Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

19 luovaa tapaa saada lisää bränditietoisuutta – numero 8 yllättää sinut!

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 19 luovaa tapaa saada lisää bränditietoisuutta – numero 8 yllättää sinut!

On yksi asia, joka on yhteinen kaikilla amerikkalaisilla ovella – ja se EI ole tervetuliaismaton läsnäolo! Amazon-pakettien vuoret saapuvat kerrostalojen auloihin ja asunnonomistajien ovelle. Ja jos luulet minun olevan dramaattinen – raportit osoittavat, että sähköinen kaupankäynti ylittää tänä vuonna 1 biljoonan dollarin kulutusmenot Yhdysvalloissa pandemiavetoisen siirtymisen vuoksi verkkokaupan käyttöön.

Asia on – jos olet online-myyjä, sinulla on maailma mahdollisuuksia rakentaa brändiäsi. Kaikki ei kuitenkaan ole niin ruusuista kuin Instagram-suodatin saattaa näyttää siltä. Näiden mahdollisuuksien mukana tulee paljon kiukkuisia kilpailijoita, jotka myös kilpailevat näkyvyydestä.

Tästä syystä annan sinulle 19 ideaa, jotka voit toteuttaa saadaksesi ansaitsemasi huomion ja lisätäksesi myyntiä Amazon-kauppaasi tai verkkosivustollesi!

MUTTA odota – ennen kuin juutut tähän luetteloon, varmista, että olet tehnyt perustyön brändisi hyväksi.

Tämä sisältää brändilupauksesi, tunnuslauseen, visuaalisen identiteetin, brändin arvot, brändin äänen, brändin narratiivin ja kaikki muut strategisen brändin osat. (Jos tarvitset apua koko brändiviestintäoppaasi rakentamisessa – saat lisätietoja verkkosivustoltani ecommcopywriter.com)

1. Käyttäjien luoma sisältö – (UGC) Rakastan tätä, koska se toimii. Stacklan raportissa 86 % kuluttajista sanoo, että aitous on tärkeää päätettäessä, mitä brändejä he pitävät ja tukevat. Itse asiassa käyttäjien luoma sisältö on autenttisempaa ja vaikutusvaltaisempaa kuin ammatti- ja julkkissisältö. Käytä asiakkaiden kuvia tai lähetä videokokemuksia verkkosivustollesi tai Amazonin julkisivulle.

2. Nyt hauskempaan osaan – strategian toteuttamiseen! Kerro tarina! – Ihmisiä rakkaus tarinoita. Näin sivilisaatio rakennettiin ja miten päätämme tehdä mitä tahansa ystävien valitsemisesta seuraavaan mikroaaltouuniostokseemme! Voit käyttää Amazon-myymälääsi “Tietoja meistä” -sivun luomiseen, joka kertoo tarinasi. Voit jopa julkaista sen myymäläsi “kotisivulla”. Tarinoiden on kuitenkin sisällettävä tiettyjä elementtejä tehdäkseen niistä mielenkiintoisia. Ajattele konflikteja, haasteita, ratkaisuja, tunteita, ihmissuhteita, ajankohtaisia ​​asioita, sosiaalisia/ympäristökysymyksiä, muutoksia jne.

3. Rakenna brändiääni – Miltä haluat asiakkaidesi tuntevan, kun he vierailevat myymälässäsi? Voitko saada heidät hymyilemään, nauramaan tai tuntemaan motivaatiota muutokseen? Tehdäksesi harjoituksesta mielenkiintoisempaa – mieti, KELLÄ haluaisit brändisi kuulostavan. (Ajattele koomikoita, julkkiksia, radiojuontajia jne.)

4. Ryhdy auktoriteetiksi kategoriassasi – Jotkut Amazonin myydyimmistä tuotteista pääsivät ykkössijalle auktoriteettiartikkelin ansiosta. Jep. Tämä koskee monia lääketieteellisiä tai teknisiä tuotteita. Nämä yritykset ovat saattaneet kirjoittaa artikkelin itse tai olla esillä tunnetussa julkaisussa. Katso, voitko julkaista hienon lehdistötiedotteen ja jakaa sen, jotta saat enemmän huomiota tuotteisiisi.

🔥 Empfohlen:  18 tapaa ansaita rahaa ilman työtä

5. Ole opas, joka johtaa asiakkaasi menestykseen – Luuletko, että kaikki osaavat automaattisesti käyttää tuotettasi? No – mieti uudestaan! Jos esimerkiksi myyt jalustavaloja Youtuberin tekijöille, kirjoita artikkeli, joka selittää perusteellisesti, kuinka valaistus asetetaan oikein selfie-videoita varten. Voit kouluttaa asiakkaitasi tuotteesi tai palvelusi tehokkaimpaan käyttöön sekä ennen ostoa että sen jälkeen.

6. Jaa asiakkaiden menestystarinoita – Olitpa myymässä kuntoilutuotetta, vauvan nukahtamista edistävää tuotetta tai mielenterveyspäiväkirjaa. Mikä se sitten onkaan – ota yhteyttä asiakkaisiisi ja jaa heidän tarinoitaan. Oikeiden ihmisten nimien ja valokuvien saaminen on entistä tehokkaampaa. Lisäksi asiakkaasi tuntevat olonsa erityisiksi, kun esitit heidät sisällössäsi.

7. Lahjaoppaat! – Tiedäthän, että se on yksi syy siihen, miksi Oprah tuli niin suosituksi, eikö niin? Kaikki pitää hyvästä lahjaoppaasta. Jos voit julkaista artikkelin tai saada tuotteesi esille lahjaoppaassa tai jopa tunnetussa blogissa

8. Tee brändisoittolista – Pastabrändi Barilla pudotti 8 Spotify-soittolistaa, jotka on ajoitettu keittämään pastasi täydellisesti. Soittolistan nimiä ovat Mixtape Spaghetti, Boom Bap Fusilli, Moody Day Linguine ja paljon muuta. Joten miksi et tekisi brändisoittolistaa kiinnittääksesi huomion? Myytkö kylpylään liittyviä tuotteita – tee rentouttava soittolista. Myy lasten leluja – tee lasten miksaussoittolista. Ymmärrät idean – musiikin tekeminen on mahtava tapa vangita huomiota ja antaa arvoa heimollesi/yleisölle. Ajattele, että Buzzfeed, The New York Times, The Wirecutter) olet selvästi kilpailijoitasi edellä. Tämä on myös loistava strategia bränditietoisuuden lisäämiseksi.

9. Videon sisältö!! – Katson sinua… Asiakkaat katsovat mielellään videoita, varsinkin kun ne ovat hauskoja, luovia, informatiivisia tai inspiroivia. Jos olet rekisteröitynyt brändiin, sinun TÄYTYY, TÄYTYY lisätä videosisältöä Amazon-luetteloihisi. Voit myös luoda videoita YouTubessa ja upottaa linkkejä verkkosivustollesi.

Ideoita videoihin:

  • Asiakkaiden suosittelut
  • Tuote-esittelyt
  • Inspiroivia tuotevideoita, jotka sisältävät tarinan
  • Valmistuksen tai henkilöstösi kulissien takana

10. Lähettää sisältöä AmazonilleAika seurustella! Amazon Posts on työkalu, joka antaa brändiin rekisteröidyille myyjille mahdollisuuden jakaa luovaa sisältöään sosiaalisen median “syötteen” kautta. Se tarjoaa saman tunteen ja tunnelman kuin suurimmat sosiaalisen median alustat ja antaa kuluttajille mahdollisuuden selata myyjän omaa henkilökohtaista syötettä ja klikata suoraan heidän tuotteitaan. Kun saat seuraajia Amazonissa, voit jopa käyttää MYCE-työkaluja, joiden avulla voit lähettää suoraan seuraajillesi sähköpostia uusista tuotejulkaisuista, myynnistä jne.

🔥 Empfohlen:  Bannerimainokset: erinomaisia ​​esimerkkejä inspiraatiosta

11. Sosiaalisen median strategia – Seurustelua tarvitaan lisää. (Pahoittelut epäsosiaalisille tuotemerkkien omistajille) Palkkaa Millennial tai Gen Z, jos tarvitset! Instagram, TikTok, Pinterest, Facebook, Youtube, … valitse sosiaalisen median alusta, jossa asiakkaasi todennäköisesti viettävät aikaa. Luo sosiaalisen median strategia ja varmista, että julkaiset johdonmukaisesti. Mitä enemmän pidät seuraajasi sitoutuneina, sitä enemmän mehua viestisi saavat.

12. Pinterestin ostokset – Aseta ostettavat nastat myydäksesi tuotteita suoraan Pinterestissä. Tämä ei välttämättä ole kaikkien jälleenmyyjien saatavilla, ja sinun on silti haettava hyväksyntää. Voit silti käyttää Pinterestiä lisätäksesi bränditietoisuutta. Muista lisätä kuvaava kopio pinsseihisi, tauluihisi ja kuvaukseen. Lisäksi ÄLÄ julkaise vain kuvia fyysisestä tuotteestasi – sinun on myytävä elämäntapa! Rakenna tarinoita tuotenastojesi ympärille asiakaspersoonaasi ajatellen. Kursoi sisältöä, jonka avatarisi haluaisi nähdä.

13. A+ sisältö – A+:ssa on muutakin kuin kauniita kuvia. Se on mahdollisuus yhdistää tehokkaat viestit elämäntapakuviin, jotka kertovat brändisi tarinan ja herättävät tuotteesi henkiin. Älä myöskään aliarvioi tekstisisältöä, jonka voit sijoittaa kunkin moduulin alle, älä mene yli laidan, mutta lisätty teksti voi tehdä ihmeitä vakuuttaen asiakkaasi. Pysy lopuksi muutamassa pääviestissä äläkä hukuta asiakasta liikaa tiedolla. Tässä on lakmustesti – jos et pysty selittämään tuotettasi mummolle, sinun on palattava piirustuspöydälle.

14. Brand Story -osio – Bränditarinaosio näkyy yleensä A+-sisältösi yläpuolella, mutta joskus se näkyy juuri ennen arvosteluosiota. Älä pelkää muuttaa laajennuskysymysten moduulia ja muokata niitä. Käytä Tietoja meistä -moduulia bränditarinoiden kertomiseen, sillä se on loistava tapa asiakkaille oppia, mistä brändisi on kyse!

15. Muuta tuotesivusi aloitussivuksi – Onko sinulla Shopify-sivustoa? Hyvin tehty! Mutta sen sijaan, että käyttäisit vain tylsää ulkoasua tai kopioisit ja liität Amazon-listauksesi myymälään – miksi et muuttaisi tuotesivujasi aloitussivuiksi, joissa on infografiikkaa, videosisältöä, asiakaskertomuksia ja tarinankerrontaa! On olemassa kolmannen osapuolen laajennuksia, joiden avulla voit leikkiä sivuasetteluilla. Pidä hauskaa ja selvitä, mikä antaa sen wow-efektin, joka saa asiakkaat pysähtymään kesken vierityksen!

16. Creative Packaging Copy – Yllätä asiakkaasi ja saa heidät tuntemaan olonsa erityiseksi mikrokopiolla pakkauksissasi tai viestiliitteissäsi. Pienet asiat voivat tehdä suurimman vaikutuksen asiakkaisiisi, ja jos olet todella luova, asiakkaat alkavat jakaa sisältöäsi sosiaalisessa mediassa pyytämättä. Tulosta viesti laatikon sisään – se paljastuu, kun asiakas avaa sen, kirjoittaa söpön riimin tai viihdyttää häntä jollakin hauskalla. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

🔥 Empfohlen:  Lewinin muutoksenhallintamalli

17. Sitouta asiakkaasi – Tiedätkö mitä he sanovat… ihmissuhteet ovat kaksisuuntaisia! Mieti tapoja lisätä sitoutumista asiakkaidesi kanssa. Luo haasteita, jotka asiakkaat voivat julkaista verkossa käyttämällä hashtagiasi. Lähetä sähköpostia ja pyydä asiakkailta palautetta. Tai vastaa henkilökohtaisesti asiakkaiden sinulle lähettämiin arvosteluihin tai viesteihin. Henkilökohtaiset vastaukset saavat paljon kunnioitusta.

18. Toteuta personointi paikan päällä – Tekemällä asioista henkilökohtaisia ​​voit kasvattaa tuloja ja vähentää poistumisprosentteja. Käytä tekniikkaa esimerkiksi tietokilpailujen luomiseen tuotesuositusten yksilöimiseksi. Asenna ponnahdusikkuna kysyäksesi asiakkailta, etsivätkö he jotain erityistä, tai luo ponnahdusikkunoita, kun he ovat lisänneet ostoskoriin jotain, jossa lukee “Rakastamme tyyliäsi” tai “hyvä valinta!”

19. Keskity säilyttämisstrategioihin – Yleisenä nyrkkisääntönä on, että asiakkaiden pitäminen on halvempaa kuin heidän houkutteleminen. Katso, voitko hyödyntää asiakastietoja ja yrittää houkutella uudelleen asiakkaita, jotka ovat aiemmin tehneet ostoksia kaupastasi. Erinomaisen asiakaspalvelun tarjoaminen tai houkuttelevan kanta-asiakasohjelman luominen ovat hyviä tapoja säilyttää asiakkaita ja rakentaa kestäviä suhteita, jotka nostavat brändisi arvoa.

Mene eteenpäin ja ole luova

Jos olet lukenut tähän asti – onnittelut! Bränditietoisuusstrategian rakentaminen ja toteuttaminen on pitkän aikavälin peli. Valitse vain muutama näistä vinkeistä ja katso, voitko toteuttaa ne päästäksesi kilpailijoiden edelle ja luodaksesi syvempiä suhteita asiakkaisiisi. Varmista lopuksi, että pysyt aitoina ja uskollisena ainutlaatuisille brändiarvoillesi. Joten älkää hämmennykö. Valitse vain muutama näistä vinkeistä ja katso, voitko ottaa ne käyttöön päästäksesi kilpailijoidesi edelle ja luodaksesi syvempiä suhteita asiakkaisiisi. Varmista lopuksi, että pysyt aitoina ja uskollisena ainutlaatuisille brändiarvoillesi.

Ecomm Copywriter

Ecomm Copywriter on Helium10-kumppani. Ecomm Copywriter on auttanut verkkokauppojen omistajia rakentamaan aitoja brändejä, jotka eivät vain lisää myyntiä, vaan luovat myös asiakasuskollisuutta vuodesta 2016 lähtien. Tarkista tämän sivun vasemmalla puolella olevasta palveluluettelosta, kuinka voimme auttaa verkkokauppaasi kasvamaan juuri sinun brändiksi. aina kuviteltu.