Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

20 helppoa tapaa ansaita rahaa nukkuessasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 20 helppoa tapaa ansaita rahaa nukkuessasi

Ajatus rahan ansaitsemisesta nukkuessasi saattaa tuntua sellaiselta, joka voi tapahtua vain unissasi. Onneksi unelmasta voi tulla totta, kun rakennat passiivisia tulovirtoja.

Toisin kuin aktiiviset tulot, kuten tavallinen päivätyö tai keikkatyö, passiiviseen tuloon sisältyy omaisuuden rakentaminen tai ostaminen, joka ansaitsee rahaa riippumatta siitä, oletko unessa vai hereillä.

Olemme löytäneet joitain helpoimmista ja tuottoisimmista tavoista ansaita rahaa nukkuessasi.

Kuinka tehdä rahaa nukkuessasi

Kyky luoda passiivisia tulovirtoja muuttaa henkilökohtaisen taloutesi. Vaikka näiden mahdollisuuksien aloittaminen voi vaatia vaivaa, palkinnot ovat sen arvoisia.

Tässä on aakkosjärjestyksessä tarkempi katsaus tapoihin, joilla voit ansaita rahaa nukkuessasi.

1. Affiliate-markkinointi

Affiliate-markkinointiin kuuluu provisio pussittaminen myynnistä, jota olet suoraan rohkaissut.

Oletetaan esimerkiksi, että kirjoitat blogikirjoituksen, joka mainostaa tiettyä tuotetta, johon uskot. Jos selvität yksityiskohdat etukäteen tuotetta myyvän yrityksen kanssa, he voivat lähettää sinulle osan myyntituloista.

Tullaksesi menestyväksi tytäryhtiömarkkinoijaksi tarvitset alustan markkinoimiesi tuotteiden tai palveluiden mainostamiseksi. Olipa kyseessä blogi tai sosiaalinen media, tarvitset tavan jakaa affiliate-linkkisi, jotta voit ansaita tuloja.

Saattaa viedä aikaa ja energiaa menestyksellisen tulovirran rakentamiseen affiliate-markkinoinnin avulla. On kuitenkin olemassa tytäryhtiömarkkinoijia, jotka ansaitsevat tuhansia dollareita kuukaudessa, joten tämä on elinkelpoinen passiivisen tulon mahdollisuus.

2. Vaihtoehtoiset sijoitukset

Kun ajattelet sijoittamista, on todennäköistä, että mielesi hyppää osakemarkkinoille. Vaikka monet sijoittajat valitsevat osakemarkkinoiden, se ei ole ainoa tapa sijoittaa.

Tosiasia on, että on muita sijoitusmahdollisuuksia, jotka voivat auttaa sinua ansaitsemaan rahaa nukkuessasi.

Muutamia esimerkkejä vaihtoehtoisista sijoituksista ovat:

  • Viljelymaata
  • Veron panttioikeudet
  • Arvometallit
  • Kryptovaluutta

Jokaisella sijoituksella on mahdollista luoda passiivinen tulovirta. Muista vain tehdä due diligence ennen kuin sijoitat näihin varoihin varmistaaksesi, että minimoit riskisi menettää rahaa.

3. Amazon FBA

Jos sinulla on myytäviä tuotteita, Amazon FBA saattaa olla sinulle loistava vaihtoehto.

Amazon FBA tai Amazonin toteuttama, on alusta, jossa yritys tallentaa ja toimittaa varastosi asiakkaille. Ohjelman myyjänä voit lähettää tavarasi varastoon.

Koska Amazon hoitaa lähetyksen, sinun on maksettava maksu. Mutta jos myyntimääräsi on suuri, Amazon FBA:n käyttö tarkoittaa, että voit ansaita rahaa nukkuessasi.

Jos haluat kokeilla tätä vaihtoehtoa, saatat päättää hankkia käsiisi oman tuotteesi. Toinen ratkaisu on kuitenkin kokeilla vähittäiskaupan arbitraasia, jossa ostetaan suosittuja tuotteita alhaisella hinnalla ja myydään korkeammalla hinnalla.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: 15 tapaa ansaita rahaa Amazonissa

4. Rakenna sovellus

Digitaalisessa maailmassamme lähes kaikki käyttävät sovelluksia päivittäin. Jos sinulla on taidot luoda sovellus, josta käyttäjät pitävät, voit alkaa ansaita rahaa nukkuessasi.

🔥 Empfohlen:  Samsung esittelee CES 2023 -messuilla metaversumi- ja kaksoisnäyttövalmis version Freestyle-projektorista

Kun sovellus on luotu, voit ansaita rahaa aina, kun joku lataa tai käyttää sitä. Voit jopa myydä mainostilaa sovelluksessa ansaitaksesi rahaa.

Aloita aivoriihi siitä, millaista sovellusta sinä ja ystäväsi haluaisitte käyttää, ja ryhdy sitten kehittämään sitä.

5. Luo verkkokursseja ja webinaareja

Elämme tiedon aikakautta. Jos sinulla on kysyttävää mistä tahansa auringon alla, joku on todennäköisesti luonut verkkokurssin aiheesta.

Tietysti hyödyt tästä oppijana. Jos sinulla on kuitenkin tietoa jaettavana, voit pakata sen myytäväksi digitaalisena kurssina.

Verkkokurssin tai webinaarin myyminen toimii yleensä parhaiten niille, joilla on yleisöä. Esimerkiksi bloggaajat tai sosiaalisen median vaikuttajat saattavat pitää verkkokurssien luomista tuottoisena tilaisuutena.

Voit isännöidä kurssiasi tai webinaariasi omalla verkkosivustollasi tai käyttää suosittuja alustoja, kuten Udemy jakaa se laajemmalle yleisölle.

6. Dropshipping

Dropshipping on strategia, jossa myydään toisen yrityksen luomia tuotteita.

Voit esimerkiksi rakentaa verkkosivuston, joka myy liinavaatteita.

Sen sijaan, että valmistaisit tuotteen itse, lähetät tilauksen suoraan tuotteen valmistajalle tai pudotat toimitustoimittajan myyntiä tehdessäsi. Tämän jälkeen valmistaja lähettää tuotteen asiakkaalle.

Tämän mallin avulla vältyt ostamasta varastoa etukäteen ja huolehtimasta lähetyslogistiikan kanssa.

7. Invest in Fine Wine

Hieno viini on huippuluokan omaisuus, joka saattaa toimia hyvin portfoliossasi.

Aiemmin tämä omaisuus aiheutti varastointipäänsärkyä. Viime aikoina viiniinvestointialustat ovat tulleet näyttämölle. Sen myötä sijoittajilla on nyt mahdollisuus sijoittaa viiniin.

Jos olet kiinnostunut passiivisesta tavasta ansaita rahaa viinistä, harkitse Vinovestin kaltaisen alustan etsimistä.

8. Käynnistä YouTube-kanava

YouTubessa on mahdollista ansaita paljon rahaa. Eniten ansaitsevat YouTube-käyttäjät ansaitsevat usein rahaa mainoksilla, vaikuttajina työskentelemällä tai sponsoroimalla kanavaansa.

Vaikka yleisön kokoaminen ei tapahdu yhdessä yössä, YouTube-käyttäjät, joilla on paljon seuraajia, voivat nukahtaa tietäen, että rahaa on tulossa. Sinun on kuitenkin varauduttava siihen, että matka kestää jonkin aikaa.

Jos luot sisältöä, joka resonoi ihmisten keskuudessa, saatat saada tämän passiivisen tulovirran käyntiin hetkessä.

9. Suoratoista itseäsi nukkumassa

Usko tai älä, ihmiset ovat ansainneet rahaa suoratoistolla nukkuessaan. Se on outoa mutta totta.

Esimerkiksi, Tech Timesin mukaan, jotkut Twitch-pelaajat ansaitsevat rahaa yössä jättämällä suoraa lähetystä makuuhuoneestaan ​​nukkuessaan. Jotkut pelaajat ovat jopa ansainneet tuhansia dollareita nukkuessaan.

Jos sinulla on paljon seuraajia TikTokissa tai Twitchissä, tämä on yksi kiehtova vaihtoehto.

10. Avaa korkeatuottoinen säästötili

Korkeatuottoinen säästötili on täydellinen paikka pysäköidä käteistä, jota haluat käyttää milloin tahansa. Toisin kuin talletustodistuksella tai sijoitustilillä, voit käyttää varoja milloin tahansa.

Säästöjesi kiinnittäminen perinteiselle säästötilille saattaa tarkoittaa, että kovalla työllä ansaittu rahasi kerää vain vähän enemmän kuin pölyä. Mutta korkeatuottoisen säästötilin valitseminen tarkoittaa, että ansaitset säästöillesi hieman enemmän korkoa.

🔥 Empfohlen:  Samsung etsii "yhteisyyden aikakautta" uusilla Frame, Neo QLED -televisioilla

Vaihtoehtona on valita rangaistukseton CD. Näiden korot voivat olla korkeammat kuin korkeatuottoisilla säästötilillä, ja sinulla on mahdollisuus nostaa varojasi ilman sakkoja milloin tahansa.

11. Real Estate Investment Trust (REIT)

Kiinteistö on suosittu tapa rakentaa tuloja. Kiinteistösijoitusrahaston (REIT) avulla voit välttää tavanomaisen fyysisen kiinteistön omistamisen aiheuttamat päänsäryt, koska sinun ei tarvitse käsitellä vuokralaisia ​​tai korjauksia itse.

Kun sijoitat REITiin, ostat osan yhtiöstä, joka omistaa tuloja tuottavia kiinteistöjä. Löydät nämä julkisesti noteeratuiksi yhtiöiksi, mikä tekee siitä suhteellisen likvidin sijoitusmahdollisuuden.

12. Vuokraa huone kodistasi

Jos sinulla on kotonasi ylimääräinen huone, sen vuokraaminen voi auttaa sinua ansaitsemaan rahaa nukkuessasi.

Sinulla on mahdollisuus löytää pitkäaikainen kämppäkaveri tai pitää kiinni lyhytaikaisista vuokralaisista Airbnb:n kaltaisen sivuston kautta. Tyypillisesti lyhyen aikavälin malli vaatii enemmän työtä, mutta sinulla on mahdollisuus pitää tilaa itsellesi, kun sitä tarvitset.

Kummassakin tapauksessa luot kätevän tulovirran, joka tuottaa tuloja nukkuessasi.

Jos haluat viedä tämän strategian askeleen pidemmälle, harkitse talon hakkerointia. Talohakkerointi tarkoittaa kodin tai moniperherakennuksen tarkoituksellista ostamista ja asuntolainan kattamista vuokraamalla ylimääräistä tilaa.

13. Vuokraa tavarasi

Useimmat ihmiset voivat katsoa ympärilleen kodeissaan ja nähdä paljon asioita, joita he käyttävät harvoin. Jos sinulla on esineitä, joita et käytä, mutta et myöskään halua myydä, voit muuttaa ne tulovirraksi vuokraamalla ne muille.

Muutamia asioita, joita voit yrittää vuokrata, ovat työkalut, juhlapöydät, tuolit ja kodintarvikkeet. Markkinoita on jopa suuremmille tuotteille, kuten matkailuautoille ja mönkijöille.

Tai jos et käytä autoasi, voit helposti vuokrata sen Turon tai Hyrecarin kaltaisten sivustojen kautta.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: 5 tapaa ansaita rahaa vuokraamalla autosi

14. Suojatut P2P-lainat

Vertaislainaukseen kuuluu varojen lainaaminen sijoittajalle. Kun lainaat varoja, lainanottajat allekirjoittavat sopimuksen maksaakseen sinulle takaisin korkoineen.

Yleensä lainanottajien, joilla on hyvät luottotiedot, riski on pienempi, ja heidät palkitaan alhaisemmalla korolla. Vaihtoehtoisesti korkeariskiset lainanottajat, joilla on alhaisemmat luottotiedot, saattavat olla valmiita maksamaan korkeampia korkoja.

Tietenkin on olemassa riski, että lainanottaja ei maksa varoja takaisin. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, tämä on helppo tulolähde viljellä.

15. Myy tilaustulostustuotteita

Tilaustulostustuotteiden myynti edellyttää grafiikan luomista ja niiden lataamista sivustolle, joka tulostaa ne t-paitoihin, mukeihin ja muihin.

Koska suunnitteluasi myyvä alusta huolehtii tuotteen tulostamisesta ja toimittamisesta puolestasi, sinun tarvitsee vain tehdä hienoja grafiikoita. He jopa käsittelevät kaikki asiakaspalveluun liittyvät kysymykset.

Kuukauden lopussa saat shekin, joka sisältää voitonleikkauksen.

16. Myy varastosisältöä

Jos sinulla on taito valokuvaukseen, voit myydä valokuvasi varastosisältönä.

🔥 Empfohlen:  Paranna verkkosivustosi näkyvyyttä artikkelin otsikon luontitoiminnolla

Voit esimerkiksi ladata kuvasi sellaiselle sivustolle kuin Shutterstock. Kun sivusto on ladattu, se hoitaa maksujen keräämisen ja asiakaspalvelun. Aina kun joku lataa valokuvasi, saat maksun.

Yleensä sinun on ladattava paljon kuvia nähdäksesi kannattavan tuoton.

17. Aloita blogi

Monilla tavoilla ansaita rahaa blogissa, se voi muuttua passiiviseksi tulokoneeksi. Voit ansaita tuloja blogistasi mainoksilla, kirjoittamalla kirjaa, hankkimalla sponsoreita ja paljon muuta.

Kun blogi on julkaistu, kuka tahansa voi vierailla siinä. Kun saat enemmän kävijöitä, alat ansaita tuloja mainoksista.

Tietysti blogin rakentamiseen liittyy paljon etupäässä. Mutta on mahdollista korjata palkintoja tulevina vuosina.

18. Pörssi

Sijoittaminen osakemarkkinoille, erityisesti osinkoa tuottaviin osakkeisiin, on suosittu tapa rakentaa tulovirtaa.

Jos omistat osinkoa maksavan osakkeen, saat käteismaksun aina, kun yritys jakaa voittoa osakkeenomistajilleen.

Tyypillisesti tälle tielle lähtevät sijoittajat aloittavat Dividend Aristocrats -luettelosta. Tällä listalla olevilla yrityksillä on vankka kokemus osinkojen maksamisesta.

19. Muuta itsesi tuotteeksi

Itsesi tekeminen tuotteeksi tarkoittaa, että rakennat yleisön faneista, jotka haluavat kuulla, mitä sinulla on sanottavaa. Kun sinulla on seuraajayleisö, voit alkaa luoda tuotteita, jotka heijastavat ajatuksiasi.

Voit esimerkiksi luoda videosarjan, kirjoja ja paljon muuta jakaaksesi neuvosi seuraajien kanssa. Oikealla yleisöllä voit rakentaa merkittävän passiivisen tulovirran.

20. Kirjoita e-kirja

Itsejulkaisutekniikan tulo on käytännössä poistanut kaikki esteet kirjan julkaisemiselta itse. Tietenkin vaikein osa on itse asiassa kirjan kirjoittaminen.

Kun olet kirjoittanut kirjan, se on voimavara, joka voi edelleen ansaita rahaa sinulle ikuisesti.

Vaikka saatat joutua ryhtymään markkinointiin kirjasi myynnin lisäämiseksi, on mahdollista, että kirjasi lentää hyllyiltä ilman, että sinä osallistut siihen lainkaan tai vain vähän.

Yhteenveto

Jos voit oppia ansaitsemaan rahaa nukkuessasi, se muuttaa taloutesi. Kuvittele kuinka erilaiselta elämäsi näyttäisi, jos voisit ansaita tuloja tekemällä mitä tahansa, vaikka ottaisit päiväunet.

Vaikka voit mennä kaikki yhdessä vaihtoehdossa, mikään ei estä sinua luomasta useita passiivisia tulovirtoja. Mitä enemmän tulovirtoja rakennat, sitä suojatumpi kokonaistaloutesi on.