Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

19 kannattavaa digitaalista tuoteideaa verkossa myytäväksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 19 kannattavaa digitaalista tuoteideaa verkossa myytäväksi

Etsitkö tapaa laajentaa liiketoimintaasi ja kasvattaa tulojasi ilman, että sinua tarvitaan koko päivän toimistossa? Digitaaliset tuotteet voivat olla etsimäsi ratkaisu.

On olemassa loputon määrä digitaalisia tuoteideoita, jotka voivat auttaa sinua perustamaan oman yrityksen, viemään yrityksesi uudelle tasolle tai vain tuomaan lisätuloja.

Mikä on digitaalinen tuote?

Digitaalinen tuote on tuote, joka luodaan, myydään ja käytetään digitaalisesti. Ei ole fyysistä tuotetta; käytät sitä vain verkossa, mobiililaitteellasi tai verkkoselaimella.

On monia syitä, miksi digitaalisten tuotteiden myynti on yksi parhaista – ja helpoimmista – tapoja tuottaa passiivisia tuloja.

Aloittaminen on edullista. Ennakkoon ostettavaa tavaraa ei ole, ei vuokrattavaa myymälää tai lähetettävää pakettia. Voit käyttää ilmaisia ​​ja edullisia työkaluja tuotteen valmistamiseen, ja usein ainoa investointi on maksujen maksaminen käyttämällesi myyntialustalle.

Digitaaliset tuotteet ovat passiivisia. Voit valmistaa tuotteen kerran ja myydä sen uudestaan ​​ja uudestaan ​​riippumatta siitä, oletko töissä tai et. Palvelun myynti verkossa on loistava tapa aloittaa oma yritys, mutta se voi viedä aikaa ja pystyt ehkä palvelemaan vain muutamia asiakkaita. Digitaalisten tuotteiden avulla voit myydä verkossa ja ansaita rahaa mihin aikaan päivästä tahansa ja niin monelle ihmiselle kuin haluat.

Digitaaliset tuotteet ovat skaalautuvia. Kun myyt palvelun, tulosi rajoittavat sitä, kuinka monta tuntia sinulla on päivässä työskennellä. Kun myyt digitaalisen tuotteen, voit kasvattaa liiketoimintaasi eksponentiaalisesti lisäämättä työtuntien määrää.

19 digitaalista tuotetta, joita voit myydä verkossa

Digitaalisia tuotteita on monenlaisia, ja ne kaikki vaihtelevat passiivisuutensa suhteen. Jotkut “asettelevat ja unohtavat sen”, kun taas toiset vaativat huoltoa. Voit jakaa useimmat niistä kolmeen luokkaan:

  • Täysin passiivinen: Käytät aikaa tuotteen luomiseen kerran ja myyt sen loputtomasti. Nämä tuotteet ovat yleensä halvempia ja tulot voivat olla satunnaisia.
  • Puolipassiivinen: Tuote on passiivinen, mutta saatat joutua markkinoimaan tai päivittämään sitä ajoittain. Nämä ovat kalliita digitaalisia tuotteita ja mahdollisuus tuloihin on suurempi.
  • Ajoittain aktiivinen: Nämä ovat yleensä tilaus- tai jäsenyyspohjaisia ​​tuotteita. Tulot ovat tasaisempia, mutta niitä pitää ylläpitää aktiivisesti vähintään kerran kuukaudessa.

Näiden kolmen passiivisen tulovirran yhdistelmä on paras, ja on paljon digitaalisia tuoteideoita, joiden avulla voit luoda yrityksellesi sopivia tuotteita ja kasvattaa tulostasi.

1. E-kirjat

Jos pidät kirjoittamisesta, voit ansaita passiivisia tuloja useilla tavoilla e-kirjojen kautta. Voit julkaista itse sarjan kaunokirjallisia romaaneja tai tietokirjoja Amazonissa, äänittää äänikirjan Audiblessa, luoda opastettuja lehtiä tai värityskirjoja tai myydä digitaalisia kirjoja verkkosivustollasi.

Voit jopa ansaita rahaa lahjoittamalla e-kirjasi lisäämällä lukijoillesi erikoistarjouksen korkeammasta palvelusta tai digitaalisesta tuotteesta. Russel Brunson antaa kirjansa ilmaiseksi (sinun on vain maksettava toimitus ja käsittely) opettaakseen ihmisille, kuinka markkinointisuppilot voivat kasvattaa tuloja, ja myy myös ohjelmistoa markkinointisuppiloiden luomiseen.

2. Verkkokurssit

Nyt enemmän kuin koskaan ihmiset huomaavat, kuinka arvokkaita verkkokurssit ovat oppimisen taitojen ja koulutuksen kannalta. Voit luoda teksti-, ääni- tai videopohjaisen kurssin ja julkaista sen kurssikokoojaan, kuten Coursera tai Udemy. Parempi vaihtoehto voi olla myydä kurssi omalta verkkosivustoltasi käyttämällä alustaa, kuten Teachable tai Ulkokoulu.

Luuletko, että osaamisesi ympärille on jo olemassa kurssi? Älä pelkää. Ihmiset saattavat silti haluta kuulla, mitä sinulla on sanottavana. Esimerkiksi niitä on runsaasti freelance-kirjoittamisen kursseja, mutta jokaisella on oma ainutlaatuinen etunsa. Tästä syystä joku ostaa sinun jo tarjotun kurssin aikana.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa paikallisten pienyritysten Facebook-mainosten hallinnassa

Mikä tahansa tieto tai taito voidaan muuttaa kurssiksi. Alec Steele opettaa ihmisiä seppätyötä useilla kursseilla, jotka kaikki tarjotaan verkossa.

Monet kurssit ovat “ikivihreitä”, mikä tarkoittaa, että sisältö on ajankohtainen eikä ole sidottu päivämäärään tai tapahtumaan. Nämä kurssit ovat yleensä täysin passiivisia, mutta voit usein ansaita enemmän tuloja “käynnistämällä” kurssisi tiettyinä aikoina ympäri vuoden. Rajoitetun ajan tarjous antaa ihmisille kiireellisyyden tunteen ja voi lisätä myyntiä.

3. Työpajat

Jos sinulla ei ole aikaa kirjoittaa e-kirjaa tai rakentaa koko kurssia, harkitse työpajan luomista sen sijaan. Voit isännöidä live- tai tallennetun työpajan, joka tunnetaan myös webinaarina, kerran ja myydä sen edelleen toistaiseksi. Webinaari voi toimia myös johtomagneettina myöhempään kalliimman tuotteen tai palvelun myyntiin.

Kun olet tallentanut webinaarin kerran, sitä ei yleensä tarvitse päivittää, ellet halua muuttaa sisältöä tai tietoja. Voit lisätä myyntiä määrittämällä automaattisia mainoksia, jotka ohjaavat liikennettä työpajaasi.

4. Oppaita tai opetusohjelmia

Jousiammunnasta eläintieteeseen, jos sinulla on kokemusta tai erikoiskoulutusta jostain, voit ansaita rahaa myymällä lyhyitä oppaita tai tutoriaaleja, joissa on vaiheittaiset ohjeet sen suorittamiseen tai oppimiseen.

Opetusohjelmat ovat työpajojen kaltaisia ​​siinä mielessä, että niissä opetetaan yleensä yksi taito, toisin kuin kurssi, joka opettaa useita. Oppaat ja opetusohjelmat voivat olla kirjoitettuja, videoita tai molempien yhdistelmä.

Suurin osa taidoista, joille kirjoitat tai tallennat opetusohjelman, eivät muutu usein, joten tämä tuote on täysin passiivinen.

5. Jäsenyyssivusto

Jäsensivusto tai kuukausitilaus on digitaalinen tuote, josta jäsenet maksavat kuukausittain ja saavat jotain uutta joka kuukausi. Uusi sisältö joka kuukausi ei ehkä kuulosta tapalta tuottaa passiivisia tuloja, mutta on useita tapoja, joilla voit määrittää sisällön olevan enimmäkseen passiivista.

Voit luoda kaiken sisältösi vuodeksi etukäteen ja pudota pois vähän joka kuukausi. Tai voit luoda kurssin, josta opiskelijat maksavat kuukausittain, ja julkaista sisältöä tietyn määrän kuukausia.

Voit jopa luoda jäsensivuston joidenkin digitaalisten tuotemallien, kuten videotuntien, ateriasuunnitelmien ja harjoitusrutiinien, ympärille. KetoConnectin luojat loivat jäsensivuston, joka oli täynnä kursseja, e-kirjoja, reseptejä ja videoita, jotka eivät ole saatavilla heidän verkkosivuillaan, ja julkaisevat yhden uuden videon joka viikko jäsenilleen.

6. Tulostettavat

Työarkkien, tarkistuslistojen, aikataulujen, pelien, värityssivujen myyminen on loistava tapa ansaita passiivisia tuloja. Jos tulostusmateriaalisi ovat monimutkaisia, voit myydä ne yksitellen tai niputtaa yksinkertaisemmat tulosteet sarjoiksi.

Tulostettavat tuotteet ovat tyypillisesti edullisia tuotteita, ja voit valmistaa niitä ilmaiseksi Canvalla ilman rajoitusta sille, kuinka monta kappaletta voit myydä.

Hienoa tulostettavissa on, että voit myydä niitä Etsyssä ja hyötyä siellä olevasta liikenteestä ilman, että sinun tarvitsee luoda omia. WeCreatePrints on yksinomaan Etsyssä, ja sitä on myyty vain vuodesta 2019, ja he ovat jo myyneet lähes 2 000 tulostettavaa seinätaidettaan.

Aiheeseen liittyvä: 23 parasta paikkaa käsitöiden myymiseen verkossa

7. Mallit

Tulostettavien tulosteiden, Excel-laskentataulukoiden, Powerpoint-esityksien ja sosiaalisen median grafiikan mallien suunnittelu voi myös tuottaa passiivisia tuloja. Voit suunnitella malleja ilmaiseksi Canvassa tai Google Sheetsissä tai Slidesissa ja sisällyttää mukaan ohjeet mallin kopioimiseen mukauttamista varten.

Voit myydä niitä omalla verkkosivustollasi ohjelmistolla, kuten SendOwl, ja sivustoilla, kuten Creative Market tai Etsy.

8. Kaupalliseen käyttöön tarkoitettu musiikki

Videokuvaajat ja toimittajat etsivät jatkuvasti rojaltivapaata musiikkia ja äänitehosteita sisällytettäväksi YouTube-videoihin, mainoksiin ja mahdollisesti jopa elokuviin. Jos olet muusikko, voit hankkia passiivisia tuloja lisensoimalla musiikkiasi kaupalliseen käyttöön.

🔥 Empfohlen:  Mikä EMV® 3-D Secure on ja miten se parantaa verkkokaupan turvallisuutta?

Vaikka voit luoda jokaisen kappaleen kerran ja myydä sen loputtomiin, sinun on jatkettava uuden musiikin luomista saadaksesi toistuvia asiakkaita. Voit myydä rojaltivapaata musiikkia ja äänitehosteita sellaisilla sivustoilla kuin HookSounds ja Bensound.

9. Käsikirjoitukset

Olipa kyse palkankorotuksen neuvottelemisesta tai parhaan miehen puheen kirjoittamisesta, ihmiset eivät usein tiedä, mitä sanoa. Valmiit käsikirjoitukset neuvotteluja, puheita, myyntipuheluita, varainhankintaa ja muita varten voivat auttaa ihmisiä sanomaan kaiken, mitä he tarvitsevat, kun sillä on merkitystä.

Voit myydä näitä skriptejä sivustoilla, kuten Fiverr, tai omalla verkkosivustollasi. Deeper Than Moneyn Chloe Elise tienaa 75 000 dollaria kuukaudessa enimmäkseen passiivisesti. Yksi hänen digitaalisista tuotteistaan ​​on nippu skriptejä, joilla neuvotellaan halvemmista hinnoista yli 20 kululla.

10. B-rullamateriaalia

B-roll on lisämateriaalia, jota käytetään elokuva- ja televisiotuotannossa. YouTuben suosion ansiosta sinulla ei tarvitse olla kalliita kameroita saadaksesi passiivista tuloa B-rollia myymällä. Voit tallentaa materiaalia iPhonella ja luoda edullisia B-rullia YouTube-käyttäjille pienellä budjetilla.

Voit jopa lähettää videosi YouTubeen kaupalliseen käyttöön tarkoitettujen musiikin kera meditaatioina tai taustamateriaalina. Ansaitset passiivisia tuloja, kun täytät YouTuben kaupallistamisvaatimukset.

Kuten kaupalliseen käyttöön tarkoitettua musiikkia, voit myydä yhden kohtauksen materiaalia yhä uudelleen ja uudelleen, mutta paras tilaisuutesi skaalaus tulee, kun sinulla on laaja valikoima B-rullia. Tämä tarkoittaa, että sinun on jatkettava joidenkin luomista, kunnes luot tietokannan.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka aloittelijat voivat ansaita rahaa YouTubella

11. Mobiilisovellukset

Puhelimellamme viettämästämme ajasta 90 % käytämme sovelluksia.[1] Omistamasi yrityksen tyypistä riippuen mobiilisovellus saattaa olla sinulle paras digitaalinen tuote. Voit ansaita rahaa sovelluksen sisäisten mainosten, yhteistyökumppanien linkkien avulla tai yksinkertaisesti veloittamalla sovelluksen lataamisesta tai käytöstä.

Palvelut kuten BuildFire luo sovelluksen sinulle tai voit käyttää jotakin heidän malleistaan ​​luodaksesi sovelluksen ilman koodauskokemusta. Sinun on päivitettävä ja lisättävä sovellukseesi ominaisuuksia, jotta se pysyy toiminnassa ja motivoi ihmisiä palaamaan, mutta muuten mobiilisovellus on enimmäkseen passiivinen.

Budget Bytes -blogin Beth Moncel loi mobiilisovelluksen, jossa kaikki hänen reseptinsä ovat käyttäjien ulottuvilla hintaan 2,99 dollaria.

12. Plugin tai laajennus

Jos sinulla on verkkosivusto, tiedät todennäköisesti laajennuksista. Jos ei, käytät ehkä Google Chromea ja olet käyttänyt tai asentanut selainlaajennuksia. Monet ovat ilmaisia, mutta voit itse veloittaa erikoistuneista laajennuksista ja laajennuksista.

WordPress-laajennukset tai Chrome-laajennukset, jotka käyttävät algoritmia suorittaakseen muutoin raskaan tehtävän nopeasti, voivat olla varsin tuottoisia ja passiivisia. Spencer Haws teki yli 4000 dollaria viikossa myyvät Chrome-laajennuksen, joka teki juuri sen Amazon-oppikirjojen kanssa.

Mobiilisovelluksen tavoin sinun on päivitettävä laajennus tai laajennus säännöllisesti, jotta se toimisi kunnolla, mutta muuten se ansaitsee rahaa passiivisesti.

13. Valokuvaus

Yritykset käyttävät arkistokuvia verkkosivuillaan, sosiaalisessa mediassa, mainonnassa ja jopa YouTube-kanavilla. Voit myydä valokuvasi arkistovalokuvasivustolla tai aloittaa oman valokuvatilauspalvelun. Et myöskään tarvitse hienoja laitteita kuvien myyntiin; älypuhelimen kameran pitäisi riittää.

Voit myydä yksittäisiä valokuvia passiivisesti sivustoilla, kuten Shutterstock tai Adobe Stock, tai luoda omia. Omalla sivustollasi sinun on jatkuvasti päivitettävä portfoliotasi saadaksesi kaiken irti tästä digitaalisesta tuoteliiketoiminnasta.

Aiheeseen liittyvä: 4 tapaa saada palkkaa kuvien ottamisesta

14. Animaatiot ja vektorit

Vaikka arkistovalokuvaus on suosituin verkkosivustoilla, yhä useammat sivustojen omistajat ja bloggaajat käyttävät animaatioita ja vektoreita erottuakseen joukosta. Jos osaat suunnitella animaatioita ja vektorikuvia, voit myydä niitä samoilla verkkosivuilla kuin arkistovalokuvausta tai luoda omia tilauspalveluita. Voit suunnitella kuviasi ohjelmilla, kuten Canva tai Adobe Illustrator.

🔥 Empfohlen:  7 parasta paikkaa verkossa löytääksesi erinomaisia ​​WP-teemoja

Luo kirjasto kuvista, joita myyt täysin passiivisilla tuloilla, tai päivitä säännöllisesti tarjontaasi ja käytä markkinointistrategioita vakuuttaaksesi yritykset käyttämään animaatioita ja vektoreita arkistovalokuvauksen sijaan.

15. Verkkosivuston teema

Koska verkkosivuston rakentaminen itse käyttämällä premium-teemaa on paljon edullisempaa kuin verkkosivustosuunnittelijan palkkaaminen, monet blogin ja verkkosivuston omistajat suunnittelevat mielellään itse. Tämä avaa sinulle tavan ansaita passiivisia tuloja luomalla ja myymällä premium-WordPress-, Wix- ja Squarespace-teemoja yritysten omistajille budjetilla verkkosivustosi tai ThemeForestin kaltaisen markkinapaikan kautta.

Premium-sivustojen teemojen rakentaminen on enimmäkseen passiivista, mutta sinun on pidettävä teemat ajan tasalla, jotta ne toimivat oikein.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka tulla web-suunnittelijaksi

16. Fontit

Kalligrafia- ja käsinkirjoitustaiteilijat voivat muuttaa käsinkirjoituksensa kirjasimille, joita myydään morsiamille, tapahtumasuunnittelijoille ja yritysten omistajille kutsuissa, lentolehtisissä tai jopa ruokalistoissa. Voit luoda fontteja Adobe Illustratorissa tai Photoshopissa ja myydä niitä sivustoissa, kuten Creative Market tai MyFonts, eikä niitä yleensä tarvitse päivittää.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka tulla graafiseksi suunnittelijaksi 8 helpossa vaiheessa

17. Piirustukset

Jos olet kätevä mittanauhan kanssa ja sinulla on kokemusta rakentamisesta, voit ansaita rahaa passiivisesti myymällä kotiprojektien piirustuksia. Puumajat, pergolat, koiramajat ja kanankotit ovat kaikki suosittuja tee-se-itse-projekteja, joihin voit luoda useita malleja.

Suunnitelmien PDF-latausten myyminen on helppo tapa tuottaa passiivisia tuloja tyypillisesti palvelupohjaiselle yritykselle. Sinun on ostettava ohjelmisto suunnitelmien luomiseksi, mutta voit nopeasti saada rahat takaisin myymällä luomasi suunnitelmat.

18. Esiasetukset

Sosiaalista mediaa hallitsee visuaalinen sisältö, mutta sen tekijät eivät ole kaikki valokuvaajia ja videokuvaajia. Esiasetukset ovat ennalta määrätty sijainti valokuvauksen muokkausliukusäätimille, jotka antavat sinulle haluamasi muokatun ulkoasun.

Lightroomin, Photoshopin ja muiden sovellusten esiasetukset voivat antaa ihmisten lähettää kiehtovia kuvia ilman paljon vaivaa.

Voit luoda esiasetuksen kerran ja myydä sen suoraan verkkosivustoltasi käyttämällä verkkokauppaalustaa, kuten WooCommerce tai Shopify. Esiasetukset ovat monipuolisia ja ylittävät vuodenaikojen, joten sinun ei tarvitse tehdä paljon päivittämistä, mutta voit mainostaa niitä sosiaalisessa mediassa.

19. Suunnittelijat

Suunnittelijat auttavat ihmisiä suunnittelemaan aterioita, harjoittelua, tavoitteita, taloutta ja paljon muuta. Voit myydä tulostettavia PDF-tiedostoja tai fyysisiä suunnittelijoita tilaustulostussivustoilta, kuten CreateSpace ja Lulu, tai omasta kaupastasi. Bloggaaja Sarah Titus on ansainnut yli 10 miljoonaa dollaria myymällä suunnittelusivuja ja muita tulosteita verkkosivustonsa ja Shopify-kauppansa kautta.

Automaattisen mainonnan lisäksi päivämäärättömät suunnittelijat ovat täysin passiivisia. Voit myydä vanhentuneita suunnittelijoita puolipassiiviseen yritykseen tai jopa tilata uusia suunnittelijoita joka kuukausi.

Digitaaliset tuotteet eivät koskaan myy loppuun

Digitaaliset tuotteet tarjoavat edullisen tavan tuottaa passiivisia tuloja huolehtimatta varasto-, varastointi- tai toimituskuluista. Voit myydä tuotteitasi maailmanlaajuiselle yleisölle ja kaikkina vuorokauden aikoina.

Jos tarjoat palvelua, luo sen ympärille digitaalisia tuotteita, jotka auttavat skaalaamaan ja kasvattamaan liiketoimintaasi.