Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

18 mahtavaa sivuharsoa sairaanhoitajille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 18 mahtavaa sivuharsoa sairaanhoitajille

Jos olet ammatiltaan sairaanhoitaja, saatat olla kiinnostunut tietämään, että sairaanhoitajille on olemassa hienoja sivuharrastuksia.

Työssäkäyminen voi olla loistava tapa ansaita rahaa melkein mistä tahansa velan maksamisesta kodin ostamiseen.

Tässä artikkelissa kerromme parhaista tavoista, joilla sairaanhoitajat voivat ansaita lisätuloja.

Parhaat sivuhustle-ideat sairaanhoitajille

Sairaanhoitajana saatat pystyä tai et pysty toteuttamaan kaikkia näitä sivuhustle-ideoita. Se riippuu erityisistä sairaanhoitajatodistuksistasi ja koulutuksestasi, elämänaikataulustasi ja muusta.

Lue jokainen idea läpi löytääksesi parhaat sivuhustle-ideat, jotka sopivat sinulle.

1. Elvytyksen ohjaaja

Sairaanhoitajia palkataan usein elvytysohjaajiksi, koska he yleensä osaavat jo tehdä elvytystoimia.

Elvytysohjaajana työskentelyssä on mukavaa, että tunnit eivät yleensä ole enempää kuin muutaman tunnin pituisia.

Lisäksi tuntipalkka tai luokkakohtainen palkka on yleensä varsin houkutteleva. Nopea haku elvytysohjaajan työpaikoista alueellani osoitti, että palkka oli 30–100 dollaria tunnissa.

Etsi avoimia työpaikkoja työnhakusivustoilta.

2. Ensiapuopettaja

Ensiapuopettajan työt ovat samanlaisia ​​kuin elvytystyöt siinä mielessä, että sairaanhoitajana olet jo koulutettu kyseiselle alueelle, etkä tarvitse lisätodistusta.

Ensiapuohjaajana voit opettaa palomiehiä, poliiseja, opettajia tai suuren yleisön jäseniä.

Vaikka ensiaputunnit ovat tyypillisesti pidempiä kuin luokat, joissa opetetaan pelkkä elvytys, tuntipalkka on silti suuri.

Voit työskennellä kolme tai neljä tuntia iltapäivällä tai illalla ja ansaita helposti 100 dollaria tai enemmän tänä aikana.

Jälleen työnhakusivustot ovat paras paikka löytää ensiapuohjaajan työpaikkoja. Tai tee yksinkertaisesti Internet-haku “ensiapuohjaajan työpaikat lähellä minua”.

3. Kotisairaanhoitaja

Kotisairaanhoitajana menet asiakkaiden koteihin auttamaan heitä kaikessa, mitä he tarvitsevat.

Voit käydä asiakkaan luona ottamaan elintoimintoja ja tarkistamaan etenemisen, vaihtamaan sidoksia ja tarkkailemaan haavoja tai järjestämään saattohoitoa.

Kotisairaanhoitajan virkojen tyypit ovat laajat. Ja voit usein valita omat työaikasi sekä sen, minkä tyyppisten asiakkaiden kanssa haluat työskennellä.

Palkka on houkutteleva, ja töitä on tarjolla lähes jokaiselle sairaanhoitajan tasolle. Etsi työpaikkoja työnhakusivustoilta tai kotiterveydenhuollon yritysten verkkosivuilta.

4. Hoitoopettaja

Hoitoopettajan työpaikkoja on laajalti saatavilla akateemisten laitosten tai vuokraustoimistojen kautta.

Usein voit valita etäopetusasemien tai henkilökohtaisen opetustehtävien välillä. Saatat löytää työtä valmentajana, joka auttaa hoitotyön opiskelijoita valmistautumaan kokeisiin.

Tai voit opettaa täydennyskoulutuskursseja. Opeta monenlaisia ​​asiakkaita hoitotyön opiskelijoista kokeneisiin hoitohenkilökuntaan.

Osa-aikaiset hoitotyön opettajat maksavat usein 50 dollaria tunnilta tai enemmän. Tämän tyyppinen sivutouhu voisi olla hyvä sinulle, jos pidät ihmisten opettamisesta ja sinulla on hyvät kärsivällisyystaidot.

5. Synnytys Doula

Kun työskentelet synnytysdoulana, autat asiakkaita raskauden ja lapsen syntymän hallinnassa.

Doulat eroavat OB/GYN:istä siinä, että ne eivät tarvitse OB/GYN-tutkintoa. Doulat keskittyvät myös siihen, että raskaus ja synnytys olisivat mahdollisimman luonnollisia.

🔥 Empfohlen:  En voi ostaa tätä mahtavaa modernia gramofonia, joten tietysti haluan sitä vielä enemmän

Voit myös työskennellä doulavalvojana auttaen douloja oppimaan ja hallitsemaan työtehtäviään. Tarjolla on sekä osa- että kokopäiväistä doulatyötä.

Tai voit työskennellä itsenäisenä ammatinharjoittajana ja ottaa asiakkaita vastaan ​​haluamallasi tavalla. Doula ansaitsee keskimäärin 24 dollaria tunnissa Zip Recruiter.

6. Flebotomisti

Flebotomisti voi olla hyvä sivutyö sinulle, jos olet kokenut verenlaskussa ja pidät siitä.

On tärkeää, että klinikoilla ja sairaaloilla on hyviä flebotomisteja, jotka auttavat potilaita pysymään rauhallisina ja luomaan mukavan kokemuksen.

Sivuhälinän näkökulmasta voit löytää monilta klinikoilta ja sairaaloista työtä, jossa voit valita työvuorosi.

Mobiiliflebotomistit työskentelevät eri puolilla alueellaan eri yrityksissä. Vaikka flebotomistien palkka ei ole yhtä korkea kuin joissakin muissa täällä mainituissa työpaikoissa. Se on kuitenkin joustavaa työtä, johon lähes jokainen sairaanhoitaja pystyy.

7. Päivävuorotyöntekijä

Hoitoalan päivävuorotyöntekijänä otat lisävuoroja milloin haluat.

Nämä työvuorot ovat yleensä saatavilla riippumattomien yritysten kautta, ja työskentelet useissa klinikoissa ja sairaaloissa.

Sen lisäksi, että voit työskennellä missä ja milloin haluat, myös päivärahat maksavat houkuttelevasti.

Etsi avoimia työpaikkoja tekemällä haku “päivärahahoitaja” työnhakusivustoilta. Päivävuorotyöt ovat usein saatavilla kaikentyyppisille sairaanhoitajille.

8. Hoitotieteen tiedekunta

Jos olet RN, joka ei harkitse työskentelyä tiedekunnan jäsenenä paikallisessa korkeakoulussa? Sairaanhoitajat palkataan useimmiten apulaisprofessoreiksi, jotka työskentelevät professorin rinnalla.

Sairaanhoitajan koulutuksen ja alan kokemuksen omaavana voit olla suureksi avuksi hoitotyön ja muille lääketieteen opiskelijoille, jotka voivat poimia viisautta osaamisestasi.

Löydä työpaikkoja paikallisista korkeakouluista ja yliopistoista etsimällä avoimia työpaikkoja kunkin koulun verkkosivustolta tai etsimällä työnhakusivustoja.

Tällaisten tehtävien palkka on usein päiväraha houkuttelevalla tuntipalkalla.

Nämä työpaikat maksavat 21–43 dollaria tunnissa Zippia.

Parhaat online-työpaikat sairaanhoitajille

Nämä sairaanhoitajille suunnatut sivuseikkailuideat keskittyvät mahdollisuuksiin työskennellä verkossa. Tämä tarkoittaa, että voit työskennellä kotoa tai melkein mistä tahansa, kunhan sinulla on Internet-yhteys.

9. Etäterveydenhoitaja

Etäterveyslääkärin vastaanoton suosio alkoi kasvaa COVID-kriisin aikana, ja ne ovat edelleen yleinen tapa saada lääketieteellistä apua.

Etäsairaanhoitajana autat useimmiten ihmisiä päättämään, tarvitseeko heidän mennä lääkäriin vai ei.

Tai sinua saatetaan kutsua työskentelemään triaasihoitajana tai auttamaan potilaita ymmärtämään heidän sairautensa.

Tähän sivutyöhön sisältyy monenlaisia ​​velvollisuuksia, joten siitä tulee harvoin tylsää. Etsi avoimia paikkoja ja hae verkossa suosituilta työnhakusivustoilta.

10. Health Writer

Oletko sairaanhoitaja, jolla on kirjoitustaito? Jos on, miksi ei työskennellä terveyskirjoittajana? Blogien omistajilla, verkkosivustojen omistajilla ja yritysten omistajilla on usein tarve freelance-kirjoittajille.

Ja sairaanhoitajana sinulla on koulutus, kokemus ja asiantuntemus, jotka voivat tuoda pätevyyttä kirjoittamillesi artikkeleille.

🔥 Empfohlen:  7 mahtavaa TV-ohjelmaideoiden lähetyssivustoa

Löydä työtä etsimällä parhaita työnhakusivustoja, kuten Indeed. Tai vieraile suosikkiterveysblogeissasi tai -sivustoissasi.

Ota yhteyttä omistajiin/toimittajiin yhteyssivun kautta ja kysy, ovatko he kiinnostuneita palkkaamaan sinut kirjoittajaksi.

Etkö ole varma mistä kirjoittaa? Ei huolia. Itsenäisenä kirjailijana työskentelevät yritykset kertovat usein sinulle, mistä kirjoittaa, antavat sinulle esimerkkiartikkeleita ja paljon muuta.

11. Lääketieteellinen transkriptionisti

Transkriptionistit työskentelevät kopioidakseen ääninauhat kirjallisiksi asiakirjoiksi. Lääketieteellisenä transkriptionistina kopioit lääkäreiden äänitietoja potilastietoihin.

Lääketieteellisen transkription alalla työskentelevänä sairaanhoitajana pääset näihin töihin hakevaan kilpailuun.

Tämä johtuu siitä, että tiedät jo melko vähän lääketieteen alasta. Ymmärrät suurimman osan termeistä, joista lääkärit puhuvat raporteissaan.

Lääkärin transkriptionistin työ sopii sekä RN- että LPN-hoitajille.

Huomautus: Jos olet nopea ja tehokas konekirjoittaja, ansaitset paremmat tulot tässä työssä.

12. Online Nursing Tutor

Voit myös löytää työtä verkkotutorina. Saatat löytää töitä esimerkiksi yksityisen sairaanhoitajan ohjaajana.

Voit auttaa nykyisiä sairaanhoitajaopiskelijoita työskentelemään luokissa, joissa he kamppailevat. Tai voit auttaa heitä luomaan tehokkaita opiskelutaitoja ja hallittavia aikatauluja.

Tarjoa palveluitasi korkeakouluissa ja yliopistoissa.

Parhaat freelance-yritykset sairaanhoitajille

Saatat olla kiinnostunut työskentelemään freelance-yrityksessä, jos olet sairaanhoitaja. Freelance-yrityksen omistajana hallitset, millaista työtä teet ja mitkä ovat tulot.

Sinun on myös seurattava tulojasi ja menojasi ja mahdollisesti suoritettava neljännesvuosittaiset verot itsenäisenä urakoitsijana.

Kiinnostaako jokin näistä freelance-työntekijöistä?

13. Terveysblogin omistaja

Sairaanhoitajana voit jakaa laajan asiantuntemuksesi terveydestä ja hyvinvoinnista omistamalla terveysblogin.

Blogisi voi jakaa tietoa mistä tahansa sinua kiinnostavasta aiheesta yleisestä terveydestä ja hyvinvoinnista tiettyihin sairauksiin.

Kun blogisi on valmis, voit käyttää tätä idealuetteloa ansaitaksesi rahaa aloittelijana bloggaajana jakaessasi viisauttasi lukijoiden kanssa.

Miten saat lukijoita blogiisi? Markkinoimalla aggressiivisesti sosiaalisessa mediassa ja verkostoitumalla muiden terveysblogien omistajien kanssa.

14. Kurssin luoja

Toinen tapa, jolla voit jakaa terveystietosi yrityksen omistajana, on luoda ja tarjota kursseja.

Käyttämällä sivustoa, kuten Udemyvoit luoda kursseja mistä tahansa terveydestä ja hyvinvoinnista kursseihin, jotka auttavat hoitotyön opiskelijoita läpäisemään luokkansa.

Suuri osa kurssin luojaksi ryhtymisessä on se, että kun videokurssisi on valmis ja julkaistu, sinulla on todellinen passiivinen tulolähde.

Kuten blogin omistamisen yhteydessä, sinun kannattaa markkinoida kurssejasi oikeilla asetuksilla, jotta ihmiset tietävät, mistä ne löytää.

15. Osa-aikainen omaishoitaja

Voit käyttää sairaanhoitajan tutkintoa myös osa-aikaisena itsenäisenä omaishoitajana. Mainosta palveluitasi Craigslistissa tai vastaavissa sivustoissa.

Käytä mainoksessasi yhteenvetoa siitä, millaista hoitoa tarjoat (esim. vanhustenhoito, lastenhoito jne.) ja mihin aikaan olet käytettävissä.

🔥 Empfohlen:  22 mahtavaa Adobe AIR -sovellusta suunnittelijoille

Yksi tämän ja muiden tämän osion liikeideoiden mukavista asioista on, että voit tehdä niitä riippumatta siitä, oletko RN tai LPN.

Lisäksi voit löytää paikan lähellä asuinpaikkaasi.

16. Terveysvalmentaja

Entä työterveysvalmentajana? Ottaen huomioon kokemuksesi sairaanhoitajana, saatat olla täydellinen henkilö auttamaan ihmisiä paranemaan.

Terveysvalmentajana voit työskennellä ihmisten kanssa yksitellen tai opettaa ihmisryhmiä kotonasi tai yhteisön koulutustyyppisessä ympäristössä.

Ja saat opettaa missä haluat, milloin haluat ja mistä aineista haluat. Opettele kaikkea hyvinvoinnista, ravitsemuksesta liikunnan perusteisiin.

Veloita maksu, joka tekee tekemästäsi tuntityöstä vaivan arvoista. Tämä voisi olla loistava tapa työskennellä kotoa sairaanhoitajana.

Mainosta valmennusistuntojasi yhteisön Facebook-sivuilla, paikallisilla klinikoilla ja apteekeissa.

17. YouTube-kanavan omistaja

YouTube-kanavien omistajat ansaitsevat rahaa jakamalla tietoja videon kautta.

Sairaanhoitajana, jolla on YouTube-kanava, voit jakaa tietoa mistä tahansa terveysaineista hoitotyön opiskelijoille tarkoitettuihin opintoideoihin.

Ainoa asia, joka pitää tietää rahan ansaitsemisesta YouTube-kanavalla, on se, että katsojien on tultava paikalle ennen tulojen alkamista.

Tämä tarkoittaa, että sinun on käytettävä jonkin aikaa katsojamääräsi ja tilaajaluettelosi rakentamiseen.

Voit tehdä tämän avaamalla sosiaalisen median tilit, jotka on linkitetty YouTube-kanavaasi.

Ole aktiivinen sosiaalisen median tileilläsi ja ole vuorovaikutuksessa muiden kanssa, jotka julkaisevat videoita myös terveyden/sairaanhoidon genrestä.

18. Lääketieteellinen podcast-isäntä

Podcastit ovat edelleen erittäin suosittuja, eikä lääketieteellistä tietoa voida hankkia tarpeeksi nopeasti sekä lääketieteen ammattilaisten että maallikoiden kannalta.

Kuten bloggaamisessa, voit saada maksua mainoksista ja kumppanilinkeistä, kun omistat podcast-ohjelman.

Jos olet taitava kommunikoimaan ja pitämään yhteyttä muiden kanssa, podcast voi olla täydellinen sivutouhu sinulle.

Voit puhua monenlaisista aiheista. Luo yhteyksiä lukijoihin, kun he oppivat lisää lääketieteellisistä aiheista, terveydestä, hyvinvoinnista tai mistä tahansa, mistä haluat puhua.

Kuuntele muita lääketieteellisiä podcasteja saadaksesi ideoita muotoilusta, aiheideoista ja muusta.

Yhteenveto

Tämä sairaanhoitajien upeiden sivutoimien luettelo kattaa lähes kaikki kiinnostuksen kohteet ja koulutustyypit. Käytä sitä kasvattaaksesi tulojasi ja laajentaaksesi markkinoitavien taitojen luetteloa.

Ja kun sinulta kysytään, voit jakaa nämä ideat sairaanhoitajan ammatissa työskentelevien ystävien kanssa.

Onnea työskennellessäsi urasi parissa.