Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

17 tapaa selvittää, kuinka paljon liikennettä verkkosivusto tai blogi saa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 17 tapaa selvittää, kuinka paljon liikennettä verkkosivusto tai blogi saa

On monia syitä, miksi saatat haluta selvittää, kuinka paljon liikennettä verkkosivusto tai blogi saa. Ehkä olet kiinnostunut tutkimaan verkkosivustoja, jotka kilpailevat samalla markkinaraolla kuin omistamasi verkkosivusto.

Ehkä harkitset uuden blogin perustamista ja haluat tutkia markkinarakoa nähdäksesi, onko aihetta kohtaan tarpeeksi kiinnostusta, jotta uusi verkkosivustosi toimisi. Ehkä haluat kasvattaa liikennettä omistamallesi blogille kopioimalla ja parantamalla kilpailijoidensi sisältöä. Ehkä olet utelias tietämään, kuinka paljon liikennettä jotkin suurten mediajulkaisijoiden verkkosivustot saavat. Tai ehkä rakennat strategiaa lisätäksesi liikennettä sivustollesi sisältömarkkinointimenetelmien avulla ja sinun täytyy nähdä, mitä kilpailijasi sijoittuvat.

Riippumatta syistä, miksi haluat saada selville liikennetietoja, käytettävissä on työkaluja ja resursseja, jotka voivat antaa sinulle yleiskuvan verkkosivuston mittareista. Ellet omista tai hallinnoi todellista verkkosivustoa, et todennäköisesti pysty määrittämään kävijämäärää tai sivun katseluja varmasti.

Voit kuitenkin saada arvion sivuston yleisestä suosiosta.

Suosikkityökaluni verkkosivustojen ja blogien liikennetietojen selvittämiseen on SEMrush ja ahrefs. Tulen käsittelemään näitä kahta hieman tarkemmin myöhemmin tässä artikkelissa.

Yhteenveto parhaista verkkosivuston liikenteen tarkistustyökaluista

1. Alexa.com-sijoitukset

Alexa.com seuraa useiden Internet-sivustojen kävijämääriä. Heidän tiedot eivät ole täysin tarkkoja, koska ne sisältävät virheellisen metodologian. Alexa luokittelee verkkosivustot sen mukaan, kuinka paljon liikennettä ne saavat käyttäjiltä, ​​jotka ovat päättäneet asentaa Alexa-työkalupalkin. Alexa-työkalupalkin käyttäjät ovat pieni vähemmistö verkkosivustojen käyttäjistä, mikä tekee tiedoista hieman vääristyneitä. Alexan perustiedot ovat kuitenkin ilmaisia ​​yleisölle ja helppoja hankkia, ja ne antavat sinulle oivalluksia, joita sinulla ei muuten olisi ollut.

Henkilökohtaisesti en koskaan käytä Alexaa verkkosivuston liikenteen tarkistamiseen. Aikaisemmin se oli hyvä työkalu, koska sinulla ei ollut resursseja, kuten SEMrush tai Ahrefs.

Parhaimmillaan se antaa sinulle erittäin karkean käsityksen siitä, kuinka paljon liikennettä verkkosivusto saa.

2. Ahrefs.com

Minulle ahrefs on elintärkeä päivittäisiin tehtäviini bloggaamisessa ja affiliate-markkinoinnissa. Se on ylivoimaisesti markkinoiden paras kilpailuanalyysi- ja seurantatyökalu.

Tämän ohjelmiston avulla saat valtavan määrän verkkosivuston liikennetietoja, kuten:

  • Uudet, kadonneet ja rikkinäiset linkit.
  • Yksityiskohtainen tieto verkkosivuston parhaista sivuista
  • Verkkotunnukset, jotka lähettävät eniten liikennettä sivustoon.
  • Sijoitukset hakukoneissa.
  • Kuinka paljon liikennettä hakukonesijoitus saa sivustolle.
  • Eniten liikennettä saavan sivuston sivut.
  • Voit verrata verkkosivustojen sijoituksia kilpailijoihin verrattuna.
🔥 Empfohlen:  Suosituin yritysrekrytointiohjelmisto, joka tekee joukkopalkkauksesta helppoa

Ja niin, niin paljon muuta…

3. Comscore-raportit

Comscore julkaisee useita erilaisia ​​liikenneraportteja. Heidän raportit kattavat yleensä vain suurimmat julkaisijat, ja ne sisältävät maakohtaisia ​​tietoja verkkosivustoista, joilla on eniten liikennettä. Tästä voi olla hyötyä, jos olet kiinnostunut tietämään, kuinka paljon liikennettä Internetin näkyvimmät verkkosivustot tuottavat.

4. BuySellAds Marketplace

Jos verkkosivusto käyttää BuySellAds-alustaa mainostulojen tuottamiseen, sivuston mainosten näyttökerrat julkistetaan BuySellAds-markkinapaikalla.

5. Lehdistösarjat, mediapakkaukset ja Mainosta täällä -sivut

Monet verkkosivustot tuovat mittarinsa potentiaalisten mainostajien saataville lehdistöpakettien, mediapakettien tai “mainosta täällä” -sivujen kautta. Nämä sivut voivat yleensä sisältää tietoja yksittäisten vierailijoiden määrästä, toistuvista vierailijoista, kuukausittaisista sivun katseluista, päivittäisistä sivun katseluista, uutiskirjeiden tilaajamääristä, RSS-syötteiden tilaajista ja verkkosivuston saamista sosiaalisen median seuraajista.

6. Liikenneseuranta osoitteessa Trafficestimate.com

Tämä ilmainen resurssi antaa sinulle joukon tietoja yhdessä paikassa, vaikka osa niistä on epätarkkoja. Voit selvittää Alexan perussijoituksia, avainsanailmauksia, joihin verkkosivusto on kohdistettu, muita verkkosivustoja, jotka kohdistavat samankaltaisiin avainsanailmauksiin, ja verkkosivustoja, joilla on läheisiä suhteita. Jos etsit pienempiä tai uudempia verkkosivustoja, et ehkä saa tuloksia tällä työkalulla. Läheisesti liittyvien verkkosivustojen raportti on virheellinen; Joissakin tapauksissa se löytää läheisesti toisiinsa liittyviä sivustoja, mutta toisissa tapauksissa sen näyttämät sivustot eivät liity toisiinsa.

7. Compete.com-sivustoanalyysi

Tämä on maksullinen palvelu, jonka avulla voit seurata useita erilaisia ​​verkkosivustojen mittareita, mukaan lukien Yhdysvaltoihin perustuvaa liikennettä kilpaileville verkkosivustoille.

8. SEMrush.com-kilpailutiedot

SEMrush.com tarjoaa toisen maksullisen palvelun, joka on hyödyllinen kilpailevien verkkosivustojen liikennemäärien tutkimiseen. Tämän palvelun avulla voit myös etsiä tietoja kilpailijoiden maksullisista mainoskampanjoista ja muista yksityiskohdista. Voit lukea lisää siitä, kuinka käytän SEMRushia liikennetietojen etsimiseen.

9. Samankaltainen web Pro

Likeweb.com tarjoaa useita palveluita saatavilla. Ne tarjoavat sekä ilmaisen version että pro-version. Heidän pro-palvelun avulla voit seurata kilpailijoiden verkkosivujen liikennetilastoja. Voit myös saada tietoja sovelluksista samankaltaisen web.com-sivuston kautta.

10. Quantcast Analytics

Quantcast tarjoaa sinulle useita mahdollisuuksia löytää verkkosivuston liikennemittauksia. Jos olet kiinnostunut selvittämään oman verkkosivustosi mittareita, voit tilata heidän palvelut saadaksesi yksityiskohtaisia ​​näkemyksiä.

Quantcast tarjoaa myös verkkosivustojen omistajille mahdollisuuden asettaa valitut analytiikkatiedot julkisesti saataville. Monet verkkosivustojen omistajat käyttävät tätä hyväkseen, koska he uskovat, että heidän on hyödyllistä näyttää mahdollisille mainostajille sivustonsa tiedot puolueettoman ja luotettavan kolmannen osapuolen vahvistamana. Joten voit tarkistaa, onko verkkosivustolla, josta olet kiinnostunut, julkista Quantcast-profiilia.

🔥 Empfohlen:  Ensimmäiset 9 asiaa, jotka sinun tulee oppia SEO:ssa

11. Hakumittarit

Kuten SEMRush, Searchmetrics näyttää sinulle verkkosivuston orgaanisen haun näkyvyyden ja hakuliikenteen sekä niiden suosituimmat avainsanatermit, joilla he sijoittuvat.

12. Tulo- ja liikenneraportit

Jotkut bloggaajat, kuten Pat Flynn ja Matthew Woodward, jakavat usein liikenne-/tuloraporttinsa yleisönsä kanssa. Joten kaivaa heidän arkistojaan nähdäksesi heidän liikennetilastonsa.

Tietenkin joillakin näistä kolmannen osapuolen työkaluista ei ole täydellistä kuvaa, mutta ne voivat todella auttaa antamaan sinulle kuvan siitä, mitä tapahtuu. Tässä Mozin tutkimuksessa on hyödyllisiä näkemyksiä siitä, kuinka nämä työkalut keräävät tietoja ja niiden tarkkuutta.

Työkalut, joita voit käyttää omassa blogissasi

Jos olet kuitenkin kiinnostunut ymmärtämään oman blogisi liikennettä, nämä työkalut ovat erittäin hyödyllisiä.

1. Google Analytics

Jos olet kiinnostunut seuraamaan verkkoliikenteen osumia omalle verkkosivustollesi, Google Analytics on yksi mahdollinen resurssi, jota voit käyttää tähän tarkoitukseen. Google Analyticsia kannattaa harkita, jos haluat ilmaisen ratkaisun etkä välitä jakaa kaikki tietosi Internetin monoliittisen mainosvetoisen monopolin kanssa. Jos haluat hallita enemmän tietojasi ja sivustosi yksityisyyttä, voit harkita myös muita vaihtoehtoja. GA:n avulla näet, mistä liikenne tulee. Omien liikennelähteiden tunteminen auttaa sinua ymmärtämään kohdeyleisöäsi paljon paremmin.

2. Napsauta Web Analytics

Jos olet kiinnostunut seuraamaan liikennettä omalle verkkosivustollesi, Clicky tarjoaa sekä ilmaisia ​​että maksullisia versioita, joita saatat olla kiinnostunut tarkistamaan. Clicky integroituu joihinkin Google Analyticsin tietoihin, ja tämä alusta tarjoaa myös joukon vaihtoehtoja, jotka eivät ole käytettävissä Google Analyticsin kautta. Esimerkiksi Clicky tarjoaa sinulle yksityiskohtaisia ​​tietoja verkkosivustosi vierailijoista ja hakuliikenteestä. Opit heidän käyttäjätunnuksensa, sijaintinsa, web-hosting-yrityksensä, verkkoselaimensa, toistuvat vierailunsa ja paljon muuta.

3. Piwik Analytics

Piwik on ilmainen, avoimen lähdekoodin analytiikkaalusta, jonka avulla voit seurata verkkoliikennettä omalle verkkosivustollesi.

Piwikillä on joitain selkeitä etuja verrattuna Google Analyticsiin ja muihin kolmannen osapuolen tarjoamiin analytiikka-alustoihin. Ohjelmiston avoimen lähdekoodin luonne mahdollistaa tietojen täydellisen hallinnan ilman voittoa tavoittelevan kolmannen osapuolen pääsyä niihin.

Piwikin kanssa on käytettävissä joitain WordPress-laajennuksia, ja vaihtoehtoja on myös mukautettuun kehittämiseen.

4. Statpress WordPress -laajennus

Jos blogisi tai verkkosivustosi toimii WordPress-blogialustalla, voit seurata liikennettäsi ja liikenteen lähteitäsi Statpress-laajennuksella. Statpress antaa sinulle tietoja sekä ihmisvierailijoiden että robottien käynneistä verkkosivustollasi. Mukana on kaavioita, joiden avulla voit visualisoida liikennemallejasi. Näet yksittäisten vierailijoiden, sivun katselujen, robottien käyntien ja muiden mittarit.

🔥 Empfohlen:  Kuinka poistaa Google-arvostelut (ja milloin sinun pitäisi)

Statpress tarjoaa myös tietoa viimeisimmistä osumista verkkosivustollesi ja niiden alkuperästä. Pääset käyttämään luetteloa 500 viimeisimmästä avainsanailmauksesta, joita verkkohakijat ovat tehneet löytääkseen verkkosivustosi.

Statpress on ilmainen, itseisännöity laajennus. Et tarvitse suojausavainta käyttääksesi sitä. Säilytät tietojesi hallinnan, kun käytät tätä laajennusta.

Eri WordPress-laajennusten kehittäjät ovat julkaisseet ja ylläpitäneet useita Statpress-versioita. Yllä oleva linkki vie sinut versioon, joka on viimeksi päivitetty tätä kirjoitettaessa.

5. Woopra

Woopra on maksullinen palvelu, joka tarjoaa mukautettavaa analytiikkaa, jonka avulla voit selvittää, kuinka paljon verkkoliikennettä menee omalle verkkosivustollesi ja ymmärtää sivustosi asiakaskuntaa. Woopra voi auttaa sinua kehittämään yksilöllisiä profiileja jokaiselle sivustollasi vierailevalle käyttäjälle. He tarjoavat ilmaisen kokeilujakson, jos haluat oppia lisää.

Tähänastisen kokemukseni mukaan näistä resursseista on ollut eniten apua määritettäessä liikennettä verkkosivustolle. Voit käyttää näiden resurssien yhdistelmää löytääksesi mielenkiintoisia näkemyksiä verkkoliikennetiedoista ja -mittareista monille eri Internet-sivustoille tai -blogeille.

Oletko käyttänyt lisäresursseja selvittääksesi, kuinka paljon liikennettä verkkosivusto saa? Jos näin on, jaa ne kommenteissa. Otan mielelläni vastaan ​​ehdotuksia muista lähteistä, jotka olisivat hyviä lisäyksiä tähän luetteloon.

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.