Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

17 tapaa saada 20 dollaria nyt!

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 17 tapaa saada 20 dollaria nyt!

Hanki 20 dollaria nyt

Joskus sinun tarvitsee vain tietää kuinka saada 20 dollaria nyt.

Rahan ansaitseminen verkossa ei ole niin vaikeaa kuin luulet. Ja itse asiassa on monia paikkoja, joissa voit ansaita nopeasti 20 taalaa vain luopumalla pienestä ajasta. Jokainen tässä luettelossa oleva vaihtoehto on tarkastettu ja ehdotettu vain lailliseksi tapaksi ansaita rahaa.

Kuinka tehdä 20 dollaria nopeasti

Jos sinun täytyy tienaa 20 dollaria nopeasti niin helpoin tapa on hyödyntää kyselysivustoja, kuten Kysely Junkie ja Swagbucks. Mitä useampia kyselyitä pystyt täyttämään mahdollisimman lyhyessä ajassa – sitä nopeammin voit tallettaa pisteitä ja lunastaa ne lahjakorteiksi – jotka voit muuttaa helposti käteiseksi.

Valitettavasti en usko, että pystyt lopettamaan päivätyötäsi. Mutta nopean ja helpon ylimääräisen 20 dollarin ansaitseminen vain sovelluksen lataamisesta, kyselyyn vastaamisesta tai ostoksista tavalliseen tapaan vaikuttaa minusta vaivan arvoiselta.

Kuinka voit saada 20 dollaria nyt?

Kuinka monta kertaa olet kysynyt itseltäsi”kuinka saisin 20 dollaria juuri nyt?” Jos olet samanlainen kuin minä, se oli ennen lähes päivittäinen kysymys. Ja vaikka opin todella hyvin säästämään rahaa ansaittuani sen, tuntui aina siltä, ​​etten saanut tarpeeksi rahaa tarpeeksi nopeasti. Ei ole hauskaa aina tuntea uppoavansa juoksevaan hiekkaan, eikö niin?

Kun opin kuinka helppoa oli ansaita 20 dollaria verkossa, maailmani käännettiin kirjaimellisesti ylösalaisin. Mahdollisuus ansaita nopeasti rahaa verkossa on melkein kaikkien unelma, ja aion antaa sinulle yksinkertaisia ​​vinkkejä kuinka ansaita rahaa nopeasti. Sinun ei koskaan tarvitse pysähtyä kysymään itseltäsi “miten voin tienata 20 taalaa juuri nyt”, koska annan sinulle kaikki vinkit, joita tarvitset menestyäksesi.

Jos olet valmis oppimaan tekemään 20 juuri nyt, olet oikeassa paikassa aloittaaksesi.

Pienellä vaivalla sinulla ei ole vaikeuksia saada maksuja ja saada lisää rahaa tilillesi. Ilmainen raha on aina hyvä asia!

Joskus on olemassa sellaista asiaa kuin ilmainen raha

Ilmaisesta rahasta puheen ollen, se on todella totta. Voit kirjaimellisesti saada ilmaista PayPal-rahaa välittömästi tekemällä muutaman yksinkertaisen vaiheen. Jos olen kiinnittänyt huomiosi ja mietit, kuinka saada ilmaista PayPal-rahaa, jatka lukemista saadaksesi kaikki tiedot.

On niin monia mahtavia rahaa tienaavia sovelluksia ja maksullisia kyselysivustoja, että voit kerätä melkoisen pienen pesämunan rahaa. Jos tarvitset rahaa etkä välitä saada maksuja PayPalin kautta tai vaikka lahjakorteilla, olet pian erittäin onnellinen asuntoauto.

17 tapaa saada 20 dollaria nyt

Mietitkö kuinka ansaita rahaa juuri nyt? Tässä on 17 helppoa tapaa saada käteistä nopeasti. Jotkut maksavat nopeammin kuin toiset, mutta kaikki ovat laillisia ja ovat loistava tapa täyttää taskusi muutamalla ylimääräisellä kulutusdollareilla joka kuukausi. Käytä aikaa niiden tarkistamiseen, koska ne ovat vaivan arvoisia.

1. Survey Junkie

Jos sinulla on mielipiteitä, miksi et saa niistä palkkaa? Sinun tarvitsee vain vastata verkkokyselyihin ansaitaksesi pisteitä, jotka voit kotiuttaa tai siirtää lahjakortin saldoon. Se on kirjaimellisesti niin yksinkertaista.

Kysely Junkie on yritys, joka on ollut olemassa useita vuosia, ja he ovat laillinen sivusto, joka todella maksaa kyselystä. Muista vain, että et ehkä täytä kaikkiin heidän tarjoamiinsa kyselyihin, koska joillakin on tietyt kriteerit, joita tarvitaan vastaamiseen.

2. InboxDollaria

Saat maksun sähköposteihin vastaamisesta, kyselyihin osallistumisesta tai online-pelien pelaamisesta. Kyllä, luit oikein. Voit toteuttaa elinikäisen unelmasi ja kanavoida sisäisen lapsesi istumalla kotona ja pelaamalla pelejä JA saamalla siitä palkkaa. Tämä on yksi tutkimussivusto, joka tarjoaa myös muutamia muita keikkatalouden työpaikkoja. Ne eivät ole johdonmukaisia ​​tai pysyviä koko ajan, mutta aina on monenlaista valita.

Aloita rahan ansaitseminen InboxDollaria nyt.

Suositeltava: InboxDollars Review: Ultimate Guide

3. Swagbucks

Swagbucks on hienoa, koska saat palkinnon siitä, että teet ostoksia kirjaimellisesti verkossa ja teet vain omia juttujasi. Tämän sivuston ihmisille maksetaan lahjakortteja ja käteistä, joten sinulla on vaihtoehtoja, miten voit käyttää ylimääräistä rahaa.

Hanki 5 dollaria ILMAISEKSI juuri nyt

Rekisteröidy Internetin parhaimpaan palkintoalustaan ​​ja ansaitse a 5 dollarin tervetuliaisbonus
Ansaitse enemmän cashbackilla kaikista ostoksistasi, katsomalla videoita, pelaamalla pelejä ja vastaamalla kyselyihin. Jotkut käyttäjät voivat tehdä ylimääräisen 200+ dollaria kuukaudessa!!

Joillakin on tapana rypistää kulmiaan lahjakorttien saamisesta, mutta mielestäni ne ovat todella mahtavia. Ja älä huoli, lahjakortit ovat vain yksi palapeli. Voit ansaita pisteitä ja “lunata” ne myös käteiseksi.

Syy siihen, että monet ihmiset itse asiassa pitävät lahjakortista enemmän kuin käteistä, on se, että ne ovat nopeampia ja helpompia kääntää ja käyttää verkossa.

4. Omat pisteet

Omat pisteet on toinen loistava resurssi, jonka avulla voit ansaita nopeasti pisteitä rahasta tai lahjakorteista. Mitä enemmän videoita katsot tai mitä useampaan kyselyyn osallistut, sitä enemmän pisteitä keräät.

On sinun päätettävissäsi, haluatko lunastaa sen lahjakortilla käytettäväksi yli 75 eri jälleenmyyjällä vai antaa pisteiden kerääntyä isompaan voittoon, kun todella tarvitset rahaa.

Hieno juttu Omat pisteet että on niin monia tapoja ansaita. On jopa palkintoja verkossa etsimisestä ja pelien pelaamisesta. Hauskanpito ja siitä palkan saaminen kuulostaa aika suloiselta keikalta.

Suositeltava: MyPoints Review: Lopullinen opas

5. LifePoints

LifePoints ei ole uusi rahan ansaitsemisen verkkomaailmassa, mutta se toimii hieman eri tavalla kuin muut. LifePoints tarjoaa pisteitä kyselyihin osallistumisesta ja mielipiteiden antamisesta sen sijaan, että etsit vain netistä tai vastaavia tehtäviä.

Pisteiden kerääminen on helppo tapa kerätä niitä nopeasti yksinkertaisiin tehtäviin ja muutamiin kysymyksiin vastaamiseen. Kun olet kerännyt niin paljon pisteitä, ne voidaan lunastaa käytettäviksi kauppiailla tai muilla jälleenmyyjillä.

🔥 Empfohlen:  9 tapaa lisätä tavoittavuutta LinkedIn-julkaisussa vuonna 2023 [Definitive Guide]

6. Rakuten

Suosio Rakuten on kasvanut vuosien varrella, ja hyvästä syystä! Jos olet joku, joka tykkää tehdä ostoksia verkossa, jätät rahaa pöydälle, jos et käytä Rakutenia.

Hieno uutinen tästä online-alustasta on, että sinun ei kirjaimellisesti tarvitse tehdä mitään ylimääräistä aloittaaksesi rahan ansaitsemisen. Luo vain tili, kirjaudu sisään ja käy heidän sivustossaan tehdäksesi ostoksia verkossa seuraavan kerran, kun teet ostoksia.

Saat prosenttiosuuden takaisin jokaisesta tekemästäsi ostosta, joka talletetaan suoraan Rakuten-tilillesi. Tulet hämmästymään, kuinka nopeasti tämä voi helposti kasvaa. Ja jos teet ostoksia verkossa paljon, se kasvaa todella, todella nopeasti!

On olemassa rahallisia kynnysarvoja, jotka sinun on täytettävä, jotta voit lunastaa sen, mutta jos napsautat painiketta ja ostat tuotteita Rakuten jonka aiot jo ostaa, se on melko yksinkertainen tapa ostaa ja ansaita rahaa nopeasti.

7. Paribus

Ajatella Paribus online-säästöetsivänä. Se tarkkailee kauppoja, joissa teet usein ostoksia, ja löytää tapoja säästää rahaa jo tekemissäsi ostoksissa.

Ajattele sitä tällä tavalla… kuinka monta kertaa olet mennyt kauppaan, ostanut jotain ja sitten muutaman päivän kuluttua nähnyt, että se oli verkossa 50 % alennuksella? Meille kaikille on käynyt näin ja se on uskomattoman turhauttavaa!

Sen sijaan, että hauduttaisit läikkyneessä maidossasi, anna Paribusin ottaa haltuunsa ja tehdä likaiset työt puolestasi. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä Paribus-palveluun, liittää ne postilaatikkoosi ja valvoa myyntiä. Voit sitten istua alas ja antaa Paribus tehdä kaikki työt. He jopa aloittavat ensimmäisen yhteydenoton jälleenmyyjään puolestasi!

Tämä palvelu toimii hyvin hintojen laskuun, myöhästyneisiin toimituksiin ja muihin. Se on nopea ja tehokas tapa varmistaa, että laitat jokaisen kovalla työllä ansaitun dollarin takaisin taskuusi, jotta voit käyttää sitä johonkin muuhun.

8. Ibotta

Ibotta on toinen uskomattoman helppo tapa ansaita 20 dollaria nopeasti. Luomalla tilin ja tekemällä ostoksia linkin kautta ansaitset prosenttiosuuden kaikesta ostamastasi.

Voit myös ansaita rahaa ohjaamalla muita heidän alustalleen, joten miksi et jaa varallisuutta? Saat tilillesi välittömän suosittelubonuksen jokaisesta suosittelemastasi henkilöstä, joka kirjautuu sisään viitekoodillasi.

On myös muita tapoja, joilla voit ansaita enemmän PayPal-rahaa, kuten suorittamalla niin monta tapahtumaa tietyssä ajassa jne. Kun on kyse, voit todella kerätä ylimääräistä rahaa helposti Ibotta.

Aiheeseen liittyvä:

9. TopCashBack

Yli 15 miljoonaa ihmistä käyttää TopCashBack ja laskemalla, voit olla rauhassa tietäen, että olet liittymässä samanhenkisten ihmisten joukkoon, jotka haluavat myös säästää rahaa. Itse asiassa he väittävät, että jäsenet ansaitsevat keskimäärin 354 dollaria vuodessa. En tiedä teistä, mutta se on melkoinen muutos, kun kirjaudun sisään ja ostan tavaroita, joita ostaisin muutenkin.

Vaihtoehdot saada rahaa ovat myös loistavat. Voit saada sen lahjakorteina, käteisellä tilillesi tai PayPalin kautta, jotka ovat kolme erinomaista vaihtoehtoa, jotka tarjoavat paljon joustavuutta valita.

10. Kulta

Suuri asia käytössä Hunaja Heillä on Chrome-laajennus, jonka voit ladata suoraan tietokoneellesi. Honey ei ole vain tunnettu siitä, että se auttaa sinua löytämään halvimman mahdollisen hinnan etsimällesi tuotteelle, mutta jos ostat tuotteen ehdotetun linkin kautta, saat myös prosenttiosuuden takaisin.

Ansaita rahaa JA säästää rahaa samaan aikaan? Kyllä kiitos! Jos tämä on unta, älä herätä minua. rakastan tuota Hunaja tekee minulle erittäin yksinkertaisen tehdä minimaalista työtä. Ei tarvitse viettää tuntikausia googlaamalla ja katsomalla hintoja joka kaupassa on todella kullan arvoista.

Laajennuksen lataaminen tietokoneellesi ja verkkoselaimellesi vie sen uudelle tasolle. Napin painalluksella tiedät tarkalleen, millä muilla kauppiailla tuotteesi on listattu, joten voit olla varma, että saat sen parhaaseen hintaan.

Liittyvät: Kuinka säästää paljon rahaa hunajalla

11. Vilkas laina

Vaikka tämä on teknisesti laina, jonka maksat takaisin, Vilkas laina tarjoaa tavan saada rahaa taskuusi nopeasti. Kuten heidän nimensä sanoo, he ovat “pimeitä” tarjoamissaan palveluissa.

Muista lukea kaikki hienot yksityiskohdat ja tiedot, kun harkitset henkilökohtaisen lainan hakemista. Joskus ylimääräisen käteisen saaminen voi olla hieno asia, mutta sinun on valittava itsellesi, kuinka pitkä laina on ja mitkä ovat takaisinmaksukriteerit.

Korkeat korot ovat usein henkilökohtaisten pikalainojen mukana, joten varmista, että ymmärrät, kuinka paljon ylimääräistä joudut maksamaan takaisin mistä tahansa lainasummasta, jonka päätät lainata.

Jos kuitenkin tarvitset rahaa nopeasti ja tarvitset suuremman summan kuin voit tienata kertoimilla ja lopputuloksilla, Pirteät lainat voi olla loistava tapa hankkia rahat, jotta voit käyttää niitä välittömästi kaikkeen, mitä tarvitset.

12. MistPlay

Oletko pelaaja? Pidätkö ajatuksesta, että voit istua sohvalla ja ansaita laillisia palkintoja pelien pelaamisesta? Jos tämä on oikealla kujallasi, sinun on keskityttävä siihen MistPlay ja katso kuinka saat sen toimimaan.

Tämä ohjelma toimii periaatteessa siten, että sinulla on valinnanvaraa peleistä, joita haluat pelata, ja jokaisesta pelaamastasi pelistä voit kerätä pisteitä.

Vaikka lopputulos ei anna sinulle käteistä suoraan, se antaa sinulle lahjakorttivaihtoehtoja, jotka ovat silti ilmaista rahaa käytettäväksi haluamallasi tavalla!

Suositeltava: 17 mahtavaa sovellusta, kuten Mistplay

Suositeltava: Mistplay Arvostelu: sen arvoinen?

13. TrueBill

TrueBill on yksi niistä verkkopalveluista, joita voisimme kaikki todella käyttää. Koska totta puhuen… on luultavasti useita tapoja, joilla heitämme rahaa pois huomaamattamme sitä.

Kuinka monta kertaa olet tilannut “ilmaiskuuntelun” ja unohtanut peruuttaa sen kokeilun päätyttyä? Tai ehkä sinulla on tulossa jäsenyyden uusiminen, mutta et ole edes varma, mistä maksat.

Tässä TrueBill loistaa. Kun annat heille pääsyn tileihisi, he voivat skannata ja nähdä, missä menetät rahaa. Ja arvaa mitä? Kun menetät rahaa, et säästä rahaa.

🔥 Empfohlen:  Mitä on vaikutusvaltainen markkinointi? Perinteisten mainosten lisäksi...

Yksi helpoimmista tavoista säästää rahaa on lopettaa rahan kuluttaminen asioihin, joihin et edes tiedä käyttäväsi rahaa. Hämmentävää, eikö?

Uskokaa tai älkää, miljoonat ihmiset käyttävät rahaa joka ikinen päivä eivätkä edes huomaa sitä, koska he ovat liittyneet tilaukseen ja se vain veloittaa automaattisesti heidän luottokorttiaan tai nostaa joka kuukausi pienen summan, jota he eivät edes tajuta.

Jopa 1 dollari tai 2 dollaria kuukaudessa kertyy vuoden aikana! TrueBill löytää maksamasi maksut ja ilmoittaa sinulle, jotta olet tietoinen. Voit sitten päättää pitää tilauksen tai peruuttaa sen, mikä voi johtaa välittömään rahaan taskuusi.

14. Leikkaa

Oletko valmis “leimaamaan” laskujasi ja kulujasi? Ihmiset, jotka käyttävät Trimmata säästää keskimäärin 645 dollaria vuodessa. Se ei ole mikään kummoinen muutos! Jos olet valmis säästämään rahaa ja leikkaamaan pois osan rasvasta, on aika tarkastella tarkemmin Trimin käyttöä. (He tarjoavat jopa ilmaisen 14 päivän kokeilujakson nähdäksesi, pidätkö siitä!)

Sitä tapaa Trimmata Toimii, että he tarkastelevat kulutustottumuksiasi ja irrottavat tasoja nähdäkseen, kuinka he voivat säästää rahaa nopeasti. He tarkastelevat jäsenyyttäsi, tilauksiasi ja jopa ottavat vastuun neuvottelemalla saadaksesi sinulle parempia hintoja ja hintoja.

Ajattele heitä omana henkilökohtaisena avustajanasi metsästyksen aikana säästääksesi suuria summia.

Ja se on varma tapa saada 20 dollaria nopeasti!

15. Bill Shark

Olet varmaan hyvin tietoinen siitä, että aika on rahaa, eikö niin? Ja jokainen sekunti päivästä, jolloin olet huolissasi laskuistasi ja rahankäytöstäsi, kuluu myös aikaasi ja vaivaasi.

Miksi tuhlata sitä aikaa ja energiaa ja arvostaa omaa aikaasi? Bill Shark luotiin etsimään näitä säästöjä ja neuvottelemaan päänsäryt puolestasi. Ja on syy, miksi niin monet ihmiset käyttävät niitä – se johtuu siitä, että ne toimivat!

Sinun ei tarvitse tyytyä siihen rahamäärään, jonka maksat kuukausittain laskuistasi. Bill Shark voi tarkastella kuukausimaksujasi ja löytää tavan saada niitä pienennettyä puolestasi – JA neuvottelemalla myös.

Mitä menetettävää sinulla on? Parhaassa tapauksessa saat rahat takaisin taskuusi joka kuukausi, ja pahimmassa tapauksessa sinulla on ylimääräinen tuntimäärä kulutustottumustesi läpivientiä varmistaaksesi, ettei sinulla ole mitään putoamista halkeamien läpi.

Minusta kuulostaa win-win-tilanteelta.

16. Tuottelias

Vaikka monet verkkoyritykset käyttivät kohderyhmiä ajatusten ja mielipiteiden mittaamiseen, tämäntyyppisen käyttäytymisen suuntaus on muuttunut. Nyt yksittäiset online-kyselyt näyttävät antavan parhaat ja tarkimmat neuvot.

Tuottelias ohittaa koko “pistejärjestelmän” palkintojen ansaitsemiseksi ja tajuaa, että käteinen on todella kuningas (tai kuningatar!) maailmassa. Mielipiteesi ja ajatuksesi ovat tärkeitä, ja Prolific on valmis maksamaan niistä.

Tutkimusten pituus ja palkka vaihtelevat, joten tämä on huomioitava, kun kirjaudut tälle alustalle. Jotkut vievät minuutteja, kun taas toiset voivat olla pidempiä ja niissä voi olla jopa useita vaiheita tai osia.

Toinen tärkeä tieto Prolificista on se, että koulut, yritykset ja huippuyliopistot käyttävät kyselyjä suunnitelmien laatimiseen ja muutosten tekemiseen. Tämä on todella mahdollisuus saada äänesi ja mielipiteesi kuuluviin JA saada siitä myös palkkaa.

17. Sweatcoin

Pidätkö ajatuksesta pysyä kunnossa ja säästää rahaa? Kuka ei? Sweatcoin on melko suloinen keikka, joka saattaa olla sinun kujasi. Sinun tarvitsee vain ladata sovellus ja alkaa seurata askeleitasi. Ansaitset kolikon jokaisesta kirjaamastasi 1000 askeleesta.

Tämän kolikon voi sitten säästää jopa “nostoksi” lahjakorttia varten verkko-ostoksia varten. Tämä ei ole tapa rikastua nopeasti, mutta se on tapa, jolla voit harjoitella ja kävellä korttelin ympäri, samalla kun ansaitset myös palkintoja.

Puhelimen ja yhdistetyn sovelluksen käyttäminen on erittäin yksinkertainen tapa nähdä missä seisot milloin tahansa ja nähdäksesi mikä on nykyinen askellaskurisi ja myös kolikkosaldosi.

Nyt kun olemme käyneet läpi yli 17 tapaa ansaita rahaa nopeasti, sinulla on toivottavasti kuva siitä, kuinka voit saada sen toimimaan. Kaikki nämä vaihtoehdot eivät ole sitä, mitä etsit, mutta ne ovat kaikki loistava tapa saada motivaatiota selvittämään, kuinka leikata liiallisia kulujasi ja leikata rasvaa.

Ja jos päätät ansaita helposti 20 taalaa päivässä, ei todellakaan ole mitään syytä viivyttää näiden ohjelmien aloittamista. Jotkut ihmiset tekevät useita näistä vaihtoehdoista samanaikaisesti saadakseen mahdollisimman paljon käteispalautuksia tai lahjakortteja.

Liittyvät: Kuinka paljon voin ansaita Sweatcoinilla?

Kuinka pysyä turvassa verkossa, kun ansaitset rahaa

Aivan kuten rahan ansaitseminen verkossa on niin yksinkertaista ja helppoa, tässäkin täytyy olla vähän “katuälyä”. Älä koskaan unohda sitä tosiasiaa, että siellä on ihmisiä, jotka yrittävät ansaita rahaa nopeasti huijaamalla sinulta rahat. Hullua, eikö? Ihmiset työskentelevät kovemmin huijatakseen ihmisiltä rahaa kuin ansaitsemalla rahaa tai hankkimalla työtä… se on “juttu” ja se on hyvin, hyvin todellista.

On olemassa useita tapoja, joilla voit pysyä turvassa ansaitaessasi rahaa verkossa.

Varmista, että varmistat aina jotain ensin. Älä koskaan ota kenenkään sanaa vastaan ​​äläkä koskaan maksa kenellekään rahaa etukäteen alkaaksesi ansaita rahaa myöhemmin. Jos yritys tai henkilö pyytää sinulta käsirahaa tai maksua, pue juoksukengät jalkaan ja lähde liikkeelle.

Siellä on liian monia laillisia verkkoyrityksiä, jotka eivät koskaan pyydä sinua maksamaan penniäkään omista rahoistasi.

Toinen tärkeä tieto, joka on muistettava, on, että sinun ei pitäisi koskaan luovuttaa luottokorttitietojasi tai PayPal-tilitietojasi kenellekään. Jos olet tekemisissä henkilön kanssa, joka pyytää jotakin näistä tiedoista, tämä on punainen lippu ja sinun on poistuttava koko prosessista.

Ei väliä mitä joku sanoo sinulle, he voivat tallettaa PayPal-rahaa tilillesi pelkällä sähköpostiosoitteellasi, ei enempää. Älä lankea temppuihin ja huijauksiin, joissa he saavat sinut maksamaan rahaa tai kerro, että he tarvitsevat pääsyn tileillesi “suoraa talletusta varten”. Nämä ovat melkein aina huijareita, jotka yrittävät ottaa sinut jokaisesta arvokkaasta pennin hinnasta.

🔥 Empfohlen:  12+ laillista tapaa ansaita 6000 dollaria kuukaudessa (2023-opas)

Side Hustle tasaisemman rahan saamiseksi

Meidän kaikkien elämässä on aikoja, jolloin tarvitsemme vain enemmän rahaa. Olemme kaikki olleet siellä, eikö niin? Näyttää vain siltä, ​​​​että ne laskut, jotka on maksettava, tulevat tyhjästä ja voivat alkaa pinota.

Ja kun maailma tuntuu pyörivän, älä unohda, että sivuharjoitukset ovat laillinen tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Se voi vaatia hieman totuttelua, kun on kyse sivuhustlien tekemisestä, mutta kaiken kaikkiaan ne voivat olla loistava tapa saada enemmän rahaa taskuusi, jotta voit maksaa laskusi tai ostaa tarvitsemasi tavarat.

Lopuksi, ole oma pomosi

Ota ILMAINEN työpaja Bookkeepers.com-sivustolta ja ota selvää, kuinka voit aloittaa oman Digitaalinen kirjanpitoliiketoiminta

On myös se tosiasia, että monet ihmiset tekevät sivutöitä alusta alkaen, mutta huomaavat helposti voivansa siirtää heidät myös kokopäivätyöhön. Tämä ei tarkoita sitä, että kyselyjen tekeminen ansaitsee kokopäiväisiä tuloja, mutta se tarkoittaa, että voit saada esimakua siitä, kuinka rahan ansaitseminen verkossa ei ole vaikeaa. Aloita sitten ja siirry muihin tulotapoihin. hyvin.

Side hustle -pelit ovat loistavia rahanansaitsejia, mutta niitä voidaan skaalata monin tavoin ansaitamaan myös paljon enemmän rahaa.

Liittyvät: 29 Mahtavaa sivuhustle-ideaa ylimääräisen rahan ansaitsemiseen

Käytä “Ansaitse” hätärahaa varten

Joskus elämässä tapahtuu. Ja tämä tarkoittaa, että elämässämme on hetkiä, jolloin saatamme tarvita hätärahaa. Sen sijaan, että stressaat siitä, miten aiot maksaa laskusi tai mitä aiot tehdä rahalla, voit ladata Ansaitse sovellus ja saat käteisen käyttöösi juuri silloin, kun sitä tarvitset.

Älä ajattele tätä lainana… ajattele sitä enemmän tapana saada omat rahasi käyttöön, vain eri jaksoissa kuin palkkasi.

Sitä tapaa Ansaitse toimii se, että voit “lainata” rahaa maksaaksesi laskusi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia pankistasi kovista korkokuluista tai tilinylityskuluista. Ja sitten kun saat palkan työstäsi, voit täydentää rahaa, ja kaikki on hyvin ja palaa normaaliksi. Puhu yksinkertaisesta tavasta saada 20 dollaria nopeasti, eikö niin?

Ajattele tätä vaihtoehtoa tapana saada hätärahaa, jotta sinun ei tarvitse olla ilman. Tätä ei ole tarkoitettu käytettäväksi henkilökohtaisena luottorajana, vaan pikemminkin tapana kattaa laskusi kuukauden aikana, kun odotat palkkaasi pankin selvittämiseksi. Sano “ei” myöhästymismaksuille tai korkeille korkoille vain voidaksesi lainata rahaa ja kokeile tätä sen sijaan.

Viimeisiä ajatuksia siitä, kuinka ansaita 20 dollaria nopeasti

Olen suuri useiden tulojen fani. Mitä useammilla tavoilla voit ansaita ja säästää rahaa, sitä parempi. Tästä huolimatta varmista, että teet niitä, jotka ovat aikasi ja vaivannäösi arvoisia.

Olen usein huomannut, että monet näistä rahan ansaitsemisvaihtoehdoista ovat niin yksinkertaisia, että voin tehdä useita tehtäviä ja tehdä ne yöllä Netflixissä tai makaaessani sängyssä illalla juuri ennen nukkumaanmenoa.

Tärkeintä on kuitenkin muistaa, että aikasi on rahan arvoista. Jos kokeilet jotakin näistä verkkovaihtoehdoista, mutta ne eivät vaikuta sen arvoisilta, ohita se ja kokeile toista vaihtoehtoa. Kun on niin monia erinomaisia ​​vaihtoehtoja, sinun ei tarvitse olla pakotettuja valitsemaan vain yksi. Itse asiassa voit helposti käydä läpi luettelon ja valita niistä, jotka toimivat parhaiten.

Yritä yhdistää se tosiasia, että jotkin näistä tarjoavat myös hauskoja kyselyitä ja pelejä ja katso kuinka nopeasti voit ansaita ylimääräistä rahaa. Pienellä vaivalla saatat pystyä sijoittamaan mukavan pienen rahakassan tai lahjakortteja sadepäivärahastoon!

UKK

Onko kokopäivätyöllä vaikea ansaita ylimääräistä rahaa?

Tämä riippuu henkilöstä. Parasta sivuhulinassa on, että voit tehdä sen vapaa-ajalla. Tämä pätee erityisesti sivuhulinaan, jota voit tehdä verkossa.
Teknologia muuttaa maailmaa sellaisena kuin sen tunnemme, joten rahan ansaitseminen kokopäivätyön lisäksi on täysin mahdollista. Kaikki riippuu vain siitä, kuinka paljon ylimääräistä aikaa haluat käyttää rahan ansaitsemiseen kokopäivätyösi lisäksi.
Parasta sivuhulinassa on, että voit helposti tehdä parittomia ja lopullisia töitä parhaaksi katsomallasi tavalla. Tämä tarkoittaa, että viime kädessä hallitset ansaitsemasi rahan määrää lisäämällä vain muutamia sivuhustioita siellä täällä.

Ovatko lahjakortit yhtä hyvät kuin ansaita rahaa verkossa?

Jälleen, tämä riippuu vain siitä, mitä tarvitset. Koska netistä voi nykyään ostaa periaatteessa kaiken, lahjakortit ovat todella käteviä. Tämä pätee erityisesti silloin, kun nostat jotain näistä palkinnoista ja pisteistä lahjakortista, joka on Visa- tai Mastercard-vaihtoehto, koska tämän tyyppisiä lahjakortteja voidaan käyttää kirjaimellisesti kaikkialla ja useimmissa myymälöissä ja jopa kirjautua sisään verkkoon ja maksaa laskuja!

Kuinka saada 20 dollaria nyt!