verkkosivusto www.wholefoodsmarket.com

Perustettu 1980
Perustajat Pääosissa John Mackey, Renee Lawson Hardy, Mark Skiles, Craig Weller
Päämaja Texas, Yhdysvallat

Yritys on tunnettu luomutuoretuotteiden myynnistä ilman lisättyjä säilöntäaineita tai muita lisäaineita. Yritys ei edellytä korkeakoulututkintoa liittyäkseen, mutta hänellä on oltava etsimäsi lahjakkuus. Yrityksellä on monia etuja siellä työskentelemisestä, kuten 20 %:n alennus myymälästä, mielenterveysapu ja paljon muuta.

Itse asiassa Whole Foods Marketilla on myös käytäntö, joka kannustaa johtajia katsomaan hakijan koulutustaustaa pidemmälle ja harkitsemaan muita tekijöitä, kuten asiaankuuluvaa työkokemusta, kulttuurista sopivuutta ja pehmeät taidot, kuten kommunikaatio ja ryhmätyö.

9. Hilton

Verkkosivusto www.hilton.com

Perustettu 1919
Perustajat Conrad Nicholson Hilton
Päämaja Virginia, Yhdysvallat

Hilton on vieraanvaraisuusyritys, joka sijaitsee Yhdysvalloissa ja jolla on hotelleja kaikkialla maailmassa. He ovat tunnettuja sitoutumisestaan ​​monimuotoisuuteen ja osallistamiseen työpaikoilla. Osana tätä sitoumusta Hilton ei vaadi korkeakoulututkintoa moniin tehtäviinsä, vaan keskittyy taitoihin, kuten asiakaspalveluun, viestintään ja tiimityöskentelyyn. He ovat myös käynnistäneet ohjelman nimeltä “Nouse” joka tarjoaa koulutus- ja koulutusmahdollisuuksia auttaakseen työntekijöitä kehittämään taitoja, joita he tarvitsevat edetäkseen urallaan. Yritys tarjoaa myös harjoittelupaikkoja fuksilaisille, jotka haluavat oppia ja hankkia kokemusta.

10. Bank of America

Verkkosivusto www.bankofamerica.com

Perustettu 1998
Perustajat Amadeo Giannini, Hugh McColl
Päämaja Pohjois-Carolina, Yhdysvallat

Bank of America, joka tunnetaan myös nimellä BOA, on yhdysvaltalainen monikansallinen investointipankki ja rahoituspalveluyritys, jonka kotipaikka on Charlottessa, Pohjois-Carolinassa. Pankilla on useita sivukonttoreita ympäri maailmaa, mukaan lukien Hong Kong, Toronto, Dallas ja New York. Yritys ei vaadi tutkintoa hakeakseen, ja siellä voi olla hieno oppimiskokemus.

Bank of Americalla on myös ohjelma nimeltä “Reittejä” joka tarjoaa työssä koulutusta ja kehittymismahdollisuuksia hakijoille, joilla ei ole korkeakoulututkintoa, mutta joilla on asiaankuuluvaa työkokemusta ja potentiaalia.

11. Chipotle

Verkkosivusto www.chipotle.com

Perustettu 1993
Perustajat Steve Ells
Päämaja Carolina, Yhdysvallat

Chipotle Mexican Grill, Inc., joka tunnetaan myös nimellä “Chipotle”, on Amerikan suurin elintarvikeketju, ja sillä on ravintoloita eri maissa, kuten Kanadassa, Saksassa, Ranskassa ja Isossa-Britanniassa. Yritys tarjoaa myös työpaikkoja ilman tutkintoa. Joten jos sinulla on tarvittavat taidot ja kokemus ruokapalvelualalta ja intohimo asiakaspalveluun ja tiimityöhön, Chipotle voi olla loistava työpaikka koulutuspätevyydestäsi riippumatta.

Itse asiassa Chipotle on ylentää työntekijöitä yrityksen sisällä, mikä tarkoittaa, että työntekijöillä on mahdollisuuksia rakentaa uraansa ja edetä riveissä, vaikka heillä ei olisi korkeakoulututkintoa.

12. Home Depot

Verkkosivusto www.homedepot.com

Perustettu 1978
Perustajat Bernard Marcus, Ken Langone, Arthur Blank, Pat Farrah, Ron Brill
Päämaja Georgia, Yhdysvallat

Home Depot, Inc., joka tunnetaan myös nimellä Home Depot, on yksi Amerikan suurimmista kodin parannus-, kodininnovointi- ja saneerausyrityksistä. Yrityksellä on myymälöitä eri maissa, kuten Kiinassa, Kanadassa, Meksikossa, Etelä-Amerikassa ja Isossa-Britanniassa. Yritys arvostaa ominaisuuksia, kuten asiakaspalvelua, tiimityötä ja intohimoa kodin parantamiseen, ja etsii ehdokkaita, jotka pystyvät osoittamaan nämä ominaisuudet koulutustaustastaan ​​riippumatta. Yritykseen voi helposti hakea töitä ilman huolta korkeakoulututkinnosta.

13. Julkaise

Verkkosivusto www.publix.com

Perustettu 1930
Perustajat George W. Jenkins
Päämaja Florida, Yhdysvallat

Yritys on työntekijöiden omistuksessa oleva kauppa, mikä tarkoittaa, että työntekijät omistavat yhtiöstä osuuden. Ja yritys tarjoaa työpaikkoja tutkinnon kanssa tai ilman, joten sillä ei ole väliä. Publix on yhdysvaltalainen yritys, joka toimii maan kaakkoisosassa.

Yhtiö myös arvostaa monimuotoisuus ja osallisuus, ja he pyrkivät luomaan positiivisen ja kannustavan työympäristön kaikille työntekijöille. Joten jos sinulla on tarvittavat taidot ja kokemus vähittäiskaupan tai asiakaspalvelun alalta ja intohimo ryhmätyöhön ja positiiviseen työympäristöön, Publix voi olla loistava työpaikka koulutuspätevyydestäsi riippumatta.

14. Costcon tukkumyynti

Verkkosivusto www.costco.com

Perustettu 1976
Perustajat James Sinegal, Jeffrey H. Brotman
Päämaja Washington, Yhdysvallat

Costco Wholesale Corporation, joka tunnetaan yleisemmin nimellä Costco, sijaitsee Amerikassa ja sillä on vain jäsenille tarkoitettuja varastoja ja vähittäismyyntilaatikoita. Tiedetään, että hakijoita palkataan heidän taitojensa, kokemuksensa ja potentiaalinsa perusteella koulutuksen sijaan. Jos etsit työpaikkoja Costco Wholesalesta, voit helposti hakea täältä, koska yritys ei vaadi korkeakoulututkintoa ja palkkaa osaamisen ja lahjakkuuden perusteella.

15. Nordstrom

Verkkosivusto www.nordstrom.com

Perustettu 1901
Perustajat John W. Nordstrom
Päämaja Washington, Yhdysvallat

Nordstrom, Inc. on Yhdysvalloissa sijaitseva luksustavaratalo. Yritys aloitti kenkäliikkeenä, mutta myy nyt korkealuokkaisia ​​vaatteita, laukkuja, meikkejä ja paljon muuta. Yritys palkkaa suurimman osan työntekijöistään ilman korkeakoulututkintoa, ja sinne voi helposti hakea ja saada töitä, jos heillä on siihen taitoja. Joten jos sinulla on tarvittavia taitoja ja kokemusta myynnistä tai intohimo muotiin, Nordstrom voi olla loistava työpaikka koulutuspätevyydestäsi riippumatta.

16. Lowe’s

Verkkosivusto www.lowes.com

Perustettu 1921
Perustajat Carl Buchan
Päämaja Pohjois-Carolina, Yhdysvallat

Lowe’s Companies, Inc., joka tunnetaan myös nimellä Lowe’s, on itsenäinen myymälä, joka myy useita asioita, erityisesti kodin remontointia. sijaitsee Mooresvillessä, Pohjois-Carolinassa. Yrityksellä on myymälöitä Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Lowe’s palkkaa myös ihmisiä, joilla ei ole korkeakoulututkintoa, ja se voi olla loistava tilaisuus ihmisille, jotka etsivät uraa vähittäiskaupassa.

17. Penguin Random House

Verkkosivusto www.penguinrandomhouse.com

Perustettu 2013
Perustajat Markus Dohle
Päämaja York City, Yhdysvallat

Penguin Random House on yksi maailman suurimmista kirjojen kustantajista, ja ne ovat sitoutuneet palkkaamaan monipuolista työvoimaa, joka kuvastaa heidän palvelemiaan yhteisöjä. Osana tätä sitoumusta Penguin Random House ei vaadi korkeakoulututkintoa moniin lähtötason tehtäviinsä. Sen sijaan he etsivät ehdokkaita, joilla on intohimo kirjoihin ja halu oppia. He ovat myös käynnistäneet ohjelman nimeltä “Alkutason monimuotoisuusaloite” joka tarjoaa koulutusta ja mentorointia auttaakseen eri taustoista tulevia työntekijöitä menestymään kustannusalalla.Johtopäätös

Työpaikkojen osalta perinteinen korkeakoulututkinto ei ole enää monissa yrityksissä menestymisen edellytys nykyään. Kun yritykset tunnustavat taitojen, kokemuksen ja potentiaalin arvon, ne luovat enemmän mahdollisuuksia korkeakoulututkinnon suorittaneille menestyä työpaikalla. Yritykset, kuten Google, Apple, IBM, Hilton Worldwide ja Penguin Random House, ovat edelläkävijöitä tässä trendissä ja osoittavat, että tutkinto ei aina ole välttämätön menestymiseen. Tällä rekrytointikäytäntöjen muutoksella on potentiaalia luoda monipuolisempaa ja osallistavampaa työvoimaa samalla, kun se tarjoaa enemmän mahdollisuuksia erilaisista taustoista tuleville ihmisille saavuttaa täyttävää uraa. Työvoiman kehittyessä on jännittävää nähdä yritysten omaksuvan uusia tapoja löytää ja palkata huippuosaajia.

UKK

Mitkä yritykset palkkaavat ilman tutkintoa?

Apple, Google, Bank of America, Starbucks, Zoho, IBM, Home Depot, WholeFoods, Penguin Random House ja Hilton ovat joitakin parhaita yrityksiä, jotka palkkaavat ilman tutkintoa.

Mitä taitoja yritykset arvostavat korkeakoulututkinnon sijaan?

Yritykset arvostavat erilaisia ​​taitoja, kuten ongelmanratkaisukykyä, kriittistä ajattelua, viestintää, ryhmätyötä, luovuutta ja johtajuutta. He etsivät myös hakijoita, joilla on työhön liittyviä erityistaitoja, kuten IT-taitoja tai asiakaspalvelutaitoja.

Miksi yritykset palkkaavat työntekijöitä, joilla ei ole korkeakoulututkintoa?

Yritykset voivat palkata työntekijöitä, joilla ei ole korkeakoulututkintoa, koska heillä on erityisiä taitoja tai tietoja, lisätäkseen monimuotoisuutta ja osallisuutta työvoimaansa tai säästääkseen korkeakoulututkinnon suorittaneiden palkkaamiseen liittyviä kustannuksia.

Mitä parhaat IT-yritykset palkkaavat ilman tutkintoa Intiassa?

Jotkut Intian parhaista IT-yrityksistä, joiden tiedetään palkkaavan ehdokkaita ilman korkeakoulututkintoa, ovat:

  1. Infosys
  2. Wipro
  3. HCL Technologies
  4. Tekninen Mahindra
  5. Mphasis
  6. Capgemini
  7. TCS (Tata Consultancy Services)
  8. Tietoinen
  9. Accenture
  10. IBM Intia

Voinko saada työtä MNC:ssä ilman tutkintoa?

Kyllä, MNC:ssä (Multinational Corporation) on mahdollista saada töitä ilman tutkintoa. On kuitenkin tärkeää huomata, että monikansalliset yritykset vaativat edelleen hakijoilta tarvittavia taitoja ja kokemusta avoimiin työpaikkoihinsa, ja heillä voi olla erityisiä vaatimuksia jokaiselle työpaikalle.

Mikä on parhaiten palkattu työ ilman korkeakoulututkintoa?

Kiinteistönvälittäjät, tukku- ja valmistusmyyntiedustajat ja verkkokehittäjät ovat joitakin korkeapalkkaisia ​​töitä, jotka eivät vaadi korkeakoulututkintoa.

Mitkä ovat ne yritykset, jotka palkkaavat ohjelmoijia ilman tutkintoa?

Google, Apple, IBM, LinkedIn, Facebook, Pinterest ja Airbnb ovat yrityksiä, jotka palkkaavat ohjelmoijia ilman tutkintoa.

Ovatko yritykset, jotka eivät vaadi korkeakoulututkintoa, palkkaavat vain lähtötason tehtäviin?

Ei, monet yritykset, jotka eivät vaadi korkeakoulututkintoa erilaisiin tehtäviin, mukaan lukien keskitason ja jopa johtotehtäviin. He kuitenkin etsivät edelleen ehdokkaita, joilla on näihin tehtäviin tarvittavat taidot ja kokemus.

Pitäisikö minun silti harkita korkeakoulututkinnon hankkimista?

Se riippuu tavoitteistasi ja uratoiveistasi. Vaikka korkeakoulututkinto ei aina ole välttämätöntä, se voi silti olla hyödyllistä joillakin aloilla ja voi avata enemmän mahdollisuuksia etenemiseen.

🔥 Empfohlen:  10 parasta Etsy-vaihtoehtoa käsitöiden ja käsintehtyjen tuotteiden myymiseen (2023)