Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

17 sosiaalisen median etua yrityksellesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 17 sosiaalisen median etua yrityksellesi

Haluatko tietää lisää sosiaalisen median eduista? Olet oikeassa paikassa.

Sinun olisi vaikea löytää brändiä, joka ei ole tällä hetkellä vähintäänkin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Mutta vaikka useimmat yritykset tietävät, että heillä on sosiaalinen media, monet eivät voi kertoa, että se on niin tärkeää tai mitä sosiaalinen media voi tehdä heidän brändilleen sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

Tätä silmällä pitäen tarkastelemme tässä viestissä joitain sosiaalisen median tärkeimpiä etuja yrityksille ja sisällöntuottajille.

Aloitamme tutkimalla joitain ilmeisimpiä etuja ja kuinka voit hyödyntää niitä yrityksesi hyväksi. Sitten siirrymme joihinkin vähemmän tunnettuihin etuihin, jotka jäävät usein huomiotta.

Valmis? Aloitetaan

1. Lisää bränditietoisuutta

Yli puolet maailman väestöstä – ja yli 90 % kaikista internetin käyttäjistä – on aktiivisia sosiaalisessa mediassa. Joten luonnollisesti potentiaalinen tavoittavuus sosiaalisessa mediassa on suurempi kuin melkein missään muussa markkinointikanavassa.

Ei siis ihme, että bränditietoisuuden lisääminen on tärkein syy markkinoijien sosiaalisen median käyttöön.

Niin kauan kuin hoidat sosiaalisen median markkinointistrategiasi oikein, voit saada brändisi satojen tuhansien uusien potentiaalisten asiakkaiden eteen ja parantaa merkittävästi brändin tunnettuutta ja muistamista. Ja tämä bränditietoisuuden kasvu voi johtaa yrityksesi myyntiin ja tuloihin myöhemmin.

Tässä on tapaustutkimus, joka osoittaa, kuinka suuri vaikutus hyvällä sosiaalisen median markkinointistrategialla voi olla bränditietoisuuteen.

The Museum Of English Rural Life on Readingissa sijaitseva museo, joka tutkii Englannin maaseudun historiaa. Ei aivan erityisen mieleenpainuva tai jännittävä brändi, eikö?

Mutta sosiaalisen median toimittaja Adam Koszaryn taitavan sosiaalisen median markkinoinnin ansiosta siitä on tullut tuttu nimi sadoille tuhansille sosiaalisen median käyttäjille ja se keräsi yli 150 000 seuraajaa Twitterissä. Saatat muistaa tämän heiltä tämän viraalisen twiitin, joka sai yli 100 000 tykkäystä:

🔥 Empfohlen:  Kuusi parasta eettisen tekoälyn kurssia

Yritä luoda omia hauskoja tai mielenkiintoisia sosiaalisia julkaisuja, jotka voivat levitä virukseen. Ja jos he tekevät niin, sinun pitäisi nähdä bränditietoisuuden kohentuminen välittömästi.

2. Luo liidejä

Sosiaalinen media on yksi kustannustehokkaimmista tavoista luoda uusia liidejä yrityksellesi. Voit käyttää sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja houkutellaksesi potentiaalisia asiakkaita suppiloasi ja ruokkiaksesi heitä, kunnes he ovat valmiita konvertoimaan.

On jopa mainoksia, jotka on erityisesti suunniteltu auttamaan sinua luomaan kelvollisia liidejä. Voit esimerkiksi lähettää kohdistettuja Facebook Leads -mainoksia, joita käyttäjät voivat napsauttaa täyttääkseen automaattisesti liidien keräyslomakkeen.

Liidien mainosten lisäksi voit yrittää ohjata liikennettä sähköpostisi osallistumissivulle sosiaalisen median viestien avulla. Tai käytä chatbotteja kerätäksesi automaattisesti liidejä, kun käyttäjät viestivät brändistäsi sosiaalisessa mediassa.

Voit maksimoida sosiaalisten liidien luomiskampanjoidesi menestyksen harkitsemalla liidimagneetin käyttöä. Lyijymagneetti on markkinointityökalu, jossa tarjoat jonkinlaisen hyödyllisen resurssin tai kannustimen vastineeksi mahdollisen asiakkaan yhteystiedoista, kuten eksklusiivisen alennuksen tai ilmaisen latauksen.

3. Ohjaa verkkosivuston liikennettä

Sosiaalisen median viestit ja mainokset voivat olla loistava tapa ohjata liikennettä verkkosivustollesi tai tärkeimmille aloitussivuille. Jos tämä on tavoitteesi, kannattaa käyttää UTM-seurantatunnisteita nähdäksesi, mitkä käynneistäsi tulevat kunkin sosiaalisen kanavan kautta.

Jos keskityt Instagramiin, et voi lisätä viesteihisi linkkejä sivustollesi – vain biossasi.

Ongelmana on, että voit lisätä linkin vain Instagram-bioosi. Joten jos aiot suorittaa useita kampanjoita samanaikaisesti ja ohjata liikennettä useille eri verkkosivuille viesteissäsi, tarvitset kiertotavan.

Tästä syystä monet sisällöntuottajat luovat mukautetun aloitussivun, joka sisältää linkit kaikille Instagram-viesteissään mainostamilleen sivuille ja tuotteille, ja linkittävät sitten sivulle omassa kuvauksessaan. Tämä on juuri se vaikuttaja Zach King On tehnyt:

Hän on luonut biolinkin aloitussivun omalle verkkosivustolleen. Mutta voit myös käyttää link-in-bio-työkaluja, kuten Shorby.

4. Mainosta sisältöäsi

Sosiaalinen mediamarkkinointi toimii käsi kädessä laajemman sisältömarkkinointistrategiasi kanssa.

🔥 Empfohlen:  Mitä on sosiaalisen median mainonta? Sitoutumisen lisääminen sosiaalisessa mediassa

Kun kirjoitat uutta blogitekstiä, luot uuden infografian, pudotat uuden podcastin tai lataat uuden videon, voit jakaa sen sosiaalisessa mediassa kasvattaaksesi liikennettä ja lisätäksesi vauhtia.

Näin teemme Blogging Wizardin tärkeimmälle sisällöllemme. Tässä on esimerkki:

Haluatko perustaa oman blogin, mutta et ole varma kuinka? Ei ongelmaa. Aloita tänään täydellisen aloittelijaoppaan avulla:https://t.co/QO53EfrqEf

✅ Ilmainen blogipostaus – ei osallistumista!
✅ Täydellinen vaiheittainen opetusohjelma
✅ Kattaa kaiken niche-valikoimasta rahan ansaitsemiseen blogillasi

– BloggingWizard.com (@bloggingwizard) 17. heinäkuuta 2018

Koska tämä viesti on looginen ensimmäinen askel uusille bloggaajille, pidämme sen myös kiinnitettynä Twitter-profiilimme yläosaan.

On olemassa sosiaalisen median automaatiotyökaluja, jotka voivat auttaa tässä. Voit esimerkiksi käyttää Missinglettr-ohjelmaa muuntaaksesi blogikirjoituksesi automaattisesti sosiaalisen median kampanjoiksi.

5. Rakenna käänteisiä linkkejä ja tehosta hakukoneoptimointia

Sisällön jakaminen sosiaalisessa mediassa ei vain lisää liikennettä siihen, vaan se voi myös auttaa sisältösi sijoittumaan nopeammin ja lisätä sen orgaanista näkyvyyttä.

Ei ole selvää, ovatko sosiaaliset signaalit, kuten tykkäykset, jaot ja kommentit, sijoitustekijöitä (vaikka ne voivat hyvinkin olla)

Mutta on selvää, että sosiaalinen media voi tehostaa hakukoneoptimointia auttamalla sinua ohjaamaan alkuliikennettä sisältöösi ja siten luomaan sivulla olevia SEO-signaaleja, kuten viipymäaikaa, jotka asiantuntijat ovat melko varmoja sijoitustekijöistä.

Sen lisäksi, että voit myös käyttää sosiaalista mediaa linkkien rakentamiskanavana jakamalla sisältöäsi tilassasi olevien vaikuttajien ja bloggaajien kanssa siinä toivossa, että he jakavat sen yleisönsä kanssa ja linkittävät takaisin verkkotunnukseesi. Ja mitä enemmän laadukkaita käänteisiä linkkejä sinulla on, sitä paremmin sisältösi pitäisi sijoittua.

Huippuvinkki: Käytä BuzzStreamia (tai jotakin näistä linkkien rakentamistyökaluista) tunnistaaksesi “todennäköiset linkittäjät” ja arvovaltaiset vaikuttajat omalla markkinaraollasi ja kohdistaa heihin sosiaalisten linkkien rakentamiskampanjoissasi.

6. Humanisoi brändiäsi

Nykyään kuluttajat etsivät tuotemerkeistään aitoutta. He eivät halua tehdä ostoksia kasvottomista, hyperammattimaisista yrityksistä – he haluavat tehdä ostoksia yrityksiltä, ​​joihin he samaistuvat henkilökohtaisella tasolla.

Sosiaalinen media tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden inhimillistää brändiäsi. Jakamalla hauskoja, koskettavia viestejä voit luoda henkilökohtaisempia yhteyksiä asiakkaisiisi ja samalla esitellä brändisi arvoja.

Supermarketketju Aldi tarjoaa tästä täydellisen esimerkin. Saatat muistaa heidän viraalisen Colin vs Cuthbert -tweet-saagan, jossa he jakoivat hauskoja meemejä Twitterissä ja pilkkasivat kilpailijoitaan M&S:tä oikeustoimiin ryhtymisestä sen jälkeen, kun M&S syytti Aldia Colin the Caterpillar -tuotteensa “kopioimisesta”:

Heidän twiittisarjansa keräsi satoja tuhansia tykkäyksiä ja johti yli 2000 % kasvuun brändin sitoutumisasteessa Twitterissä. Mutta se ei ollut brändin suurin voitto.

Suurin voitto oli se, että he onnistuivat inhimillistämään brändiään ja saavuttamaan yleisön suosion käyttämällä kevytmielistä huumoria, samalla kun he vähensivät suurimpia kilpailijoitaan ja saivat heidät näyttämään sydämettömältä yhtiöltä verrattuna.

7. Crowdsourcen käyttäjien luoma sisältö (UGC)

Yksi sosiaalisen median etu, jonka yritykset usein unohtavat, on sen hyödyllisyys sisällön kuratoinnissa. Voit suorittaa UGC (user-generated content) -kampanjan luodaksesi tonnia ilmaista sisältöä brändistäsi tai tuotteistasi, joita voit sitten käyttää laajemmissa markkinointikampanjoissasi.

Jos olet esimerkiksi muotibrändi, voit järjestää Instagramissa hashtag-kilpailun, jossa pyydät asiakkaita jakamaan kuviasi tuotteistasi. Tämä ei ainoastaan ​​auta herättämään brändiäsi, vaan myös tuo tuotteesi mahdollisesti miljoonien ihmisten eteen. Ja voit valita parhaat valokuvat ja käyttää niitä markkinointimateriaaleissasi.

Sen ei myöskään tarvitse olla valokuvia. Semrush järjesti äskettäin UGC-kilpailun Twitterissä ja tarjosi SEO-työkalunsa käyttäjille mahdollisuuden voittaa jopa 5 000 dollaria jakamalla menestystarinoitaan.

Tässäkin kampanjassa oli useita etuja. Ensinnäkin se rohkaisi useampia käyttäjiä käyttämään Semrush-työkaluja. Toiseksi se loi sosiaalisen median sitoutumista ja auttoi rakentamaan brändin ympärille vilinää. Kolmanneksi se auttoi heitä keräämään palautetta tavoista, joilla ihmiset käyttävät Semrush-työkaluja.

Ja lopuksi se antoi heille joukon tosielämän tapaustutkimuksia asiakkailta, jotka olivat käyttäneet tuotteitaan menestyksekkäästi. He voisivat mahdollisesti käyttää näitä tapaustutkimuksia sosiaalisena todisteena verkkosivustollaan houkutellakseen lisää asiakkaita.

Jos haluat järjestää oman UGC-palkintokilpailun, helpoin tapa tehdä se on käyttää sosiaalisen median kilpailutyökalua. Suosittelemme SweepWidgetiä.

8. Käytä sitä rekrytointikanavana

Monet brändit näkevät sosiaalisen median puhtaasti markkinointikanavana. Mutta sitä voidaan käyttää myös muiden liiketoimintaosastojen tukemiseen, kuten henkilöstöhallinnon (HR) kykyjen hankinnassa.

Sosiaalinen media on loistava paikka hankkia lahjakkaita työntekijöitä, ja se voi auttaa sinua tavoittamaan ehdokkaita, joita et ehkä olisi voinut tavoittaa perinteisten työpaikkailmoitusten kautta. LinkedIn sopii tähän erityisen hyvin, koska se on sosiaalinen verkosto, joka on rakennettu erityisesti ammattilaisille.

Muistatko, kun Musk kehotti kotoa työskentelevää Teslan henkilökuntaa joko palaamaan toimistoon tai eroamaan aiemmin tänä vuonna?

Kilpailevat teknologia- ja suunnitteluyritykset nappasivat nopeasti kaikki lahjakkaat työntekijät, jotka päättivät hypätä laivaan sosiaalisen median kautta.

Esimerkiksi Amazon Web Services -rekrytointijohtaja Zafar Choudhury kirjoitti tämän nyt poistetussa LinkedIn-viestissä viitaten Muskin pyrkimyksiin kolonisoida Mars:

9. Suorita markkinatutkimus

Voit käyttää sosiaalista mediaa kerätäksesi näkemyksiä kohdemarkkinoistasi ja löytääksesi uusia trendejä.

Esimerkiksi BuzzStreamin kaltaisten työkalujen avulla voit etsiä trendaavaa sisältöä sosiaalisessa mediassa. Voit käyttää keräämiäsi oivalluksia siitä, minkä tyyppinen sisältö herättää eniten sitoutumista sekä sisällön että sosiaalisen median markkinointistrategiaasi.

Voit myös käyttää sosiaalista mediaa pitääksesi kilpailijoitasi silmällä. Kilpailukykyiset analyysityökalut voivat auttaa sinua suunnittelemaan heidän sosiaalisen median strategioitaan ja selvittämään, mikä toimii ja mikä ei.

Ja tietysti voit käyttää sosiaalisen median analytiikkaa ja raportointityökaluja nähdäksesi oman sosiaalisen mediasi toiminnan vaikutuksen. Sitten voit käyttää näitä oivalluksia todistaaksesi sijoitetun pääoman tuottoprosentin sijoittajillesi, sidosryhmillesi tai muille keskeisille osapuolille.

10. Tarjoa erinomaista asiakaspalvelua

Sosiaalisen median alustat syrjäyttävät nopeasti sähköpostin ja puhelimen asiakkaiden asiakastuen kanavina.

Asiakaspalvelutiimisi voi käyttää sosiaalista mediaa viestiäkseen asiakkaiden kanssa, tarjotakseen tukea ja ratkaistakseen valituksia ja tiedusteluja nopeammin ja tehokkaammin kuin monet muut kanavat.

Ja hieno asia asiakaspalvelun tarjoamisessa sosiaalisen median kautta on, että se voi tuottaa positiivisia suusta suuhun suuntautuvia suosituksia brändillesi.

Jos asiakas on jo vuorovaikutuksessa brändisi kanssa sosiaalisessa mediassa, kun tarjoat erinomaisen asiakaskokemuksen, hän todennäköisemmin jakaa kokemuksensa siellä ja sitten ystävilleen.

On monia tapoja tarjota parempaa asiakaspalvelua sosiaalisessa mediassa. Voit esimerkiksi perustaa Facebook Messengerin, jossa vastaanotat tukikyselyitä ja vastaat niihin.

Tai voit perustaa tukisivun Twitteriin ja kutsua käyttäjiä @mainitsemaan sinut saadaksesi apua ja vastaamaan sitten kommentteihin, kuten Wix:

Hei, autamme sinua ja haluamme tutkia asiaa puolestasi. Olisimme kiitollisia, jos lähettäisit meille tilisi verkkotunnuksen, niin voimme auttaa sinua edelleen. Toivottavasti voimme puhua kanssasi pian. https://t.co/N9zYi3FHzo

— Wix-ohje (@WixHelp) 29. lokakuuta 2022

Jos aiot kommunikoida asiakkaiden kanssa useiden sosiaalisen median kanavien kautta, on järkevää käyttää sosiaalisen median postilaatikkotyökalua pitääksesi asiat järjestyksessä. Näin asiakaspalvelutiimisi voi hallita kaikkien bränditilien ja -sivujesi vuorovaikutusta yhdestä yhtenäisestä hallintapaneelista.

11. Hallitse mainettasi

Sosiaalinen media voi myös auttaa maineenhallintaan.

Voit käyttää sosiaalisen median seurantatyökalua, kuten Agorapulsea, kuunnellaksesi brändiäsi koskevia keskusteluja kaikilla tärkeimmillä sosiaalisen median alustoilla ja selvittää, puhuvatko ihmiset positiivisesti vai negatiivisesti brändistäsi.

Tällä tavalla voit seurata brändisi tunnetta.

Ja kun joku julkaisee sosiaalisessa mediassa kommentin, joka uhkaa maineesi, voit reagoida nopeasti vähentääksesi vahinkoa, kuten McDonalds on tehnyt täällä:

Hei, ikävä kuulla tämä. Lähetä meille lisätietoja (mukaan lukien mikä ravintola tämä oli), jotta voimme tutkia asiaa tarkemmin. Kiitos!

– McDonald’s UK (@McDonaldsUK) 29. lokakuuta 2022

Jotkut sosiaalisen median seurantatyökalut ilmoittavat sinulle automaattisesti, jos brändimielessä havaitaan äkillinen muutos. Joten jos ihmiset alkavat yhtäkkiä valittaa tuotteestasi tai palvelustasi massiivisesti, voit tutkia ongelmaa ja korjata sen ennen kuin se karkaa käsistä.

12. Lisää myyntiä ja tuloja

Voit käyttää sosiaalista mediaa myynnin kasvattamiseen ja yrityksesi tulojen kasvattamiseen.

Yksi parhaista tavoista lisätä myyntiä sosiaalisen median kautta on hyödyntää vaikuttajamarkkinointia tuotteidesi esittelyyn ja mainostamiseen.

Esimerkiksi automerkki Subaru kasvatti myyntiään 10 % vuonna 2016. Ja vaikuttajamarkkinointi epäilemättä vaikutti tähän kasvuun. Meet an Owner -kampanjassaan he työskentelivät yli tusinan eri markkinaraon vaikuttajan kanssa, jotka kukin loivat sisältöä, joka mainostaa Subaru-autoja hauskalla ja luovalla tavalla.

Esimerkiksi Instagram-vaikuttaja Zach King julkaisi videon, jossa hän yritti tehdä treffeilleen vaikutuksen antamalla hänelle kyydin Subarulla hienoilla visuaalisilla tehosteilla.

Pelkästään tätä videota on katsottu tähän mennessä lähes 10 miljoonaa kertaa – se on paljon myynninedistämisarvoa Subarulle.

13. Tutustu kumppanuusmahdollisuuksiin

Toinen sosiaalisen median suurimmista eduista on, että se voi avata oven uusille kumppanuusmahdollisuuksille.

Voit käyttää vaikuttajatutkimustyökaluja löytääksesi käyttäjiä, joilla on paljon seuraajia kohdeyleisösi, ja sitten tehdä yhteistyötä heidän kanssaan mainostaaksesi brändiäsi.

Eikä kyse ole vain vaikuttajista. Voit myös käyttää sosiaalista mediaa löytääksesi mahdollisia brändikumppanuuksia ja rakentaaksesi kestäviä suhteita muiden yritysten kanssa.

14. Jaa päivityksiä ja brändiuutisia

Tietyt sosiaalisen median alustat, kuten Facebook ja Twitter, sopivat erinomaisesti brändiäsi koskevien lehdistötiedotteiden ja päivitysten jakamiseen.

Jos esimerkiksi olet juuri julkaissut uuden tuotteen, voit julkaista ilmoituksen sosiaalisissa kanavissasi saadaksesi pitoa. Tai jos johonkin tuotteeseesi on tehty suuri muutos, voit kertoa siitä asiakkaillesi sosiaalisessa mediassa.

Tämä on erityisen tärkeää SaaS-brändeille, jotka saattavat joutua pitämään asiakkaat ajan tasalla meneillään olevista ongelmista tai katkoksista.

Esimerkiksi kun Facebook (nykyisin Meta) koki katkoksia viime vuonna (ja maailma meni sekaisin siitä), he julkaisivat Twitterissä ilmoituksia pitääkseen yleisön ajan tasalla tapahtumista, jotka media otti nopeasti talteen ja vahvisti:

Instagramilla ja ystävillä on tällä hetkellä hieman vaikeuksia, ja sinulla saattaa olla ongelmia niiden käytössä. Kestää meitä, me olemme siinä! #instagram alas

– Instagram Comms (@InstagramComms) 4. lokakuuta 2021

Tämä auttoi lieventämään osaa katkoksen aiheuttamista mainevaurioista. Asiakkaat eivät ehkä olleet tyytyväisiä siihen, etteivät he voineet käyttää Facebookin omistamia alustoja, mutta ainakin he tiesivät tekevänsä asialle jotain, eivätkä he jääneet hämärään.

15. Lisää uskottavuuttasi

Sosiaalinen media on erinomainen uskottavuuden rakentamiseen ja ajatusjohtajuuden luomiseen omalla markkinaraollasi.

Tämä on erityisen tärkeää bloggaajille, jotka haluavat vakiinnuttaa itsensä alansa asiantuntijoiksi.

Esimerkiksi digitaalisen markkinoinnin guru Neil Patel käyttää Twitter-sivuaan jakaakseen sisältöä ja viestejä hyödyllisten hakukoneoptimointi- ja markkinointivinkkien sekä alan uutisten kera:

Tämä ei ainoastaan ​​auta häntä ohjaamaan liikennettä verkkosivustonsa sisältöön, vaan se auttaa myös säilyttämään hänen maineensa yhtenä digitaalisen markkinoinnin johtavista äänistä.

16. Hyödynnä kohdennettua mainontaa

Yksi sosiaalisen median suurimmista eduista on, että sen avulla voit luoda laserkohdistettuja mainoskampanjoita.

Sosiaalisen median alustat keräävät kaikenlaista tietoa käyttäjistään, kuten heidän kiinnostuksen kohteistaan, väestötiedoistaan, selaustottumuksistaan ​​ja niin edelleen.

Ja vaikka kuluttajat eivät ehkä ole erityisen tyytyväisiä tiedossa, että sosiaalisen median jättiläisillä on heistä niin yksityiskohtaista tietoa, se on hyvä uutinen mainostajille, koska sen avulla voimme käsitellä PPC-mainoksiamme todella yksityiskohtaisesti.

Voit määrittää Facebook Ads -kampanjoita mainostaaksesi julkaisujasi käyttäjille, jotka vastaavat tarkasti kohdeostajaprofiiliasi.

Jos esimerkiksi mainostat paikallista autokoulua, voit mainostaa viestejäsi 10 mailin säteellä palvelualueeltasi oleville käyttäjille, jotka ovat oikeassa ikäryhmässä ja ovat jo ilmoittaneet kiinnostuksensa ajotunteja kohtaan.

Ja koska maksat vain napsautuksesta, tämäntyyppiset hyperkohdistetut kampanjat tuottavat yleensä paljon korkeamman ROI:n (sijoitetun pääoman tuottoprosentin), koska jokainen napsautus tulee pätevältä liidiltä, ​​joka on todennäköisemmin kiinnostunut myymistäsi asioista.

17. Avaa kaupallistamismahdollisuudet

Sosiaalinen media ei hyödytä vain brändejä. Se on myös tulonlähde monille kokopäiväisille sisällöntuottajille.

Jos pystyt kasvattamaan orgaanista seuraajaasi sosiaalisessa mediassa, voit kaupallistaa sen seuraamisen ja ansaita paljon rahaa muun muassa kumppaniohjelmien, sponsoroitujen viestien ja brändikumppanuuksien kautta.

On tuhansia vaikuttajia, jotka ovat tehneet juuri niin. Esimerkiksi Khabane “Khaby” Lame on yksi suosituimmista TikTokin tekijöistä.

Hän julkaisee yksinkertaisia ​​mutta hauskoja Duet-videoita, joissa hän reagoi elämän hakkerointiin, ja ne ovat ansainneet hänelle yli 142 miljoonaa seuraajaa tähän mennessä:

Hän on onnistuneesti kaupallistanut tämän yleisön, ja hänen nettovarallisuutensa on nyt arviolta yli 13 miljoonaa dollaria.

Lopulliset ajatukset

Tämä päättää katsauksen sosiaalisen median tärkeimmistä eduista.

Kuten näette, sosiaalinen media on olennainen markkinointi- ja viestintäkanava kaikenkokoisille yrityksille.

Siitä on monia etuja brändeille ja sisällöntuottajille, ja se voi auttaa sinua tarjoamaan parempia asiakaskokemuksia, lisäämään liikennettä ja myyntiä sekä parantamaan mainettasi ja tunnettuuttasi.

Oletko valmis vapauttamaan nämä edut ja aloittamaan sosiaalisen median hyödyntäminen yrityksesi hyväksi? Tutustu oppaaseemme sosiaalisen median markkinointistrategian rakentamiseen. Se tarjoaa vankan tiekartan, joka auttaa sinua pääsemään alkuun.