Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

19 parasta paikkaa pienten tai mikrotöiden löytämiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 19 parasta paikkaa pienten tai mikrotöiden löytämiseen

Jos sinulla on koskaan ollut käteisen puutetta, tiedät kuinka turhauttavaa on tarvita ylimääräistä rahaa, eikä sinulla ole mitään järkevää tapaa ansaita sitä.

Onneksi asiat ovat muuttuneet paljon viimeisen vuosikymmenen aikana. Keikkatalous on kasvanut räjähdysmäisesti, ja nyt miljoonat ihmiset voivat suorittaa “mikrotöitä” ansaitakseen ylimääräistä rahaa.

Mitä ovat mikrotyöt?

Mikrotyöt ovat pieniä, helppoja tehtäviä, jotka voidaan suorittaa lyhyessä ajassa ja maksavat yleensä 3–100 dollaria.

He eivät vaadi haastattelua, kokouksia tai asetettuja aukioloaikoja, ja voit suorittaa mikrotöitä verkossa tai henkilökohtaisesti.

Joustavuudestaan ​​huolimatta työpaikat voivat kuitenkin olla jossain määrin kilpailukykyisiä, eikä palkka ole aina korkein. Jos olet pulassa, ne voivat olla loistava lisätulon lähde, ja he maksavat usein käteisellä.

Jos sinulla ei ole aikaa ja tarvitset rahaa nopeasti, mikrotyöpaikat (saman päivän palkalla) voivat olla sinulle täydellinen tilaisuus.

19 parasta paikkaa mikrotöiden löytämiseen verkossa

Miten löydät mikrotyöpaikkoja? Netistä tietysti. On olemassa useita mikrotyösivustoja, jotka tarjoavat vaihtoehtoja työntekijöille, jotka haluavat saada palkkaa tehtävien suorittamisesta verkossa. Voit jopa yhdistää useita mikrotöitä, kuten äänen litterointitöitä ja freelancerina kirjoittamista ansaitaksesi enemmän.

Jos kotona istuminen ei ole sinua varten, voit etsiä myös yhteisöllisiä mikrotöitä tai auttaa naapureita lyhyissä kotitöissä, kuten ruohonleikkuussa tai ruokakaupoissa.

Riippumatta siitä, mikä kiinnostaa sinua, siellä on mikrotyöpaikkoja koskeva verkkosivusto, joka yhdistää sinut ihmisiin, jotka haluavat maksaa palveluistasi.

1. Merkkitutkimukset

Verkkokyselyiden tekeminen on yksi tämän hetken suosituimmista mikrotehtävistä, ja Branded Surveys keskittyy juuri siihen.

Tulet saat 100 bonuspistettä, kun luot tilisi. Sieltä sinut yhdistetään profiiliisi sopiviin kyselyihin. Voit ansaita lisäpisteitä osallistumalla haasteisiin, osallistumalla päivittäiseen kyselyyn ja suosittelemalla ystäviäsi ja perhettäsi.

Mitä enemmän ansaitset Branded Surveys -kyselyillä, sitä enemmän sinulla on mahdollisuuksia ansaita ilmaisia ​​palkintoja. 600 pisteellä sinusta tulee Branded Elite Silver -jäsen. Sitten 2100:lla etenet kultaan. Elite-jäsenet osallistuvat automaattisesti satunnaisiin päivittäisiin, viikoittaisiin ja kuukausittaisiin arvontoihin, joissa voit ansaita jopa 1 000 pistettä.

Kestää 1 000 pistettä ennen kuin voit kotiuttaa. Kun olet valmis lunastamaan tulosi, voit valita PayPalin, suoran talletuksen tai lahjakorttien välillä suosituille jälleenmyyjille, kuten Amazon, Apple, Lowe’s ja monet muut.

Aiheeseen liittyvä: DollarSproutin Branded Surveys -katsaus

2. Tapestri

Pienin mieleeni tuleva mikrotehtävä on sovelluksen lataaminen ja sen jälkeen tekemättä jättäminen, ja Tapestri tarjoaa käyttäjille juuri sen. Kuten monet muutkin päivittäiset sovellukset (Facebook, Twitter, Google Maps jne.) Tapestri on sovellus, joka kerää tietoja käyttäjiltä. Tapestrin tekee kuitenkin erilaisen se, että se käyttää tietojaan.

Kun sovellukset, kuten Facebook tai Instagram, keräävät tietojasi, ne pitävät ne itsellään ja käyttävät sitä mainosten näyttämiseen. Huomionne myydään eniten tarjoavalle. Toisin sanoen, ovat tuote.

Tapestrin avulla tietosi ovat täysin anonyymejä, eivätkä ne ole sidottu sinuun millään tavalla. Sovellus on hyvin läpinäkyvä sanoessaan “kyllä, myymme tietojasi”, mutta toisin kuin muut sovellukset, ne välittävät osan näistä voitoista sinulle. Sivustonsa mukaan käyttäjät voivat ansaita jopa 25 dollaria kuukaudessa passiivisesti asentamalla sovellus ja seuraamalla taustalla. Ei vaadi työtä.

3. Swagbucks

Swagbucks on mikrotyösivusto, joka antaa pisteitä helpoista tehtävistä, kuten ostosten tekemisestä verkkokaupoista, kuten Amazonista ja Starbucksista, kyselyjen suorittamisesta, videoiden katselusta ja pelien pelaamisesta. Ansaitsemiesi pisteiden tai Swagbuckien (SB) määrä riippuu tehtävästä. Swagbucksilla on a mobiilisovellus jonka avulla voit ansaita pisteitä tien päällä.

Tarvitset vain noin 160 Swagbuckia, jotta voit alkaa lunastaa niitä käteiskorteiksi tai lahjakorteiksi kauppoihin, kuten Walmart, Amazon ja iTunes. Joskus sillä on erikoistarjouksia, joissa saat lahjakortit alennuksella, joka on pienempi kuin niiden normaali käteisarvo.

🔥 Empfohlen:  10 parasta ilmaista välimerkkien tarkistustyökalua verkossa 2023 – korjaa kielioppia ja paranna blogejasi

Aiheeseen liittyvä: Swagbucks App Review: Mikä Swagbucks on ja miten se toimii?

4. Vastaaja

Jos haluat jakaa mielipiteitäsi ja testata tuotteita, voit tehdä etä- tai henkilökohtaisesti tutkimuksia Vastaaja. Näihin mahdollisuuksiin voi sisältyä mitä tahansa osallistumista kohderyhmään, henkilökohtaisen tutkimuksen tekemiseen tai osallistumista UX-testaukseen.

Käyttäjät voivat ansaita satoja dollareita jokaisesta tutkimusprojektista, jonka loppuun saattaminen voi kestää useita tunteja. Sinun ei pitäisi luottaa pelkästään tähän sivustoon ansaitaksesi rahaa, koska voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin löydät demografisia tietojasi vastaavan projektin. Vastaaja ottaa 5 %:n maksun ja maksaa PayPalin kautta.

Aiheeseen liittyvä: 8 tapaa saada palkkaa tuotteiden testaamisesta kotoa käsin

5. SlicethePie

Slicethepie on mikrotyösivusto, jossa ansaitset rahaa arvostelemalla kappaleita, muotia, asusteita, mainoksia ja paljon muuta. Alkuperäiset taiteilijat näkevät arvostelut ja käyttävät palautettasi tuotteiden parantamiseen.

Käyttäjille maksetaan PayPalin kautta, ja heidän tilillään on oltava vähintään 10 dollaria nostaakseen. Lähettämisen jälkeen Slicethepie lukee arvostelusi ennen kuin se hyväksyy maksusi. Maksun suorittaminen voi kestää viisi arkipäivää.

Aiheeseen liittyvä: 20 keikkataloustyötä Älykkäät ihmiset käyttävät ylimääräisen rahan ansaitsemiseen

6. Amazon Mechanical Turk (MTurk)

Jos haluat ansaita nopeasti rahaa, harkitse rekisteröitymistä Amazon Mekaaninen Turk. Työntekijät ansaitsevat rahaa suorittamalla Human Intelligence Tasks (HIT) -tehtäviä, kuten:

  • Kuvien ja videoiden käsittely
  • Tietojen puhdistaminen ja tarkistaminen
  • Online-kirjoitustyöt
  • Kerätä tietoa
  • Tietojen käsittely

Amazon MTurk -työntekijät voivat myös auttaa Amazon-myyjiä muokkaamaan tuoteluetteloaan ja tarjoamaan parasta tietoa ostajille. Tämä auttaa myyjiä lisäämään myyntiä ja ostajia tekemään parhaan ostopäätöksen.

Saat maksun, kun olet suorittanut HITin. Uudet työntekijät eivät voi saada tuloja 10 päivään. Sen jälkeen voit vapaasti nostaa rahasi pankkitilille tai Amazon Payments -tilille milloin tahansa.

Amazon ei raportoi, kuinka paljon keskimääräinen HIT maksaa, mutta Cornellin yliopiston tutkimuksessa havaittiin, että työntekijät kerrotaan tienaa noin 2 dollaria tunnissa.

7. InboxDollars

Kuten Swagbucks, InboxDollaria on mikrotyösivusto, joka maksaa käteisellä normaalien verkkotoimintojen tekemisestä. Voit ansaita rahaa vastaamalla kyselyihin, katsomalla videoita, lukemalla sähköposteja, pelaamalla pelejä tai suorittamalla muita verkossa olevia mikrotöitä. Jos teet ostoksia verkossa, voit myös ansaita rahaa takaisin, saada ilmaisia ​​näytteitä ja saada kuponkeja päivittäistavaroihin, kauneustuotteisiin, kodintarvikkeisiin ja muihin tuotteisiin.

Pisteiden ansaitsemisen sijaan InboxDollars maksaa käteisellä. Tulot vaihtelevat jokaisesta toiminnasta. InboxDollarsin mukaan kyselyt maksavat 0,25–5 dollaria.

Aiheeseen liittyvä: InboxDollars Review: Palkintoohjelma online-mikrotehtäville

8. Fiverr

Olitpa suunnittelija, taiteilija, kirjailija tai muusikko, voit alkaa myydä palveluitasi Fiverr.

Yksi parhaista online-työsivustoista, Fiverr on järjestänyt 50 miljoonaa keikkaa, joiden hinnat vaihtelevat 5 dollarista 10 000 dollariin.

Jos et ole varma, mitä tarjota tai miten hinnoitella palvelusi, tutustu ihmisiin, joilla on samankaltaisia ​​palveluita. Katso, mitä he tekevät, ja käytä sitä ohjeena. Voit esimerkiksi tarjota logosuunnittelun 10 dollarilla tai 500 sanan blogikirjoituksen 20 dollarilla.

Saadaksesi keikkoja, voit tehdä tarjouksen pyynnöistä (palvelua etsivän henkilön aloitteesta) tai antaa asiakkaiden tulla luoksesi. Kun olet ottanut yhteyden asiakkaaseen, neuvottelet kaikista ehdoista, joita ei ole mainittu luettelossa, ja aloitat sitten projektin parissa.

Kun olet toimittanut keikan, Fiverr siirtää maksun sinulle, kun tilaus on merkitty valmiiksi. Saat 80 % maksusta, ja Fiverr ottaa 20 % kokonaishinnasta. Ei ole maksua liittyä tai listata palvelusi Fiverrissä.

9. Clickworker

Kuten a Clickworker, voit ansaita rahaa tekemällä mikrotöitä, kuten kirjoittamalla, oikolukua, kopioimalla, vastaamalla kyselyihin tai testaamalla sovelluksia. Clickworker palkkaa myös ihmisiä tekemään mysteeriostoksia, tekemään tutkimusta, luokittelemaan verkkosivustojen tietoja ja tekemään lyhyitä ääni-/videotallenteita. Työ on joustavaa ja voit suorittaa sen missä tahansa oman aikataulusi mukaan.

🔥 Empfohlen:  8 "parasta" tekoälyn rekrytointityökalua (heinäkuu 2023)

Koska voit työskennellä Clickworkerilla Yhdysvalloissa, Saksassa ja muissa maissa, voit valita viikoittaiset tai kuukausittaiset maksut SEPA:n (eurooppalaisen maksupalvelun) tai PayPalin kautta. Aloita täyttämällä käyttäjäprofiili ja suorittamalla taitojen arviointi. Jos suoriudut arvioinneissa hyvin, sinut yhdistetään parhaisiin töihin.

Saat maksun, kun suoritat työn. Maksu vaihtelee mikrotehtävän mukaan, ja monimutkaisemmista töistä saadaan korkeampia hintoja. Voit pyytää tilisi saldon välitöntä maksua, kun saavutat 5 € (noin 5,67 USD) PayPalilla tai 10 € (noin 11,35 USD) pankkitilillesi.

Vaihtoehtoisia sivustoja Clickworkerille ovat:

  • RapidWorkers
  • Gigbucks
  • Mikrotyöntekijät
  • Damongo.

10. Liite

Appen tarjoaa vähittäiskaupan, kuljetuksen ja muiden alojen yrityksille laajamittaista dataa koneoppimis- ja tekoälysovelluksia varten. Nämä tiedot voivat auttaa skaalaamaan kuvien tunnistusta, äänen transkriptiota ja hakutulosten personointia.

Tietojoukkojensa parantamiseksi Appen palkkaa työntekijöitä tekemään etätyötä, nettityöt kotoa käsin. Se palkkaa ihmisiä arvioimaan sovelluksia, suorittamaan verkkohakuarviointeja ja tekemään kielitöitä, kuten transkriptiota ja kääntämistä.

Kaikki on tietokonepohjaista, joten varmista, että kuulokemikrofoni ja kannettava tietokone ovat kunnossa ennen hakemuksen jättämistä. Appen-työntekijänä laskutat yritystä kerran kuukaudessa ja saat maksun 30 päivän kuluessa.

11. ySense

Kuten a ySense työntekijä, voit saada palkkaa osallistuaksesi kyselyihin tai kokeillaksesi uutta tuotetta, palvelua tai sovellusta. ySensen mukaan tulosi vaihtelevat useiden eri muuttujien mukaan, kuten kuinka monta mikrotehtävää suoritat ja kuinka usein kirjaudut sisään.

Voit kotiuttaa tililtäsi, kun olet saavuttanut vähimmäissumman (8 dollaria vakiojäsenille) ja saada maksun Payoneerin, PayPalin tai Skrillin kautta.

Huomautus: ySense maksaa myös työntekijöille siitä, että he jakavat ySensen ystävilleen. Voit ansaita jopa 30 % viittauksiesi tuottamasta rahasta.

12. Gigwalk

Gigwalk on mysteeriostos- ja mikrotyösovellus, joka tarjoaa työtä paikallisella alueella. Jälleenmyyjät julkaisevat pieniä tehtäviä kerätäkseen tietoja paikallisista myymälöistä. Voit esimerkiksi varmistaa, ovatko tuotteet hyllyillä, tarkistaa, onko hinnoittelu oikea, ja vahvistaa kampanjanäytöt.

Gigwalkerit näyttävät sovelluksen avulla kaupat, joissa he ovat vierailleet, ja lähettävät kuvia, jotka dokumentoivat työnsä. Keikot maksavat 3–100 dollaria, ja maksut käsitellään PayPalin kautta.

Aiheeseen liittyvä: 29 parasta mysteryshopper -työpaikkaa ja -yritystä

13. Kenttäagentti

Toinen tapa saada palkkaa mikrotehtävien tekemisestä verkossa on suorittaa markkinatutkimustyöt kautta Kenttäagentti. Field Agents auttaa yrityksiä vastaamaan kauppojen esittelyjä ja brändin näkyvyyttä koskeviin kysymyksiin. Sinua voidaan pyytää tarkistamaan tuotteiden hinnoittelu, tarkistamaan, onko erikoisnäytöt asetettu oikein, vastaamaan kilpailijoiden markkinointiin liittyviin kysymyksiin tai antamaan mielipiteesi tuotteista.

Voit nostaa tulosi prepaid-debit-kortille tai suoraan pankkitilillesi. Kenttäagenttityöt maksavat yleensä 3–20 dollaria. Tulosi kertyvät tilillesi, kunnes pyydät välitöntä maksua.

14. Scribie

Scribie palkkaa kotona työskenteleviä työntekijöitä litteroimaan ääni- ja videotiedostoja, yleensä 10 minuuttia tai vähemmän. Sinun on lähetettävä hakemus ja suoritettava transkriptiotesti kelpoisuuden saamiseksi.

Sinun on tehtävä päätökset keskustelun kontekstin perusteella ja tunnistettava transkriptiovirheet, jotta sinun pitäisi pystyä ymmärtämään puhuttua englantia ja ymmärtämään keskusteluja.

Voit ansaita 5–25 dollaria per tunti litteroitua ääntä, ja Scribie tarjoaa tuntihinnan korotuksia suorituskyvyn perusteella. Tulot kertyvät tilillesi, ja voit nostaa ne milloin tahansa PayPalin kautta.

Aiheeseen liittyvät: 9 transkriptiotyötä, jotka maksavat sinulle äänen kirjoittamisesta tekstiksi

15. Smart Crowd/Lionbridge

Smart Crowd/Lionbridge tarjoaa tiedon tutkimukseen ja tiedonsyöttöön sekä eri kielten kääntämiseen ja tulkintaan liittyviä töitä. Jos olet kaksikielinen ja olet kiinnostunut mikrotöistä, sinun kannattaa harkita rekisteröitymistä Smart Crowd/Lionbridgeen. Se toimii maailmanlaajuisten tuotemerkkien, kuten Adoben, Microsoftin ja Pfizerin, kanssa. Työtehtäviin kuuluu auttaminen parantamaan Internet-palvelujen laatua, käsittelemään tapahtumia tai käyttämään online-kartoituspalveluita.

🔥 Empfohlen:  4 upeaa etua 3dcartin Tee tarjous -ominaisuudesta

Hinnat vaihtelevat tehtävän mukaan, ja se maksaa työntekijöille kerran kuukaudessa. Ilmoittautumisesta ei peritä maksua, eikä sinun tarvitse suorittaa vähimmäistuntien tai tehtävien määrää. Sinun on luotava tili ja suoritettava vähintään yksi sijoitteluarviointi, jotta se voidaan ottaa huomioon.

Aiheeseen liittyvä: 17 parasta paikkaa maksullisiin verkkokyselyihin

16. TaskRabbit

Jos haluat työskennellä mieluummin käsin, TaskRabbit voi olla loistava tapa löytää mikrotyöpaikkoja alueeltasi. TaskRabbit on palvelupohjainen sovellus, joka yhdistää asiakkaat paikallisiin keikkatyöntekijöihin. Asiakkaat voivat pyytää apua esimerkiksi television asennuksessa, huonekalujen siirtämisessä tai kokoamisessa, kodin pienten korjausten tekemisessä tai siivouksessa.

Jotta voit työskennellä TaskRabbitin kanssa, sinun on lähetettävä online-hakemus ja osallistuttava alueesi tiedotustilaisuuteen. Kun olet suorittanut rekisteröintiprosessin, TaskRabbit-sovellus ilmoittaa sinulle alueesi töistä.

Luot profiilin, valitset hinnat ja neuvottelet työn yksityiskohdista asiakkaan kanssa. Kun olet suorittanut työn, voit lähettää laskusi TaskRabbit-sovelluksen kautta. Työpaikat maksavat keskimäärin 50–130 dollaria tehtävää kohden.

17. UserTesting

Käyttäjätestaus maksaa ihmisille sovellusten, markkinointimateriaalien ja verkkosivustojen testaamisesta ja rehellisen palautteen antamisesta. Kun työskentelet UserTestingin kanssa, käyt verkkosivustolla tai sovelluksessa, suoritat joukon tehtäviä ja annat palautetta. Tämä auttaa brändejä ymmärtämään, kuinka heidän sivustonsa, sovelluksensa tai brändinsä resonoivat asiakkaiden keskuudessa.

Ansaitset 10 dollaria jokaisesta tekemästäsi 20 minuutin videosta, ja UserTesting maksaa PayPalin kautta. Saat maksun seitsemän päivän kuluttua tehtävän suorittamisesta.

Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja puhua englantia liittyäksesi. Kun haet, lähetät UserTestingille mallivideon. Siellä on pituudeltaan vaihteleva odotusaika, jolloin UserTesting vahvistaa tallentuksesi laadun. Kun olet hyväksynyt, saat sähköpostiviestejä, joissa ilmoitetaan testausmahdollisuuksista.

Aiheeseen liittyvä: 14 paikkaa, joissa voit saada palkkaa verkkosivustojen testaamisesta kotoa käsin

18. Hienot kädet

Hienot kädet yhdistää asiakkaat yhdysvaltalaisten virtuaalisten avustajien kanssa suorittamaan tehtäviä, kuten illallisvarauksen tai soittamisen kaapeliyhtiöön. Virtuaaliset avustajat voivat suorittaa töitä kotoa käsin, ja heille maksetaan tehtäväkohtaisesti. Aloituspalkka on noin 3–7 dollaria tehtävää kohden. Fancy Hands -virtuaaliassistenttina saat maksut joka toinen tiistai.

Fancy Hands tarjoaa myös mahdollisuuksia edistymiseen. Jos sinä tulla menestyväksi virtuaaliassistentiksi, sinut voidaan ylentää johtoasemaan auttamalla muita avustajia ja varmistamalla, että tehtävät sujuvat sujuvasti. Fancy Handsin avulla voit määrittää omat työaikasi ja työskennellä missä tahansa.

Aiheeseen liittyvä: Parhaat virtuaaliavustajayritykset

19. CrowdTap

Kuten muutkin mikrotyösivustot, CrowdTap maksaa ihmisille rehellisen palautteen antamisesta brändeistä ja tuotteista. Käyttäjät saavat maksuja vähittäiskaupan lahjakorteilla Amazonin kaltaisiin paikkoihin. Joskus saat ilmaisia ​​tuotenäytteitä tarkastettavaksi.

Jokaisesta suorittamastasi kyselystä ansaitset tietyn määrän pisteitä. Kun sinulla on 1 000 pistettä, voit lunastaa ne 5 dollarin lahjakortilla. CrowdTapilla on hyviä arvosteluja Redditissä, mikä ei ole pieni saavutus.

Mikrotehtävät tulevat Micro Paylla

Mikrotyöpaikat, jotka yhdistävät sinut pieniin töihin, voivat olla loistava tapa ansaita rahaa verkossa. Muista kuitenkin, että koska tehtävät ovat pieniä ja suoritettu lyhyessä ajassa, palkka ei ole korkea.

Voit maksimoida tulosi tekemällä tutkimusta löytääksesi parhaiten palkattuja mikrotyöpaikkoja, jotka vastaavat taitojasi ja kiinnostuksen kohteitasi ja joiden avulla voit suorittaa tehtävät omaan aikaan. Sivustot eivät ole lähellä 9-5 palkkaa, mutta ne tarjoavat tavan ansaita ylimääräistä rahaa sivuun.