Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

19 parasta YouTube-kanavaideaa vuodelle 2023 (+ esimerkkejä)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 19 parasta YouTube-kanavaideaa vuodelle 2023 (+ esimerkkejä)

Haluatko YouTube-käyttäjäksi, mutta sinulla ei ole aavistustakaan millaisen kanavan luot? Korjataan se.

Tässä viestissä jaamme joitain parhaista YouTube-kanavaideoista. Nämä ovat kanavien tyyppejä, jotka todennäköisimmin saavat vetoa.

Jokaisen kanavaidean vierestä löydät esimerkkejä ja jakamisvinkkejä, joiden avulla pääset alkuun.

Valmis? Hyppäämme siihen!

1. Pelikanava

Pelaaminen on pitkään ollut yksi suosituimmista YouTube-kanavakategorioista. Se on niin suuri, että YouTube Gaming saavutti hämmästyttävän 100 miljardin tunnin katseluajan vuonna 2020.

Sanomattakin on selvää, että pelikanavat voivat kasvaa uskomattoman nopeasti. Mutta varoita: tällä alalla on paljon kilpailua.

Jos haluat kilpailla, sinun on ajateltava laatikon ulkopuolella. Älä vain lataa toista yleistä esittelyä pelistä, jota kymmenet muut tekijät ovat jo pelanneet.

Pyri tarjoamaan katsojillesi jotain uutta ja jännittävää ja lataa uutta pelisisältöä, jota ei ole ennen tehty.

On itsestäsi kiinni, millaista pelisisältöä luot. Jotkut YouTube-käyttäjät keskittyvät vain yhteen peliin (ajattele Dream ja Minecraft tai Ninja ja Fortnite), kun taas toiset pelaavat yhdistelmää erilaisia ​​pelejä.

Jälkimmäisen etuna on, että voit ladata pelivideoita kaikesta, mikä on tällä hetkellä kuumaa, ja hyödyntää nousevia trendejä.

Saadaksesi enemmän katselukertoja, varmista, että naulat YouTube-videoidesi nimet ja pikkukuvat. Se auttaa myös mainostamaan pelikanavaasi, kun aloitat rakentamaan vauhtia.

Esimerkki

The RealKenzo on YouTube-pelaaja, joka tunnetaan uskomattomista Overwatch-taidoistaan. Hän lataa säännöllisesti vaikuttavia kokoelmia parhaista hetkistään ja on ansainnut yli 800 000 tilaajaa.

Jos tarkastelemme hänen kanavahistoriaansa, voimme nähdä, että hänen katsojamääränsä lisääntyi lokakuun 2022 tienoilla, jolloin hänen videoiden katselukerrat nousivat noin 100–200 000:sta videota kohti 1–2 miljoonaan videota kohden.

Tämä katselupiikki osui samaan aikaan Overwatch 2:n julkaisun kanssa. Siitä tuli uusi kuuma peli, ja Kenzo hyödynsi onnistuneesti tätä trendiä kasvattaakseen katsojamääräänsä.

2. Haasta videoita

Haastevideot voivat helposti levitä viruksia, mikä tekee niistä loistavan valinnan, jos yrität ansaita tuhansia tilaajia nopeasti.

Haastevideoissa asetat itsellesi hullun tehtävän ja tallennat itsesi, kun yrität saavuttaa sen. Ihmiset rakastavat altavastaajan tarinaa, joten mitä mahdottomalta vaikuttava haaste on, sitä todennäköisemmin ihmiset napsauttavat videoitasi ja ovat tekemisissä niiden kanssa.

Esimerkki

Ryan Trahan täysin naulattu haastevideomuotoon. Hän lataa säännöllisesti videoita, joissa hän pyrkii saavuttamaan mahdotonta – esimerkiksi vaihtamaan 0,01 dollaria taloon viikossa tai selviytymään 50 tuntia vain Bitcoinilla.

Ei ole yllättävää, että hän on yksi alustan menestyneimmistä tekijöistä yli 11 miljoonalla tilaajalla.

Epäilemättä hänen tähän mennessä menestynein sarjansa oli “Selvisin 0,01 dollarilla 30 päivän ajan” -sarja, jossa hän kertoi ponnisteluistaan ​​selviytyä ja matkustaa ympäri maata toimittaakseen penniäkään MrBeastille vain pennin ja vaatteet selässään.

Sarja oli niin suuri menestys, että se keräsi lähes 14 miljoonaa ateriaa Feeding Americalle ja keräsi kymmeniä miljoonia videoiden katselukertoja. Se loi myös Ryanille 30 videon verran sisältöä.

3. Kokoonpanokanava

Kokoonpanokanavat ovat täydellisiä YouTube-aloittelijoille, koska niillä on niin helppo aloittaa.

Sinun tarvitsee vain luoda kokoelmia suosikkisisällöstäsi ja lisätä omaa arvoasi. Voit esimerkiksi lisätä oman selostuksen tai kuvatekstejä.

Hienoa tässä on, että sinun ei tarvitse tallentaa alkuperäistä sisältöä, joten voit tehdä ja julkaista videoita nopeammin. Ja kokoelmavideot keräävät myös yleensä paljon katselukertoja, mikä voi auttaa sinua ansaitsemaan tilaajia nopeasti.

Kun olet saanut muutaman tuhannen tilaajasi, voit ryhtyä luomaan alkuperäistä sisältöä. Mutta siinä vaiheessa sinulla on jo perusta, jolta voit työskennellä.

Muista vain, että jos luot kokoelmavideoita, sinun tulee miettiä tekijänoikeuslakeja. Emme ole täällä lakimiehiä, joten sinun on tehtävä oma tutkimus ennen kuin aloitat lataamisen.

Esimerkki

Ozzy Man arvosteluja on loistava esimerkki oikein tehdystä käännöskanavasta. Hän lataa säännöllisesti videokokoelmia hauskoista leikkeistä Internetistä ja on kerännyt yli 5 miljoonaa tilaajaa.

Mutta Ozzy Man ei vain varasta räikeästi sisältöä kuten muut kokoelmakanavat. Hän lisää omaa arvoaan hilpeän hauskoilla äänikirjoituksillaan. Yritä tehdä jotain vastaavaa, kun mietit omia aloittelijoille tarkoitettuja YouTube-videoideoitasi.

4. Koulutuskanava

Jos olet tietyn alan asiantuntija, miksi et perustaisi omaa opetuksellista YouTube-kanavaasi?

Opetuskanavat ovat monimuotoisia, mutta ne lataavat yleensä sisältöä, kuten ohjevideoita, opetusohjelmia, oma-apuneuvoja jne.

🔥 Empfohlen:  Osakeyhtiölaki 2013 – Hallituksen määräykset ja ohjeet 2014

Tämäntyyppiset YouTube-videot sijoittuvat yleensä hyvin sekä YouTubessa että hakukoneissa, kuten Googlessa. Joten voit saada paljon liikennettä orgaanisella haulla, mikä voi auttaa sinua saamaan tilaajia nopeasti.

Kun olet kasvattanut tilaajakuntaasi, voit kaupallistaa yleisösi julkaisemalla lisää maksullista koulutussisältöä. Voit esimerkiksi luoda verkkokurssin mestarikurssin jollakin näistä eLearning-alustoista ja mainostaa sitä videoidesi kautta.

Esimerkki

Tulokoulu on YouTube-kanava, joka lataa lyhyitä opetusohjelmia ja vinkkejä hakukoneoptimoinnista, markkinoinnista ja bloggaamisesta. He käyttävät YouTube-kanavaansa välineenä hankkiakseen viittauksia Project 24 -verkkokurssisarjaansa.

5. Uutiskanava

Yksi parhaista strategioista saada tilaajia nopeasti on luoda videoita trendikkäistä aiheista. Ja siksi YouTube-uutiskanavat kasvavat niin nopeasti – ne lataavat jatkuvasti uusimpia kuumia aiheita käsitteleviä videoita, jotka ovat yleensä todellisia napsautusmagneetteja.

Emme puhu tässä “valtavirran” uutiskanavista, kuten NBC, CNN tai Fox News. Puhumme YouTube-uutiskanavista, jotka keskittyvät tiettyyn alueeseen: kuten peliuutisiin, teknisiin uutisiin tai julkkisjuoroihin.

Esimerkki

Mogul Mail on suositun suoratoiston Ludwigin draama-/uutis-/juorukanava. Mogul Mailissa Ludwig jakaa säännöllisesti videoita, joissa hän keskustelee vaikuttajien maailman viimeisimmistä uutisista ja draamasta.

Kuten kaikilla menestyneillä YouTube-uutiskanavilla, Mogul Maililla on selkeästi määritelty markkinarako. Se keskittyy lähes yksinomaan trendikkäisiin tarinoihin, jotka liittyvät vaikuttajiin, suoratoistoon, pelaamiseen ja internetkulttuuriin – aiheisiin, jotka isäntä Ludwig tuntee parhaiten.

6. Matkailuvlogi

Matkailuvlogit ovat YouTube-kanavia, joihin ladataan videoita, joissa dokumentoidaan matkoja ja kokemuksia ympäri maailmaa. Jos pystyt luomaan kiinnostavaa matkailusisältöä, voit kasvaa erittäin nopeasti.

Yksi syy siihen, miksi matkailuvlogit ovat mahtavia, on se, että ne ovat vähemmän kilpailukykyisiä kuin monet muut alueet. Ja ihmiset rakastavat katsoa videoita, joissa näytetään eksoottisia paikkoja, joissa heillä ei ehkä ole mahdollisuutta käydä itse.

Esimerkki

Kalju ja konkurssi on yksi menestyneimmistä matkailuvloggereista. Hän tutkii monia maita, mutta keskittyy pääasiassa Itä-Eurooppaan – alueelle, jota monet muut vloggaajat laiminlyövät.

Hänen erityinen tyylinsä raakamateriaalin minimaalisella editoinnilla ja jännittävillä clickbaity-otsikoilla on auttanut kanavansa kasvua, ja hän on ansainnut tähän mennessä yli 3,6 miljoonaa tilaajaa.

7. Talk ja varieteesityksiä

Keskustelu- ja varieteohjelmat ovat YouTube-kanavia, jotka keskittyvät hyvin paljon sinun, isännöitsijän, ympärille.

Painopiste on persoonallisuudessasi – se on se, mitä katsojat virittyvät – joten sillä ei ole väliä, mitä teet niin kauan kuin olet sitoutunut. Melkein mikä tahansa käy.

Esimerkki

Good Mythical Morning (GMM) on paras esimerkki YouTuben keskustelu-/variety-ohjelmasta. Kanava lataa päivittäin videoita, joissa juontaja Rhett & Link viihdyttää katsojia kokeilemalla ruokia, pelaamalla pelejä, tekemällä kokeita, haastattelemalla vieraita ja paljon muuta.

GMM on yksi YouTuben menestyneimmistä kanavista. Se on jatkunut yli kymmenen vuoden ajan, ja sillä on yli 18 miljoonaa tilaajaa.

Pääsyy GMM:n menestykseen on sen isäntien persoonallisuus ja se, että he ovat keskittyneet voimakkaasti yhteisön rakentamiseen. Monet Mythical Beasts -brändin GMM-katsojat ovat uskollisia faneja, jotka virittyvät joka aamu nauttimaan päivittäisen annoksensa Rhett & Linkiä.

8. Suoratoistokanava

Livestriimit ovat yksi nopeimmin kasvavista sisältötyypeistä, ja ne muodostavat nyt lähes neljänneksen kaikesta online-katseluajasta.

Mutta koska suoratoisto on vielä suhteellisen uusi toimiala tilausvideoon verrattuna, kilpailua on paljon vähemmän, mikä voi auttaa sinua kasvamaan hyvin nopeasti.

Voit hyötyä kilpailun puutteesta perustamalla oman suoratoistokanavasi YouTube Liven avulla.

Tehdäksesi menestyvän suoratoistokanavan, keskity yleisövuorovaikutukseen – suoratoiston tarkoituksena on saada katsojat tuntemaan itsensä osaksi yhteisöä. Voit jopa harkita yhteisön tilan rakentamista katsojillesi käyttämällä alustaa, kuten Podia.

Esimerkki

Vain Japan Gossa osoittaa, kuinka nopeasti voit kasvaa YouTube Livessä. Kanavan isäntä John Daub jakaa säännöllisesti live-videoita, joissa hän tutkii Japanin eri puolia.

Tämä antaa katsojille ainutlaatuisen, omakohtaisen kokemuksen osasta maailmaa, jossa he eivät muuten voisi käydä. Kanavalla on tähän mennessä yli 290 000 tilaajaa.

9. Sosiaaliset kokeilut

Sosiaaliset kokeilut ovat toisenlainen sisältö, joka saa yleensä paljon katselukertoja, sitoutumista ja tilaajia.

Tämäntyyppiset kanavat lataavat videoita, joissa ne testaavat ihmisten reaktioita tiettyihin tilanteisiin tai tapahtumiin. Niillä on usein paljon “shokkiarvoa”, ja ne tekevät upeista napsautuspeleistä.

Esimerkki

Leikata on hallinnut sosiaalisen kokeilun muodon. He lataavat videoita, jotka rikkovat rajoja ja asettavat ihmiset mielenkiintoisiin ja usein epämukaviin tilanteisiin, minkä jälkeen ne dokumentoivat tulokset.

🔥 Empfohlen:  Paras Personal Finance -ohjelmisto vuodelle 2023

Yksi heidän menestyneimmistä sarjoistaan ​​on heidän treffiohjelma The Button, jossa kilpailijat tapailevat toisiaan ja voivat hylätä heidät nappia painamalla.

Se on intensiivinen ja enemmän kuin hieman kömpelö, mikä on tehnyt siitä virushitin ja saanut kymmeniä muita menestyneitä YouTubereita “reagoimaan” siihen, mukaan lukien Pewdiepie.

10. Kallis temppukanava

Tämä on YouTube-kanavan uusi genre, jonka edelläkävijä on itse YouTuben kuningas MrBeast.

Kuten nimestä voi päätellä, tällaiset kanavat julkaisevat sisältöä, joka sisältää erittäin kalliita temppuja. Yleensä tämä tarkoittaa naurettavien rahasummien lahjoittamista ihmisille tai kilpailujen järjestämistä kuusinumeroisilla palkintorahoilla.

Se saattaa kuulostaa oudolta, mutta se toimii. Koska tällaiset videot ovat napsautusmagneetteja. Ne keräävät yleensä miljoonia katselukertoja ja voivat ansaita sinulle paljon tilaajia uskomattoman nopeasti. Ainoa ongelma on, että niiden valmistaminen on kallista.

Esimerkki

Herra Beast on ilmeinen esimerkki katsottavaksi tässä. Hänen lahjansa ja kalliit stunt-videonsa ovat ansainneet hänelle yli 112 miljoonaa tilaajaa ja tehneet hänestä kiistatta kaikkien aikojen menestyneimmän YouTube-käyttäjän.

Tämä sisältöstrategia on ollut MrBeastille niin menestyvä, että se sai aikaan samanlaisia ​​kopioivia kanavia.

Jopa sinänsä menestyneet YouTube-käyttäjät, kuten Disguised Toast, Ludwig ja Miniminter, ovat alkaneet yrittää saada osa toimintaan lataamalla omia lahjoitusvideoitaan, joissa he lahjoittavat rahaa muille.

11. Reaktiokanava

Reaktiokanavat ovat paljolti kokoelmakanavien kaltaisia, sillä videoissasi on runsaasti muiden sisällöntuottajien sisältöä.

Erona on, että sen sijaan, että vain kasatisit sisältöä ja kokoat sen yhteen, tallennat itsesi tai muut reagoivat siihen.

Jostain syystä katsojat näyttävät pitävän reaktiokanavista, joten ne voivat kasvaa todella nopeasti, jos saat ne oikein. Ja reaktiovideoita on myös melko helppo luoda, mikä tekee tästä yhden parhaista ideoista aloittelijoille

Esimerkki

MrBeast reagoi on toinen MrBeastin omistama kanava pääkanavansa lisäksi. Hän käyttää sitä yksinomaan reagoivien videoiden julkaisemiseen, ja useimmat lataukset saavat yli 10 miljoonaa katselukertaa. Kanavalla on tähän mennessä yli 20 miljoonaa tilaajaa.

12. Kauhukanava

Kauhukanavat ovat toinen suosittu alalaji, joka voi saada tilaajia todella nopeasti. Sinä päätät, millaisia ​​videoita lataat – niin kauan kuin ne ovat pelottavia.

Jotkut suosituimmista YouTube-kauhukanavista ovat yksinkertaisia ​​kertomuksia pelottavista tarinoista eri puolilta internetistä, ja niihin liittyy tunnelmallista musiikkia ja visuaalisia ominaisuuksia, jotka lisäävät jännitystä.

Esimerkki

Herra painajainen on kauhukanava, joka sisältää videokertomuksia pelottavista tositarinoista. Tekijä hankkii suuren osan sisällöstään pelottavien tarinoiden subredditeistä ja fanien lähetyksistä.

Mutta hänen sileä, syvä ja yksitoikkoinen puheenvuoronsa auttoi erottamaan hänet kilpailijoistaan ​​ja ansaitsi hänelle yli 6 miljoonaa tilaajaa.

13. Kauneus & muoti -kanava

Kauneus- ja muotikanavat ovat juuri sitä, mitä tinassa lukee – kanavat, jotka lataavat kauneuteen ja muotiin liittyvää sisältöä, kuten ihonhoitorutiineja, meikkiarvosteluja, muotilähetyksiä jne.

Jos sinulla on intohimo muotiin tai olet meikin mestari, se on loistava paikka keskittyä. Tämäntyyppiset kanavat palvelevat pääasiassa naispuolista yleisöä, mutta se ei tarkoita, että et voisi menestyä miespuolisena sisällöntuottajina.

Itse asiassa miesten kauneus- ja muotitila on paljon vähemmän kylläinen. Ja vähemmän kilpailua, kasvumahdollisuuksia on enemmän.

Mainos- ja sponsoroidut videot ovat uskomattoman yleisiä tässä kanavagenressä, ja promovideon luominen on uskomattoman helppoa. Valitse suosikkituotteesi, luo arvostelu tai opetusvideo ja lisää kumppanilinkki kuvaukseen.

Esimerkki

Kaunis pastelli, kiitos on yksi YouTuben menestyneimmistä kauneusvloggereista. Hän lataa hyvän yhdistelmän sisältöä, mukaan lukien tuotelähetykset, hiustenhoitorutiinit ja jopa matkasisältöä. Tähän mennessä hänen kanavansa on kasvanut yli 720 000 tilaajaan.

14. Kanavan purkaminen

Unboxing on moderni ilmiö ja suhteellisen uusi sisältögenre. Pakkauksen purkaminen YouTube-käyttäjät kuvaavat itseään (usein keskittyen vain käsiinsä), kun he poistavat äskettäin ostetun tuotteen pakkauksestaan, tutkivat sitä ja joskus tarkistavat sen ominaisuuksia.

Se saattaa kuulostaa tylsältä, mutta muoto on osoittautunut hitiksi YouTubessa. Miljoonat ihmiset rakastavat pakkauksen purkamisvideoiden katsomista, joten voit ansaita tilaajia nopeasti lataamalla tämäntyyppistä sisältöä.

Esimerkki

RentouttavaLoppu on unboxing-kanava, joka keskittyy pelialaan.

Siinä luoja avaa konsolit, videopelit ja muut teknologiatuotteet. Puhdas valkoinen tausta ja valkoiset käsineet kiinnittävät painopisteen tiukasti avattavaan tuotteeseen, mikä on auttanut kanavaa menestymään.

Sillä on yli 8,8 miljoonaa tilaajaa ja suosituimmalla videolla on yli 27 miljoonaa katselukertaa.

🔥 Empfohlen:  10 parasta Wordpress-isännöintiyritystä (heinäkuu 2023)

15. ASMR-kanava

ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response) viittaa kihelmöintiin, jota jotkut ihmiset kokevat päänahassaan, niskassa ja selkärangassa vasteena tietyntyyppisiin ääni- ja visuaalisiin ärsykkeisiin.

Aistiilmiö on synnyttänyt kokonaisen genren YouTube-kanavia, jotka keskittyvät luomaan videoita, jotka on suunniteltu herättämään tämä vastaus – ja ne ovat erittäin suosittuja.

ASMR-tekijät käyttävät hengittäviä ääniä ja kuiskaavat mikrofoniin herättääkseen katsojien kaipaamaa pistelyä. Tarvitset erinomaisen mikrofonin, jos haluat kulkea tätä reittiä.

Esimerkki

Gibi ASMR on loistava esimerkki onnistuneen ASMR-kanavan luomisesta. Gibi tuntee ASMR-maailman sisältä ja ulkoa ja tietää tarkalleen, millaista sisältöä hänen yhteisönsä haluaa. Hänen kanavallaan on yli 4,4 miljoonaa tilaajaa ja määrä kasvaa.

16. Komediakanava

Nauru on tehokas työkalu yleisön kasvattamisessa. Komediakanavat ovat yksi YouTuben suosituimmista genreistä, ja niillä on miljoonia tilaajia. Joten jos sinulla on kyky saada ihmiset nauramaan, tämä voi olla täydellinen markkinarako sinulle.

Komediakanavien alatyyppejä on monia. Voit ladata komediasketsejä, hauskoja kokoelmia, standup-rutiineja… mitä vain. Niin kauan kuin se on hauskaa, kaikki käy.

Esimerkki

Yliopiston huumori on yhden verkon suosituimmista komediasivustoista YouTube-kanava. He jakavat alkuperäisiä, hauskoja videoita, kuten komedialuonnoksia, verkkosarjoja ja animaatioita. Ja heillä on yli 14 miljoonaa tilaajaa.

17. Musiikkikanava

Onko sinulla lahjakkuutta musiikin tekemiseen? Mikset perustaisi omaa musiikkikanavaasi? Voit ladata cover-kappaleita ja alkuperäiskappaleita ja käyttää YouTubea välineenä muusikon urasi käynnistämiseen.

Tai jos et halua tehdä musiikkia itse, voit perustaa oman YouTube-levy-yhtiön, kokoelmakanavan tai radioaseman ja jakaa kappaleita muilta artisteilta. Varmista vain, että olet ajan tasalla ja noudata kaikkia asiaankuuluvia tekijänoikeuslakeja.

Siitä huolimatta YouTube voi olla erinomainen muusikoiden tulonlähde.

Esimerkki

Chillhop musiikki on yksi menestyneimmistä YouTube-musiikkikanavista. Miljoonat katsojat kuuntelevat Chillhop-sekoituksia rentouttavista, rentouttavista biitistä opiskellessaan ja pelaaessaan. Kanavalla on yli 3,2 miljoonaa tilaajaa.

18. Shortsit-kanava

YouTube Shortsit ovat YouTuben vastaus TikTokiin. Shorts-kanavat lataavat vain kiinnostavia lyhytmuotoisia videoita, aivan kuten saatat löytää Instagram Reelsistä tai TikTokista.

Koska YouTube Shorts on yksi alustan uusimmista ominaisuuksista, algoritmi painaa niitä voimakkaasti. Ja tämä tarkoittaa, että Shorts-sisällöntuottajat kasvavat uskomattoman nopeasti ja saavat tilaajia erittäin nopeasti.

Esimerkki

5 minuutin askarteluperhe on äärimmäisen menestynyt YouTube-kanava, joka julkaisee sekä shortseja että pitkiä videoita. Heidän hauskalla DIY-jalkasaippualla on tähän mennessä hämmästyttävä 559 miljoonaa katselukertaa. Aivan oikein – yli puoli miljardia katselukertaa yhdessä videossa. Uskomatonta, eikö?

19. Rauhoittava sisältö

Rauhoittava sisältö on yksi vuoden 2022 suurimmista YouTube-trendeistä. Se korostettiin YouTuben uusimmassa kulttuuri- ja trendiraportissa.

Raportin mukaan yli 83 % Z-sukupolven katsojista käyttää YouTubea vain rentoutumiseen. Tämä trendi on synnyttänyt “mukavuusluojien” aallon – kanavia, jotka tarjoavat yksinomaan rentouttavaa sisältöä, joka on suunniteltu tarjoamaan katsojille tutun ja nostalgiaa.

Rauhoittava sisältö on osa laajempaa “vibe”-sisällön trendiä, joka auttaa ihmisiä tuntemaan olonsa kuljetetuksi eri paikkaan ja auttaa muuttamaan tunnetaajuuttaan.

Esimerkki

Choki on täydellinen esimerkki rauhoittavasta YouTube-kanavasta. Tekijä lataa yksinkertaisia, rauhallisia videoita lämpimässä, viihtyisässä ympäristössä ja on kerännyt yli 1,3 miljoonaa tilaajaa. Chokin videoissa ei ole dialogia, vain tekstitykset – kyse on esteettisestä ja rentouttavasta ilmapiiristä.

Lopulliset ajatukset

Tämä päättää kokoelmamme parhaista YouTube-kanavaideoista ja suosituimmista YouTube-videoideoista. Toivottavasti tämä on antanut sinulle ajattelemisen aihetta.

Riippumatta siitä, millaisen kanavan luot, muista, että YouTuben menestyksen avain on loistavan sisällön luominen johdonmukaisesti.

Tilaajien ansaitseminen vie aikaa, joten älä odota kanavasi nousevan yössä. Jatka vain sellaisen sisällön luomista, josta katsojat pitävät, ja vietä aikaa sen mainostamiseen, ja toivottavasti pääset siihen lopulta.

Jos haluat tietää lisää, katso nämä viestit:

Onnea!