Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

18 parasta kuponkisivustoa äärimmäisiin säästöihin vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 18 parasta kuponkisivustoa äärimmäisiin säästöihin vuonna 2023

Ei ole väliä, teetpä ostoksia verkossa vai kaupassa, kuponkisivustojen käyttäminen voi säästää rahaa.

Kuponkien käyttö on ennätyksellistä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että niin monet kuin 96% ostajista ilmoittaa käyttäneensä kuponkeja ostokseen. Ilmaisten kuponkisivustojen ja -sovellusten ansiosta sinulla on nyt entistä enemmän vaihtoehtoja säästää rahaa jo ostamistasi tuotteista.

Käyttämällä alla olevia kuponkisivustoja ei ole mitään syytä maksaa täyttä hintaa seuraavalla ostosmatkallasi. Jotkut heistä tarjoavat digitaalisia kuponkeja, kun taas toiset vaativat sinua tulostamaan ne. Joka tapauksessa tulos on lisäsäästöjä sinulle.

Kun aiemmin suurin osa kuponeista oli tarkoitettu päivittäistavarataloille ja tavarataloille, luokat ovat laajentuneet. Nyt voit löytää kuponkeja kaikkeen viihteestä hierontaan ja jopa seuraavaan öljynvaihtoasi.

Alla on joitain parhaista kuponkisivustoista, joilla voit säästää rahaa ja saada enemmän irti seuraavasta ostoksestasi.

Ennen kuin haet kuponkisivustojen kautta

Ensinnäkin, ennen kuin teet hakuja kuponkisivustojen kautta, sinun kannattaa tehdä muutama alustava vaihe. Kuten kaiken muunkin kohdalla, valmistautuminen etukäteen varmistaa, että saat parhaat tarjoukset ja ostat vain sen, mitä todella tarvitset.

Jos et ole koskaan ennen käyttänyt kuponkeja, kannattaa lukea niistä kuinka aloitat kupongin. Perusasioiden saaminen alas varmistaa, että kupongeista tulee osa tavallista rutiiniasi. Ennen kuin huomaatkaan, säästät satoja tai jopa tuhansia dollareita ostoksista, jotka olet jo suunnittelemassa.

Aiheeseen liittyvä: 10 parasta ostossovellusta eeppisille säästöille vuonna 2023

Järjestä

Ennen kuin aloitat tarjouksia etsivien kuponkisivustojen selaamisen, sinun on järjestyttävä. Tee luettelo tuotteista, jotka haluat ostaa, ja tee tutkimusta löytääksesi parhaan hinnan. Jos ostat säännöllisesti, sinun kannattaa pitää hintakirjaa, jotta tiedät, milloin saat parhaan tarjouksen.

Tarvitset tulostimen ja tulostinpaperia kuponkien tulostamiseen. On myös hyvä järjestää painetut kupongit esimerkiksi kuponkikansion tai minihaitaritiedoston avulla. Kirjekuoret tai Ziploc-pussit voivat myös toimia.

Varmista, että käyt kupongit läpi säännöllisesti ja pääset eroon kaikista vanhentuneista. Useimmat kaupat eivät ota kuponkeja, joiden viimeinen voimassaolopäivä on vanhentunut.

Opi terminologia

Kun alat käyttää kuponkisivustoja ensimmäistä kertaa, saatat kohdata tuntematonta terminologiaa. Kun olet perehtynyt kuponkien kieleen, sinun on helpompi ja nopeampi liikkua kaupoissa ja valita tarjoukset. Tässä on muutamia termejä, jotka todennäköisesti kohtaat, kun aloitat kuponkien käytön.

“Valmistajan kupongit”

Useimmat kupongit ovat joko valmistajan tai kaupan kuponkeja. Kun kupongin yläosassa lukee “valmistajan kuponki”, sen on myöntänyt kyseistä tuotetta valmistava yritys. Jos sinulla on esimerkiksi valmistajan kuponki Cheeriosille, sen on myöntänyt General Mills – muroja valmistava yritys.

Valmistajan kuponkeja voi käyttää missä tahansa kuponkeja hyväksyvässä liikkeessä. Niitä voi käyttää vain kupongissa mainittuihin tuotteisiin, joten muista lukea pieni teksti.

“Tulostettavat valmistajan kupongit”

Tulostettavat valmistajakupongit ovat täsmälleen samat kuin edellä mainitut valmistajan kupongit, vain ne voidaan tulostaa eri verkkosivustoilta. Löydät tulostettavat valmistajan kupongit monilta ilmaisista kuponkisivustoista, joista keskustelemme alla, mutta huomioi aina rajoitukset, kuinka monta niistä voidaan tulostaa.

Tulostettavat valmistajakupongit löytyvät myös suoraan tuotemerkkien verkkosivuilta. Sama kuponki voi tarkistaa useista paikoista.

oletetaan, että tulostettavista valmistajakupongeista voi tehdä kopioita, koska ne on painettu. Näitä tulostettavia kuponkeja seurataan edelleen yksilöllisillä numeroilla ja niillä on lailliset käyttörajoitukset.

“Kauppakupongit”

Jos kupongin yläosassa on sana “kaupan kuponki”, se on tietyn kaupan myöntämä ja sitä voi käyttää vain kyseisessä jälleenmyyjässä.

Myymäläkupongeissa on yleensä liikkeen logo kupongissa ja siinä sanotaan jotain “voidaan käyttää vain [insert store name].” Liikkeen kuponkikäytännöstä riippuen myymäläkuponkeja voidaan usein käyttää yhdessä valmistajan kuponkien kanssa (kuponkien pinoaminen).

“Viimeinen voimassaolopäivät”

Kaikilla kuponkeilla on viimeinen voimassaolopäivä, joka löytyy yleensä yläreunasta. Joissakin kupongeissa se saattaa olla vastuuvapauslauseketekstin lopussa, joten muista lukea kaikki pienet tekstit.

Useimmat kaupat eivät hyväksy vanhentuneita kuponkeja tai kuponkeja, joilla ei ole viimeistä voimassaolopäivää. Tarkista kaikki kupongit huolellisesti ennen niiden käyttöä varmistaaksesi, että ne eivät ole vanhentuneet.

“Vaihtorahat”

Jotkut kuponkisivustot tarjoavat käteispalautusta ostoksesi ennakkoalennuksen sijaan (tai sen lisäksi). Tämä tarjotaan prosenttiosuutena ostoksesi kokonaissummasta ennen veroja ja kuponkien jälkeen.

Käteispalautussumma hyvitetään kuponkisivustolla luomallesi tilille, ja voit valita, kuinka voit vastaanottaa maksun. Jokaisella verkkosivustolla on omat käteispalautussäännönsä, joten muista lukea kaikki tiedot tarkasti, kun kirjaudut sisään ja luot tilin.

“Kassapalautus kaupassa”

Myymälän käteispalautuksella saat takaisin prosenttiosuuden myymäläostoksistasi. Tämä on kokonaissumma ennen veroja ja mahdollisten kuponkien jälkeen.

🔥 Empfohlen:  Yli 50 kysymystä haastattelijalle ohjelmistosuunnittelijan haastattelun lopussa

Suurin ero tämän ja tavallisten käteispalautuskuponkisivustojen välillä on, että sinun on yleensä linkitettävä luottokorttisi online-cashback-portaalin kautta saadaksesi rahasi. Jotkin sivustot edellyttävät, että valitset, missä kaupassa teet ostoksia, ennen kuin pyyhkäiset korttia saadaksesi cashback-summan.

“Kuponkikoodi”

Kuten painetut kupongit, kuponkikoodit antavat sinulle alennuksen ostoksesi kokonaissummasta. Kupongin tulostamisen sijaan saat kuponkikoodin, jonka voit käyttää maksaessasi verkossa.

Useimmilla verkkosivustoilla on kenttä kuponkikoodeille, kun olet kassalla. Syötä kuponkikoodi sille varattuun kenttään ja paina enteriä käyttääksesi sitä ostokseesi. Varmista, että noudatat kaikkia lueteltuja vaatimuksia tai kuponkikoodi ei toimi.

Aiheeseen liittyvä: Parhaat Cash Back -sovellukset ostoksille, joita käytämme säästämään rahaa kaikessa

Parhaat kuponkisivustot, jotka säästävät eniten

Nyt kun terminologia on alhaalla, on aika mennä ostoksille. Saadaksesi parhaat tarjoukset verkko-ostoksistasi, tutustu alla oleviin parhaisiin kuponkisivustoihin. Jokaisella voi olla erilainen tarjous tai kuponkikoodi, jota voit kokeilla seuraavalla ostosmatkallasi.

1. DollarSprout Rewards

Joillakin leireillä paras kuponkisivusto on sellainen, jota sinun ei tarvitse koskaan edes käydä. Voisi sanoa, että olimme tiukasti siinä leirissä, kun kehitimme DollarSprout Rewards – Chromen tai Safarin työpöytäselainlaajennus, joka löytää automaattisesti verkon parhaat kuponkikoodit.

Ei metsästystä, ei hakua, ei käyntiä luonnollisilla kuponkisivustoilla ja miljoonan erilaisen, toimimattoman koodin kokeilemista. Vain automaattinen koodin lisääminen ostoskoriin joka kerta, kun käyt kassalla osallistuvassa jälleenmyyjässä.

Jos löydämme toimivan (ja tarkemmin sanottuna sellaisen, joka säästää eniten rahaa), ilmoitamme sinulle, joten sinun ei tarvitse tehdä jalkatyötä.

Käynnistääksesi voit lisätä säästöjäsi yhdellä useista lisätavoista:

  1. Saat ilmaista rahaa takaisin vähittäiskaupoissa digitaalisten kuponkien lisäksi laajennus löytää – kaksinkertainen kasto voittoon.
  2. Jaa ja ansaitse -ominaisuuden avulla voit ansaita palkkion ystävien tai perheen tekemistä ostoksista.

Digitaaliset kuponki- ja tarjouskoodisäästöt ovat välittömiä, mutta jos ansaitset käteistä takaisin, sinulle maksetaan kuukausi sen jälkeen, kun olet saavuttanut 5 dollarin saldon PayPalin kautta.

2. Swagbucks

Yksi hienoista asioista kuponkisivustoilla, kuten Swagbucks ne antavat sinulle mahdollisuuden säästää useilla eri tavoilla. Voit tulostaa fyysisiä kuponkeja käytettäväksi ruokakaupoissa, apteekeissa, suosikkivaatemerkkiesi myyntipisteissä ja muissa.

Ansaitset 1 Swagbuckin jokaisesta tulostamastasi kupongista. Voit kuitenkin ansaita enemmän, kun lunastat tarjouksia verkossa. Kun keräät Swagbuckeja, voit lunastaa ne lahjakorteiksi suosittuihin liikkeisiin.

Fyysisten kuponkien lisäksi Swagbucks tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada käteistä takaisin, kun teet ostoksia verkossa suosikkijälleenmyyjiltäsi. Muista vain napsauttaa Swagbucks-linkkiä, joka johtaa jälleenmyyjän verkkosivustolle. Portaali tarjoaa myös eksklusiivisia alennuksia ja tarjouksia suurilta jälleenmyyjiltä, ​​joita et löydä muilta kuponkisivustoilta.

Muita tapoja ansaita käteistä takaisin Swagbucksilla ovat pelaaminen, videoiden katsominen, online-kyselyjen tekeminen, lahjakorttien ostaminen ja Swagbucks-hakukoneen käyttö. Uutena käyttäjänä myös sinä saat 10 dollaria Swagbucks-tilin luomisesta.

Aiheeseen liittyvä: Onko Swagbucks sen arvoinen? Tässä on virallinen Swagbucks-arvostelumme

3. Rakuten

Rakuten (entinen Ebates) on loistava vaihtoehto kuponkien käyttämiseen ja käteisen takaisin saamiseen ostoksistasi. Se on täysin ilmaista rekisteröidy Rakuteniin, ja näin saat pääsyn markkinoiden parhaisiin tarjouksiin. Rakuten antaa sinulle usein rahaa takaisin ostoksistasi, jotka teet tämän luettelon muiden kuponkisivustojen kautta tavallisten säästöjesi lisäksi!

Sivusto tarjoaa jopa kätevän Chrome-selainlaajennus joka varoittaa, jos selaamasi sivustolla on käteispalautusmahdollisuus. Yli 2 500 kauppaa tarjoavat käteistä takaisin Rakutenin kautta, mukaan lukien suuret jälleenmyyjät, kuten Amazon ja Walmart.

Suurten juhlapyhien aikaan Rakuten tarjoaa tupla- ja jopa kolminkertaisia ​​käteispalautuserikoistarjouksia valituille jälleenmyyjille. Voit saada missä tahansa 4–12 % käteispalautuksia ja vielä enemmän tupla- ja kolminkertaisten rahanpalautustapahtumien aikana. Voit myös linkittää luottokortin tilisi kautta ja saada käteistä takaisin, kun teet ostoksia myymälässä joissakin suosikkiliikkeissäsi.

Aiheeseen liittyvä: Rakuten Review 2023

4. Capital One Shopping

Capital One Shopping on selainlaajennus, joka ilmoittaa kuluttajille, kun tarjolla on kuponki tai alempi hinta. Sinun tarvitsee vain luoda tili ja ladata Chrome-selainlaajennus. Näin se toimii: jos käyt Amazon.com-sivustolla etsimässä kannettavaa tietokonetta, voit kirjoittaa mallin, ja Capital One Shopping näyttää, löytääkö se jostain muualta halvemmalla.

Jos näet bannerin, jossa lukee “paras hinta”, se tarkoittaa, että Capital One Shopping ei löytänyt parempaa tarjousta muualta, ja voit tehdä ostoksen tietäen, että saat hyvän tarjouksen. Capital One Shoppingin avulla voit myös lisätä tuotteita tarkkailulistallesi ja ilmoittaa sinulle, kun ne tulevat myyntiin. Voit myös käydä suoraan Capital One Shopping -verkkosivustolla nähdäksesi mitä tarjouksia ja erikoistarjouksia tapahtuu juuri nyt.

🔥 Empfohlen:  10 parasta ammattitodistusta vuodelle 2023 (ilmainen ja maksullinen)

Kun teet ostoksia verkossa ja laajennus on aktivoitu, Capital One Shopping kertoo sinulle, onko sinulla kelvollisia kuponkeja johonkin, jota olet kiinnostunut ostamaan, kuten Honey- tai Rakuten-sovelluksissa. Capital One Shoppingin osti verkkopankki Capital One vuonna 2018.

Huomaa: Capital One Shopping korvaa meille, kun saat Capital One Shopping -laajennuksen käyttämällä annettuja linkkejä.

Aiheeseen liittyvä: DollarSproutin Capital One Shopping Review

5. Groupon

Groupon on paras kuponkisivusto saadaksesi tarjouksia ravintoloista, viihteestä, kauneus- ja kylpyläpalveluista sekä muista tapahtumista alueellasi. Se tarjoaa myös alennuksia matkoista, mukaan lukien hotellit, lomapaketit ja jopa matkat suosittuihin kohteisiin ympäri maailmaa. Sen “tavarat” -osiossa on alennettuja tuotteita kaulakoruista matkapuhelimiin.

Paikallisten tarjousten lisäksi Groupon tarjoaa myös kuponkeja tuhansiin liikkeisiin verkossa ja offline-tilassa. Muutamia paikkoja, joista voit löytää alennuksia, ovat Amazon, Blue Apron, The Home Depot, Kohl’s, Walmart ja Target. Kaikkien paikallisten tarjousten ansiosta Groupon on loistava paikka säästää kuukausittaisessa viihdebudjetissasi.

6. Elävä sosiaalinen

Samanlainen kuin Groupon, Elävä sosiaalinen tarjoaa monia erilaisia ​​tapoja säästää ja saada parhaan mahdollisen rahan.

Sivusto sisältää alennuksia ja kuponkeja paikallisille yrityksille. Se on loistava paikka etsiä, jos asut kaupungissa, mutta pienemmille kaupungeille ja maaseudulle ei ole paljon tarjolla. Suosittuja säästökategorioita ovat aktiviteetit, ruoka ja juoma, kauneus ja kylpylät, kodin tavarat ja lasten tavarat.

7. Amazon-kupongit

Monet Amazonia käyttävät ihmiset eivät edes ymmärrä sivuston tarjouksia tonnia kuponkeja omille tuotteilleen. Nämä ovat usein valmistajan kuponkeja, joita voit käyttää suoraan seuraavaan ostoksesi napin painalluksella ennen tuotteen lisäämistä ostoskoriin. Löydät kuponkeja kaikelle parranajovoiteesta muroihin.

Yksi huomioitava asia on, että löytämiäsi kuponkeja voidaan käyttää vain Amazonin kautta tehtyihin ostoihin. Lisäksi jotkut kupongit ovat vain Prime-jäsenten saatavilla. Jos teet säännöllisesti ostoksia Amazonissa, Amazon Coupons on paikka, jonka haluat ehdottomasti lisätä kirjanmerkkeihin.

8. DontPayFull

DontPayFull’s tehtävä on sen nimessä – auttaa sinua maksamaan vähemmän ja säästämään enemmän.

Sen sivustolla on yli 10 miljoonaa tarjousta yli 120 000 liikkeestä. Löydät DontPayFullin tarjouksia käymällä sen sivustolla ja kirjoittamalla etsimäsi tuotemerkin tai tarjouksen nimi. Jos sinulla ei ole mielessäsi tiettyä tuotemerkkiä tai tarjousta, voit selata sen sijaan luokkien mukaan.

Kun löydät haluamasi tarjouksen, napsauta “hae tarjous” -painiketta lunastaaksesi tarjouksen. Sinut ohjataan jälleenmyyjän verkkosivustolle, jossa voit tehdä ostoksia. Kun olet valmis maksamaan, tarjous lisätään automaattisesti ostoskoriisi.

DontPayFull-blogissa on myös vinkkejä säästämiseen kaikesta matkustamisesta ja viihteestä ruokaan ja muotiin.

Jos kupongit ja tarjoukset toimitetaan suoraan postilaatikkoosi, harkitse ilmaisen DontPayFull-tilin luomista.

9. Coupons.com

Mitä tulee kuponkisivustoihin, Coupons.com on yksi parhaista. Tämä sivusto tarjoaa laajan valikoiman digitaalisia kuponkeja suosituille online- ja kivijalkakauppiaille. Kupongit päivitetään kuukausittain, joten muista tarkistaa uudet alennukset jokaisen kuukauden alussa.

Kun käytät sivustoa ensimmäisen kerran, se kysyy postinumeroasi löytääkseen alueesi tarjoukset. Voit tulostaa kuponkeja käytettäväksi ruokakaupoissa, apteekeissa ja tavaroiden vähittäiskaupoissa. Tai halutessasi voit linkittää tiliisi luotto- tai maksukortin saadaksesi käteistä takaisin jokapäiväisistä ostoksista.

10. Save.com

Save.com on yksi suurimmista online-kuponkisivustoista, joista löydät kuponkikoodeja ja tarjouksia suosikkijälleenmyyjiltäsi. Kotisivulla on päivän trendikkäitä tarjouksia, mutta jos katsot yläosan navigointipaneelia, löydät useita muita säästövaihtoehtoja.

Perinteisten kuponkien lisäksi muita säästämiskeinoja ovat käteisen takaisin saaminen tai alennus lahjakortteja ostettaessa. Viimeaikaisiin lahjakorttitarjouksiin kuuluivat Lowes, Starbucks ja Sephora. Save tarjoaa myös RxSaver-vaihtoehdon, jonka avulla voit vertailla hintoja ja säästää rahaa apteekissa.

11. SmartSource

SmartSource on toinen merkki, jonka saatat tunnistaa sunnuntaisanomalehtiliitteistäsi.

Useimmista sunnuntailehdistä löytyvien paperikuponkien lisäksi yrityksellä on myös verkkosivusto, josta voit tulostaa monia samoja tarjouksia. Tästä voi olla hyötyä, jos yrität saada lisää kopioita lehdestä löytämästäsi fyysisestä kupongista.

Kun siirryt sivustolle, huomaat, että se tarjoaa vain tulostettavia kuponkeja. Se on kuitenkin hyvin muotoiltu ja puhdas, joten tarvitsemasi kupongit on helppo löytää. Saatavilla on myös kuponkisovellus, jonka voit ladata puhelimeesi, joten sinulla on aina pääsy tarjouksiin liikkeellä ollessasi.

12. Savings.com

Tämä sivusto auttaa sinua säästämään rahaa kaikesta päivittäistavaroista piilolinsseihin ja jopa lentoihin. Päällä Savings.comlöydät sekä tulostettavat että online-kupongit suosittuihin tuotteisiin ja vähittäismyyntipisteisiin.

Lisäksi sivusto tarjoaa paikallisia tarjouksia, jotka ovat samanlaisia ​​kuin Groupon. Löydät myös myyntikiertokirjeitä alueesi suurille jälleenmyyjille, mukaan lukien päivittäistavarakaupat ja tavaratalot, joita todennäköisesti jo käytät. Kaikkien myyntimainosten pitäminen yhdessä paikassa on erityisen hyödyllistä, kun suunnittelet ruokaostoksiasi viikolle.

🔥 Empfohlen:  Mercarin myydyimmät tuotteet vuonna 2023

Aiheeseen liittyvä: Miten löytää halpoja lentoja ja säästää seuraavalla matkallasi

13. SlickDeals

Yksi ainutlaatuisista asioista, jotka tekevät SlickDeals Yhteisön painotus on hieman erilainen kuin muut kuponkisivustot. Sivuston toimituksen kuratoimien tarjousten lisäksi voit löytää jäsenlähteitä verkosta.

Uusimmat löydöt on listattu etusivulla. Voit myös tarkistaa foorumeilta nykyiset kuumat tarjoukset ja ilmaistarjoukset. Siellä on jopa osio parhaan hinnan saamisesta seuraavalla lomallasi. Jos etsit tiettyä tuotetta, siirry “auta minua löytämään sopimus” -foorumin ketjuun, ja jäsenet auttavat mielellään löytämään parhaan hinnan.

14. The Krazy Coupon Lady

Jos olet uusi kuponkien käytössä, siirry sivulle Krazy kuponkirouva Sivusto, jossa on asiantuntijakupongivinkkejä tulostettavien ja online-kuponkien lisäksi. Sivusto tarjoaa myös viikoittaisia ​​kauppojen tarjouskohtauksia, jotka voivat olla erityisen hyödyllisiä, kun aloitat kuponkien.

Sopivat tarjoukset ovat hyödyllisiä oppaita myynnin ja kuponkien parhaaseen yhdistelmään tietylle myymälälle. Jos liikkeessä on esimerkiksi myynnissä General Mills -muroja, kyseisen kaupan kuponkihaku näyttää, mitä saatavilla olevia kuponkeja voidaan käyttää myynnin yhteydessä. Kupongissa on yleensä jopa linkki, jotta voit tulostaa sen.

15. Tada

Tada toimii samalla tavalla kuin Rakuten, jolloin saat rahat takaisin verkkokaupoista. Sinun on rekisteröitävä ilmainen tili, jotta voit tarkistaa sen tarjoamat tarjoukset. Saadaksesi rahat takaisin, kirjaudu sisään ja napsauta Tada-verkkosivuston kautta sen myymälän linkkiä, jossa aiot tehdä ostoksia.

Sivusto tarjoaa online-kuponkeja ja alennuksia, jotka voidaan yhdistää käteispalautustarjouksiin. Se on loistava tapa tuplata säästösi ilman paljon vaivaa. Toinen tapa ansaita rahaa takaisin on ottaminen maksulliset online-kyselyt, joita päivitetään päivittäin. Kun olet kerännyt 20 dollaria, voit lunastaa ne joko PayPalin, shekin tai Amazon-lahjakortin kautta.

16. Hip2Save

Suuren kuponkitietokannan lisäksi Hip2Save tarjoaa kuumia tarjouksia kaikesta vauvatuotteista koti- ja ravintolasäästöihin. Siellä on myös ilmaislahjat-osio, joka on loistava resurssi ilmaisten tuotteiden, kirjojen, ruoan ja paljon muun hankkimiseen.

Sivustolla luetellaan tuotealennukset, myymälöiden tarjoukset ja myyntitapahtumat. Löydät myös reseptejä, askartelu- ja tee-se-itse-projekti-ideoita sekä vinkkejä budjetointiin, ruoanlaittoon, perheeseen, kotiin ja puutarhanhoitoon ja paljon muuta.

17. Bradin tarjoukset

Bradin tarjoukset tarjoaa uusimmat tarjoukset useilta suosituilta jälleenmyyjiltä. Sivuston kotisivulla on Editor’s Pick -osio, joka tarjoaa käsin valitut tarjoukset sivuston editorista. Voit selata kupongit-osiosta yksittäisten jälleenmyyjien alennuksia.

Sivusto tarjoaa myös ostosoppaita suosituista ja kausiluonteisista tuotteista, mukaan lukien alennukset teknologiasta ja tarjoukset alle 25 dollaria. Jos etsit vinkkejä rahan säästämiseen ja parasta ajankohtaa tiettyjen tuotteiden ostamiseen, katso uusimmat tiedot säästää rahaa -osiosta.

18. eCoupon.io

eCoupon.io näyttää sivustollaan luettelon kuponkeista, jotka koskevat esimerkiksi aurinkolaseja, American Eagle -vaatteita ja piilolinssejä. eCoupon.io:ta voi käyttää kahdella tavalla. Ensin vierailet verkkosivustolla ja näet uusimmat kupongit napsauttamalla “Kupongit” yläreunassa.

Voit myös etsiä tiettyjä tuotteita napsauttamalla Tuotteet-välilehteä. Jos olet esimerkiksi kiinnostunut ostamaan kuulokkeita, voit etsiä sanalla “kuulokkeet” ja katsoa, ​​mitä tarjouksia tulee.

Aiheeseen liittyvä: 16 parasta sovellusta, jotka auttavat sinua saavuttamaan säästötavoitteesi

Valmiina, valmiina, säästä!

Jos haluat säästää rahaa, on monia erilaisia ​​kuponkisivustoja, jotka auttavat sinua löytämään parhaat tarjoukset. Ennen seuraavaa ostosmatkaasi tutustu joihinkin tämän luettelon ilmaisiin kuponkisivustoihin löytääksesi alennuksia ja kuponkeja, joita voit käyttää ostokseesi.

Kun löydät monia erilaisia ​​tapoja säästää rahaa ja saada käteistä takaisin, siitä tulee toinen luonto. Älä unohda etsiä kuponkikoodia ennen kuin teet ostoksia verkossa. Jos haluat tehdä ostoksia myymälässä, tutustu kuponkisivustoihin, jotka tarjoavat tulostettavia kuponkeja.

Yksi parhaista tavoista säästää rahaa verkossa on yhdistää alennus kuponkiin ja käydä läpi käteispalautusportaali, kuten Rakuten. Tämä voi auttaa sinua maksimoimaan säästösi. Tulet hämmästymään, kuinka helppoa voi olla säästää rahaa ja saada parempi tarjous.