Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

18 tapaa lisätä Facebookin seuraajia ja tykkäyksiä vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 18 tapaa lisätä Facebookin seuraajia ja tykkäyksiä vuonna 2023

Viime vuonna päätin hypätä Facebookiin täysillä ja kasvattaa seuraajamäärääni.

Ja arvatkaa mitä: menestynein verkkokauppani kasvoi 54 000 Facebook-seuraajaan.

Sen lisäksi, että tiimini ja minä naulasimme sen – puhumattakaan valtavasta egon noususta – kaikki nämä tykkäykset palvelivat toista voimakasta tarkoitusta. Niiden ansiosta pystyimme rakentamaan sitoutuneen yhteisön ihmisistä, jotka rakastivat markkinarakoamme ja mikä tärkeintä, tuotteitamme. Mikä ruokki kaunista sykliä, joka johti lisää myyntiin.

Mutta minusta riittää. Kuinka voit saada tämän tapahtumaan omalle myymälällesi?

Aion murtaa kokeiltuja taktiikoita, jotka ovat auttaneet minua, mestari, kuinka saada seuraajia Facebookiin ja kuinka lisätä Facebook-tykkäyksiä.

Kuinka saada Facebook-seuraajia

Aloittelijoille suunnatuista Facebook-mainoksista vaikuttajamarkkinointiin on useita tapoja saada Facebook-seuraajia yrityksellesi. Tässä on 18 tapaa, joita pidin hyödyllisinä:

1. Suorita Facebook-mainoksia

Jos yrität selvittää, kuinka saada Facebook-seuraajia, ilmeisin ratkaisu on Facebook-mainokset.

Voit näyttää sitoutumismainoksia, jotka auttavat sinua lisäämään brändisi näkyvyyttä Facebookissa.

Vaikka suoraan sanottuna, kaikki luomasi mainokset todennäköisesti lisäävät seuraajien määrää, jopa “tulosmainokset”.

Jos Facebookin käyttäjät pitävät mainoksen sisällöstä, he todennäköisesti sitoutuvat julkaisuun ja mahdollisesti pitävät Facebook-sivustasi tai seuraavat sitä.

Joten jos päätavoitteesi on saada myyntiä kaupasta, voit näyttää tulosmainoksen ja silti lisätä Facebook-tykkäyksiä sivullesi. Saat lisätietoja Facebook-mainonnasta katsomalla tämän Facebook-mainoksia koskevien kysymysten videon.

Sitoutumiseen liittyvät Facebook-mainokset

2. Kutsu ihmisiä tykkäämään sivustasi

Helpoin tapa lisätä Facebook-seuraajia on kutsua ihmisiä tykkäämään sivustasi. Alimpana roikkuu hedelmä täällä on kutsua ystäväsi ja perheesi

Kun alat näyttää mainoksia myymälässäsi, Facebook lähettää sinulle ajoittain ilmoituksia, joissa sinua pyydetään kutsumaan ihmisiä tykkäämään sivustasi.

Huomasin, että tyypillisesti jos näyttäisin sitouttamismainoksia, saisin enemmän ihmisiä, jotka voisin kutsua tykkäämään sivusta.

Vaikka kutsuin ihmisiä manuaalisesti, Facebook kuitenkin esti minut tilapäisesti. Joten sinun on vauhditettava kerrallaan kutsumiesi ihmisten määrää.

Lisäksi, jos sinut estetään väliaikaisesti, Facebook saattaa silti lähettää ilmoituksia, joissa kehotetaan kutsumaan ihmisiä. Mutta et silti voi kutsua ketään. Odota päivä tai kaksi ennen kuin yrität kutsua lisää ihmisiä.

Voit myös kutsua ystäviä ja perheenjäseniä tykkäämään sivustasi. Muista kuitenkin, että on parempi, että sinulla on pieni, kohdistettu yleisö kuin suuri, laaja, koska se voi rajoittaa tulevien mainostesi tehokkuutta.

Kutsu ihmisiä tykkäämään sivustasi saadaksesi seuraajia Facebookissa

3. Luo virussisältöä

Suosituimman kauppani Facebook-sivulla jakaisin meemejä, hauskoja videoita ja aiheeseen liittyviä lainauksia.

Ihmiset tägäävät ystävänsä viestiin, mikä yleensä auttaa lisäämään sosiaalisen median sitoutumista, mutta auttoi myös lisäämään sosiaalista tavoittavuutta.

Pulleat on toinen verkkokauppias, joka luo virustyyppistä sisältöä. He luovat säännöllisesti hauskaa sisältöä käyttämällä tuotteitaan. tässä videossahe mainostavat shortsejaan typerällä videolla housujen ihmisille aiheuttamista ongelmista.

Koska skenaariot ovat melko dramatisoituja, tuloksena on hauskaa sisältöä, joka auttaa lisäämään sosiaalisia jakoja. Noin 290 ihmistä tykkäsi videosta ja 128 ihmistä jakoi sen.

Jos sinulla ei ole taiteellisia kykyjä luoda omaa virussisältöäsi, voit aina jakaa viraalista niche-sisältöä yleisösi kanssa. Mutta muista aina antaa kunnia tekijälle.

4. Järjestä lahja

Lahjat ovat hyvä tapa lisätä Facebook-tykkäyksiä.

Voit isännöidä arvonnan verkkosivustollasi esimerkiksi työkalulla Rafflecopter.

Jaa lahjasi pienille Facebook-ryhmille tai -foorumeille, arvontasivustoille ja tietysti Facebook-sivullesi.

Valitsemalla yksi tavoista kirjoittaa “vieraile Facebook-sivulla”, lisäät todennäköisemmin Facebook-seuraajien määrää.

Alla on esimerkki lahjasta CatLadyBox jaettu Facebook-sivullaan. He käyttivät emojia korostaakseen lahjaavainsanaa.

Koska he jakoivat sen omalla sivullaan, heidän Facebook-seuraajansa näkevät sen todennäköisesti. He voivat jakaa arvontaviestin ystävilleen, mikä voi myös auttaa lisäämään Facebook-seuraajia.

Kun olet määrittänyt kaiken, älä rajoita itseäsi Facebookiin. Jaa tämä vauva kaikilla sosiaalisilla ja markkinointikanavillasi

käytä lahjoituksia saadaksesi facebook-tykkäyksiä

5. Lähetä huomiota herättävä sisältö

Jos yrität selvittää, kuinka saada Facebook-tykkäyksiä, kannattaa ehkä varmistaa, että sisältösi erottuu syötteistä.

Nyt sinulla on oltava yleisö, joka seuraa sinua, jotta tämä toimii. Mutta katsotaanpa nopeasti Taco Bellin gif-julkaisua, joka sai 2,5 000 Facebook-tykkäystä kahdessa tunnissa ja on jakanut 549 jakoa samana ajanjaksona.

Gif muuttaa julkaisun taustaväriä diagonaalisesti, jotta huomiosi vaihtuu edestakaisin muutaman sekunnin välein. Kun selaat syötettä, silmäsi tarttuvat siihen, mikä saa sinut todennäköisemmin huomaamaan sen ja sitoutumaan siihen.

Tällaisen sisällön julkaiseminen auttaa sinua saamaan Facebook-seuraajia sen ainutlaatuisuuden ja houkuttelevuuden vuoksi.

6. Lisää Facebook-tykkäys-ponnahdusikkuna

Jotkut verkkokaupat pyytävät sähköposteja poistuessaan.

Jos päätavoitteesi on kuitenkin lisätä Facebook-tykkäyksiä tilaajien sijaan, voit luoda sen sijaan Facebook-tykkäyksen.

OptinMonster on suosittu ponnahdusikkuna, jonka avulla voit saada uusia liidejä, ja sitä voidaan käyttää myös Facebook-tykkäyksiä lisäämään.

Voit myös asettaa ajastimen, jolloin ponnahdusikkuna tulee näkyviin, kun henkilö on ollut verkkosivustollasi tietyn sekuntimäärän.

Vältä lisäämästä liikaa ponnahdusikkunoita verkkosivustollesi, koska ne voivat olla ylivoimaisia ​​mobiililaitteilla ja saada ihmiset poistumaan nopeammin.

Joten jos lisäät Facebookin kaltaisen ponnahdusikkunan verkkosivustollesi, varmista, että se on ainoa.

7. Kokeile Facebook Liveä

Jotkut viruksen leviävistä videoista ovat olleet Facebook Live -videoita.

Jos rakennat markkinarakokauppaa, Facebook Livesi saattaa sisältää enemmän yleisiä erikoisvinkkejä.

Jos olet kuitenkin juuri lisännyt uusia tuotteita kauppaasi ja tilannut näytteitä, voit tarjota ensikatsauksen tuotteisiin Facebook Livessä.

Voit kasvattaa Facebook-seuraajia kertomalla asiakkaillesi ja seuraajillesi, että teet livestreamin esimerkiksi joka tiistai.

Kaikki Facebook Live -videot näkyvät Facebook Live Mapissa, joten mitä enemmän katsojia livestreamissasi, sitä korkeammalle näyt syötteessä.

Puomi. Lisää Facebook-tykkäyksiä.

8. Yhteistyö vaikuttajan kanssa

Jos haluat tietää, kuinka saada Facebook-seuraajia, salaisuus piilee joskus vaikuttajakumppanuuksissa.

Parhaat vaikuttajat, joiden kanssa olen koskaan tehnyt yhteistyötä, eivät olleet ollenkaan vaikuttajia. Itse asiassa useimmat niistä olivat niche-fanisivuja.

Tiedätkö, ne markkinaraon sivut, joilla vain jaetaan hienoja tuotteita tai hienoja artikkeleita markkinaraosta. Niitä on kaikkialla Facebookissa. Ja ne keräävät yleensä todella suuren yleisön. Ja ne ovat yleensä halvempia kuin vaikuttaja.

Tämä strategia toimii hyvin, jos sinulla on erittäin tiukka budjetti. Mutta jos haluat tehdä yhteistyötä todellisen vaikuttajan kanssa, voit löytää vaikuttajia myös omalta markkinaraoltasi.

Helpoin tapa tehdä se on etsiä “[niche] bloggaaja” Googlessa. Voit etsiä esimerkiksi muotibloggaajia. Sitten katsot heidän fanisivujaan ja otat heihin yhteyttä saadaksesi selville heidän hintansa.

Jos mahdolliset vaikuttajat haluavat tehdä yhteistyötä, lähetät heille mallituotteen malliin. Kun he jakavat julkaisun Facebookissa, pyydä heitä merkitsemään Facebook-sivusi viestiin. Tällä tavalla tuotteistasi kiinnostuneet ihmiset seuraavat sinua todennäköisemmin.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme, The Complete Guide to Getting Started With Influencer Marketing.

9. Merkitse muut Facebook-sivut

Orgaanisten huutojen saaminen isommilta Facebook-sivuilta voi auttaa sinua saamaan lisää Facebook-seuraajia.

Saadaksesi huudon etsimällä brändejä, jotka esittelevät säännöllisesti asiakkaitaan tai muita ei-kilpailevia yrityksiä sosiaalisen median sivustoilla.

Valitse sitten tuotemerkit, joilla on samankaltainen yleisö kuin sinulla tai jolla on ainakin jonkin verran sukua.

Jos esimerkiksi myyt kelloja, voit julkaista kuvan, jossa on kellosi toisen valmistajan aurinkolasit ja merkitsemällä tuotemerkin kuvassa. Tämä voi houkutella heidät jakamaan viestisi yleisönsä kanssa.

Tässä on esimerkki Samsungista, joka jakaa puhelimellaan otetun kuvan, jonka asiakas julkaisi Facebook-sivulleen.

Facebook-seuraajan tagi

10. Käytä automaatiotyökaluja tehostaaksesi toimintaasi

Markkinoinnin automaatio voi auttaa sinua saamaan Facebook-seuraajia.

Miten? No, et lisää Facebook-tykkäyksiä, jos et koskaan julkaise Facebookissa. Ja kaupan pitäminen voi olla kiireistä. Joten joskus asiat, kuten Facebookiin lähettäminen, jäävät sivuun.

Onko sinulla yhteensä vain 20 minuuttia viikossa sosiaalisen median markkinointiin? Käytä automaatiotyökalua luodaksesi sarjan julkaisuja seuraavien päivien aikana.

Voit lisätä postaukseesi tuotekuvia linkillä sivulle, kirjoittamaasi sisältöön tai jopa verkosta löytämäsi hauskan videon tai kuvan (tietenkin asianmukaisella luottotiedolla).

Jos tiedät, että joka perjantai kello 17 sinun on ajoitettava postaukset seuraavalle viikolle, voit viettää seuraavan viikon työskennellen tehokkaampien projektien parissa.

Mitä enemmän julkaiset Facebookissa, sitä todennäköisemmin sinulla on saada lisää Facebook-seuraajia.

11. Lisää Facebook-tykkäyswidget

Jos haluat lisätä Facebook-tykkäyksiä, helpoin tapa tehdä se verkkokauppasivustollasi on lisätä Facebook-tykkäys-widget Widgettinen.

Ilmainen Shopify-sovellus lisää tykkäyskuvakkeen tietyille myymäläsi sivuille, kuten tuotesivuille.

Se voi myös näyttää ostajille, ketkä muut pitävät sivustasi ja antaa sinulle sosiaalisen todisteen saadaksesi lisää Facebook-seuraajia.

Jos olet vasta alkamassa selvittää, kuinka voit lisätä seuraajia Facebookissa, tämä ilmainen työkalu tekee Facebook-seuraamisesta helppoa sinulle.

facebook like widget

Yllätyt kuinka monet uudet kaupan omistajat unohtavat lisätä sosiaalisen median linkit verkkosivuilleen.

Teemastasi riippuen sosiaaliset kuvakkeet voivat olla ylä-, alatunnisteessa tai sivupalkin valikossa.

Jos haluat korostaa niiden sijoittelua, voit ottaa yhteyttä a Shopify Expert tai käyttää Hei Carson tehdä pieniä kehitystöitä.

facebook-kuvake

13. Lähetä luettelo sähköpostitse

Jos haluat tietää kuinka lisätä seuraajia Facebookissa, kokeile käyttää olemassa olevaa sähköpostilistaasi.

Voit joko sisällyttää sosiaalisen median kuvakkeet (mukaan lukien Facebook) kaikkiin sähköposteihisi tai voit lähettää luettelosi suoraan sähköpostilla ja pyytää heitä seuraamaan Facebook-sivuasi.

Jos et ole rakentanut sähköpostilistaa, mutta sinulla on asiakkaita, jotka ovat suostuneet vastaanottamaan sähköpostimarkkinointia, voit lähettää niille sähköpostia lisätäksesi Facebook-tykkäyksiä.

Löydät sähköpostilistan Shopify-hallintapaneelin kohdasta Asiakkaat > Sähköpostin tilaajat.

Asiakkaiden sähköpostimarkkinointi

14. Luo lisää videosisältöä

Haluatko tietää kuinka saada Facebook-tykkäyksiä? Kokeile videomarkkinointia.

Facebookin videosisältö saa yleensä enemmän sitoutumista kuin kuvat tai tekstipohjaiset viestit. Tämän seurauksena useammat ihmiset näkevät sisältöäsi.

Mitä enemmän katsojia ja Facebook-tykkäyksiä saat, sitä suurempi on mahdollisuus, että mahdolliset uudet Facebook-seuraajat löytävät sisältösi.

Uusien seuraajien saamisen salaisuus ei aina ole yleisön rakentaminen, vaan myös brändisi rakentaminen. Ja upean sisällön säännöllinen luominen suositussa muodossa voi auttaa sinua kasvattamaan seuraajiasi.

Joten jos haluat lisätä Facebook-tykkäyksiä, sinun on tehostettava videosisältöstrategiaasi.

Jotkut suurimmista verkkokauppabrändeistä eivät ole yhteydessä asiakkaisiinsa. Tämä antaa pienimmällekin jälleenmyyjälle valtavan kilpailuedun.

Yhteisön kanssa tekeminen ei kuitenkaan tarkoita vain asiakaspalvelua, kuten toimitusaikoja koskeviin kysymyksiin vastaamista. Kyse on myös ihmissuhteiden rakentamisesta. Eikä ole parempaa tapaa tehdä se kuin olla hieman leikkisä tai vastata tavalla, jossa asiakkaasta tuntuu, että hän juttelee kavereidensa kanssa.

Netflix on loistava esimerkki Facebookin brändistä, joka on säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiin. Heidän kommenttinsa ovat melkein aina hauskoja, mikä saa sinut haluamaan olla tekemisissä brändin kanssa.

Kun olet yhteydessä seuraajiisi, heidän ystävänsä voivat päätyä seuraamaan sinua.

Netflix Celine

Provinkki: Sen lisäksi, että olet tekemisissä Facebook-yrityssivullasi kommentoivien ihmisten kanssa, voit liittyä asiaankuuluviin Facebook-ryhmiin ja osallistua keskusteluihin mielenkiintoisista aiheista.

16. Hashtag It Up

Vaikka “hashtag” saa useimmat ihmiset ajattelemaan Twitteriä tai Instagramia, voit myös lisätä seuraajia Facebookissa käyttämällä hashtageja Facebook-viesteissäsi.

Mitä tulee hashtageihin, on olemassa kaksi keskeistä lähestymistapaa. Voit käyttää muotipostauksessa joko kirjaimellista hashtagia, kuten #fashion, tai voit käyttää yleisöön keskittyvää hashtagia, kuten Sephora tekee.

Tämä Sephora-postaus ei koske lainkaan #fitspoa (fitness-inspiraatiota). Mutta he todennäköisesti käyttivät hashtagia houkutellakseen käyttäjiä, jotka ovat kiinnostuneita fitness-inspiraatiosta brändiinsä.

Tässä tapauksessa hashtag auttaa Sephoraa tavoittamaan viestillään uuden yleisön – yleisön, josta voi mahdollisesti tulla Facebook-seuraajia.

Sephora

17. Tarjoa kuponki Facebook-sivustasi tykkäämisestä

Facebook-seuraajien hankkimisen tarkoitus on saada myyntiä. Facebook-tykkäyksillä Ponnahdusikkuna sovelluksessa, voit tarjota asiakkaille kupongin, jos he pitävät sivustasi.

Joten et vain hanki potentiaalista uutta yleisöjäsentä, vaan asiakas voi lunastaa kupongin saadakseen alennuksen ostoksestaan.

Tämä exit intent -sovellus on täydellinen niille, jotka haluavat saada sosiaalista näyttöä Facebook-sivuillaan ja ehkä myös tehdä pari myyntiä.

facebook tykkää popup-sovelluksesta

18. Hanki asiakkaat

Kun tuote on toimitettu asiakkaallesi, lähetä sähköpostia (jos hän hyväksyi markkinoinnin) ja pyydä häntä merkitsemään sinut, kun he julkaisevat valokuvansa.

Ihmiset jakavat usein tuotteitaan sosiaalisessa mediassa, ja asiakkaiden merkitseminen voi auttaa sinua saamaan lisää Facebook-seuraajia… ja lisää myyntiä.

Yleisön vetovoima on pienempi, mutta tämä suullinen markkinointi on vaikuttavampaa, koska se on aito.

Johtopäätös

Nyt sinulla on alhainen opas kuinka lisätä seuraajia Facebookissa.

Facebookissa on tapahtunut paljon suuria muutoksia viime kuukausien aikana, mutta se ei tee Facebookista yhtään vähempää voimalaitosta.

Se on edelleen suosituin sosiaalinen alusta. Ja heidän 2,60 miljardia kuukausittaista aktiivista käyttäjäänsä ei ole vitsi.

Kaikki nämä käyttäjät voivat johtaa valtaviin kasvumahdollisuuksiin, jos pelaat korttisi oikein.

Toivottavasti jotkut näistä vinkeistä auttavat sinua lisäämään Facebook-seuraajien määrää, jotta voit jatkaa liiketoimintatavoitteidesi rikkomista.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  4 parasta välityspalvelinta Zillow'n kaapimiseen vuonna 2023