Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

18 uskomatonta talovaihtoehtoa, joita voit tutkia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 18 uskomatonta talovaihtoehtoa, joita voit tutkia

Talon vaihtoehdot

Etsitkö edullisia asumisvaihtoehtoja? Luota minuun; et ole ainoa!

Asuminen on välttämättömyys, mutta joillekin meistä se voi olla luksusta. Ei ole yllättävää, että talot eivät ole halpoja, jolloin monet ihmiset eivät voi ostaa omaa kotiaan. Lisäksi kuluu melko kauan säästää rahaa taloon, joka on juuri sellainen kuin sen kuvittelet. Tästä syystä monet meistä asuvat ensimmäisissä aloitusasunnoissaan vain muutaman vuoden.

Mikä on halvin talotyyppi rakentaa?

The halvin talotyyppi on kuljetuskonttitalo. Laivakonttitalo, joka tunnetaan myös nimellä kuljetuskonttitalo, on koti, joka on rakennettu teräsrahtikontista. Näitä koteja käytetään enimmäkseen virkistystarkoituksiin, mutta niitä käytetään useammin kodittomien majoittamiseen. Niitä käytetään myös tilapäisten asuntojen luomiseen katastrofin uhreille. Lähetyskonttiasunto voi vaihdella pienestä kelluvasta loma-asunnosta isoon monihuonerakenteeseen, joka sopii perheen tarpeisiin.

Joskus kyse ei ole edes rahasta. Koska yhä useammat amerikkalaiset työskentelevät etänä, on vähemmän kuin koskaan syytä rajoittua yhteen paikkaan.

18 talon vaihtoehdot

Olipa sinulla vaikeaa hankkia perinteistä kotia, haluat säästää rahaa, omaksua paimentolaisempi elämäntapa tai vain elää hieman eri tavalla, halpoja vaihtoehtoisia asumisideoita on paljon. Nämä erilaiset asumismuodot ovat huomattavasti halvempia kuin perinteiset asumisvaihtoehdot.

Suositeltava: 11+ uskomatonta halvinta tapaa elää

Vaihtoehto 1 – Talovene

Joidenkin asunnonomistajien vene kelluu, on vene. Vaikka asuntoveneet eivät olekaan täysin uusi käsite, jotkut ihmiset ovat suhtautuneet niihin innovatiivisesti ja pitäneet niitä pysyvinä, paikallaan olevina rakennuksina veden päällä.

Joissain osissa maailmaa ihmiset ovat välttyneet pilviin nousevilta vuokra- ja asumiskustannuksilta lähtemällä vesille. Näin on Torontossa, jossa on lähes 150 perhettä, jotka kutsuvat itseään “liveaboard” ja asuvat pysyvästi veneissään.

Näissä kelluvissa kodeissa on usein lisäyksiä, kuten taidokkaat sisätilat, laattakatot tai ulkoterassiksi muunnetut terassit.

Voit joko vuokrata tai ostaa veneen. Jos olet kiinnostunut asuntolaivojen ostoksista, kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa Venekauppias.

Lisäksi Money Wizard tarkensi myös asuntoveneen edutliikkuvuudesta kustannuksiin näkymän ja maiseman parantamiseen.

Vaihtoehto 2 – Maan talot

Mikään ei ole maapalloystävällisempää kuin maa itse! Maapohjaiset talot ovat ihanteellinen esimerkki kestävästä rakentamisesta. Itse asiassa jotkut pisimpään säilyneistä rakennuksista ovat itse asiassa maataloja.

Maalaukku

Earthbags on yksinkertaisesti hieno termi hiekkasäkeille – tulvien ehkäisyyn ja hätätilanteisiin. Niitä voidaan kuitenkin hyödyntää entistä paremmin kodin rakentamisen raaka-aineena.

Niiden kestävyyden ja joustavuuden vuoksi on täysin mahdollista käyttää maapusseja koko kodin rakentamiseen. Voit pinota ne pystysuunnassa kaarevien tai suorien seinien muodostamiseksi tai kupolin muotoiseksi rakennukseksi, joka ei vaadi ylimääräistä kehystystä katon tekemiseksi.

Maapussit voidaan täyttää useilla muilla maaperäisillä materiaaleilla kuin hiekalla. Voit käyttää esimerkiksi murskattua vulkaanista kiveä, joka toimii myös eristeenä. Tämäntyyppinen rakenne on melko halpa ja ympäristöystävällinen. Se ei kuitenkaan ehkä ole visuaalisesti houkutteleva joillekin.

Cob House

Vihreässä rakentamisessa “tähkä” viittaa materiaaliin, joka on yhdistelmä maata ja olkia.

Tähkällä rakennetut talot näyttävät yleensä ikään kuin ne olisi tehty savesta. Se johtuu luultavasti siitä, että he useimmiten ovat! Äläkä pety – nämä rakennukset voivat kestää useita vuosia.

Maalaiva

Earthship kuulostaa joltain scifi-TV-sarjasta tai romaanista. Tämä uskomattoman upea ja futuristinen muotoilu on erittäin kestävä ja erittäin ympäristöystävällinen.

Earthship on rakennettu pääosin kierrätetyistä materiaaleista, ja se käyttää polttoainetta uusiutuvilla ja ympäristöystävällisillä energialähteillä. Maalaiva on räätälöity niille, jotka haluavat elää verkon ulkopuolella, aina sähkön aurinkopaneeleista sadeveden talteenottoon.

Maalaivat eivät ole todella halpoja ostaa tai rakentaa. Säästät kuitenkin varmasti rahaa pitkällä aikavälillä, koska sinun ei tarvitse maksaa sähkölaskuja.

Kaiken kaikkiaan Earth-alukset ovat melko halpoja käyttää ja yksi tehokkaimmista vihreiden vaihtoehtokotien tyypeistä. Tämä artikkeli kertoo pariskunnasta, joka rakensi 2 900 neliöjalan maa-aluksen 55 000 dollarilla.

Earth Berm

Maabermit tunnetaan paremmin “hobittireikinä” niille teistä, jotka olette Taru sormusten herrasta -faneja.

Ne ovat koteja, jotka on rakennettu maan alle. Siten eteinen sisäänkäyntisi on ainoa osa, jonka ulkomaailma voi todella nähdä.

Parasta maavalkeassa on, että kotisi voi helposti olla irti verkosta ja voit pitää mukavan lämpötilan koko ajan!

Hirsimökki

Hirsitalo on rakenteeltaan samanlainen kuin hirsimökki. Kuitenkin, koska termi hirsimökit viittaa pieniin, maalaismaisiin metsästysmökkeihin, monet nykyajan rakentajat eivät käytä sitä. Hirsitalot rakennetaan yleensä hirsistä, joita ei ole jyrsitty tavalliseksi puutavaraksi.

🔥 Empfohlen:  Ecomhunt: paras ja helpoin tapa löytää tuottoisia tuotteita verkossa myytäväksi?

Vaihtoehto 3 – matkailuauto

Mitä sinulle tulee mieleen, kun ajattelet matkailuautoa? Jos ajattelet vanhaa rikkinäistä beigeä perävaunulinja-autoa 70-luvulta, sinun on mietittävä uudelleen!

Nykyaikaisilla matkailuautoilla on enemmän yhteistä luksuskotien kuin perävaunujen kanssa. Monissa niistä on valtavat “liukumäet” – huoneet, jotka liukuvat ulos pääosasta ja luovat tilavan, monihuoneisen kodin pysäköitynä.

Queen-size-vuoteista, porealtaista, mukavista kylpyhuoneista ja täysin varustetuista keittiöistä kaikkiin muihin mukavuuksiin, joita voit pyytää, matkailuautojen asuminen on kaikkea mitä haluat sen olevan!

On selvää, että koko auton konsoli on edessä, mutta matkailuautossa asumisessa on hienoa, että voit pysäköidä sen matkailuauton puistoon tai leirintäalueelle.

Joten, ansaitsetko 10 000 dollaria kuukaudessa tai 1 000 dollaria kuukaudessa, harkitse liikkuvaa ja hauskaa matkailuauton elämäntapaa, johon sinulla on varaa. Se on varmasti parempi kuin maksaa liikaa pienestä likaisesta asunnosta. Itse asiassa, jos pidät matkustamisesta ja haluat tehdä sen mukavasti kotonasi, nautit varmasti asumisesta matkailuautossa.

Vaihtoehto 4 – Puulavat

Tämä on luultavasti jotain, jota et ehkä ole koskaan ajatellut tekeväsi. Lavoilla rakennettu talo? Kyllä tiedän!

Olet ehkä kuullut lavakeinusta, lavapenkistä, lavamaustetelineestä tai jopa lavasängyn rungosta. Mutta talo? Kuten käy ilmi, voit itse rakentaa sellaisen! Vaikka se ei todellakaan ole hieno asia, se on ehdottomasti yksi parhaista halvoista asumisvaihtoehdoista. Lisäksi voit käyttää sitä aurinkoenergialla, mikä tekee siitä entistä kustannustehokkaamman.

Puulavat ovat helposti saatavilla ja uskomattoman edullisia ostaa. Materiaali on helppo kierrättää, käyttää uudelleen ja yhdistää helposti moderniksi, ainutlaatuiseksi ja energiatehokkaaksi taloksi.

Vaihtoehto 5 – Mikrohuoneistot

Kapselihuoneistoina tunnetut pienet asuintilat ovat joidenkin mielestä ratkaisu kaupunkiasuntojen puutteeseen. Toiset kuitenkin tuomitsevat tämän erittäin keskittyneen elämäntavan.

Koska ne ovat hyvin pieniä, monet mikro-asunnot käyttävät pinoamista ja tasoa tilan säästämiseksi. Silloinkin joudut omaksumaan minimalismin asuaksesi mikroasunnossa, sillä useimmissa ei ole enempää kuin yksi huone.

Vaihtoehto 6 – Keskeneräiset tilat

Oletko katsonut Prinsessapäiväkirjat tai Ghostbusters? Näillä elokuvilla oli yksi yhteinen piirre, hahmot asuivat ja työskentelivät paloasemalla.

En pyydä sinua menemään etsimään hylättyjä paloasemia, joissa asua. Voit kuitenkin etsiä keskeneräisiä tiloja, joita voit ostaa murto-osalla perinteisen kodin hinnasta.

Keskeneräiseen tilaan muuttaminen ja sen muuttaminen kodiksi voi olla hämmästyttävä ja edullinen asumisvaihtoehto. Voit etsiä alueeltasi tilaa tai kotia, joka myydään noin 15 000 dollarilla. Näin sinulla voi olla kohtuullinen budjetti paikan kunnostamiseen, kunnes ostat unelmiesi kodin.

Miksi keskeneräiset tilat ovat niin halpoja? No, enimmäkseen ne voivat olla parittomilla alueilla, rakennusprosessi jäi kesken tai se jäi yksinkertaisesti asumattomaksi. Yleensä näiden tilojen omistajat haluavat saada kätensä pois kiinteistöstä ja he ovat valmiita hyväksymään alhaisen hinnan.

Vaihtoehto 7 – Valmistettu koti

Joskus haluat vain ostaa täysimittaisen talon. Kuitenkin sellaisen rakentaminen kokonaan tyhjästä tulee varmasti maksamaan paljon! Materiaali- ja työkustannukset ovat melko korkeat.

Joten jos sinulla on suuri perhe ja haluat asua isommassa talossa, voit harkita valmistettua taloa. Saat jopa mahdollisuuden valita tarkan määrän neliömetriä, jossa todella tarvitset asua, jotta voit valita, missä talossa asut. Yleisin valmistettu asuntovaihtoehto on asuntovaunu tai perävaunu.

Alapuolella valmistetun talon keskihinta on noin 10 000 – 15 000 dollaria. Jos kuitenkin haluat jotain ylellisempää, voit odottaa maksavasi 40 000–60 000 dollaria.

Vaihtoehto 8 – Toimituskontti kotiin

Etsitkö kustannustehokkaita vaihtoehtoisia asumisideoita tehdäksesi vaikutuksen ystäviisi? No, kuljetuskontit vaihtoehtoisina asumisvaihtoehtoina ovat yhä suositumpia.

Kuljetuskontti kotiin voi maksaa 1 500–5 000 dollaria. Jos olet onnekas, voit jopa saada sellaisen hintaan 800 dollaria.

Kuitenkin, jos et halua ottaa vaivaa rahtikontin kunnostamiseen, voit ostaa esivalmistettuja ja suunniteltuja kuljetuskonttitaloja hintaan 15 000 dollaria tai enemmän. Yksinkertainen Google-haku termillä “esivalmisteiset kuljetuskonttikodit” tuottaa useita hyödyllisiä tuloksia.

Tärkeä vinkki – Varmista ennen ostamista, mitä lähetyskontin sisällä oli. Tiettyjä kuljetuskontteja käytetään vaarallisten ja myrkyllisten kemikaalien kuljettamiseen. Et todellakaan halua rakentaa kotia sellaiseen rahtikonttiin!

Vaihtoehto 9 – Pieni koti

Pienistä taloista on tullut valtavan suosittuja parin viime vuoden aikana. Se ei ole sen oma liike ihmisten kanssa, jotka ovat kyllästyneet maksamaan kohtuuttomia summia valtavista perinteisistä asunnoista, ja he päättävät pienentää kokoa ja elää onnellisempaa, yksinkertaisempaa ja halvempaa elämää.

🔥 Empfohlen:  Bitget Spot -kauppa: Kuinka se toimii ja paljon muuta

Pienellä kodilla on yksi suuri etu – ne ovat uskomattoman ympäristöystävällisiä ja ihania! Voit rakentaa pienen talon kierrätetyistä tarvikkeista tai vihreistä rakennusmateriaaleista. Nämä kompaktit kodit ovat niin pieniä, etteivät ne tarvitse monimutkaisia ​​jäähdytys- ja lämmitysratkaisuja. Lisäksi voit helposti siirtää ne uuteen paikkaan.

Voit joko vuokrata tai ostaa pienen kotisi. Pienen taloliikkeestä on kuitenkin nopeasti tulossa trendi, joten uusi pieni koti voi maksaa sinulle jopa 60 000 dollaria.

Vaihtoehto 10 – Nomadic Options – Housesitting, Airbnb & Beyond

Sinun ei tarvitse ostaa taloa, kun voit vain asua muiden ihmisten kodissa! Maksua vastaan ​​tietysti.

Kohteesta riippuen on erittäin mahdollista asua uskomattoman edullisesti muiden ihmisten kodissa käyttämällä Airbnb:tä tai muita vastaavia tilapäisiä listauspalveluita. Itse asiassa pitkäaikaisen oleskelun hotellit ovat kustannustehokas vaihtoehto, ja joissakin osavaltioissa ne ovat melko halpoja.

Ne kaikki kuitenkin maksavat rahaa. Jos siis haluat asua ilmaiseksi toisten kodeissa, voit tarjota kotimajoitusta! TrustedHousisitters.com on ilmainen matchmaking-palvelu talonvahjille, johon voit tutustua. Muita vaihtoehtoja ovat Facebook-ryhmät, Craigslist ja paikalliset kiinteistönvälittäjät.

Vaihtoehto 11 – Opeta ulkomailla ja asu ilmaiseksi

Monet kansainväliset koulut, kuten Abu Dhabissa ja Brasiliassa, tarjoavat henkilöstölleen asumisvaihtoehtoja osana etuja.

Vielä parempi on, että sinun ei tarvitse maksaa USA:n tuloveroa ulkomailla ansaitsemastasi 108 700 dollarista (verovuodelta 2021).

Asuminen on suurin menoerä lähes kaikille ympäri maailmaa. Näin ollen, jos voit poistaa nämä kustannukset tai vähentää niitä, voit vapauttaa enemmän tulojasi sijoittamaan tuloja tuottaviin omaisuuseriin, kuten osinkoa maksaviin osakkeisiin ja vuokra-asuntoihin.

Vaihtoehto 12 – Ryhdy asukashoitajaksi

Onko sinulla kokemusta hoitotyöstä tai kenties hoitotyöstä? Jos kyllä, talonhoitajaksi ryhtyminen on taloudellinen vaihtoehtoinen asumisratkaisu, jota voit harkita.

Asunnossa olevat talonmiehet saavat yleensä ilmaisen asunnon ja ateriat vastineeksi palvelustaan. Voit etsiä hoitajan tai sairaanhoitajan töitä verkkosivuilta, kuten Care.com.

Vaihtoehto #13 – Puutalo

Monet meistä unelmoivat lapsuudessamme puumajasta turvasatamana. Jotkut meistä tekevät edelleen.

Onneksi puumaja ei ole enää lasten kerhotalo kaukana vanhemmista ja ärsyttävistä sisaruksista. Jos voit ostaa halvalla maata tai löytää ystävän, joka on valmis antamaan sinun käyttää maataan, voit toteuttaa lapsuuden puumajahaaveesi.

Voit käyttää kierrätysmateriaaleja mahdollisuuksien mukaan pitääksesi kustannukset alhaisina. Muista, että puumaja voi tulla kalliiksi, jos valitset ylellisemmät. Voit kuitenkin rakentaa yksinkertaisempia, jotka maksavat paljon vähemmän.

Vaihtoehto #14 – Vapaat henkipallot

Vapaa henkipallotalo tuo pieneen taloon aivan uuden merkityksen. Pohjimmiltaan se on pyöreä puumaja, joka heiluu puista. Se saattaa antaa sinulle tunteen elämisestä futuristisessa raketissa keskellä viidakkoa.

Ei ole tarpeeksi tilaa koko perheelle asua vapaassa henkisfäärissä. Se on kuitenkin tarpeeksi hyvä pariskunnalle tai yksinäiselle asumiselle. Vapaan henkipallon sisustus on aina hieno haaste.

Vaihtoehto #15 – Jurta

Jos pidät telttailusta, jurtan tulisi ehdottomasti olla vaihtoehtoisten asumisvaihtoehtojen listalla.

Jurtat ovat kotoisin Mongolian, Turkin ja Siperian asukkaille. Ne ovat pohjimmiltaan kokoontaitettavia telttataloja, jotka on valmistettu kunnostetusta materiaalista, kuten huovasta, nahasta tai kaupallisesti ostetusta tukevasta kankaasta.

Jurta on uskomattoman edullinen koti, jossa voit kokeilla sisustusta saadaksesi ihanan sisustuksen. Vaikka jurtat ovat melko vahvoja, voit pehmustaa ne lisäeristystä varten. Muista, että voit helposti taittaa sen kokoon, kääriä sen, täyttää sen ja kantaa sen mukanasi, jos haluat muuttaa paikkaa.

Vaihtoehto #16 – Silo Home

Mikä on hullumpaa kuin asua vapaa-ajan ajoneuvossa tai rahtikontilla rakennetussa talossa? No, oletko koskaan kuvitellut eläväsi siilossa? Kyllä, siilo! Kaikista paikoista, joita voit ajatella, siilo on loistava idea!

Siilotalolla on sinulle uskomattoman omaleimainen näkökulma. Siiloa käytetään ensisijaisesti maataloustuotteiden varastointiin. Voit kuitenkin käyttää sitä talon rakentamiseen itsellesi.

Itse pidän tästä ideasta siitä, että siilo on pyöreä. Siten, kun pääset viimeistelemään, säätämään, sisustamaan ja uudistamaan sen sisällä, teet sen uskomattoman erilaisessa tilassa. Teet niin tilassa, jossa on pyöreä seinä, joka ei pääty.

🔥 Empfohlen:  Parhaat SEO-podcastit, joita jokaisen markkinoijan tulisi kuunnella

Kulmien puuttuminen voi olla aluksi outoa, mutta itse asiassa se on melko rauhoittavaa. Se on vaihteeksi hyvin erilainen ja luo tasaisen tilan kaikkialle. Lisäksi voit jopa koristella, maalata ja muokata ulkoa haluamallasi tavalla.

Vaihtoehto #17 – Olkipaalitalo

Strawbale-talot näyttävät selkeästi välimerellisiltä ja joltain suoraan 1500-luvun Iberiasta. Hämmästyttävin asia olkipaalissa on, että se on loistava eriste. Näin ollen, jos olet paikassa, joka on alttiina kylmemmälle ilmastolle, tämä on loistava vaihtoehto. Voit jopa vahvistaa taloa noudattamalla joitain yksinkertaisia ​​​​ohjeita, ja voila! Sinulla on ainutlaatuinen ja ihana lämpömassa, joka suojaa sinua ankaralta talvelta.

Talon alustava rakentaminen voi tulla kalliiksi. StrawBale.comin mukaan ihmiset, jotka pelastavat materiaaleja, kuten ovia ja ikkunoita, ovat kuitenkin saaneet talonsa valmiiksi alle 15 dollarilla neliöjalkaa kohden. Oman työvoiman käyttäminen ja viisaiden materiaalien tekeminen alentaa myös rakennuskustannuksia.

Lisäksi kun talo on valmis, se on melko energiatehokas, mikä säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Vaihtoehto #18 – Hamppubetonitalo

Ennen kuin nostat kulmakarvojasi, kerron sinulle, että hamppubetoni on todellinen asia ja hyödyllinen rakennusmateriaali.

Hamppubetoni on veden, kalkkikiven ja hampun seos, joka on yllättävän tavallista betonia kestävämpi. Tästä materiaalista rakennettujen seinien sanotaan kestävän hometta, hyönteisiä ja tulta.

Hamppubetoni saattaa kuitenkin olla kalliimpaa kuin tavallinen betoni, koska hampun kasvattaminen on laitonta.

Johtopäätös

Matkailuautossa asumisesta puihin riippuvan talon rakentamiseen on olemassa useita edullisia asumisvaihtoehtoja, joita voit tutkia.

Älä pelkää ottaa pientä riskiä; hyppää vähemmän kuljetulle tielle, ja kuka tietää, saatat selviytyä siitä uudella elämäntilanteella, jota et koskaan ajatellut mahdolliseksi.

UKK

Mikä on halvin osavaltio tai kaupunki asua Yhdysvalloissa?

Mukaan Maailman väestökatsaus, Mississippi on halvin osavaltio Yhdysvalloissa. Toisaalta Toledo, Ohio, on Yhdysvaltojen edullisin kaupunki vuokraamaan talon. Keskimääräinen vuokrahinta Toledossa on 550 dollaria. Tämä tekee siitä yhden Keskilännen kolmen edullisimman kaupungin joukossa.

Ovatko perinteiset kodit hyvä rakennusmateriaali?

Tiilet ovat suosittuja rakennusmateriaaleja, koska ne ovat kestäviä ja edullisia. Lisäksi ne kestävät vettä ja tulta.
Tiilet tekevät myös erittäin hiljaisen ja rauhallisen kodin. Voi, ja paljaat tiiliseinät lisäävät koteihin hyvin maalaismaista tunnelmaa. Eli ne ovat ehdottomasti sen arvoisia!

Onko turvallista rakentaa koteja maapusseista?

Kun suunnittelet kodin rakentamista, kangas ei ole ensimmäinen materiaali, jonka ajattelet – ellet ole tekemässä huopalinnoitusta.
Maapussit ovat pohjimmiltaan riisi-, rehu- tai sementtipusseja, jotka on täytetty lialla, maaperällä, maalla tai kivillä. Ne ovat erittäin suosittuja alhaisten kustannusten vuoksi. Voit tehdä koteja 1 000–5 000 dollarilla ja sinulla on kaunis koti, joka kestää pidempään kuin perinteiset puurunkoiset talot.

Mikä on viherkattoinen koti?

Vihreä katto tunnetaan hämmästyttävänä arkkitehtonisena piirteenä. Se tarjoaa kuitenkin enemmän etuja kuin pelkät visuaaliset elementit. Vihreä katto voi auttaa hallitsemaan hulevesien valumista ja pienentämään kaupunkien lämpösaaren kustannuksia. Se heijastaa lämpöä sen sijaan, että se absorboisi sitä tavallisen katon tavoin ja alentaa myös rakennuksen jäähdytyskustannuksia. Ne ovat myös erinomaisia ​​eristeitä, mutta vaativat hyvin vähän huoltoa. Puhumattakaan siitä, että se näyttää upealta!

Suositeltava: Maan ostaminen glampingia varten: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Talon vaihtoehdot