Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

19 parasta sosiaalisen median markkinointityökalua vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 19 parasta sosiaalisen median markkinointityökalua vuodelle 2023

Etsitkö parhaita sosiaalisen median markkinoinnin työkaluja yleisösi kasvattamiseen ja sitoutumisen edistämiseen? Olemme turvassa.

Onnistuneen sosiaalisen median markkinointistrategian suunnittelu ja toteuttaminen on paljon työtä, mutta oikeat työkalut voivat tehdä siitä paljon helpompaa.

Tässä viestissä vertaamme markkinoiden parhaita sosiaalisen median markkinoinnin työkaluja.

Nämä työkalut voivat auttaa hallitsemaan julkaisuaikatauluasi, tavoittamaan uusia yleisöjä ja tehostamaan sosiaalisen median markkinointiponnistelujasi, samalla kun säästät aikaa ja rahaa.

Valmis? Aloitetaan!

Parhaat sosiaalisen median markkinoinnin työkalut – yhteenveto

Aika on rahaa, joten aloitetaan yhteenvedolla jokaisesta sosiaalisen median työkalusta. Sitten erittelemme jokaisen työkalun tarkemmin.

 1. Agorapulse – Kaiken kaikkiaan paras sosiaalisen median markkinointityökalu, jossa on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet kohtuulliseen hintaan. Täydellinen niin virastoille kuin yksityishenkilöille. Ilmainen suunnitelma saatavilla.
 2. SocialBee – Paras sosiaalisen median ajoitustyökalu, jossa on hienoja ominaisuuksia, kuten sisältökirjastot, RSS-jako, Zapier-integraatio ja paljon muuta.
 3. Lähetettävä – Toinen loistava all-in-one sosiaalisen median hallintaratkaisu, jossa on enemmän integraatioita kuin mikään muu työkalu.
 4. Napoleon Cat – Vankka all-in-one sosiaalisen median hallintatyökalu, joka on suunnattu asiakaspalvelutiimeille.
 5. Iconosquare – Paras sosiaalisen median analytiikkaan (sisältää ajoituksen ja paljon muuta). Ihanteellinen niille, jotka ovat keskittyneet Instagramiin.
 6. Quuu Mainosta – Paras työkalu sisällön edistämiseen. Mainostaa blogikirjoituksesi automaattisesti todellisille, orgaanisille sosiaalisen median käyttäjille.
 7. Pallyy – Täydellinen Instagram-markkinoinnin työkalupakki, joka tukee aikatauluttamista muille verkoille, kuten TikTok. Ihanteellinen sisällöntuottajille ja yksinyrittäjille. Ilmainen suunnitelma on saatavilla.
 8. Missinglettr – Paras sosiaalisen median markkinointityökalu sosiaalisen median kampanjoiden luomisen automatisointiin.
 9. Tarinapäällikkö – All-in-one sisältömarkkinointityökalu sekä sosiaaliseen mediaan että blogisisältöön.
 10. SweepWidget – Paras sosiaalisen median arvontatyökalu.
 11. TweetDeck – Paras ilmainen Twitter-työkalu.
 12. Tuotemerkki 24 – Paras sosiaalinen kuuntelutyökalu.
 13. Väkijoukon tulipalo – Toinen vankka sosiaalisen median hallintaalusta.
 14. TryInteract – Paras sosiaalisen median tietokilpailugeneraattori.
 15. PromoRepublic – Paras sosiaalisen median kalenterityökalu. Luo ja ajoita sosiaalisen median viestejä nopeasti valtavan mallikirjaston ansiosta.
 16. Shorby – Paras sosiaalisen median aloitussivun luoja Instagram-biolinkeille.
 17. Sprout Social – Erinomainen yritystason sosiaalisen median hallintatyökalu.
 18. Puskurin julkaisu – Yksinkertainen sosiaalisen median aikataulu ilmaisella suunnitelmalla.
 19. IFTTT – Paras ilmainen sosiaalisen median automaatioohjelmisto.

#1 – Agorapulse

Agorapulse on all-in-one sosiaalisen median hallintaohjelmistoratkaisu, joka tarjoaa kaiken mitä tarvitset sosiaalisen median hallitsemiseen heti laatikosta alkaen.

All-in-one-työkaluna se sisältää monipuolisen valikoiman tehokkaita ominaisuuksia, jotka auttavat kaikissa sosiaalisen median markkinointiponnisteluissasi. Näitä ominaisuuksia ovat:

 • Yhtenäinen postilaatikko viestinnän hallintaan sosiaalisilla alustoillasi
 • Kehittyneet julkaisutyökalut sosiaalisten viestien luomiseen ja ajoittamiseen etukäteen
 • Sosiaaliset kuuntelutyökalut, joiden avulla saat selville, mitä asiakkaat sanovat brändistäsi sosiaalisessa mediassa
 • Tiimin yhteistyötyökalut, joiden avulla on helppoa kommunikoida ja tehdä yhteistyötä tiimisi jäsenten ja asiakkaiden kanssa
 • Oivaltava analytiikka, jonka avulla voit kerätä tietoja sosiaalisen median markkinoinnin tehokkuudestasi
 • Ja enemmän!

Agorapulse tarjoaa myös seuraavan tason tuen. He ovat aina käytettävissä vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi, keskimäärin 30 minuutin vastausajalla. Jos sinulla on sosiaalisen median markkinointitoimisto, tällainen nopean vastauksen tuki on avainasemassa, jotta vältytään kalliilta liiketoiminnan keskeytyksiltä.

Ottaen huomioon Agorapulsen tarjoamien ominaisuuksien syvyys, hinta on erittäin kohtuullinen. Tarjolla on erilaisia ​​hinnoittelusuunnitelmia tiimisi koosta riippuen.

Hinnoittelu:

Agorapulse tarjoaa ilmaisen hinnoittelusuunnitelman, joka on rajoitettu 1 käyttäjään ja enintään kolmeen sosiaaliseen profiiliin. Maksulliset suunnitelmat alkaen 59 €/kk/käyttäjä. Vuosittaiset alennukset saatavilla. Agorapulsella on 30 päivän ilmainen kokeilu.

Lue Agorapulse-arvostelumme.


#2 – SocialBee

SocialBee on paras valintamme parhaaksi sosiaalisen median aikataulutyökaluksi. Sen avulla on helppo järjestää sosiaalisen median sisältökalenterisi ja hallita julkaisutehtäviäsi yhdestä paikasta.

SocialBeen avulla voit helposti määrittää lähetysaikataulun, joka auttaa sinua pysymään järjestyksessä. Sinun tarvitsee vain käyttää yhtä SocialBeen kalenterimalleista ja mukauttaa se tarpeidesi mukaan.

SocialBee tarjoaa myös kehittyneempiä aikataulutyökaluja kuin jotkut sen kilpailijat, kuten mukautetun URL-osoitteen lyhentämisen ja seurannan, uudelleenkohdistamistyökalut, edistyneen analytiikan ja paljon muuta.

Sen avulla voit järjestää ajoitetun sisältösi eri luokkiin varmistaaksesi tasapainoisen yhdistelmän, julkaista ikivihreän sisällön uudelleen tai luoda julkaisumuunnelmia kierrätetyn sisällön päivittämiseksi. RSS-toiminnon avulla voit helposti tuoda sisältöä eri lähteistä.

Hinnoittelu:

SocialBee on saatavilla alkaen 29 dollaria kuukaudessa Bootstrap-suunnitelmaansa, säästä 16% vuosilaskutuksessa. Kaikki suunnitelmat sisältävät 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, jos haluat kokeilla ennen ostamista.

Lue SocialBee-arvostelumme.


#3 – Lähetettävä

Lähetettävä on toinen suosittu all-in-one sosiaalisen median hallintatyökalu, jonka avulla on helppo kasvattaa (tai asiakkaasi) sosiaalisen median profiileja.

Kuten Agorapulse, se sisältää monenlaisia ​​ominaisuuksia, mukaan lukien julkaisu-, sosiaalisen kuuntelun ja yhteistyötyökalut sekä edistyneen analytiikan.

Yksi asia, joka erottaa Sendiblen muista työkaluista, on sen tarjoamien integraatioiden määrä.

Sen lisäksi, että se integroituu kaikkiin tärkeimpiin sosiaalisen median verkostoihin, se integroituu myös muihin markkinointipinosi sovelluksiin ja työkaluihin, kuten Google My Business, WordPress, Blogspot, Canva, Google Analytics, Slack ja monet muut.

🔥 Empfohlen:  10 parasta videoeditointisovellusta Shopifylle

Voit jopa asentaa Google Chrome -laajennuksen julkaistaksesi ja ajoittaaksesi sisältöä selatessasi verkkoa ilman, että sinun tarvitsee edes avata työkalua.

Pidämme myös sisäänrakennetusta kuvankäsittely- ja graafisen suunnittelutyökalusta sekä postin esikatselutyökalusta, jonka avulla voit mukauttaa ja esikatsella tekstiä ja kuvia kullakin alustalla ennen kuin ne julkaistaan.

Hinnoittelu:

Suunnitelmat alkavat 29 dollarista kuukaudessa Creator-paketille, joka sisältää 1 käyttäjän ja 6 sosiaalista profiilia. 14 päivän ilmainen kokeilujakso on saatavilla kaikille suunnitelmille.


#4 – NapoleonCat

Napoleon Cat on sosiaalisen median hallintatyökalu, joka on ihanteellinen asiakaspalvelutiimeille. Heidän yhtenäisen postilaatikkonsa ansiosta kaikki asiakasviestintäsi on helppo käsitellä yhdessä paikassa.

NapoleonCatin avulla voit kommunikoida asiakkaiden kanssa kaikilla sosiaalisilla alustoillasi käyttämällä yhtä postilaatikkoa. Voit lähettää yleisiä tiedusteluja automaattisesti, nostaa vastausprosenttiasi ja saada lisää tuloksia.

Viestinnänhallintatyökalujen lisäksi se tarjoaa myös automatisoituja julkaisu- ja raportointiominaisuuksia, usean alustan aikataulutustyökalun ja paljon muuta.

Hinnoittelu:

NapoleonCat-maksut alkavat 21 dollarista kuukaudessa (laskutetaan vuosittain) enintään 3 profiilille ja 1 käyttäjälle. Voit myös rekisteröityä ilmaiseen 2 viikon kokeilujaksoon ilman luottokorttia.


#5 – Iconosquare

Iconosquare on paras vaihtoehto, jos etsit pääsyä edistyneeseen sosiaalisen median analytiikkaan. Se sisältää kuitenkin myös hienon jälkiajoitustyökalun ja paljon muuta.

Iconosquare tarjoaa enemmän sisältötyyppejä, syvempää analytiikkaa ja edistyneempiä ominaisuuksia kuin monet muut aikataulutustyökalut. Se tukee käyttäjien merkitsemistä, maantieteellistä sijaintia, kommenttien ajoitusta ja paljon muuta.

Ja Instagram-käyttäjät arvostavat mahdollisuutta tallentaa tekstitys- ja hashtage-luetteloita.

Raportointi Iconosquarella on erittäin helppoa. Voit määrittää sen luomaan automaattisesti raportteja ja lähettämään ne asiakkaasi (tai tiimin jäsenten) postilaatikkoon. Yhteistyö muiden kanssa on myös helppoa, sillä siinä on paljon intuitiivisia yhteistyötyökaluja.

Se on hieman kalliimpi kuin jotkut muut jälkiajoitustyökalut, mutta jos sinulla on siihen budjetti, se on sen arvoista.

Hinnoittelu:

Iconosquare on saatavana hintaan 49 $/kk (laskutetaan vuosittain) Pro-suunnitelmaan, joka tukee jopa 3 sosiaalista profiilia ja 2 tiimin jäsentä. Saatavilla on 14 päivän ilmainen kokeilu.

Lue Iconosquare-arvostelumme.


#6 – Quuu Promote

Quuu Mainosta on sisällön edistämistyökalu, joka mainostaa sisältöäsi automaattisesti sadoille todellisille sosiaalisille käyttäjille. Se laittaa sosiaalisen median markkinointiponnistelut automaattiohjaukseen ja luo automaattisesti paljon sitoutumista ja sosiaalisia jakoja.

Se toimii näin:

Sinun tarvitsee vain lisätä verkkosivustosi/blogisi RSS-syöte Quu Promoteen. Aina kun lähetät uutta sisältöä, Quuu Promote tarkistaa sen varmistaakseen, että se vastaa heidän ohjeitaan, ja jos vastaa, mainostaa sitä jakamisverkostoonsa.

Ne lisäävät automaattisesti kirjoittajan nimen ja merkitsevät heidät twiitteihin, lisäävät kuvia ja paljon muuta. Tämän seurauksena sinun pitäisi saada satoja jakoja Twitterissä, Facebookissa ja LinkedInissä.

Ja älä huoli, he eivät vain mainosta sisältöäsi väärennetyille tileille tai boteille.

Kaikki Quuu Promoten verkoston käyttäjät ovat oikeita ihmisiä, jotka ovat manuaalisesti tilaaneet itseään kiinnostavia luokkia, joten voit olla varma, että sitä mainostetaan vain ihmisille, jotka ovat aidosti kiinnostuneita tuottamastasi sisällöstä.

Kun ihmiset alkavat jakaa brändisi sisältöä ja puhua siitä sosiaalisessa mediassa, se auttaa myös hakukoneoptimointityössäsi sivuston ulkopuolella. Sosiaaliset signaalit ovat suuri Googlen sijoitustekijä, ja ne voivat auttaa sinua hyppäämään kilpailijoiden edellä hakukoneiden tulossivuilla.

Hinnoittelu:

Quuu Promote -suunnitelmat alkavat 75 dollarista kuukaudessa 10 postpromootiolla kuukaudessa. Ilmaista kokeiluversiota ei ole saatavilla, mutta ne tarjoavat 15 päivän 100 % rahat takaisin -takuun.


#7 – Pally

Pally on täydellinen Instagram-markkinoinnin työkalupakki, joka tukee myös muiden verkkojen aikataulutusta.

Pallyyn tärkein vetonaula on sen erinomainen tekstieditori ja aikataulutustyökalu. Voit käyttää sitä luomaan helposti upeita Instagram-postauksia (sekä Facebookin, LinkedInin, Twitterin, TikTokin ja muiden julkaisujen julkaisuja) ja ajoittaa ne julkaistavaksi etukäteen.

Heidän lisäksi ajoitustyökalu, ne tarjoavat myös Instagramin biolinkkityökalun, jonka avulla voit määrittää mukautetun aloitussivun kaikille tärkeimmille biolinkeillesi. Voit muokata aloitussivun teemaa ja jopa seurata linkkien napsautuksia seurataksesi niiden tehokkuutta.

Pallyylla on myös yksi parhaista näkemistämme sosiaalisen postilaatikon työkaluista. Se tukee suosituimpia sosiaalisia verkostoja ja helpottaa faneillesi vastaamista aikaa tuhlaamatta.

Hinnoittelu:

Ilmainen paketti tarjoaa rajoitetun pääsyn ajoitus- ja analytiikkatoimintoihin. Premium-paketti alkaa 15 dollarista kuukaudessa per sosiaalinen ryhmä ja sisältää pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin.

Lue Pallyy-arvostelumme.


#8 – Missinglettr

Missinglettr on toinen sosiaalisen median markkinointityökalu, jonka avulla on helppo kuratoida sisältöä, ajoittaa julkaisuja ja määrittää automaattisia tippakampanjoita.

Missinglettr todella erottuu automaatiosta. Se antaa sinulle mahdollisuuden optimoida ja automatisoida sosiaalisen kasvun strategiasi.

Voit esimerkiksi käyttää Curate-ominaisuutta löytääksesi automaattisesti tehokkaan sosiaalisen sisällön omalta kapealtasi ja käyttää sitä oman sosiaalisen median markkinointikampanjasi tiedottamiseen. Voit myös luoda omaa sisältöäsi heidän sisällönluontityökalunsa avulla.

🔥 Empfohlen:  32 parasta lamankestävää työpaikkaa

Monikäyttöisen sisältökalenterin avulla voit ajoittaa tuotosi useille sosiaalisille alustoille kuukausia etukäteen. Voit jopa määrittää automaattisia tippakampanjoita saadaksesi 12 kuukauden sosiaalisen median viestejä jokaisesta julkaisemastasi blogi- tai videosisällöstä.

Hinnoittelu:

Missinglettr tarjoaa ilmaisen suunnitelman, joka tukee jopa yhtä työtilaa, yhtä sosiaalista profiilia ja 50 ajoitettua viestiä. Maksulliset suunnitelmat alkavat 19 dollarista kuukaudessa, ja ilmainen 14 päivän kokeilu on saatavilla.

Katso täydellinen Missinglettr-arvostelumme.


#9 – StoryChief

Tarinapäällikkö on all-in-one sisältömarkkinointityökalu, jonka avulla voit hallita sekä blogiasi/sisältöäsi että sosiaalisen median markkinointitoimia yhdessä paikassa.

Toisin kuin muut tämän luettelon työkalut, StoryChief ei ole sosiaalisen median markkinointityökalu. Pikemminkin se on täydellinen all-in-one-ratkaisu, joka keskittää julkaisuprosessisi ja yhdistää kanavien väliset markkinointitoimet.

Voit käyttää heidän sosiaalisen median markkinointityökaluaan rakentaaksesi tehokkaita kampanjoita ja ajoittaaksesi julkaisuja. StoryChief tarjoaa myös pääsyn perusteellisiin sisältötietoihin ja voi auttaa sinua parantamaan SEO-sijoituksiasi ja hankkimaan lisää viittauksia. Se integroituu kaikkiin suosikkimarkkinointityökaluihisi, mukaan lukien Zapier ja erilaiset CMS-laajennukset.

Hinnoittelu:

StoryChief-tiimisuunnitelma on saatavana hintaan 90 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain), ja se sisältää enintään 4 käyttäjää ja 1 työtilan. Saatavilla on korkeammat suunnitelmat suuremmille ryhmille ja 14 päivän ilmainen kokeilu.


#10 – SweepWidget

SweepWidget on sosiaalisen median lahjatyökalu, jonka avulla voit helposti luoda ja järjestää kilpailuja sosiaalisen median tileilläsi.

Se on ylivoimaisesti paras sosiaalisen median lahjatyökalu, koska sitä on erittäin helppo käyttää. Voit käyttää vedä ja pudota -rakennustyökalua ammattimaisten kilpailujen ja palkintojen luomiseen.

Kaikki luomasi kilpailuwidgetit ovat täysin mobiilioptimoituja, ja niihin voi osallistua yli 90 alustan kautta, mukaan lukien kaikki tärkeimmät sosiaalisen median alustat.

Kilpailu ja lahjat ovat loistava tapa rakentaa sitoutunutta sosiaalisen median seuraajaa, ja SweepWidget tekee ammattimaisen ja turvallisen kilpailun isännöimisestä helppoa lähes kaikkien.

Hinnoittelu:

SweepWidget tarjoaa ilmaisen peruspaketin. Maksulliset suunnitelmat alkaen $ 29/kk.

Lue SweepWidget-arvostelumme.


#11 – TweetDeck

TweetDeck on paras ilmainen Twitter-työkalu Twitterin sitoutumisen ja organisaation seuraamiseen. Twitterin luoma työkalu helpottaa Twitter-tilien hallintaa yritystasolla.

Käyttämällä TweetDeckiä voit helposti ajoittaa twiittejä etukäteen ja pysyä Twitter-trendeissä ja -uutisissa. TweetDeck tarjoaa myös reaaliaikaisen seurannan, mikä tekee sitoutumisen ylläpidosta helppoa.

Jos Twitter on sosiaalisen median markkinointitoimisi pääpaino, tämä työkalu on pakollinen.

Hinnoittelu:

TweetDeck on ilmainen työkalu. Tarvitset vain Twitter-tilin rekisteröityäksesi.


#12 – Tuotemerkki24

Tuotemerkki 24 on online-seurantatyökalu, jonka avulla voidaan seurata mainitsemista sosiaalisilla alustoilla. Se on paras sosiaalisen kuuntelun työkalu pysyäksesi pelin edellä maineen seurannassa.

Työkalua voidaan käyttää brändin tunteen seuraamiseen useilla sosiaalisilla alustoilla, mukaan lukien Twitter ja Instagram. Voit seurata mainintojen ja keskustelujen määrää brändiisi liittyvien kohdeavainsanojen perusteella. Nämä oivallukset auttavat sinua arvioimaan, kuinka hyvin brändisi on otettu vastaan ​​sosiaalisessa mediassa, ja voit sitten käyttää näitä tietoja strategiasi kehittämiseen.

Brand24 sisältää myös vaikuttajapisteet-ominaisuuden. Tämän ominaisuuden avulla voit tunnistaa ja arvioida oman markkinaraon vaikuttajia ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä siitä, minkä tekijöiden kanssa haluat tehdä yhteistyötä.

Hinnoittelu:

Hinnat alkavat 99 dollarista kuukaudessa, jotta voit seurata jopa 5 avainsanaa.


#13 – Crowdfire

Väkijoukon tulipalo on yksinkertaistettu sosiaalisen median alusta, jota voidaan käyttää useiden sosiaalisten tilien hallintaan yhdestä helppokäyttöisestä hallintapaneelista.

Työkalun mukana tulee tehokas sisällönluontityökalu, jonka avulla voit koota artikkeleita ja kuvia eri puolilta verkosta julkaistavaksi some-tileillesi. Crowdfiren avulla voit myös julkaista ja ajoittaa sisältöä sekä seurata tärkeitä analyysejä.

Crowdfire on loistava all-in-one-työkalu, joka tarjoaa kaiken, mitä sosiaalisen median markkinoijat tarvitsevat pysyäkseen helposti ajan tasalla useista sosiaalisista tileistä. Siinä on myös mainintaominaisuus, joten voit helposti seurata, mitä seuraajasi sanovat brändistäsi.

Hinnoittelu:

CrowdFire on ilmainen jopa 3 sosiaaliseen tiliin. Maksulliset suunnitelmat alkavat 7,48 dollarista kuukaudessa.


#14 – TryInteract

TryInteract on innovatiivinen työkalu, jonka avulla voit luoda viittausten luomista koskevia tietokilpailuja sosiaalisen median kanavillesi. Tietokilpailut voivat auttaa sinua oppimaan lisää seuraajistasi, segmentoimaan yleisösi ja rohkaisemaan osallistumaan sosiaaliseen mediaan.

Työkalujen avulla yritykset voivat luoda viittausten luomista koskevia tietovisoja alusta alkaen, tai voit valita valmiista malleista ja muokata niitä.

Jos olet markkinoija, joka etsii uusia tapoja saada tietoa yleisöstäsi ja saada liidejä, TryInteract on loistava vaihtoehto.

Hinnoittelu:

TryInteractista on saatavilla rajoitettu ilmainen versio. Maksulliset suunnitelmat, jotka sisältävät useita integraatioita, alkavat 17 dollarista kuukaudessa.


#15 – PromoRepublic

PromoRepulic on johtava sosiaalisen median markkinointityökalu, joka auttaa yrityksiä hallitsemaan useita sosiaalisia sivuja yhdestä hallintapaneelista.

Alusta tarjoaa markkinoijille ratkaisuja, kuten automaation ja aikataulutuksen, ja jopa mahdollistaa yritysten vanhan hyvin toimineen sisällön kierrätyksen.

🔥 Empfohlen:  Kiinteistöjen linkkien rakentaminen: 4 parasta taktiikkaa

Työkalun avulla saat myös pääsyn kirjastoon, jossa on kuratoitua sisältöä ja malleja, joita voidaan muokata helposti luomaan sosiaalisia viestejä. Työkalussa on myös tehokkaita raportointiominaisuuksia, joista on hyötyä markkinoijille, jotka työskentelevät useiden asiakkaiden kanssa.

Perusanalytiikka sisältyy kaikkiin suunnitelmiin. Pro-suunnitelmissa ja sitä uudemmissa versioissa on edistynyt analytiikka ja some-postilaatikko.

Hinnoittelu:

Hinnat alkavat 49 dollarista kuukaudessa vakiosuunnitelmassa. Saatavilla on myös ammattimainen suunnitelma sekä räätälöityjä ratkaisuja yrityksille.

Lue PromoRepublic-arvostelumme.


#16 – Shorby

Shorby on tehokas sosiaalisen median hallintatyökalu, jonka avulla voit luoda aloitussivuja sosiaalisen median tileillesi. Se on yksi parhaista saatavilla olevista sosiaalisen median aloitussivujen luojista, ja sen avulla on helppo ottaa kaikki irti Instagramin kaltaisten alustojen liikenteestä.

Työkalun avulla voit luoda aloitussivuja mainoslinkkien ylläpitämiseksi ja järjestämiseksi. Jos kuten Instagramissa, voit sisällyttää vain yhden linkin bio- tai sisältöösi, Shorby on juuri sitä mitä tarvitset.

Shorby on erittäin helppokäyttöinen työkalu. Kun olet luonut aloitussivusi, saat lyhyen, ammattimaisen linkin, jota voidaan käyttää kaikilla sosiaalisilla alustoilla.

Aloitussivun luomisen lisäksi Shorby tarjoaa myös analytiikkaa, kuten napsautussuhteen ja paljon muuta.

Hinnoittelu:

Hinnoittelusuunnitelmat alkavat 12 dollarista kuukaudessa (laskutetaan vuosittain).

Lue lisää Shorby-arvostelustamme.


#17 – Sprout Social

Sprout Social yritystason all-in-one sosiaalisen median hallintatyökalu. Työkaluissa on useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten julkaisu ja ajoitus, analytiikan seuranta, sosiaalisen median kuuntelu ja sitoutuminen.

Sprout Social helpottaa yritysten osallistumista sosiaaliseen mediaan laajassa mittakaavassa yhtenäisen some-postilaatikon avulla. Kaikki sosiaalisen median hallinnan osa-alueet aina viestien luomisesta ja ajoittamisesta henkilökohtaisten ja suorien viestien hallintaan voidaan suorittaa Sprout Social -hallintapaneelista.

Hinnoittelu:

Hinta alkaen 249 dollaria/käyttäjä/kuukausi. Saatavilla on myös 30 päivän ilmainen kokeiluversio.

Lue Sprout Social -arvostelumme.


#18 – Puskurin julkaisu

Puskurin julkaisu on yksinkertainen sosiaalisen median aikataulutyökalu, jonka avulla voidaan tehdä sosiaalisen median julkaisemisesta organisoidumpaa ja virtaviivaisempaa. Voit käyttää työkalua postausten luomiseen, ajoittamiseen ja julkaisemiseen sekä Instagram-tarinoiden hallintaan, kaikki samasta hallintapaneelista.

Työkalu on luotu virastoja ajatellen, ja sen avulla tiimit voivat helposti tehdä yhteistyötä sosiaalisen median tehtävissään.

Buffer Publish sisältää myös kaupparuudukkotyökalun, jonka avulla yritykset voivat helposti linkittää Instagram-viesteistä ostossivuille, mikä on loistava lisä verkkokauppayrityksille.

Hinnoittelu:

Buffer Publishin ilmainen versio sisältää 10 viestiä kuukaudessa 3 sosiaalisen kanavan kautta.

Saatavilla on myös maksettuja suunnitelmia suuremmalla postikorvauksella. Nämä suunnitelmat alkavat 15 dollarista kuukaudessa.


#19 – IFTTT

IFTTT on ilmainen sosiaalisen median automaatioohjelmistoratkaisu, jonka avulla on helppo hallita erilaisia ​​sosiaalisen median alustoja. Työkalu integroituu kaikkiin tärkeimpiin sosiaalisen median alustoihin, ja sen avulla voit luoda ilmaisia ​​”sovelmia”, jotka ovat pohjimmiltaan automaatioita yleisille sosiaalisen median prosesseille, kuten viestien luomiseen ja jakamiseen.

IFTTT integroituu myös alustoihin, kuten Medium, WordPress ja Blogger, joten sen avulla voidaan helposti jakaa sosiaalisen median päivityksiä blogisi uusista viesteistä.

Tämä on täydellinen työkalu kiireisille ammattilaisille, koska se voi todella auttaa virtaviivaistamaan yleisiä sosiaalisen median markkinointitehtäviä ja säästämään aikaa.

Hinnoittelu:

IFTTT:llä on kaksi suunnitelmaa, ilmainen ja Pro. Ilmaisen suunnitelman avulla voit luoda jopa 3 sovelmaa. Pro-suunnitelman avulla voit luoda rajattomasti sovelmia ja maksaa vain 3,40 dollaria kuukaudessa.


Löydä parhaat sosiaalisen median markkinointityökalut yrityksellesi

Tämä päättää luettelomme 20 parhaasta sosiaalisen median markkinointityökalusta yleisösi kasvattamiseen. Etkö ole varma, mikä on oikea valinta sinulle? Tässä on lyhyt yhteenveto kolmesta suosituimmasta suosituksestamme ja siitä, milloin niitä kannattaa käyttää:

 1. Agorapulse – Paras valinta toimistoille, jotka etsivät kohtuuhintaista all-in-one-ratkaisua.
 2. SocialBee – Paras valinta, jos etsit vain sosiaalisen median aikataulutyökalua.
 3. Iconosquare – Paras valinta sosiaalisen median analytiikkaan tai Instagramiin keskittyneille. Sisältää sosiaalisen aikataulun, joka on suunniteltu Instagram-aikataulutusta ajatellen.

Nyt on tärkeää muistaa, että olemme käsitelleet koko kirjon sosiaalisen median markkinoinnin työkaluja tässä artikkelissa. Ja jotkut muista työkaluista ovat myös hyödyllisiä lisäyksiä markkinointipinoasi.

Voit esimerkiksi yhdistää all-in-one-työkalun, kuten Agorapulsen, kilpailutyökalun, kuten SweepWidgetin, tai sisällön edistämistyökalun, kuten Quuu Promoten, kanssa.

Aiheeseen liittyvää luettavaa:


Table of Contents