Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

18 parasta rahamarkkinatiliä (vuoden 2023 parhaat hinnat)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 18 parasta rahamarkkinatiliä (vuoden 2023 parhaat hinnat)

Hae verkossa muutamassa minuutissa parhailla rahamarkkinatileillä:

Oi, tulet rakastamaan tätä parhaista rahamarkkinoiden tileistä.

Jos haluat ansaita enemmän korkoa säästöillesi, a rahamarkkinatili kannattaa harkita.

Rahamarkkinatilit toimivat samalla tavalla kuin säästötilit, ja voit avata sellaisen useimmissa pankeissa. Parhaat hinnat löytyvät kuitenkin verkkopankeista.

Rahamarkkinatili voi olla erinomainen paikka käteisen, hätärahaston, osan asunnon käsirahasta tai minkä tahansa muun merkittävän rahasumman säilyttämiseen.

Parhailla rahamarkkinoilla on vahvat korot ja alhaiset maksut, jotka auttavat sinua kasvattamaan pankkisaldoasi.

Mitkä ovat siis parhaat rahamarkkinatilit hankittava?

Parhaat rahamarkkinatilit

Tässä ne ovat parhaat rahamarkkinatilit, jotka voit avata.

1. UFB Direct – 4,81 % APY (meidän valintamme)

UFB Direct on verkkopankki, jolla on erinomainen maine parhaiden säästö- ja rahamarkkinakorkojen tarjoajana.

Ei kuukausittaisia ​​ylläpitomaksuja 5 000,00 dollarin saldolla, muuten maksu on 10,00 dollaria kuukaudessa. Tämä pankki tarjoaa 4,81 % APY:n tileilleen eikä vaadi vähimmäissaldoa.

Se on historiallisesti tunnettu säästö- ja rahamarkkinatilien korkeista koroista, joten se on loistava pankki kumppaniksi, jos sinulla on korkeat säästötavoitteet. Vaikka sinulla olisi yli 100 000 dollaria plus – ansaitset silti tämän korkean koron.

Jos kuitenkin etsit sekkitiliä tai CD-levyä, UFB Direct ei ole oikea rahoituslaitos sinulle, koska ne eivät tarjoa näitä tilejä.

Kaiken kaikkiaan useimmat ihmiset voisivat kasvattaa varojaan sen 5,02 %:n APY:n ja alhaisista kuukausittaisista ylläpitomaksuista. Katso nykyiset hinnat täältä UFB Directistä.

Korkeimmat saatavilla olevat hinnat

UFB:n ensisijaiset rahamarkkinat

5.0

 • Ansaitse 4,81 % APY:tä.
 • Ei kuukausittaisia ​​ylläpitomaksuja 5 000,00 dollarin saldolla, muuten maksu on 10,00 dollaria kuukaudessa.
 • Käytä varojasi 24/7 helppokäyttöisten digitaalisten pankkityökalujen avulla.
 • Nauti mielenrauhasta FDIC-vakuutuksella.

Avaa tili

2. Quontic – 4,75 % APY

Quontic Bank tarjoaa sinulle mahdollisuuden kerätä APY:tä, joka on yli 10 kertaa korkeampi kuin maan keskiarvo.

Go Banking Rates nimesi Quonticin yhdeksi vuoden 2022 parhaista rahamarkkinatileistä. Tämä johtuu ensisijaisesti siitä, että sinua ei koskaan veloiteta tilisi ylläpidosta tai yliluonnostamisesta. Lisäksi voit avata tilin verkossa vain 3 minuutissa ja vain 100 dollarin avaustalletuksella.

Rahasi on FDIC-vakuutettu lain sallimiin enimmäisrajoihin ja sisältää edistyneen turvavalvonnan.

Quontic Money Market -tili

4.0

Tämä Quonticin rahamarkkinatili tarjoaa APY:n yli 10 kertaa kansalliseen keskiarvoon verrattuna. Tämän hyödyntämiseksi voit avata tilin vähintään 100 dollarin talletuksella. On kuitenkin tärkeää huomata, että tilitysjaksoa kohden on 6 siirtoa ja nostoa. Tilin APY ansaitaan päivittäisestä saldosta, joten se on vaivaton tapa kasvattaa rahaa.

Avaa tili

3. Lemmata – 4,55 % APY

Lemmata Savings Bank tarjoaa ensimmäisen digitaalisen pankkikokemuksen, jonka juuret ovat kilpailukykyiset säästämistuotteet, jotka auttavat sinua matkallasi kohti taloudellista kasvua ja voimaantumista.

Lemmata-nimi on saanut inspiraationsa käsitteestä “lemma”, joka kuvaa suuren ongelman tai haasteen ratkaisemista jakamalla se ensin pienempiin osa-alueisiin, mikä toistaa kuinka rahatavoitteidesi saavuttaminen sisältää monia vaiheita matkan varrella.

Täältä voit saada 4,55 % APY Money Market -talletustilin, joka on 16,9 kertaa maan keskimääräinen APY.

Kasvata varojasi ilman kuluja, 1 dollarin vähimmäistalletusta ja 24/7 online-pääsyä varoihin. Lemmata antaa takaisin hyväntekeväisyyslahjoituksina, kun säästät.

Lemmata Säästöpankki

5.0

 • Ei maksuja. 1 dollarin minimitalletus. 24/7 online-pääsy varoihin.
 • Lemmata antaa takaisin hyväntekeväisyyslahjoituksina, kun säästät.
 • Talletukset on FDIC-vakuutettu California Bank of Commercen kautta.

Avaa tili

4. mph Pankki – 4,70 % APY

mph Bankin korkotaso on yksi korkeimmista rahamarkkinatileistä, ja mph Bank tarkoittaa “Make People Happy”. Voit ansaita jopa 4,70 % APY:n avaamalla tilin vain 1 dollarilla.

Et maksa kuukausimaksuja tai vähimmäissaldovaatimuksia tämän FDIC-vakuutetun pankin kautta.

5. American First Credit Union – 4,90 % APY

American First CU Money Market Account on loistava luottoyhdistys, jota kannattaa harkita, jos etsit paikkaa säästöjesi säilytykseen!

🔥 Empfohlen:  5 parasta Luxemburgin VPN:ää vuonna 2023 (ilmaiset ja maksulliset palvelimet)

American First Credit Union on 4,90 % APY:llä yksi parhaista pankeista, joka tarjoaa korkean koron rahamarkkinatileilleen. Tämä valtakunnallinen luottoliitto vaatii vain, että teet 1 dollarin aloitustalletuksen.

6. Ponce Bank – 5,05 % APY

5,05 %:n APY-korolla Ponce Bankin High Yield Money Market -tilillä ei ole vähimmäissaldovaatimuksia tai tasoja. Tarvitset vain 1 dollarin tilin avaamiseen.

Raisen tarjoaa tämän tilin, jonka avulla voit hallita useiden FDIC-vakuutettujen pankkien säästötuotteita yhdessä paikassa verkkoalustan avulla. Sinulla on kuitenkin oltava yhdistetty pankkitili, jotta voit vastaanottaa rahaa.

7. US Bank – jopa 4,25 % APY

US Bank, joka perustettiin vuonna 1863 ja jonka pääkonttori on Minneapolisissa, MN, tarjoaa US Bank Elite Money Market -tilin, jota voidaan käyttää 26 osavaltiossa kaikkialla Yhdysvalloissa.

US Bank Elite Money Market Savings Account -tilillä on porrastetut korot, jotka maksavat enemmän korkeammista saldoista. US Bankin rahamarkkinat tarjoavat jopa 4,25 %:n APY:n yli 25 000 dollarin saldoille.

Kokemus pankkitoiminnasta käteväksi US Bankin avulla. Nauti vaivattomasta ja nopeasta hakuprosessista verkossa, jotta pääset alkuun taloudellisella matkallasi. Lisäksi sen huippuluokan US Bank Mobile App -sovelluksella voit pankkia milloin tahansa ja missä tahansa, aivan sormiesi ulottuvilla.

Aiheeseen liittyvä: Yhdysvaltain pankkien tarjoukset ja bonukset

8. SkyOne Federal Credit Union – 3,75 % APY

SkyOne Federal Credit Union on perustettu yli seitsemän vuosikymmentä, ja se laajentaa nyt kattavuuttaan tarjoamalla kilpailukykyisempiä verkkotuotteita. Tällä hetkellä heillä on yksi korkeimmista saatavilla olevista rahamarkkinoiden koroista.

3,75 %:n APY-korolla Skyone Federal Credit Union vaatii vain 1 dollarin vähimmäistalletuksen rahamarkkinatililleen. Tämä pankki on toiminut yli 70 vuotta ja on FDIC-vakuutettu NCUA:n kautta. Kuukausimaksuja tai vähimmäissaldovaatimuksia ei ole.

9. CIT Bank – 1,55 % APY

CIT Bank pyrkii olemaan sinun verkkopankkiratkaisusi. Vaikka heillä ei ole paikallisia konttoreita, joihin voit kävellä, he tarjoavat helposti avattavia tilejä alhaisilla avaustalletusvaatimuksilla. CIT Bank sopii erinomaisesti ihmisille, jotka pitävät puhelimen tai tietokoneen kätevyydestä pankkitapahtumien tekemiseen. Voit käyttää heidän tilejään lähes mistä tahansa 24 tuntia vuorokaudessa.

CIT Bank Money Market Account tarjoaa 1,55 % APY-koron rahamarkkinatileilleen, joiden avaaminen vaatii 100 dollaria. CIT Bank Money Market -tilillä maksat melkoisen määrän transaktiomaksuja, mutta yritys tarjoaa uusille asiakkaille CIT-pankkialennuksia, jotka tekevät siitä kannattavan.

CIT-rahamarkkinatili

4.5

Koe kätevä ja turvallinen täysin digitaalinen tapa kasvaa ja käyttää rahaa. Ansaitse kilpailukykyinen korko. Maksa ihmiset ja laskut helposti ilman kuukausimaksuja.

Avaa tili

Muut rahamarkkinatilit

Kunniamainintoja ovat mm.

10. Patriot Bank – 5,02 % APY

Patriot Bank on johtava yhteisö- ja liikepankki, jonka pääkonttori on Stamford, CT ja jolla on sivukonttorit Connecticutin Fairfieldin ja New Havenin kreivikunnissa sekä Scarsdalessa, New Yorkissa.

Patriot Bank tarjoaa 5,02 % APY:n korkeatuottoisen MMDA:n, joka on 15,6 kertaa korkeampi kuin maan keskiarvo.

He tarjoavat myös taloudellisia ratkaisuja, jotka auttavat sinua tekemään enemmän sitä, mitä rakastat. FDIC vakuutettu. Ei maksuja.

11. Axos Money Market – 0,25 % APY

Vuonna 2000 perustettu Axos Bank tarjoaa Money Market -tilinsä henkilöille, joilla on vähintään 1 000 dollaria tilin avaamiseen. Pidä tilisi saldo yli 1 000 dollaria välttääksesi 8 dollarin palvelumaksun. Axos antaa sinun kirjoittaa shekkejä Money Market -tililtään, eikä vähimmäissaldoa tai kuukausittaisia ​​ylläpitomaksuja ole.

0,25 % APY-korolla Axos on FDIC-vakuutettu suojaamaan sijoituksesi.

12. pystypankkitoiminta – 0,10 % APY

Jos sinulla on 250 dollarin säästöjä, voit avataableBanking Money Marketin. Sinun tarvitsee vain säilyttää 0,01 dollarin tilin saldo säilyttääksesi tilisi ja voit käyttää sitä helposti älypuhelimellasi. Tämä rahamarkkinatili tarjoaa 0,10 % APY-koron, mutta sisältää paljon transaktiomaksuja, jotka perustuvat henkilökohtaiseen toimintaasi.

🔥 Empfohlen:  5 parasta julkaisijoiden mainosverkostoa vuonna 2023

13. Barclays Pankki – 4,0 % APY

Nauti 3,60 % APY-korosta ilman Barclays Bankin vähimmäissaldoa tai kuukausimaksuja.

14. Capital One 360 – 3,40 % APY

Avaa Performance Savings -tili hyödyntääksesi Capital One 360:n tarjoamaa 3,40 % APY:tä. Tämä tili sisältää myös Capital One -tarjouksia uusille asiakkaille, mukaan lukien nolla kuukausimaksua eikä vähimmäissaldoa vaadita.

15. Tutustu pankkiin – 3,45 % APY

Discover tarjoaa kaksi erilaista korkoa tilisi saldon perusteella. Saat vain 3,40 % APY:n korkoa alle 100 000 dollarin saldoista, mutta jos ylität tämän summan, ansaitset 3,45 % APY:tä. Tarvitset vähintään 2 500 dollaria avataksesi rahamarkkinatilin Discoverissa.

Discover Bankin rahamarkkinatiliin ei liity maksuja. Sinulla on myös pääsy laajaan pankkiautomaattiverkkoon.

16. Ensimmäinen Internet – 3,56 % APY

Voit käyttää 3,56 %:n APY-korkoa First Internetin rahamarkkinatilin porrastetun rakenteen kautta. Rahasi ovat FDIC-vakuutettuja ja tarvitset vain 100 dollaria tilin avaamiseen. Tilin vähimmäissaldo, joka sinun on vältettävä 5 dollarin kuukausittaisen ylläpitomaksun välttämiseksi, on 4 000 dollaria. First Internetissä on myös mobiilisovellus, ja se palauttaa pankkiautomaattimaksusi jopa 10 dollaria kuukaudessa.

17. Marcus – 3,75 % APY

Hyödynnä Goldman Sachsin verkkopankin Marcuksen 3,75 % APY-korko. Tällä tilillä et koskaan maksa tapahtumamaksuja tai sinua pidetä vähimmäistalletussummassa.

18. Sallie Mae – 3,80 % APY

Sallie Maen rahamarkkinatili ansaitsee 3,80 % APY saldostasi. Tämä tili voi olla hyödyllinen, jos sinulla on opintolainoja myös Sallie Maen kautta. Rahasi ovat FDIC-vakuutettuja, ja vaikka transaktiomaksuja saatetaan periä, et maksa kuukausittaisia ​​ylläpitomaksuja etkä täytä vähimmäissaldovaatimuksia.

Mikä on rahamarkkinatili

Rahamarkkinatilien avulla saat paremman koron säästöillesi. Nämä tilit toimivat samalla tavalla kuin säästötilit, ja ne ovat saatavilla useimmissa pankeissa. Kuten säästötilit, ne ovat yleensä vakuuttaneet FDIC:ltä tai NCUA:lta 250 000 dollariin asti. Lisäetuja ovat mahdollisuus pankkikorttiin ja/tai shekkien kirjoittamiseen.

Pohjimmiltaan rahamarkkinatilit ovat yhdistelmä etuja sisältävästä sekkitilistä ja korkeakorkoisesta säästötilistä, jotka kaikki on yhdistetty yhdeksi. Kun avaat rahamarkkinatilin, voit hyödyntää korkeampaa korkoa säästöjesi kasvattamiseen.

Sinun ei tarvitse huolehtia markkinatrendeistä ja riskien ottamisesta, kun avaat rahamarkkinatilin. Sen sijaan rahasi ovat tililläsi ja keräävät korkoa vuosien kuluessa. Voit ottaa sen pois milloin tahansa ja tehdä sillä mitä haluat.

Säästötileihin verrattuna rahamarkkinatilillä on kuitenkin enintään 6 nostoa kuukaudessa. Sinulla voi myös olla rajoitus sille, kuinka monta shekkiä voit kirjoittaa ja tehdä siirtoja, riippuen siitä, missä avaat rahamarkkinatilisi. Useimmat pankit, luotto-osuudet ja sijoitusyritykset tarjoavat rahamarkkinatilejä asiakkailleen.

CD-levyihin verrattuna rahamarkkinatilien likviditeetti on korkeampi. Vaikka CD-levyillä voi olla korkeampi korko, sinun on pidettävä rahasi lukittuna 5-10 vuotta ja maksat sakkomaksun lunastamisesta ennen vanhentumispäivää. Mutta jos CD-levyt ovat aina FDIC-vakuutettuja, saatat kohdata rahamarkkinatilin, jota ei ole.

Mitä etsiä rahamarkkinatililtä

Kaikkia rahamarkkinatilejä ei luotu tasa-arvoisiksi. Tässä on muutamia ominaisuuksia, joita sinun kannattaa pitää silmällä, kun harkitset rahamarkkinatilejä:

 • Korot: Pankit voivat mainostaa tappavaa korkoa, mutta ole varovainen lukeaksesi pienellä tekstillä. Nämä johdantohinnat eivät kestä kauan ja tyypillisesti väistyvät alhaisemmille jatkuville korkoille. Sinun tulisi myös tutkia kiinnostustasoja, joista voi tulla nopeasti monimutkaisia.
 • Maksut: Näitä ovat kuukausittaiset ylläpitomaksut, vähimmäissaldomaksut, siirtomaksut jne.
 • Vähimmäissaldot: Tilin avaamiseen vaadittava saldo ei ole sama kuin tilin perustamisen jälkeen vaadittava saldo. Pidä silmällä näitä numeroita, jotta vältytään näkymättömiltä maksuilta, jos tililläsi on vähemmän kuin vaaditaan.
 • Rajoitukset: Useimmat rahamarkkinatilit rajoittuvat kuuteen lähtevään siirtoon, mutta tarkista rahoituslaitokseltasi, mikä niiden käytäntö on.
 • Edut: Pankit tarjoavat erityisiä etuja erottuakseen kilpailijoistaan. Näitä ovat kyky kirjoittaa shekkejä tililtäsi, vastaava debit-kortti, pankkiautomaattimaksujen hyvitys tai verkkotyökalut.

Olet ehkä kuullut eläkkeelle jäävistä rahamarkkinatileistä. Nämä tilit tarjoavat sinulle veroetuja, jos yhdistät ne IRA:n kanssa, ja ne voivat olla hyvä likviditeetti hätätilanteessa. Kysy pankiltasi, tarjoavatko he tämäntyyppisiä rahamarkkinatilejä, jos olet kiinnostunut sellaisen perustamisesta.

🔥 Empfohlen:  Digitaalisen tuotteiden myynnin haasteet ja voittostrategiat

Monet suuret pankit tarjoavat perinteisiä rahamarkkinatilejä, mutta voit löytää myös rahamarkkinatilejä vain verkossa toimivilta rahoituslaitoksilta. Jos huomaat, että rahasi ylittävät FDIC-vakuutetut rajat uudelle rahamarkkinatilillesi, harkitse varallisuutesi jakamista useille tileille parhaan suojan saavuttamiseksi.

Kuinka avata rahamarkkinatili

Rahamarkkinatilin avaaminen ei eroa paljoakaan sekki- tai säästötilin avaamisesta, vaikka tietyt seikat vaihtelevatkin hieman. Katsotaanpa tarkemmin, kuinka voit avata rahamarkkinatilin tänään.

 1. Etsi luotettavien pankkien rahamarkkinakorkoja. Jos et ole varma, mitä pankkeja kannattaa harkita, tutustu alla olevaan luetteloomme. Meillä on yli tusina luetteloa, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun rahamarkkinatilin kanssa.
 2. Kun olet valinnut rahoituslaitoksen, on aika täyttää hakemus. Sovellus vaihtelee pankeittain, mutta sisältää joitain samoja perustietoja. Esimerkkejä ovat henkilöllisyystodistuksesi (kuten ajokortti), syntymätodistus, sosiaaliturvatunnus, puhelinnumerosi ja/tai osoitteesi. Voit yleensä täyttää hakemuksen verkossa tai henkilökohtaisesti, ellei valitsemasi rahoituslaitos toisin ilmoita.
 3. Tilin rahoittaminen tulee seuraavaksi. Tämä on yleistä useimmille rahamarkkinatileille, mutta ei aina välttämätöntä. Jos haet verkossa, sinun on todennäköisesti tehtävä sähköinen siirto. Voit kuitenkin maksaa myös käteisellä tai sekillä, jos avaat rahamarkkinatilin henkilökohtaisesti.
 4. Rahamarkkinatilin ehdoista riippuen saatat joutua luomaan pankki- ja/tai suoratalletuksen kirjautumisprosessin viimeistelemiseksi. Linkitä tilisi tarpeen mukaan ja sinun tulee olla valmis käyttämään rahamarkkinatiliäsi haluamallasi tavalla.

Nyt kun tiedät kuinka avata rahamarkkinatili, katsotaanpa muutamia, joita haluat hyödyntää saadaksesi parhaan mahdollisen koron. Vaikka muut edut voivat varmasti auttaa tasoittamaan alemman koron, on hyvä idea etsiä rahamarkkinatilejä, jotka tarjoavat korkean koron alusta alkaen.

UKK

Millä pankeilla on korkeimmat korot rahamarkkinatileillä?

UFB Direct, Ponce Bank ja mph Bank tarjoavat kaikki tiliomistajilleen vähintään 3 prosentin koron.

Kumpi on parempi, rahamarkkinatilit vai korkeatuottoiset säästötilit?

Rahamarkkinatilit tarjoavat yleensä paremman koron kuin korkeatuottoiset säästötilit. Samaan aikaan sinulle paras valinta riippuu siitä, mitä aiot tehdä tililläsi ja mitkä ovat taloudelliset tavoitteesi.

Mitkä ovat rahamarkkinatilin haitat?

Rahamarkkinatilit eivät aina ole FDIC-vakuutettuja, ja useimmat pankit rajoittavat kuukausittain tekemiesi maksutapahtumien määrää. Lisäksi rahamarkkinatilit eivät ole parhaita mahdollisia suurten korkomäärien ansaitsemiseen tai varallisuuden kasvattamiseen.

Ota kaikki irti säästöistäsi rahamarkkinatileillä

Nyt kun olemme näyttäneet sinulle ehdokkaamme parhaille rahamarkkinatileille, toivottavasti ymmärrät, mitä ominaisuuksia sinun tulee etsiä, kun päätät niiden välillä.

Nämä ominaisuudet voivat tehdä tai rikkoa rahamarkkinatilin, varsinkin jos etsit jotain erityistä.

Toivomme, että tämä rahamarkkinatilejä käsittelevä artikkeli on ollut sinulle hyödyllinen. Nämä tilit voivat olla loistava tapa ansaita enemmän korkoa säästöille kuin jopa korkeatuottoiset säästötilit.

Lisäksi sinulla on pääsy kunkin rahoituslaitoksen ainutlaatuisiin ominaisuuksiin pankkipaikan mukaan. Oikealla lähestymistavalla rahamarkkinatilit voivat täydentää salkun vankkaa sijoitusstrategiaa varten.