Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

18 taloudellista tavoitetta, jotka asetetaan ja saavutetaan tänä vuonna

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 18 taloudellista tavoitetta, jotka asetetaan ja saavutetaan tänä vuonna

Taloudellisten tavoitteiden saavuttaminen vaatii enemmän kuin vain onnea.

Se vaatii kurinalaisuutta, omistautumista ja toistuvia uhrauksia. Se tarkoittaa lyhyen ja pitkän aikavälin taloudellisten tavoitteiden asettamista ja niiden toteuttamista. Valitettavasti nämä ovat asioita, joiden kanssa suurin osa amerikkalaisista näyttää kamppailevan.

Tutkimukset kuitenkin viittaavat siihen, että pelkkä taloudellisten tavoitteiden luettelon kirjoittaminen saa ihmisen saavuttamaan ne 42 % todennäköisemmin.[1]

Vaikka jotkut ihmiset voittavat lotossa tai tekevät suuren ratkaisun, on todennäköistä, että tämä henkilö ei ole sinä. Älä odota, että taloudellinen menestys iskee. Asunnon hankkiminen, lasten korkeakouluopetus ja lopulta eläkkeelle jääminen on todennäköisesti sinun vastuullasi.

Lucius Senecan lainaus on yhtä totta nykyään kuin se oli muinaisessa Roomassa: “Onni on valmistelutapaamismahdollisuus.” Se tarkoittaa, että jokainen on vastuussa oman omaisuutensa luomisesta.

Menestysmahdollisuudet ovat todennäköisemmin niillä, joilla on selkeä taloudellinen tiekartta ja jotka asettavat realistiset taloudelliset tavoitteet.

18 älykästä henkilökohtaisen talouden tavoitetta tänä vuonna

Tarkastele seuraavia esimerkkejä henkilökohtaisista taloudellisista tavoitteista riippumatta siitä, onko tavoitteena saada henkilökohtainen talous takaisin kuriin tai säästää enemmän rahaa. Monet näistä voidaan aloittaa heti.

1. Rakenna hätärahasto.

Rahatavoite ei ole minkään arvoinen, ellet ensin varaa varoja hätätilanteessa. Koska on mahdotonta tietää, mitä elämä tuo tullessaan, pidä vähän ylimääräistä piilossa koko ajan.

Certified Money Coach Megan Robinsonin mukaan hätärahasto on “säästötili, joka on varattu erityisesti niitä “varmuuden vuoksi” -tilanteita varten.

Useimmat asiantuntijat suosittelevat vähintään kolmen kuukauden asumiskulujen pitämistä erillään korkeakorkoinen säästötili verkossa – lisää, jos mahdollista. Älä anna odottamattomien kulujen pilata muuten terveitä taloudellisia näkymiä.

2. Paranna alhaista luottotietoa.

Yksi tämän taloudellisten tavoitteiden luettelon suosituimmista kohteista on parantaa alhaista luottopistettä. Se ei ole niin vaikeaa kuin miltä se saattaa kuulostaa – mutta se on pitkän aikavälin taloudellinen tavoite, joka vie jonkin aikaa.

Ensimmäinen, tarkista luottotietosi ilmaiseksi. Kun tiedät, missä olet ja mikä vaikuttaa luottopisteeseesi, voit jatkaa parantaa sitä.

Nämä neljä asiaa voivat auttaa nostamaan luottopisteitä nopeasti:

 1. Maksa pois luottokortti- tai lainasaldo vähentääksesi käyttöastetta (UR)
 2. Pyydä rajan korotusta – ironista kyllä, tämä voi myös vähentää UR:a
 3. Korjaa raporttivirheet – FTC:n mukaan lähes 20 % luottoraporteista sisältää virheitä
 4. Liity toisen kortinhaltijan olemassa olevalle tilille (tämä pienentää entisestään UR-arvoa ja kyseisen henkilön pisteet voivat antaa sinulle lisäpotkua)

3. Hanki sivuhusteria.

Vuonna 2021 tehdyssä sivuhustle-tutkimuksessamme havaitsimme, että 76 % amerikkalaisista uskoo, että sivuhustlien suosio kasvaa uuden vuoden aikana. 14 % ilmoittaa nyt tienaavansa yli 1 500 dollaria kuukaudessa omallaan.[2] Se on kohtuullinen summa, joka voi painaa keskimääräisen ihmisen kuukausilaskuja.

Ennen kuin valitset sivuharrastuksen, mieti, kuinka paljon rahaa haluat ansaita ja kuinka paljon aikaa olet valmis sitoutumaan. Ylimääräistä kulutusrahaa tuova sivukeikka on hyvin erilainen kuin se, joka voi kasvaa tarpeeksi korvaamaan kokopäivätulosi.

Jos haluat vain tuoda lisää rahaa toistaiseksi, harkitse sivutoimia, joka auttaa sinua ansaita rahaa nopeasti.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta Twitter-tiliä on vuonna 2023?

Toisaalta, jos tavoitteesi on lopulta korvata kokopäiväpalkkasi, sinun on luultavasti parempi hankkia pidemmän aikavälin hanke, kuten freelance-kirjoitustyöskentelee a virtuaalinen avustajatai lanseeraamalla oman edullisen online-liiketoimintaa.

4. Lue kolme henkilökohtaisen talouden kirjaa.

Aseta lyhyen aikavälin tavoitteeksi lukea muutama hyvä henkilökohtaisen taloushallinnon kirja. Jos et ole paljoa lukija, niin kuuntele vähän henkilökohtaisen talouden podcastit sen sijaan. Tieto on todella valtaa.

5. Automatisoi sijoittamisesi.

Tekniikka on edennyt pitkälle 2000-luvulla. Yksinkertaiset älypuhelinsovellukset, kuten Tammmenterhot (joka tarjoaa tällä hetkellä ilmaisen 5 dollarin kirjautumisbonuksen) ovat täysin automatisoituja ja auttavat huolehtimaan sijoittamisesta ja säästämisestä.

Jos etsit tehokkaampia vaihtoehtoja, tutustu valikoimaamme luettelo parhaista sijoitussovelluksista.

6. Ole terveyteen keskittyvä.

Investopedian mukaan, keskimääräinen amerikkalainen käytti 10 671 dollaria terveydenhuoltoon vuonna 2020.[3] Se on uskomaton summa, joka maksetaan pysyäkseen hyvässä kunnossa. Mutta terveellisten elämäntapojen valitseminen voi itse asiassa vähentää kokonaiskuluja, ja se on myös viisas fyysinen valinta.

Niiden, jotka haluavat pudottaa muutaman kilon, kannattaa tarkistaa Terve Palkka, joka maksaa käyttäjille laihduttamisesta. Ainoa saalis on, että asiakkaat ovat velkaa yritys jos he eivät pysty saavuttamaan terveystavoitteitaan. Ihmiset, jotka etsivät hieman ylimääräistä motivaatiota, voivat voittaa jopa 10 000 dollaria tämän sovelluksen kautta.

7. Päästä eroon velasta.

On erittäin tärkeää keskittyä päästä eroon velasta. Tämä ei tarkoita, että kaikki muu taloudellisten tavoitteiden luettelossa olisi merkityksetöntä, mutta velka voi todella vahingoittaa tavoitetta saavuttaa taloudellinen riippumattomuus.

Älä joudu minimimaksujen ja kertyneiden korkojen noidankehän uhriksi. Laskujen lykkääminen tekee niistä vain vaikeampaa poistaa – ja mikä vielä pahempaa, pilaa sillä välin luottopisteet.

Jeff Rose, Good Financial Centsin sertifioitu taloussuunnittelija, on listannut joitain turhia syitä päästä eroon velasta:

 • ”Veloista eroon pääseminen tarkoittaa, että sinulla on täysi hallinta tuloistasi
 • ”Se jättää sinulle enemmän rahaa säästämiseen ja sijoittamiseen – ja vielä enemmän kulutukseen
 • ”Se helpottaa irtisanoutumista työstä, josta et pidä
 • Se vapauttaa mielesi velkaantumisesta aiheutuvasta huolesta ja stressistä.”

8. Pidä tarkkaa kirjaa.

Jos pelkkä taloudellisten tavoitteiden kirjoittaminen saa sinut saavuttamaan ne 42 % todennäköisemmin, on sanomattakin selvää seurata kulutusta tarkasti luo lisää vastuuntuntoa. Eräänlaisen rahapäiväkirjan luominen auttaa sinua seuraamaan menneitä onnistumisia (ja epäonnistumisia), oppimaan menneistä virheistä ja tunnistamaan parannuskohteita.

Lisäksi tavoitteiden seuraaminen on helppoa, koska sinulla on vertailupisteitä ja objektiivisia tietoja, joiden perusteella voit tehdä johtopäätöksiä.

9. Luo (ja noudata) budjetti.

Tuoreen Gallupin kyselyn mukaan 32 prosenttia ihmisistä on todella yrittänyt luoda budjettia.[4] Mikä estää loput 68%?

Kulutuksen luokittelu voi avata valtavasti silmät.

Hyvä budjetointiopas on 50/20/30 sääntö. Tämän suunnitelman mukaan 50 % kaikista säännöllisistä tuloista tulisi käyttää välttämättömiin menoihin (vuokra, kuljetus, apuohjelmat); 20 % tulisi sijoittaa henkilökohtaisiin taloudellisiin tavoitteisiin (säästöön tai velkojen maksamiseen); ja 30 % on joustavia (kulut, jotka voivat vaihdella kuukausittain, kuten ulkona syöminen, päivittäistavarat, ostokset, harrastukset, viihde tai kaasu).

🔥 Empfohlen:  PS4-ohjain ei lataudu? Tässä on ohjeet korjaamiseen vuonna 2023

10. Vältä suuria, tarpeettomia ostoksia.

Lopeta isojen, tarpeettomien ostosten tekeminen. Ole valmis käyttämään esimerkiksi vanhempaa puhelinta sen sijaan, että ostaisit uutta heti sen ilmestyttyä. Määrittele mikä on tärkeää ja leikkaa loput pois sen sijaan, että lisäisit kasvavaa velkaa. Ei sanominen sellaiselle, joka ei ole totta, on vaikeaa, mutta se on sellainen kurinalaisuus, joka todella muuttaa taloudellisia näkymiäsi.

Provinkki: Jos/kun teet ostoksia verkossa tietokoneeltasi, varmista, että käytät DollarSprout Rewards cash back -selainlaajennus. Tämä on ilmainen työkalu Kromi ja Safari joka tuo sinulle jopa 25 % käteispalautuksen yli 15 000 jälleenmyyjällä.

Liittyvät: 10 syytä, miksi olet aina rikki (ja kuinka korjata ne)

11. Säästä apuohjelmissa.

Se, että kaikkien on käytettävä rahaa yleishyödyllisiin palveluihin, ei tarkoita, että palvelujen pitäisi olla korkeita.

Etsi helppoja tapoja säästää sähkössä leikkaamalla lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia. Pienennä kaapelilaskuasi ja päästä eroon harvoin käytetyistä maksullisista kanavista, kuten HBO tai urheilupaketit.

Jos et halua käyttää aikaa laskujen neuvottelemiseen, kokeile esimerkiksi palvelua Trimmata se tekee sen puolestasi. Kun linkität tilisi Trimiin, sovellus seuraa kulutustasi, neuvottelee kaapeli- ja internetlaskuista puolestasi, peruuttaa ei-toivotut tilauksesi ja paljon muuta.

Liittyvät: Neuvoja kolmelta henkilöltä, jotka säästävät satoja trimmaa

12. Opi uusi taito.

Status quon hyväksyminen ei koskaan auta muuttamaan negatiivisia olosuhteita. Sinun täytyy muuttua tarpeeksi, jotta se tapahtuu. Ja uuden taidon oppiminen tarjoaa juuri tämän mahdollisuuden.

Paranna taitojasi työssä – tai vaihda kokonaan uudelle osaamisalueelle. On monia mahdollisuuksia oppia toinen taito kotona samalla kun on kokopäivätyö. Tämä voi viedä aikaa ja vaatii paljon kovaa työtä, mutta se kannattaa.

Esimerkki:

Proofread Anywheren Caitlin Pyle ansaitsi yli 43 000 dollaria työskentelemällä freelance-oikolukijana vapaa-ajallaan. Hänellä oli jopa aikaa (ja rahaa) mennä useille hauskoille lomille, kun hän ei ollut töissä.

Saavuttuaan menestystä tällä alalla, hän päätti, että hän halusi opettaa muille kuinka tehdä sama asia; joten hän aloitti Proofread Anywheren. Lue lisää Caitlinista ja hänen tarinastaan opas oikolukijan aloittamiseen.

13. Aseta asianmukainen tilinylityssuoja.

Ei ole paljon holtittomampaa kuin yliluonnostaminen ja sakkojen maksaminen. Vältä tämä menetys viettämällä 10 minuuttia pankissa ja yhdistämällä säästö- ja sekkitilit tarjotaksesi hieman lisäpehmustetta siltä varalta, että asiat joutuvat tiukkaan.

14. Aseta lainan takaisinmaksu automaattiseksi maksuksi.

Talousautomaatio on hieno asia. Se ei tee virheitä. Se ottaa inhimillisen (tunteisiin perustuvan) osan rahakiintymyksestä pois yhtälöstä ja toimii objektiivisesti.

Lainanantajat tarjoavat usein alennettua korkoa lainoille vain automaattisen maksun määrittämiseksi. Sen sijaan, että kirjoittaisit shekin lainanantajalle kuukausittain, he vähentävät automaattisesti lainan maksun linkitetyltä sekki- tai säästötililtä.

15. Automatisoi säästösi.

Työnantajat tarjoavat lähes aina mahdollisuuden jakaa suorat talletusmaksut useille tileille.

Suunnittele budjetti ja määritä säästöihin sijoitettava summa; Pyydä sitten henkilöstöresursseja jakamaan tietty prosenttiosuus kustakin palkasta korkeatuottoiselle säästötilille, joka on erillinen perinteisestä kulutustilistä.

🔥 Empfohlen:  41 asiaa ilmaiseksi, kun ideat (ja raha) loppuvat

Rahan saatavuuden heikkeneminen auttaa vastustamaan kulutushalua.

16. Aseta laskut automaattisesti maksamaan.

Laskujen automaattinen maksaminen on loistava tapa säästää aikaa, rahaa ja vaivaa – edellyttäen, että siihen on varattu hyvä budjetti.

Tämä tarkoittaa sitä, että sähkölaitokset eivät enää uhkaa leikkaamalla palveluita myöhästyneiden maksujen vuoksi, ja vähemmän luotto osumia kuukausittaisten luottokorttilaskujen maksamisen unohtamisesta. Tietäen, että laskut maksetaan ajallaan – ja täysimääräisinä – joka kuukausi, tarjoaa suuren mielenrauhan.

Tunnin arvoinen työ voisi poistaa elinikäiset päänsäryt. Ja koska monet yritykset usein kannustavat käyttäjiä rekisteröitymään automaattiseen maksamiseen mainostamalla alennettuja hintoja ja alennuksia tulevista tuotteista, miksi et saa alennusta sen tekemisestä automaattisesti?

Jokaisella pienellä on merkitystä.

17. Poista kalliit tavat.

Alkoholi, tupakka, ampuma-aseet ja uhkapelit ovat neljä asiaa, joita monet ihmiset eivät vain voi välttää. Ne kaikki aiheuttavat riippuvuutta eriasteisesti ja ovat kaikki melko kalliita (ATF:n mukaan keskimääräinen amerikkalainen kotitalous omistaa 8,1 asetta).

Katso nämä yllättävät luvut:

 • Keskimääräinen tupakoitsija käyttää yli 2 000 dollaria vuodessa (New Yorkissa yli 5 000 dollaria).
 • Keskimääräinen aikuinen käyttää yli 500 dollaria vuodessa alkoholiin.
 • Amerikkalaiset kotitaloudet käyttävät keskimäärin 162 dollaria vuodessa arpajaisiin; pienituloisille kotitalouksille tämä luku on 289 dollaria, ja alle 10 000 dollaria tienaaville se on 597 dollaria eli noin 6 prosenttia heidän vuosituloistaan.

Jos raha näyttää katoavan hälyttävää vauhtia, aloita katsomalla tätä luokkaa nähdäksesi, mitä voidaan poistaa.

18. Järjestä paremmin.

Työkalut, kuten Personal Capital, seuraavat ja järjestävät taloutta samalla kun ne tarjoavat edistyneintä teknologiaa henkilökohtaisessa rahoituksessa. Saat läpinäkyvän näkymän kaikista tileistä Personal Capital Dashboardin kautta sekä asiantuntijaneuvoja ja taloussuunnittelupalveluita – kaikki reaaliajassa.

Suurin hyöty tällaisesta työkalusta on, että se tarjoaa erinomaisen yleiskatsauksen yksilön yleisestä taloudellisesta tilasta. Nettovarallisuuden seurannasta ja maksujen eliminoinnista eläkkeelle siirtymisen suunnitteluun tavoitteiden saavuttamisesta tulee paljon helpompaa, kun on mahdollista poistaa erilliset kirjautumiset jokaiselta tililtä.

Tärkein ote tästä keskustelusta on tämä:

Pelkästään rahatavoitteidesi kirjaaminen saa sinut saavuttamaan ne 42 % todennäköisemmin.

Taloudellisten tavoitteiden luettelon laatiminen on loistava tapa valmistautua taloudelliseen menestykseen. Lakkaa toivomasta, että talous olisi parempaa, vaan tee jotain sen eteen asettamalla erilaisia ​​taloudellisia tavoitteita.

Liittyvät: 74 luovaa tapaa säästää rahaa jokapäiväisessä elämässä

Table of Contents