Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

19 parasta ainutlaatuista Airbnb-ilmoitusta ympäri maailmaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 19 parasta ainutlaatuista Airbnb-ilmoitusta ympäri maailmaa

Airbnb:n ainutlaatuinen listaus

Oletko koskaan halunnut nukkua avaruusaluksessa? Entä sukellusvene? Airbnb:ssä mahdollisuudet ovat todella rajattomat.

Etsitpä sitten epätavallisia loma-asuntoja seuraavaa lomaasi varten tai olet sijoittaja, joka etsii ideoita seuraavaa vuokra-asuntoa varten, tämä viesti antaa sinulle vakavaa inspiraatiota.

Olemme keränneet 19 parasta Airbnb:n ainutlaatuiset listaukset ympäri maailmaa, ja jaamme ne kanssasi tässä viestissä.

Mikä on ainutlaatuinen listaus Airbnb:ssä?

Usein potentiaaliset vieraat vain selailevat tiettyä paikkaa Airbnb:ssä nähdäkseen, mitä alueella on. Airbnb:ssä on kuitenkin myös paljon suodattimia, jotka auttavat vieraita rajaamaan hakuaan edelleen.

Yksi suodattimista on “ainutlaatuinen listaus”, ja asiakkaat voivat valita vaihtoehdoista, kuten majakoista, veneistä tai hyteistä.

Mikä tahansa mielenkiintoinen tai epätavallinen rakennelma voi kelvata Airbnb:n ainutlaatuiseksi listaukseksi, puumajasta muunneltuun navettaan.

Ainutlaatuisten listausten plussat ja miinukset

Jos aiot sijoittaa ainutlaatuiseen Airbnb-listaukseen, sinun on otettava huomioon joitain keskeisiä etuja ja haittoja.

✅ PRO: Vähemmän kilpailua

Useimmilla alueilla ei ole paljon majakoita tai puumökkejä, jotka kilpailevat huomiosta, joten ainutlaatuisilla listauksilla on yleensä vähemmän kilpailua maantieteellisillä alueilla.

✅ PRO: Huomiota herättävä

Ketä ei kiinnostaisi klikata jurtaa metsässä? Ainutlaatuiset listaukset herättävät uskomattoman huomiota Airbnb:ssä, ja useammat ihmiset todennäköisesti napsauttavat niitä.

✅ PRO: Helppo markkinoida

Ihmiset rakastavat oleskella epätavallisissa paikoissa, joten ainutlaatuisia yritystietoja on helppo markkinoida yksinkertaisesti jakamalla upeita valokuvia.

Ja koska yritystietosi ovat niin ainutlaatuiset, yritystietosi on helppo optimoida saadaksesi enemmän napsautuksia.

❌ CON: Pienempi Airbnb-vierasallas

Ainutlaatuiset listaukset eivät sovi kaikille, eivätkä kaikki vieraat halua yöpyä puumajassa tai hirsimökissä. Näin ollen Airbnb:llä voi olla pienempi vierasallas epätavallista loma-asuntoa varten.

❌ CON: Korkeammat odotukset

Kun vieraat yöpyvät epätavallisessa Airbnb:ssä, heidän odotuksensa ovat korkeammat. Asetat riman korkealle majoituksen ulkonäöllä, joten vieraat odottavat korkeatasoista palvelua ja huippuluokan kokemusta.

Kuinka etsiä ainutlaatuisia listauksia Airbnb:ssä

Airbnb:stä on todella helppoa etsiä ainutlaatuisia listauksia tutkimustarkoituksiin. Etusivulla näet eri suodattimet sivun yläosassa sijainnin, hinnan, paikan tyypin jne.

“Ainutlaatuiset listaukset” -suodattimen avulla voit rajata tutkimuksesi tiettyihin Airbnb-tyyppeihin jurtista venevajoihin.

Ainutlaatuisimmat Airbnb-ilmoitukset

Olemme koonneet yhteen ainutlaatuisimmista Airbnb:n tällä hetkellä saatavilla olevista listauksista näyttääksemme sinulle, kuinka siistejä nämä loma-asunnot voivat olla, ja antaaksemme sinulle Airbnb-listausvinkkejä.

Muutettu lentokone, Ranska

Tämä muunnetussa Le Haut Villagessa sijaitsevassa koneessa nukkuu neljä henkilöä. Siinä on täysin varustettu keittiö, suihku, kahden hengen makuuhuone parivuoteella ja kaksi singleä oleskelutilassa – kaikki piilossa kunnostetussa tasokuoressa.

Kesäisin leirintäalueella on uima-allas ja vesiliukumäkiä sekä viihdettä lapsille. Puhu ainutlaatuisesta lomasta!

Birdsong Barn, Nashville

Tämä rakkaudella kunnostettu 1900-luvun navetta nukkuu kuusi vierasta kolmessa makuuhuoneessa. Sisällä holvikatot ovat uskomattomia, ja maalaismainen sisustus on mitä voit odottaa muunnetulta navetalta.

🔥 Empfohlen:  Google Bard julkaisee "kokeilupäivitykset" – tässä on kaikki uudet ominaisuudet

Siellä on suuri keittiö, valtava puinen pöytä kokoontumisia varten ja poreallas kannella. Siellä on jopa baarikeittiö ja biljardipöytä, joten tämä on täydellinen paikka ryhmille, jotka etsivät lomaa Yhdysvalloissa.

Tuff Cliff Cave House, Ranska

Ensi silmäyksellä saat anteeksi, että menetät tämän kallion kylkeen rakennetun uskomattoman talon. Mutta katso hieman tarkemmin, niin näet portaat, jotka johtavat Tuff Cliff Houseen.

Tämä kuuluisa talo on ollut esillä Ranskassa ja se on yksi ainutlaatuisimmista kodeista koko maassa. Vieraat nukkuvat kaivettujen huoneiden paljaiden seinien ympäröimässä luolarakenteessa.

Jos etsit ainutlaatuisia Airbnb-elämyksiä, se ei ole paljon tämän epätavallisempaa.

The Has Bin, Illinois

Kukapa ei olisi haaveillut asumisesta muunnetussa viljasäiliössä? Tämän Airbnb:n omistajat ovat muuttaneet käytöstä poistetun viljakaupan maalaismaiseksi majoituspaikaksi jopa neljälle vieraalle.

Parivuoteella, keittiöllä ja kylpyhuoneella saat kaikki modernit mukavuudet tämän suloisen Airbnb:n sisällä. Ja jos rakastat junia, vietät suurimman osan ajasta istuen yläkerroksessa katsomassa junien kulkemista läheisellä rautatiellä.

Hideaway Caye, Belize

Jos todella haluat tehdä vaikutuksen ystäviisi, miksi et majoittuisi omalle yksityiselle saarellesi? Tämä on äärimmäinen seikkailu pariskunnille. Saarella on cabana kaikilla mukavuuksilla sekä baari ja ravintola vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Asiakkailla on käytettävissään kajakkeja, melontalautaa ja snorklausvarusteita sekä uskomattoman ystävälliset isännät, jotka ovat valmiita tarjoamaan sinulle aamiaisen, lounaan ja illallisen. Missä ilmoittaudun?

Majakka, Uusi-Seelanti

Wellingtonin rauhallisella rannikolla sijaitseva viehättävä majakka nukkuu kahdelle hengelle. Hiekkojen ja kivialtaiden ympäröimä se on täydellinen paikka pitkille kävelyretkille ja romanttisille piknikille.

Aivan kulman takana on viehättävä kahvila sekä ravintoloita ja kauppoja vain lyhyen kävelymatkan päässä. Jos etsit romanttista pakopaikkaa ainutlaatuisessa Airbnb-listauksessa, tämä on täydellinen.

Remontoitu 1920-luvun vaunu, Australia

Junien ystäville se ei ole paljon parempi kuin tämä 1920-luvulla muutettu junavaunu. Jopa kuudelle hengelle (vaikka isännät suosittelevat kahdesta neljään) nukkuva vaunu on kunnostettu harkitusti pelastetuilla materiaaleilla autenttisen sisustuksen luomiseksi.

Saat queen-size-vuoteen, ulkokylpyammeen ja kaikki modernin Airbnb:n ylellisyys. Vaunua ympäröivät puita, mikä tarjoaa rauhallisen mutta täysin ainutlaatuisen oleskelun vieraille.

Anemomilos, Kreikka

Tämä oli kerran toimiva tuulimylly, joka jauhettiin vehnää jauhojen tuottamiseksi. Nyt se on kunnostettu Airbnb, jossa on kaksi sänkyä, kylpyhuone ja keittiö.

Päämakuuhuone sijaitsee ylimmässä kerroksessa, josta on panoraamanäkymät upealle merelle ja läheisille vuorille. Ulkona on uima-allas, keittiö ja suihku, jotka sopivat täydellisesti perheille ja pariskunnille, jotka etsivät ainutlaatuista Airbnb:tä Kreikasta.

Navajo Hogan, Arizona

Niille, jotka rakastavat minimalistista retkeilyä ja uskomattominta tähtien katselua, joita voit löytää, Hogan-kokemus on täydellinen.

Tämä pieni talo nukkuu kahdelle hengelle ja tarjoaa täydellisen off-the-grid-kokemuksen vain 50 mailin päässä Grand Canyonista. Sähköä tai juoksevaa vettä ei ole, mutta isäntä jättää kaikki telttailussa tarvitsemasi perusasiat.

🔥 Empfohlen:  Intian 10 parasta lemmikkieläinten hoitobrändiä: Laadukasta hoitoa karvaisille ystävillesi

Se ei ole heikkohermoisille, mutta tämä ainutlaatuinen Airbnb-listaus on täydellinen kaikille, jotka tarvitsevat tauon elämän hälinästä.

Peruna, Idaho

Luulimme luolassa olemisen olevan niin epätavallista kuin se voi olla. Mutta Boisessa, Idahossa, voit jäädä perunaan. Kuuden tonnin peruna on kierrätetty Idaho Potato Commissionin Big Idaho Potato Tourista, ja se tarjoaa nyt ainutlaatuista majoitusta vieraille.

Älä kuitenkaan anna ulkopuolen hämätä sinua, sillä sisustus on moderni, ja siinä on parivuode, kylpyhuone ja mukautettu kylpylä. Ja Dolly-lehmä toivottaa sinut tervetulleeksi saapuessasi!

Earthship, New Mexico

Upeassa Desert Mesassa sijaitseva Earthship tarjoaa äärimmäistä ylellisyyttä off-grid-asumiseen. Isäntä rakensi tämän talon alusta alkaen. Se tuottaa itse sähköä, suppiloi oman sadevedensä ja ylläpitää mukavaa 72 astetta ympäri vuoden ilman lämmitystä.

Tässä Airbnb:ssä on kaikki korkealuokkaisen hotellin ylellisyys, lisäetuna upea majoitus ja uskomattomat näkymät lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista.

Amish Bed & Breakfast, Pennsylvania

Tämä viehättävä B&B antaa sinulle mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa paikallisen amishiperheen kanssa ja oppia lisää tästä autenttisesta elämäntavasta. Johnilla ja Sarahilla on viisi lasta, oma kasvislappu, kanoja ja hevosia tilallaan, ja jos he eivät ole liian kiireisiä, he järjestävät mielellään retkiä.

Airbnb:ssä on kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone ja keittiö, jotka kaikki on sisustettu perinteisesti maalaistalon tyyliin. Rauhallista oleskelua varten hiljaisessa Airbnb:ssä tämä rastittaa monia ruutuja.

Lepää Podissa, Tšekissä

Parhaat näkymät Řípiin – Tšekin kansallisvuorelle – on turvallista sanoa, että nämä tyynyt ovat ainutlaatuinen Airbnb-listaus.

Jokaisessa kotelossa on parivuode, lepotuolit ja ulkotakka, ja kylpyhuone on jaettu. Vaikka palot ovat minimaalisia, voit nauttia uskomattomista näkymistä, ulkoilmakokemuksesta sekä rauhasta ja hiljaisuudesta.

Tongui-muotoinen mökki, Etelä-Korea

Tällä kitaran muotoisella talolla on paljon tarjottavaa vieraille. Piknikistä nurmikolla Ukulele-tunteihin työpajassa on helppo ymmärtää, miksi tämä Airbnb on ainutlaatuinen listaus.

Taidekylässä istuva huoneissa nukkuu kaksi vierasta Serra Guitar Cultural Museumissa. Huoneet ovat siistejä ja viihtyisiä, ja kolmannessa kerroksessa on suuri parveke rentoutumista varten.

Keltainen sukellusvene, Uusi-Seelanti

Tämä kaikille Beatles-faneille kutsuva ainutlaatuinen Airbnb-kiinteistö antaa sinun pysyä keltaisessa sukellusveneessä.

Redwood puiden keskellä riippuvassa sukellusveneessä on yksi makuuhuone, kylpyhuone ja keittiö, jotka kaikki on sisustettu omituisesti ja joita valvoo kapteeni Nemo – mannekiini.

Tila on täynnä merenkulun tarvikkeita ja sopii täydellisesti merenkulun harrastajille.

Kylmän sodan bunkkeri, New Mexico

Tässä Airbnb:ssä on maanalainen laukaisunhallintakeskus ja hyötytunneli, joka johtaa 186 jalkaa syvään ohjussiiloon. Kyllä, matkustat maan alle pysyäksesi tässä ainutlaatuisessa listauksessa.

🔥 Empfohlen:  5 parasta VPN:ää Jiolle vuonna 2023 (ilmainen ja maksullinen)

Yksityisessä asunnossa on bunkkerin historiaa esitteleviä kirjoja ja näyttelyitä, ja omistajat antavat täyden esittelyn, joka sisältyy varauksen hintaan. Ja vaikka ulkopuoli näyttää hieman pelottavalta, sisäpuoli on kodikas ja kerran elämässä kokemus.

Conestoga Wagon, Nevada

Tämän ainutlaatuisen Airbnb:n avulla voit kokea aidon katetun vaunun istumassa toimivalla maatilalla. Se saattaa näyttää pieneltä, mutta vaunussa on neljä vuodepaikkaa, kolme sänkyä ja keittiötilat. Siinä ei ole kylpyhuonetta, mutta voit käyttää koko kylpyhuonetta karjatilatalossa.

Vaunu on vain 45 minuutin päässä Las Vegasista. Joten jos etsit ainutlaatuista Airbnb:tä lähellä toimintaa, tämä on sinun valintasi.

Avaruusalus, Washington

Vie minut johtajanne luo! Tämä viiden hehtaarin maaseutukukkuloilla sijaitseva avaruusalus näyttää Star Trekin sarjalta. Sisällä on baarikeittiö, oleskelutila, kaksi täysikokoista vuodetta ja kylpyhuone.

Jos sinä tai lapsesi pidät scifistä, tulet rakastamaan tätä paikkaa. Se on täynnä keräilyesineitä, sarjakuvia ja pukuja, jotka tekevät vierailustasi täysin mukaansatempaavan kokemuksen. Vaikka et varaisikaan majoitusta, katso ehdottomasti upeita Airbnb-kuvia nähdäksesi, kuinka hyvin nämä isännät kohtelevat vieraita.

Original Spice Bus, Englanti

Spice Girls -faneille tämä on paras Airbnb-ominaisuus. Vuokra on varsinainen Spice Bus elokuvasta Spice World, mutta vakavalla sisustuksella.

Tässä bussissa yöpyminen on fanien villein unelma, ja isännät ovat tehneet yhteistyötä suunnittelijoiden kanssa tehdäkseen tästä ainutlaatuisen vierailun. Kolmelle vieraalle majoittuvassa bussissa on kaksi sänkyä, kylpyhuone ja keittiötilat, jotka kaikki on sisustettu Spice Girls -tyyliin.

Jos tämä ei riitä, paikan päällä on baari, ravintola ja kauppa – kaikki mitä tarvitset Spice Girls -juhliin!

Haluatko Airbnb-majoittajaksi?

Näiden ainutlaatuisten Airbnb-listausten isännät ovat loistavia esimerkkejä siitä, kuinka menestyä alustalla. Jokainen tarjoaa todella ainutlaatuisen kokemuksen ja keskittyy vahvasti loistavan palvelun tarjoamiseen.

Jos pidät ajatuksesta ryhtyä Airbnb-isännöitsijäksi, mutta sinulla ei ole varoja paikan ostamiseen, me tarjoamme sinulle apua.

Airbnb:n ainutlaatuinen listaus