Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

19 ”outoa” työtä, joista maksetaan yllättävän hyvin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 19 ”outoa” työtä, joista maksetaan yllättävän hyvin

Olet luultavasti lukenut paljon sivukeikoista, joita voit tehdä verkossa, sovelluksista, jotka auttavat sinua ansaitsemaan rahaa, ja jopa oudoista tavoista ansaita rahaa. Mutta entä vanha kunnon satunnainen työ?

Satunnaiset työt viittaavat yleensä satunnaisiin tai yksittäisiin töihin, jotka voivat olla kausiluonteisia, manuaalisia tai kotimaisia. Onneksi vähemmän kilpailua voit lisätä ansaintapotentiaaliasi ja löytää satunnaisia ​​töitä useissa eri paikoissa.

Palkalliset ja tuntikohtaiset parittomat työt, joista maksetaan hyvin

Etsitpä sitten jatkuvaa työtä tai keikkaa silloin tällöin, voit löytää verkosta ja läheltäsi satunnaisia ​​töitä, jotka auttavat sinua kasvattamaan tulojasi.

1. Ammattimainen hakkeri

Jos pystyt murtautumaan digitaalisiin verkkoihin, saatat saada palkkaa auttaaksesi yrityksiä testaamaan ohjelmistonsa suojausjärjestelmän vahvuutta.

Valkohattu-hakkerit murtautuvat laillisesti yrityksen verkkoon löytääkseen heikkouksia ja estääkseen todellisia hakkereita murtautumasta sisään myöhemmin. Et tarvitse tutkintoa, mutta sillä voit ansaita jopa 122 000 dollaria vuodessa.[1]

2. Stuntperson

Stuntimies tai stunt-kakso suorittaa stuntteja televisiossa, elokuvissa tai teatterissa. Stunttitupla on palkattu tekemään stuntteja yhdelle näyttelijälle, kun taas stuntperson voi tehdä stuntteja useista lisäominaisuuksista yhdessä projektissa.

SAG-AFTRAn edustamat stunt-taiteilijat tienaavat vähintään 1 005 dollaria päivässä, ja heidän tulee olla taitavia urheilulajeissa, kuten voimistelussa, kamppailulajeissa ja miekkataistelussa.[2]

3. Voice over artist

Ääninäyttelijät eivät puhu vain sarjakuvien hahmoja. Voit ansaita rahaa käyttämällä ääntäsi kertoessasi äänikirjoja, radiomainoksia, puhepostiterveisiä, yritysesityksiä ja paljon muuta.

Ääninäyttelijät voivat ansaita noin 200 dollaria viidestä minuutista valmiista äänestä.[3]

4. Kilpailu-DJ

Vaikka moniin tapahtumiin tarvitaan DJ, jotkut vaativat enemmän ulkoilman tuntemusta kuin levysoittimien takana olevia taitoja.

Kun Christine Wang, The Ski Girlin luoja, näki Craigslist-mainoksen kokeneesta hiihtäjästä, jolla on ammattimainen äänikokemus, hän vastasi nopeasti, vaikka hänen äänikokemuksensa ei ollut teknisesti ammattimaista, ja päätyi työpaikan matkustavan hiihtokilpailun DJ:ksi. .

Työ merkitsi ajamista viikoittain eri hiihtokeskukseen, PA-järjestelmän perustamista ja DJ-musiikin tekemistä kilpailuun. Hänelle maksettiin 125 dollaria päivässä sekä ilmaisia ​​hissilippuja ja hotellihuoneita jokaisessa lomakylässä.

“Se oli vain kausiluonteinen asema, joten minun piti siirtyä eteenpäin yhden kauden jälkeen”, Wang sanoi. ”Mutta minulla oli yli 100 hiihtopäivää sinä vuonna! Ja suurimmasta osasta maksettiin.”

Aiheeseen liittyvä: 18 parasta paikkaa maksullisiin verkkokyselyihin

5. Ammattimainen halaus

Yksi omituisimmista töistä lähelläni on ammatillinen halaus Cuddle Comfort. Halaajat julkaisevat profiilinsa sivustolla, saavat viestin, kun joku haluaa halata, ja heille maksetaan käteisellä tai PayPalin kautta ennen istunnon alkua.

🔥 Empfohlen:  Nollasta vaikuttajaksi: Kuinka vain yksi paneeli (JAP) muutti sosiaalisen median pelini

Vaikka sivusto tarjoaa ilmaisia ​​halaileja, ammattimaiset halailijat ansaitsevat yli 60 dollaria tunnissa ja heitä mainostetaan turvallisempina ja luotettavampina.

6. Online-treffivalmentaja

Online-treffivalmentajat voivat tehdä kaiken aina parempien online-treffiprofiilien luomisesta asiakkailleen parempien kuvien ottamiseen ja sen valitsemiseen, kenen kanssa he tavoittavat.

Valmentajat voivat ansaita missä tahansa 40–200 dollaria tunnissa riippuen heidän kokemuksestaan ​​ja palvelun syvyydestään.[4]

7. Siittiön tai munasolun luovuttaja

Jos olet pätevä, siittiöiden tai munasolujen luovuttaminen voi olla loistava tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Miehet voivat tienata 35–50 dollaria per näyte.[5]

Munanpoistoprosessi on pidempi, sisältää enemmän riskejä ja vie enemmän aikaa, mutta naiset voivat ansaita noin 8 000 dollaria.[6] Molemmilla on hakuprosessi, joka sisältää terveys- ja koulutusvaatimukset.

8. Kielitieteen lukija

Lingvistit tutkivat kieltä ja sen rakennetta. Voit auttaa aloittelevia kielitieteilijöitä ja ansaita rahaa olemalla lukija korkeakoulun kielitieteen laboratoriossa.

Näin Petra Odak teki ilman muodollista kielikoulutusta.

“Tulin sisään muutaman kerran, ja 20 dollaria 20 minuutin puhumisesta mikrofoniin, se oli helpoin koskaan ansainnut raha”, Odak sanoi. “Varsinkin kun kävin noin 20 kertaa.”

Sinun ei tarvitse olla opiskelija, mutta sinun täytyy osata lukea ääneen.

Aiheeseen liittyvä: 11 tapaa saada palkkaa kirjojen lukemisesta vapaa-ajallasi

9. Palsamointi

Freelance- tai osa-aikaiset palsamuttajat kutsutaan palsamoimaan ruumiita heidän saapuessaan. Palsamuttaja on vastuussa ruumiin säilyttämisestä ja valmistelemisesta sen katselua ja hautaamista varten.

Tämä työ ei ole kaikille, ja se vaatii kahden vuoden tutkinnon, mutta ne, jotka voivat tehdä sen, löytävät lamankestävän pariton työn, jossa he tienaavat yli 20 dollaria tunnissa.[7]

10. Metsäpalotarkastaja

Jos asut lähellä metsää, voit tienata ylimääräistä rahaa metsäpalojen tarkastajana ja ehkäisyasiantuntijana.

Tarkastajat arvioivat ulkotilojen palovaaraa julkisilla ja asuinalueilla, etsivät palomääräysten rikkomuksia ja voivat jopa tutkia tuhopolttoa. Jotain luokka- ja työkoulutusta vaaditaan, ja tarkastajat ansaitsevat noin 27 dollaria tunnissa.

Aiheeseen liittyvä: Asiantuntijan neuvoja siitä, miksi oudot sivuhustit toimivat (ja kuinka löytää sellainen)

11. Akvaristi

Akvaariot ovat suosittuja luksuskodeissa, hotelleissa ja rakennuksissa, mutta ne vaativat ammattilaisen huoltoa, jotta säiliö pysyy puhtaana ja olennot kukoistavat.

🔥 Empfohlen:  15 sivuliikeideaa, joista sinun tulisi tietää [2023]

Akvaarioina ylläpidät säiliön puhtautta ja lämpötilaa, ruokit eläimiä ja paljon muuta. Muodollisia koulutus- tai sertifiointivaatimuksia ei ole, ja voit ansaita noin 15 dollaria tunnissa.

12. Palkkionmetsästäjä

Palkkionmetsästäjät työskentelevät takuitalien agenttien kanssa tuodakseen pakolaisia ​​saadakseen prosenttiosuuden takuurahoista.

Vaikka termi “palkkionmetsästäjä” saattaa herättää ajatuksia suuresta miehestä, joka juoksee vaarallisten pakolaisten perässä, palkkionmetsästäjän, joka tunnetaan myös takuita valvovana virkailijana, työ on enemmän kuin yksityisetsivä.

Työtunnit voivat olla pitkiä, ja työ voi viedä sinut luonnosteleviin paikkoihin, mutta voit tienata 10–25 prosenttia kustakin joukkovelkakirjasta tai 50 000–80 000 dollaria vuodessa.[8]

13. Elämänmallinnus

Taidekoulut ja -luokat etsivät jatkuvasti elämänmalleja istuntoihin. Se ei ole hyvä keikka ujoille ihmisille, koska sinun täytyy olla täysin alasti.

Onneksi on olemassa säännöt, jotka takaavat mallin mukavuuden ja yksityisyyden. Ja elämänmalli Michael Lowe sanoo, että työpaikkoja on helppo löytää.

“Kilpailu avoimista työpaikoista on alhainen, kuten voit odottaa”, Lowe sanoi. “Eikä sinun tarvitse näyttää elokuvatähdeltä, 99% elämänmalleista on tavallisen näköisiä ihmisiä.”

Palkka vaihtelee 20–30 dollaria per istunto, ja vaikka erityistaitoja ei vaadita, sinun pitäisi pystyä pitämään asentoa jopa 30 minuuttia kerrallaan.[9]

Muita satunnaisia ​​töitä, joita voit tehdä vapaa-ajallasi

Nämä satunnaiset työesimerkit saattavat olla hieman epätavallisia, mutta kun kokeilet niitä, huomaat, ettei mikään sivuhulina ole liian outoa ansaitakseen rahaa.

14. Pelaa pelejä

Jos etsit satunnaisia ​​töitä, joista maksetaan hyvin ilman tutkintoa, sinun kannattaa pelata pelejä. On olemassa paljon tapoja ansaita rahaa peleissämutta pelien pelaaminen reaaliajassa Twitchissä on yksi tuottoisimmista.

Kun olet oikeutettu Twitch-kumppaniksi, saat 2,50 dollaria tilaajaa kohti kuukaudessa lahjoitusten ja sponsoroitujen suoratoistojen lisäksi.

15. Mystery shopper

Mysteeriostajat menevät salaisesti laitoksiin varmistaakseen, että he noudattavat yrityksen määrittämiä menettelytapoja.

Mysteerikaupoissa käyminen voi ansaita ylimääräistä rahaa, mutta saat useimmiten ilmaista ruokaa, aktiviteetteja, hotellimajoituksia, terveystarkastuksia ja paljon muuta. On monia satunnaisia ​​töitä mystery shopping -sivustotjotka kaikki ovat erikoistuneet erilaisiin ainutlaatuisiin toimialoihin.

16. Foley-taiteilija

Foley-taiteilijat luovat ääniä elokuviin ja televisioon parantaakseen äänenlaatua. Sinun ei tarvitse olla ammattimainen äänisuunnittelija tai omaa tuotantoyhtiötä tehdäksesi näitä ääniä.

Jase Rodley haki foley-töitä pienestä tuotantoyhtiöstä yliopistonsa kampuksella.

”Teisin lyhytelokuvien äänet kävelystä luun murtamiseen. Opin paljon, Rodley sanoi. “Jos voit löytää tällaisen työn, vaikka et olisikaan elokuvanteosta, se on sekä hauskaa että palkitsevaa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka löytää metamask-siemenlauseesi

Palkkaus vaihtelee sijainnin, tuotannon mukaan ja sen mukaan, teetkö yksittäistä työtä vai oletko työntekijä. Parhaiten ansaitsevat foley-taiteilijat tienaavat noin 111 000 dollaria vuodessa.[10] Mitään tiukkoja vaatimuksia ei ole, mutta sinun tulee kuunnella ääniä ja olla tarkkana yksityiskohdissa.

17. Katso videoita tai mainoksia

Voit ilmoittautua mukaan sovelluksia, jotka maksavat sinulle videoiden katsomisesta ja mainoksia. Useimmat maksavat pisteiden muodossa, jotka voidaan lunastaa lahjakorteiksi.

Ne voivat olla jopa 200 dollaria kuukaudessa videoiden katsomisesta ja jopa 20 dollaria kuukaudessa katsomassa mainoksia.

18. Patjan läppä

Oletko koskaan miettinyt, mitä tapahtuu bed-in-a-box-patjoille, jotka palautetaan 100 yön riskittömän kokeilun aikana? Ne myydään edelleen patjanräpäillä.

Aloittaminen ei maksa mitään, ja tarvitset puhtaan paikan patjojen säilyttämiseen. Muuten se on helppo pariton työ ylimääräistä rahaa varten. Sivuhuomautus: näin mieheni ja minä ostimme patjamme, ja rakastamme sitä.

19. Roskakorin puhdistusaine

Roskakorit ovat täynnä haitallisia bakteereja, jotka voivat vaikuttaa perheisiin ja kuluttajiin. Roskakorin siivoojana vierailet asiakkaasi tölkeissä roskien noutopäivänä ja puhdistat ne jopa 30 dollarilla per tölkki.[11]

On olemassa yrityksiä, joissa voit työskennellä, tai voit rakentaa oman asiakaskuntasi ja puhdistaa tölkit, kun se toimii sinulle. Sinun tarvitsee vain tehdä se itse, on tuotteet, jotka puhdistavat, desinfioivat ja poistavat hajun roskakorit.

Joskus kannattaa tehdä satunnaisia ​​töitä

On paljon outoja ja epätavallisia töitä, joista maksetaan hyvin, mutta sinun on oltava luova ja ennakkoluuloton. Jos olet valmis tekemään asioita, joita useimmat ihmiset eivät tee, voit ansaita kunnollisia sivutuloja ja saavuttaa taloudelliset tavoitteesi paljon nopeammin.

Table of Contents