Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

18 laillista verkkotyöpaikkaa korkeakouluopiskelijoille (jotka maksavat hyvin)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 18 laillista verkkotyöpaikkaa korkeakouluopiskelijoille (jotka maksavat hyvin)

Kun olin yliopistossa, minulla oli yksi parhaista opiskelijoiden työpaikoista, joita voin mahdollisesti pyytää. Olin tiiminvetäjä kouluni sisävirkistyskeskuksessa ja rakastin työtäni. Ryhmän johtajana otin työni melko vakavasti.

Minun vastuullani oli kouluttaa uusia työntekijöitä, järjestää tapahtumia ja varmistaa, että kaikilla on hauskaa. Vaikka rakastin työtäni, oli vaikeaa tasapainottaa tiukkaa työaikataulua luokkakuormitukseni ja oppituntien ulkopuolella.

Yliopisto on kiireistä aikaa.

Vaikka korkeakoulussa työskentely voi auttaa kompensoimaan suuria kustannuksia luokkien välillä, vapaaehtoistyössä ja seurustelussa, voi olla vaikea sovittaa yhtälöön tiukka työaikataulu. Siellä nettityöt käy peremmälle.

1. Oppikirjan räpylä

Mitä se maksaa: vaihtelee sen mukaan, minkä tyyppisiä ja kuinka monta kirjaa myyt

Oppikirjat ovat kalliita, joskus satoja dollareita. Mutta mitä teet, kun olet lopettanut niiden kanssa? Monet opiskelijat myyvät ne takaisin yliopiston kirjakauppaansa muutamalla dollarilla, mutta on tapa, jolla voit saada takaisin enemmän. Itse asiassa, jos olet taitava ostaja, saatat jopa pystyä ostamaan kirjoja alennuksella ja myymään ne voittoa tavoittelemalla.

Kirjan käyttö takaisinostosivustot, kuten Bookscouter, voit etsiä oppikirjoistasi parhaan hinnan maksimoidaksesi takaisin saamiesi rahojen määrän. Voit myös etsiä halpoja kirjoja kääntääksesi ylimääräistä rahaa myymällä niitä luokkatovereillesi.

Jos tämä kuulostaa sinulle sivuhuinalta, voit oppia siitä lisää artikkelistamme Bookscouter arvostelu.

Aiheeseen liittyvä: 19 parasta paikkaa oppikirjojen myyntiin suurimmalla rahalla

2. Sosiaalisen median johtaja

Mitä se maksaa: 15-40 dollaria/tunti

Jos vietät jo tunteja viikossa sosiaalisessa mediassa, miksi et saa palkkaa osan ajasta? Lähes kaikki yritykset käyttävät sosiaalista mediaa ja monet tarvitsevat apua sen hallintaan. Siksi he palkkaavat itsenäisesti sopimuksen sosiaalisen median johtajia.

Sosiaalisen median johtajat auttavat rakentamaan bränditietoisuutta kuroimalla sisältöä, luomalla suhteita potentiaalisiin asiakkaisiin ja hankkimalla uusia viittauksia. Sinun tehtäväsi on olla yrityksen online-ääni.

Aloita sosiaalisen median johtajana ottamalla yhteyttä paikallisiin yrityksiin ja kertomalla heille palveluistasi. Ota yhteyttä yrityksiin, joissa olet jo usein, kuten joogastudioihin, kahviloihin, putiikkeihin ja ravintoloihin.

Keskity sosiaalisen median alustoihin, joissa tunnet itsesi parhaiten, ja keskustele siitä, kuinka voit käyttää sitä heidän liiketoiminnan kasvattamiseen ja uusien asiakkaiden tavoittamiseen.

3. Blogger

Mitä se maksaa: vaihtelee (jotkut bloggaajat tienaavat yli 100 000 dollaria kuukaudessa)

Bloggaajana tuotat kirjallista sisältöä, jonka jaat yleisölle. Avain rahan ansaitsemiseen bloggaajana on kirjoittaa sisältöä, joka tarjoaa arvoa lukijoillesi. Esimerkiksi sen sijaan, että kirjoittaisit henkilökohtaisen yhteenvedon Havaijin-matkastasi, kirjoita sen sijaan viesti, jonka otsikko on “7 asiaa, jotka sinun tulee tietää ennen lomalle lähtöä Havaijilla”. Se on sekä kiehtovaa että hyödyllistä.

Ennen kuin aloitat blogin kirjoittamisen, valitse aihe, josta pidät kirjoittamisessa, ja tee siitä täsmällinen. Haluat kohdistaa yleisösi ja kirjoittaa heille. On hyvä keskittyä pieneen markkinarakoon suuren sijasta, koska aina ei voi olla laajaa vetovoimaa.

Kun sinulla on aihe, kirjoita muistiin vähintään 20 blogiviestiideaa ja aloita sitten viiden ensimmäisen viestisi kirjoittaminen. Tämä on hyvä testi siitä, pidätkö todella kirjoittamisesta valitsemastasi aiheesta.

Kun olet pohtinut ideoita, seuraava askel on valita isäntä verkkosivustollesi. HostGator on suosittu vaihtoehto aloitteleville bloggaajille. Se ei ole ilmaista – suunnitelmat alkavat 2,75 dollarista kuukaudessa – mutta se on välttämätön ensimmäinen askel.

Katso meidän vaiheittaiset ohjeet kannattavan blogin perustamiseen aloittaaksesi.

4. Freelance-kirjoittaja

Mitä se maksaa: $50 – $500+ per artikkeli

Älä ole huolissasi valtuustiedoistasi tai kokemuksestasi, jos haluat työskennellä freelance-kirjoittajana. Jos sinulla on hyvät kielioppitaidot ja kyky kirjoittaa hyvin, voit tehdä sen.

Freelance-kirjoitus on joustava ja tuottoisa tapa ansaita rahaa yliopistossa. Ja saatat nauttia näkemisestäsi sivurivisi verkossa tai painetussa julkaisussa. Verkkonäkyvyys oman blogisi muodossa voi auttaa sinua saamaan korkeapalkkaisia ​​asiakkaita nopeammin ja toimimaan portfoliona työllesi. Muuten voit aloittaa freelance-kirjoittajana hakemalla asiakkaita Upworkista.

🔥 Empfohlen:  Sähköpostiautomaatio: välttämätön osa markkinointistrategiaa [INFOGRAPHIC]

Kun sinulla on esitettävää työtä ja suosituksia, voit aloittaa Problogger- ja Freelance Writing Jobs -työpaikkojen tarjoilun.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka tulla freelance-kirjailijaksi (kokemusta ei tarvita)

5. Tuotearvostelija

Mitä se maksaa: 2–10 dollaria (tai enemmän) arvostelua kohden

Jos pidät uusien tuotteiden kokeilemisesta ja niistä kirjoittamisesta, harkitse sen tekemistä rahan takia. Laillisia on paljon sivustoja, jotka maksavat sinulle arvosteluistasi.

Tätä varten sinun on rekisteröidyttävä verkkosivustoille, kuten LifePoints ja InboxDollaria ja vastaa muutamaan väestötietojasi koskevaan kysymykseen. Antamiesi tietojen perusteella saat tuotteita testattavaksi ja arvioitavaksi. Voit jakaa arvostelusi sosiaalisessa mediassa, verkkosivustolla, blogissa tai kyselyssä.

Ja jos kirjaudut InboxDollars-sivuston kaltaiselle sivustolle, löydät muita tapoja ansaita rahaa yliopistossa mukaan lukien kyselyjen tekeminen, pelien pelaaminen tai jopa videoiden katsominen.

Rahan ansaitseminen tuotetestaajana ei vaadi suurta aikaa, ja voit yhdistää sen muutamiin muihin tässä luettelossa oleviin ideoihin ansaitaksesi vielä enemmän.

Aiheeseen liittyvä: 13 tapaa, joilla voit saada palkkaa tuotteiden testaamisesta kotona

6. Virtuaalinen avustaja

Mitä se maksaa: $15 – $200+ per tunti

Virtuaaliset avustajat (VA:t) palkataan yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa tehtäviä, joita ei tarvitse tehdä talon sisällä. Tämä voi sisältää kirjanpitoa, tietojen syöttöä tai asiakaspalvelua. Summa, jonka voit veloittaa virtuaaliassistenttina, riippuu osaamisestasi ja kokemuksestasi. Ja jos sinulla on erikoistaitoja, kuten Facebook-mainosten hallinta tai sähköpostimarkkinointi, voit veloittaa korkeamman hinnan.

Aloita työskentely virtuaalisena avustajana tekemällä luettelo palveluista, joita voit tarjota; Luo sitten profiileja Zirtual- ja Virtual Assistant Networking -palveluissa saadaksesi tietoa tarjouksistasi.

Lisäohjeita varten ammattimainen virtuaaliassistentti Kayla Sloan tarjoaa ilmaisen työpajan aiheesta 5 askelta virtuaaliavustajaksi tulemiseen (ilman roskapostia ystävillesi ja perheellesi sosiaalisessa mediassa).

7. Graafinen suunnittelija

Mitä se maksaa: 25-50 dollaria tunnissa

Sinun ei tarvitse olla taiteen pääaine ansaitaksesi rahaa verkossa graafisena suunnittelijana. Niin kauan kuin sinulla on silmää yksityiskohtiin ja olet valmis käyttämään aikaa oppimiseen, voit käyttää ilmaista web-suunnittelutyökalua, kuten Canva luodaksesi kauniita ja ainutlaatuisia malleja asiakkaillesi. Pienet yritykset tarvitsevat houkuttelevaa grafiikkaa kaikkeen, mukaan lukien käyntikortit, logot, sosiaalisen median kuvat ja paljon muuta.

Jos sinulla ei ole tarvittavia taitoja, mutta haluat silti kokeilla taitojasi graafisessa suunnittelussa, harkitse ilmoittautumista Skillsharen ilmaiselle Graafisen suunnittelun peruskurssille. Kun olet saanut perusteet alas, voit siirtyä yksityiskohtaisempaan kurssiin, kuten Graafinen suunnittelu aloittelijoille, osa 1. Tämä kurssi perehtyy syvällisemmin suunnittelun periaatteiden soveltamiseen tosielämän projekteihin.

Kun olet valmis aloittamaan, ota yhteyttä alueesi pieniin yrityksiin. Kerro heille, mitä palveluita tarjoat (käyntikortit, brändäys, lentolehtisten suunnittelu jne.) ja kuinka voit auttaa heitä lisäämään bränditietoisuutta. Ota näyte työstäsi.

Voit myös ottaa yhteyttä joihinkin suosikkibloggaajiisi tai blogia pitäviin ystäviinsi nähdäksesi, voivatko he käyttää palveluitasi Pinterestin tai sosiaalisen median kuvien luomiseen. Sivustot, kuten 99designs, ovat myös hyviä resursseja uudemmille freelance-graafisille suunnittelijoille.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka tulla graafiseksi suunnittelijaksi (vaiheittainen opas)

8. Oikoluku

Mitä se maksaa: 10–45 dollaria tunnissa

Jos sinulla on silmää havaita kielioppi- ja välimerkkivirheet, harkitse oikolukijan työtä. Oikoluku on yleensä tarkistuksen viimeinen vaihe ennen sisällön julkaisua, ja siihen kuuluu yleensä kirjoitus-, kielioppi- ja välimerkkivirheiden sekä kirjoitusvirheiden tarkistaminen.

Se on erillinen editoinnista ja on yksi parhaista online-töistä opiskelijoille.

Jos olet kiinnostunut, katso Proofread Anywhere joillekin ilmaisille seitsemän päivän kursseille. Kurssin luoja Caitlyn Pyle aloitti oman oikolukuliiketoimintaa ja käytti sitä elantonsa hankkimiseen verkossa matkustaessaan ulkomailla.

Voit myös aloittaa oikolukutöiden varaamisen luomalla freelance-profiilin verkossa. Fiverrissä, Upworkissa ja Freelancerissa ei ole pulaa mahdollisuuksista.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ihmiset ansaitsevat rahaa Instagramissa

9. Ansioluettelon kirjoittaja

Mitä se maksaa: 50–75 dollaria ansioluetteloa kohti / 10–25 dollaria tunnissa

Jos olet hyvä laittamaan positiivista pyörää jonkun työhistoriaan tai osaat tehdä sen tehdä ansioluettelosta erottumaan, voit muuttaa sen tuottoisaksi sivuhuijaukseksi, joka auttaa ystäviäsi kirjoittamaan omansa. Ja jos he ovat käyttäneet online-mallia tai heillä on jo vankka ansioluettelo, voit tarjota ansioluettelon oikolukupalveluita varmistaaksesi, että se on virheetön.

Helpoin tapa aloittaa ansioluettelosi kirjoituspalveluiden tarjoaminen on freelance-sivustojen kautta tai suusta suuhun. Kerro ystävillesi, että olet valmis auttamaan heitä hiomaan ansioluettelonsa ennen kuin he hakevat yliopiston jälkeiseen työhön tai harjoittelupaikkaan, ja pyydä heitä levittämään sanaa.

10. Tutorointi

Mitä se maksaa: $14 – $20+ per tunti

Opetus tai tutorointi verkossa on täydellinen verkkotyö yliopisto-opiskelijoille. Parasta tuutoroinnissa on se, että vahvistat jo oppimaasi, joten jos tutoroit pääaineesi aineita, se on kuin saisi palkkaa opiskelusta.

Jos haluat aloittaa tutorointipalveluiden tarjoamisen verkossa, tässä on parhaat paikat aloittaa:

  • VIPKid – saatavilla vain jatko-opiskelijoille, koska tarvitset kandidaatin tutkinnon; palkka on 14–22 dollaria tunnissa
  • Wyzant – Tutorit asettavat omat palkkionsa
  • Chegg – tutorit alkavat 20 dollaria per tunti

Jos tarvitset tauon koulusta, voit ohjata tai opettaa muilla osaamisalueillasi, kuten instrumentissa tai urheilussa. Mainosta palveluitasi sosiaalisessa mediassa, oppilaskeskuksissa tai koulusi ympäristössä.

11. Verkkokehittäjä

Mitä se maksaa: 20-75 dollaria tunnissa

Pääaineestasi riippumatta voit rakentaa sivuhulinaa verkkokehittäjänä. Jos sinulla on vain vähän taitoja, voit aloittaa osallistumalla verkkokoulutukseen, kuten The Complete Web Developer Course on Udemy.

Tämä kurssi opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää asiakkaiden varaamisen aloittamiseen, ja se maksaa itsensä takaisin jopa viikossa. Vaikka yksi kurssi ei tee sinusta ammattikoodaajaa, saat hyvän perustan ja itseluottamusta ensimmäisten asiakkaiden kanssa.

Uusien web-kehittäjien on parasta aloittaa pienistä projekteista, kuten olemassa olevien verkkosivustojen muokkaamisesta uusien rakentamisen sijaan. Tämä on hyvä tapa harjoitella suosituimpia koodauskieliä (WordPressin ohella) ja kuinka ne toimivat yhdessä muodostaen verkkosivuston.

Voit alkaa ansaita rahaa tekemällä hintatarjouksia freelance-sivustoilla, kuten PeoplePerHour, Upwork ja Fiverr.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka tulla web-suunnittelijaksi 7 yksinkertaisessa vaiheessa

12. Kyselyyn osallistuja

Mitä se maksaa: 0,10–20 dollaria kyselyä kohden

Kyselyt eivät aina ole hauskin keikka, mutta ne ovat yksi opiskelijoiden helpoimmista verkkotehtävistä. Kyselysivustot keräävät kuluttajatietoja, joita yritykset käyttävät tuotteidensa parantamiseen. Siksi he ovat niin innokkaita maksamaan tavallisille ihmisille heidän mielipiteistään.

Vain muutamassa minuutissa päivässä voit ansaita kunnollisia sivutuloja maksetuilla verkkokyselyillä.

Yksi suosikeistamme on Swagbucks monien eri ansaitsemistapojen takia, mukaan lukien videoiden katsominen, kyselyjen suorittaminen, pelien pelaaminen ja verkon selaaminen.

Aloita kyselyn vastaajana luomalla tili jokaiselle sivustolle, jota aiot käyttää. Koska et ole oikeutettu jokaiseen kyselyyn, ansaitset enemmän rekisteröitymällä useille sivustoille.

Aiheeseen liittyvä: 18 maksullista kyselysivustoa, joissa lukijamme ansaitsevat eniten

13. Hakukonearvioija

Mitä se maksaa: 12-15 dollaria tunnissa

Google ei ole aina täydellinen. Siksi se ja muut hakukoneet luottavat siihen, että oikeita ihmisiä antavat palautetta tulosten merkityksellisyydestä ja hyödyllisyydestä.

Tämän tyyppiset verkkotyöt korkeakouluopiskelijoille vaihtelevat yleensä 10–30 tuntia viikossa, ja ne voivat helposti työskennellä kiireisen korkeakouluaikataulun ympärillä.

Etsi hakukoneiden arvioijien työpaikkoja:

  • Lionbridge
  • ZeroChaos
  • Appen

Muista seurata hakuprosessia ja vastata kysymyksiin mahdollisimman rehellisesti. Haluat myös olla realistinen sen suhteen, kuinka paljon aikaa voit sitoutua tämäntyyppiseen työhön. Jos sinulla on vain muutama tunti viikossa vapaana, mutta tehtävä vaatii 20, sinun kannattaa etsiä toinen sivutouhu.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka saada palkkaa verkkohakuista

14. Fiverr-keikat

Mitä se maksaa: 5–995 dollaria per keikka

🔥 Empfohlen:  Luettelo intialaisista yrityksistä, jotka tarjoavat Covid-rokotteen työntekijöilleen

Viisi dollaria ei kuulosta paljolta, mutta tehtäviin, jotka vievät vain muutaman minuutin aikaa, se kasvaa nopeasti. Jos sinulla on erikoisosaamista, voit veloittaa enemmän.

Fiverr-projektit vaihtelevat 5 dollarista 995 dollariin, ja voit tarjota kolme versiota palveluistasi kolmella eri hintapisteellä. Monet Fiverr-myyjät ovat tehneet siitä kokopäiväisen keikkansa, kun taas toiset käyttävät sitä rahan ansaitsemiseen.

Fiverrillä saatavilla olevia suosittuja palveluita ovat kirjoittaminen, verkkokehitys ja graafinen suunnittelu. Voit myös tehdä jotain ainutlaatuista tai outoa, kuten pilapuheluita tai julkkisvaikutelmia.

15. Tietojen syöttö

Mitä se maksaa: 10-17 dollaria tunnissa

Tietojen syöttäminen on suhteellisen stressitöntä, eikä se yleensä vaadi erityisiä taitoja, mikä tekee siitä loistavan verkkotyön opiskelijoille, jotka eivät halua vakavaa sitoutumista.

Tutustu näihin verkkosivustoihin online-tiedonsyöttötyöt:

  • Clickworker
  • DionData Solutions
  • Älykäs joukko

Sinun kannattaa ehkä tarkistaa kirjoitusnopeus ennen tiedonsyöttötyön hakemista. Jos olet hidas kirjoittaja, on vaikea kääntää projekteja ajallaan.

16. Pelaaja

Mitä se maksaa: vaihtelee (jotkut pelaajat ansaitsevat yli 10 000 dollaria kuukaudessa)

Jos olet innokas pelaaja tai pidät pelien pelaamisesta puhelimellasi, saatat pystyä muuttamaan sen tuottoisaksi sivuhuijaukseksi joustavilla aukioloajoilla. Voit perustaa peliblogin, luoda YouTube-kanavan, kilpailla peliturnauksissa tai jopa pelata pelejä esim. Mistplay ansaita rahaa.

Saatat jopa löytää osa-aikatyön pelialalta, mikä on hyödyllistä, jos olet pääaineena, kuten graafinen suunnittelu tai tietojenkäsittely.

Tämän verkkotyön aloittaminen on melko helppoa; Tarvitset vain puhelimen tai kannettavan tietokoneen, luotettavan internetyhteyden ja muutaman tunnin viikossa.

Aiheeseen liittyvät: 23 oikean rahan ansaitsemispeliä ja muita tapoja saada palkkaa peleistä

17. Sosiaalisen median vaikuttaja

Mitä se maksaa: vaihtelee kampanjan luonteen mukaan (jotkut vaikuttajat voivat ansaita kuusi numeroa kuukaudessa)

Monet yritykset maksavat ihmisille tuotteidensa ja palveluidensa mainostamisesta sosiaalisessa mediassa. Jos sinulla on paljon Instagram-, TikTok- tai Twitter-seuraajia, voit hyödyntää tätä ja ansaita ylimääräistä rahaa. Ja joissakin kampanjoissa tai yrityksissä tarvitset vain muutaman seuraajan.

Tulet tyypillisesti ansaita rahaa vaikuttajana joko kiinteästä maksusta tai tytäryhtiön tuloista. Affiliate-tulot tulevat erityisestä alennuskoodista tai linkistä, jonka jaat seuraajillesi. Kun he tekevät ostoksen käyttämällä tätä koodia tai linkkiä, ansaitset prosenttiosuuden heidän ostamastaan.

18. Amazon-myyjä

Mitä se maksaa: vaihtelee

Amazon ei ole vain kahden päivän toimitus ja katselu tai . Itse asiassa voit tehdä monia tapoja ansaita rahaa Amazonissa.

Työskenteletpä sitten jakelukuljettajana, myytkö käsintehtyjä tuotteita, myyt omia e-kirjojasi tai etsit mikrotöitä MTurkista, Amazonin puolella on paljon vaihtoehtoja. Voit myös myydä tuotteita, kuten kirjoja, myydä tuotteita tukkukauppiaana tai liittyä Amazon Affiliates -järjestöön ansaitaksesi rahaa blogisi tai sosiaalisen median kautta.

Ei ole ylärajaa sille, kuinka paljon voit ansaita myymällä Amazonissa; ja jos pystyt hyödyntämään useita sen ohjelmia, voit muuttaa sen tuottoisaksi online-puolen hälinäksi. Varmista vain, että noudatat ohjelman sääntöjä ja ohjeita. Jos et, Amazon voi erottaa sinut yhteistyöstä yrityksen kanssa.

Verkkotyöt tarjoavat usein enemmän joustavuutta

Verkkotyöskentely on paras järjestely useimmille opiskelijoille, etkä aina vaadi kokemusta menestyäksesi. Keikat ovat joustavia, maksavat yleensä paremmin kuin kampus- ja muut kivityöt, eikä lomalla tarvitse tehdä töitä.

Jos löydät jotain, josta olet todella intohimoinen, voit jopa muuttaa yliopiston sivukeikan kokopäiväiseksi uraksesi.

Table of Contents