Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

17 Twitter-käyttäjätunnusideaa vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 17 Twitter-käyttäjätunnusideaa vuodelle 2023

Tarvitsetko luettelon Twitter-käyttäjänimiideoista uudelle tilille alustalla?

Tai ehkä haluat muuttaa nykyisen käyttäjätunnuksesi joksikin, joka on markkinoitavampi?

Tässä viestissä käsittelemme yli tusinaa Twitter-käyttäjänimiideaa, joiden avulla voit keksiä hauskoja tai ammattimaisia ​​käsitteitä, joita voidaan soveltaa kaikkiin sosiaalisen median alustoihin, mutta erityisesti Twitteriin.

Mennään suoraan asiaan.

Twitter-käyttäjänimiideoita hauskoja ja ammattimaisia ​​käsitöitä varten

Jaoimme nämä ideat muutamaan eri osioon:

 • Ensisijaiset Twitter-käyttäjänimiideat.
 • Twitter-käyttäjänimiideoita, jos sinun on otettu.
 • Vinkkejä Twitter-käyttäjänimesi parantamiseen.
 • Twitterin käyttäjätunnusgeneraattorien käyttö.

Aloitetaan ensisijaisista ideoistamme.

Ensisijaiset Twitter-käyttäjänimiideat

1. Käytä omaa nimeäsi

Tämä on paras paikka aloittaa, varsinkin jos olet luomassa tiliä omalle henkilökohtaiselle brändillesi.

Vaikka luot Twitter-tilin brändille, jos olet kyseisen brändin kasvot, olisi parempi luoda Twitter-tili omalle nimellesi kuin yrityksen nimi, joka jää kuluttajien huomiotta.

Voit silti ansaita brändin tunnettuutta lisäämällä linkin yrityksesi verkkosivustolle biossasi, linkittämällä siihen twiiteissä ja edustamalla brändiäsi visuaalisesti lisäämällä brändättyjä kuvia julkaisuihisi ja käyttämällä tuotteita, joissa on brändisi logo.

On parasta käyttää nimeä, josta haluat tulla tunnistetuksi verkossa, kuten nimeä, jota käytät blogitekstin kirjoittajaosiossa, mutta voit aina tallentaa tämän roolin näyttönimellesi tarvittaessa.

Jos haluamasi käyttäjänimi on jo käytössä sivustolla, vieritä alas seuraavaan osioon lukeaksesi vinkit ainutlaatuisen käyttäjänimen luomiseen jo varatusta käyttäjänimestä.

2. Käytä yrityksesi nimeä

Sinun tulisi silti luoda oma Twitter-tili yrityksellesi, vaikka henkilökohtainen Twitter-tilisi olisi jo omistettu brändillesi.

Se antaa sinulle mahdollisuuden luoda ammattimaisen Twitter-profiilin brändillesi, jossa on vain tärkeitä liiketoimintapäivityksiä ja markkinointikampanjoita henkilökohtaisten mielipiteiden ja rennompien twiittien sijaan.

Noudata samaa lähestymistapaa kuin suosittelimme henkilökohtaisten Twitter-käyttäjänimien luomiseen: käytä yrityksesi nimeä sanatarkasti tai ainakin nimeä, jolla haluat brändisi tunnistettavan.

Jos brändinimesi on jo otettu sosiaalisessa mediassa ja sinulla ei ole vielä yleisöä tai asiakkaita, harkitse omaperäisemmän nimen keksimistä ennen kuin alat saada tunnustusta.

Siirry seuraavaan osioon, jos olet määrittänyt nimesi, mutta huomaat, että se on jo otettu Twitterissä.

3. Käytä kahvaa, joka sinulla on jo muilla sosiaalisen median alustoilla

Jos sinulla on tilejä muilla sosiaalisen median alustoilla, olet jo valmis. Sinun tarvitsee vain käyttää samaa kahvaa kuin muilla alustoilla.

Käyttämällä samaa kahvaa kaikilla sosiaalisen median alustoilla on paljon helpompaa markkinoida brändisi sosiaalisen median tilejä sosiaalisen median ulkopuolella.

Jos sinua haastatellaan podcastissa ja sosiaalisen median alustasi ovat kaikki samat, sinun tarvitsee vain sanoa: “löydät minut @handlename kaikilta alustoilta.”

Jos yksi tai useampi kahvoistasi on erilainen, sama huuto kuulostaa hieman sellaiselta kuin “löydät minut @handlename Instagramista, @handlenamehq Instagramista ja @handlenametok TikTokista.”

On selvää, että jos muilla alustoilla käyttämäsi käyttäjätunnus on jo otettu Twitterissä, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin käyttää toista kahvaa.

Jos sinulla on kuitenkin mahdollisuus, pysy ehdottomasti johdonmukaisena käyttämällä samaa kahvaa kaikilla alustoilla. Se helpottaa brändin tunnettuuden ansaitsemista pitkällä aikavälillä.

4. Ammenna inspiraatiota omasta markkinaraostasi

Okei, jos et halua tai voi käyttää nimeäsi tai tuotenimeäsi, mitä sinulle jää?

No, jos et halua käyttää muunnelmaa nimestäsi tai tuotenimestäsi, voit aina luoda kahvan, joka liittyy omaan markkinarakoon tavalla tai toisella.

Löydä tapa sisällyttää omaan markkinarakoon liittyvä avainsana tai käsite kahvaasi.

Tässä on esimerkki @ChrisLaneFish.

Chris Lane on ammattikalastaja, joten hän on lisännyt kahvaansa yksinkertaisen avainsanan “kala”, jotta voit helposti poimia hänet kaikkien muiden Chris Lanejen joukosta.

🔥 Empfohlen:  YouTube antaa iOS-käyttäjille toisen syyn maksaa Premium

5. Ole ainutlaatuinen

Jos et käytä tuotemerkkiäsi, henkilökohtaista tai ammatillista, kahvana, ole ainakin luova käyttäjätunnuksesi kanssa. Tämä tekee siitä mieleenpainuvamman ja kiehtovamman, kun Twitter-käyttäjät selaavat syötettä.

Yksi tapa olla luovempi käyttäjänimesi kanssa on käyttää sanaleikkiä. Tässä on esimerkki tililtä nimeltä @YetiOrKnot.

Se on virkkaukseen keskittyvä tili. Se ottaa tunnetun lauseen “valmis tai ei” ja muuttaa sen leikkisäksi käyttäjätunnukseksi, joka sopii virkkaukseen omistetulle tilille.

Voit myös käyttää numeroita luodaksesi mielenkiintoisempia Twitter-kahvoja. Tässä on nopea esimerkki Suffolkissa toimivalta kiinteistönhoitoyritykseltä Seven Property.

He käyttävät kahvaa @s3venproperty ja muuttavat yrityksen nimen ensimmäisen e-kirjaimen 3:ksi.

6. Sisällytä palvelusi

Jos olet palvelupohjainen yritys, harkitse erillisten Twitter-tilien luomista palvelusi eri osille.

Jos esimerkiksi tarjoat tukea, harkitse oman Twitter-tilin luomista tukitiimillesi yhdistämällä tuotemerkkisi sanoihin “tuki” tai “huolehtii”.

Tässä on joitain esimerkkejä tosielämästä:

 • @AskPlayStation
 • @EAApua
 • @XboxSupport
 • @snapchatsupport
 • @SpotifyCares

Tässä on joitain tosielämän esimerkkejä kauppapohjaisista Twitter-tileistä:

 • @shopDisney
 • @BigHitShop
 • @packersproshop

Jos brändilläsi on fanikunta, voit myös luoda yhteisöllesi oman Twitter-tilin ja lisätä sen loppuun “yhteisön” tai “fanit”.

Voit myös luoda erilaisia ​​Twitter-tilejä tarjoamillesi erilaisille niche-pohjaisille palveluille, mutta vain jos palvelut ovat huomattavasti erilaisia, kuten verkkokehittäjä, joka tarjoaa kehityspalveluita Squarespacelle ja WordPressille.

Twitter-käyttäjätunnusideoita, kun omasi on otettu

Puhutaanpa hyvistä Twitter-käyttäjänimiideoista, joita voit käyttää, kun omasi otetaan käyttöön.

Edellisessä osiossa puhuimme muutamista vaihtoehdoista, joita voit käyttää, jos et halunnut tai voinut käyttää nimeäsi tai tuotenimeäsi Twitter-käyttäjänimenäsi.

Tässä osiossa oletetaan, että haluat käyttää nimeäsi käyttäjänimenä, mutta et voi, koska se on jo käytössä sivustolla.

Nämä ideat antavat sinulle muutamia tapoja muuttaa käyttäjätunnustasi, jotta voit silti käyttää henkilökohtaista tai brändi-identiteettiäsi Twitterissä.

7. Lisää nimeäsi etuliite tai pääte

Jos haluamasi Twitter-kahva on jo käytössä alustalla, yritä lisätä siihen etuliite tai pääte.

Brändien käyttämiä suosittuja esimerkkejä ovat “tiimi”, “sovellus”, “hq” ja liiketoimintayksiköt, kuten “llc”, “inc” ja “corp”.

“Tiimi” voidaan käyttää etu- tai jälkiliitteenä, mutta muita on parasta käyttää yrityksesi nimen jälkeen.

Suosittuja esimerkkejä henkilökohtaisista tileistä ovat “thereal” nimesi edessä tai “virallinen” nimesi.

Muista vain saada vahvistus heti, jos käytät näitä esimerkkejä. Roskapostitilit ja -botit käyttävät usein sanaa “oikea” ja “virallinen” yrittääkseen näyttää aidolta, kun ne huijaavat käyttäjiä alustalla.

8. Lisää sijaintisi

Jos Twitter-nimesi on jo varattu, luo upeita Twitter-käyttäjänimivaihtoehtoja lisäämällä nimesi sijaintisi.

Ole vain epämääräinen sen suhteen, jotta et paljasta tarkalleen missä asut, joten vain maat, osavaltiot, maakunnat ja suuret kaupungit.

Käytä lyhenteitä luodaksesi yksinkertaisempia käyttäjänimiä, kuten “sf” San Franciscon sijaan tai “fr” Ranskan sijaan.

Jos olet maailmanlaajuinen brändi tai markkinoit itseäsi tietyille alueille, voit myös käyttää tätä tekniikkaa luodaksesi omat Twitter-tilit kullekin alueelle.

9. Lisää numeroita tai lyhenteitä

Ohita tämä, jos olet luomassa Twitter-tiliä tuotemerkille, koska sinun ei pitäisi lisätä numeroita tai ei-ammattimaisia ​​lyhenteitä sosiaalisen median käyttäjänimiisi.

Jos olet kuitenkin luomassa itsellesi Twitter-tiliä ja nimesi on jo varattu, harkitse muutaman merkityksellisen numeron tai lyhenteen lisäämistä siihen.

Tässä on esimerkki YouTuber Ray William Johnsonilta. Vaikka hänen tilinsä ei ole yhtä aktiivinen kuin ennen, hänen Twitter-käyttäjänimensä on @RayWJ.

Kuten näet, hän käyttää etunimeään ja lyhentää sitten keski- ja sukunimeään.

Voit myös valita lyhenteitä, joilla on merkitystä sinulle tai markkinaraollesi.

🔥 Empfohlen:  22 parasta intialaista blogia luettavaksi suosituilta intialaisilta bloggaajilta (2023-versio)

Numeroihin voit lisätä syntymävuotesi kaksi viimeistä numeroa, sinulle tärkeän numeron, kunhan sitä ei voida käyttää tunnistamiseen virallisilla lomakkeilla tai kaupunkisi suuntanumeron, jos asut suuressa kaupungissa. .

10. Käytä vain lyhenteitä

Voit myös harkita vain lyhenteiden käyttämistä käyttäjänimenä, jos nimesi tai tuotenimesi on jo käytössä.

Voit aina lisätä tuotemerkkisi näyttötekstiin ja kaikkiin tililläsi käyttämiin merkkikuviin.

Tätä tekevät Yhdysvaltain hallituksen tilit, mukaan lukien Twitter-tilit Yhdysvaltain varapresidentille, joka on @VP, ja Yhdysvaltain presidentille, joka on @POTUS.

Jos käyttäjänimesi on jo käytössä, mutta sen lyhenne ei ole, harkitse nimesi lyhennetyn version käyttöä.

Jos olet luomassa itsellesi Twitter-tiliä, harkitse tarvittaessa numeroiden ja lyhenteiden lisäämistä siihen. Katso edellisestä vinkistä ideoita tähän.

11. Käytä verkkotunnustasi

Jos brändisi nimi on jo otettu Twitterissä käyttäjänimeksi, harkitse sivustosi verkkotunnuksen käyttöä sen sijaan.

Tee tämä vain, jos sinulla on yksinkertainen, suhteellisen lyhyt verkkotunnus, kuten “business.com”.

Voit luoda käyttäjätunnukset “businesscom” tai “businessdotcom” tästä.

Tässä on esimerkki Indonesian uutisverkostosta Liputan 6, joka käyttää Twitter-käyttäjänimeä @liputan6dotcom.

12. Käytä toimintasanoja

Lopuksi, jos haluamasi Twitter-käyttäjänimi on jo käytössä, lisää nimeäsi toimintasana, jos se on järkevää.

Esimerkkejä ovat “kokeile”, “hanki”, “liity”, “osta” ja “käytä”.

Tämä on enimmäkseen järkevää sovelluksille, yhteisöpohjaisille verkkosivustoille ja palvelupohjaisille yrityksille.

Tässä on esimerkki älypuhelinsovelluksesta CallApp, joka käyttää Twitter-käyttäjänimeä @GetCallApp.

13. Käytä kirjoitusvirheitä

Jos avainsana, jota haluat käyttää käyttäjätunnuksessasi, on melko yleinen, harkitse sen väärin kirjoitetun version käyttöä.

Esimerkiksi sen sijaan, että käyttäisit sanaa “kalastus” Twitterin nimissä, käytä “fishng”. Käytä “kapteenin” sijaan “captn” tai virallista lyhennettyä versiota “capt”.

Kirjoitusvirhe saattaa jopa todennäköisemmin kiinnittää muiden käyttäjien huomion heidän selatessaan Twitteriä.

Vinkkejä Twitter-käyttäjänimesi parantamiseen

Twitter-käyttäjänimesi ei ole vain käyttäjätunnus. Se on brändi-identiteettisi alustalla ja muilla alustoilla, joilla käytät sitä.

Tästä syystä on tärkeää keksiä muutama Twitter-käyttäjänimiidea sekä työpajoilla muutamia mahdollisuuksia.

Tässä osiossa puhutaan muutamista lisävinkeistä, joiden avulla voit parantaa juuri nyt saamaasi käyttäjätunnusideaa ja muuttaa sen täydelliseksi Twitter-käyttäjänimeksi.

14. Varmista, että Twitter-käyttäjänimesi on helppo lausua

Kuten sanoimme aiemmin, Twitter-käyttäjänimesi ei ole vain luku -tilassa.

Tulee aika, jolloin haluat mainostaa sosiaalisen median tilejäsi puhutun sanan kautta. Kun teet niin, haluat varmistaa, että voit ääntää sen helposti, riittävän hyvin, jotta kuuntelijat ymmärtävät sen ja löytävät sinut alustalta.

Vältä siis käyttäjänimeä, joka lausutaan kuten “at-username-hq-one-three-seven-alleviiva-kahdeksan-yhdeksän-viisi” tai jotain aivan yhtä ankaraa korville.

15. Varmista, että Twitter-käyttäjänimesi on helppo muistaa

Tämä liittyy viimeiseen kohtaan. Jotkut käyttäjätunnuksellesi altistuneet ihmiset eivät halua tai heillä ei ole mahdollisuutta etsiä sinua alustalta heti.

Tämän vuoksi on parasta tehdä käyttäjätunnuksestasi mieleenpainuva.

Hyvä käyttäjätunnus on helppo lausua ja se on helppo muistaa. Näin voit aloittaa brändin perustamisen itsellesi sosiaalisessa mediassa.

Se auttaa myös yleisöäsi etsimään sinua myöhemmin.

16. Luo esteettisesti miellyttävä Twitter-käyttäjänimi

Riippumatta siitä, mitä Twitter-käyttäjänimiideoita päätät käyttää, varmista, että käyttäjätunnuksesi näyttää hyvältä.

On parasta olla käyttämättä alaviivoja, mutta sinun tulee myös välttää pitkiä numero- ja kirjainsarjoja, joilla ei ole merkitystä.

Jos numerot ovat järkeviä sinulle ja yleisöllesi, kuten kirjaimia edustava binäärikoodi, ota se käyttöön.

Ainutlaatuiset Twitter-käyttäjänimet ovat hyviä, mutta älä erottele itseäsi siinä määrin, että luot käyttäjätunnuksen, jota ei voi markkinoida.

17. Pidä se lyhyt

Twitter rajoittaa käyttäjänimen vain 15 merkkiin. Tässä on visuaalinen esitys kuinka pitkä se on:

🔥 Empfohlen:  Magento 2.4 | Kaikki uusimmasta Magento 2 -versiosta

@abcdefghijklmno

Tämä ei ole niin paha mitä tulee käyttäjänimiin, joten sinun ei pitäisi olla liian huolissasi liian pitkän käyttäjänimen luomisesta.

Lyhyemmät käyttäjänimet ovat kuitenkin parempia, koska ne on helpompi lausua ja yleisön helpompi muistaa.

Lisäksi voit aina tallentaa koko nimesi näyttönimellesi muokkaamalla sitä asetussivulla.

Pitkällä aikavälillä saat enemmän seuraajia, mitä yksinkertaisempi käyttäjätunnuksesi on.

18. Älä lisää arkaluonteisia tietoja

Voit lisätä suuntanumerosi, postinumerosi tai lyhennetyn sijaintisi käyttäjätunnukseesi, jos asut suuressa kaupungissa, koska huonojen toimijoiden on paljon vaikeampaa saada selville, missä asut kaupungeissa, joissa asuu satoja tuhansia tai jopa miljoonia ihmisiä.

Sinun ei kuitenkaan pidä lisätä liikaa arkaluonteisia tietoja käyttäjätunnukseesi, varsinkaan jos asut pienemmissä kaupungeissa.

Tämä sisältää sosiaaliturvatunnuksesi, puhelinnumerosi, talonumerosi jne.

Tämä on tietoa, jota pahat toimijat tarvitsevat varastaakseen henkilöllisyytesi, joten on parasta pitää se piilossa mahdollisimman paljon.

Bonusvinkki: Twitterin käyttäjätunnusgeneraattorit

Twitter-käyttäjänimigeneraattorit ovat hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla voit luoda Twitter-käyttäjänimiideoita tarpeeksi hyvin uuden käyttäjänimen tai ainakin muutaman hauskan käyttäjänimen keksimiseen.

Valitettavasti suurin osa Googlen “twitter-käyttäjänimigeneraattoreiden” parhaista tuloksista sylkee ulos käyttäjänimiä, jotka ovat jo olemassa tai näyttävät melko kamalilta.

Tässä muutama hyvä. Emme käytä liikaa aikaa kuhunkin.

Vista Socialissa on Twitter-käyttäjänimigeneraattori jonka avulla voit valita luokan, johon sinä tai sisältösi kuuluu, ja syöttää avainsanan aiheeksi.

Sitten se sylkee muutamia luovia Twitter-käyttäjänimiä, joita voit käyttää.

Jotkut ovat jo saatavilla alustalla, mutta löysin luettelosta muutaman alkuperäisen, jonka se sylki minulle.

Sitten on GeneratorMix. Tämän työkalun avulla voit syöttää avainsanan ja määrittää muutamia parametreja, kuten haluatko sisällyttää alaviivoja vai et.

Sitten se luo kuinka monta käyttäjätunnusta haluat, ja kaikki sisältävät valitsemasi avainsanan.

NameGenerator.biz voit syöttää etuliitteen ja jälkiliitteen. Sitten se laittaa satunnaisen sanan jokaisen väliin ja antaa sinun luoda yhden käyttäjätunnusidean kerrallaan.

Viimeinen suosituksemme on Jimpix. Vaikka niillä on mahdollisuus syöttää avainsanoja ja parametreja, työkalun perustoiminnot ovat melko mielenkiintoisia.

Se yksinkertaisesti luo luettelon yleisistä käyttäjänimiideoista aina, kun painat Päivitä. Ne ovat kuitenkin melko kunnollisia, ja työkalu jopa tarkistaa, onko käyttäjätunnus käytettävissäsi.

Lopulliset ajatukset

Twitter-käyttäjätunnuksen keksiminen ei ole helppoa, varsinkin jos nimesi on jo käytössä alustalla.

Nämä vinkit osoittavat kuitenkin, että pienellä luovuudella ja ehkä jopa generaattorityökalujen avulla voit luoda ainutlaatuisen käyttäjätunnuksen, joka voi auttaa sinua luomaan itsellesi brändin Twitterissä.

Muista vain varmistaa, että käyttäjätunnuksesi on helppo lukea, lausua ja muistaa.

Table of Contents