Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

20 Instagram-postausideaa parempaan brändiin sitoutumiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 20 Instagram-postausideaa parempaan brändiin sitoutumiseen

Houkuttelevan sisällön suosituimmat tyypit, joita voit jakaa Instagramissa

Sosiaalisessa mediassa on kyse sisällöstä, jota jaat alustoilla. Jos haluat pitää seuraajasi sitoutuneena ja vahvistaa brändiäsi, sinun on otettava vakavasti sisältöyhdistelmä, mitä julkaiset ja kuinka usein vaihdat sisältöluokkien välillä.

Hyvä sekoitus videopostausten, karuselliviestien ja korkealaatuisten kuvien välillä on yleensä loistava tapa julkaista Instagramissa.

Voit vapaasti pitää hauskaa postauksen aikana ja pitää yleisösi innostuneena vaihtelevasti. Tutkitaan nyt yksityiskohtaisesti joitain konkreettisia esimerkkejä ja Instagram-postausideoita, joita voit käyttää jokaiseen sisältötyyppiin!

Tässä ovat Instagram-sisältöluokat, joita tutkimme:

 • Promootio
 • Hauskaa ja interaktiivista
 • Motivoiva
 • Koulutuksellinen

Ideoita ja esimerkkejä myynninedistämistarkoituksessa Instagramissa

Ilman liiallista myynninedistämistarkoitusta sinun on kiinnitettävä yleisösi huomio tarjontaasi. Loppujen lopuksi se saa heidät ostamaan ja kokeilemaan tuotteitasi, mikä puolestaan ​​kasvattaa tulojasi. Siksi ensimmäinen tutkimamme sisällön luokka on mainosviestit.

Mainossisällön tavoitteena on kiinnittää yleisösi huomio tuotteisiisi ja palveluihisi. Itse asiassa Instagram antaa brändeille mahdollisuuden luoda ostettavia julkaisuja, jotta asiakkaat voivat tehdä ostoksia paljon nopeammin. Voit lisätä tuotetunnisteita kuviin ja ohjata seuraajasi suoraan kauppaasi.

Tutkitaan nyt joitain konkreettisia esimerkkejä Instagram-mainosviestiideoista alla:

1. Luo viikoittainen sarja tuotteillesi ja palveluillesi

Tuotteen tai palvelun viikoittainen sarja on samanlainen kuin a Takaisinotto – torstai viesti, koska se toistuu joka viikko tiettynä päivänä. Tämäntyyppiset viestit herättävät yleisösi mielissä uteliaisuutta ja odotusta ja saavat heidät yhdistämään brändiisi henkilökohtaisella tasolla.

Muista kirjoittaa houkutteleva Instagram-teksti ja yksityiskohtaisesti viestisi merkitys aina, kun jaat jotain seuraajillesi.

Tässä on muutamia ideoita viikoittaisista viesteistä, joita voit toteuttaa minä tahansa sinulle sopivana viikonpäivänä:

 • Viikoittaiset pakkauksen purkuvideot
 • Viikon esittelytuotteen julkaiseminen
 • Suositelmien julkaiseminen tuotteestasi
 • Asiakkaiden menestystarinoita tai tapaustutkimuksia
🔥 Empfohlen:  2023 SERP-ominaisuustrendit ja vinkit parempaan SEO-strategiaan

2. Jaa käyttäjien luomaa sisältöä

Käyttäjien luoma sisältö koostuu pääasiassa kaikesta brändiisi liittyvästä seuraajiltasi, asiakkailtasi ja muilta yhteisösi jäseniltä tulevasta sisällöstä. UGC erottuu muista viesteistä luotettavan lähteensä ansiosta: todelliset asiakkaat.

Joitakin esimerkkejä käyttäjien luomasta sisällöstä ovat:

 • Arvostelut ja asiakaspalautteet
 • Muiden online-sisällöntuottajien opetusohjelmat tai videoiden purkaminen
 • Valokuvia/videoita ihmisistä, jotka käyttävät tuotettasi

Kun asiakkaasi julkaisevat Instagramissa brändistäsi, esittele heidän julkaisunsa esittelemällä heidät profiilissasi, koska se osoittaa, että arvostat heidän panostaan. Käyttäjien luoma sisältö on sosiaalinen todiste siitä, että brändisi on rakentanut tyytyväisten asiakkaiden yhteisön.

Vaikuttajamarkkinointi on myös suosituksiin perustuva käytäntö. Joten jos annoit lähitulevaisuudessa suunnitellun vaikuttajakampanjan, yritä tuottaa mahdollisimman paljon UGC:tä yhteistyökumppaneiltasi.

käyttäjien luomaa sisältöä instagramissa

3. Lähetä kurkistus

Viikoittaisten sarjojen tapaan sneak peeks lisää odotusta. Kerro asiakkaillesi, että työskentelet levottomasti kehittääksesi uusia ja jännittäviä tuotteita tai palveluita ja että jaat kaiken heidän kanssaan heti, kun se on valmis. Toistaiseksi voit kuitenkin tarjota vain demoversion tai kurkistuksen käynnissä olevasta prosessista.

Sen lisäksi, että lisäät sitoutumistasi, luot myös vilinää tulevien projektiesi ympärille.

sneak peek instagram-postaus

4. Tarjoa kuponkeja ja alennuskoodeja

Loistava postausidea Instagram-syötteeseesi on tarjota seuraajillesi joitain etuja olla osa sosiaalisen median yhteisöäsi. Antamalla heille ainutlaatuisen pääsyn tuotteisiisi ja auttamalla heitä säästämään rahaa ostamalla sinulta, pääset varmasti askeleen edellä muita brändejä, jotka eivät välttämättä tee samoin.

Joitakin esimerkkejä taloudellisista eduista, joita voit tarjota ilmaisena sisältönä Instagram-käyttäjille:

 • Kupongit
 • Alennuskoodit
 • Ilmainen webinaari
 • Ilmainen toimitus

sosiaalisen median yksinoikeussopimus

5. Post Video Product Tutorials

Opetusohjelmat ovat loistava tapa esitellä tuotevideoita tai käyttää useita valokuvia kerralla. Kun käsittelet yksityiskohtaisesti sitä, kuinka ihmiset voivat hyötyä tarjouksistasi, ja selität, kuinka he voivat käyttää tuotteitasi elämässään, heidän mahdollisuudet ostaa sinulta kasvavat paljon enemmän!

🔥 Empfohlen:  Pinoa pelimerkkipino korkeammalle näillä temppuilla ja vinkeillä parempaan pokerin pelaamiseen

Luo siksi postauksia, joissa kerrot tapoja käyttää tarjoamaasi tuotetta tai luot uudelleen tilanteen, ilmeen tai jotain brändiisi liittyvää, josta voi olla hyötyä Instagram-seuraajillesi Instagram-videoiden kautta.

Kuinka tehdä opetusvideo instagramissa

Hauskoja ja interaktiivisia Instagram-postausideoita

Tämän tyyppisten Instagram-viestien tavoitteena on olla samaistuva seuraajiisi, viihdyttää heitä ja herättää positiivista vuorovaikutusta.

Kaikki hauska ja interaktiivinen kuuluu tähän luokkaan söpöistä eläimistä olevista kuvista suhteellisiin meemeihin, yrityksen pyörittämisen aiheuttamien kamppailujen jakamiseen, pop-tietokilpailujen tekemiseen ja jännittävien päivitysten tarjoamiseen tulevista tapahtumista.

Tutkitaan viittä hauskaa ja interaktiivista Instagram-postausideaa:

1. Järjestä lahja

Instagram-lahjat ovat loistava tapa herättää uteliaisuutta, lisätä sitoutumista ja houkutella seuraajia, sillä kaikki rakastavat saada ilmaisia ​​tuotteita vastineeksi muutamalla yksinkertaisella tunnisteella ja kaksoisnapautuksella.

Pienyritysten omistajista suuriin brändeihin kaikki käyttävät lahjoja lisätäkseen tuotekuvia lahjojen ja ilmaisten etujen muodossa. Lisäksi sen järjestäminen on erittäin hauskaa, se lisää näkyvyyttäsi sosiaalisessa mediassa ja yleisösi rakastaa sitä!

Giveaway Promotion -esimerkki

2. Lähetä meemejä

Meemit ovat osa sosiaalisen median kulttuuria. Vuodesta 2022 lähtien meemistä tuli yleinen viestintäväline Instagram-käyttäjille ja erityisesti Z-sukupolvelle. Ne ovat suhteellisia, hauskoja, herättävät paljon vuorovaikutusta ja niitä on helppo ottaa käyttöön syötepostauksissa.

Käytä meemejä yhteisten kamppailujen jakamiseen, kosketa yleisöäsi henkilökohtaisemmin ja näytä, että olet hauska ja aktiivinen Instagram-tili.

meemi instagramia varten

3. Jaa valokuva ja anna yleisösi kirjoittaa kuvateksti

Toinen tapa puhutella yleisöäsi ystävällisesti on jakaa kuva ja antaa heidän kirjoittaa siihen kuvateksti. Tämän seurauksena kommenttiosasi kukoistaa, kun taas kaikki voivat pitää hauskaa profiilissasi.

Tällaisilla Instagram-viesteillä on suuri potentiaali levitä välittömästi! Tällä hetkellä #captionthis hashtagilla on Instagramissa yli 850 000 viestiä.

kuvateksti tämä Instagram-julkaisu

4. Juhli sosiaalisen median lomia

Loma on ilon, rauhan ja vapaa-ajan aikaa. Koska heidän käsissään on niin paljon aikaa, käyttäjät viettävät suuren osan päivästään sosiaalisen median alustoilla.

🔥 Empfohlen:  YouTube TV:n yksityiskohtia koskevat korjaukset äänen synkronointiin, parempaan 1080p-laatuun

loma-postaus sosiaalisessa mediassa

Tästä syystä sosiaalisen median lomat ovat loistavaa aikaa luoda tuotepostauksia, mainostaa tulevaa tuotetta tai julkaista kaikenlaisia ​​kuvia! Lataa kalenterimme alta saadaksesi pääsyn kattavaan luetteloon juhlapäivistä, joita voit juhlia sosiaalisessa mediassa!

5. Lähetä “Täytä tyhjä” -viesti

“Täytä tyhjä kohta” viestit viittaavat kuviin, jotka muistuttavat pulmia, arvoituksia tai villejä arvauksia, jotka käyttäjien on kumottava löytääkseen vastauksen, kuten:

 1. XYZ-yritys avasi ensimmäisen sivuliikkeensä __.
 2. Haluaisin nähdä XYZ-yrityksen avaavan uuden toimipaikan __.
 3. Lempituotteeni XYZ-yritykseltä on __.

Täytä tyhjä viesti